Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 3 K.Karabükspor 0
Kupa macımızı da unutmayalım..
cafercanları mülayimleri görelim bakalım.
Unutmuşum ya onları, son yıllarda pek ciddiye almadığımız kupa maçlarında bari gençlerimizi oynatarak hem seyirci çekeriz hem de ligin ikinci devresi için belki bir oyuncu kazanırız.. En az 3 genç oyuncu oynatırız umarım.. Bir de ne zamanki maç :)
Maç çarşamba takvime baksana Doğanay boşuna mı koyduk :)
Gencler ile oynamamiz gerek. Hic olmazsa bu tarz maclarda genclerimize sans vermek lazim. Gene bugunku Hasan bugunku Hakan ile oynamayiz umarim.
M.Yasin Cakmak
19-12-04, 09:48
Ben çok özledim TR kupası kaldırmayı... Güzel başlayalım.
Mondi, Song ve Conce ülkelerine gitmis..
Serkan1905
19-12-04, 19:21
Maci herhangi bir TV kanali gösterecek mi???
Herhalde Kanal D veya Show verir.
nostaljik bir karabuk deplasmani.
http://www.radikal.com.tr/1998/10/31/spor/gal.html
Maç çarşamba günü saat 19'da Show tv'de.. Ben de kısmet olursa uzun bir süre sonra Sami Yen'e gitmeyi düşünüyorum bu maçla, izleyelim bakalım gençlerimizi..
ben olsam bu maçta göndermeyi düşündüğüm adamları oynatıp vitrin yaparım
aykut
suat uğur tomas ibrahim
arda zafer saidoo baliç
cafercan karan
bu takım da mevcut takımdan iyi top oynar. :)
Aslında ben de en az gençler kadar İbrahim Yavuz ve Suat Usta'nın oynatılmasını bekliyorum, bu adamları son bir kez görelim büyük ihtimalle gönderilmeden önce..
Ümit Karan'ın çeşitli anlaşmazlıklardan, Saidou'nun da Hagi'nin planlarında olmayışından dolayı bu maçta oynatılacağını sanmıyorum.. Bir de gönderilmesi yönünde bir düşünce olduğuna inanmak istemesem de, her ihtimale karşı Baljic'i de görürüz umarım bu maç..
Doğanay Baliç de oynamaz kanımca, diğerleri zten gönderilecek.. Muhtemelen Petre Ayhan falan oynar..
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 00:47
Zafer sakattır hala o da oynayamaz.
2 maç izledim çocuğu çok olumlu bir adamdı, umarım iyi olur.
Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde, 22 Aralık Çarşamba akşamı saat 19:30’da Ali Sami yen Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Karabükspor maçının biletleri Biletix bayilerinden satışa çıktı.
Galatasaray-Karabükspor Bilet Fiyatları
VIP 13.500.000 TL
Numaralı 11.500.000 TL
Kapalı Üst 7.500.000 TL
Kapalı Alt 6.500.000 TL
Yeni Açık Üst 5.500.000 TL
Yeni Açık Alt 4.500.000 TL
Eski Açık 4.500.000 TL
Bu fiyatlarla acık bos kalır :) Vunku herkes kapalı ve numaralıya gider :)
Bence stad bos kalir. Hafta ici + Naklen yayin + yagmur ve soguk hava... AEK maci gibi 2 bin, 3 bin kisiye falan oynariz..
M.Yasin Cakmak
21-12-04, 17:18
Evet muhtemelen stad boş kalacak, normal böyle bir maç için.
Yahu bilet fiyatları süper niye öyle diyorsunuz, taraftar da üşenmesin gelsin artık ondan sonra 1 ay göremeyecekler takımı.. Ben gidicem maça, öncesinde de store'dan formamı alabilicem sonunda, çubuklu olanını..
Yahu bilet fiyatları süper niye öyle diyorsunuz, taraftar da üşenmesin gelsin artık ondan sonra 1 ay göremeyecekler takımı.. Ben gidicem maça, öncesinde de store'dan formamı alabilicem sonunda, çubuklu olanını..
