Tüm Versiyonu Göster : Ersin Düzen
yeni bir fener yalakası, yeni bir pasat gazetecisi, yeni bir statüko koruyucusu
santrayı seyrediyorum ve şu anda 106 ekran sony telebvzyonumun ekranında elimdeki bıçağı fırlatarak 10-15 cm lik bir çizik oluşturdum.
inanamıyorum. çakar pozisyonları yorumladıkça öyle olmayacak konuları öyle inanılmaz bir şekilde gündeme getiriyor ki inanamazsınız.
hasan soyunma odasına giderken kırmızı gösterten, yan hakem edu ya sarı göstertirken aynı hareketleri yapan sabriyi neden atladığını 10 dk. sorgulayan, gazete fotoğrafıyla cihana kırmızı gösterten, luganonun pozisyonu için resmen çakarla kavga edecek konuma gelen, ağzından köpükler saçarak fener avukatlığı yapan bu vatandaşın basın camiamıza hayırlı olmasını dilerim.
rengini belli ettin sonunda aferin koçum.
Namelessonegs
05-12-06, 01:33
Önder Agabey,aynı seyleri Ahmet Cakar topic'inde yazmıstım..Fenerbahceee diye bagırmadıgı kaldı holigan Ersin'in...55.000 homoseksuelden biriydim diye ovunuyor resmen mactaydım diyerek..Gazetelerden fln kupurler kesmis,bu kadar ezik olunmaz diyorum ama bir Fenerbahce kopegi oldugunu dusununce olabilir diye gecistiriyorum..Aynı zamanda Kazım Kanatlı,senin gercekten beyninde problem var..
Lanet olsun tiksinç geldi bunlardan ah be Süren kimlere bıraktın kulübü kızacaksınız bana ama şerefsizler bu kadar gemi azıya alamıyordu o zamanlar tabii Terimin de etkisi vardı bunlar efendilikten anlamaz bunları tehdit edip aşağılayacaksın bundan anlarlar şerefsizler ordusu
Sabri'den dem vurur yarım saat bu arkadaş ama kendini yerden yere atan Alex'ten bir kelime bahsetmez nedense?
Bir de ekleme yapayım,bu akşam Cihan Oskay'ın katıldığı Habertürk'teki Şeref Tribünü programı,yayına girdikten kısa süre sonra ilginç şekilde araya reklam girilerek yayınına son verdi.
Haberturk Televizyonu`nda pazartesi gunleri futbolun nabzini tutan `Seref Tribunu` programi yorumculari studyoyu terk ettiler. Tugrul Yenidogan`un sundugu Kemal Belgin`in de yorumcu olarak gorev yaptigi programda dun gece gectigimiz hafta yaptigi sike itiraflariyla dikkati ceken isim Cihan Oskay`in aciklamalari yer alacakti. Oskay, program oncesinde "Gectigimiz hafta Tele Gol programinda yaptigim aciklamalar bugun anlatacaklarim ve belgeleyeceklerimi yaninda sonuk kalir" demisti. Ancak programin baslamasina kisa bir sure kala Haberturk yetkilileri Tugrul Yenidogan`la goruserek Oskay`in yayina katilmamasini istedigi ogrenildi. Programin baslamasinin ardindan da Cihan Oskay`in 52 dakika suren roportajinin bulundugu kaset yayina sokulmasina izin verilmedi.
Haberturk`un ust duzey yetkililerinin, "Cihan Oskay`in aciklamalari yayinlanirsa reklam sikintisiyla karsi karsiya kaliriz. Uzerimizde cok buyuk baski var" dedikleri iddia edildi.
Yenidogan ve belgin bunun uzerine programi terk ettiler. Seref Tribunu programinin devam edip etmeyecegi onumuzdeki gunlerde belli olacak. Fenerbahce Kulubu`nun gectigimiz hafta Tele Gol programinda yayinlanan program sonrasinda Dogan Grubu ile reklam karsiligi anlastigi iddia edilmis ve Dogan Grubu`nun Fenerbahce lehine, Oskay`in da aleyhine yayinlar yaparak ortami yumsattigi bazi medya organlarinda yer almisti.
Bu topici ahmet çakar topicinin içine atabilirmisiniz? Yeri sanırım burası değil...
Ayrıca köpekliklerini heryerde belli ediyolar çare yok .
habertürk tam panik durumunda
ancak bu söylenti doğruysa yenilir yutulur cinsten değil. basın özgürlüğü ve her türlü etik anlayış ayaklar altında geziniyor.
Allahından bul Canaydın. Bir uyduruk frekans satın alıp ta tv kuramadın.
