Tüm Versiyonu Göster : Spree
Parma Maniac
26-10-06, 16:51
login olamıyormuş foruma.. şifreyi yanlış mı hatırlıyorum diye yeni şifre istemiş onunla da olamamış.. sorun ne olabilir diye sormamı istedi burdan..
arada dangul dungul fenerliler gelince ip ban yapıyoruz, aynı ip'li birini banlarken o da mı gitti acaba? Ne çıktı sonuç Ata bakabildin mi sen?
Bu olay cozulmedi mi? Spree neden giremiyor?
Bu olay cozulmedi mi? Spree neden giremiyor?
Bilmiyorum valla en son şifresiyle ilgili bir problem vardı. Olmadı yeniden kaydolsun veya tekrar ilgilenelim.
Bilmiyorum valla en son şifresiyle ilgili bir problem vardı. Olmadı yeniden kaydolsun veya tekrar ilgilenelim.
Parma, Spree girebiliyor mu yoksa sorun hala devam mı ediyor?
Parma, Spree girebiliyor mu yoksa sorun hala devam mı ediyor?
Parma Maniac
19-11-06, 18:54
halletmiş sorunu..
Parma Maniac
19-11-06, 18:54
halletmiş sorunu..
yeni topic açmayayım dedim... arkadaş üye olacak, bekliyor iki haftadır admin onayı diye bir şey, ben anlamadım nedir...
yardımcı olabilirseniz yazmaya başlayacak, sağolun...
kullanıcı adı: Genç
Aktivitasyon maili hotmail,yahoo'da filan junk maile gidebiliyor bazen. Oralara baksın bir belki vardır.
Bizde aktivitasyon olayı var mıydı bilmiyorum, hatırlamıyorum çok oldu üye olalı :) Varsa dediğim şekilde olabilir.
Sağolasın. Ben de öyle söylemiştim, olmadığını iddia etti ama bakalım. Zaten üstünden iki haftaya yakın geçtiğinden junk mail'den silinmiştir. Olmadı başka kullanıcı adı alır öyle gelir. Sağol tekrar.
Biz onaylıyoruz üyelikleri şu Erdi mevzusundan beri şimdi onaylarım ben de.
O degil de, Spree ###### yazmıyor musun hala? İnbe misin Romalı mısın nesin?
Admin Abiler :)
bana şöyle bir mail gelmiş iki gün önce nefertiti'den, junk'a gitmiş bugün görüyorum:
''Scapula ben nefertiti Asena yani neyse konuya giriyim ben sifreyi falan degistirince aktivasyon olmamis ama sole bisey onu degistiriken mail adresinide degistirdim xxx'ti ( ben sakladım burayı) bu adresi yaptim simdi aktivasyon olmadi daha yahooya yolladilarsa acamiyorum unuttum butun sifrelerini cunku napicam simdi..''
şimdiki adresini özelden atayım ilk gören admin'e, çözülmüş olsun bu problem..
edit: şimdi evden çıkacağım için direk Zidane'a msn'den yolladım, gerçi problemi çözmüş olabilir Nefertiti, dün girmiş foruma..
Bana geldi Asena sorunu hallettik merak etme.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to