Yok, yok olmaz.. Kotu gunde soguk gunde takimi yalniz birakanlar bahar ayindaki Fenerbahce macina gelirler..
Büyük ihtimalle kaptan Bülent ve Ayhan forma giyer.Hakan Ünsal ve Ergün de.Suat'ın bir sağlık sorunu varmış galiba.İbrahim Yavuz'un oynatılacağını sanmıyorum.Arif de sahada olur büyük olasılıkla.Gençleri ise skor alındıktan sonra sahaya sürer bence Hagi.
Ümit yine yok kadroda, gönderilmesine kesin gözüyle bakabiliriz artık.. Madem taktın adama bari böyle maçlarda veya Hakan'ın uyuduğu maçlarda sonradan oyuna al ki, satarken haraç-mezat satmak zorunda kalmayalım.. Şu haliyle 500 bin dolara satsak kardır..
4-5 genç kadroda, Zafer dahil buna.. İbrahim Yavuz sakat heralde, yazık şans bulabileceği bir maçtı..
macin henüz 16 dakkasi,durum 0-0
karabük basa bas mücadele ediyor
UmBeRtO GS
22-12-04, 20:11
Necati değil Hakan Ünsal attı golü
GOl Necati bence H. Ünsal vurdu ama esas yönü veren Necatiydi..
Necati değil Hakan Ünsal attı golü
necati atti kale cizgisine yarim metre kala topa dokundu:) daha napsin
Maçı gençlerimizi izlemek için bekliyorduk ama Uğur ve Cafercan dışındakileri izleme imkanı bulamadık.. Uğur'la ilgili yorum yapmak için çok erken ama Cafercan ile ilgili tek olumlu edecek lafım yok ne yazık ki..
İkinci devre, ne hıncal ne başkası takımın her kötü oynadığı maç sonrası bu gençleri kendilerine malzeme edinip, takıma ayak bağı yapmasınlar çünkü henüz kesinlikle hazır değiller..
UmBeRtO GS
22-12-04, 22:09
Doğru haklısınız gol necati'nin ben maçı anlatana inanıp Hakan Ünsal dedim...
Cafercan'ın tek artısı çok iyi korner kullanması, attığı 2 korner çok tehlikeli oldu.
Maçın yıldızı ise Cihan'dı. Topun olduğu her yerde o vardı... Helal Olsun Cihan'a!
Cihan bence vasattı, koşup çalışmasına ve çok istekli oynamasına rağmen hem çok top kaybı yaptı hem de bir türlü isabetli orta yapamadı..
Bana göre sahanın yıldızı, orta sahadan forvete dönük mükemmel toplar kullanan, boş alana kaçan, yeri gelince çalım yeri gelince paslarla arkadaşlarını kaçıran ve böyle bir maçta 80. dakikaya kadar büyük bir iştahla oynayan Necati'ydi.. Hasan'ı da beğendim ama çok boş alan bıraktılar tabi, o yüzden tam bir ölçü olamaz..
Tomas her zamanki gibi iyiydi, işin ilginci ben Petre'yi de beğendim.. Belki ilk 11 oynayacak kapasitede bir oyuncu değil ama hem mücadelesi hem de hava topu hakimiyeti ile işe yarayacağı maçlar olacaktır..
M.Yasin Cakmak
22-12-04, 22:32
Petre ilk yarıda çok kritik hatalar yaptı, Bülent baya zorlandı toparlayacağım derken bunları. Rakip Karabük olmasa çok zorlanırdı.
Arif, Cafercan,Petre ayaklarına gelen şansı teptiler bence. Cafercan ve Petre vasatı aşamazken Arif gene her zamanki rezil oyununu oynadı. Karan'ın yerine birisi alınmayacaksa sezon sonuna kadar tutulsun bu Arif çekilmez.
Karabük mücadele etmeye çalıştı ama basit bir takım o nedenle çok boş alan bulan Necati ve Hasan yıldızlaştılar. Hakan Ünsal da istekli oyunuyla göz doldurdu ama dediğim gibi Karabük zayıf olduğundan çok çıktı ve neredeyse hiç dönmedi. Ergün gene aynı bitik görüntü içerisindeydi ama genede Volkan'a tercih ederim. Fakat en iyisi ikisinin de yedek soyunup bir orta saha oyuncusu takviye yapmak.
