Tüm Versiyonu Göster : Nba 06-07 Regular Season
Nba diye bir topic açmış fearless ama kendi halinde takılıyo galiba :)
Ordan konuşunca muhabbet edemiyoruz hep haber veriyor arkadaş.Burdan düşüncelerimizi,maçlarla ilgili yorumlarımızı yazalım,tartışalım...
Nba diye bir topic açmış fearless ama kendi halinde takılıyo galiba :)
Ordan konuşunca muhabbet edemiyoruz hep haber veriyor arkadaş.Burdan düşüncelerimizi,maçlarla ilgili yorumlarımızı yazalım,tartışalım...
NBA TV de Philedelphia-Orllado maçı var bu gece-sabah neyse yürü Iguodola :)
NBA TV de Philedelphia-Orllado maçı var bu gece-sabah neyse yürü Iguodola :)
bu sene hic bir takimi favori olarak gormuyorum. ama erken tahmin yapmam gererkirse, dogu sampiyonun favorisi miami, plase chicago, supriz clevland...bati icinde favori dallas, plase san antonio, supriz lakers...bir detroit taraftari olarak, tabi ki onlarin kazanmasini isterim ama isleri zor gorunuyor, umarim yanilirim.
bu sene hic bir takimi favori olarak gormuyorum. ama erken tahmin yapmam gererkirse, dogu sampiyonun favorisi miami, plase chicago, supriz clevland...bati icinde favori dallas, plase san antonio, supriz lakers...bir detroit taraftari olarak, tabi ki onlarin kazanmasini isterim ama isleri zor gorunuyor, umarim yanilirim.
ahh be chicagom 20 saniye de maç mı verilir bee...nazar değdi nazar...kem gözlere şiş...tü tü tü tü.. :lol:
ahh be chicagom 20 saniye de maç mı verilir bee...nazar değdi nazar...kem gözlere şiş...tü tü tü tü.. :lol:
Bu arada Iverson'un dün gece yaptığı tam terbiyesizlikti. 39 sayı 10 asist 3 reb nedir kardeşim? Takım olarak %56 şut yüzdesi, %72 üç sayılık şut yüzdesiyle oynadılar.
Bu arada Iverson'un dün gece yaptığı tam terbiyesizlikti. 39 sayı 10 asist 3 reb nedir kardeşim? Takım olarak %56 şut yüzdesi, %72 üç sayılık şut yüzdesiyle oynadılar.
Son olarak Hidayet'e değinmek istiyorum. NBA'e geleli bilmem kaç sezon oldu hala şu kendine güven sorununu aşamadı. Dünkü maçı seyredenler ne demek istediğimi anlamıştır. Maç içerisinde 2 pozisyon var ki, zaten spiker de bol bol değindi konuya...Eğer böyle giderse Hidayet geleceğini çok parlak görmüyorum. Gerçi 15 sayı, 9 rebound, 3 ast. ile dünkü istatistikleri fena değildi ama o iki pozisyon bana göre hepsinin üzerine geçti negatif anlamda...
Son olarak Hidayet'e değinmek istiyorum. NBA'e geleli bilmem kaç sezon oldu hala şu kendine güven sorununu aşamadı. Dünkü maçı seyredenler ne demek istediğimi anlamıştır. Maç içerisinde 2 pozisyon var ki, zaten spiker de bol bol değindi konuya...Eğer böyle giderse Hidayet geleceğini çok parlak görmüyorum. Gerçi 15 sayı, 9 rebound, 3 ast. ile dünkü istatistikleri fena değildi ama o iki pozisyon bana göre hepsinin üzerine geçti negatif anlamda...
Bence Hidayet NBA'deki en faydalı ve güvenli sezonlarını oynuyor.Geçtiğimiz senelerdeki gibi her topu potaya atmıyor,fiziksel avantajlarını kullanmarak ribaundlara yardım ediyor,asist yapıyor.Osman Sakallıoğlu'nun zırvalaması bu "güven problemi" meselesi...
Böyle oynarsa çok daha değerli bir oyuncu olacaktır Hedo.
Bence Hidayet NBA'deki en faydalı ve güvenli sezonlarını oynuyor.Geçtiğimiz senelerdeki gibi her topu potaya atmıyor,fiziksel avantajlarını kullanmarak ribaundlara yardım ediyor,asist yapıyor.Osman Sakallıoğlu'nun zırvalaması bu "güven problemi" meselesi...
Böyle oynarsa çok daha değerli bir oyuncu olacaktır Hedo.
Philedelphiadan hiç bişi olmaz,oynayabiliceklerinin en iyisini oynadılar yinede Orlando'ya yeniliyorlardı.Birdaha kolay koaly böyle şut atamazlar,belki savunma yapmaya çalışırlarsa bişiler yapabilirler.(Korver,Webber varken zor tabi :))
Philedelphia kümeye :lol:
Philedelphiadan hiç bişi olmaz,oynayabiliceklerinin en iyisini oynadılar yinede Orlando'ya yeniliyorlardı.Birdaha kolay koaly böyle şut atamazlar,belki savunma yapmaya çalışırlarsa bişiler yapabilirler.(Korver,Webber varken zor tabi :))
Philedelphia kümeye :lol:
NBA’de toplu sonuçlar..NBA’de dün gece alınan sonuçlar şöyle..
Charlotte Bobcats-Cleveland Cavaliers: 92 - 88.
New York Knicks-Indiana Pacers: 95 - 109.
Washington Wizards-Boston Celtics: 125 - 117.
Detroit Pistons-Memphis Grizzlies: 95 - 86.
Portland Trail Blazers-Minnesota Timberwolves: 88 - 86.
Houston Rockets-Dallas Mavericks: 107 - 76.
Los Angeles Clippers-Phoenix Suns: 114 - 108.
Lige, yarın sabaha karşı yapılacak 3 maçla devam edilecek.
NBA’de toplu sonuçlar..NBA’de dün gece alınan sonuçlar şöyle..
Charlotte Bobcats-Cleveland Cavaliers: 92 - 88.
New York Knicks-Indiana Pacers: 95 - 109.
Washington Wizards-Boston Celtics: 125 - 117.
Detroit Pistons-Memphis Grizzlies: 95 - 86.
Portland Trail Blazers-Minnesota Timberwolves: 88 - 86.
Houston Rockets-Dallas Mavericks: 107 - 76.
Los Angeles Clippers-Phoenix Suns: 114 - 108.
Lige, yarın sabaha karşı yapılacak 3 maçla devam edilecek.
diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle:
Toronto Raptors-San Antonio Spurs: 94 - 103
Philadelphia 76'ers-Miami Heat: 107 - 98
Oklahoma City Hornets-Houston Rockets: 96 - 90
Seattle Supersonics-Los Aangeles Lakers: 117 - 101
diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle:
Toronto Raptors-San Antonio Spurs: 94 - 103
Philadelphia 76'ers-Miami Heat: 107 - 98
Oklahoma City Hornets-Houston Rockets: 96 - 90
Seattle Supersonics-Los Aangeles Lakers: 117 - 101
Miami'ye yaşattığımız bozgun bize yaramadı...Çok salak mağlubiyetler aldık...Bu gece Bucks karşısında tekrar çıkışa geçeceğimizi ümid ediyorum...Ayrıca Lakers gibi Utahta bu gece 3 galibiyetin ardından ilk yenilgisini alabilir Detroit karşısında...
Miami'ye yaşattığımız bozgun bize yaramadı...Çok salak mağlubiyetler aldık...Bu gece Bucks karşısında tekrar çıkışa geçeceğimizi ümid ediyorum...Ayrıca Lakers gibi Utahta bu gece 3 galibiyetin ardından ilk yenilgisini alabilir Detroit karşısında...
Utahın Detroiti rahat yeniceğini düşünüyorum ama bakalım...
Utahın Detroiti rahat yeniceğini düşünüyorum ama bakalım...
Bucksı yeneriz rahat ol ;)
Bucksı yeneriz rahat ol ;)
ilk yarıyı 60-42 önde kapattık...gordon 22 sayı 9 asistte şuan ve harika bir maç çıkartıyo...Eğer bir süpriz olmazsa rahat bir galibiyet olacak...Bu arada orlando washingtonu 106-103 yendi...Hido 18 sayı 2 asist 1 reboundla bitirdi maçı.
ilk yarıyı 60-42 önde kapattık...gordon 22 sayı 9 asistte şuan ve harika bir maç çıkartıyo...Eğer bir süpriz olmazsa rahat bir galibiyet olacak...Bu arada orlando washingtonu 106-103 yendi...Hido 18 sayı 2 asist 1 reboundla bitirdi maçı.
yürüüü beee chicagooooo...110-85......ben gordon 37 sayı 9 rebound....ben wallace 5 block...ayrıca çaylak sefolosha çok göz doldurdu...herşey çok iyiydi bugün bizim için...bu arada bucks'ta ersan ilyasova maçın son 5 dakikasında oynadı ve 4 sayı yaptı onu da belirtiyim...
yürüüü beee chicagooooo...110-85......ben gordon 37 sayı 9 rebound....ben wallace 5 block...ayrıca çaylak sefolosha çok göz doldurdu...herşey çok iyiydi bugün bizim için...bu arada bucks'ta ersan ilyasova maçın son 5 dakikasında oynadı ve 4 sayı yaptı onu da belirtiyim...
Son şutların gecesi oldu...
Jamal Crawford,Chris Bosh,Hidayet Türkoğlu ve Delonte West son saniye basketleriyle takımlarına galibiyet getiren isimler oldular.
Jamal Crawford,Chris Bosh,Hidayet Türkoğlu ve Delonte West son saniye basketleriyle takımlarına galibiyet getiren isimler oldular.
