PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray Cafe Crown77- 64Oyak Renault

zidane38
09-01-07, 17:01
Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısı, 15. hafta maçlarıyla tamamlanıyor.

Galatasaray Cafe Crown, 15. haftanın açılış maçında Oyak Renault ile 12 Ocak 2007 Cuma günü karşılaşacak. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda saat 20:00’de başlayacak maç, NTV’den naklen yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi 15. Hafta Programı:

12 Ocak 2007 Cuma
20:00 Galatasaray Cafe Crown-Oyak Renault (Ahmet Cömert Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)

13 Ocak 2007 Cumartesi
15:00 Casa TED Ankara Kolejliler-Darüşşafaka (Ankara Atatürk Spor Salonu)
15:00 Beşiktaş Cola Turka-Banvit (Akatlar Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
16:00 Pınar Karşıyaka-Alpella (Karşıyaka Spor Salonu)
16:00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Beykoz (19 Mayıs Spor Salonu)
16:00 Tofaş-Efes Pilsen (Bursa Atatürk Spor Salonu)
18:00 Mersin Büyükşehir Belediye-Tekelspor (Edip Buran Spor Salonu)

14 Ocak 2007 Pazar
15:00 Fenerbahçe Ülker-Türk Telekom (Abdi İpekçi Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
-------------------------------------------------------------------------

Bu sefer Cuma günü yayınlanıyor Ntv'den, eminim :) Resmi sitede öyle yazıyor :) Ayrıca Ntv'nin sitesinde de öyle.

http://www.galatasaray.org/basketbol/detay.asp?PID=1053&HID=1&haberID=297528
http://www.ntvspor.net/pages/5144.asp

CaNKaGS
10-01-07, 00:45
Bu maç seyircili herhal. Ama yine ceza alırız kesin :D

gian
10-01-07, 15:24
NTV yine yayınlayacagız diyip nba stüdyo yayınlamasın?

zidane38
10-01-07, 16:24
Sanmıyorum bu sefer böyle bir durum olabileceğini ama belli olmaz yine de. Geçen sefer benim hatam vardı biraz, o yüzden yanlış bilgilendirdiğim için özür dilemiştim.
Geçen hafta Cuma günü için isim vermeden saat 20'de TBL maçı yazıyordu Ntv sitesinde Cuma gününe kadar, Cuma günü NBA stüdyo yazmışlardı. Ama güvenmemek lazımmış :)

Bu hafta maç programını açıkladılar, sitelerinde gözüküyor. Ama yine buna rağmen yayınlamazlarsa ben iyi bir söverim Ntv'ye o olur :D
http://www.ntvspor.net/pages/5144.asp

gian
11-01-07, 21:35
Var herhalde bu sefer; nba stüdyo reklamını gördüm, 21:45'di..

Sovereign
11-01-07, 21:57
Var var,

Ben de maçın reklamını gördüm...

zidane38
11-01-07, 22:31
Ben de gördüm maçın reklamını, rahatladım :)

scapula
12-01-07, 22:31
G.Saray Oyak'ı affetmedi: 77-64

Beko Basketbol Ligi'nde yapılan maçta Galatasaray Cafe Crown, OYAK Renault'yu 13 sayı farkla 77-64 yendi.

İlk dakikalarında denk bir mücadelenin sergilendiği maçın 3. dakikası 6-6 beraberlikle geçildi. Pota altında Cemal ile oyuna ağırlığını koyan Galatasaray Cafe Crown, 1. periyodu 16-12 önde tamamladı.

Maçın ikinci periyodunda hücumda top kayıpları yaşayan Galatasaray Cafe Crown karşısında İhsan ile skor bulan OYAK Renault, periyodun son dakikasına girilirken 30-30 beraberliği yakaladı. Son saniyelerde Tolga ile 3 sayılık basket bulan Galatasaray, ilk yarıyı da 33-30 önde kapadı.

Mücadelenin 3. periyodunda Galatasaray Cafe Crown, önce Murat ve Cemal ile skora katkı yaptı. Son bölümde Fitch ile basketler bulan ev sahibi takım, bu periyodu da 56-50 önde geçti.
Karşılaşmanın son bölümünde oyunun kontrolünü elinde bulunduran sarı-kırmızılı takım, mücadeleyi 13 sayı farkla 77-64 kazandı.

Galatasaray, ribauntlarda 37-31 geride kalmasına rağmen yüksek şut yüzdesiyle maçı kazanmasını bildi.

Salon: Ahmet Cömert
Hakemler: Rüştü Nuran, Alper Özgök, Ali Şakacı
Galatasaray Cafe Crown: Mitchell, Murat, Tufan , Cema, Holman , Fatih, Fitch, İsmet, Tolga
OYAK Renault: Ahmet, Altan, Evren , Bennett, Özgür, Fatih, Uğur , Serhat, İhsan , Hüsnü
1. Periyot: 16-12
Devre: 33-30
3. Periyot: 56-50
5 Faulle Çıkanlar: 31.21 Evren, 37.22 İhsan (OYAK Renault), 35.29 Holman (Galatasaray Cafe Crown
12.01.2007

Kaynak : AA

duncanferguson
12-01-07, 22:50
güzel maç oldu,seyircide güzelde yav özellikle Tufan ı çok beğendim ben ,birzamanlar selim diye bir oyuncumuz vardı stilini ona biraz benzettim ya hadi hayırlısı :lol: ii bitirdik

CaNKaGS
13-01-07, 01:36
Güzel galibiyet ama yukardaki rakiplerimizi durduracak takım yok ancak birbirleri arasında oynanan maçlarda fark kapanırsa kapanır...

Giga
13-01-07, 01:51
Hedef play-off yarı finali zaten ötesi hayalperestlik olur...

zidane38
13-01-07, 23:11
Murat Özyer: “Tünelin Ucunda Güzel Bir Güneş Var”

Galatasaray Cafe Crown Coach’u Murat Özyer, 77-64 kazandığımız Oyak Renault maçını ve Beko Basketbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını resmi sitemize değerlendirdi.

Burak Sezgin ve Mithat Demirel’in sakatlığı, Darrel Mitchell ile Gerald Fitch’in hastalığı nedeniyle Oyak Renault maçına iyi hazırlanamadıklarını söyleyen Murat Özyer, bunu bahane etmeden çıkıp oynadıklarını vurguladı ve “Genç İsmet de Darrel’ın sakatlandığı dakikalarda çok iyi iş yaptı. Tecrübeli oyuncu Tolga da hem savunmada, hem takımı toparlamada önemli görev aldı” dedi.

Center mevkiindeki Cemal Nalga’nın son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını vurgulayan Özyer, “Bence Galatasaray Spor Kulübü, yeni bir genç oyuncu daha kazanıyor. Cemal, ileride Galatasaray’ın çok önemli oyuncularından olacak” diye konuştu.

Yabancı oyuncuların da katkısıyla tatilden önceki bu zor maçı kazandığımızı ifade eden Coach Özyer, ‘en önemli uzun oyuncumuz’ ve ‘savunmamızın bel kemiği’ diye nitelediği Fatih Solak’ın, form düşüklüğü nedeniyle bu maçta kısa süre oyunda kaldığını söyledi. Özyer, takım için önemli yeri olan Fatih’in, tatilden sonra eski formuyla tekrar seyirci karşısına çıkacağını belirtti.

Galatasaray seyircisinin Oyak Renault maçında yine ‘Avrupai kalitesini’ ortaya koyduğundan söz eden Özyer, “Bu kulüpte görev yapmış ve vefat etmiş olan Coach Aydan Siyavuş’u saygıyla andılar. Gözlerim doldu. İnşallah herkese kısmet olsun Galatasaray’da antrenörlük yapmak. Galatasaraylılığın ne olduğunu gösteren taraftarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Son olarak Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısını değerlendiren Özyer, sözlerini şöyle noktaladı: “Hedefimiz ilk 4’ün içerisinde olmak. Bunu da diğer takımların maçlarına bağlı kalmadan, kendimiz başarmalıyız. 11 yeni oyuncuyla sezona başlayan bir takım olarak Galatasaray Cafe Crown’a şu an itibariyle bir puan vermem gerekirse, 10 üstünden 6 veriyorum. Ama tabii tünelin ucunda güzel bir güneş gözüküyor.

Seyircisiz oynadığımız 3 maçtan 2’sini kaybetmemiz, bizim için hoş değildi. Ama ligin ikinci yarısında bugünkünden daha kalabalık bir seyirciyle bütünleşip bunları telafi edeceğimizi söyleyebilirim.”

zidane38
13-01-07, 23:44
Galatasaray Café Crown, Beko Basketbol Ligi 15. hafta maçında Oyak Renault’yu 77-64 mağlup etti.

Takımımız bu sonuçla, ligin ilk yarısını 10 galibiyet ve 5 yenilgiyle, 25 puana ulaşarak tamamladı.

Maç Info
Maç: Beko Basketbol Ligi-15. Hafta
Salon: Ahmet Cömert
Canlı Yayın: NTV
Hakemler: Rüştü Nuran, Alper Özgök, Ali Şakacı
Tarih: 12 Ocak 2007 Cuma / Saat 20:00

1. Periyot: 16-12
İlk yarı: 33-30 (Galatasaray Café Crown lehine)
3. Periyot: 56-50

GALATASARAY CAFÉ CROWN: 77
Darrel Mitchell 14, Tufan Ersöz 8, Gerald Fitch 19, Fatih Solak 1, Jerry Holman 6, Cemal Nalga 12, Murat Kaya 12, İsmet Hacıoğlu, Tolga Tekinalp 5

