PDA

Tüm Versiyonu Göster : Vitamin-İsmail

duncanferguson
06-11-06, 12:55
Ya arkadaşlar bana çok acil Vitanim diye bir grup vardı onun söylediği İsmail isimli şarkı lazım varmıdır link verebilecek olan ?

duncanferguson
06-11-06, 12:55
Ya arkadaşlar bana çok acil Vitanim diye bir grup vardı onun söylediği İsmail isimli şarkı lazım varmıdır link verebilecek olan ?

scapula
06-11-06, 13:58
evdeki bilgisayarda olabilir ama okuldayım maalesef, akşam da işine yararsa bakayım, çok büyük ihtimalle vardır, silmediysem. neyse umarım akşamdan önce bulabilirsin.

ha bu arada limewire önerebilirim, yüksek ihtimal vardır limewire'da.

scapula
06-11-06, 13:58
evdeki bilgisayarda olabilir ama okuldayım maalesef, akşam da işine yararsa bakayım, çok büyük ihtimalle vardır, silmediysem. neyse umarım akşamdan önce bulabilirsin.

ha bu arada limewire önerebilirim, yüksek ihtimal vardır limewire'da.

Maynard
06-11-06, 15:10
http://www.gokhansemiz.net/

Burdan bütün kliplerine,bütün mp3lerine ve gökhan semizin çocukluk şarkılarına ulaşabilirsin ben full sömürmüştüm :)

Ama vitamin diye bi grup vardı denmez onlara efsanedir adamlar...

Maynard
06-11-06, 15:10
http://www.gokhansemiz.net/

Burdan bütün kliplerine,bütün mp3lerine ve gökhan semizin çocukluk şarkılarına ulaşabilirsin ben full sömürmüştüm :)

Ama vitamin diye bi grup vardı denmez onlara efsanedir adamlar...

reallion
06-11-06, 16:08
heleki turkish kovboylar muhteşemdir.

"ben yalnız bir kovboyum anam" bölümü yarar beni

reallion
06-11-06, 16:08
heleki turkish kovboylar muhteşemdir.

"ben yalnız bir kovboyum anam" bölümü yarar beni

scapula
06-11-06, 18:53
ve o kısmı sanırım Ata Demirer söylüyor.. bakınız dinleyiniz, izleyiniz; emin değilim ama aynı ses:

http://www.registan.net/?p=6375

scapula
06-11-06, 18:53
ve o kısmı sanırım Ata Demirer söylüyor.. bakınız dinleyiniz, izleyiniz; emin değilim ama aynı ses:

http://www.registan.net/?p=6375

Maynard
06-11-06, 19:18
Harihoovvv harihooov harihov hov hov harihoooovv.... :lol:

Scapula ordaki seste Selçuk Aksoy'un kendi sesi,başta biraz bağırırken benziyor ata demirer'e ama sonradan çok farklı alakası yok...

Maynard
06-11-06, 19:18
Harihoovvv harihooov harihov hov hov harihoooovv.... :lol:

Scapula ordaki seste Selçuk Aksoy'un kendi sesi,başta biraz bağırırken benziyor ata demirer'e ama sonradan çok farklı alakası yok...

scapula
06-11-06, 20:03
ehehe doğrudur :)
her sakallıyı dedemiz zannetmeyelim :lol:

scapula
06-11-06, 20:03
ehehe doğrudur :)
her sakallıyı dedemiz zannetmeyelim :lol:

duncanferguson
07-11-06, 09:12
ikinize de çok teşekkürler dostlar

duncanferguson
07-11-06, 09:12
ikinize de çok teşekkürler dostlar

zidane38
07-11-06, 17:58
Bence de efsanedir, ben de çok severek dinlerdim. O uzun solistleri ölünce Gökhan Semiz'di galiba çok üzülmüştüm. Ona yaptıkları şarkı da çok güzeldir. Bu sabah yine her sabah gibi sıkıldım İstanbul'dan nakarat kısmı böyle idi.

Ve aşığın şiiri adlı şarkıları var, o da çok güzeldir.

zidane38
07-11-06, 17:58
Bence de efsanedir, ben de çok severek dinlerdim. O uzun solistleri ölünce Gökhan Semiz'di galiba çok üzülmüştüm. Ona yaptıkları şarkı da çok güzeldir. Bu sabah yine her sabah gibi sıkıldım İstanbul'dan nakarat kısmı böyle idi.

Ve aşığın şiiri adlı şarkıları var, o da çok güzeldir.

Maynard
07-11-06, 18:13
O şarkı aslında Gökhan Semiz'e yazılmadı.istanbul Gökhan Semiz'in ölmeden önce yazdığı son şarkıydı sonra o şarkıyı albüme koyup ona ithaf ettiler.Gökhan kendi şarkısını kendi yazmış oldu yani böylece.

Ayrıca sonraki albümlerinde de payı yine 3'e bölüp Gökhan'ın ailesine verdiler onun payını.Onun öçldüğüne inanmamak istiyoruz bu şekilde demişlerdi o ara...

Gerçekten efsane gruptu,Gökhan Semiz'de efsane bir adamdı,öldükten sonra değeri anlaşılmayan nadir adamlardandır,hep bilindi diye düşünüyorum onun değeri.Öldüğü günüde haberleride daha dün gibi hatırlıyorum nasılda ağlamıştım.Allah rahmet eylesin ne diyelim...

Maynard
07-11-06, 18:13
O şarkı aslında Gökhan Semiz'e yazılmadı.istanbul Gökhan Semiz'in ölmeden önce yazdığı son şarkıydı sonra o şarkıyı albüme koyup ona ithaf ettiler.Gökhan kendi şarkısını kendi yazmış oldu yani böylece.

Ayrıca sonraki albümlerinde de payı yine 3'e bölüp Gökhan'ın ailesine verdiler onun payını.Onun öçldüğüne inanmamak istiyoruz bu şekilde demişlerdi o ara...

Gerçekten efsane gruptu,Gökhan Semiz'de efsane bir adamdı,öldükten sonra değeri anlaşılmayan nadir adamlardandır,hep bilindi diye düşünüyorum onun değeri.Öldüğü günüde haberleride daha dün gibi hatırlıyorum nasılda ağlamıştım.Allah rahmet eylesin ne diyelim...

zidane38
07-11-06, 18:16
Hımmm pardon ben ona yazıldı diye biliyordum, öğrenmiş oldum. Zaten çoğu şarkının sözlerini o yazıyordu.

Söylediklerine de yürekten katılıyorum Korn'cum :)

zidane38
07-11-06, 18:16
Hımmm pardon ben ona yazıldı diye biliyordum, öğrenmiş oldum. Zaten çoğu şarkının sözlerini o yazıyordu.

Söylediklerine de yürekten katılıyorum Korn'cum :)