Gerizekalı dallas yüzünden ufak çapta bi servet kaybettim dün gece :kizgin: aksi gibi son maçtı...bütün gece çektiğim karın ağrıları boşa gitti...hido 0.4 sn. kala soktu basketi. NBA.comun manşetinde kaldı baya...76ers maçı da çok keyifliydi. boston-char. ve SAS-suns maçları uzadı...her yönden heyecan dolu bir geceydi ama dediğim gibi dallas yüzünden bu güzel geceyi nakite çeviremedik :D
Gerizekalı dallas yüzünden ufak çapta bi servet kaybettim dün gece :kizgin: aksi gibi son maçtı...bütün gece çektiğim karın ağrıları boşa gitti...hido 0.4 sn. kala soktu basketi. NBA.comun manşetinde kaldı baya...76ers maçı da çok keyifliydi. boston-char. ve SAS-suns maçları uzadı...her yönden heyecan dolu bir geceydi ama dediğim gibi dallas yüzünden bu güzel geceyi nakite çeviremedik :D
Gece Phoenix-Dallas maçı keyifliydi tekrarını yakalayın derim, adamım Barbosa gene coştu draftta bana laf edenler olmuştu da zamanında :)
Gece Phoenix-Dallas maçı keyifliydi tekrarını yakalayın derim, adamım Barbosa gene coştu draftta bana laf edenler olmuştu da zamanında :)
ben seyrettim maçı...dallas sonunda muradına erdi...ama bence nash hediye etti maçı...çok kritik anlarda gereksiz top kayıpları yaptı...maç sonunda toplam 10 top kaybı vardı...bu arada barbosa coştu coşmasına ama yine de dirk ve terry'nin gölgesinde kaldı...
bu arada lebron cavaliers takımından da 19 sayı fark yedik onu da araya sıkıştırıyım... :)
ben seyrettim maçı...dallas sonunda muradına erdi...ama bence nash hediye etti maçı...çok kritik anlarda gereksiz top kayıpları yaptı...maç sonunda toplam 10 top kaybı vardı...bu arada barbosa coştu coşmasına ama yine de dirk ve terry'nin gölgesinde kaldı...
bu arada lebron cavaliers takımından da 19 sayı fark yedik onu da araya sıkıştırıyım... :)
Bu akşam Indianayla oynuyoruz.NBA tv maçı naklen veriyo...Zor maç ama cavaliers maçından sonra özellikle gordonun coşmasını bekliyorum...o maçta 1-10 yapmıştı bu maç umarım kendini affettirir...
Bu akşam Indianayla oynuyoruz.NBA tv maçı naklen veriyo...Zor maç ama cavaliers maçından sonra özellikle gordonun coşmasını bekliyorum...o maçta 1-10 yapmıştı bu maç umarım kendini affettirir...
KPDS var sabah ya tüh :( Haydi Chicago küllerinden doğacaksın :)
KPDS var sabah ya tüh :( Haydi Chicago küllerinden doğacaksın :)
Can merak etme ben gereken desteği vericem ekran başında...bugün kazanma günümüz ;)
Can merak etme ben gereken desteği vericem ekran başında...bugün kazanma günümüz ;)
Öldük öldük dirildik ama maçı 88-80 kazandık...ben wallace 2. yarıda reblerde coştu. 10 u ofansif olmak üzere 18 reb topladı bu gece...Ancak her ne kadar bu geceki maç keyifli geçse de bi o kadar da düşündürücüydü ilerisi için...Ben gordon bu maçta da hiçbişey yapamadı ve son 2 maçtır rezilleri oynuyor. Bugün sahneye Deng çıktı Allahtan...Her maç farklı biri skor opsiyonunu yükleniyor. Bunların ikisi birden veya 3 ü birden aynı maç sayı atmaya başlarsa işte o zaman taşlar yerine oturacak biraz...
Öldük öldük dirildik ama maçı 88-80 kazandık...ben wallace 2. yarıda reblerde coştu. 10 u ofansif olmak üzere 18 reb topladı bu gece...Ancak her ne kadar bu geceki maç keyifli geçse de bi o kadar da düşündürücüydü ilerisi için...Ben gordon bu maçta da hiçbişey yapamadı ve son 2 maçtır rezilleri oynuyor. Bugün sahneye Deng çıktı Allahtan...Her maç farklı biri skor opsiyonunu yükleniyor. Bunların ikisi birden veya 3 ü birden aynı maç sayı atmaya başlarsa işte o zaman taşlar yerine oturacak biraz...
NBA'de bu sabah
NBA'de bu sabah yapılan mücadelelerde, Orlando Magic, Minnesota Timberwolves'u 109 - 98 yenerken, Dwight Howard ve Kevin Garnett gösterdikleri performansla takımlarını sırtlayan isimler oldu.
Howard'ın idolü Garnett, 28 sayı ve 11 ribaundla oynarken, Howard 21 sayı ve 22 ribaunla salondaydı. Genç ve hızlı Magic karşısında tutunamayan Minnesota, 2-0'ın ardından üst üste 4. mağlubiyetini Orlando karşısında aldı.
Oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şu şekilde oldu:
Atlanta Hawks 112
Seattle Supersonics 113
Cleveland Cavaliers 94
Boston Celtics 93
San Antonio Spurs 100
New York Knicks 92
Milwaukee Bucks 111
Utah Jazz 113
Chicago Bulls 89
Indiana Pacers 80
Phoenix Suns 96
Memphis Grizzlies 87
NBA'de bu sabah
NBA'de bu sabah yapılan mücadelelerde, Orlando Magic, Minnesota Timberwolves'u 109 - 98 yenerken, Dwight Howard ve Kevin Garnett gösterdikleri performansla takımlarını sırtlayan isimler oldu.
Howard'ın idolü Garnett, 28 sayı ve 11 ribaundla oynarken, Howard 21 sayı ve 22 ribaunla salondaydı. Genç ve hızlı Magic karşısında tutunamayan Minnesota, 2-0'ın ardından üst üste 4. mağlubiyetini Orlando karşısında aldı.
Oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şu şekilde oldu:
Atlanta Hawks 112
Seattle Supersonics 113
Cleveland Cavaliers 94
Boston Celtics 93
San Antonio Spurs 100
New York Knicks 92
Milwaukee Bucks 111
Utah Jazz 113
Chicago Bulls 89
Indiana Pacers 80
Phoenix Suns 96
Memphis Grizzlies 87
Michael Redd, Utah Jazz'a attığı 57 sayıyla Milwaukee Bucks kulüp tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu olmuş.
adama bak bir maçta 57 sayı ne demek bazı takımlar 57 yi kaç kişiyle zor geçiyorlar...
Michael Redd, Utah Jazz'a attığı 57 sayıyla Milwaukee Bucks kulüp tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu olmuş.
adama bak bir maçta 57 sayı ne demek bazı takımlar 57 yi kaç kişiyle zor geçiyorlar...
abdullah o olayın üzerinden 2 gün geçti.Sende bi yavaşlama görüyorum son günlerde :)
abdullah o olayın üzerinden 2 gün geçti.Sende bi yavaşlama görüyorum son günlerde :)
Mehmet bugunde attigi 27 sayi ile takimin galibiyetinde onemli katkida bulundu Utah 7-1 ile bati konferansinda 1. sirada bu ne kadar daha gider bilmiyorum, bizim vestele donerler gibi geliyor, bu sene Cleveland bile sansli sampiyonu kestirmek eskisi gibi kolay olmayacak
Mehmet bugunde attigi 27 sayi ile takimin galibiyetinde onemli katkida bulundu Utah 7-1 ile bati konferansinda 1. sirada bu ne kadar daha gider bilmiyorum, bizim vestele donerler gibi geliyor, bu sene Cleveland bile sansli sampiyonu kestirmek eskisi gibi kolay olmayacak
http://www.nba.com/allstar2007/asb/tur/ballot.html
Arkadaşlar bu yılki all star maçı için adaylar açıklandı sizde bu linkten türkçe olarak seçiminizi yapabiliyorsunuz...hido ve memoya destek vermek lazım çünkü ikisi de bu sezon ilk defa aday gösterildi...benim seçimim aşağıdadır...
http://img209.imageshack.us/img209/8638/allstar1ee7.png
http://www.nba.com/allstar2007/asb/tur/ballot.html
Arkadaşlar bu yılki all star maçı için adaylar açıklandı sizde bu linkten türkçe olarak seçiminizi yapabiliyorsunuz...hido ve memoya destek vermek lazım çünkü ikisi de bu sezon ilk defa aday gösterildi...benim seçimim aşağıdadır...
http://img209.imageshack.us/img209/8638/allstar1ee7.png
Mehmet geçen sene de aday gösterilmişti...
Hak ediyorlarsa olsunlar,etmiyorlarsa arkadan iteklemeye hacet yok...
Mehmet geçen sene de aday gösterilmişti...
Hak ediyorlarsa olsunlar,etmiyorlarsa arkadan iteklemeye hacet yok...
Ray52Lewis
16-11-06, 21:27
Memo who?
Yukarda adi gecen iki oyuncuya günahimi bile vermem...
Ray52Lewis
16-11-06, 21:27
Memo who?
Yukarda adi gecen iki oyuncuya günahimi bile vermem...
Garnet,T-Mac ve Kiddsiz All-Star olmaz :)
Kidd'i ben de çok istiyorum aslında ama bi seçim yapmak zorunda kalınca insan böyle oluyor...Yine de bu sene yeterli oyu alacağını düşünüyorum Kidd'in...
Kidd'i ben de çok istiyorum aslında ama bi seçim yapmak zorunda kalınca insan böyle oluyor...Yine de bu sene yeterli oyu alacağını düşünüyorum Kidd'in...
NBA'de alınan toplu sonuçlar:
Orlando Magic – Denver Nuggets: 108-99
Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers: 100-87
Boston Celtics – Indiana Pacers: 114-88
New Jersey Nets – Milwaukee Bucks: 100-87
New York Knicks – Washington Wizards: 102-82
Detroit Pistons – New Orleans Hornets: 99-100
San Antonio Spurs - Charlotte Bobcats: 92-95
Sacramento Kings – Memphis Grizzlies: 115-111
Seattle Supersonics – Philadelphia 76'ers: 90-96
NBA'de alınan toplu sonuçlar:
Orlando Magic – Denver Nuggets: 108-99
Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers: 100-87
Boston Celtics – Indiana Pacers: 114-88
New Jersey Nets – Milwaukee Bucks: 100-87
New York Knicks – Washington Wizards: 102-82
Detroit Pistons – New Orleans Hornets: 99-100
San Antonio Spurs - Charlotte Bobcats: 92-95
Sacramento Kings – Memphis Grizzlies: 115-111
Seattle Supersonics – Philadelphia 76'ers: 90-96
Dün geceki Utah-Toronto maçı çok çekişmeli ve keyifli geçti...Utah maçı kazandı ve lige en iyi başlangış rekorunu kırdı. 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet...Dün memo da iyi bir performans göstererek 17 sayı, 13 rebound, 5 assist yaptı...
Orlando ise sezona 1-8 giren içler acısı durumdaki memphise yenildi...hido 12 sayı, 3 rebound, 5 assist yaptı...
Dün geceki Utah-Toronto maçı çok çekişmeli ve keyifli geçti...Utah maçı kazandı ve lige en iyi başlangış rekorunu kırdı. 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet...Dün memo da iyi bir performans göstererek 17 sayı, 13 rebound, 5 assist yaptı...
Orlando ise sezona 1-8 giren içler acısı durumdaki memphise yenildi...hido 12 sayı, 3 rebound, 5 assist yaptı...
Kobe 52 sayı attı akşam, fantasyde rakibimin takımında olunca patladı tabii bana :)
Şu an New Orleans- Chicago maçı var ve bir bomba Garnett Chicagoya takas olabilirmiş, ne de güsel olur :)
Allen Iverson,bugün yarın takas olabilir,bu sayede bir 76'ers efsanesi de son bulmuş olacak.
New Jersey-Phoenix maçı iki uzatmada 161-157 gibi bir skorla bitti tekrarı pazar 23.30 da NBA TVde
Allen Iverson,bugün yarın takas olabilir,bu sayede bir 76'ers efsanesi de son bulmuş olacak.
Eğer gerçekleşirse bence 76'ers için en iyisi olacak...belki artık iversonun yerine gelenlerle daha bir takım havasına bürünürler...
Bu arada Webber iki maç üstüste double-double yaptı ilginçtir
http://www.youtube.com/watch?v=nhi2hye2j0a
kavga sebebi jr smith'in kavgadan önceki smacı olsa gerek...
M.Yasin Cakmak
18-12-06, 04:11
Cok saglam kapısmıslar agır ceza çıkarç
Ray52Lewis
18-12-06, 21:16
The suspensions and fines are below:
The Knicks and Nuggets organizations have each been fined $500,000 each as a result of the altercation.
Nuggets forward Carmelo Anthony has been suspended for 15 games.
Knicks guard Nate Robinson has been suspended for 10 games.
Nuggets guard J.R. Smith has been suspended for 10 games.
Knicks guard Mardy Collins has been suspended for six games.
Knicks forward Jared Jeffries has been suspended for four games.
Knicks center Jerome James has been suspended for one game for leaving the bench during an on-court altercation.
Nuggets forward Nene has been suspended one game for leaving the bench during an on-court altercation.
Allen Iverson Denvere gitmiş. Hayırlı olsun. Sigara nerdesin abi, ne diyorsun bu takası? :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Nuggets have agreed to a deal with the Philadelphia 76ers, sending Iverson out west in exchange for point guard Andre Miller, forward Joe Smith and two first round picks in the 2007 NBA Draft. The Nuggets also receive forward Ivan McFarlin in the trade.
http://www.nba.com/news/ai_trade_061219.html
Iverson, Chicago'ya ,Detroit'e veya Utah gibi üst düzey bir dış skoreri olmayan takımlara gitseydi çok daha güzel olurdu.Denver'da carmelo dönene kadar Iverson ile iyi bir ritim yakalarsa ve sonrada carmelo ile iverson'u george karl belli bir uyum içinde kullanabilirse play off'larda iyi bir yerlere gelebilirler.Burdaki kilit adam george karl.Onun daha önceleri skoreri çok olan takımları nasıl mahvettiğini,parçaladığını kısacası geleceklerini kararttığını bildiğimden Denver nba 'de final oynar diyemiyorum.Hatta hem Iverson hemde Carmelo gelecek yıllarda başka takımlara takaslarını bile isteyebilirler.
Evet All-Star beşleri belli oldu işte ilk beşler
Eastern Conference Western Conference
F – LeBron James, Cleveland F – Kevin Garnett, Minnesota
F – Chris Bosh, Toronto F – Tim Duncan, San Antonio
C – Shaquille O’Neal, Miami C – Yao Ming, Houston
G – Dwyane Wade, Miami G – Kobe Bryant, L.A. Lakers
G – Gilbert Arenas, Washington G – Tracy McGrady, Houston
Head coach: TBD Head coach: Mike D’Antoni, Phoenix
76'ers Iverson'ı takas ettikten sonra Webber'in de kontratında kalan süreyi satın alarak serbest bıraktı.
Böylece büyük temizlik başarıyla sonuçlanmış oldu.
Aynı şey New York ve Francis için de sözkonusu olabilkir.Gerçi onların başta Isıah'ı temizlemeleri lazım ya,neyse...
Chris Webber'i Galatasaray'a alsak :D
Mutpmbo 40 yaşında 19 rebound çekti helal diyoruz, Webbere de yazıklar olsun...
76'ers Iverson'ı takas ettikten sonra Webber'in de kontratında kalan süreyi satın alarak serbest bıraktı.
Böylece büyük temizlik başarıyla sonuçlanmış oldu.
Aynı şey New York ve Francis için de sözkonusu olabilkir.Gerçi onların başta Isıah'ı temizlemeleri lazım ya,neyse...
Larry Brown'nun Genel Menajer Billy King'ten fazla bir yetkiyle geldigi bir klup istedigi temizligi yapsin bi b.k olmaz
Iverson'i sirf Brown'un egolari yuzunden takas eden bir klubunde uzun vadede basarili olmasi imkansiz
Baskan Ed Snider ve Billy King bu klupten oyle bir sekilde kovulacaklardir ki NBA tarihine geciceklerdir bunuda buraya yaziyorum
2 tane terbiyesiz yuzunden koskoca camia ne hale gelmistir gozlerim yasli bir sekilde seyrediyorum..
cigaram,
Biz de tasvip etmedik Iverson'ın takas edilmesini,ancak Iverson ile de senelerdir bir mok yapmadıkları ortada.Yaşlanmış Iverson'ı takas edebilmek için son şansarından biriydi bu.Webber gibi bir müzmin sakat ve istikrarsızlık abidesi adamı da göndererek en azından takımda birşeyleri değiştirmeye çalışacaklar.Seney 3 adet birinci tur hakkı ve kapı gibi bir salary cap olacak.
Ben umutluyum açıkçası.
Abi haklisin Iverson ile olmuyordu yeni bir arayis icine girmek Iggy Korver gibi genclerin uzerine takim kurmak ve alinan draft haklarini dogru kullanilip tekrar contender takim olma dusuncesi dogru
Ancak benim dedigim Iverson in gonderis bicimi
Sirf Larry Brown icin gonderilmesi ve Iverson takasini istiyor demeleri kendi g.tlerini kurtarmak tepki cekmemek icin koskoca camianin yalan soylemesini icime sindiremyorum
Adam herseyini vererek 10 senedir sakat sakat oynadi ancak onu antremanlara almamak maclara cikarmamak cok etik gelmedi bana ona cok kizdim
Simdilik gelecegi acik 76 ersin insallah Oden drafta girerde daha da parlak olur gelecegi
Webber doğduğu şehrin takımı Detroit ile anlaşmış.
İlkbeşe bakın yalnız:
Billups,Hamilton,Prince,Webber,Rasheed...
Ohannes diyorum,başka da birşey demiyorum...
Ne center'ı abicim?Sanki şimdi doğru düzgün center mı var Detroit'te?
Webber,Rasheed idare ederler işte.Gerekirse Mohammed galir kenardan.
Webber-Rasheed çok verimli olamaz benim görüşüm tabi ama sanmıyorum Big Benli takımın yanına yaklaşamazlar...
Webber-Rasheed çok verimli olamaz benim görüşüm tabi ama sanmıyorum Big Benli takımın yanına yaklaşamazlar...
Valla Flip Saunders'in sisteminde Ben Wallace'a yer yoktu
Muthis bir pasor olan C-Webb ile istedigi sistemi tam uygulayabilcek ve bence Big Benli Detroit kadar etkili bir hucum takimi olurlar
Tek sorun Billups'in sezon sonu takimdan ayrilcak gibi durmasi ve isteksiz oynamasi
The Golden State Warriors have agreed to trade Troy Murphy, Mike Dunleavy, Ike Diogu and Keith McLeod to the Indiana Pacers for Al Harrington, Stephen Jackson, Sarunas Jasikevicius and Josh Powell.
Indiana soyulmus
Anladik Stephen Jacksondan kurtulmak istiyorsunuzda klubun anahatarinida verseydiniz
Herseyi zaman gostercek ama Golden State baayg karli cikmis duruyor
GSW şu an rotasyonda çok az kullandığı oyuncuları verip,sisteme uyabilecek isimleri almış.Misal Sarunas burda çok iş yapabilir,Harrington da aynı şekilde.Jackson sorun olabilir yalnız arada...:)
Indiana da aslında pek zararlı değil.McLeod dışındaki oyunculardan bayağı faydalanabilir.Özellikle Dunleavy ve Diogu'dan.
Milwaukee Bucks'ın Chicago Bulls'a 99-90 mağlup olduğu karşılaşmada Ersan İlyasova, 22 sayı ile kariyerinin en iyi maçına imza attı.
NBA'de bu yıl forma giymeye başlayan 19 yaşındaki milli basketbolcu, yedek kulübesinden dahil olduğu oyunda 31 dakika süre alırken, attığı 22 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Ersan, ayrıca 9 ribaunt ve 1 asist yaparak lige iyice ısındığını gösterdi.
Son 10 gün içinde takımıyla çıktığı 3 maçta çift haneli sayılara ulaşan milli oyuncu, buna karşın bu 3 maçta da Milwaukee Bucks'ın sahadan yenilgiyle ayrılmasına engel olamadı. 104-92 kaybedilen Denver maçında 15 sayı ile oynayan Ersan, Toronto Raptors'ın 90-77 kazandığı maçta da 11 sayı ile mücadele etmişti.
