Tüm Versiyonu Göster : Bir maçla beni sildiler
USAtaraftar
21-12-04, 19:32
Elvir Baliç, ‘Trabzon maçından sonra herkes beni göklere çıkardı. Ancak bir iki maç sonra sildi’ dedi.
G.Saray’da adı gönderilecek futbolcular arasında geçen Elvir Baliç dertli mi dertli... Boşnak futbolcu sarı kırmızılı takımdan kesinlikle ayrılmak istemediğini belirtirken, kendisine haksızlık yapıldığını söyledi. Yıldız futbolcu şöyle konuştu: ‘Bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptım. Trabzonspor maçından sonra herkes beni göklere çıkardı. Ancak ben bu performansımı tüm sezona yaymak istiyordum. Fakat bir iki maçla herkes beni unuttu.
Adeta sildiler. Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Futbolu Galatasaray’da bırakmak istiyorum. Hiçbir takımdan teklif almadım. Hocam da gelip benimle hiçbir şey konuşmadı. Haftalardır 18 kişilik kadroya alınmamak beni üzüyor. Ancak git derseler de bir şey diyemem. Çünkü yönetim ve Hagi’nin vereceği kararın değişmeyeceğini biliyorum. ’
Kaynak: Hurriyet
Bir maçla silinen tek isim değil Baliç.. Hagi maalesef elindeki kadroyu nasıl kullanacağının farkında değil, elimizde 25 kişilik kadro olur oyuncu gönderirsin ama bu yaşlı ve dar kadrodan maksimum faydalanmak onun ilk görevi olmalı. Baliç her ne kadar mücadele etmese de sonradan oyuna girdiği zaman bile faydalı işler yapabilecek bir oyuncu. Biz ise hala AYhan'dan sol açık yaratmaya çalışıyoruz.
Heralde hepimiz Baljic'i haftalardır sakat diye oynatılmıyor biliyorduk ama kazın ayağı öyle değilmiş.. Bir sessiz kadro dışı vakası da Baljic olmuş demek ki, bence çok da büyük hata olmuş..
Hagi gibi yeteneğiyle ön plana çıkmış bir oyuncu Baljic'i nasıl bu kadar kolay harcar anlamıyorum ama işallah yarın nisbeten kolay bir rakip olan Karabük'e karşı forma şansı bulur da, kim vurduya gitmeden son bir kez kendini gösterme şansı olur..
fred frith
21-12-04, 21:26
e hagi sezon basinda belki 10 numaramiz baljic olur du bakalim tarzi bsiler dememismiydi, hatta devamli da oynatti (uydurio olabilirim)
simdi birden keyfi veya isbilmezliginden onu siliceini zannetmiorum, vardir baljicin (yönetimin) de yedigi bi nane heralde
Tek orta yapabilen
Uzaktan topa tek vurabilen
Ve en onemlisi onu bosaldiginda uzaktan vurmak icin hazirlandigi sirada taraftari en cok heyecanlandiran adami bu kadar kolay siliyorsak ne guzel.
Taraftarı anlamak hakikaten zor.Ne tek maçı yahu!! 10 küsür maçta oynayıp takıma pozitif bişi veremeyen,hakan ünsalla beraber takımın en zayıf bölgesini oluşturan adam aynı adam değil miydi? Birçok yerde yazılmadı mı " bu adama nasıl bu kadar sabrediliyor " diyye.Kabul ediyorum balic bir zamanlar iyi bir futbolcuydu ama artık o zamanlar geri gelmeyecek. Balic vs hatalardan ne akdar çabuk dönülürse o akdar iyi...
p.s: Kadro darlığı konuşulmuş.Bu adamın aldığı her dakikayı cafercan ,arda vs hakeder.Lütfen ya tel alternatifi figo olan bir adamdan bahsetmiyoruz...
Chivu ;
Şu takımda adam gibi tek orta yapan adam soyle bana.
