Tüm Versiyonu Göster : Yeni Aday Jorginho
Transfer sezonunda gündeme gelen isimlerden bir yenisi..Bir kac farklı gazetede rastladıgım icin buraya tasıyorum..Sabah'tan..
Küçük takımın büyük oyuncusu
Gallardo, Insua, Kleberson derken G.Saray 10 numarayı Portekiz'in vasat ekibi Setubal'de buldu.
http://www.sabah.com.tr/2004/12/19/im//3E398E8317BED045AA171F41b.jpg
Yerdeki oyuncu Jorginho..
G.Saray aradığı 10 numarayı Portekiz'de buldu. Sarı-kırmızılılar, Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen Brezilyalı Jorginho'yu almaya çok yaklaştı. Portekizli futbol yorumcularının, "Küçük takımların büyük oyuncusu" dediği Jorginho'nun ne kadar yararlı bir transfer olacağı merakla bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcunun orta sahada gole dönük oynadığı ve gerektiğinde sağ kanatta da görev yapabildiği belirtiliyor. Portekiz Ligi'nde yer alan Setubal kulübünün iflasın eşiğine geldiği ve bu yüzden de kontratı bu yaz bitecek Jorginho'yu bir an evvel satmak istediği öğrenildi.
Sporting de istiyor
Sporting, Jorginho'yu alabilmek için 500 bin dolar önerdi. Bu kabul edilmedi. Bu arada devreye giren sarı-kırmızılı yönetim, 1 milyon 175 bin Euro önerdi. Vitoria Setubal, bu öneriye sıcak bakıyor. Fatih Gökşen yarın ya da Salı, Portekiz'e gidiyor.
FAZIL ÜNVERDİ
haber doğruya angutluklarımıza bir yenisini daha ekliyoruz...Yahu adamı tanımam etmem hiç izlemedim de bir oyuncuya kendi iç piyasasında ettiğinin 2 katından fazla önermek nedir? aynı eşşekliği bratu-petre bilmemne vs topçularda da yapmadık mI? Alın kardeşim hayırını görün...
USAtaraftar
19-12-04, 17:41
Bence bizim yoneticiler cm oynuyor. Orada takimlarina aldiklari taninmamis isimlerden yildizlari parlayanlara direk teklif goturuyorlar.
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 18:05
Fatih Gökşen'in 'genç ve süratlisi' sanırım. Anlamadılar isimsiz adamlarla bu işin olmayacağını, basmıyor bir türlü.
kim bu?...
bilen eden yok mu?...
Rakamlardan öte bir bilgi yok elimde ama biz çıkaralım da alıp almamak yönetime kalsın.. Bu arada Setubal'da portekiz liginde liderin 4 puan gerisinde sadece..
Name: JORGINHO
ATTACK
Nationality: BRABrazil
Birthplace: Goiãnia (GO)
Club: Vitória Setúbal • PORPortugal
Height/weight: 1.78m • 72kg
Shirt: 11
LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
1994 Goiatuba
1995 Atlético-PR
1996 Atlético-PR 18 2
1997 Atlético-PR 16 3
1998 Atlético-PR 0 0
1999 Atlético-PR 3 0
2000 Santo André [loan]
Gama 6 0
2001 Goiás
2001/02 Vitória Setúbal 32 2
2002/03 Vitória Setúbal 31 10
2003/04 Vitória Setúbal 33 17
2004/05 Vitória Setúbal 14 4
Hücuma dönük kanat oyuncusu olarak gösteriliyor baktığım sitede, gerçi o da lazım bize iyi olur..
Rakamlar hic de fena degil..Bir kanat oyuncusu olarak bu kadar gol atmıssa, bizim ligde aynı anlamda basarılı olabilir..
Serkan1905
19-12-04, 18:52
Biraz bilgi topladim Jorginho hakkinda. oynadigi takim (Setubal) bu sene icin Flash takim olarak görülüyor (su anda Portekizde altinci siradalar), ve Jorginhonun da buna baya bir katki sagladigi söyleniliyor.
Jorginhonun pesine Porto ve Sporting takimlari takilmis...
Sansimiz da baya bi iyimis. Setubal baskaninin yaptigi aciklamaya göre, Galatasaray ile her konuda anlasilmis sadece Jorginhonun OK demesi bekleniyormus..
2005 de Sözlesmesi bitiyormus.
Hayirlisi olsun, hersey bizim icin iyi olsun diyelim...