----------------------------------------------------------------------------
Micheall Redd ve Villanueva'nın yokluğunda şansını iyi değerlendiriyor Ersan. Yavaş yavaş NBA'ye ısınıyor. İleride çok daha büyük işler başaracağını biliyoruz. Ama milli takımda oynamaz o zaman :lol:
Bu arada Utah üstüste 4. kez mağlup oldu. Hayret bir gelişme içindeler. Her gelen guard 50den aşağı atmıyor :P
Bu arada Utah üstüste 4. kez mağlup oldu. Hayret bir gelişme içindeler. Her gelen guard 50den aşağı atmıyor :P
Dün gece Detroit'i 100-99 yenerek bu seriye son verdiler.
Dün gece Detroit'i 100-99 yenerek bu seriye son verdiler.
Evet haklısın nazar değmiş :D Okurdan da 22 sayı 7 ribaunt gelmiş.
All Star ilk beşleri belli oldu
Batı- T-Mac, Kobe, Garnett, Duncan, Yao Ming
Koç-Mike Diantoni
Doğu- Wade, Arenas, Le Bron, Bosh, Shaq
Koç-belli değil
Şimdi sıra geldi 7 şer kişilik yedeklere benim tahminim
Batı- Nash, Nowitzki, Carmelo, Marion, Iverson, Amare, Boozer
Doğu-Jermaine Oneal, Vince Carter, Jason Kidd, Ben Wallace, Dwight Howard, Chauncey Billups, Paul Pierce
All-Star yedekleri de belli oldu Memo yok yedeklerde
Doğu Karması
Chauncey Billups (Detroit), Caron Butler (Washington), Vince Carter (New Jersey), Richard Hamilton (Detroit), Dwight Howard (Orlando), Jason Kidd (New Jersey), Jermaine O'Neal (Indiana)
Batı Karması
Carlos Boozer (Utah), Allen Iverson (Denver), Shawn Marion (Phoenix), Steve Nash (Phoenix), Dirk Nowitzki (Dallas), Tony Parker (San Antonio), Amare Stoudamire (Phoenix)
Pierce, Big Ben, Carmelo dışında tuttu tahminlerim, Parkerı seçenlerin yatacak yeri yok :)
Batı'da Yao'nun yerine bir kişi daha eklenecek o listeye...
Boozer da sakat, o yetişecek mi acaba All-Star'a? Yetişemezse ben Yao'nun yerine Mehmet'in seçilebileceğini düşünüyorum, Utah'tan da birileri olsun hesabı.
Tony Parker da San Antonio kontenjanından seçilmiş gibi geldi bana :)
Yao dışında seçilenlerin hepsi oynayacakmış, Yaonun yerine Stern seçecekmiş oynayacak kişiyi, Memo veya Camby deniyor Carmelo da olabilir tabii...
Valla Marcus Camby'nin istatistikleri double-double şeklinde fakat bence Memo ondan daha fazla hak ediyor All-Star olmayı. Özellikle maçın son anlarında yaptıkları ile. Memo bir winner olma yolunda ilerliyor :)
Camby,Brand,Carmelo,Ray Allen,Odom,Josh Howard,Deron Williams,Randolph var Memo'dan kelli...
Yao'nun yerine seçilecek kişi bir pivot olmayacak mı?
Olacaksa 2 tane aday var bana göre ya Camby yada Memo. Bunlardan da Memo olmalıdır bence.
cık,öyle bir zorunluluk yok...
Herhangi biri seçilebilir,Stern Amca'nın insiyatifine kalmış...
Ama tabi kadroda misal çok guard var.Onun yerine bir forvet alınabilir...
Brand veya Josh Howard olabilir.Memo da olabilir...
Hatta Boozer olmazsa Memo kesin olur gibime geliyor...
Hımmm pivot seçmek zorunluluğu yoksa o zaman seçilemeyebilir doğru.
Ben de Boozer gidemezse Memo kesin gibi geliyor ama bakalım bekleyip öğrenecez. Derron Williamsı seçermiş :) Fakat Steve Nash,Iverson,Parker varken yapmaz heralde bunu.
Gilbert Arenasın olmamasına da şaşırdım ve üzüldüm.
Arenas,Doğu'nun ilk beşinde Ali..
:)
Bu utançla yaşayamam, çok feci bir hata yaptım. :cekic:
Nasıl unuturum ya, daha uyanamadım heralde. :)
O kadar yazdık yukarı Ali okumuyor musun hayret birşey :) Boozer oynayacağını söylemiş Memo ya da Camby olur gibi geliyor, Carmelo kavga ettiği için alınmayacak deniyor...
Herseyi gectim su Billups nasil All Star oluyor anlamiyor ayiptir gunahtir Allah belanizi versin
Adam en kotu sezonunu gecirmesinin yaninda 2 haftada sakatliktan forma giyemedi
Tony Parker yerine dunya kadar adam var o da buyuk terbiyesizlik
Demek ki tum secimleri ilk 5ler falanda dahil koclara biraksalar sacma sapan kadrolar cikarcaklar Allahtan ilk 5 ler oy sistemi ile belirleniyor
Bu arada Mehmet Okurdan gelen haberlere gore All Star secilmesi icin sehirde hic bir kampanya yapilmamasina cok bozuldugunu soylemis ancak Boozer itine Sloan izin vermeyecekmis oynamasina All Starda buyuk ihtimal o sebepten All Star olabilr yuzde 5 lik bi ihtimalle ne yazik ki
O kadar yazdık yukarı Ali okumuyor musun hayret birşey :) Boozer oynayacağını söylemiş Memo ya da Camby olur gibi geliyor, Carmelo kavga ettiği için alınmayacak deniyor...
Yaw okumama değil, okumayı geçtim biliyordum da ilk 5 başlayınca ama yaptık bir hata yüzüme vurmayın artık :)
Billups konusunda da Sigaraya sonsuz kere katılıyorum.(O da Detroit kontenjanı ile geldi bence :) )
Zidane Detroit kontenjanindan Hamilton vermistik :)
Billups bence Detorit yalakasi koclar kontenjanindan girmis
Fener su maci alirsa Auerlioda All Star olsun anasini satiyim
İş Stern'de biticekse kesin Carmelo olur. Camby ayısıyla mı pr yapıcak...
Josh Howard deniyor Sternin seçimi için, Boozer olmazsa da Memo...
Kurban olun len Billups'a...
Adamlar Shaq'i,Parker'ı,Hamilton'ı,Jermain'i geçmiş Billups'a takılmış..
Jermaine Onealin nesi var adamın istatistikler canavar, doğuda o da seçilmezse kim seçilecek :)
Abicim iş istatistikle olacaksa Okafor ve Gerald Wallace da girer kadroya.Hem de Jermain'den önce girerler.Hatta David Lee bile girer kadroya..
Ya da 7 maç oynayan Shaq ilkbeş nasıl çıkar misal?
Yapma Egemen, Jermaine saydığın isimlerden çok daha fazla takımını taşıyan bir oyuncu, Shaq ise popüler bir figür seçilmesi normal...
Bu sezon takımı taşıdığı falan da yok,yerlerde sürünüyor Indiana...
Misal Chicago'dan bir adet adam yok kadroda.
Vallla doğuda gözüm kapalı sayacağım uzunlardan biridir her şartta, çok normal all-star olması...Bana göre Parker ve Hamilton yanlış seçimler, Dallastan bir kişinin seçilmesi adaletsizlik ayrıca...
Aynı şeyi Billups için de ben söyleyebilirim kısalar arasında...
Billupsa itirazım yok zaten, dediğim gibi Hamilton ve Parker yerine Howard ve Ben Gordonu beklerdim...
millet neden billups ve hamiltona takilmis onu anlamis degilim...ikisi NBA'nin en iyi guard ikilisi ve son 4.5 sezondur takimlarini inanilmaz bir seviyeye tasidilar...ozellikle billups muthis bir oyuncu ve bana gore cok buyutulen steve nash kadar etkili. Bunu benden tartismak isteyen varsa, herkes son 5 sezona baksin... playofflarda kim neler yapti?
En son herhalde Jordan 3 kez ust uste mvp secilmisti, simdi bana demek isteyen varmi steve nash=mj
Kurban olun len Billups'a...
Adamlar Shaq'i,Parker'ı,Hamilton'ı,Jermain'i geçmiş Billups'a takılmış..
2 sene once play off ilk turunda (Detroit-76'ers) son ceyrek 12 sayi birden arti son uclugu ile maci uzatmaya goturup seriyi 3-1 e tasindigindan beri kurban olmam hatta tiksinirm
Ancak bu tiksintim yuzunden degildir kendisine itirazim cidden bu sene All Star olmayi hic mi hic haketmemesidir kendisinin
Ahaha,sebep belli oldu...:)
Bu arada Mehmet Okur,Batı'da haftanın oyuncusu olmuş.
Dün de faul problemine girmesine karşın Utah'ın son 14 sayısının 12'sine imza atarak galibiyetin mimarı oldu.Maçı da 20 sayı,5 ribaund ile tamamladı.
Tebrikler Memo'ya. Tam bir winner oldu yahu :)
Ve çok önemli galibiyetler aldılar Boozer yokken. Phoneix ve San Antonio'yu yendiler bu hafta içerisinde.
Yao ve Boozer'ın yerine Josh Howard ve Carmelo Anthony çağrılmış All-star kadrosuna.
Parker yerine Memo olmalıydı zaten yazık olmuş...
Halen Mehmet Okurun All Star olma sansi var
Iverson buyuk ihtimal All Stara katilmayacak ve Steve Nashte D'Antoni ile yapicagi toplanti sonrasi bu hafta basi kararini aciklayacak
Ikisde batidan ve pivot yerine iki tane Small Forvet aldilar
Camby de sakat bu sepebten Mehmet Okur halen All Star olabilir
Ancak ne aci ki;
Super oynayan bir Mehmet Okurun All Star olmasi icin 598347593 kisinin sakatlanmasi gerekiyor bu gecede rol alabilmesi icin :)
Deron Williams'ı veya Ray Allen'ı alır Stern Efendi,Iverson'ın yerine...
