PDA

Tüm Versiyonu Göster : Parma - Beşiktaş

Sheva
16-12-04, 21:19
Çok üzüldüler bu sene bari şu maçı alıp UEFA'da devam etsinler..

Hem sonraki turlarda belki fener'e de bir daha koyarlar :)

Parma Maniac
16-12-04, 21:33
yeni hocayla geliyoruz.. saldır PARMA

Carmelo
16-12-04, 22:13
Yazık ya bu Parma Maniac'a
Adam Parma'yı tutar kume duserler
Adam Lakers'ı sever onlarda galibiyet alamaz.
Ne olacak bu halin be abi ?

Parma Maniac
16-12-04, 22:39
olum isterse küme düşsün.. seviyorsan seversin.. başarı umrunda mı senin? Galatasaray yarın öbür gün ortalara düşse destekleyemeyecek misin? Parma yenildiğinde bile iyi ki destekliyorum diyosam taraftarım ben gerisi boş..

bu arada ilk yarı kepaze ettik Beşiktaş'ı.. Pietro hoca hemen bi şeyler getirmiş.. sahada bi sistem var oyuncular yetersiz olmasına rağmen.. 4-5 de önemli eksik var.. bi penaltı kaçırdık, bi tane de buz gibi penaltımızı vermedi hakem 2-1den sonra.. ikinci yarı belki pilimiz biter ama Pietro hoca umut verdi biraz..

Parma Maniac
16-12-04, 23:04
Daniele Degano attı 3 oldu..:lol:

kepaze ettik Beşiktaş'ı..

seyko
16-12-04, 23:45
helal olsun :)

Parma Maniac
16-12-04, 23:48
UEFA'da üst turdayız.. Pietro hocaya helal olsun..

Onur1905
16-12-04, 23:55
Del Boske'ye de güle güle deme vakti her halde.

17-12-04, 00:05
Ziya Hocan için koşullar tamam..

LuisFigo
17-12-04, 00:08
futbolcular del bosque´nin kuyusunu kazdi...... aptal kargalar del bosque sizin neyinize ha ??? adamin kariyerinin icine ettiler... !

Sheva
17-12-04, 00:10
Sabah'ta yönetimin Del Bosque ile toplantı yaptığı ve maçın sonucu ne olursa olsun, hoca ile devam edileceği yazıyordu ama sezon ortasında iddiasız kalan bir takımın hocasına senede 2.5 milyon euro ödemeye devam ederler mi bilemiyorum..

Ziya Doğan'a çalıştırdığı takımları yarı yolda bıraktığı için kızgınım (ki bence ersundan bile daha kötü şekillerde bıraktı) ancak bari gelecekse şimdi gelsin de bjk en azından gelecek seneye iddialı hazırlansın.. Del Bosque Real'den sonra ısınamadı bence bjk'ye, onun yerine daha istekli, hırslı ve kendini kanıtlamaya ihtiyacı olan bir hoca lazım..

M.Yasin Cakmak
17-12-04, 00:38
Bu kadar rezil bir Parma'yı asla yakalayamazlar bir daha, aptal herifler.

cozker
17-12-04, 00:56
Bencede futbolcuların hocayı istememesi gibi bir sebep olabilir. Yoksa akıl alır şey degil. Besiktas'ın Steaua, Standart, Parma gibi zayıf takımların hicbirini yenememesi gercekten cok ilginc..

painy_boy
17-12-04, 06:12
futbolcular del bosque´nin kuyusunu kazdi...... aptal kargalar del bosque sizin neyinize ha ??? adamin kariyerinin icine ettiler... !

Galatasaray forumunda da olsa rakibimizi yenemedik diye boyle hakaret edilmesi uzucu...herhalde bir anlik mesajlar bunlar...

soprano79
17-12-04, 10:17
Parma'yı iyi buldum.Yeni hoca gelir gelmez futbolculara hırs ve mücadele isteği aşılamış.Simplicio,Rosina,Gilardino,Dgano sahanın en iyileriydi.Beşiktaş'ta Tümer,Sergen,Okan iyiler arasındaydı.Fatih sonkaya çok kötüydü.Penaltıya sebep oldu,yenilen ilk golde ofsaytı bozdu.Parma toparlanır.Fener ile eşleşirse müthiş zevkli olur aralarındaki karşılaşmalar.

