PDA

Tüm Versiyonu Göster : survivor ;galatasaray-f5 kapışacak

umbrogs
29-11-06, 12:49
arkadaşalr su anda yayınlanmakta olan survıvor yarışmasının başka bir düzenlemesi galatasaray-f5 yarışması olarak düzenlenecektir.sizlere formun linkini veriyorum isteyenler müracat edebilirler.bol şans

http://www.acunilicaliproduction.com/modules.php?name=basvuru

Cem Bom
29-11-06, 13:57
Allah bunların bin türlü belasını versin bu nedir yahu. Rating için yapmadıkları rezillik kalmadı.

Bunu yapan şunları da yapar:

Survivor TÜrkiye - Ermenistan

Survivor Türk - Kürt

Survivor Sağ - Sol

Survivor Müslüman - Hristiyan

Survivor Alevi- Sünni

Survivor Komünizm - Kapitalizm

(Bu arada sanırım bu başlığın yeri Saray Cafe)

CaNKaGS
29-11-06, 14:07
Yunan türk kapışmasında savaş çıkmadı ise FB-GS kapışmasında kesin kan çıkar...

scapula
29-11-06, 14:07
<_<

:alkis:
(edit: bu alkış, olayı çok güzel açıkladığını düşündüğüm Cem Bom için, bunu yapan pislikler için değil :) )

Mert Baydur
29-11-06, 14:29
Bu kalitesizlikte programları Türkiye'de akıl ettiği sürece, Acun Ilıcalı aç kalmaz.

Saunders
29-11-06, 14:50
Yapsınlar yapsınlar cok fazla ciddiye alıp memleket meselesi halına getırmemek gerekır bole programları...

scapula
29-11-06, 15:59
Acun Ilıcalı bizim okul mezunu bir adam, çok da övünür bizim okul bununla. doğru düzgün adam çıkardığı da çok az olmuştur zaten bizim okulun, bir ara haberlerde maymunluk yapan Bay Kubidik, Billur Kalkavan, Emre Aköz, Acun bunlardan bazıları :D

dalga geçiyorum tabi, iyiler de var aralarında; Altan Erkekli, Ufuk Uras, Mazhar Alanson falan filan :)

umbrogs
29-11-06, 16:33
ben olaya birde şu açıdan bakmak istiyorum orda bulunan insanların şu andaki sinirr ve ruh hali apaçık ortada birde üstüne üstlük gs f5 muhabbeti olursa bilmem neler olur ne kavgalar kopar

minevraqs
29-11-06, 18:01
rezillik..

CaNKaGS
30-11-06, 09:51
Aptallıktan başka birşey değil. Şu zamanda türkiyede her program reyting yapar.. Böyle programlar reyting yaptığı gibi insanları gerçektten birbirine düşürür...

tripotter
30-11-06, 16:33
Hey Allahım biz nerede yanlış yaptık milletçe acaba...

nefertiti
01-12-06, 02:09
Arkadaşlar izliyorsunuz....Ondan sonra nerede hata yaptık rezıllık kepazelık falan..Izlamıceksınız..Bu kadar basit...Bu programları herkes dıyorkı ben ızlemıyorum sen ızlemıyorsun ee kım ızlıyor o zaman bunları...Sozum yanlıs anlasılmasın burada bır kısıyı baz alarak soylemıyorum bunları herkesı kastedıyorum kı kendımıde...Sabah programları ayrı det zaten onlarıda ızlemıyoruz bız dıyorlar aldıkları reytıng tavan...OFFF OFFFF..

tripotter
01-12-06, 07:16
Arkadaşlar izliyorsunuz....Ondan sonra nerede hata yaptık rezıllık kepazelık falan..Izlamıceksınız..Bu kadar basit...Bu programları herkes dıyorkı ben ızlemıyorum sen ızlemıyorsun ee kım ızlıyor o zaman bunları...Sozum yanlıs anlasılmasın burada bır kısıyı baz alarak soylemıyorum bunları herkesı kastedıyorum kı kendımıde...Sabah programları ayrı det zaten onlarıda ızlemıyoruz bız dıyorlar aldıkları reytıng tavan...OFFF OFFFF..

valla ben üstüme alınmıyorum kesinlikle...benim evde tv günde 4 saat açık kalır onda da nba maçlarını seyrederim...onun dışında da sıkılırsam öyle göz gezdirmek için kullanırım...ayrıca survivor türkiye-yunanistan programı için anti kampanya topiğini açan da benim bu arada:)

neyse, istediğimiz kadar seyretmeyelim bu tarz programlar hep olacak...halk istediği için değil bu işin başındakiler böyle olmasını istediği için olacak...sanal gündem meselesi...uzun konular bunlar...geniş kapsamlı medya analizimi başka birgüne bırakıyorum çok uykum geldi:)

CaNKaGS
01-12-06, 10:28
Survıvor başladı başlayalı izlemedim. sevmemde ben evde olduğum zamanlar dizi izlemeyi yada bilg. film izlemeyi severim. Ben biraz değişik birisiyim ne kurtlar vadisini izledim nede ona benzer dizileri. Sevmem. Birgün okuldan dönerken bir kahvede bir kalabalık bir kalabalık kahvede masalar kalkmış sadece sandalyeler maç düzeninde dizilmiş insan yığınığı vardı. Bende dedim ulan maç var herhallde kimin maçı diye bakmaya gittim herkes elinde çekirdek çay sigara kurtlar vadisini izliyor. Açıkçası o hali gördükten sonra tamamen bir anti-kurtlar olup çıkıverdim..

rybczynski
01-12-06, 11:27
Eğer bu saçma fikir gerçekleşirse,yarışma sırasında çıkacak olaylar katlanarak ülkeye yansır ve hoş olmayan bazı olaylar yaşanabilir.

acuR un sitesine girip 1-2 kelime bişeyler yazıcam bununlar ilgili.Bir faydası olacağınıda sanmıyorum ya neyse,biz görevimizi yapalımda.

Cem Bom
01-12-06, 12:14
Benim evimde rating cihazı yok. dolayısıyla seçtiğim programların rating ölçümlerinde hiçbir etkisi yok.

Ayrıca "halk bunu istiyor" zırvasını da duydum mu deli oluyorum. İnsanlar sokakta kavga eden iki adamı da durup izler. Ya da çıplak birine de dönüp bakar.

Bir televizyon programının rating almak için ya da bir tv programı yapımcısının ilgi gören programlar üretmek için kaliteden ödün vermesi gerekmez.

rybczynski
02-12-06, 00:53
Benim evimde rating cihazı yok. dolayısıyla seçtiğim programların rating ölçümlerinde hiçbir etkisi yok.

Ayrıca "halk bunu istiyor" zırvasını da duydum mu deli oluyorum. İnsanlar sokakta kavga eden iki adamı da durup izler. Ya da çıplak birine de dönüp bakar.

Bir televizyon programının rating almak için ya da bir tv programı yapımcısının ilgi gören programlar üretmek için kaliteden ödün vermesi gerekmez.

hay Allah razi olsun bende onu soyler dururum arkadaslara bizim ratinglere bir katkimiz yok diye.Ama anlamak istemiyorlar. Su rating cihazlarini kimler neye gore dagitiyor acaba cok merak ediyorum.

Saunders
02-12-06, 23:50
Bol bol galatasaraylı yarısmacılar tarafından"fener için opera" dinleyebılırız benden soylemesi :lol: