PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nerdesin Erman Hoca?..-Hıncal Uluç

gian
23-12-04, 15:40
Hıncal'ın bugun Fener medyasına yonelik guzel yazısı..Zaten su yazıları da olmasa hic cekilmeyecek..

Nerdesin Erman Hoca?..

"Tuncay'ın penaltısı verilmedi. Galatasaray golü, faul.." deyip, Fener'i derbiden 10 galip çıkaran Erman Hoca, hakeme atılan pet şişe yüzünden Galatasaray sahasının kapanması gerektiğini de yer aldığı her yayın organında dile getirmişti.
FenerbahçeKonya maçı, sahayı görünmez hale getiren konfetiler yüzünden çok geç başladı. Serdar Tatlı yürekli bir hakem olsa, hiç başlatmayabilirdi. O konfetileri 14 makine ile sahaya yağdıranın da, amigolar ve holiganlar değil, bizzat yönetim olduğunu adamlar resmen açıkladılar.
Galatasaray aşkını her defasında kanıtlayan Erman Hoca, Fener'in bu yaptığı hakkında tek kelime etmedi.
Medyanın geri kalanı da etmedi.. Olayı resmen ve alenen görmediler. Bir tek Sabahspor'da vahim durum ortaya atıldı. Ama onlar da gerisini getirmediler, ertesi günden itibaren sustular.
Sabahspor, pazar sabahı iç sayfa manşet haberinde, Futbol Disiplin Talimatı'nın 33. maddesini aynen yazdı: "Müsabaka öncesi, her ne şekilde olursa olsun yabancı cisimlerin yoğun surette sahaya atılması nedeniyle müsabakanın başlamasına ve/veya devamına engel olunması halinde bu fiil nedeni ile olaya sebebiyet veren seyircilerin taraftarı oldukları kulübe müsabakadan men cezası verilir."
Yani saha kapama değil. Seyircisiz oynama da değil. Kaç maç ceza alınırsa, o kadar sahaya çıkamama ve hükmen yenilme..
Şimdi böylesine ağır bir cezayı gerektiren suç, medyamız ve onun yorumcularına göre yok sayılıyor.
Peki maçın temsilcisi raporuna ne yazmış acaba, başkanları Ömer Üründül açıklar mı?.
Ya da Galatasaray'ı hemen ceza heyetine sevk eden Federasyon, bu olayı nasıl karşıladığını bildirir mi? Hayır.. Boşuna beklemeyin. Kutsal ittifak medyası her şeye hâkim. Olay kontrolde..

Parma Maniac
23-12-04, 16:59
Torroglan'a bundan guzel ayar veren adam yok zaten Türkiye'de :koptum:

LuisFigo
23-12-04, 17:07
büyüksün hıncal baba :okey:

tyisik
23-12-04, 17:16
torroglan yuzsuz adam anlamaz boyle seylerden

SaRımSAK
23-12-04, 23:28
Hıncal reklamın iyisinide kötüsünüde en iyi sen beceriyosun baba...Kim ne derse desin seviyorum ben seni....(Sen beni sevme ama o zaman kesin büyüyünce cumhurbaşkanı falan olurum)

Sheva
23-12-04, 23:39
"Müsabaka öncesi, her ne şekilde olursa olsun yabancı cisimlerin yoğun surette sahaya atılması nedeniyle müsabakanın başlamasına ve/veya devamına engel olunması halinde bu fiil nedeni ile olaya sebebiyet veren seyircilerin taraftarı oldukları kulübe müsabakadan men cezası verilir."

Merdivenlerdeki polisleri görüpte ülkede terör estiğini, devletin bittiğini, bu görüntüler karşısında tüylerinin ürperdiğini ifade edenler, 'mevdiven yasası'na olan hassasiyetlerini yukarıda yazılı olan kurala karşı niye göstermediler?

Aynı gösteri GS-fb maçından önce yapılsa, sizce en az 'mevdiven' kadar yukarıda yazılı olan kural da kafamıza kakılmaz mıydı? Anlaşılıyor ki, kurallar bazı takımlara karşı uygulanırken, bazıları da kuraldan kaideden muaf tutuluyor..

soprano79
24-12-04, 07:22
Helal olsun Hıncal Abi,çok iyi yazmışsın.Bu kutsal ittifakın hakkından sen gelirsin bir tek.

_SERGIO_
24-12-04, 23:35
erman ne bilsin, helâl olsun hınnccaaalll babbbaaaa

www.sergio.tr.cx
www.fifacmtr.com
sercan_gl_gul@yahoo.com
sercan_gul@hotmail.com
sercangul@hotmail.com