PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sag kanada Okan Koc nasil olur?

USAtaraftar
18-12-04, 21:08
Sag kanadimizin performansini ilk yari boyunca begenmedim. ne Sabri nede Hasan Sas'a sabrim kalmadi. Okan Koc, Besiktas'a cok sisirilerek satildi. Ancak bence gene de iyi futolcu-basinin bi zamanlar abarttigi kadar degil!-. En azindan Sabri'den daha teknik, ve en onemlisi futbolu dusunerek oynuyor.
Yasi da gencse neden olmasin. Hic degilse iyi bir yedek olur.

Ne dersiniz?

seyko
18-12-04, 21:10
bence 5 para etmez bi futbolcu, kendini herhalde beckham saniyor, durmadan hasan gibi manyak manyak calimlar atmaya calisti febe macinda ve top kaybi yapti fazla bu hareketleri yüzünden...

Sheva
18-12-04, 21:33
Okan Koç çok kötü oynadı fenere karşı, bunda da en büyük etken kendini göstermek istemesiydi heralde.. Hakkını yemiyim, fenere karşı en fazla direnç gösteren futbolcuydu ama kendi başına birşeyler yapmak istedikçe daha da fazla hata yaptı, özellikle son penaltı pozisyonunda kaptırdığı top affedilecek cinsten değildi..

gian
18-12-04, 23:29
Okan Koç Besiktas'in malı ve bize vereceklerini sanmam..

O yuzden teknik degerlendirmeye hic girmiyorum..

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 09:44
Ümit Karan= Okan Koç + para olabilir mesela.

Ama Okan Gençler'deki Okan gibi oynayacaksa gelsin, dün kü maçtaki gibi değil.

soprano79
19-12-04, 13:03
Sabri'yi Okan Koç'a tercih ederim.

osvaldo
19-12-04, 13:16
Bence de Sabir 3 Okan eder. Birincisi adam sağlam pabuç değil. İstanbul gecelerinde yokoldu gitti. İkincisi tek ciğerle oynuyor. 45 dk dan sonra kesiliyor resmen. Fizik olarak Baliç'ten fazlası yok. Oyunu tek taraflı oynuyor. Sağda Okan Koç gibi biri oynarsa Cihan'ın kanadı hallaca döner.

Okan adam olsa BJK da oynardı.

LuisFigo
19-12-04, 13:30
okan koc genc ve yetenekli bir arkadasimiz,bize gelirse orta sahamizi ucurur ama bizim yönetimde onun kramponlarini alacak para yok maalesef

USAtaraftar
19-12-04, 17:39
gian sen gene de yap bi teknik degerlendirme:)

Osvaldo ne yaptin ya. Adam bi Okan olmasada ilk devre sonunda kesildigini hic gormedim. Tabii bunu Genclerbirligi'ndeki performansina gore soyluyorum.

Bu arada Besiktas Carew'i satarsa Umit Karan ilac olacaktir adamlara.

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 18:06
Beşiktaş Carew'i satarsa ben talibim :)

osvaldo
19-12-04, 20:35
USAtaraftar ben gençlerde de çok izledim. Orada da fizik olarak yetersizdi. Okan Koç'a tahammül edebileceksek Baliç'e niye kızıyoruz? Lucescu'ya şans tanımıyor diye laf ediyordum ama harbiden boş adammış BJK performansı ile bunu ispatladı. Kaan Dobra'yı bile kesemeyen bir adam.

Selo
20-12-04, 06:14
Okan Koc cok guzel olur. Umit Karan+para veya Cagdas+Okan=Umit takasi da olur. Ama BJK Gs'ye oyuncu vermemeye ant icmis o yuzden olmaz bu is..

Ankaraspor'dan Wederson ve Tita, Antep'ten Lazarov ile Petre veya Saidoo +para veya oyuncu takasi yapsak o da nefis olur. Bilhassa Wederson bize ilac gibi gelir.

painy_boy
20-12-04, 07:47
Okan Koc cok guzel olur. Umit Karan+para veya Cagdas+Okan=Umit takasi da olur. Ama BJK Gs'ye oyuncu vermemeye ant icmis o yuzden olmaz bu is..

Umit Karan'in Okan + Cagdas'lik bir oyuncu olduguna katilmiyorum...

Okan gian'in da dedigi gibi bizim,kiralik,seneye takimda kalacagini dusunuyorum...