Tüm Versiyonu Göster : PAF'lar 26 Yıl Sonra Şampiyon Oldu!
Altyapı’da Hafta Sonu (6-7 Kasım 2004)
Galatasaray Futbol Altyapı PAF, Yıldız, B-Genç ve Süper Genç Takımları'nın 6-7 Kasım 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları şu şekildedir:
Diyarbakırspor PAF - Galatasaray PAF : 1 – 4
Goller: CAFafercan, Arda Turan, Uğur Erdoğan, Uğur Uçar
Galatasaray Süper Genç – Mecidiyeköy Süper Genç : 1 – 0
Goller: Hamza
(Hamza aynı zamanda 80. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.)
Galatasaray B-Genç – Beylerbeyi B-Genç: 12 - 0
Goller: Sercan (5) İrfan (2), Ulaş, Ferhat, Serkan, Emre, Eren
Karagümrük Yıldız – Galatasaray Yıldız: 0 - 9
Goller: Mert Afyon (3), Gökhan (2), Emre, Özcan, Serdar ve Hakan
B Genç'teki İrfan Abdürrahim Albayrak'ın aldıgı Hagi olacak dedigi cocuk degil mi? 2 gol atmış bu hafta..14 yasında..
Bu arada şu Cafercan, şu Sabri'ye 5 basar bence..Sabri bu takımda ilk 11 cıkıyorsa, Cafercan'in artık kadroda düsünülmesi gerek..
turk insaninin yapisi geregi mi , bizim altyapidakilerde gorulen bir olay mi bilmiyorum ; ancak 18 yasindaki bir turk oyuncu 13 yasindaki bir alman veya ingilizle ayni irilikte. Bu yuzden kolay kolay a takima alamiyoruz
Parma Maniac
09-11-04, 16:51
ben de gol atmışım yahu. :lol:
Hagi'ye bugune kadar katiliyordum gencleri A takima almiyor diye ama iste agbilerin durumu da ortada.. O yuzden artik AEK macinda Cafercan gibi isimlere ilk 11'de sans vermenin zamani geldi, ikinci yariya kadar genclerden birinin bile ilk 16 seviyesine gelmesi kardir..
Süper Genç: Derbinin Galibi Galatasaray
Galatasaray Süper Genç Takımı bugün lig mücadelesinde Beşiktaş Süper Genç Takımı ile karşılaştı.
Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda gerçekleşen mücadele Galatasaray Süper Genç Takımı'nın 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlanırken; ekibimizin golleri Özgürcan Özcan, Aydın Yılmaz ve Selahattin Tosun'dan geldi.
Tebrikler Gençler!
Parma Maniac
11-11-04, 01:16
bu Özgürcan felaket bi çocukmuş..
Altyapı'da Haftasonu (13-14 Kasım)
Galatasaray Futbol Altyapı B-Genç ve Yıldız Takımları'nın 13-14 Kasım 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları;
Galatasaray B Genç: 12 - Üsküdar Anadolü B Genç: 0
Goller: Erhan (3), Emre (2), Fatih (2), Erdem (2), Sercan, Harun, Eray
Galatasaray Yıldız: 11 - Yeniköy Yıldız: 0
Goller: Serdar (3), Özcan (3), Hakan (2), Mert Afyon (2), Selim
Serkan1905
16-11-04, 23:36
Masaallah arkadaslar 11, 12 aliyorlar maclari..
Bravo..
Deliormanlı
17-11-04, 10:48
ben de gol atmışım yahu. :lol:
Evet sende atmışsın gollerini.Yalnız aradaki o virgül fazla olmuş Emre :lol:
Deliormanlı
17-11-04, 10:54
Sevgili gian
Topiği açman çok iyi olmuş ve mümkünse bu topic sürekli olsun ve yine mümkünse eline sonuçlar geçince onları buraya al. Bilelim bizim küçük aslanlar ne yapmışlar. Birde şu "yıldız" , "B genç" takımların hangi yaş grubu olduğunu bilen varsa izah etsin.Türkiyede bu konuda bir belirsizlik var.Ayrıca bu gruplandırmayı pek anlamış değilim,başka ülkelerde bu kategoriler daha anlaşılır ve orada çocukların yaşları daha belirgin. Bizde mesel "yıldız" demiş?! Bunun dışında kalanlar yıldız futbolcu değilmi? Yıldızdan ne anlaşılıyor ve neden yıldız denmiş anlamış değilim.Neyse konuyu dağıtmayalım.
Saygılar,
Galatasaray PAF: 3 - Malatyaspor PAF: 1
Galatasaray Futbol Altyapı PAF Takımı, Malatyaspor PAF Takımı karşısından 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki mücadelede ekibimizin gollerini Mülayim, Cihan ve Volkan kaydetti.
Galatasaray Futbol Altyapı Yıldız ve Süper Genç Takımları'nın 20 Kasım 2004 tarihinde yaptıkları maçlar ve sonuçları;
Galatasaray Yıldız: 5 - Ü. Anadolu 1908: 0
Goller: Mert Afyon (2), Mert Caymaz, Hakan ve Özcan
Galatasaray Süper Genç: 4 - Küçükköy Süper Genç: 1
Goller: Yücel, Mehmet, Serdar ve Erkan
21 Kasım 2004 Pazar
Galatasaray B Genç: 10 - Mecidiyeköy: 0
Goller: Erhan (6), Erdem (2), İrfan, Çağrı
Altyapıda Haftasonu (27-28 Kasım)
Galatasaray Futbol Altyapı takımlarının 26-27-28 Kasım 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Ankaragücü PAF 1 - Galatasaray PAF 0
Galatasaray Süper Genç 3 – İstanbulspor Süper Genç 0
Goller: Yücel (2) ve Mehmet
Galatasaray B-Genç 14 - Karagümrük BGenç 0
Goller: Erhan (6), İrfan (2), Efecan (2) Harun, Eray, Emre ve Çağrı
Galatasaray Yıldız 2 - Eyüp Yıldız 0
Goller: Mert Afyon ve Özcan
Fatih Terim şimdi piyasaya cıkan genclerden ziyade, B Genc takımı övüyor ve bir kac sene sonra komple alıcaz onları diyordu..Dikkat ediyorum her maclarını 10 küsür farkla kazanıyorlar..İrfan, Albayrak'in getirdigi cocuk, her mac 2 tane atıyor..Erhan ya 3 tane ya 6 tane atıyor..Bu cocuklar cidden gümbür gümbür geliyor!
Altyapı’da Haftasonu (4-5 Aralık)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 4-5 Aralık 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Gençlerbirliği PAF 2 - Galatasaray PAF 1
Gol: Özgürcan
Galatasaray Süper Genç 3 - Sarıyer Süper Genç 1
Goller: Özgürcan (2), Selahattin
Yeniköy B Genç 2 - Galatasaray B Genç 6
Goller: Eray (3), Çağrı (3)
Galatasaray Yıldız 3 - Fenerbahçe Yıldız 0
Goller: Mert Afyon, Hakan, Murat
----------------
Abilerinden bir hafta once Fenerbahce'yi deviren Yıldız takımımıza tebrikler..
Serkan1905
12-12-04, 23:29
Paf takimimiz da fener denen o ezik ve rezil takimimizi ezmis.
Mac 4-2 bitmis. Arda üc tane atmis.
hele biraz büyüsün bu arda, yeni bi koca bulduk fenere...
PAF | Galatasaray: 4 - Fenerbahçe: 2
PAF Ligi'nde Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile yaptığı mücadeleden 4-2'lik galibiyetle üstün ayrıldı. Gollerimiz Uğur Erdoğan ve Arda (3)'dan geldi.
Saha
Florya Metin Oktay Tesisleri
Hakemler
Tunç Karteller, Cem Erdoğan, Oytun Durmuşoğlu.
Galatasaray
Özkan, Halim, Uğur Uçar, Cihan, Ferhat, Arda, Orçun (Dk. 84 Galip), Mehmet, Uğur Erdoğan, Mülayim (D. 89 Onur), Oğuz (Dk. 71 Volkan).
Fenerbahçe
Ali Melih, Volkan Çeri, Hasan Engin, Mehmet Kutay (Dk. 46 Güven), Süleyman, Emir, Muhammed, Raşit, Taylan, Mithat, Emrah.
Goller
3' Uğur Erdoğan , Arda Turan 22',31've 75';
Rakip Goller: 14've 50'.
Sarı Kartlar
10' Arda, 34' Uğur Uçar, 78' Mülayim (Galatasaray), 16' Emir, 26' Hasan Engin, 66' Muhammed, 80' Mithat (Fenerbahçe).