Son olarak Hagi niyetini belli etti, Saidou gönderilecek ve Petre yedek olarak kalacak.
Hayırlısı...
.
Son olarak Hagi niyetini belli etti, Saidou gönderilecek ve Petre yedek olarak kalacak.
Bu kararın haklılığı/haksızlığı ayrı bir tartışma konusu ancak böyle konularda bence en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.. Aynen ilk devre yaşadığımız gibi yok yere çıkan Ergun Gürsoy/Hagi/Saidou polemikleri bir son bulur en azından ve herkes işine gücüne bakabilir.. Neticede eğer ki Hagi Saidou'yu kadroda kesin olarak düşünmüyorsa, olası söylentilerin de böylelikle önüne geçmiş olur..
Futbol açısından bakarsak, özellikle oynadığı son iki maçtaki silik futbolla güven vermedi bana Saidou, tam tersi küçük takım oyuncusu izlenimi verdi.. Garanti oynayarak hatasız oynamaya çalışmak ayrı şey, Saidou'nunki gibi sorumluluk almaktan kaçmak başka şey, o yüzden çok da haksız bulmuyorum Hagi'yi bu konuda..
Keza Ümit Karan'ı da herhangi bir sebepten aynı şekilde kadroda düşünmüyorsa, ikinci yarıda çıkacak tonla dedikoduyu önlemek açısından onun da gönderilmesi yerinde bir karar olur.. Tabi Allah korusun Necati veya Hakan'dan biri sakatlanıp Arif oynamak zorunda kalırsa, bu kararı çok acı bir şekilde açıklamak zorunda kalır, o da onun sorunu artık..
M.Yasin Cakmak
22-12-04, 22:56
Sadece onun değil bizim de sorunumuz be Doğanay. Ben Arif'i izlemeye dayanamıyorum artık, sinir ediyor beni.
Maçı anlatan Melih Şendil'in söylediğine göre 1800 biletli seyirci varmış ama özellikle 2. yarının ortalarında birkaç dakikalığına inanılmaz bir tezahürat oldu.. Fener maçı (tv'de) sessiz sakin geçerken, bu maçta çok daha az kişinin bu kadar ses çıkarması ilginçti.. Tabi bu ilginçliğin asıl kaynağı fener maçı için sağolsun yayın sesini kısmayı tercih eden Digiturk'tü..
Bu maçtaki kadroya alınanlara bakarsak İbrahim Yavuz,Suat Usta ,Saidou kesin yolcu.
Saidonun gidecek olmasına çok seviniyorum...
Bu kadar düz bu kadar sorumluluktan kaçan bu kadar yan pas yapan bir adam görmedim ben hayatımda...
Geçen senelerde çokça eleştirdiğimiz Bülent akın bile bu saido karşısında maradona gibi kalır...
Gitsin istanbulspora yada ne bilim sakaryaya oynasın.Tamamen küçük takım topçusu çünki...
Bence maçın en iyi oyuncusu Petre'ydi.devamlı savunduğum bir nokta var ki bu adam iyi futbolcu.Hem de joker gibi hem defansın ortasında hem de orta saha da oynayabiliyor,yaşı da 22.Oynadığı hiçbir maçta yıldız olamaz ama verilen görevleri eksiksiz yapıyor kanımca.Zaten sezon başı bu kadar defansif orta sahanın bulunduğu takıma 2 tane daha yabancı defansif orta saha transferi yapmak yanlıştı.
Maçın en kötüsü ise Sabri'ydi,zaten kenara da alındı.Arif uzun zamandır oynamıyor,yaşı da hayli var.Yine de maçta olumlu işler yaptı zaman zaman.Derin paslarıyla goller bile bulduk.(Necati ve sayılmayan Cafercan golü)Bu maçta duran topları kullanmasını da yadırgamadım pek.Zira "kim kullanacak?" diye bir soru sorsak cevabı Arif olurdu zaten.
