Tüm Versiyonu Göster : Kış Kış Cinler Kış Kış...
büyü filminden geliyorum...
emege saygisizlik olabilir ama gercekten kotu bir film...
bazı yerlerde tüm salon kahkahalarla güldük...
sadece en sonunda bi sahne var o hosuma gitti...
ama gercekten degmez gitmeye...
seneye tv de izlersiniz...
Parma Maniac
19-12-04, 02:54
hayatta gitmem.. ilk defa bi Türk filmi için diyorum bunu..
Hariçten gazel okumayı veya belirli bir ölcüde tanımadığım insanlarla ilgili fikir yürütmeyi sevmem ama filmin yapımcısı Faruk Aksoy'u katıldığı tv programlarında gördüğüm kadarıyla eski Yeşilçam yapımcılarına benzettim.. Bende filme karşı bir önyargı yarattı konuşmaları ve tavırları ama yine de çok kötü eleştiriler gelmediği sürece giderim heralde filme..
Kurtlar Vadisi, Zerda ve Asmalı Konak'la son 2 seneyi özetleyen güzel bir combo yapmış ama film berbatsa kurtarmaya yetmez tabi..
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 08:18
Para harcamaya deyeceğine inanmıyorum açıkçası. Sinema eleştirmenim Arat'a güveniyorum :)
bende gitmem
kötü şans var uzerinde filmin bütün oyuncularının başına bişi gelmiş zaten gala da da yangın çıkmış :( belki dvd sini alırım
elestirmenlik neyimize yasin... :)
Diyaloglara gelince, "Cin Ali" serilerindeki diyaloglar çok daha karmaşık, çok daha çetrefilli. "Seyirci anlamaz" diye "Bak bu cin!", "Bak bu lanetli köy!" şeklinde her şey tek tek vurgulanmış. Olacak şey değil dedirtiyor, helal olsun...
İnsanın bir korku filmine gidip de bu kadar güleceği hiç aklına gelmiyor. Üstelik filmin en dramatik sahnelerine bütün salon kahkahalarla güldüğü için doğal bir kahkaha efektiniz de hediye...
O yüzden bu filme gidin, GORA falan hikaye!..
-------------------------------------------------------
milliyet'in serin duruş köşesinden...
Filmde bayagı cesur sahneler oldugundan bahsediliyor..Onları anlatın bakim :) deger mi onlar icin gitmeye :P
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 18:20
Abi onun için vivid var nette :)
Biz gerilim filmi yapamıyoruz arkadaş...
Dracula İstanbulda :)
Diyaloglara gelince, "Cin Ali" serilerindeki diyaloglar çok daha karmaşık, çok daha çetrefilli. "Seyirci anlamaz" diye "Bak bu cin!", "Bak bu lanetli köy!" şeklinde her şey tek tek vurgulanmış. Olacak şey değil dedirtiyor, helal olsun...
İnsanın bir korku filmine gidip de bu kadar güleceği hiç aklına gelmiyor. Üstelik filmin en dramatik sahnelerine bütün salon kahkahalarla güldüğü için doğal bir kahkaha efektiniz de hediye...
O yüzden bu filme gidin, GORA falan hikaye!..
-------------------------------------------------------
milliyet'in serin duruş köşesinden...
Biraz hafiyelik olacak ancak serin durus'un yazarları Zaga programının da yönetmenleri oluyor.. Dün gece Zaga'ya bir kadın izleyici bağlanıp aynen bu cümleleri kurdu, Okan Bayülgen'de filmi savunuyor havalarında 10 dakika konuşturdu kadını.. Biraz ayarlanmış havası verdi bu telefon bana ama bilemiyorum artık..
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 18:25
Evet Doğanay...Okan o tür laf söyleyecek bi tipi tutmaz telefonda fazla...
Kendisi de gereksiz savundu filmi zaten.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to