PDA

Tüm Versiyonu Göster : vİDEO?

Saunders
16-12-04, 21:42
Arkadaşlar necatinin fenere attığı golün videosunu nerden bulabilirim?

ELVIS
16-12-04, 22:25
Mesela buradan:

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=246389

Her Galatasaraylinin arsivinde bulundurmasi gereken Golleri burada bulabilirsin:

http://www.ultraslan.org/ultraslanforum/viewtopic.php?t=23588&postdays=0&postorder=asc&start=0

Saunders
16-12-04, 22:37
eywallah...

Sheva
17-12-04, 00:23
Elvis link için çok teşekkürler, fırsatı varken herkes indirsin zaten eminim birçoğu yakında kırık link olur.. Yousendit çok uzun dayanan bir yer değil..
Eskiden sarikirmizi.net vardı, bende üni'den bağlantı vardı izleyip izleyip duruyordum ama aptal gibi kaydetmedim hiçbirisini :kizgin1:

Verdiğin linkte de bir arkadaş yazmış, antu'nun bu konudaki arşivi gerçekten iyi (arşiv iyi de adamlar önemli bir gol atmadıkları için pek kıymeti yok :lol:).. Bizim de resmi site güzel arşiv tutmaya başladı ama keşke sarıkırmızı.net'teki golleri de yayınlasalar..

LuisFigo
17-12-04, 15:39
Arkadaşlar necatinin fenere attığı golün videosunu nerden bulabilirim?

arkadasim biraz arastir,emule var kazaa var ,diger gs siteleri var öyle her sey icin topic acilmaz ki...lütfen ,biraz dikkatli olalim

saygilar

Saunders
17-12-04, 16:10
sanane yahu alla alla bu sitenin admini var yöneticisi var sanami kalmis bu uyariyi yapmak...Sen kimsinki?

isimiz acil olmasa topic acmazdik heralde bizde bılıyoruz kazaayı emuleyi heralde.Adamı hasta etme!

LuisFigo
17-12-04, 16:22
sanane yahu alla alla bu sitenin admini var yöneticisi var sanami kalmis bu uyariyi yapmak...Sen kimsinki?

isimiz acil olmasa topic acmazdik heralde bizde bılıyoruz kazaayı emuleyi heralde.Adamı hasta etme!

sakin ol dostum,bu ne siddet bu celal ? masallah senin islerinde hep acil oluyo crack vs :)

topic kirliligi yaratmamaniz icin sizi uyarma geregi duydum, lütfen terbiyeninizi takininiz, "sen kimsinki " gibi agir sözler kullanmanizi siddetle kiniyorum...

aramizda iyi kötü bi diyalog vardi,lütfen böyle cikislarla dostlugumuzu zedelemeyin ,.. size su atasözünü hatirlatirim "Ne ekersen onu bicersin "

forum üyelerine verdigimiz rahatsizliktan dolayi cuthito ve kendi adima özür dilerim

saygilar

Saunders
17-12-04, 16:30
beni uyaracak kisi sen degilsin.herkes haddini bilecek.

sunuda bil forum kurallarini senden cok daha iyi biliyorum.

LuisFigo
17-12-04, 16:32
beni uyaracak kisi sen degilsin.herkes haddini bilecek.

sunuda bil forum kurallarini senden cok daha iyi biliyorum.

tamam birak simdi cart curt yapmayi i,tv izle ,AB toplantisi devam ediyor,genel kültürünü gelistir ...

iyi aksamlar

17-12-04, 16:46
Tartışmayı uzatacaksınız kitliyorum ortalıkta hiçbir şey yokken tartışma çıkıyor vallahi hayret..

Saunders
17-12-04, 16:47
ben bise demiyorum bu arkadasa normalde kufur etmem gerek ama ya sabir diyorum

LuisFigo
17-12-04, 16:47
ben bise demiyorum bu arkadasa normalde kufur etmem gerek ama ya sabir diyorum

bende birsey demiyorum ..allaha havale ediyorum seni.
küfretmene gerek yok,geldigimde kozlarimizi paylasiriz,daha erkekce olur ..

bye

Sheva
17-12-04, 18:59
Yahu bir de benim nacizane görüşüme göre forumun iki düzgün yazarı bu adamlar.. Tersinizden mi kalktınız nedir, durduk yere olmayacak bir tartışma.. Neyse ben uzattım siz uzatmayın, sadece sizden gördüğüm için şaşırıp yazmak zorunda hissettim kendimi..

gian
17-12-04, 19:01
Figo, son gunlerde cok garip garip yazıyorsun..Seni anlamıyorum..Ceki düzen vermeni dilerim kendine..

Saunders
17-12-04, 19:25
="LuisFigo
küfretmene gerek yok,geldigimde kozlarimizi paylasiriz,daha erkekce olur ..

bak bunu görmemiştim :lol: :lol: :lol:

Carmelo
17-12-04, 19:45
Uyusun da BUYUSUN ninni..

Genco
17-12-04, 19:52
Angut.com'dan farkimiz kalmayacak bu gidisle..