Tüm Versiyonu Göster : Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a cevap - Telegol'de
Telegol'un tanıtımında gördüğüm kadarıyla Fatıh Altaylı geçen haftaki maç sonrası yaptığı açıklamaları nedeniyle Aziz Yıldırım'a çok sert cevaplar veriyor.. Kesinlikle kaçırılmaması gerek, 22:30 civarı Star'da..
USAtaraftar
19-12-04, 22:37
Izleme imkanim yok. Lutfen biri soylediklerini ozetlesin.
UmBeRtO GS
19-12-04, 23:46
Daha Fatih Altaylı çıkmadı
UmBeRtO GS
19-12-04, 23:59
Aziz Yıldırım gündemi çok güzel değiştirdi, ben yazımda maça gitmeyeceğimi söylemiştim, eğer ben gitseydim bana saldırırdı. ben olmayınca konuyu çok güzel değiştirdi...
Herke küfürü Fenerbahçe stadında öğrendi. Bana 45 dakika küfredildi ayrıca son Manchster maçında da Galatasaray'a küfredildi...
Galatasaray Lisesine laf söylemek Aziz Yıldırım'ı aşar, acaba o hangi liseyi bitirdi acaba bi lise bitirdi mi?
Şimdilik bu kadar....
'Aziz Yıldırım hangi okulu bitirdi veya okudu mu okumadı mı bilmiyorum ama Galatasaray Lisesi'nin adını anmak onu aşar' :alkis:
Ömer Çavuşoğlu çıkmış Altaylı Aziz'e Sami Yen'de saldırdı diyor.. Altaylı'ya bak sen, 20 korumanın arasına dalmış demek ki.. Açıklamalar devam edecekmiş, Yıldırım'ın mafya ilişkileri ile ilgili konuşacak sanırım..
Çavuşoğlu: Neden alınıyorsunuz Mekteb-i Sultani konusunda?
Gökmen: Galatasaray'a özenip lise-üniversite kurmaya çalışıyorsunuz, bırak Ömer abi ya :lol:
UmBeRtO GS
20-12-04, 00:17
Galatasaray Başkanı'nın adı mafyayla anılmıyor, etrafında acayip adamlar yok, kaptanı acayip adamlar tarafından dövülmüyor...
Fenerbahçe 2 avrupa takımını birden yenemez demiştim. Galatasaray Pafchester değil...
Hıncal uluç farklı bir kişilik, egzantrik olmaya çalışıyor zaman zaman
Erman Toroğlu Fenerbahçe sempatizanı olduğunu saklamıyor. Bu adam tarafsız yorum yapamaz. Kahve ağzıyla konuşuyor
Medya Fener medyası, Aziz Yıldırım'ın medyayla vıcık vıcık ilişkisi var. Ona karşı bi tepki yok, herhalde bir bildiği var. Bu medyadan birşey beklenmemeli. Bunlar medyanın dümen suyunda gidiyor...
Dokunulmazlığı olduğu zannedilen adamlara medyada bulaşılmaz, ama ben eleştiririm
Ben olacakları söyleyeyim,
Aziz Yıldırım Canaydın'ı arayıp sustur şu adamı başkan diyecek.Canaydın'da Altaylı'yı arayıp "yahu ben feer play diyorum sen ne biçim konuşuyorsun.Üzüyorsun beni." diyecek.
Toroğlu ile ilgili çok güzel konuştu.. Bilmiyordum ama dediğine göre fenerliymiş Toroğlu, fenerli mi bilemem ama son zamanlarda kontrolden çıkmış bir şekilde GS karşıtı konuşuyor.. İyi oldu Altaylı'nın dikkati bu yöne çektiği, o digiturk çetesine bir dur demenin vakti gelmişti..
Ayrıca medyanın Aziz Yıldırım tarafından yönlendirildiğini ancak kendisinin Aziz Yıldırım'ın yanlışlarını gördükçe üzerine gitmeye devam edeceğini söyledi..
Yahu deli olmamak elde degil. 1 kisi cıkıpta demiyor merdivenlerde taraftarin degil polisin oldugunu.. İnsan bir arastırır şu programa katılmadan önce bazı şeyleri. Fenerlilerde haliylen merdiven merdiven diye aglayıp duruyorlar..
Soyledikleri guzel de, Fatih Altaylı üniversite mezunu degilken (Bogazicinden terk) Aziz Yıldırım İnsaat Muhendisi..O acıdan yani acıgını yakalarlar hemen..
Aha su anda da Altaylı baglandı..
Vah vah sana Çavuşoğlu, senin kadar bu işlerin ciğerini bilen biri bunu derse halk ne yapsın.. Yıldırım-mafya bağlantısı ne ise pkk liderinin Galatasaray'ı tutması da oymuş..
Zavallı Çavuşoğlu, biz böyle bir tercih yapmadık ama siz kulübün alt yapısını, güvenliğini, yönetici seçimlerini mafyanın üstlenmesini tercih ettiniz, bilerek ve isteyerek yaptınız..
Gian, Yıldırım ailesinin şu anki evlatları da üniversite mezunu olacak işallah ama nasıl üniversiteler olduğunu ne sen sor ne ben söyleyim..
Yahu deli olmamak elde degil. 1 kisi cıkıpta demiyor merdivenlerde taraftarin degil polisin oldugunu.. İnsan bir arastırır şu programa katılmadan önce bazı şeyleri. Fenerlilerde haliylen merdiven merdiven diye aglayıp duruyorlar..
katılıyorum,
bunu maç sonraki yazımda da belirtmiştim.
keşke bir fotoğraf olsaydı,
maçın başlama anında merdivenlerdeki insanları belirleyen ve kapalının ortasındaki devam gösterilen doluluk kadar kenarlarındaki boşluğu gösteren.
Altaylı: " Aziz Yıldırım şımarık cocuklar gibi mactan sonra kendini seref tribününe kitleyecegine, Ozhan Baskanla el ele cıkıp yine aynı seyleri soyleseydi, hic bir sey olmazdı..Ama o capta bir adam degil Aziz Yıldırım"
Shevacım, sana katılıyorum da, bunlar yarın cıkacaklar iste Altaylı üniversite mezunu degil, Aziz baskan soyle boyle diye..O acıdan diyorum..Senin acıgını yakalayabilecekleri noktada saldırmamak lazım..
Bu arada Gökmen Özdenak'a da sevgilerimi yolluyorum..İyi sindiriyor Gokmen...
Alın size bir kiralık insan daha, Yavuz Kayral.. Tebrik ediyoruz kendisini, aynı yolda devam etsin..
Yavuz Kayral Ali Şen doneminde asagılıklıgını kanıtlamıs, adinin önde geleni bir adamdır..Dinlemek bile zul o adamı..
Serkan1905
20-12-04, 01:29
hakkaten biri cikipda merdivenlerde bisey yoktu kardesim demedi sunlara.
Cavusoglu tam ezik bir insan. Önce Ihsan ....'a (soyisimini hatirlayamadim BJKli eski yöneticinin) her aksam sike yapiyordunuz diyor, sonra da BJK nin ne seyircisi var ki onlara pasta payi düssün diyor.
Ben acikcasi Star Sporun bu kadar lafi cevapsiz birakacagini düsünmüyordum. beni hayal kirikligina ugrattilar.
hic biri de sunu söylemedi; görecez Kadiköydeki GS-FB macinda neler olacak diye bir sorgulama yapmadi.
Ayrica o PKK- Mafya laflarinda, yine ne Özdenak ne de Albayrak su cevabi vermedi; Öcalan PKKli bir köpektir ve Galatasarayi tutuyor, ama biz onu getirip Baskan veya yönetici yapmadik. Sizin Baskaniniz ise bir numarali Mafya Babasidir, Mafya sizin damarlarinizdaki Kanlarda dahi mevcut, demediler.
bu programdan sonra bir kez daha Aziz Yildirima ve Fenerbahceye olan nefretim katlandi.
Serkan1905
20-12-04, 01:33
bazi seyleri anlamak gercekten güc.
hangi Fenerli TV kanali veya Gazete "tarafsiz veya Objektif" olmus ki, cikiyor da az bucuk bizden yana olan TV kanali ve Gazeteler tarafsiz veya fair playci oluyor.
veya Hangi Klüp cikip fair playci olmus da, cikiyor bizimkiler Fair Playci oluyor. Alin size mükafaati. Fair Playci oluyorsun, iyi BEN olim diyorsun, al sana sonuclari.
Ya herkes, hep beraber Kardes oluruz ya da hic. yoksa olmuyor bu isler...
Serkan ben de başlığa Telegol yazdığıma pişman oldum programı izlerken.. Telegol'ü özellikle Ahmet Çakar zamanında zevkle izlerdim ama bu hali sirke dönmüş resmen, bir daha zor izlerim.. Abdurrahım Albayrak neden bu kadar sessiz kaldı bende anlamadım, Gökmen ise türkçesi ve zekası yettiğince bişeyler söylemeye çalıştı ama 'ee, aa' gibi seslerden fazla öteye gidemedi her zamanki gibi..
Onun dışında Çavuşoğlu tümden saçmaladı, bjk'li olsam deli olurdum heralde adamı izlerken.. İşallah bir kınama falan yayınlar beşiktaş kulübü bu adamla ilgili.. Çavuşoğlu heralde pek ısınamadı program formatına, son birkaç saçmalayıp bırakma niyetinde bence..
M.Yasin Cakmak
20-12-04, 02:38
10 dakka dayanamadım, rezil bi program var. Utah-NY maçı vardı çok daha eğlenceli.
İğrenç bir program olduğun ben de katılıyorum.
Asıl üzücü konu ise hala bir yöneticimizin çıkıp gereken açıklamaları yapmaması.Özellikle ŞS'de her sene gördüğümüz pisliklerle ilgili hiçbir şey söylemiyorlar.
Cavusoglu tam ezik bir insan. Önce Ihsan ....'a (soyisimini hatirlayamadim BJKli eski yöneticinin) her aksam sike yapiyordunuz diyor, sonra da BJK nin ne seyircisi var ki onlara pasta payi düssün diyor.
Yalnız o konusmada dikkatinizi cektiyse İhsan'da fazla üzerinde duramadı ve konuyu "biz FB macları öncesi FB'ye kac atalım diye onu tartısırdık" gibilerinden BJK'nin FB'ye karsı üstüste almıs oldugu tarihi neticelere getirdi konuyu..
Cavusoglu "birbirimizi kandırmayalım İhsan" gibilerinden pis pis sırıtarak laflar etti ki İ.Kalkavan'ın gercekten pis işlere bulasan şikeci bir insan oldugu zaten bilinir :). Hatta AG-GS macı öncesi alenen televizyonlara söylemişti "AG'ye tesvik verecegim" diye.. Yani Cavusoglu'nun bu konuda söyledikleri dogru olabilir ama dün durduk yerde ne lüzumu vardı bu konuya girmenin, onuda Cavusoglu'nun ezikligine baglamak gerekir..
Birde www.alisamiyen.net isimli kaliteli bir GS sitesinde merdivenlerdeki manzarayla ilgili resimleri giris sayfasinda gorebilirsiniz. O resimlerde merdivenlerde polislerin oldugu rahatlikla gorulebiliyor..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to