PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nisanda Askerim...(Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kısa Dönem)

tripotter
11-03-07, 17:19
Aralıkta askere giden arkadaşların gelmesi yanaştı...Şimdi sıra nisan tayfasında...benim dışımda kimse varmı bilmiyorum ama artık sayılı günler kaldı...son birkaç haftamı form doldurmakla geçirdim...şimdi sınav yerini ve tarihini bekliyorum...ondan sonra da malum süreç başlayacak...kısa dönem mi uzun dönem mi yapacağım henüz belli değil tabiki...gelişmeleri buraya yazacağım...tabi bu süreçte tüm deneyimli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum...

11-03-07, 21:06
Hayırlı tezkereler şimdiden :)

Mert Baydur
12-03-07, 10:13
Hayırlı teskereler şimdiden, umarım yaz sıcağının makul düzeyde olduğu bir yerde kısa dönem yaparsın.

CaNKaGS
12-03-07, 10:55
Hayırlı teskereler sna arkadşım. Sağlıklı git sağlıklı gel inşallah..

Ed20Reed
12-03-07, 13:56
hayırlı teskereler...

rybczynski
12-03-07, 15:10
Yalniz degilsin :) Bende Nisan da yolcuyum.Bakalim neresi cikacak.
Tam da sicaklara denk geldik hemde son yuzyilin en sicak yazi olacakmis. Hadi bakalim hayirlisi. Ama acemi birligi Nisan sonunda bitmis olacak.O acidan iyi...

Insallah karadeniz yoresinden biryere cikarizda fazla pismeyiz :(

osmanhy
12-03-07, 16:08
hayirli tezkereler...umarim soguk bir yaz geciririz ;)

tripotter
12-03-07, 21:16
Herkese çok teşekkür ederim...Evet sıcaklar beni de çok düşündürüyor ama kışla bir kıyas yaptığım zaman bana daha çekilebilir geliyor nedense...Murat bu arada sana da hayırlı tezkereler diliyim şimdiden:) Kendi adıma kısa dönem olmasını umuyorum...Neresi olacağı önemli değil...Her yer benim için aynıdır...Ancak tabiki iklimi güzel bir yere çıkarsa çok daha iyi olur...

Serkan1905
12-03-07, 21:19
Hayirli teskereler.

scapula
12-03-07, 22:25
İkinize de şimdiden hayırlı tezkereler. Çabucak geçiyor zaten zaman, daha Engin Abiler yeni gitti, az kaldı, dönüyorlar işte. Kısa dönem olur umarım diyeyim. Çok da fazla söyleyecek bir şey yok esasında ama biliyorsunuz ki biz de sizinleyiz :)

konyAslan42
20-03-07, 15:55
hayırlı tezkereler. bu bir namus borcu sıkılmana gerek yok inan zevkini çıkarmaya bak çünkü binbir çeşit insan göreceksin

Sheva
20-03-07, 23:07
hayırlı tezkereler arkadaşlar, gelişmelerden haberdar edin de nereye çıktınız, nereye gidiyorsunuz bilelim..

treflex
24-03-07, 14:35
torun geceler uzun, ötmez borun :):) kardeşim bekleriz.. inan göz açıp kapayana kadar geçiyor askerlik. bak benim yalnız 53 gün kaldı. haydi şimdiden hayırlı teskereler..

gian
24-03-07, 16:24
Gidin gidin hepiniz gidin, bırakın beni buralarda :)

tripotter
25-03-07, 16:27
Askere gitmeden önce moral kazanabilmek ve bu sene geçiremeyeceğim yaz tatilinin acısını çıkarmak için 4 günlük ufak bir foça tatili yaptım kız arkadaşımla...Her ne kadar dünyanın en kötü havasına denk gelsekte keyifli bir tatil oldu...Bugün gerçek dünyaya geri döndüm:) Yarından itibaren askerlik işlemleri başlıyor...Artık sayılı günler kaldı...Her ne kadar kendimi sevgiliyle geçirilmiş bir tatilin ardından ufak bir boşlukta hissetsemde yine de herkes gibi bu görevi yerine getirip hayatımı artık kendi irademle daha özgür devam ettirebileceğim için iyi hissediyorum...

Çağdaş en kısa zamanda seni de aramızda bekliyoruz:) Hatta bu kasımda gönderelim seni, herkes döndükten sonra da sırayla evlenmeye başlarız artık :lol:

Onur1905
25-03-07, 16:30
Hayırlı tezkereler...

Giga
25-03-07, 16:46
İş yok eş yok askerlik yok yok yok yok :) Şimdi bir de tatil anıları dinle cık cık :)

sigara69
28-03-07, 15:27
torun geceler uzun, ötmez borun :):) kardeşim bekleriz.. inan göz açıp kapayana kadar geçiyor askerlik. bak benim yalnız 53 gün kaldı. haydi şimdiden hayırlı teskereler..