Deron Williams'ı veya Ray Allen'ı alır Stern Efendi,Iverson'ın yerine...
Sovereign;
Abi o zaman batinin kadrosu bayag kisalir Hobbit takimi olur Kobe pivot oynar mac icinde heralde
Deron Williams mantikli ancak Loser Ray Allenin alinmasi mantiksizlik olur bence
Ama Sternde mantik aramak gereksiz
Stern onu düşünse iki uzunun yerine iki forvet almazdı abi...
Hem Utah'tan bir adam olsun diye,hem de bir guard olduğu için Williams'ı,istatistikleri ve raputation sebebiyle de Allen'ı seçebilir heran...
Aman diyeyim...
Iverson'dan sonra Nash de sakatlık sebebiyle all-star'da olmayabilirmiş...
Iverson'dan sonra Nash de sakatlık sebebiyle all-star'da olmayabilirmiş...
Eee kimse oynamıyor :) Fitch'i çağırsınlar madem öyle :)
bana biraz komik geliyor...acaba nash ve iverson baslamayacaklari icin bu sakatliklari uyduruyormu? belki yanlisim ama bana oyle gibi geliyor, ozellikle steve nash icin bu gecerli cunku onun sakatligi pek onemli degilmis
Stern araya girer oynarlar ciddi değilse sakatlıkları..
Parma Maniac
13-02-07, 14:11
Steve Nash kesin yok.. Iverson da %90 oynayamaz..
O zaman Memo ve Williams alınır ama Ginobiliyi alır gider şimdi bunlar :)
Parma Maniac
13-02-07, 23:07
kesin bir Utah'lı alınacak ama o Memo mu olur Deron mu onu bilemiyorum.. 2 guardın yerine 2 guard seçerlerse kafalarını kırarım.. 2 pivot yerine 2 tane 3 numara almışken hem de.. şimdi guardlardan ilk giren Deron olur.. onun dışında 1 uzun alırlar gibi.. orda da Zach-Elton-Memo var.. Memo'ya yine bi kancıklık yapabilirler gibi geliyo bana, Zach bekliyorum..
Veeeeeeeeeeeeeeee
Mehmet Okur
All Star
Nasil sevindim anlatamam
Suan sevincten ucuyorum
Yuru be olm yuru be aslanim
Ray Allen of the Seattle SuperSonics and Mehmet Okur of the Utah Jazz have been named by NBA Commissioner David Stern as a replacements for injured West All-Stars Allen Iverson (ankle) of the Denver Nuggets and Steve Nash (shoulder) of the Phoenix Suns for the 2007 NBA All-Star Game on Sunday, February 18 in Las Vegas.
Allahim nasil bir gururdur bu ya
Cift gonderdim :)
birseyler yazalim bare buraya :)
Ulan Stern ilk defa bi b.k becerdin hayret Deron Williams veya Zach nasil almadin sasiyorum
Adam suan NBA'de bircok oyuncudan daha yararli olmasina ragmen takimina; All Star'a girmek icin 54398492 kisinin sakatlanmasi gerekti ama olsun be sonunda su gunude gordum ya
Simdi iyice morallenir Aslanim benim
Yuru be Mehmet
Gurur duymasam da sevindim diyeyim ben...
En azından milyonlarca kişi,ışıklar altında Memo'nun isminin anons edildiğini duyacak bizimle beraber...
Güzel oldu bu iş...
Oley be günün tek iyi haberi...
Parma Maniac
14-02-07, 01:03
walla helal olsun..
Çok güzel çok güzel bir haber.
Sonuna kadar hak etti bunu ve aldı. Birçok oyuncunun sakatlanması sonrası girdi ama olsun. Çok güzel ya, 18 Subat'ı şimdi bir başka heyacanla bekliyorum.
Tebrikler Memo,başarılar Memo.
Aferin len David Stern :)
Marikinas2
14-02-07, 01:18
Kesinlikle hak etmişti, TEBRİKLERRRRR
ya biri bana all starda ne olduğunu açıklayabilirmi? benim tahminim, sezon içerisinde iyi performans sergileyen oyuncuları seçiyorlar atıyorum 20 kişi ve bu 20 kişi sezon bitiminde iki takıma ayrılıp kendi aralarında maçmı yapıyor?
mantığı öyle ama kafalarına göre takımlara ayrılmıyorlar, doğu-batı olarak ayrılıyorlar takımlarına göre. ilk beşler halk oylamasıyla belli oluyor, geri kalanını koçlar seçiyor. koçlar da o yılın en başarılı koçları olarak belirleniyor.
Bu zalak koçlara all-star değil de kendi draftlarını yaptırsan 4-5 numara pozisyonunda seçecekleri 3. adam zaten mehmet olurdu. Hele hele sloan gibi tek bir pivot yerine iki iç-dış kombine oynayabilen uzun seven koçların direk 1 numarası olurdu.
Yine de iş allstara gelince girebilmek için bi sürü adamın çıkması gerekiyor. merak ediyorum bu yao malında mehmette olmayan hangi show yeteneği var, mehmetten rebound alıp bütün sahayı crossoverlarla felan geçip içine vurmasını bekliyorum artık maçta... ne de olsa iverson artık batıda
M.Yasin Cakmak
14-02-07, 18:13
HELAL OLSUN
İNANILMAZ BİR GURUR!
Uzun zaman sonra All Star maçı izliyeceğim :).
Muthis bir haber inanilmaz sevindim kendisini taniyan biri olarak bence bu sene coktan haketmisti o rutbeyi
Doğu'da sakatlanan Kidd'in yerine Joe Johnson çağrılmış...
Yakında ben de cagirilacagım sakatlanan 178949. oyuncunun yerine :)
Valla dediğim olacak gibi bizim Fitch bu All-Star maçında oynarsa hiç şaşırmayacam :)
eger Dallas_phoenix macini kacirdiysaniz cok yazik muthis bir macti
eger Dallas_phoenix macini kacirdiysaniz cok yazik muthis bir macti
Seyredemedik cunku kodumun bizde ki NBA TV international'i o gun Cleveland-Memphis macini verdi
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin
Memphis maci kusturdular bu sene bizi 20. falan oldu heralde
Soyle kisa ozetlerinden gordugumuz kadari ile muhtesem bir mac olmus
2 sene once ki Play-off macinda ki ayni yenilgiyi almis Dallas.O mactada Nash 50 saniyede 8 sayi atmis maci uzatan uclugude atmisti
Yinede Dirk MVP olmayi hakkediyor diyorum
Milvaukeden de bıktık artık iki günde bir onların maçı var NBA TVde, ama anlaşmalardan dolayı baba maçları veremiyorlar çoğu zaman, playoffa kısmet Dallas-Phoenix maçı izlemek....
herkes phoenix diyorda iki gun once kendi sahalarinda detroitdan 20+ sayilik fark yediler (hemde billups'suz yendiler) arti dun denver fena yendi....bence batida final direk san antonio-dallas olur, bu phoenix iki takimida yenemez playofflarda cunku dogru durust savunma yapan takimlarin karsinda cok etkisiz kaliyorlar
Kobe Birant'ın son üç maçta attığı skorları yazıyorum;
65,50 ve 60...
Yani ortalama 59 sayı civarı...
Oha diyoruz,çüş diyoruz...
Gerçi yıllardır bunu yapmak için uğraşıyordu,Lakers'ın içine zıçtı ama yine de tebrik ediyoruz Fitch zihniyetli arkadaşımızı... :D
Bir kez daha 50 sayı atarak seriyi dört maça çıkardı Birant Efendi..
Parma Maniac
26-03-07, 15:16
takımın neresine sıçtı onu anlamadım ben bu performansla.. 8 maçtır üstüste kaybediyorduk ve Kobe geçen senenin başından beri inanılmaz paylaşımcı oynuyor ama sakatlıklarla birlikte gelen formsuzluk sonucu resmen gitmiyordu takım, 8 maç kaybettik arka arkaya.. sonra Kobe çıldırdı, son 5 maçta 53.6 ortalama yaptı, 5 maç üstüste kazandık ki bu sene içinde hiç yapamadığımız bi streak'ti bu..
mümkünse içimize böyle sıçmaya devam etsin..
İçine şu şekilde zıçtı,şampiyon takımdan küme düşmeme mücadelesi veren takıma ( :D) dönüşme yolunda gösterdiği üstün mücadele ile...
Kobe'ye saygımız sonsuz,lakin takımın bu şekilde kalmasını yılardır arzuladığını biliyoruz.Şimdi rahat,tek tabanca halinde istediğini yapıyor.Bu 60'ları,80'leri ancak böyle bir takımda atabilirdi,atıyor da.Adamın amacı belli,bir MVP ödülü almak,başarılmamış şeyleri başarmak,tarihe birşeyler yazdırmak.Yoksa paylaşım,play-off,zart zurt pek umurunda değil Birant Abi'nin..
Parma Maniac
26-03-07, 17:25
yani 35 sayı ortalaması tutturmayı, üstüste 5-6 maç 50+ sayı yapmayı şampiyonluğun önüne koyuyor diyorsun öyle mi? vallahi ilginçmiş.. neye dayanarak bunu söylüyosun onu da bilmiyorum..
Lakers'ın geldiği nokta Kobe yüzünden değil, ShaQ'ın gidişi nedeniyledir.. ShaQ Kobe yüzünden gitti diyebilirsin ama Kobe hiçbi zaman ShaQ'la aynı takımda oynamam diye buyurmadı, öyle buyurup giden ShaQ'tı.. ShaQ da elimizi kolumuzu bağladığı için iyi bir takas yapamadık.. zaten Kobe-ShaQ dışında bir hiç olan takım Kobe ve Lamar'a döndü.. bu kadroyla şampiyonluğa gitmek zaten imkansız..
paylaşımdan falan dem vururken Kobe'nin bu sene takım dibe vurana kadar ne kadar az şut kullandığını pek takip etmediğini düşünüyorum.. keza geçtiğimiz seneki play-off'ta bir anda 35 sayı ortalamalı bir adamdan 7 maçlık bir seride ne hale geldiğini.. zaten dönüşüm o play-off'la başladı.. şu anda yine azmış durumda ama fazla devam etmez, sadece şu anda takımın ihtiyacı var.. Allah'ı var 8 maç kaybeden takıma da 5 maç kazandırdı üstüste..
bu arada ShaQ gittiğinde takım ne şampiyondu(son 2 yıl şampiyon falan olamadık, zaten olsaydık gitmezdi) ne de şu anda dipte..
