PDA

Tüm Versiyonu Göster : Takımı Hagi mi Hakan Şükür mü yapıyor?

Dikici
18-12-04, 15:23
Zor bir soru..

Fakat gelişmeler onu gösteriyor ki Hakan Şükür'ün ilk 11 ya da 18'in oluşumunda dolaylı-dolaysız olarak bazı etkileşimlernin olduğuna dair işaretler var...

En basit ve doğrudan örneği; Ümit Karan olayıdır.

Arif var, Ümit Karan yok..

Başka kıyaslamalar da var tabii .. Mesela bir İbrahim yok, Hakan Ünsal var.. Ki İbrahim Adana'da çok iyiydi, Ümit Milliydi. Şimdi yokoğluyok.

Bir konu daha; önceki yıl masa başı oyunlar sonucu ikinci olan G.Saray Hakan Şükür'ün gelişiyle geçen sene dibe vuruyor ve başarısız sıfatlamasıyla Fatih Terim gidiyor.

Acaba Hakan Şükür teknik direktörlüğe mi oynuyor?.

Garip şeyler oluyor..

JORDAN
18-12-04, 17:29
4 Sampiyonlukta en buyuk etken takimi idare eden Hagiydi.Simdi ise takimi idare eden kesin ve kesin Hakandir.

tyisik
18-12-04, 20:09
katilmamak elde degil

UmBeRtO GS
18-12-04, 20:10
Bütün suç Hakan Şükür'de...
Hatta aldığım duyumlara göre politikacılığa da oynuyormuş, ülkenin durumu kötüye giderse o da Hakan Şükür'ün suçu ona göre....

G@l@f@n
18-12-04, 20:35
:lol:

Sheva
18-12-04, 21:36
Tartışmaya açık bir konu ancak böyle bir tezi destekleyenin de karşı çıkanın da bu konuda yeterli bilgi sahibi olduğuna inanmıyorum.. Ümit Karan devre arası giderse belki bu konularda bazı açıklamalar yapabilir, o zaman daha net bir fikre sahip oluruz..

gian
18-12-04, 23:25
Hakan Şükür'e herseyi soyleyebilirsiniz de, kusura bakmayın ben Hagi'ye bunu soyletmem..Bu diyarda tanıdıgım son adamdır Hagi ki kendi isini baskasının yapmasına izin versin..

Hagi'nin tercihleri bu yondedir sadece..Dogru yanlıs tartısılır..Ama olayı boyle degerlendirmek, bence cok cirkin..

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 07:35
Ooof of...

Dikici
19-12-04, 16:58
Ooof of...

Bir varsayıma böyle yanıt vermek kolaycılık değil mi? Varsayım ve fikirler her zaman tartışılır.. İlginç..

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 17:17
Evet kolaycılık...bu konuda o kadar ''acaip'' varsayımlar gördüm kü kolaya kaçıyorum. Kusura bakma...

osvaldo
19-12-04, 17:41
Evet Hakan yapıyor takımı. Hagi ve Terim kuklaydılar. Töbe töbe.

Sheva
19-12-04, 18:15
Yahu tamam çok farazi bir düşünce ancak Saidou bu takıma Ergun Gürsoy'un baskılarıyla girmedi mi? Demek ki bir yere kadar karışılabiliyormuş Hagi'nin işine.. Gursoy ve Hakan'ın konumları, mevkileri çok farklıdır, dolayısıyla böyle bir konuda yaptırım güçleri de eşit olamaz ancak takım içinde 3-4 oyuncunun gruplaşması ile teknik direktör etki altına alınabilir, bu o kadar da rastlanmadık veya şaşılacak birşey değil (bunu genel anlamda söylüyorum, bizim takım için değil)

Parma Maniac
19-12-04, 19:14
doğru bence.. yüklenmeyin arkadaşa.. Hakan Sukur Hagi'nin yerine oynuyor.. o gidince futbolu bırakıp başa geçmek amaç.. Allah bizi Sukur'un şerrinden korusun..

Dikici
19-12-04, 19:19
Hakan Şükür'e karşı ya da onu sevmeyen biri asla değilim. Ama; Hakan Şükür takım içerisinde çok güçlü bir konumda ve bunu kendi insifyatinde kullanıyor. Aynı şeyi milli takımda da yapıyordu, sonu hüsran oldu, belki hoş olmadı ama gerekeni oldu.

ÖNDER RB
19-12-04, 20:20
aci olan bu takimda hakanin bu soruyu akla getirebilecek duruma gelmis olmasi.

hincalin bir lafi var suu vukuundan beter benzeri. konusulmasi gerceklesmesinden kötü anlaminda.

artik ne olursa olsun bu ve benzeri seyler konusulacaktir. sen dökülürken israrla oynatirsan her türlü davranisini yersen buna karsi tek sözüyle karani gözünü kirpmadan harcarsan bu sorulari hakedersin hagi kardesim.

nihat
20-12-04, 02:54
Hakan Şükür'e herseyi soyleyebilirsiniz de, kusura bakmayın ben Hagi'ye bunu soyletmem..Bu diyarda tanıdıgım son adamdır Hagi ki kendi isini baskasının yapmasına izin versin..

Hagi'nin tercihleri bu yondedir sadece..Dogru yanlıs tartısılır..Ama olayı boyle degerlendirmek, bence cok cirkin..

:okey:

JORDAN
20-12-04, 03:22
Yanliz Saido konusunda Giga Gursoyu bile iplemiyor,hatta taraftarin
buyuk bir kismini da.Saido anca Conce vs cezali,sakat oldugunda takima girebiliyor :cene:

Sovereign
20-12-04, 13:15
Tabi canım.

Hatta bütün transferleri de Hakan yapıyor.Hatta gidecek ve alınacak futbolcuların listesini de başkana vermiş.

JORDAN
20-12-04, 18:39
ZILLIYET HABER AJANSI:

GALATASARAY'DA CEZA

Dun Galatasaray idmaninda kucuk bir tatsizlik yasandi.Hagi'nin 7 dakika 17 saniye gec kaldigi idmanda taktik calistirmasi yapan Hakan Sukur once K.Hakan'a sert giren Volkan'i azarladi sonra da idmana gec gelen Hagi'ye $1000 ceza kesti.Bununla da yetinmeyip Hagi'ye 10 ceza turu attirdi...

Sheva
20-12-04, 20:03
Eksik kalmış o haber, aynı Hakan gece dışarı çıktı diye Ümit Karan'ı da kadro dışı bıraktırmış..