Balic'ten baska YOK(tu)
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 22:10
Ya salt orta yapmayı biliyor diye mi tutacaktı oyunda? Baljic'i çok severdim ama eski Baljic miş o. Kusura bakmayın oynadığı maçları da Hagi'nin iyi niyetinden oynadı. Salak saçma konuşmasın. Bıraksın futbolu zamanı gelmiş.
Hocam vallahi bilmediğimden soruyorum; o ortalarıyla kaç asisti var. Hakikaten süper orta yaptığını bile varsaysak bu iş keçiboynuzu yemeye benzemiyor mu? 2 tane orta yapcak diye bi adama her maç tahammül edilir mi? Hagi de süper frikik atıyor ona da mı lisans çıkartalım.
önliberoda da aynı sorun var: Yok bir tanesi iyi kesiciymiş, bir tanesinin oyun bilgisi çokmuş, biri ayaa top yapyormuş da hepsi beraber oynasınmış.Bir adamın yapacağı 3-4 kişiye yaptırmanın ne mantığı var ki! 2 tanesini alma hepsinin parasıyla bir adam al. Şimdi balic iyi orta yapıyor, e onun yapamadıkları işleri kime yaptırcaz, yeni bir solaçık alıp beraber mi oynatcaz?
USAtaraftar
21-12-04, 22:16
Bu habere uzunca bir yorum yazdim ancak cikmamis:( Neyse, bence su takimdaki tek dusunerek oynayan futbolcu Elvir Balic. Hagi onu kanatta Hakan Unsal gibi agir ve yaslanmis bir adamin onunde oynatarak buyuk bir hata yapmasina ragmen Balic gene de oldukca faydali oldu. Umarim haber yalandir. Balic'in yedek olmasi bile bir umit sebebi.
Trabzon maçını geçiyorum ama Baljic'in yaptıklarını en iyi görebileceğiniz maçlar ezerek yendiğimiz için ligin en kötü takımları ilan edilen İstanbulspor ve Kayserispor maçlarıdır.. O maçları farklı kazanmamızın en büyük etkeni Baljic ve soldan getirdiği toplardı, iki maçta da mükemmel oynamıştı bence.. Özellikle Necati ile uyguladıkları varyasyonlar bu sene futbol adına sergilediğimiz en güzel görüntülerdi..
Yapacak birşey yok demek Balic'in de ipi kesildi.. Maç topicinde de yazdım, işallah Karabük maçında oynar da son bir kez görme imkanı elde ederiz.. Malum ondan sonra ikinci devre sol kanatta Hasan-Ergün'ün muhteşem ortalarını keyifle izliycez..
Not. Chivu, bu takıma Giggs-Figo gelsin, onlara da keçiboynuzu benzetmesi yaparız.. Suçu kanatlarda aradığımız sürece o derde deva bulmamız çok zor..
Brainstorm
21-12-04, 22:40
ya arkadaşlar artık baliçin,hakan şükürün,arifin,bülentin,ergünün,hakan ünsalın zamanı doldu! Bence bunları yerine gençleri oynatsak daha çok şey kazanırız! Soruyorum sizlere Baliçin göklere çıkartıldım dediği trabzon maçında attığı golden başka nerede faydası oldu! Bence istanbul ve kayseri maçlarında baliç bilakis kötü oynadı çok gol çakırdı çok top ezdi! Bence Hasan Şaş solda Sabri sağda iyi! Ayrıca beğenmediğiniz Ayhan ne zaman oyuna girse canla başla oynuyor! Gençlerbirliği ve febe maçlarında sol açıkta bile müthiş işler yaptı! :topuk:
Sheva ben hakiakten anlamıyorum hocam, elimizdeki adam tek tutunabildiği dal asist yapabilrliği ve elimdeki istatistik yanlış değilse yaptığı asist 2! Balicin hakikaten neyini istiyoruz??
