PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir musibet bin nasihatten iyidir

Sheva
17-12-04, 22:05
Sene başından beri forvet transferi dedikte dedik ama dinletemedik.. Bu iki puan kaybın heralde en hayırlı yönü bu oldu, bu maçtan sonra yönetim önceliği forvet transferine verecektir muhakkak..

Ha eğer bazılarının suçunu örtmek için 'sanki şu çok mu iyi oynadı, bu çok mu mücadele etti' diyecekler varsa, onlar da yazsınlar transfer istedikleri bölgeyi.. Ben Galatasaray'ın iyiliği için kötü gördüğümü yazıp söylüyorum, sizin de sahada Galatasaray'a bu kadar zarar verdiğini düşündüğünüz bir futbolcu varsa yazın onu da tartışalım ancak samimi olun, Galatasaraylılığınızı öne koyarak yazın, kişileri değil..

ÖNDER RB
17-12-04, 22:09
sheva musibet bir degil ki bin. nasihat yok ortada.

birilerinin cikip dur demesi lazim karanin harcanmasina

seyko
17-12-04, 22:10
ugur yildirim - sag kanat
felipe - sol kanat
ronaldo - forvet :dislek:

:)

cozker
17-12-04, 22:35
Bence forvet transferine gerek yok.. Cunku kimi alirsak alalim ya yedek kalacak, ya da Necati harcanacak, yazik olacak..
Sene basindan beri söylüyorum, bu takima Gallardo lazım. Yönetim napsın etsin alsın şu herifi. Fenerbahce'yle aramizdaki en buyuk fark bu macta bir kez daha ortaya cikti. Adamlar böyle oynadıkları maclarıda 1 frikik veya kornerle aşmasını biliyorlar..
Denizli gibi bir deplasmanda puan kaybetmek gayet dogal birşey aslında ama bizim zaafımız yaratıcı oyuncuya ve duran topları iyi kullanan bir oyuncuya sahip olmamamız. Böyle olunca da iyi oynayamadıgımız macları kazanmamız güclesiyor. Gallardo veya onun kalitesinde bir adam almazsak ligi 2. bitirip şampiyonlar ligi vizesi almaya razıyım ben..

Saygilar,

chivu
17-12-04, 22:56
Forvet transferi mi? Doğanay hocam saçmalama... Nasılsa yedek kalacak bir forvete ne verelim o kadar para...Sen inanıyo musun geleek adamın hakanı kesebilceğine?

Sheva
17-12-04, 23:04
Chivu ne yazık ki aksini iddia edemiyorum çünkü, son yıllarda Allah nazardan saklasın Necati dışında forvetlerden yana şansımız yok..

Yalnız şundan eminim ki, biraz eli ayağı tutan, topa vuran bir forvet gelirse öyle bir kesecek ki Hakan'ı, herkes şaşacak bu işe.. Zaten böyle bir adam gelmezse yine böyle sessiz sakin devam eder 2.lik vizesini alıp CL'ye gideriz, bir de üstüne mutlu oluruz..

chivu
17-12-04, 23:35
Dengeler öyle yürümüyo sen de biliyosun:) Ben sana söyleyeyim eğer o bahsettiğin forvet gelir de hakan yedek kalmaya başlarsa takım öyle bir karşır ki 2. bile bitiremeyiz ligi.Ben sene başından beri 2. liğe razıyım. Şampiyonluk şu şartlarda zor,ama cl parasına ihtiyacımız var fena halde..

JORDAN
18-12-04, 03:59
Eger calisana,iyi olana forma hakkini verirse Hagi o zaman lider olur.Karani harcayarak isin kolayina kactigini herkes biliyor.Sanirim forumda Hakan veya Necati kotuyse kesilmesin KAran girmesin diyen yok.Yanliz hepinizin dikkatini cekiyor mu bilmiyorum duran top ustasi Hagimizin pek oyle duran top taktigi falan da yok.

NEŞE
18-12-04, 10:13
İyi bir forvet gelirse Necati neden harcanır diyosunuz anlamadım.Necati bu performansını devam ettirirse,gelecek forvette iyi oynarsa geri plana kalan,hernekadar ismi de olsa Hakan Şükür olur gibime geliyo...Ama öyle bir transfer olacağını da pek zannetmiyorum o da ayrı mevzu.

M.Yasin Cakmak
19-12-04, 09:47
Ersen'i hepimiz izledik. Alalım işte. İlla bir sene yedek oturacaksa otursun, sene sonunda Hakan'ın yerini alır.

seyko
19-12-04, 11:04
Ersen'i hepimiz izledik. Alalım işte. İlla bir sene yedek oturacaksa otursun, sene sonunda Hakan'ın yerini alır.

:cene: