Tüm Versiyonu Göster : Chat Odası
rybczynski
23-11-06, 15:14
Beyler neden kimse chat odasına girmiyor,yada kimse chat odasının farkında değilmi.Özellikle maç saatlerinde burada toplu sohbetler yapabiliriz illa maç saati olmasınada gerek yok.Admin lerin belirleyeceği bazı önemli günlerdede toplu sohbet organizasyonları yapılabilir.Bu sohbetlerin yapılacağı günler buradan duyurulabilir mesela...
hah, konuşucaz demiştik unutmuşuz.. maçarda chat odalarında konuşalım.. belki biraz kargaşa olur ama denemeye değer. ha, daha önce denenmiştir belki bilemem de bir gözatalım şu işe, topic'ler de biraz daha temizlenmiş olur hem; daha sağlam kafayla yazarız oralara..
Bizim belirlememize gerek var mı :) Haydi chate diyip girin çok kişi denemedik açıkçası nasıl olur bilemiyorum o yüzden ;)
o zaman bundan sonra forumda chat odasında birileri olup olmadığına da bakalım, gözden kaçmasın.. hakikaten maçlarda güzel olur..
rybczynski
23-11-06, 15:40
zaten dikkat çekmek için açtım bu topici belkide insanlar farkında değil chat olayının o yüzden
Chat odasını yeniden gündeme getirmek istiyorum. Aslında güzel olabilir. Özellikle maçlarda.
Her hafta maç saatlerinde chat odasında buluşuyoruz arkadaşlar.
İlk seansı açıyorum arkadaşlar chat odası için.
Yarın saat 19:00 da GALATASARAY-Ankaraspor maçı ile chat odasında buluşuyoruz. Maçtan sonra devam ederek gecenin ilerleyen saatlerinde chat odasında güzel muhabbet etmeye herkesi davet ediyorum..
Maç esnasında chat yapmak caiz değildir :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to