Parma Maniac
19-12-04, 19:15
walla dün CNN Turk prensipte anlaşıldı diye verdi haberi.. ben inanmadım ama..
yine bir kumar yeni bir kumar.
insua felipe derken jorginho.
yönetim bol bol piyango alin yilbasina ya cikarsa di mi.
Jorginho bugün oynanan Setubal-Uniao Leiria maçında takımının tek golünü atmış ve maç 1-1 bitmiş.. Bu sene 15 maçta 5 gole çıktı böylelikle, sene sonuna kadar yine 15'i bulur heralde (biz almazsak tabi :))
hayirli olsun diyelim bari :karisik:
500 bine karsi atak olarak bir milyon kusurun uzerinde onermisiz bizde bu zeka ve yonetim anlayisi varken daha cook piyango oynariz.Bir de Klup baskani bize vermekten yana oldugunu,anlastigimizi aciklamis,anlasacak tabi adam manyak mi gidip yarim milyonu kacirsin???
Jorginho paraya takıldı!
Portekiz'de oynayan sambacının fiyatını 1 milyon Euro’ya kadar çıkardığı bildirildi...
Jorginho’nun transferi maddi imkansızlıklar nedeniyle zora girdi. Cim Bom, Denizlisporlu Ömer Rıza ve Güven'in de bonservislerini yüksek buldu. Galatasaray, ara transfer dönemi yaklaştıkça çalışmalarına hız verdi. Portekiz’in Vitoria Setubal takımında forma giyen Brezilyalı Jorginho için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı - Kırmızılılar, parasal problemlerle karşı karşıya kaldı. Kulübünden yıllık 200 bin Euro alan Jorginho’ya Cim Bom’un 500 bin Euro önerdiği ancak sambacının fiyatını 1 milyon Euro’ya kadar çıkardığı ifade edildi.
Brezilyalı’nın sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için ücretini katladığı kaydedildi. Bu gelişme üzerine bir süre bekleme kararı alan Sarı - Kırmızılı ekibin, listedeki diğer alternatifler için de çalıştığı bildirildi. Cim Bom’un gözdeleri arasında Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyen orta saha oyuncusu Leadro Atilio Romagnoli’nin de yer aldığı ifade edildi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu milli takımda da oynuyor.
Galatasaray, yurtiçinde de çalışmalara başladı. Hagi’nin Denizlisporlu Güven ve Ömer Rıza’yı çok beğendiği ve bu konudaki düşüncelerini yönetime ilettiği kaydedildi. Nabız yoklamak için Ege ekibinin kapısını çalan Cim Bom, astronomik bonservis ücretleriyle karşılaştı. Güven için 1 milyon dolar değer biçilirken, Ömer Rıza’nın bu futbolcudan daha pahalı olduğu, bu nedenle görüşmelerin durduğu kaydedildi.
Alternatif Romagnoli!
G.Saray da 22 yaşındaki Arjantinli Romagnoli ile temasa geçti. Ara transferde 10 numara almak isteyen G.Saray, kulübü ile anlaşmaya vardığı Jorginho'nun yanısıra Arjantin'in San Lorenzo takımında oynayan 22 yaşındaki Leandro Romagnoli'yi de listesine aldı. Mali kriz içindeki Vitoria Setubal kulübü ile Jorginho için el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim, bu futbolcunun dün Portekiz basınında yer alan "Benim bir geleceğim var. Ama kendimle ilgili hiçbir konuda karar veremiyorum. Bir anda aceleye getirip beni Galatasaray'a verdiler. Daha önce Sporting Lizbon ve Japonya'dan bir teklifi kabul etmediğim içinneredeyse hain ilan edildim" sözlerini, "Fiyat yükseltmek istiyor" şeklinde yorumlayıp, hemen ellerindeki alternatiflere yöneldi.
Vitoria Setubal'ın dün Uniao Leiria ile karşılaştığı maç öncesi teknik direktör Jose Couceiro, "Jorginho bugün son kez bizimle beraber" şeklindeki sözlerine rağmen Brezilyalı'nın olumsuz tavrını sürdürmesi üzerine Arjantin'in San Lorenzo takımında oynayan 1982 doğumlu Leandro Romagnoli'yi takibe aldılar. "Jorginho'nun gelme ihtimali yüzde 25" diyen yönetici Fatih Gökşen de listelerindeki yeni isimlerle görüştüklerini açıkladı.
Boyle yonetim olmaz olsun.. Siradan bir futbolcuyu almaktan bile acizler.. Ahh Faruk Suren ahh..
M.Yasin Cakmak
20-12-04, 20:24
Hakkaten, adamın adını bilmioz ama gene de alamıyoz. Bi rezil olmadığımız Vit. Setubal kalmıştı yani. Adamlar zorla gönderiyolar adamı biz alamıyoruz.
Hayret bişey...kimdir bu adam ki ya
yönetime el koymak için çok kan dökmek gerekr mi?
Portekizli bir arkadasla konustum.
Jorginho icin bir mac super bir mac berbat dedi.
Zaten buyuk olasilikla Sporting'e gidecekmis.
Ancak pekde iyi bir oyuncu olmadigini soyledi.
Gece yasantisi varmis cok da fazla.
Baskaniniza soyleyin almasin o herifi isinize yaramaz dedi :)
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 00:08
Ben telefon açarım Orhun hemen :)
Parma Maniac
21-12-04, 02:16
abicim alınacağı falan yoktu her zamanki kepazelikler yahu.. basın attı ortaya, sonra da ortadan kaldırmak için yan çizdiler bilmem ne olmuş da gelmek istemiyormuş.. yalan ötesi bi haberi bizim başarısızlığımız gibi gösteriyorlar.. yalanı yalanla kapatıyor bu şerefsizler bıktım artık..
Parma bende ilk başta sallamadır diye hiç önem vermedim ama sonradan hem birkaç değişik gazetede okuyunca, hem de adamın hem sağ hem sol kanat oynayıp bir de üstüne 13-14 gollük bir ortalama tutturduğunu görünce hafiften gaza gelmedim değil.. Tabi geldiğimizle kaldık her zamanki gibi..
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 02:20
Öle deme be Parma...yani transferin yapılacağı takımdan açıklamalar var çok net.
Bir de Cnnturk, CNBC-e gibi kanallarda duydum ben bu haberi sallama oldugunu zannetmiyorum.
Sheva şu Romagnoli'nin istatistikleri de bekliyoruz senden bu arada :)
Parma Maniac
21-12-04, 02:26
CNN Turk'un verdiği birçok balon haber duydum ben Genco.. CNN Rivaldo'yu Galatasaraylı yapmıştı bi ara.. benim aklım almadı walla bu transferi, bence tamamen sallama.. Setubal'ın bi açıklamasını da resmen duymadım, nette falan bakınayım dedim pek bir şey bulamadım.. ama olabilir tabi bilemiyorum..
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 02:27
Ceyhun nerdesin lan parma sana sesleniyo :)
Roma Maniac diycem olm sana artık:)
Parma Maniac
21-12-04, 02:36
Ceyhun nerdesin lan parma sana sesleniyo :)
Roma Maniac diycem olm sana artık:)ahaha yarıldım gece gece pardon yahu.. demin de Genco'ya bi şey yazdım başka topicte ordan kaldı heralde kusura bakma :koptum:
Sabah'a gore son gelişmeler:
Ateş pahası
G.Saray'ın peşine düştüğü Arjantinli Romagnoli'nin bonservisi 4 milyon euro... Sarı-kırmızılı takım Jorginho defterini ise kapadı.
Ara transferde hata yapmak istemeyen G.Saray yönetimi, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürürken Brezilyalı Jorginho, Arjantinli Romagnoli ve Uğur cephesinde yeni gelişmeler oluyor. 22 yaşındaki Romagnoli'nin 4 milyon Euro'luk bonservisinde indirim yaptırmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetim, gerekirse bu futbolcuyu kiralamak istiyor. Ancak geleceğin yıldızları arasında gösterilen San Lorenzo'nun genç yıldızı için Alman kulüpleri de devreye girmiş durumda. Stuttgart ve Mönchengladbach kulüpleri Romagnoli için kesenin ağzını açınca, işler karıştı. Bu gelişmelerin ardından başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun Monaco'da Romagnoli'nin menajerleriyle görüşmelerini sıklaştırdığı belirtildi.
