PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'a Yakışmadı

armada1905
23-12-04, 14:37
23 Aralık 2004 / Perşembe

Aziz Yıldırım'la dalga geçen pankart Cimbom'a yakışmadı

Galatasaraylı taraftarların, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kastederek açtığı pankart, camianın büyüklüğüne yakışmadı.

Çok tartışılmıştı

On gün önce Ali Sami Yen’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası, Aziz Yıldırım güvenlik önlemlerini eleştirmişti. Yıldırım, “Tüm uyarılara rağmen merdivenler boşaltılmadı. Bu maç tehir edilmeliydi. Tarihi bir fırsatı kaçırdık" diyerek eleştirilerini sıralamıştı. Daha sonra her iki kulüp arasında söz düellosu yaşanmıştı.
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, dün açtıkları pankartla Aziz Yıldırım’a olan tepkilerini gösterdi. Kapalı tribünde üzerinde, "Mevdiven değil merdiven!" yazılı pankart açıldı. Ancak espri niyetiyle de olsa hakaret olarak kabul edilebilecek pankartın şiddet yasası gereğince stadyum girişinde güvenlik güçleri tarafından alıkonulması gerekiyordu."
-----------------------------***************-------------------------------

Evet arkadaşlar.23 Aralık 2004 tarihli Milliyet gazetesi haberi.Gazetenin Spor servisinde çalışanlar, Aziz Babaları hakkında yapılan bu espriyi kaldıramamış olacaklar ki yukarıdaki yazıyı yayınlama gereği duymuşlar.Aziz başkanın Galatasaray maçları için yaptırdığı iğrenç pankartlar hakkında "derbi keyfi" başlıklı yazılar yayınlayan bir gazetenin bu pankarta takmış olması ise ilginç.Demek ki yalakalık sınır tanımıyormuş.Aziz Baba belki bana da bir araba alır diyenler hala var sanırım basında.Ayrıca Galatasaray Camiasına neyin yakışıp neyin yakışmadığına karar yetkisini kim kendisinde bulabiliyor o da ayrı konu.

23-12-04, 14:52
Aynı haber aynı şekilde Fanatik'te de yayınlandı bunların etik anlayışı ancak FB'nin aleyhine olunca akıllarına geliyor herhalde.

M.Yasin Cakmak
23-12-04, 15:26
Ben çok beğendim pankartı :)

gian
23-12-04, 15:37
Milliyet sana oha demekten baska bir yol goremiyorum..

Cok guzel bir pankart..Anlayana tabii..

Serkan1905
23-12-04, 16:34
hakikaten süper pankart.

yapanlari tebrik ediyorum..

Onur1905
23-12-04, 16:38
Bir yayın kurluşunun spor servisnin kimlere çalıştıı ancak bu kadar belli olurdu.Pankart bir taşla iki kuş vurmuş.

Eline sağlık yapanların.

LuisFigo
23-12-04, 17:08
pankart bazilarina komikgelebilir ama insanlarin özrünü yüzüne vurmak bence yanlis....

Deliormanlı
23-12-04, 17:48
Aynı haber aynı şekilde Fanatik'te de yayınlandı bunların etik anlayışı ancak FB'nin aleyhine olunca akıllarına geliyor herhalde.

Olay bu!Destek ve imza

(Bunu pankart yapmak mı lazım ne??

cozker
23-12-04, 17:56
pankart bazilarina komikgelebilir ama insanlarin özrünü yüzüne vurmak bence yanlis....

Galatasaray taraftarinın; medyada 1 hafta boyunca ezeli rakibine karsı ezici bir futbolla almıs oldugu galibiyeti degilde merdivenlerin tartışılmasına neden olan bu adama gösterdigi tepki az bile bence.. Eger illa ki merdivenleri tartışacaksa o zaman al sana merdiven muhabbeti!!
Fanatik Fenerbahce medyası bile pankartı bu kadar içerledigine göre turnayı gözünden vurmus bu pankart.. Hazırlayanların ellerine saglık..

Sheva
23-12-04, 19:24
Delinin teki kuyuya bir taş atsın (Aziz Yıldıvım'ın mevdiven beyanatları), ondan sonra 40 deli (fb'li medya) tartışırken bizim galibiyetimiz güme gitsin, GS taraftarı da bunu olabilecek en hafif dille tiye alınca, bunun karşılığı gazetede 'Galatasaray'a yakışmadı' diye haber olsun..

Bir 'r' harfinden bu kadar alınanların veya talimatla yazı yazanların yaptığı gazetede dürüst bir haber okuyacabileceğimi hiç zannetmiyorum..

Carmelo
23-12-04, 21:25
http://www.galatasaraymedia.com/buyukresimler/0405/gskr/gskr09.jpg

Carmelo
23-12-04, 21:25
OLUMUNE YAPAR :)

savatage
23-12-04, 22:06
Mehmet Y. Yılmaz ismini yakın zamanda Fb yönetiminde görürsek şaşırmam...
mafyanın sağ kolu olmaya hazır bir görünüm sergilemesi bir kenara,
emrindeki çalışanlardan da mafya babasına hoş görünecek işler istiyor!

SaRımSAK
23-12-04, 23:26
hakaten ayıp etmişiz yahu :dislek:

meVdiven işte meVdivennn :okey:

Sheva
23-12-04, 23:49
Ben bu haberi gördükçe sinirleniyorum ya, 100 yıllık rekabette iki takım taraftarı birbirine şaka yollu her zaman için sataşmıştır, doğal olan ve rekabetin gerektirdiği de budur..

Fakat geldiğimiz günde, fenerbahçe camiası kendi işine geldiği zaman her tür çirkefliği çekinmeden sergilerken, GS taraftarının en küçük esprisine aşırı bir reaksiyon gösterip, paralı kalemlerine 'Galatasaray'a yakışmadı' türünden haberler yazdırabilmekte ve böyle bir pankarta şiddet yasası gereğince el konulması gerektiğini iddia etmektedir..

Kendi adıma böyle kirli yayınları gördükçe, itibarı zaten sıfır olan milliyetten iyice soğuyorum.. Galatasaray taraftarı böyle konularda sakindir, gereken tepkiyi genelde vermez ancak nacizane fikrimce rengini belli etmiş milliyet gibi gazetelerden uzak durmak yapılacak en iyi iştir..

kara01
24-12-04, 00:13
bu pankarti hazirlayanlari tebrik etmek lazim bayagi iyi dusunmusler :okey:

_SERGIO_
25-12-04, 00:01
ne ii yapmış diimi ama???hehheehehehee.... ;)

Omer K. KOCAOGLU
28-12-04, 04:46
Bilmem ne cumhuriyeti diye pankart acarak

Turkiye Cumhuriyeti'ne ve sinirlari icinde yasayanlara hakaret edenlere yorum yapmayan

Fanatik ve Milliyet Gazetelerine saygilarimi yolluyorum!...