Chivu hocam yalnız yaptığı ortaya kafayı vuramayanlarda da suç yok mu? Misal Baliç Nobre forvetiyle oynasan nasıl olurdu derdin? Veya şöyle söyleyeyim Ümit Özat çok mu güzel orta yapıyor?
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 23:14
Abi yapmayın etmeyin adam yürüyor sahada resmen, üstelik kız gibi bir omuz darbesiyle yerlerde. Siz hala 2 asist yapmış ondan bahsediyorsunuz. Doğru düzgün orta da yapamadı ki.
Serkan1905
21-12-04, 23:25
Elvir Baliç, ‘Trabzon maçından sonra herkes beni göklere çıkardı. Ancak bir iki maç sonra sildi’ dedi.
G.Saray’da adı gönderilecek futbolcular arasında geçen Elvir Baliç dertli mi dertli... Boşnak futbolcu sarı kırmızılı takımdan kesinlikle ayrılmak istemediğini belirtirken, kendisine haksızlık yapıldığını söyledi. Yıldız futbolcu şöyle konuştu: ‘Bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptım. Trabzonspor maçından sonra herkes beni göklere çıkardı. Ancak ben bu performansımı tüm sezona yaymak istiyordum. Fakat bir iki maçla herkes beni unuttu.
Adeta sildiler. Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Futbolu Galatasaray’da bırakmak istiyorum. Hiçbir takımdan teklif almadım. Hocam da gelip benimle hiçbir şey konuşmadı. Haftalardır 18 kişilik kadroya alınmamak beni üzüyor. Ancak git derseler de bir şey diyemem. Çünkü yönetim ve Hagi’nin vereceği kararın değişmeyeceğini biliyorum. ’
Kaynak: Hurriyet
Balicin gitmesinden bende yana degilim.
ammmaaa; Trabzon macindan sonra herkes seni göklere cikardi, ama sende kendini göklere cikardin. Mactan sonraki hemen her röportajda, yok bundan sonra herkes beni gollerimle konusacak, yok efendim ben manyak oynicam vs. vs.
bir arastirin, gercekten kendisi de cok büyük konustu. Ayhandan iyidir Balicin oynamasi. ama kimse silmedi. biraz da kendisi yol acti buna...
tamam baliç kötü peki baliçin yerine oynattığı hasan ya da oynatabileceği ergun ne yaptı bütün sezon.
cevaplanması gereken soru ilk yarıda baliç takıma hasan ve ergundan daha az mı katkı yaptı. ha madem delikanlılık yapacaksın o zaman sil hasanı ergunu hakanı baliçin yanında ben de seni alnından öpeyim.
balici rothenle takas yapabilsek cok iyi olur
Parma Maniac
22-12-04, 02:18
balici rothenle takas yapabilsek cok iyi olurFigo şaka yaptın heralde :lol:
Iyi iyi.Iki mac oynayip koskoca yarim sezon sahada bi mok yapamayanlar yavas yavas cekip gidiyolar.Bosuna para oduyoruz bunlara.Hagi onunla konusmamis bu iyi bir liderlik ornegi degil,yanliz bu demek degildir ki onune gelen,kadroya her giremeyen adam gidip basina konusacak.Hagi seninle konusmadiysa once gidip Hagiyle konusacaksin.Kac sene oldu onlarca roportaj yaptin habire bomba gibi geliyorum,patlamaya hazirim diye.Bizim elimizde patladin patlaya patlaya.Bu arada Hasan,Ergun,K.Hakan da kafasini kullansin artik yoksa genclere firsat vermenin zamani geldi de geciyor Hagi Hoca...
Ata'nin dedigi gibi eger transfer yapilmayacaksa -ki buyuk ihtimalle yapilmayacak- o zaman Hagi'nin Balic'ten maksimum derecede yararlanmasi gerekir..
