PDA

Tüm Versiyonu Göster : Imparator Besiktas yolunda !!!!!!!!!

LuisFigo
19-12-04, 14:41
Beşiktaş'da Vicente Del Bosque'nin de bileti kesiliyor. Milano'da bulunan Yıldırım Demirören'in, Terim ve Zaccheroni ile masaya oturduğu ileri sürüldü. İşte ayrıntılar

Vicente Del Bosque'nin de bileti kesiliyor. Milano'da bulunan Demirören'in, Terim ve Zaccheroni ile masaya oturduğu ileri sürüldü.

Yönetimde yaşanan depremin artçı sarsıntıları takımı da vurdu. Daha önce İspanyol hocayla sözleşmesi bitene kadar devam etme kararı alan yönetimin, Parma yenilgisinin ardından camiadan gelen tepkiler sonrası fikir değiştirdiği iddia edildi. Vicente Del Bosque ile yollarını ayıracağı ileri sürülen Başkan Yıldırım Demirören’in Milano’da iki teknik adamla pazarlık yaptığı öğrenildi.

Fatih Terim ve Alberto Zaccheroni ile görüşen Demirören’in iki hocadan bugün yanıt beklediği bildirildi. Başkan’ın önceki gün öğle yemeğinde Mircea Lucescu ile buluşması da bir hayli dikkat çekiciydi. Beşiktaş Başkanı’nın bu süreçte Emre Belözoğlu’nun kiralanması için daha önce iki kez olumsuz yanıt aldığı Inter Kulübü’nün kapısını bir kez daha çaldığı kaydedildi.

http://www.internethaber.com/

19-12-04, 14:59
Ziya Doğan derken, Terim Lucescu nereden çıktı?

cozker
19-12-04, 15:14
Lucescu'nun takimi Ukrayna'da lider, ve Uefa'da devam ediyor. O yuzden Donetsk'ten ayrilacagini zannetmem.. Onunla sadece fikir alisverisinde falan bulunmuslardir herhalde..
Terim'in de boyle bir teklifi kabul edecegini sanmiyorum. Cunku demeclerinde bir daha Turkiye'de hicbir takimi calistirmayacagini soyleyip duruyordu..
Zaccheroni konusunda neler olur bilinmez. İyi bir teklif yaparlarsa niye gelmesin? Ziya Dogan ise hazirda bekleyen alternatif durumunda. En kotu ihtimalle onu alabilirler. Ayrica Besiktas icin her an goreve hazir olan Riza Calimbay, Samet Aybaba gibi yerli baska alternatiflerde var. Ozellikle Riza Calimbay son yillarda gittigi takimlarda oldukca basarili.. Bakalim Del Bosque'yi yollarlarsa yerine kimi tercih edecekler?

USAtaraftar
19-12-04, 17:44
Fatih Hoca yapmaz oyle sey.

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 18:04
Bir süper sallama haber daha :) Yürüyedur internethaber...

ÖNDER RB
19-12-04, 20:28
valla bu haber dogru mudur degil midir bilmem ama terimin avrupa hayali suya düstükten sonra boyle bir teklif gelirse hayir diyecegini zannetmiyorum.

chivu
19-12-04, 20:32
Evet demesi için deli olması lazım bence...Zaten karışık bir camia, kendisini istemeyen birçok kişiye karşı durmak zorunda, moraller 0 ve takım çökme noktasında.Terim kariyerinin peşpeşe 2 fiyaskoyu kaldırmayacağını bilecek kadar zekidir...

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 20:48
Ya bunu nasıl ciddiye alabiliyorsunuz anlamıyorum.

Oncelikle Terim GS dahil bir daha TR de takım çalıştırmaz (kendisi kaç defa söyledi bunu bilmiyorum), belki milli takım.

Ayrıca Terim sizin gibi fanatik bir GS lidir. Fener dünyanın parasını bayıldığında dahi taş yerinde ağırdır demiş bir adamdır.

Son olarak Terim beşiktaşın 3 kuruşuna tamah etmeyecek kadar zengin bir adamdır.

Rasyonalitenin dışına çıkıyorsunuz.

UmBeRtO GS
19-12-04, 23:07
Puhahah
Böyle saçma haber olamaz
Fatih Terim kesinlikle Beşiktaş'a gitmez

painy_boy
20-12-04, 06:00
Terim Besiktas'i istemez diyenlerin postlarina Besiktaslilar da Terimi istemezler cumlesini eklemeleri gerekirdi...:)

tyisik
21-12-04, 05:55
olmaz olmaz olmaz demiyorum olamaz olamaz olamaz :lol:

M.Yasin Cakmak
21-12-04, 15:35
Terim Besiktas'i istemez diyenlerin postlarina Besiktaslilar da Terimi istemezler cumlesini eklemeleri gerekirdi...:)

Bak seeen, son anda dahi GS'ye haber gönderen Okan'ı, Berkant'ı, Mustafa Doğan'ı, Ali Güneş'i, Mondragon'u vb. Galatasaray'ın hemen ertesi senesi Lucescu'yu isterken bir probleminiz olmadı da Terim'i istemeyeceksiniz ha :)

Havada kapmak deyimi vardır bilir misin?

21-12-04, 16:54
Valla Yasin başarılı oyuncuyu /teknik adamı herkes ister. Şu an Terim'i kimsenin isteyeceğini pek sanmıyorum

M.Yasin Cakmak
21-12-04, 16:58
Valla Ata yukarıda saydığım oyuncuların çoğunu sen defaatle farklı yerlerde başarısız diye nitelendirmişsindir. O nedenle bu yorumun sadece Terim'e laf sokma ve Lucescu'ya başarılı sıfatı yakıştırmak için yapılmış izlenimi yaratıyor.

21-12-04, 17:04
Okan'ı Sene başında biz de almak istedik para için sattı.

Berkant'ı, Bu belki doğru olabilir free transferdi ama

Mustafa Doğan'ı, Bu oyuncuyu istediğimizi veya hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum.

Ali Güneş'i, En beğendim oyuncuların başında gelir, sağ kanatta bizde olsa ilaç gibi gelir.

Mondragon'u Kalitesinin tartışılacağını pek sanmıyorum.

Bunun dışında Terim'e laf sokmama hiç gerek yok Yasin kaldı ki bu topicin Lucescu ile hiçbir ilgisi yok. Terim zaten kendi kendini bitirmiş durumda...

M.Yasin Cakmak
21-12-04, 17:07
Bizim istediğimiz her futbolcu süper mi Ata? Bizim kimi istediğimiz kimi istemediğimizden bahsetmiyorum ki ben.

Bir sürü yerde başarısız dediğin Okan'ı, Berkant'ı sırf maksat Terim'e laf sokmak olsu diye başarılı diye nitelendiriyorsun diyorum.

Luce'ye gelince ben bahsetmiştim ondan yukarı da sende başarılı oyuncu/teknik direktor ibaresini ondan eklemedin mi cevabına?

Terim GS'da başarısız olmuştur, kariyerini riske atmıştır bundan bahsetmiyorum ben. Yazının neye endeksli olduğundan bahsediyorum. En azından ben onu çıkardım. Belki de eski alışkanlık bilmiyorum ;)

21-12-04, 17:11
Okan Inter'de başarısız oldu diye dandik TR liginde başarısız olacak diye bir kural yok. Berkant'a başarılı demedim zaten onu yazdım.Luce BJK'ye gittiğinde bizi şampiyon yapmış bir TD olarak gitti orada da şampiyon oldu başarısız mı diyelim?

M.Yasin Cakmak
21-12-04, 17:14
Valla Okan'ın ne olduğu ortada Ata :)

Luce'ye başarısız de demiyorum. Sırf Luce'ye başarılı, terime başarısız demek için diğer oyuncuları araya serpiştirme diyorum.

Neyse...heryerden onun bunun eskisini toplayan beşiktaş ,ki ne kadar başarılı(!) oldukları ortada, Terim'i de ister olay bu.

USAtaraftar
21-12-04, 19:08
Okan'ı Sene başında biz de almak istedik para için sattı.

Berkant'ı, Bu belki doğru olabilir free transferdi ama

Mustafa Doğan'ı, Bu oyuncuyu istediğimizi veya hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum.

Ali Güneş'i, En beğendim oyuncuların başında gelir, sağ kanatta bizde olsa ilaç gibi gelir.

Mondragon'u Kalitesinin tartışılacağını pek sanmıyorum.

Bunun dışında Terim'e laf sokmama hiç gerek yok Yasin kaldı ki bu topicin Lucescu ile hiçbir ilgisi yok. Terim zaten kendi kendini bitirmiş durumda...

Atacigim Fatih Terim'in bittigi falan yok. Su yukarida saydigin adamlarla kiyaslama bile. Simdi geri donecegim desin Turkiye'de hemen her kulup kendisine talip olacaktir.

Carmelo
21-12-04, 19:17
Fatih Kim ?
Terim Kim ?
Yenir mi ?
icilir mi ?

UmBeRtO GS
21-12-04, 19:23
ne demek istedin Carmelo?

21-12-04, 19:39
Bekliyoruz hep beraber Usataraftar. Her klüp derken en son Gençlerbirliği'nde ismi anılıyordu onu mu diyorsun? Fatih Terim ancak milli takımda çalışır.

fred frith
21-12-04, 21:12
okani, berkanti, mustafayi istemedigi gibi fatih terimi de istemez tabi besiktaslilar

ama bu yönetim besiktaslilarin istekleriyle pek ilgilenmedigi icin dierleri gibi ona da talip olmustur veya olmamasinin sebebi bu diildir

ama bence fatih terim (kendi söylediklerini samimi bulmasak bile??) kisa vadede bi türk takimi calistirmak istemez, hele fener veya besiktasi

ben nefret etsem de terimin yaptikarinin yaninda kimsenin basarisiz son 2 senesiyle ilgilendigini pek zannetmiyorum veya degisti teranesini ciddiye aldiklarini

USAtaraftar
22-12-04, 03:32
Bekliyoruz hep beraber Usataraftar. Her klüp derken en son Gençlerbirliği'nde ismi anılıyordu onu mu diyorsun? Fatih Terim ancak milli takımda çalışır.

Ata gene igneler cikartilmis bakiyorum ;) Fatih Terim geliyorum desin Turkiye 1. ligindeki 18 takim da kapilarini acacaktir. Misal, sezon sonunda Fener sampiyon olmasin, Fatih Terim gelirim diye haber yollasin olur bu is.

22-12-04, 09:15
O kadar basit değil bence :) FB camiasının hiçbir şekilde Terim'i isteyeceğini sanmıyorum.

Sheva
24-12-04, 20:03
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Denizli'de düzenlediği 42. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'ne konuşmacı olarak katılan Terim, Beşiktaş'tan teklif aldığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Bırakın yüzyüze görüşmeyi, telefonla dahi kimseyle bir görüşmem olmadı'' dedi.

Terim, haberin kendisini zor durumda bıraktığını vurgulayarak, ''Sanıyorum Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i de zor durumda bıraktı. Bu insanı zor durumda bıracak bir haberdir. Sanıyorum yanlışlık yaşandı. Kimseyle telefonla dahi bir görüşmem olmadı. Böyle bir görüşmenin olduğunu iddia edecek biri varsa çıksın söylesin'' diye konuştu.

Haberin içeriğinde yazılanların da hoş olmadığını dile getiren teknik direktör Terim, şunları söyledi:
''Talihsiz bir haberdir. Bana sorulsaydı, olmadığını söylerdim. Ayrıca daha önce Beşiktaş Teknik Direktörü Del Bosque ile ilgili inandığım hoş sözlerim oldu. Daha önce Türkiye'de çalışmayacağımı zaten ifade etmiştim. Ama çıkan haberlerde her gün bir yerlere gidiyoruz.''

Ajansspor

-----------------------------

Bu topice de son noktayı koymuş oluyoruz böylece..

LuisFigo
24-12-04, 23:01
tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkcü dükkanidir derler... avrupada calismazsan ömür boyu issiz dolasmiyacaksin ya fatih hoca ;) elbet bir türk takiminin basina gececeksin.

Sheva
24-12-04, 23:50
Avrupa bundan sonra zor bence, olsa olsa türk taraftarların ilgisini çekmek isteyecek bir alman takımı olabilir.. Onun dışında gidişat onu gösteriyor ki, türkiye'den de hiçbir takımda çalışmayacak fatih hoca (ki bunu o istese bile, kulüplerin kabul etmesi çok zor) geriye bir tek milli takım kalıyor..

Milli takım da büyük oranda Almanya 2006'ya katılamayacağına göre, o konuda bir sorun yok..

painy_boy
25-12-04, 00:05
Fatih Terim Turkiye'de calismak isterse calisma ihtimali olan tek yer Milli Takim'dir ki bunu bende cok isterim.

ÖNDER RB
25-12-04, 01:30
tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkcü dükkanidir derler... avrupada calismaazsan ömür boyu issi zdolasmiyacaksin ya fatih hica ;) elbet bir türk takiminin basina gececeksin.

baba av yasağı başlamış kürk ticareti azalınca ekonomik krizinde etkisiyle kürkçü dükkanları kapatılmış.

UmBeRtO GS
25-12-04, 14:07
Fatih Terim, Beşiktaş'la görüştüğü iddialarını yalanladı :

HAYAL GÖRMÜŞLER

Türkiye'de takım çalıştırmayacağımı açıklamıştım. Yıldırım Demirören'le telefonla bile konuşmadım. Beşiktaş'ın başına geçmem söz konusu değil.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'ın UEFA Kupasından elenmesinden sonra başkan Yıldırım Demirören'in kendisine teklif yaptığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Terim, "Bırakın yüzyüze, telefonla dahai kimseyle görüşmem olmadı. Bu iddialar beni zor durumda bıraktı". Haberi gördüğü zaman yıkıldığını belirten Terim daha sonra şunları söyledi : "Hergün bir yere gidiyorum, bir yerlere gönderiyorlar. Oysa hiçbir yere gitmiyorum. Ben daha önce yaptığım açıklamalarda Türkiye'deki teknik direktörlük yaşantımı noktaladığımı söylemiştim. Ama tam anlatamadım galiba....

-----------------

Allahaşükür hangi haberin doğru, hangisini yalan olduğunu, her habere inanılmayacağını bilecek kadar zekiyiz...

sedat1905
25-12-04, 21:34
İMPARATOR teklifi zaten reddetmis İMPARATOR GALATASARAYlı asla besiktasa gitmez

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 00:34
Birtek şunu ekliyeyim Fatih Terim 'Aptal' değil.

aspava
26-12-04, 11:11
Ben bir Başiktaş'lı olarak Fatih Terim'i Beşiktaş'ta görmek isterim.Başarılı olacağınada inanırım.

Ha Terim'i severmiyim?Kasıntı hareketlerini tasvip edermiyim?Hayır ama Td olarak BJK da görmek isterim.Kendini bir kez daha bazılarının gözünün içine sokması için

fred frith
26-12-04, 15:44
olur aspava

hagiyle popescuyu da futbola döndürüp alalim okey de oyniabilsinler