Tüm Versiyonu Göster : Yılbaşı Programı
1 haftadır araştırıyorum yılbaşı eğlence geyiğini.Ben olsam hiç bir yere gitmicemde kız vır vırı işte...Neyse geçelim bunları sonunda uygun fiyata ve bence eğer organizasyonda güzel olursa mükemmel olabilitesi yüksek bir mekan buldum ahanda aşşada:
Yeniyılı Beyoğlu’nda kutlama geleneği,
Yeni Melek Gösteri Merkezi ile yepyeni bir boyut kazanıyor.
YENİYIL DA YENİ MELEK’DE BULUŞALIM
Tarihi dokusu, merkezi konumu ve program stratejisiyle 2004-2005 sezonuna çok başarılı bir giriş yaparak İstanbul’ un en gözde mekanlarından biri haline gelen Yeni Melek Gösteri Merkezi, Yeniyıl Partisi ile de fark yaratıyor.Yükselen trend Beyoğlu’nda, nostaljik “Yeni Melek” popülaritesini yaşatmak, sürdürmek ve benzersiz olmak misyonu ile gösteri ve eğlence hayatına farklı bir boyut getiren Yeni Melek Gösteri Merkezi, Yeniyıl 2005 Partisi’nde beş canlı performans ile öne çıkıyor.Yeni Melek Gösteri Merkezi işletme ortağı Grup Organizasyon ile BKM Organizasyon işbirliği ile gerçekleştirilecek partide, kapı açılışı 22:00’den sabah saat 05:00’e kadar eğlence sınırsız…
Yeni Melek Gösteri Merkezi Yeniyıl 2005 Partisi Programı
22:00 Kapı açılışı
22:00 - 22:30 DJ Set
22:30 - 23:30 Pamela Spence
23:30 - 01:00 Feridun Düzağaç
00:00 Süpriz yeniyıl kutlaması.
01:00 - 02:00 Özlem Tekin
02:00 - 03:00 Harem
03:00 - 04:00 Brezilyalı Perküsyon Grubu Iyabas
04:00 - 05:00 DJ Set
Öğrenci 55 tam 70 mil...Allahtan pasomuz var :lol:
Pamela ve feridun olması zaten cezbediyo programda...
Başka alternatifleri olanlar yazsın...
Güzel yazmışsın da sınırsız içecek var mı?
Bir de burada adım atacak yer olmaz kesin o da ayrı bir olay.
ilk 2 içki beleş.Sonrası paralı tabi...
Ata yılbaşın da her yer öle olucak tenha bir yer göstersene bana :karisik:
Hmm içki limitsiz değilse pahalı diyorum o zaman, çünkü orada insanlar kazakla gelir ve inadına açarlar kaloriferleri millet susasın diye.
Valla sen de haklısın ne diyeyim kalabalık tabii her yer..
abi 2500 kişilik mekan kim açıyo kaloriferleri allah aşkına yakarım ulan o salonu o zaman...
Bu sene hiç çıkmıyor yahu yılbaşı programları gazetede, nedendir acaba.. Eskiden 2-3 hafta öncesinden başlardı, şu otelde balo var burda parti var diye.. Kutlamıyoruz heralde artık yılbaşılarını..
Söyledi dersin :) Ya buz gibi olur ya ateş gibi :D
Sana birsey soyleyeyim mi ?
Yılbaşında ASLA disari cikma.
istanbul'da ki tum insan gibi gorunen AYILAR o gun disari cikar.
Biz bunlara apaçi diyoruz.Hatun yanındayken o insan gibi gozuken ayılar senin hatunun icine dusercesine bakarlar.
He ne mi yapacaksın ?
Buyur gel bize ev bos guzel parti cevirecem :)
Orhun bana kalırsa çıkmam ama vır vır işte bilirsin...
Bilirim geçen sene ayılar istiklalin girişindeki otobüs durağının üstüne çıkıp böğürüyolardı...
Bakalım ne yapcaz ya tam karar vermiş değilim belki size gelirim :kiskis:
Hocam Taksim mi? Tek kelime YAPMAAA!!!
Yılbasında Taksime gitmek icin adınızın John Rambo filan olması gerek..Ki hani bir sey oldugunda hemen bıcagınızı cıkarıp kendinizi koruyabilesiniz :)
Gecen yıl bir arkadasım yılbasına beyoglu nda girmisti. Hala bir kabus gibi anlatır.. Her yer kalabalık oluyor ama orası daha bir kalabalık.. Yine de iyi eglenceler..
Yahu heralde kalabalık olucak.Sonuçta istanbul gibi bir şehrin en önemli semtlerinden,eğlence merkezlerinden bir tanesi...