Emre,abicim Kobe dahil şu takımın değil şampiyon olabileceğini,ilk tura katılıp geçebileceğini düşünen var mı?Bu bağlamda Kobe de bunun için değil,adını büyütmek için oynuyor.Takımın şu hale gelmesindeki en büyük sebep bu bence.Kobe'nin senelrdir istediği ortam da buydu.Şampiyon olmak isteyen adam şampiyon olan takımın bozulmasnda başrol oynar mı?
Şampiyon olurken bile ikinci planda anılmaktan,parmağındaki yüzüklere rağmen bir MVP ödülüne sahip olamamak gibi egolar var adamın,çok bariz.Şu anda müthiş işler yapabilmek için fırsatını kendi yaratmış durumda.
Shaq yok,takımın tek yıldızı,istediğini,istediği gibi yapma özgürlüğüne sahip.Dolayısıyla tüm topları kullanma,istediği istatistiklere ulaşma imkanı da mevcut.Shaq gibi ikinci bir yıldızın olması halinde bunları yapamayacağını adı gibi biliyordu.Shaq'in ayrılmasını gerektiren huzursuzluğun başlıca sebebi de bu değil midir?Şimdi her ne kadar paylaşımcı gibi görünse de,Shaq'in olduğu durumdan çok daha az paylaşımcı olduğunu öyleyebilirim.Zira bu işin doğal sonucu bu.Zira Shaq ya da başka bir süperstarın olması durumunda feda edeceğiniz şeyler çok daha fazla olmak zorunda.
Gelelim Lakers'ın durumuna,Shaq varken her halükarda bu takım ligin favorilerinden biriydi.Kazanır veya kazanamaz lakin bu durum yadsınamaz idi.Şimdi ise amacının ne olduğu belli olmayan bir noktada.Shaq ile şampiyon olamadılar ama o iki sezonda bir yaka yarı finali,bir de play-off finali oynadılar.Aradaki fark bundan ibaret.
Kobe Bryant müthiş bir adam,ancak maesef süper egolu da bir adam,yapısı bu.Kendi başına birşeyler yapmak ve böyle anılmak istiyor.Hatta NBA'in gelmiş geçmiş en iyisi olmak arzusunda olduğunu düşünüyorum kendi adıma.Bunda da Jordan'ın gölgesinden kurtulmak isteği yatıyor kanımca.
Parma Maniac
27-03-07, 00:29
son paragraftan başlayayım, haklısın, egoları gerçekten tavanda, bazen kendisi için kötü olacak kadar fazlalaşabiliyor bu ama bence söylediğin gibi değil bu.. yani o derece değil.. gerçekten NBA'i ve özellikle Lakers'ı çok yakından takip eden biri olarak söylüyorum, Kobe bu tip sayı rekorlarındansa şu anda şampiyon olmayı 100 kat daha fazla ister.. zira şampiyon olamadan Jordan'ın katına yükselemeyeceğinin farkında ve son 1.5 senedir bunun için inanılmaz gelişim gösterdi.. hala da devam ediyor.. mesela bu sene inanılmaz yavaş başladı sezona geçtiğim seneki play-off'lardaki paylaşımcı oyunundan sonra aynı şekilde.. ve gayet de normal gidiyordu.. ama bi süre sonra takım gitmemeye başladı, 8 tane üstüste mağlubiyet gördü Lakers(Phil Jackson tarihinde bir ilk) ve play-off bile neredeyse tehlikeye girmeye başladı.. adam çıktı, büyük ihtimalle de Phil'le beraber karar vererek takım Kobe odaklı oynamaya başladı, 5 maçta 55 sayı ortalama ve 8 mağlubiyetin üstüne 5 galibiyet.. bence bu 55 sayılar bu şekilde dalga geçileceğine getirdiği bu galibiyetlerle övülmeliydi.. çünkü Kobe takımının durumunu düzeltmek için yaptı bu sayıları, sayı ortalamamı yine 35'lere çekiyim, rekorlar kırayım diye değil.. mesela işte serinin sonlandığı dünkü maç.. ilk çeyrek 14 şut kullanıp 7/11'le 17 sayı attı.. ben bile abarttığını düşündüm, istese rahatlıkla 50 hatta 60+'ya gidecek durumdaydı.. ama durdurdu, takım arkadaşlarını oyuna dahil etti, sonra da son 15 dkda 20 sayı atarak maçı yine aldı.. 50 sayı da yapmadı, yapamadı demiyorum bak istese rahatlıkla yapacak durumdaydı.. bu 5 maçı da canlı izledim ki çok mutluyum izlediğime, çok özel anlardı bence.. ve Kobe hiçbir performansını kendi için yapmadı o kadar net söylüyorum bunu, hepsinde takımı taşıdı, takım berbat durumda olduğu için galibiyetin ancak böyle gelebileceğini gördüğü için oynadı.. şimdi yine durulacak zamanla, eski oyununa dönecek, play-off'lar da öyle gidecek.. takım tıkanır da gitmezse işler yolunda en azından opsiyon var ama elinde bu bile yeter..
bu arada ShaQ-Kobe kavgasında sadece Kobe'yi suçlamak büyük hata.. ben tam bir ShaQ delisiydim, Kobe'den de çok severdim.. ama eski sevgim kalmadı.. bunun da nedenleri var ve o takımın bozulmasında ana neden Kobe olmadı hiçbir zaman.. tamam belki Kobe yanında başka bir süperstar istemiyordu ama ShaQ için de tersi değildi durum, yıllarca bana top gelmiyor diye mızmızlanıp sorun çıkaran, medyaya Kobe hakkında açıklama yapan hep ShaQ'tı, en önemlisi Kobe hiçbir zaman ShaQ'la aynı takımda oynamam diye bir açıklama yapmazken ShaQ, Kobe kaldığı takdirde ben trade'imi isterim dedi.. burda karşılıklı bir ego çatışması var ve ne yazık ki Lakers taraftarını yaralayan Kobe'nin hareketleri değil ShaQ'ın bu tavrı oldu.. bir şampiyon takım bozulduysa buna tek suç Kobe'de değil yani, en azından iki tarafın da bu olayda eşit derecede payı olduğunu kabul etmek gerekir..
bunları gerçekten Lakers'ı çok yakından takip eden, her gün 1 saat Lakers'la ilgili haberleri takip eden, forumlarını okuyan biri olarak söylüyorum..
ve gerçekten Kobe 40 sayı ortalama yapıp tarihe geçmektense 25 sayıyla oynayıp takımını şampiyon yapmayı daha çok isteyen bir durumda şu anda.. bundan da adım gibi eminim.. zira insanların onu takımını şampiyon yapmadan kabul etmeyeceğini çok iyi biliyor, zaten performanslarıyla tarihe geçmiş durumda, tek eksiğinin şampiyonluk olduğunun oldukça farkında şu anda.. bu sene bir şey yapmamız imkansız, seneye de belki.. ama 3 sene sonra ben bu takımın contender olacağına ve tekrar şampiyonluk kazanacak seviyeye geleceğine, hatta şampiyon da olacağına inanıyorum.. Phil Jackson da kokuyu aldı, 3 senelik antlaşmasının üzerine 5 sene daha uzatacak kontratını büyük ihtimalle.. kokuyu almasaydı bence bu tip düşünceler içine girmezdi çünkü ilk imzasında 3 sene içinde duruma göre karar veririz sonra demişti.. 2. sene bitmeden takımda gördü ışığı, şu anda sadece play-off takımıyız ama ben de görüyorum benzer ışığı.. Bynum'un biraz olgunlaşması ve tek bir point guard takviyesiyle bu takım Kobe bırakmadan şampiyonluğa ulaşacak kapasitede bence.. Kobe ve Phil de en büyük güvencem tabi bunları söylerken..
Normal sezon bitmeye yakınken, işte en iyilerde tahminlerim
MVP- Dirk Nowitzki (Dallas)
En iyi koç- Avery Johnson (Dallas)
En iyi savunmacı- T.Prince (Detroit)
En iyi 6.Oyuncu- L.Barbosa (Phoenix)
En çok gelişim gösteren oyuncu-D.Williams (Utah)
En iyi çaylak-Brandon Roy (Portland)
Normal sezon bitmeye yakınken, işte en iyilerde tahminlerim
MVP- Dirk Nowitzki (Dallas)
En iyi koç- Avery Johnson (Dallas)
En iyi savunmacı- T.Prince (Detroit)
En iyi 6.Oyuncu- L.Barbosa (Phoenix)
En çok gelişim gösteren oyuncu-D.Williams (Utah)
En iyi çaylak-Brandon Roy (Portland)
MVP Dirk ( zaten Dirk'e vermezlerse NBA'den soguyacagim boyle giderse)
En iyi koc Uzak ara ama uzak Sam Mitchell diyorum (tabii ki 4.den girerse alamaz ancak 3.den girerse almasi lazim)
En iyi savunmaci Marcus Camby
En iyi 6.oyuncu Stackhouse (Barbosa'da mantikli ama ben Phoenix'i ve Brezilya'li hic bir basketbolcuyu sevmedigim icin istemiyorum almasini)
En cok gelisim gosteren oyuncu Deron Williams
En iyi caylak Serefsiz salak Fratello olmasa Rudy Gay cok rahat alirdi ve cok seviyorum kendisini ancak Giga'nin dedigi gibi Brandon Roy alir
En iyi GM Calengelo uzak ara onuda ekleyelim :)
Deron Williams olmaz MIP...
Chandler,Jefferson veya kuvvetle muhtemel Martin alır...