OYAK RENAULT: 64
Evren Büker 6, Brian David Morrison , Özgür Bıyık 3, Charles Bennett 7, Serhat Büker 4, Ahmet Ali Erdoğan 19, Altan Erol 2, İhsan Yalçın Azizmahmutoğulları 12, Fatih Eravcı 2, Uğur 7, Hüsnü 2

1. Periyot:
Burak Sezgin ve Mithat Demirel’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maça takımımız; Holman, Cemal, Tufan, Murat, Mitchell ilk beşiyle başladı. Tufan Ersöz ve Darrel Mitchell ile 3’lükler bulan Galatasaray Café Crown, ilk 5 dakikada skoru 13-6’ya taşıdı. Savunma ribaundlarını toplayarak rakibe üstünlük kuran takımımız, Fatih Solak ile Gerald Fitch’in de oyuna dahil olduğu bölümde Oyak Renault’ya kolay sayılar verdi ama çeyreği 16-12 önde tamamladı.

2. Periyot:
Fatih Solak’a çalınan teknik faul nedeniyle bu periyot, Oyak Renault’nun serbest atışlarıyla başladı. Ardından topu oyuna sokan rakibimiz, bu
ataktan da sonuç alınca skora denge geldi: 16-16. Sert ve gergin geçen 2. periyotta, karşılıklı top kayıpları ve faullerle iki takım da birbirine
üstünlük kuramadı. Devrenin skorunu, Tolga Tekinalp’in son saniye 3’lüğü belirledi: 33-30

3. Periyot:
Gerald Fitch’in oyuna ağırlığını koyduğu ilk dakikalarda, Cemal’in smaçları ve Murat’ın da skorer oyunuyla maça hakim olduk. Rakibin farkı
kapatmaya çalıştığı anlarda, yine Gerald Fitch’in şutlarıyla üstünlüğümüzü koruduk: 56-50

4. Periyot:
Son çeyreğe hızlı başlayan Galatasaray Café Crown, bu kez Darrel Mitchell’ın sayılarıyla farkı açmaya başladı. İlk iki dakikada 9-0’lık
seriyle de maçı bir anlamda kopardı. Kademeli olarak 15 sayı civarında bir üstünlüğe sahip olduğumuz bu bölümün ardından Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısını 10. galibiyetle tamamladık: 77-64

Maçta Gerald Fitch, 19 sayı-6 asistle oynadı. Holman'ın 10 ribaund aldığı
karşılaşmada Cemal Nalga, 12 sayı-8 ribaund-5 blokluk performans sergiledi.

5. Faul:
Evren (31:31), Yalçın (37:22) – Oyak Renault
Jerry Holman (35:29) – Galatasaray Café Crown

Galatasaray Cafe Crown: 77

Darrell Mitchell 14 Sayı 3 Ribaund 3 Asist

İsmet Hacıoğlu 0 Sayı 3 Ribaund

Tufan Ersöz 8 Sayı 2 Ribaund

Tolga Tekinalp 5 Sayı 1 Ribaund 2 Asist

Gerald Fitch 19 Sayı 6 Asist 2 Top Çalma 2 Top Kaybı

Murat Kaya 12 Sayı 4 Ribaund 9 Asist 8 Top Kaybı

Fatih Solak 1 Sayı 2 Top Kaybı

Jeral Hollman 6 Sayı 10 Ribaund 1 Asist 2 Top Çalma

Cemal Nalga 12 Sayı 8 Ribaund 5 Blok

OYAK RENAULT: 64
Evren Büker 6, Brian David Morrison , Özgür Bıyık 3, Charles Bennett 7, Serhat Büker 4, Ahmet Ali Erdoğan 19, Altan Erol 2, İhsan Yalçın Azizmahmutoğulları 12, Fatih Eravcı 2, Uğur 7, Hüsnü 2

Maçtan resimler için;
http://www.galatasarayi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=192&Itemid=35

CaNKaGS
14-01-07, 01:39
Fitch bu maçta hiç ribaund almamıdı...
Ribaundları iyi bir adamdı hiç ribaund almaması beni şaşırttı..

Gönül sarayım
15-01-07, 13:25
Bu maçta takım olarak iyi oynadık. Özellikle Murat Kaya (son maçlarını izleyememişik.) çok değişik gelişme kaydetmiş. Daha hızlı, agresif oynamaya alışmış. Pas dağıtırken kendine daha fazla güveniyor artık... Onun basketbolumuz için çok özel bir yetenek olacağı iyice belli oluyor. MacGowan gitmiş sanırım yerine iyi bir uzun alabilirsek hedefimizi dahada büyütebiliriz.

Birde Oyak Renault da adını şimdi unuttuğum genç bir oyuncuları vardı. Çok dikkat çeken özellikleri var. Kaçırmadıysam hiç 3 lük kaçırmadı sanırım. Her yerden ve el üstünden atabiliyor.