Eger bir daha oynatmayacaksa da Baggio'nun dedigi gibi Ergun ile Hasan Sas'i da yollasin. Zira, onlarda en cok Balic'in yaptigi katki kadar takima katki sagladilar.. Bu isler cifte standart ile olmaz. Eger kotu performansdan dolayi yollayacaksa Sas ile Ergun'de yollanmali.
Baliç bence hep yanlış kullanılıyor.Çizgi oyuncusu değil Baliç.Ne burda oynayacak futbol stiline ne de fizik gücüne sahip.Forvet ya da Alex gibi tek forvetin biraz gerisinde oynasa daha faydalı olabilirdi.
"Nobre Galatasaray'da olsa ne olurdu?" sorusunu bir de "Hakan Fenerbahçe'de olsa ne olurdu?" diye düşünmekte fayda var.
en azından yedekte tutulması şart olan bir oyuncu baliç.
gerçekçi olalım demeye gerek yok bu seneki kadromuzun hali açık.ne kadar elde olanlar canla başla mücadele etselerde dar ve yetenekli oyuncu-özellikle orta olan oyuncusu kıtlığı su götürmez bir gerçek.
belki baliçe ayrı bir sevgim var vaktiyle aynı mevkide oynardım,oyun stilim onun gibi birde üstüne muhacırlıkta var belki o yüzden bu kadar iyi niyetli zırvalıyorum diye düşünüyorum ama yok baliç bu takımda olması gereken bir oyuncu. belki orta sahada vaktiyle okan-suat-emre gibi yada bu üçlünün birazcık yanına yaklaşan ve baliçin top kayıplarını önemsizleştirecek oyuncular olsa baliçin kafası rahat olacak,kendi gibi oynayacak ve bizi heyecanlandıracak. halamın testisine döndü biraz ama bu dilediklerim normal aslında sedece bu seneki kadrodan bunu beklemek zor.
baliç şanssız. yeniden forma bulsa bile çok şey değişmeyecek. bu tür oyuncuların kafasının rahat olması lazım ama hiç uygun değil bunun için bu senemiz. umarım baliç bunlları düşünür kolay vazgeçmez.hagi'de bu yeteneği kaybetmemek için birşeyler yapar.
balici rothenle takas yapabilsek cok iyi olurFigo şaka yaptın heralde :lol:
balic + 5 milyon € ... neden olmasin :)
Balic iyi topcudur..
En kotu oyununda bile en azından takımda kalan Ergun'den Hasan'dan daha iyidir.
"Nobre Galatasaray'da olsa ne olurdu?" sorusunu bir de "Hakan Fenerbahçe'de olsa ne olurdu?" diye düşünmekte fayda var.
Böyle bir varsayımda bulunmak yanlış, ben Nobre GS'de olsa Fatih Tekke'nin önünde gol kralıydı şu an derim, sen Hakan fener'de olsa Nobre'den çok daha fazla gol atardı dersin.. O yüzden bir sonuca varamayız..
Fakat ben şöyle sorayım bu soruyu.. Bugün fenerlilere Nobre-Hakan takası önersek tepkileri ne olur, bir de bize aynı takas önerilse acaba ne cevap veririz..
Veyahut daha da iyisi, her taraftar o an için takımında oynayan oyuncuya rasyonalitenin ötesinde bir sevgi ile bağlı olabileceği için, en iyisi bu soruyu tarafsız kalabilecek ve forvet zaafiyeti çeken bjk'lilere sormak.. Acaba böyle bir transfer sözkonusu olsa, bir taraftar anketinde oylar nasıl çıkardı..
Varsayımda bulunan ben değilim Sheva.Varsayıma varsayımla karşılık verdim sadece.Sorduğum soruya da "Nobre gol kralı olur" diye cevap verebilirsen eğer ayakta alkışlarım seni... :)
Takas konusuna gelince.Aradaki yaş sınırını ve Hakan'ın GS'lılığını ortadan kaldırabilirsen bu soruyu da FB ya da BJK'lılara sorma şansın olabilir kanımca.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to