Treflex (Sukru) su askerlik bitince Istanbul'a yolun duserse bi ugra bana senin tel kapaliydi gecen ay bi aradim

Tel ayni bende

Hadi hayirli tezkereler

Tripotter sana da hayirli tezkereler insallah cabuk biter

gian
30-03-07, 00:15
Askere gitmeden önce moral kazanabilmek ve bu sene geçiremeyeceğim yaz tatilinin acısını çıkarmak için 4 günlük ufak bir foça tatili yaptım kız arkadaşımla...Her ne kadar dünyanın en kötü havasına denk gelsekte keyifli bir tatil oldu...Bugün gerçek dünyaya geri döndüm:) Yarından itibaren askerlik işlemleri başlıyor...Artık sayılı günler kaldı...Her ne kadar kendimi sevgiliyle geçirilmiş bir tatilin ardından ufak bir boşlukta hissetsemde yine de herkes gibi bu görevi yerine getirip hayatımı artık kendi irademle daha özgür devam ettirebileceğim için iyi hissediyorum...

Çağdaş en kısa zamanda seni de aramızda bekliyoruz:) Hatta bu kasımda gönderelim seni, herkes döndükten sonra da sırayla evlenmeye başlarız artık :lol:

Tripottercim daha doktoranın ilk senesindeyim; bakalım işle birlikte goturebildigim kadar goturecegim, ama daha kolay kolay gitmem gibi..

Aziz Yıldırımı ornek alıyorum :D

Aziz-Çağdaş el ele, hep beraber askere! :D

rybczynski
01-04-07, 01:22
Suan itibariyle artik resmi olarak askeriz tripotter.Vatana ve millete hayirli ugurlu olsun :D

treflex
01-04-07, 14:15
Tolga kardeşim düşünmen bile gayet mutlu etti beni. İnşallah 45 gün sonra gelince arayacağım seni. Herkese selamlar..

tripotter
01-04-07, 17:33
Suan itibariyle artik resmi olarak askeriz tripotter.Vatana ve millete hayirli ugurlu olsun :D

evet murat 1 nisan şakası gibi oldu ama artık ben de yavaş yavaş farkına varmaya başlıyorum :lol: yarın sınava girip çıkınca daha iyi anlayacağım sanırım.

daha önce yedek subay sınavına giren arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Yarın tuzlada sınava gireceğim...sakalları falan kesmem gerekiyomu tamamen yoksa top sakalla gitsek bişey olur mu? Lütfen cahilliğime verin bu konudaki...Nelerle karşılaşacağım konusunda hiçbir fikrim olmadığı için size danışıyım dedim... :D

Lioney
01-04-07, 17:43
Valla çok oldu nerden hatırlayacağız şimdi :) Lakin adaptasyon süreci diye bir şey var, uyum sorunu diye bir şey var. Kes abi sen o sakalları. Yavaş yavaş alışırsın eheh :)

Bu arada cep telefonu sokmuyorlardı diye hatırlıyorum bir de sabah gidip, akşam çıktığımı(kalabalık yüzünden) ve sıkıntıdan patladığımı hatırlıyorum. Şöyle yanına bir kaç dergi, kitap falan alsan olur yani :)

Sheva
01-04-07, 17:57

evet murat 1 nisan şakası gibi oldu ama artık ben de yavaş yavaş farkına varmaya başlıyorum :lol: yarın sınava girip çıkınca daha iyi anlayacağım sanırım.

daha önce yedek subay sınavına giren arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Yarın tuzlada sınava gireceğim...sakalları falan kesmem gerekiyomu tamamen yoksa top sakalla gitsek bişey olur mu? Lütfen cahilliğime verin bu konudaki...Nelerle karşılaşacağım konusunda hiçbir fikrim olmadığı için size danışıyım dedim... :D

valla biz de askerin ilk gününe bile top sakal, çember sakal ve bilimum kıl tüy şekliyle gelen bir dolu insan vardı, dolayısıyla sınav için zahmet etmeye hiç gerek yok :)

tripotter
02-04-07, 01:02
Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Serkanın da söylediği gibi adaptasyon sürecine girebilmek için bütün sakallarımı kestim...Yarın sabahın erken saatlerinde gideceğim sınava...Umarım çok fazla uzamaz işler...

CaNKaGS
02-04-07, 09:30
Hayırlı teskereler arkadaşım yeni sezonda buluşmak üzere...

tripotter
04-04-07, 02:41
Hayırlı teskereler arkadaşım yeni sezonda buluşmak üzere...

çok sağol canka...ben forumun yüzkarası olup askerde de forumdan kopmamayı düşünüyorum...umarım başarılı olurum :D

Giga
04-04-07, 02:51
Hala gitmedin mi sen :)

tripotter
05-04-07, 01:44
Hala gitmedin mi sen :)

Az kaldı can...1 hafta kaldı...seni de götüreyim mi giderken :lol:

Mert Baydur
09-04-07, 12:12
315 KD'ler neresi çıktı?

rybczynski
09-04-07, 13:49
Diyarbakir il jandarma komutanligi.

Ilk gordugum zaman bir afalladim ama simdi alistim.

Alistimmi acaba... Neyse hic degilse kisa donem.

tripotter
09-04-07, 15:19
Sonunda öğrenebildim ben de...BURSA İl Jandarma komutanlığında kısa dönem yapacağım askerliği...Umarım hayırlı olur...Murat kardeşim sana da şimdiden hayırlı tezkereler...

M.Yasin Cakmak
09-04-07, 17:43
Dur dur... Gemliktaki Jandarma karakoluna mı koyacaklar acaba seni :) Bizim evin dibi orası.

Ne olursa olsun Bursa'da görüşelim mutlaka.

tripotter
09-04-07, 18:07
Dur dur... Gemliktaki Jandarma karakoluna mı koyacaklar acaba seni :) Bizim evin dibi orası.

Ne olursa olsun Bursa'da görüşelim mutlaka.

valla yasin çok sevinirim...eğer sende orada olursan yazın falan mutlaka görüşelim...ben biraz araştırdım gayet güzel bir yere benziyor...linkini vereyim sen bilirsin oraları kesin...terminalin oradaymış...

http://www.bursa.gov.tr/jandarma/birlik.htm

M.Yasin Cakmak
09-04-07, 18:09
Biliyorum bilmez olur muyum... Ben 12 Mayıstan itibaren 3 ay Bursa'dayım. Cep 532 601 43 56 (12 Mayıs itibariyle aktif) mutlaka görüşelim.

tripotter
09-04-07, 18:42
Biliyorum bilmez olur muyum... Ben 12 Mayıstan itibaren 3 ay Bursa'dayım. Cep 532 601 43 56 (12 Mayıs itibariyle aktif) mutlaka görüşelim.

Çok sağol Yasin...Acemilik bittikten sonra mayıs ayı içerisinde ararım mutlaka...Benim de numaram 0505 735 85 15...bu numaradan arayacağım...görüşmek üzere diyelim o zaman...

Sovereign
09-04-07, 20:15
Abicim özelden versenize telefonları,sapığı var,manyağı var,ruh hastası var...

TuLKaS
09-04-07, 20:19
Hayırlı teskereler tez gider tez gelirsiniz.

tripotter
09-04-07, 20:25
Abicim özelden versenize telefonları,sapığı var,manyağı var,ruh hastası var...

valla baktım yasin cesur davranıyo ben de ona uydum...zaten sapık, ruh hastası falan bana bi süre ulaşamayacak yasin düşünsün artık :lol:

tulkas teşekkür ederim bu arada sana da...umarım hayırlısı olur...

M.Yasin Cakmak
09-04-07, 21:29
Hanginiz telefon sapigisiniz aciklayin layn :)

Ossanabi hepimizi manyak yapti, o ayri konu.

Cem Bom
10-04-07, 11:54
Hayırlı olsun arkadaşlar.
İnşallah rahat geçer askerliğiniz.

Sporda kaytarmayın, askerlik bitince çakı gibi dönün hayata.
Göbek möbek varsa eritmek için süper fırsat işte size...

Cem Bom
11-04-07, 11:28
Bu arada "Hayırlı TESKERELER" deyip askere giden arkadaşlarımıza "SEDYE" dilemek yerine "Hayırlı TEZKERELER" deyip askerliklerini hayırlı bir şekilde bitirmelerini dilesek daha hayırlı olur.

Marikinas2
11-04-07, 13:34
Hayırlı TEZKERELER :lol:

savatage
12-04-07, 13:40
Tüm torunlara hayırlı tezkereler dilerim :)

Şafak 35 benim ve 315'leri bekliyorum.

TuLKaS
12-04-07, 20:35
Hayırlı olsun arkadaşlar.
İnşallah rahat geçer askerliğiniz.

Sporda kaytarmayın, askerlik bitince çakı gibi dönün hayata.
Göbek möbek varsa eritmek için süper fırsat işte size...

Askerde göbek eritmekmi ben şahsen katılmam.Düzenli belirli saatlerde yemek yedigimiz için göbek eritmek yerine kilo alırsınız.
Askerlik öncesi bende göbek yoktu biraz kilo aldık.Dönüş sonrası fazlasıyla geri verdim.Aradan 8 sene geçti hala göbek yok.

Namelessonegs
23-04-07, 17:36
Sormayın ben de bir geldim hastaneye sevkli,annemler diyor ki tosun olmusun oglum sen,zayıf cocuktun :lol:
Bu arada tüm torunlara,biletlere vs.. hayırlı teskereler..Artık yemin toreniniz bir gelsin de,gidelim bizde degil mi ama :)

Mert Baydur
24-04-07, 10:55
Nisan askerlerinin usta birlikleri belli olmadı mı daha?

frodo555
30-04-07, 13:50
Tripotter, Bursa İl Jan. Alay K.lığı hayırlı olsun. Yemin etmene fazla zaman kalmamış olması lazım. Usta birliğin de Bursa içinde olursa numaram 224 253 18 03 (iş) - 532 643 90 23 (cep) adım sedat. Çarşıya göreve vs. çıktığında ara gezdirelim seni :lol:

Giga
07-05-07, 13:53
Askerlik işlemlerinde fotokopi isteniyor ya aslı gibidir onayı şart mı normal fotokopi oluyor mu bir de tc kimlik numarası yazmıyorsa nüfus cüzdanında kabul ediyorlar mı, askerlik şubesi telefonlarıma çıkmıyor da... :)

Saunders
07-05-07, 13:58
Askerlik işlemlerinde fotokopi isteniyor ya aslı gibidir onayı şart mı normal fotokopi oluyor mu bir de tc kimlik numarası yazmıyorsa nüfus cüzdanında kabul ediyorlar mı, askerlik şubesi telefonlarıma çıkmıyor da... :)

Hayırdır gidiyomusun?

Yat yat nereye kadar tabi :D

Mert Baydur
07-05-07, 14:28
Cuma akşam Arnavutköy Karakolundan yazı geldi.
Askerlik işlemleri ile ilgili, cumartesi karakola gittim.
İdari şubeymiş; haftasonu kapalıymış.
Bu sabah gene gittim. Askerlik yoklaması ile ilgili çağırmışlar.
Yoklamamı yaptırmadım Mayıs 2005'te teskere aldığımdan beri. Üşengeçlikten.
Muğla'daki askerlik şubemden yazı gitmiş, peşime düşmüşler. :)
0,29 ytl borcum var! Ama öyle kolay kolay da ödenemiyor.
Savunmamı aldılar 1 saat, savunmamı alan memur da yoklamasını teskeresinden beri yaptırmamış. :P Bayağı teferruatlı savunma yaptım ve bir nüshasını aldım savunma dilekçemin.
Bu dilekçeyle askerlik şubesine gidip parayı nereye ödeyeyim diyeceğim bir ara!
Bitmiyor bir türlü. Aman yaptırın yedeklik yoklamanızı beyler, yaptırmayan herkese gidiyormuş mutlaka.

Giga
07-05-07, 14:30

Hayırdır gidiyomusun?

Yat yat nereye kadar tabi :D

Yok olm okul bitti daha uğramadım şubeye, 31 ekime kadar gitmezsem kaçak olacakmışım, yüksek lisans için lazım uğramam artık... :D

rybczynski
12-05-07, 11:05
Diyarbakırdan herkese selamlar.

Acemilik bitti. Şans o ki burda bizim acemi birliğinı yapmamız için komando alayına gonderdiler. 1ay boyunca afedersiniz biyerlerimizden soluduk.

Şimdi 2gunluk izindeyim bir internet kafeden yazıyorum.

Siteye girdim ve hersey eskı tas eskı hamam.Fazla güncellemeye vaktiniz olmuyor herhalde.Sadece Atahan yenı bir yazı yazmıs o kadar. Simdi usta birliğine geçtik,kaldı 4ay fırsat bulursam yazarım.

Herkese tekrar cok selam

Sheva
12-05-07, 13:31
evelallah bir çırpıda halleder gelirsin murat, hayırlı tezkereler diliyorum tekrar..

EmreGLS
10-08-09, 01:21
Hayırlı TEZKERELER

Ibrahim
10-08-09, 01:35
Hayırlı TEZKERELER

Şakamı yapıyosun :) :)

Tarihlere baktın mı ? :)

JORDAN
10-08-09, 03:39
topicler karismis durumda:)

EmreGLS
10-08-09, 21:42
Şakamı yapıyosun :) :)

Tarihlere baktın mı ? :)Şaka yapmıyorum.Tarihe bakmadım.

Ayrıca ne farkeder ki ? NİYET ÖNEMLİ :)

Ibrahim
10-08-09, 22:15
:) :) tmm haklısında en son 1 sene önce post edilmiş bi topici uplaman güldürdü beni :) :)