Kim koyarsa koysun Allah razı olsun,
fenere koyana canım feda olsun :lol:
Bugün Necati abisinden önce bir de Arda koymuş, ona da helal olsun :alkis:
Altyapı’da Haftasonu (11-12 Aralık)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 11-12 Aralık 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Galatasaray PAF 4 – Fenerbahçe PAF 2
Goller: Uğur Erdoğan, Arda Turan (3)
Galatasaray Süper Genç 3 - Fenerbahçe Süper Genç 1
Goller: Serdar, Aydın, Anıl
Galatasaray B Genç 3 - Maltepe B Genç 0
Goller: Çağrı (2), Eray
Yıldırım Bosna Yıldız 1 - Galatasaray Yıldız 6
Goller: Mert Afyon (2) Özcan, Hakan, Selim, Soner
Altyapı’da Haftasonu (17-18 Aralık)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 17-18 Aralık 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Denizlispor PAF 2 - Galatasaray PAF 2
Goller: Mülayim ve Cafer Can
Yıldırım Bosna Süper Genç 1 - Galatasaray Süper Genç 3
Goller: Arda, Yücel ve Dinçer
Galatasaray B Genç 3 - Pendik B Genç 1
Goller: Erhan, Eray ve Sercan
Altyapı’da Hafta sonu (25-26 Aralık)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 25-26 Aralık 2004 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Galatasaray Süper Genç 0 - G. Osmanpaşa Süper Genç 1
Bakırköy B Genç 0 - Galatasaray B Genç 4
Goller: Serkan Aşkın, Sercan, Emre, Harun
Pendik Yıldız 1 - Galatasaray Yıldız 3
Goller: Ahmet Kesim, Gökhan, Selim
Bu hafta maçları yokmuş ama aklımdaydı şimdi yazıyım.. Ben bu PAF'lara taktım abi, gereksiz şişiriliyorlar diye düşünüyorum.. Şu ana kadar izlediklerim içinden bir tanesi ileride A takıma faydalı olsun razıyım.. Şimdiye kadar ne Okan'daki, ne Emre'deki ve hatta ne de Fatih'teki ışığı göremedim PAF'larda..
Sheva, Fatih Terim de senin gibi dusunuyor ve soyle diyordu: Simdiki PAFlardan bir iki oyuncu alabiliriz..Ama B genc takımı komple alacagız..İnanılmaz oyuncular..2-3 sene sonra Galatasaray'in 1 transfere bile ihtiyacı olmayacak..
Aynen bunları soyledi..Nitekim takip ediyorum B takım her macını rekor farkla kazanıyor..O cocuklardan umutluyum ben..
Altyapı'da Hafta sonu (01-02 Ocak)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 01-02 Ocak 2005 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Galatasaray Yıldız 6 - İstanbulspor Yıldız 1
Goller: Hakan (2), Mert Afyon (2), Gokhan, Selim.
Galatasaray Süper Genç 3 - Bakırköy Süper Genç 0
Goller: Mehmet Düz (penaltı), Galip, Yücel.
Galatasaray B Genç Takımı bu haftayı bay olarak geçmiştir.
B-Genç Şampiyonluk Maçına Çıkıyor
Galatasaray Futbol Altyapı B Genç Takımı, 35. Grup'taki mücadelesinde son maçına çıkıyor.
9 Ocak Pazar günü oynadığı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi mücadelesinin sonunda şampiyonluğunu ilan B Genç Takımımız, 12 Ocak Çarşamba günki İstanbulspor maçından da Eray'ın golüyle 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Grubun son maçında 15 Ocak Cumartesi günü Beylerbeyi B Genç Takımı ile karşılacak olan Galatasaray B-Genç Takımı, daha sonra diğer grup şampiyonlarıyla karşılacağı İstanbul Şampiyonası’a katılacak.
galasaray B 9-0 BEYLERBEYİ
MANYAK LEM BU BİZİMKİLER:=))
Galatasaray B Genc 9 - Beylerbeyi B Genç 0
Galatasaray Futbol Altyapı B Genç Takımımız'dan şampiyonluk maçında gol yağmuru.
Mücadele ettiği 35. Grupta ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden B Genç Takımımız, 15 Ocak Cumartesi günü Beylerbeyi B Genç Takımı ile oynadığı son maçtan 9-0'lık farklı skorla ayrıldı. Ekibimizin golleri; Erdem (4), Ahmet Eren (2), Efe, Serkan Ağgez ve Fatih Şerifoğlu'ndan geldi.
-----------------------
Galatasaray Yıldız 3 - Güngören Bld. Yıldız 1
Galatasaray Futbol Altyapı Yıldız Takımı, 16 Ocak Pazar günü Güngören Belediye Yıldız Takımı ile karşılaştı.
Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlanan maçta ekibimizin golleri; Mert Afyon, Serdar ve Gökhan'dan geldi.
--------------------------
Galatasaray Yıldız 7 - Yeniköy Yıldız 0
27. Gruptaki mücadelesine lider olarak devam eden Galatasaray Altyapı Yıldız Takımı, Yeniköy Yıldız Takımı karşısından da farklı skorla ayrıldı. 7-0 Galatasaray lehine sonuçlanan karşılaşmada ekibimizin golleri, Evren (4), Hakan, Serdar ve Ahmet'ten geldi.
Altyapı'da Haftasonu (29-30 Ocak)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 29-30 Ocak 2005 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Kasımpaşa Süper Genç 0 - Galatasaray Süper Genç 5
Goller: Mehmet Güven (2), Yücel, Oğuz ve Anıl
Galatasaray Yıldız 4 - Eyüp Yıldız 0
Goller: Hakan Yamaç (2) Evren ve Mert Afyon
Yıldızlar: Şampiyonluk Turu Kadıköy’de
Galatasaray Futbol Altyapı Yıldız Takımı, 27 Grup’taki son maçında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.
Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve 21 hafta sonunda 63 puanla lider olan Galatasaray Yıldız Takımı, 53 puanla lig ikincisi Fenerbahçe ile karşılaşıyor. 6 Şubat Pazar günü Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma 12:30’da başlayacak.
Son üç yılın Türkiye Şampiyonu Galatasaray Yıldız Takımı, ezeli rakibi karşısında bu sezon ligin ilk yarısında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı da 3-0 kazanmıştı.
. Rizespor PAF: 0 - Galatasaray PAF: 1
Galatasaray Futbol Altyapı PAF Takımı, Rizespor deplasmanından 3 puanla döndü.
Milli Takım'a verdiği oyuncular nedeniyle Gaziantepspor ve Konyaspor maçları ertelenen Galatasaray PAF Takımı, ligin ikinci yarısında ilk maçını 13 Şubat Pazar günü Çaykur Rizespor karşısında oynadı. Mülayim'in golüyle öne geçen Galatasaraylı Gençler, 90 dakikayı 1-0'lık üstünlüğünü koruyarak tamamladı.
B Genç Türkiye Şampiyonası Yolunda
Mücadele ettiği 35. Grup’ta şampiyonluğu ilan eden B Genç Takımımız’ın Türkiye Birinciliği’ne Katılma statüsündeki maçları başladı.
Statü gereği 36 gruptan gelen şampiyonların, dörderli dokuz gruba ayrıldığı Türkiye Birinciliğine Katılım müsabakalarında ekibimiz, 6. Grupta Paşabahçe, Esenler ve Fatih Hilal ile eşleşti.
6. gruptaki ilk maçında 17 Şubat Perşembe günü Paşabahçe ile deplasmanda karşılaşan Halim Fıçıcı yönetimindeki B Genç Takımımız rakibini, Erhan Şentürk (2), Eray, Ulaş ve İrfan’ın penaltıdan kaydettiği gollerle 5-0 yendi.
Ekibimiz gruptaki ikinci maçında 20 Şubat Pazar günü saat 11:00’de Esenler ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaşacak.
Altyapı'da Haftasonu (19-20 Şubat)
Galatasaray Futbol Altyapı Takımları’nın 19-20 Şubat 2005 tarihlerinde yaptıkları maçlar ve sonuçları:
Galatasaray PAF 0 - Sakaryaspor PAF 1
Beykoz A.Ş. Süper Genç 2 - Galatasaray Süper Genç 2
Goller: Mehmet Düz (2)
Galatasaray B Genç 7 - Esenler B Genç 0
Goller: İrfan (3), Erhan (3) ve Aytaç.
Fenerbahçe Yıldız 2 - Galatasaray Yıldız 3
Goller: Mert Afyon (2) ve Soner.
Serkan1905
21-02-05, 23:27
Galatasaray B Genç 7 - Esenler B Genç 0
Goller: İrfan (3), Erhan (3) ve Aytaç.
bu irfan, irfan basaran mi acaba?
EA Sports'un FM 2004'ünde bu cocugu adeta yildizlastirmislar.
15 yasinda A takiminda oynatiyordum :D
evet irfan başaran.bir önceki championship managerda da çok iyiydi.şimdiki football managerda da gayet iyi özellikleri.gs aldığınızda elden çıkarmamaya bakın.inşallah oyunlardaki gibi harika bir futbolcu olur...