ÖNDER RB
17-12-04, 10:57

Galatasaray forumunda da olsa rakibimizi yenemedik diye boyle hakaret edilmesi uzucu...herhalde bir anlik mesajlar bunlar...

painy bence yanlis anliyorsun burada hakaret amaci yok. aksine bu gruptan cikamamaniza bir tepki var. ayni sey fenerin basina gelse (insallah) burada yazilanlari dusunebiliyormusun.

Carmelo
17-12-04, 11:48
Painy biz Besiktas'a Fener'e istedigimizi soyleriz.
Ama sen Galatasaray'a soyleyemezsin.
isine gelirse.

Sovereign
17-12-04, 14:07
Ben Simplicio'yu çok beğendim.

Sahada basmadık yer bırakmadı,BJK orta sahasını çökertti,sayamadığım kadar çok top kaptı ve müthiş uzun paslar attı.Bizim Flavio,Petre ve Saidou'nun yaptıklarından çok daha fazlasını tek başına yaptı.

Sezon sonu sanırım serbest kalacak.Düşünmeye değer... ;)

Parma Maniac
17-12-04, 14:12
Ben Simplicio'yu çok beğendim.

Sahada basmadık yer bırakmadı,BJK orta sahasını çökertti,sayamadığım kadar çok top kaptı ve müthiş uzun paslar attı.Bizim Flavio,Petre ve Saidou'nun yaptıklarından çok daha fazlasını tek başına yaptı.

Sezon sonu sanırım serbest kalacak.Düşünmeye değer... ;)Sovereign ben de bundan bahsedecektim.. bi ara bu adam bizim gündemimize girmişti Sao Paulo'dan oynarken bilmiyorum hatırlıyor musunuz? bence de gayretli bi adam ama teknik yok pek.. bizim elimizdekilerden çok iyi olduğunu düşünmüyorum.. lakin 1-2 sene önce bizim ilgilendiğimiz haberleri çıktığında hiç unutmam top cambazı falan demişlerdi o açıdan ilginç geldi..

Sovereign
17-12-04, 14:21
Ben o vakit askerdeydim... :)

Ama sonra Osvaldo'yla konuşurken söylemişti de çok üzülmüştüm alamadığımız için.Top cambazı biraz abartı olmuş,herzamanki gazete balonları.Brezilyalı oldu mu top cambazı olması gerekiyor. Ama elimizdeki bütün ön liberolardan daha teknik ve iyi olduğu inancındayım.Brezilya'da da isim yapmış bir futbolcudur.Ben çok daha iyi yerlerde olacağını düşünüyordum ama sanırım o da uyum sağlayamayan Güney Amerika'lılardan.

Henüz 25 yaşında...

painy_boy
17-12-04, 17:36

painy bence yanlis anliyorsun burada hakaret amaci yok. aksine bu gruptan cikamamaniza bir tepki var. ayni sey fenerin basina gelse (insallah) burada yazilanlari dusunebiliyormusun.

arkadaslarin niyetleri o sekildeyse sorun yok,o zaman bisey diyemem zaten :) sagol guzel aciklaman icin.

Mac icinde bi kac laf etmek gerekirse ;

Eve geldim,tv'yi actim,tam asagidaki babama 1-0 ondeyiz diye bagiracakken golu yedik,orada bir afalladim ve umutlanip uzuldum.
ardindan da 87'de Tumer golu atinca,hadi be moduna girdim ister istemez ama yine olmadi.
Bosque'nin yanlis kadro secimi yine etkiledi hatasini anlamasi da 30 dakika surdu o ayri.
Dun ne kadar 3-3 olsa da ciksak dediysem de bugun anliyorum ki ciksakta cok bisey olmazdi,hatta hic bisey olmazdi 3.turda elenirdik,gerek yok.

Ama Ilker Yasin artik birakmali yorumculugu..."Niye mesale yakarsin ki,Parmalilarda mesale yok mu,mesale yakmasin bilmiyorlar mi ?"

ne denir sana...bilmiyorum ki...

ÖNDER RB
18-12-04, 03:59
simplicio nun bu takimda genelde oynamamasina çok sasirdim. tek basina parma orta sahasii ayakta tuttu.

ilker yasin baslibasina bir olay 3-3 te besiktasin tur atlayacagini cozmesi uzatmalarin son dakikasinda mümkün oldu

Bengü Cakmak
18-12-04, 14:42
rehat muhtar istifa etmis