Bugün GS TV olsaydı o bant yayınlanacak bir kanal bulmuştu...
Gönül sarayım
05-12-06, 10:54
Ersin Düzen bu komplekleri devam ettiği sürece asla benim gözümde iyi bir televizyoncu olamayacak. Çünkü onun için meslek etiği son sırada geliyor. Ben bu programı uzun bir süredir takip etmiyorum. Çünkü reyting uğruna kasıtlı olarak tartışma yaratmaya çalışıyorlar. Bu o kadar açık ki seyirciyi enayi sanıyorlar heralde...
Namelessonegs
05-12-06, 11:26
Kazım Kanatlı ve Cakar resmen karagözle hacivat gibi :)
bakın kazım kanat, adnan aybaba, gürcan bilgiç, engin verel hatta ömer çavuşoğlu gibi adamlara ben kızmıyorum. bu adamlar saklamıyorlar ki ben fenerliyim beşiktaşlıyım deyip o yönde yorum yapıyorlar.
asıl tehlike bu tarafsız kisvesi altına bürünüp, her sözünden fanatiklik fışkıran haysiyetsizlerde. allahtan zeka düzeyleri bu oyunu uzun süre devam ettirmeye yetmiyor. kulüplerinin ilk ciddi sıkışmasında renklerini belli ediyorlar. eee tabi passatlar da bugünler için üretiliyor değil mi?
Namelessonegs
05-12-06, 15:34
Önder agabey,aslında Kazım Kanatlı'nın ne idigu belli degil maalesef..Besiktası paravan olarak kullanıp,paydan yiyor..
Terim'in 2. döneminde mağlup olduğumuz bir CL maçı sonrası Terim buna felaket vermişti kalayı. Bu salak canlı yayında bombok olup kızarıp bozarmıştı. O zaman buna acımıştım böyle rezil olduğu için gariban diye. Böylelerine bu müstehak ama.
İyi ki izlememişim. Pzt günü ısrarla o saatte Atv'yi açmadım, açsam izlerdim ve sinir olurdum ben de.
Ama pazar günü Ve Gool'ü izledim yani Selim Soydan'ı. Tamam renkleri belli, yöneticilik yapmış bir adam ama sonuçta yorumcu olarak çıkıyor oraya ve azıcık da olsa tarafsız olmayı becerebilmeli. Misal Sinan Engin bunu yapabiliyordu o program. Adam 2 senedir izliyorum denk geldikçe, bildiği tek şey Fener'in kadrosu iyi, hepsinden iyi. Bu Galatasaray takımı değil mi geçen sene şampiyon olan, pazar günü yenilse de hepinizi tir tir titreten diye sormayı çok istedim. Cihan,Ergün vs vs lerle bunları yapabiliyorsa biraz daha kaliteli bir kadroyla ağzımıza ederler diye utanmaları gerekirken hala Fener'in kadrosu çok çok iyi diye zırvalıyor. İyi de Avrupa'da niye vasat takımlar durmadan eline veriyor? Ligde niye alıp başını gidemiyor da en iyi futbolu oynayayn Galatasaray oluyor? Pazar akşamı sinir oldum yani izlemez olaydım. Başlıkla alakasız oldu ama dolmuştum :)
ersin düzen fenerli olduğunu söylemişti zaten röportajında, ondan sonra rahatladı iyice koyverdi kendini.. Saydığı hakem hataları içinde Alex'in özellikle 2. devre kendini rezil edercesine yere atmalarını neden saymadılar acaba.. Bana göre maçtaki en galiz hakem hatası budur, böyle emek hırsızı oyunculara kesinlikle prim verilmemeli..
Habertürk'le ilgili Koç'un tutumu ise bizim forumda da bir süre önce verilmişti, dolayısıyla ilk başta Cihan Oskay'ı nasıl yayına çıkarmışlar ben asıl ona şaşırdım, sonradan yayını kesmeleri işin normal tarafı..
Santra'yi cok izleyen bir adam degilim; o gün tesadüfen izledim.. Aman Allahım O neydi oyle? Bir de ben objektifim diyor..
Bu adam zamanında Telegol hatırlar mısınız bilmem, taraflı spiker opsiyonu sorardı..Orda fenerli olarak anlatan Ersin'di ve inanılmaz Fenerli bir adamdı...Kendisi de bunu soyler zaten..
Objektif gecinmeyin bari kardesim; Allahın tüysüz kösesi..
santra gerçekten sınırları zorluyor.
3 fenerli 1 galatasaray düşmanı beşiktaşlı ile programı 2 sezondur sürdürebiliyor.
herhalde bizim eşekliğimizin de payı fazla bunda
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to