En tartışmasız ödül bence banko Williams alır :)
Bekle ve gör Giga'cım...
;)
Parma Maniac
28-03-07, 23:13
Deron'a hayatta vermezler MIP'i.. bence de Kevin Martin alır.. Chandler da imkansız.. Jefferson olabilir ama Martin banko gibi bi şey orda..
Şimdi MIP ödülünde benim kanımca önemli bir kriter var,o da "sürpriz".Yani hesapta olmayan bir oyuncunun performans göstermesi.Bu durumda,misal Deron Williams bu türden bir gelişim göstermiyor.Draftin 3 numarası olarak zaten beklentiler dahilinde bir gelişim gösteriyor.
Geçmişe bakarsak bu ödülün genelde beklenmeyen tarzda performans gösteren oyunculara verilldiğini görüyoruz.Bu sebeple daha önce adını zikrettiğim oyuncuların şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Williams'a verilirse de diğerlerinin hakının yendiğini düşünürüm açıkçası.
Ben de Williams dışında ödüle layık birini görmüyorum bu dalda, geçen sene hiç şans bulamazken bu sene ligin seyrini değiştirecek kadar etki yaptı, rakipsiz bu dalda...
Geçen sene nasıl şans bulmadı yahu?Adam Utah'ın ilk beş oyuncusu lige adımını attığından beri...
Üstelik bu ödül ligin seyrinde öte kişisel gelişim ve istatistiklerle alakalı.Wiiliams'ın da bu yönde adım attığı aşikar,ancak daha önce de söylediğim üzere b konuda başlıca kıstas "beklenmezlik" bana göre.
Yani Williams bu sene bu kadar asist ve sayı ortalaması tutturacak diye tahmin ediliyordu??? Geçen sezon ne kadar süre ortalama ile oynadı yapmayın ya, Utah nerden nereye geldi Williams ile apaçık ortada...
Utah'ın nerden nereye geldiği önemli değil bu durumda.Zira oraya bende Boozer faktörünü koyarım hiç istinasız misal.
Elbette ki Wiiliams'ın bu tür bir performans ortaya koyacağı düşünüldü ki,draft'in üç numarası olarak seçildi Utah tarafından yani üç aşağı beş yukarı bu tür bir oyun oynayabilecek potansiyeli sebebiyle.
Geçen yılların MIP ödülleri incelenirse daha iyi anlaşılabilir durum sanırım.
Peki Parma ve sen alamaz diyorsunuz, Sigara ve ben banko diyoruz, ödüller açıklansın öyle devam edelim :)
En iyi 6. adam tahminlerine gözüm takıldı da...Ben Gordonu sizler mi unuttunuz yoksa benim askerlik işlerine daldığım dönemde ilk 5 e mi yükseldi :D
Bu arada MIP tartışmasına da kendi fikrimi söyleyim, bence Kevin Martin hak ediyor ama Williams alacak. Söylemedi demeyin.
En iyi 6. adam tahminlerine gözüm takıldı da...Ben Gordonu sizler mi unuttunuz yoksa benim askerlik işlerine daldığım dönemde ilk 5 e mi yükseldi :D
Bu arada MIP tartışmasına da kendi fikrimi söyleyim, bence Kevin Martin hak ediyor ama Williams alacak. Söylemedi demeyin.
Vah vah :)
Kac aydir ugrasiyorsun askerlik isleriyle :)
Cunku Ben Gordon tam 37 mactir ust ustte ilk beste basladi 2 gun once ki macla
Yaklasik 2 aydir ilk 5 te kendisi
Alabilir,doğru.Zaten onu da es geçmişliğimiz yok.
Benim bakış açımla ve bundan önceki verilen ödüllerle Williams'ın alması henüz ikinci senesini geçiren,draftin 3 numaralı seçimi olan bir oyuncu açısından mantıklı olmaz kanımca.
Uykudan uyanan oyunculara verilmesi gerektiğini düşünüyorum hep.Randolph gibi,Arenas gibi...
Vah vah :)
Kac aydir ugrasiyorsun askerlik isleriyle :)
Cunku Ben Gordon tam 37 mactir ust ustte ilk beste basladi 2 gun once ki macla
Yaklasik 2 aydir ilk 5 te kendisi
Tamam işte teorim doğru çıktı. :D Yaklaşık 2 aydır uzak kaldım nba dünyasına. Daha doğrusu maçları günden güne takip edemiyorum. Ancak çok sıkı takip ettiğim sezonun ilk 25-30 maçında ben gordon ilk 5 başlamıyordu. Daha doğrusu sezonun ilk 5-6 maçında ilk 5 başladı sonra hep sonradan girdi oyuna. Ancak şimdi yine ilk 5 tedir, doğrudur. O zaman diyecek lafımız yok :D
Alabilir,doğru.Zaten onu da es geçmişliğimiz yok.
Benim bakış açımla ve bundan önceki verilen ödüllerle Williams'ın alması henüz ikinci senesini geçiren,draftin 3 numaralı seçimi olan bir oyuncu açısından mantıklı olmaz kanımca.
Uykudan uyanan oyunculara verilmesi gerektiğini düşünüyorum hep.Randolph gibi,Arenas gibi...
Egemen sen nba in bu tür durumlarda sürpriz öğesini ön plana çıkardığını ve beklenenden çok süpriz yapanın ödüle layık görüldüğünü düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Bense tam tersi amerikan eğlence dünyasında bu tür ödül dağıtımlarında ya da seçimlerde falan genelde beklenilen kişilerin bu ödülleri aldığını düşünüyorum. Yani oscar törenlerinde falan da böyle oluyor. Sonuçta kim daha fazla "reyting" getiriyorsa, rüzgar o sıralar kimden tarafa esiyorsa, o kişi daha avantajlı oluyor. Bu sezon rüzgarın utahtan tarafa doğru estiği tartışılmaz ve ben deronun utah kontenjanından dolayı bu ödülü alacağını düşünüyorum.
Ancak tabiki arenas, zack gibi oyuncular hakkında söylediklerine katılmamak elde değil. Ama mesela randolp ne yaparsa yapsın, oytadığı takımının yine tırnak içinde reytingi olmaması, onun bu tarz seçimlerde dezavantajı oluyor bence...
Her hafta 1 saat olan NBA Stüdyo programı 2 haftadır kuşa döndü, 25 dkya indi sebebini anlamak mümkün değil...
Dün geceki Phoenix-Dallas maçını izledim.Phoenix 'in oynadığı basketbol bambaşka.Nba'in göze en hoş gelen basketbolunu oynuyorlar.Nash,Amare,Marion sakatlanmazlarsa bu sene şampiyonluktaki en büyük favorim onlar.Zaten bu senede şampiyon olamazlarsa Sacramento gibi tepetaklak giderler ve kadroları dağılır.
Parma Maniac
17-04-07, 19:56
MIP adayları açıklandı ve Deron aday bile değil :lol:
boşuna diretmeyin patlarsınız dedik dinletemedik.. :D
İnancım kalmadı ödüle falan cık cık :)
Biliyoruz da konuşuyoruz yahu...
:D
G.tumuzden uydurmasak
Adaylar aciklanma diye birsey soz konusu degil
NBA tarihi boyunca hic bir odulun adayi olmuyor
Sadece kazanabilecekler konusuluyor
Yani ortaya 4 isim konulup o 4 isime oy verilmesi mecburi degil
Isteyen istedigi kisiye yani ligte ki 450 oyuncu civarinda ki isime oy verebilir
Sallamayalim yani
Ha Deron Williams alir alamaz o ayri alamasin da ben hakli cikiyim diye k.c yirtmaya da gerek yok
Diyorum aday olmuyordu hiç yeni mi çıktı bu adet, vermeyebilirler ona ödülü ama benim gözümde sonuna kadar haketmiştir...
Parma Maniac
18-04-07, 02:42
MIP adayları açıklandı ve Deron aday bile değil :lol:
boşuna diretmeyin patlarsınız dedik dinletemedik.. :D
G.tumuzden uydurmasak
Adaylar aciklanma diye birsey soz konusu degil
NBA tarihi boyunca hic bir odulun adayi olmuyor
Sadece kazanabilecekler konusuluyor
Yani ortaya 4 isim konulup o 4 isime oy verilmesi mecburi degil
Isteyen istedigi kisiye yani ligte ki 450 oyuncu civarinda ki isime oy verebilir
Sallamayalim yani
Ha Deron Williams alir alamaz o ayri alamasin da ben hakli cikiyim diye k.c yirtmaya da gerek yoklan dürrük sus eşşekler gibi biliyosun ordaki 5 adamdan biri olacak işte MIP, yok isimler konuşulur aday olmaz falan geç bunları.. :lol:
adam NBA'deki ödüllerde aday olmaz falan dedi ya, hakkaten mi? :lol:
Babam demis cunku orda adaylar aciklandi Deron aday bile degil diyen :lol:
Akli sira bize satcak NBA.com da bir yazarin kisisel adaylarini :lol:
Ha bu arada hakkaten :lol:
first raunt boyle olacak galiba: (ve tahminlerim)
dogu:
detroit-orlando (4-1) cok sikici
clevland-washington (4-1) arenas'siz cok kotu
toronto-new jersey (3-4) new jersey cikista
miami-chicago (4-3) bu super bir seri olabilir
bati:
dallas-golden state (4-2) cus diyenler olacak ama normal sezonda dallasi 3 macta yendiler hemde fark atarak
phoenix-lakers (4-3) ilk rauntun en iyi eslesmesi
san antonio-denver (4-1) kolay olacak, san antonio playofflara hazir gibi
utah-houston (4-3) buda iyi olacak
Batı Konferansı:
Dallas Mavericks – Golden State
Utah Jazz – Houston Rockets
Phoenix Suns – L.A Lakers
San Antonio Spurs – Denver Nuggets
Doğu Konferansı:
Detroit Pistons – Orlando Magic
Miami Heat – Chicago Bulls
Toronto Raptors – New Jersey Nets
Cleveland Cavaliers – Washington Wizards
Miami-Chicago ve Utah-Houston eşleşmleri çekişmeli olur diğerlerini favoriler rahat kazanır bence.