Hem yılbaşına istiklal caddesinde dolanarak girin demiyorumki ben :lol:
Sonuçta yeni melek 2500 kişilik baya buyuk bir mekan...Ben giricem oraya eğlenicem...Dışardaki kalabalıktan banane :karisik:
sanırım yeni meleğe uçarak gitmeyi planlıyorsun:) Bir arkadaşım geçen yıl meydandan tünele 103 dk da gittiğini anlatııır duru :dislek:
Jenna Jameson geliyormus New York'a, ben oraya gidecegim sizi bilmem :dislek:
Bengü Cakmak
25-12-04, 16:22
evdeyim sanirim.. en güzeli
JackDaniels
25-12-04, 19:24
Kısa dönemde olsa tuvalet temizliyoruz bulaşık yıkıyoruz...Aklı olan askere gelmez...Bunaldım iyice...Yılbaşında da büyük ihtimalle bulaşık yıkıyor olacağım...oF offfffffffffffffff....
Kafam bozuk....
Bengü Cakmak
25-12-04, 19:58
Kısa dönemde olsa tuvalet temizliyoruz bulaşık yıkıyoruz...Aklı olan askere gelmez...Bunaldım iyice...Yılbaşında da büyük ihtimalle bulaşık yıkıyor olacağım...oF offfffffffffffffff....
Kafam bozuk....
hay allah ya :(
ne kötü üzüldüm cok allah sabir versin :(
Miraç hocam, valla ne diyeyim, Allah yardımcın olsun..
Kafam bozuk....
olsun abicim,vatan borcu ;) yakinda bizde gelicez...
Leotheking
28-12-04, 00:47
Yılbaşı için İstanbul da Park Orman'ı tavsiye ederim.
Sanırım 2 ayrı yerde 2 ayrı parti şeklinde gerçekleşecek.
Birinde Rebel Moves ile birlikte birkaç başka sanatçı da sahne alacak. Rebel Moves ı tavsiye ederim. Nasılsa gruptan Cem Özkan bizden sayılır... ;)
* Rebel Moves : Bilmeyenler için Kia reklamlarında fonda çalan Bandare 'nin söz ve bestecisi olan grup. Bir çoğunuzun dinlerken Türk olduklarına inanamadğınız grup... :lol:
Bu arada yılbaşında Ankara da olacaklar için GECE YOLCULARI
Bar Fly da sahne alacak. Bar Fly Ankara da nerde diye sormayın, ben de bilmiyorum henüz... :lol: Ankara daymış işte... :lol:
yolu dusenler benim Puba gelsin tek kurus odemeden sabaha kadar yeyin icin eglenin...
Ozellikle sen gel Leo:)Yaninda Yasin Bengue,Kaani da al soyle Gececilere konseri iptal etsinler Sumatradaki tsunamiden dolayi.Artik Yasin meyve kokteyli icer sonra da Bengueyu eve tasir...Sizi kim tasiyacak bilmiyorum:)
Bengü Cakmak
30-12-04, 20:17
yolu dusenler benim Puba gelsin tek kurus odemeden sabaha kadar yeyin icin eglenin...
Ozellikle sen gel Leo:)Yaninda Yasin Bengue,Kaani da al soyle Gececilere konseri iptal etsinler Sumatradaki tsunamiden dolayi.Artik Yasin meyve kokteyli icer sonra da Bengueyu eve tasir...Sizi kim tasiyacak bilmiyorum:)
hahha evet önder abi aynen dedigin gibi olur :lol: sey biz balayina artik oraya geliriz tavet edersen :lol:
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:13
Önder abi, tamam geliyoruz :)
Leotheking
31-12-04, 00:27
:lol: :lol:
Leo Rebel Moves'un yanında MFÖ çıkıyor :D
Bu arada Barfly Ankara'da da mı açılmış? Ben Sıraselvilerdekini biliyorum sadece.
Leotheking
31-12-04, 00:33
Leo Rebel Moves'un yanında MFÖ çıkıyor :D
Bu arada Barfly Ankara'da da mı açılmış? Ben Sıraselvilerdekini biliyorum sadece.
MFÖ de kankadır doğru... :D
Evet Ankara da da Bar Fly açılmış. Öz Hakiki Bar Fly... :lol:
Gitmiyom hiç bir yere...
Paşa paşa evde oturup monopoly oynucaz...
Taksim meydanindaki kutlamalar deprem felaketi nedeniyle iptal edilmis..
--------------------------------------
Taksim'deki yılbaşı eğlencesi iptal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tsunami felaketi nedeniyle Taksim meydanında yapılacak eğlenceyi iptal ettiğini açıkladı.
Yeni yıl nedeniyle Taksim meydanında kurulacak sahnede Sertab Erener, Kenan Doğulu ve Kıraç saat 21.30'da konser verecekti.
Eğlence kapsamında, 2005'e girilirken ışık ve havaifişek gösterileri de sunulacaktı.
Milliyet
Geçen sene de terör korkusu ile edilmişti.. Seneye ne bulacaklar bakalım..
Yerinde bir karar olmuş..
Bengü Cakmak
31-12-04, 15:24
cok yemek yemeyin kilo almayin sacma sapan birsey icin :lol:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to