Uğur bitmeküzere
G.Saray yönetiminin kulübü Vitoria Setubal ile anlaşmaya vardığı Brezilyalı Jorginho'yu ise ikna edemedi. Sarı-kırmızılı kulübün yarım sezon için 500 bin Euro'luk teklifini geri çeviren Jorginho, Setubal'ın Uniao Leiria ile 1-1 berabere kaldığı maçta, takımının tek golün atan isim oldu. 58. dakikada Setubal'ı öne geçiren 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu iki mutlak pozisyonu da harcadı. Sarı-kırmızılı takımın transfer listesindeki bir diğer isim gurbetçi Uğur Yıldırım için yapılan görüşmeler ise çok olumlu gidiyor. Heerenveen'de forma giyen Uğur'un G.Saraylı olması an meselesi...
FAZIL ÜNVERDİ
Parma Maniac
21-12-04, 14:05
bu Haim Fresco da habire birileriyle görüşme sıklaştırıyor da bi marifetini göremedik daha :koptum:
Uğur haberi de tamamen sıkış.. nereye alıyoruz Van Basten'in milli takımda istiyorum dedi adamı.. piyasası bizi çoktan aştı..
Sabah yani baştan sona sıkıyor..:lol:
Bu Romagnoli eski CM'lerde baya iyi bir genç yıldız adayıydı.. Bana göre imkansıza yakın bir transfer ama koyalım yine de istatistiklerini;
Name: Leandro ROMAGNOLI
MIDFIELD
Nationality: ARG Argentina
Birthplace: Buenos Aires
Club: San Lorenzo • ARGArgentina
Height/weight: 1.72m • 61kg
Shirt: 10
LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
1998/99 San Lorenzo 12 1
1999/00 San Lorenzo 35 2
2000/01 San Lorenzo 37 8
2001/02 San Lorenzo 9 3
2002/03 San Lorenzo 21 1
2003/04 San Lorenzo 19 4
2004/05 San Lorenzo 18 3
Bu da 10 numaralı formayı giyiyormuş ve forvete dönük orta sahaymış.. Ben defansif diye hatırlıyordum böylesi daha iyi tabi.. Yalnız mübalağa olsun demiyorum ama içinde Fresco'nun adı geçen hiçbir transferin hayrını görmedik, o konuda Parma'ya katılmamak elde değil..
Uğur Yıldırım'ı ise keşke alsak, böyle bas bas Galatasaraylıyım diye bağıran bir adamı başka bir takıma özellikle de bir Türk takımına kaptırırsak çok üzülürüm.. Yalnız halen tam olarak nasıl bir futbolcu olduğundan emin değiliz, biraz frikiklerin gazına geldik, sağ kanatta işimize yarar mı yaramaz mi belli değil..
Serkan1905
21-12-04, 23:49
Sabah'a gore son gelişmeler:
Ateş pahası
G.Saray'ın peşine düştüğü Arjantinli Romagnoli'nin bonservisi 4 milyon euro... Sarı-kırmızılı takım Jorginho defterini ise kapadı.
Ara transferde hata yapmak istemeyen G.Saray yönetimi, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürürken Brezilyalı Jorginho, Arjantinli Romagnoli ve Uğur cephesinde yeni gelişmeler oluyor. 22 yaşındaki Romagnoli'nin 4 milyon Euro'luk bonservisinde indirim yaptırmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetim, gerekirse bu futbolcuyu kiralamak istiyor. Ancak geleceğin yıldızları arasında gösterilen San Lorenzo'nun genç yıldızı için Alman kulüpleri de devreye girmiş durumda. Stuttgart ve Mönchengladbach kulüpleri Romagnoli için kesenin ağzını açınca, işler karıştı. Bu gelişmelerin ardından başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun Monaco'da Romagnoli'nin menajerleriyle görüşmelerini sıklaştırdığı belirtildi.
Uğur bitmeküzere
G.Saray yönetiminin kulübü Vitoria Setubal ile anlaşmaya vardığı Brezilyalı Jorginho'yu ise ikna edemedi. Sarı-kırmızılı kulübün yarım sezon için 500 bin Euro'luk teklifini geri çeviren Jorginho, Setubal'ın Uniao Leiria ile 1-1 berabere kaldığı maçta, takımının tek golün atan isim oldu. 58. dakikada Setubal'ı öne geçiren 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu iki mutlak pozisyonu da harcadı. Sarı-kırmızılı takımın transfer listesindeki bir diğer isim gurbetçi Uğur Yıldırım için yapılan görüşmeler ise çok olumlu gidiyor. Heerenveen'de forma giyen Uğur'un G.Saraylı olması an meselesi...
FAZIL ÜNVERDİ
ulan su uguru alsinlar, bu sene icin daha transfer yapmasinlar...
bu ara, alman medayasinda yaptigim arastirmalar üzere :dirdir:; Bi ara almak istedigimiz, ama Besiktasa yagcilik yapmak icin almadigimiz (aslinda alamadigimiz) Vladimir Ivic kendi istegi üzere takimi Gladbachdan ayriliyor. koca 1 yarida 4 tek macta oynamis, ve bir gol atmis. neden olarak takimda perspektif olarak bir sey göremedigini sunmus.
yoksam bizimkiler??? ;) .. Hadi Ergün Gürsoy ben anladiiiiim. sen caktirmadan Ivici getircen. anlasilan, ikinci yari icin bir yedek oyuncusu daha alabiliriz...
Serkan1905
21-12-04, 23:51
Uğur Yıldırım'ı ise keşke alsak, böyle bas bas Galatasaraylıyım diye bağıran bir adamı başka bir takıma özellikle de bir Türk takımına kaptırırsak çok üzülürüm.. Yalnız halen tam olarak nasıl bir futbolcu olduğundan emin değiliz, biraz frikiklerin gazına geldik, sağ kanatta işimize yarar mı yaramaz mi belli değil..
abi yaramaz mi? Heerenveende oynadigi futbolu aynen burda oynasin, gelecek 10 yil icin sag kanat problemi diye bir sey kalmaz.
Serkan ben yanlışlıkla çoğul kurmuşum cümleyi, Uğur'u almamızı ben de çok istiyorum ama şahsen değil 90 dakika, golünü bile izlemişliğim yok.. Referansları hep iyi, Galatasaraylılığı da büyük bir artı ama bu kadar yaygara yapan basının da tam olarak nasıl bir futbolcu olduğunu bildiğini sanmıyorum.. Şimdi Sovereign'in 'futbol dünyası'ndaki topicinde okudum, aradığımız özelliklere sahip bir oyuncu gibi gözüküyor.. Bu aralar Hollanda'da epey dikkat çekiyor heralde, o yüzden hazır imkanımız varken almamız lazım..
Bu Fresco'nun hatirini sormak icin girmistim ki topice baskalari o konuya deginmis :)
Bu arada bir cok Portekizli arkadasim Jorginho'nun dandik bi adam oldugunu soylediler.. Ve Romagnoli'yi biz ruyamizda goruruz, o adami bizimkiler alamaz ;)
Parma Maniac
22-12-04, 14:14
Sabah bugün de Plesan'ı sıkmış.. bunlar vazgeçmiyor yalandan..
valla ister inanın ister inanmayın 2 sene kadar once to forumunda, bi kanalda arjantin ligindeki bir maçta gördum ve hayran kalıp "keşke bunu alabilsek,manyak yetenekli ve daha çok genç,ucuzdur" falan demştim yemin olsun.
valla boş duşuncelerimim gerçeğe dönuşme gücüne hep şaşmışımdır ama yuh artık.
Yönetimimizin ağızlara pelesenk olmuş bir lafı vardır biliyorsunuz 'Galatasaray'da transfer bitmez'.. Bence doğrusu 'Galatasaray'da transfer hikayeleri bitmez' olmalı.. Buyrun Jorginho ile ilgili son gelişmeler bugünkü fanatik'ten;
---------------------------------------
Jorginho’dan geri adım
Jorginho’nun menaceri, Jorginho’nun ve benim ağzımdan Galatasaray'a transferin olmayacağı yönünde bir söz çıkmamıştır dedi
24.12.2004
Cim Bom’a özür mesajı
Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Portekiz’in Setubal takımında oynayan Jorginho’nun, “Türkiye’ye gitmeyi düşünmüyorum. Bu kararımı Galatasaraylı yöneticilere de ilettim” sözleri geçtiğimiz salı günü gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Sambacı’dan dün bir açıklama daha geldi: “Söylediklerim yanlış anlaşıldı! Ben Galatasaray’a hayır demedim.”
Başkan: Biz anlaştık
Record gazetesine konuşan Jorginho’nun menaceri Antonio Teixeira da, “Biz sadece pazarlıkların devam ettiği konusunda açıklama yaptık. Jorginho’nun ve benim ağzımdan bu transferin olmayacağı yönünde bir söz çıkmamıştır” dedi. Setubal Başkanı Rui Nunez ise Sarı-Kırmızılı kulüp ile anlaşmaya vardıklarını, sorunun futbolcudan kaynaklandığını ifade etti.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to