Tüm Versiyonu Göster : antremanlara gitme
arkadaşlar abiler ben galatasarayın antremanlaraına gitmek istiyorum halka açık olanlara ama hiçbi bilgim yok antreman zamanlarını öğrenip laylaylom gidebiliyomusun girebiliyomusun yoksa başka bi şekildemi...bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok müthiş sewinirim tam süper olur walla :okey:
Tarafta acik ve kapali antremanllar var..Laylaylom gidemiyorsun dogal olarak... www.galatasaray.org tan ogrenebilirsin sanirim ...
ewet biliyorum onu da halka açık antemanlara mesela gidebiliyomuz istediğimiz gibi gidip girebiliyomuyuz başka bişey yapmamız gerekiyomu acaba
Hic bir sey yapmana gerek yok; direk gidip girebilirsin acık olanlara..
tesekkur ederim bunu ogrenmek istemistim
Bengü Cakmak
06-02-07, 00:49
valla biz gorduk butun futbolculari bursada tavsiyem aykuta yaklasmaman acaip soguk bir insan
Zaten belli oluyor ne kadar soğuk olduğu ben o adamı daha gülerken görmedim.
Bengü Cakmak
06-02-07, 01:26
evet biz fotograf cektirmek istiyorduk gerci o bizi gordumu bilmiyorum ama ipodunu bile cikarmadi ve dumduz yurudu
nejati de bayagi soguk
o yuzden fazla hayal kurup gitmeyin hepsinin burnu havada
hakan sukur ve okan haric
deli hasanda iyi di
en sempatik stumpf :)
o necati'nin saçlarını kökünden sökerim...
yeri gelmişken söyleyeyim, kim ne derse desin ben bu Okan'ı seviyorum ya. küçüklükten gelen bir şey. çok ayıp etti ama affettim ben onu :).
Bengü Cakmak
06-02-07, 01:39
o necati'nin saçlarını kökünden sökerim...
yeri gelmişken söyleyeyim, kim ne derse desin ben bu Okan'ı seviyorum ya. küçüklükten gelen bir şey. çok ayıp etti ama affettim ben onu :).
sen affetiysen is bitmisdir :D
Galatasaray, çalışmalarını 7 Şubat Çarşamba günü saat 10:30 ve 16:00'da yapacağı iki; 8 Şubat Perşembe günü ise saat 10:30'da tek antrenmanla basına kapalı olarak sürdürecek.
Resmi sitede haber veriyorlar her zaman..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to