Giga yorumunu sil bilmeden konusma alla alla ya
Buyuk ustat Sovereign yapsin yorumunu
Bizde ona +1 yazip katilalim
Ne gerek var bilip bilmeden yazmaya
Cik cik cik
Simdi bi eslesmede Utah eleriz deriz onlar hemen derki; Houston eler sacmalamayin imkani yok oyle birseyin
Hele ki Houston seride 3-0 falan one gecerlerse buraya kapak yapmaya gelirler
Dikkat et tamam mi Giga benden soylemesi
Evet ustadlar bekliyoruz o ustun bilgin yorumlarinizi sonra biz size katiliriz
ps: saka lem saka dellenmeyin hemen :lol:
seviyorum
Kevin sizsiniz Martin'de size girsin :D
Ha bu arada Denver cakcak hadi dellenin simdi :lol:
Parma Maniac
19-04-07, 23:33
sus lan sus.. Denver bence de çakabilir bu arada çok zorlamasını bekliyorum tahminleri sonradan yapcam da cigara sana şey haberini veriyim, Denver'ı ben yorumluyorum dergide bu ay play-off tahminlerinde.. :lol: kızma lan kötü bi şey yazmıycam söz ahahahha
Parma Maniac
20-04-07, 13:09
Houston geçer...
:)aynen :lol:
skorunu da yazıyım tam olsun, 4-2 biter o seri..
En iyi 6. adam Barbosa
NBA'de 2006-07 sezonunun 'en iyi 6. adam ödülü', Phoenix Suns'ın Brezilyalı oyuncusu Leandro Barbosa'nın oldu.
NBA'de normal sezonun sona ermesiyle ödüller de sahiplerini bulmaya başladı. Açıklanan ilk ödül olan 'en iyi 6.oyuncu ödülünü', Phoenix Suns'un Brezilyalı forveti Leandro Barbosa aldı. Toplam 635 puanın 578'ini alan Barbosa, spor yazarlarının ve medya mensuplarının 1. sıra için kullandığı 127 oyun 101'ini almayı başardı.
2. sırayı San Antonio Spurs'ün Arjantinli yıldızı 269 puanla kazanırken, Dallas Mavericks'in tecrübeli oyuncusu Jerry Stackhouse 210 puanla 3. sırayı elde etti.
Oyunculara 1. sıra için verilen her oya 5 puan, 2. sıra için verilen her oya 3 puan ve 3. sıra için verilen her oya 1 puan verildi. En iyi 6. oyuncu ödülüne aday olamabilmek için oyuncuların normal sezonda oyuna ilk 5'te başladıkları maç sayısının yedek soyundukları maç sayısından daha az olması gerekiyor.
Bu sezon oynadığı 80 maçın 62'sinde kenardan gelerek katkı yapan Barbosa, 18.1 sayı - 4 asist ve 2.7 ribaunt ortalamaları tutturdu. 33 maçta 20 ve üzerinde sayı üretmeyi başaran Brezilyalı oyuncu, kariyerinin en yüksek sayı - asist - top çalma istatistiklerini 1.20 oranında geliştirdi ve 190 tane 3 sayılık isabet kaydetti.
Barbosa ayrıca, normal sezon içerisindeki başarılı performansıyla son 3 sezonda 13 dakika olan oyunda kalma süresini 32.7'ye çıkarttı
İlk tahminim tuttu, kendisini fantasyde draftta seçmiştim, katkısı muazzamdı... :)
Yılın antrenörü Sam Mitchell
Toronto Raptors'ın antrenörü Sam Mitchell, 2006-07 sezonunun en iyi antrenörü seçildi.
Son 3 sezondur Toronto Raptors'ı çalıştıran Sam Mitchell, 128 spor yazarı ve medya mensupunun 49’undan 1. sıra için oy alarak toplamda 394 puanla yılın antrenörü oldu.
39 tane 1. sıra için oy toplayan Utah Jazz’ın tecrübeli antrenörü Jerry Sloan, toplam 31 puanla 2. sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon yılın antrenörü seçilen Dallas Mavericks’in antrenörü Avery Johnson ise, 1. sıra için 28 oy aldı ve toplamda 268 puanla 3. sırada kaldı. Antrenörlere, her 1. sıra oyu için 5 puan, 2. sıra oyu için 3 puan ve 3. sıra oyu için 1 puan verildi.
Yılın antrenörü seçilme başarısını gösteren ilk Toronto Raptors antrenörü olan Sam Mitchell, bir ilke daha imza atarak Raptors’ı tarihinde ilk kez Atlantik Grubu şampiyonluğuna taşımıştı. Ayrıca Mitchell yönetimindeki Raptors, 47 galibiyetle kulüp tarhinin en yüksek galibiyet yüzdesini tekrarladı. Geçtiğimiz sezondan 20 maç daha fazla kazanarak bu sezonun en çok gelişme kaydeden takımı olan Mitchell yönetimindeki Raptors, 100 veya üzerinde sayı ürettiği maçların 30’unu kazanırken 7’sini kaybetti.
Ray52Lewis
27-04-07, 00:18
Merakla beklenen MIP ödülü aciklanmis, tartismalar yeniden baslayabilir...
Gerci Monta Ellis´in ismi hic gecmemis sanirim burda tahminlerde, herkes patlamis, tartisilacak konu da kalmamis... :)
Golden State guard Monta Ellis was selected the NBA's Most Improved Player on Wednesday, edging Sacramento's Kevin Martin in the closest voting in the award's history.
Ellis, a second-year pro who joined the Warriors straight out of his Mississippi high school, received 47 first-place votes and 352 points from a panel of sports writers and broadcasters. Martin, the Kings' high-scoring guard, got 44 first-place votes and 349 points. Utah's Deron Williams was a distant third with 101 points.
Fantasydeki adamlarım Barbosa ve Elllise tebrikler... :) Biz yamulduk o ayrı...
Amerika ve Kanada’daki 130 spor yazarı ve medya mensubunun 70’inden 1. sıra için oy alarak toplam 431 puan toplayan Denver Nuggetslı Marcus Camby, ligin önemli isimlerini geride bırakarak bu sezonun en iyi savunma oyuncusu seçildi.
Diğer adaylara büyük fark atarak ödülü kazanan Camby, 206 puan toplayan San Antonio Spurs’ün tecrübeli oyuncusu Bruce Bowen’ı ve 158 puan toplayan NBA’in süperstarlarından Tim Duncan’ı geride bırakmayı başardı.
Diğer ödüllerde de olduğu gibi, 1. sıra için alınan her oya 5, 2. sıra için alınan her oya 3 ve 3. sıra için alınan her oya 1 puan verildi.
Bu sezon maç başına 3.30 blok ortalamasıyla ligin en çok blok yapan oyuncusu olan Camby, 11.7 ribaunt ortalamasıyla ligin çok ribaunt olan 4. oyuncusu olmayı başardı. Tecrübeli oyuncu ayrıca, sezonu 11.2 sayı ve 3.2 asist ortalamalarıyla tamamladı. 32 maçta çift haneli sayı ve ribaunt üreterek kariyerinin en yüksek rakamlarına ulaşan Camby, maç başına 1.24 top çalmayla ligin en çok top çalan pivotu oldu.
NBA kariyerine başladığı günden bu yana ligin en önemli blokçuları arasında yer alan Camby, 2.65 kariyer blok ortalamasıyla aktif oyuncular içinde 4. sırada bulunuyor. Yıldız oyuncu, 1997-98, 2005-06 ve 2006-07 sezonlarında toplam 3 kez ligin en çok blok yapan oyuncusu oldu ve efsane oyuncular George Johnson, Dikembe Mutombo, Hakeem Olajuwon ve Theo Ratliff’i yakalamayı başardı.
Camby, 1 sezon daha ligin en çok blok yapan oyuncusu olması durumunda, tüm zamanlarda en çok blok yapan Kareem Abdul-Jabbar ve Mark Eaton’ı da yakalayacak
NBA'de 2006-2007 sezonunda yılın çaylağı ödülünü Portland Trail Blazers'lı Brandon Roy kazandı.
NBA yönetimi, Amerika ve Kanada çapındaki 128 medya mensubu ve spor yazarından toplam 638 puan alan Brandon Roy'un yılın çaylağı seçildiğini açıkladı.
Roy, 128 spor yazarı ve medya mensubunun 127'sinden 1. sıra için oy alırken, diğer 1 oy ise 2006 draftının 1 numaralı ismi Andrea Bargnani'ye verildi. İtalyan Bargnani'nin 264 puanla 2. sırayı aldığı oylamada, Memphis Grizzlies'in çaylağı Rudy Gay ise, toplam 93 puan alarak 3. sırada kaldı.
Bence Dallas'ın elenmesi son yılların en büyük şoku oldu Nba'de.Bu olay Avery Johnson'ın istifasıyla sonuçlanabilir.Normal sezon Mvp ödülünde Dirk-Nash çekişmesinde bu yenilgi büyük ihtimal bir yerlere not edilecektir.Batıdada Suns'ın önü iyice açılmış oldu artık.
NBA'de bireysel ödüllerin en prestijlisi olan, "En Değerli Oyuncu" ödülünü Alman Dirk Nowitzki kazandı. Dallas Mavericks'te forma giyen yıldız oyuncu, 129 spor yazarının yaptığı değerlendirmede en çok oyu alan isim oldu.
NBA'de 9'uncu yılını tamamlayan Dirk Nowitzki, sezonu 24.6 sayı, 8.9 ribaund, 3.4 assist, yüzde 50 şut ve yüzde 90 faul atışıyla tamamlamış, onun liderliğini yaptığı Dallas da normal sezonu 66 galibiyetle birinci sırada tamamlamıştı. Nowitzki bu ödülü alan ilk Avrupalı oyuncu olarak da tarihe geçti.
Bundan önceki iki sezon en değerli oyuncu ödülünü alan Phoenix Suns'ın Kanadalı oyun kurucusu Steve Nash bu kez ikinci sırada yer aldı.
Sezonu sayı kralı olarak tamamlayan Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant ise en çok puan alan üçüncü oyuncu oldu.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to