PDA

Tüm Versiyonu Göster : TFF'den Galatasaray'a 1 maç saha kapatma cezası

Sheva
23-12-04, 21:13
Az önce NTV'de geçen altyazıya göre TFF derbi maçta merdivenlerin dolu olması sebebiyle kulübümüze bir maç saha kapatma cezası vermiş.. Emeği geçen bütün basın-yayın organlarına ve fb lobisine tebrikler..

Not. Sene sonunda bu takım şampiyon olduğunda saklanacak delik bulamayacaksınız, haberiniz olsun..

Sheva
23-12-04, 21:15
Kurul, Federasyonun Levent'teki binasında yaptığı toplantıda, 12
Aralık'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi
maçında yaşanan saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle,
Galatasaray'a 1 maç saha kapatma cezası verdi.
Sar-kırmızılılara 15 milyar lira da para cezası veren PFDK, aynı
maçta kırmızı kart gören Fenerbahçeli Luciano'ya da rakibine yönelik
eylemi nedeniyle 2 müsabakadan men cezası uyguladı.

Haberturk

23-12-04, 22:21
Bunların hepsinin acısı çıkackak şerefsiz herifler

Parma Maniac
23-12-04, 22:32
bakin o 2 maç da yalan resmen.. bize verilen haksiz cezayi karsi bir haksiz cezayla yumusatmak istiyorlar akillari sira.. Torroglan denen ............... evinde guluyodur simdi..

gian
24-12-04, 00:01
Fenerbahce'ye de konfetiler yuzunden gec basladıgı icin 1 mac kapama verecekler mi, yiyecek mi cok merak ediyorum..

LuisFigo
24-12-04, 01:30
mac tarafsiz sahada mi oynanacak ?

Serkan1905
24-12-04, 02:45
Fenerbahce'ye de konfetiler yuzunden gec basladıgı icin 1 mac kapama verecekler mi, yiyecek mi cok merak ediyorum..

eger yemezse terörü önleyemezler. iddia ediyorum önliyemiyecekler.

seni gidi üc harfli babasi belli olmayan... :kizgin:

cozker
24-12-04, 11:23
Sanirim Luciano'nun cezasi Konya ve Usak maclarinda oynamadigi icin tamamlandi. O yuzden 2. yarinin ilk macinda oynar herhalde..

Deliormanlı
24-12-04, 14:59
Bizim Başkan Fair Play sahibi böyle işlerle,yani kulübün haklarını korumak gibi fuzuli işlerle uğraşmaz!

Bir not da Yönetici diye geçinen Fatih Gökşen Beyefendiye: taraftar Ümit Karan'a sevgisini gösterirken AYIP EDİYOR DA, GS böyle cezalar veren Disiplin Kurulu,yaygara koparan Fb güdümünde medya ve fenerf AYIP ETMİYOR, (mu)....????????????

_SERGIO_
24-12-04, 23:33
adamalr fazla seyirci aldınız diorr,,,

www.sergio.tr.cx
www.fifacmtr.com
sercan_gl_gul@yahoo.com
sercan_gul@hotmail.com
sercangul@hotmail.com

painy_boy
25-12-04, 01:17
''PFDK, kararı kupa maçından sonra vermekle doğru yapmıştır. Doğru zamanda bir karar verdi. Bunu Kardemir Karabükspor maçından önce yapsaydı, yanlış olurdu. Çünkü bu maç, onlar için kolay bir karşılaşmaydı. Federasyona teşekkür ediyoruz, adil davrandı.''

----------------

Yaziktir gunahtir,bu aciklama yapilir mi ya ? Allahim,ben Besiktasliyim konuyla alakam yok,hatta Galatasaray rakibimiz sonucta ama boyle bi aciklama sonrasi ben bile cildiriyorum.

Sheva
25-12-04, 01:31
Evet fenerbahçe kulübü böyle bir açıklama yapmış.. TFF'nin anlayışına bakınız, cezayı belirlemek için fb maçından sonra 1.5 hafta Karabük maçının geçmesini bekliyorlar.. Fb kulübü de verdiği görevi başarıyla yerine getirenlere teşekkür ediyor haliyle..

Bizim suçumuz veya planımız mıdır sırada Karabük maçı olması, sırada önemli bir süperlig maçı olsa yine 1.5 hafta geçtikten sonra mı karar verilecekti? Tabi ki hayır, o hafta içinde toplanacaklar ve süperlig maçı tarafsız sahada oynanacaktı.. Böyle bir ceza anlayışına ilk kez rastlıyorum, yönetim farkına varırsa temyize gitsin bari..

ÖNDER RB
25-12-04, 01:34
''PFDK, kararı kupa maçından sonra vermekle doğru yapmıştır. Doğru zamanda bir karar verdi. Bunu Kardemir Karabükspor maçından önce yapsaydı, yanlış olurdu. Çünkü bu maç, onlar için kolay bir karşılaşmaydı. Federasyona teşekkür ediyoruz, adil davrandı.''

allah belanızı versin

zavallılar

gian
25-12-04, 13:44
Konya macından ötürü Fener'in ceza alması gerektigini soyleyecek bir Allahın kulu yoneticimiz yok mu?

savatage
25-12-04, 20:56
Canaydın,"sus" emri vermiş zilliyet'in haberine göre...

bu arada cezanın gerekçesi olarak sanırım yan hakeme gelen pet şişe gösterilmiş.ki zaten ancak bu şekilde haklı bir ceza olabilirdi bence.
ama zamanlaması skandaldır,şikenin kralıdır.

bu konuda kimseden ses seda çıkmıyor,
cezayı istediği zamanda verdirten klüp dışında!

Sheva
26-12-04, 04:51
Yönetimde rahatsızlık

Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar gerekçesiyle Galatasaray’a bir maç saha kapatma cezası verilmesi yöneticileri rahatsız etti

Cezayı haketmediklerini savunan yöneticilerin bir diğer rahatsızlığı ise Başkan Özhan Canaydın’ın kendilerini frenlemesi. Cezaya karşı tepkilerini göstermek isteyen ancak Canaydın’ın “Konuyla ilgili kimse yorum yapmasın” talimatı sonrası susmak zorunda kalan idarecilerin, bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğu ve dost sohbetlerinde konuyu gündeme getirdikleri ifade edildi. Taraftarın da, yönetim kurulunun sessizliği nedeniyle kızgın olduğu öğrenildi.

Fanatik
--------------------------------------------

Bir de sürekli yönetimi eleştirirsiniz.. Adamlar rahatsız olmuş işte daha ne yapsınlar :lol: (aslında bu emoticonu :kizgin1: koymam gerekirdi ama ne yazık ki alıştık artık bu tarz basiretsizliklere)

26-12-04, 11:45
Ya bıktım artık bu başkandan gitsin nerede yapacaksa yapsın başkanlığını şampiyonluk gidiyor yahu göz göre göre..

Bengü Cakmak
26-12-04, 14:15
sampion olamamiz icin hersey yapiliyor sanirim...

sultani141
26-12-04, 14:58
sampiyon olmamiz engellenemez.

gian
26-12-04, 18:44
Tahkime basvuruluyormus..Buna nasıl engel olmadı Canaydın, hayret!

Serkan1905
29-12-04, 03:51
beklenen oldu ve,

Konya macindan dolayi fenere sadece 12,5 milyar TL (12.500 YTL=takriben 6.500€) ceza verildi... :lol:

oley her sey cok güzel...

bizim sahamizi kapatiyorlar. hesapladigin vakit 18.000 kisi ortalama 10€ verse bilet basina eder 180.000. yani nerden baksan bi 300 Milyar TL (300.000 YTL) zararimiz oluyor.

olayin cözümü ise gayet basit, cikiyorsun bagirip cagirip köpekler gibi havliyorsun. biraz da sagi solu tehdit ediyorsun, islem tamam. rakibini bu sekilde bitiriyorsun..

ey gidi feNerasyon... allah sizin belanizi versin...

savatage
29-12-04, 13:02
Benim anlamadığım birşey var;
normal taraftar kaynaklı tribün terörü,
yönetim kaynaklı terörden daha mı fazla ceza gerektiriyor?

daha önce de pek çok sefer rastlamıştık benzer örneklere.

Bizde yanlışı taraftar yapar,buna sözünü geçiren federasyon sahamızı kapatır.
Onlarda yanlışı yönetim yapar(taraftarı bilinçlenmeye başladı,sadece küfür ediyorlar(bizim maç hariç)),bunlara federasyon sözünü geçiremez.

işin ilginci söz geçiremedikleri Aziz Yıldırım bile tribünle şeref tribünü terörünü farklı tutup daha çok şeref trinünündeki terörden şikayetçi olmuştu!

Bu arada Bursa maçında cezamızı çekecek olmamız da her ne kadar şimdilik kapak gibi gözükse de fb tarafından başlatılacak(zaten onlar hiç bitirmemişti) bir kan davası haline gelecek bence!