Necati ve Hasan Şaş da maça çok kötü başladılar ama ilerleyen zaman içinde biraz toparlandılar.Cafercan bende o kadar kötü bir izlenim bırakmadı.Sırtını kaleye dönerek aldığı topların çoğunda yüzünü kaleye dönerek rakibinden sıyrılmayı başardı.Daha iyi bir kadro içinde daha olumlu işler yapacaktır.Ama tavsiyem o dur ki ekstra çabukluk ve güç çalışması yapmalı.Uğur ise bence en azından Cihan'ın yedeği olarak klübede oturabileceğini kanıtladı.
Arif enteresan bir futbolcu.. Gecen senede forvetin gerisinde derinlemesine güzel gol asistleri yapmıstı bazı maclarda. Dünde bu tür paslar verdi. Aslında zaman zaman faydalanabilecegimiz iyi bir alternatif ama ah şu her duran topun başına gecmesi yok muu? Hasta ediyor insanı.. Bugün Halil Özer bile yazısının girisini bu konuya ayırmıs.. Bir macta dikkat etmiştim, kazandıgımız serbest atıstan sonra Arif hemen topu kucagına alarak 2 eliyle sıkı sıkıya sarılmıstı topa. "kimselere vermem" demek istiyordu sanki, bir yandan sinir olurken bir yandan da cok gülmüstüm o hareketine :). Adamda resmen takıntı olmus duran toplar..
Genclerden ise Cafercan'ın teknigi gercekten cok iyi.. Ama müdadeleyi hic sevmiyor ve fazlada hırslı degil gibi geliyor bana. Fizigini ve mücadele gücünü arttırırsa faydalı bir oyuncu olabilir. Keşke Zafer sakat olmasaydıda onuda izleyebilseydik. Bence gencler icinde şu anda bile ilk 11'de oynayabilecek potansiyeldeki tek oyuncu Zafer..
Taraftarın Ümit Karan lehine tezahurat yapmasıda cok iyi oldu ama mac sonrası Fatih Göksen Ümit'in kesinlikle kiralık gönderilecegini söyledi. Bu kadar kısıtlı şartlarda Ümit gibi bir oyuncuyu mutlaka elde tutmamız gerekirdi. Cünkü yerine aynı kalitede baska bir alternatif bulmamız gercekten cok zor. Daha şu 10 numara ve orta saha sorunlarını bile dogrudürüst halledemeden birde forvette böylesine alternatifsiz kalmak ligin 2. yarısında bizi zor durumlara düsürebilir, bence..
Saygilar,
Genc oyuncuların takıma girebilmesi icin yeteneklerinin ötesinde mücadele gostermeleri gerekiyor..Ne var ki Cafercan'da mucadele gucu sıfırın da altında..Ne kadar yetenekli olursanız olun eger abilerinizden cok mucadele etmiyorsanız, A takıma biraz zor girersiniz..
Ayhan'in Hagi tarafından golcü olarak lanse edildikten sonra ilk macında gol atması cok manidar :) Ayhan golcü demiyorum, ama Lucescu doneminde defansif orta sahaya donusturulen Ayhan'in Gaziantep'teki yıllarında bolca gol atan ve bu gollerinin hepsi de inanılmaz guzellikte olan bir forvet arkası oyuncu oldugunu unutmayalım..
Hakan Ünsal iyi oynadı..2 gol attırdı..Dolayısıyla hala yedek olarak da olsa takımda bulunması gereken bir oyuncu..
Arif'i severim, ama artık insan cidden agzıyla kus tutsa da Arif'e katlanamıyor..Seyircinin son dakikalarda yaptıgı tezahürat da bana destekten cok alay gibi geldi, ama emin degilim..
Cafercan'in golü ofsayt degildi, Ayhan'inki ise net ofsayttı..
Bu Petre, Saidou'nun yerine gonderilirse cok yazık olur..Petre'ye yıldız bir yabancı gozuyle degil de, gorev adamı gozuyle bakarsanız ne kadar yararlı oldugunu ve olabilecegini gorursunuz..Bence kesinlikle Petre kalmalı..
Bunlar da benim macla ilgili notlarım..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to