PDA

Tüm Versiyonu Göster : MSN sorunsali

Serkan1905
29-10-06, 23:57
Söyle bir problem. Nasil olduysa, benim MSN adresime günde bilmem kac kisi contact yapiyor. ayrica günde onlarca Spam Mail geliyor. Bu Contact yapan kisileri de teker teker bloke etmem gerekiyor.

Simdi sorum, Adresi degistirmeden sorunu cözebilirmiyim???

Elvis, Bogazicili ve forumun diger Bilgisaya uzmanlari..

Yetisin, nolur :)

30-10-06, 08:49
Hmm böyle bir şeyi ilk defa duydum. Ama online olduğunu gösteren checkbox'u kaldırırsan bir de sadece contact listimdekilerden mesaj gelebiliri seçersen bir ihtimal düzelebilir.

rybczynski
30-10-06, 10:42
Söyle bir problem. Nasil olduysa, benim MSN adresime günde bilmem kac kisi contact yapiyor. ayrica günde onlarca Spam Mail geliyor. Bu Contact yapan kisileri de teker teker bloke etmem gerekiyor.

Simdi sorum, Adresi degistirmeden sorunu cözebilirmiyim???

Elvis, Bogazicili ve forumun diger Bilgisaya uzmanlari..

Yetisin, nolur :)

Benzer durum kardeşimin başınada geldi,korkarım msn adresin nette dolaşan mail-list lere eklenmiş.

CaNKaGS
30-10-06, 12:11
Aynısı benimde başıma geldi ve ben msn adresimi değiştirmek zorunda kaldım. Onlıne olduğun anda mesajlar gelmeye başlıyor...Çaresi varmı bilmiyorum ama ben değiştirmek zorunda kaldım.

Serkan1905
30-10-06, 17:34
Hmm böyle bir şeyi ilk defa duydum. Ama online olduğunu gösteren checkbox'u kaldırırsan bir de sadece contact listimdekilerden mesaj gelebiliri seçersen bir ihtimal düzelebilir.

Hocam onlari yaptim zaten.

Anlasilan adresi temelli degistirecegiz..

30-10-06, 19:17
Bak şunu da yapabilirsin :

Yalnızca izinli listemdekiler bana ileti gönderebiliri seçersen onlardan mesaj gelmez.

Serkan1905
30-10-06, 21:05
Bak şunu da yapabilirsin :

Yalnızca izinli listemdekiler bana ileti gönderebiliri seçersen onlardan mesaj gelmez.

Asil problem, onlardan mesaj gelmesi degil. Tanimadigim insanlarin beni listesine almasi. Sonra ben "kimsin, niye aldin listeme?" diye sordugumda, o da ayni sekilde bana soruyor. Yani birbirimizden habersiz birbirimizi listelere almis oluyoruz, sonra da karsilikli bloke ediyoruz.

Yine de ilgilendiginiz icin tesekkür.

31-10-06, 09:34
Hmm böyle bir şey hiç duymamıştım :) İlginç hakikaten.

Namelessonegs
31-10-06, 15:05
Serkan, benim de basıma geldi..Ekleme programları yazmıslar..Karısık bir sekilde otomatik ekliyor bu programlar ve bazen sen de,ben de bunun kurbanı olabiliyoruz..Amcaların hedefi kaşar kız dusurmek tabi :)

Serkan1905
31-10-06, 17:38
Serkan, benim de basıma geldi..Ekleme programları yazmıslar..Karısık bir sekilde otomatik ekliyor bu programlar ve bazen sen de,ben de bunun kurbanı olabiliyoruz..Amcaların hedefi kaşar kız dusurmek tabi :)

Tövbe tövbe..

Kasarmiyim ben :D

Maynard
31-10-06, 19:26
Serkan, benim de basıma geldi..Ekleme programları yazmıslar..Karısık bir sekilde otomatik ekliyor bu programlar ve bazen sen de,ben de bunun kurbanı olabiliyoruz..Amcaların hedefi kaşar kız dusurmek tabi :)Senin öyle olaylar başına gelmesi en doğal şey olm zaten :lol:

Heryere kafanı ! sokma :lol:

Namelessonegs
01-11-06, 12:01

Tövbe tövbe..

Yok olm ben de kasar degilim ki sans eseri iste..Millet kudurmus :lol:

Bak 'kurban' oluyoruz demisim :D

Namelessonegs
01-11-06, 12:01

Tövbe tövbe..

Yok olm ben de kasar degilim ki sans eseri iste..Millet kudurmus :lol:

Bak 'kurban' oluyoruz demisim :D

Namelessonegs
01-11-06, 12:05
Serkan, benim de basıma geldi..Ekleme programları yazmıslar..Karısık bir sekilde otomatik ekliyor bu programlar ve bazen sen de,ben de bunun kurbanı olabiliyoruz..Amcaların hedefi kaşar kız dusurmek tabi :)Senin öyle olaylar başına gelmesi en doğal şey olm zaten :lol:

haha ne adi herifsin sen..PSV maclarına bile yorum yazma,gel burada sırf bana laf sokmak icin kolla zamanı :lol:

Valla hic acımam,sokarım her musait durumuda islere burnumu:)

Haberin olsun yani eheh :D

Namelessonegs
01-11-06, 12:05

haha ne adi herifsin sen..PSV maclarına bile yorum yazma,gel burada sırf bana laf sokmak icin kolla zamanı :lol:

Valla hic acımam,sokarım her musait durumuda islere burnumu:)

Haberin olsun yani eheh :D

Maynard
02-11-06, 00:57
Kaşarsın olm sen :lol:

Maynard
02-11-06, 00:57
Kaşarsın olm sen :lol: