PDA

Tüm Versiyonu Göster : Besiktasta 4 Istifa...

seyko
18-12-04, 16:25
http://www.ntv.com.tr/news/301440.asp?cp1=1

:lol: beter olsunlar...

Sheva
18-12-04, 16:46
Bunun olacağı belliydi, hiç kimse körü körüne başarısız bir yönetim içinde yer almak istemez.. Başarısızsan harekete geçip suyun yönünü terse çevirmeye çalışırsın, oturup Del Bosque'ye sonsuz kredi tanımakla olmaz bu iş..

Bu haftasonu sebat'a puan kaybederse bjk, Del Bosque gider Ziya Doğan gelir, yöneticiler de istifalarını geri alır..

painy_boy
18-12-04, 16:51
valla bu karisikligin sonu teknik direktor degisikliyse hicte beter olacagimizi sanmiyorum.

Ziya hocaya versinler bu takimi sezon sonu ilk 3'teyiz kesin.

JORDAN
18-12-04, 17:33
Iyi de BJK de tum sorun Del Bosque mu????

painy_boy
18-12-04, 17:43
Iyi de BJK de tum sorun Del Bosque mu????

yonetim + del bosque.

yonetim'in izledigi transfer politikasi.
Del Bosque'nin elindekileri taniyamamasi [ornek ; kaan dobra in,okan koc out ]

yonetim icin kiziyorduk bilgili ve gureli'nin elinde diye simdi de demiroren ile oktay'in elinde...ayni tas ayni hamam...

Onur1905
18-12-04, 18:01
Sanırım Del Boske'nin bir an evvel gitmesini siteyen gruba dahil bu yöneticiler.bjk bu sene her açıdan çok büyük hatalar yaptı.Fazlasıyla da ceremesini çektiler.

Beter olsunlar.

UmBeRtO GS
18-12-04, 20:07
Reha Muhtar'da istifa etmiş....

100. yılınızdaki peşkeşten sonra çok havalanmıştınız...
Beter olun beter...
Kümede kal beşiktaş...

Genco
18-12-04, 20:16
Ahh ahh o Samsun macinda gosterilen 5 kirmizi kart var ya :lol:

18-12-04, 21:50
Beklenen oldu demek ki..

painy_boy
18-12-04, 22:43
Reha Muhtar'da istifa etmiş....

100. yılınızdaki peşkeşten sonra çok havalanmıştınız...
Beter olun beter...
Kümede kal beşiktaş...

gecen sene ki durumunuzdan cok bi farkimiz yok.
siz gecen sene kumede kalmaya mi oynuyordunuz ?

Sheva
18-12-04, 23:01
Painy geçen sene neye oynadık bilmiyorum ama o halimizle bizi gerçekten çok iyi yenmiştiniz Olimpiyat stadında :lol: Hiç üzülmediğim bir maçtır, fazlasıyla haketmişti bjk :lol:

(Yazarken biraz daha dikkat ve sağduyu lütfen)

gian
18-12-04, 23:05
Painy, Galatasaray forumundasın, ona göre yaz dostum..Laf sokmaya calısma burda lütfen ki, biz de senin futbol ve sporla ilgili keyifli yorumlarını aynı keyifle okumaya devam edelim..

fred frith
19-12-04, 14:21
yönetimin her icraati bastan assagi yanlis, zaten o yüzden bu kadr cok bos konusma geregi duyiolar

sebat maciyla olayin nealakasi var , bu kadar basit olsa parma macinda giderdi sebat macini mi beklio adam
6. haftadan beri ayni sey
o "son sans" önce gs maciydi sonra ts oldu sonra fener sonra bilbao sonra liege parma vesaire
tazminat isini cözmeden gidemez sanirim
alternatifi ziya dogansa zaten aklina bile getirmesin gitmeyi
painy ziya doganin ucu bucagi belli basarisi nedir allaskina
masallah mizmizlikta ersundan eksigi yok
ama bizi birakmaz tabi kolay kolay, tazminati abc kadar olucaa icin

dip:painy sadece bi tespit yapıp soru sormus bunun laf sokmakla alakasi nedir, aninda herkes önümüze gelene bir tekme moduna girmis

Sheva
20-12-04, 02:58
Geçen sene satılmış maçtaki 3 puanı bjk'den düşüp hakkı olana ekleyince, Bjk 59, Galatasaray 57 puan oluyor.. Hani biz düşmemeye oynamışız ya söyliyim dedim..

luteum
20-12-04, 06:04
E guzel de, lig daha bitmedi zaten. Puan farki son haftalarda oldukca kapandi. Takimin lige kotu baslamasi, dusmeye oynadigi anlamina gelmez. Daha 17 mac oynandi, 5. siradayiz. Takim serseri mayin gibi de olsa, 40 gol atmis olmak iyi bir sey. Defans cok yakti bizi demektir.

fred frith
20-12-04, 22:09
umbertoya söledin heralde
düşme iddiasının sahibi bizzat kendisi

el faul ofsayt olan golle mi hesaplandi o 3 puan
biz de diyar ankaragücü gencler vs maclarindaki 3 puanlari isteriz ama o zaman
kimin eli kimin cebinde belli diil sidik yarisi mi olur bu isin yav