Bu İrfan, Albayrak'ın Marmarisspor'dan aldıgı İrfan dimi? Albayrak Hagi'den büyük futbolcu olacak diyordu :)
Bu da Ömer Ural'ın bugun altyapımızla ilgili yazısı:
Ömer Ural Kükner
omer.ural@aksam.com.tr
omer.ural@superonline.com
Futbol aşkı
Sakaryaspor maçı öncesi Dereağzı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray yıldız takımları karşılaşmasını seyrettim. Maçı dostum Bahri Savaş'ın yanısıra Galatasaray'ın efsane yöneticisi Turgan Ece ile altyapıya uzun yıllar emek veren Ahmet Keskinkılıç hep birlikte izledik. Hayatımda futbol aşığı çok insanla karşılaştım ancak Ece benzeri kimseye rastlamadığımı itiraf etmeliyim. Çocukluğumun üç yıl üstüste şampiyon takımının başında bulunan Ece 84 yaşında olmasına rağmen Galatasaray'ın her kategorideki takımının peşinde. 14-16 yaşındaki takımın oyuncularını bile tek tek tanıyor, maç içindeki hatalarını kenardan söyleyip, güzel hareketlerinde teşvik ediyor. İlk kez yüz yüze tanıştığım Ece'nin futbol aşkıyla kıyaslandığında ortalama seyircinin yaklaşımının aslında ne kadar cılız kaldığını gördüm. Ahmet Keskinkılıç ise Galatasaray alt yapısının isimsiz kahramanlarından. Maçı seyrederken Keskinkılıç gibi bir futbol deryasını bulmanın şansıyla kendisiyle sürekli sohbet etmeye çalıştım. Yıldız takımdaki bıyığı terlememiş fidanlardan söz ederken gözlerinin içi gülüyordu. Galatasaray'ın yetiştirdiği alt yapı yıldızlarının tümüne yakını elinden geçen Keskinkılıç geleceğe ilişkin çok parlak bir tablo çizdi. Önümüzdeki yıllarda Galatasaray kadrosunun önemli kısmının yuvadan yetişeceğini müjdeledi. Camia fahri katkısı için Ahmet Hoca'ya müteşekkirdir.
Futbola gelince; Cafer, Arda ve Mülayim'i zamanında aynı kategoride izlediğim için rahatça söyleyebilirim; Galatasaray'ın şimdiki yıldız takımında da muhteşem yetenekler var. Bir kaç yıl sonra herkesin adını ezberleyeceği gençlerden bazılarını seçerek saymalıyım. Çift ayaklı virtüöz adayı Serdar, Hakan, Soner ve Mert'i kayda geçiriyorum. Attıkları üçüncü golü umarım Lig TV'deki Aslan Cimbom programında yakalarsınız. F.Bahçe ceza sahası civarında yapılan 6-7 pastan sonra Soner'in vuruş kalitesinin yüksekliği karşısında şaşıracağınızı düşünüyorum.
Galatasaray'ın altyapıda tutturduğu doğru yol başkalarını da cesaretlendirir umudundayım.
Galatasaray PAF: 3 - Beşiktaş PAF: 2
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan PAF Ligi karşılaşmasında Galatasaray PAF takımı Beşiktaş PAF Takımı'nı 3-2 mağlup etti. İlk yarıda Mehmet'in golüyle öne geçen Beşiktaş karşısında Galatasaray Yüksel'in kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakaladı.
İlk yarı Rıza'nın attığı gol ile 1-2 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı bir oyun ortaya koyan Galatasaray PAF Takımı önce Cafercan'ın sonra da Özgürcan'ın golleriyle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
İstanbulspor PAF: 0 - Galatasaray PAF: 4
Galatasaray PAF takımı deplasmanda İstanbulspor PAF takımını 0-4 mağlup etti.
Gollerimiz Cihan (2), Cafercan ve Zafer (P)'den geldi.
PAF takımımız Çarşamba günü şampiyonluk macına cıkıyor..
Levent Tüzemen'in yazısı:
Paf'lar 26 yıl sonra zafere koşuyor...
G.Saray Profesyonel Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, gençlere övgü yağdırırken şöyle diyordu: "Gençlerimize güveniyoruz. Onlar bizim dışarıya vereceğimiz milyon dolarlarımızı önleyecekler. G.Saray'a ve Türk futboluna uzun süre hizmet edecekler." Gökşen'in bu sözünü neden yazdım? Suat Kaya'nın hocalığını yaptığı Galatasaray Paf Takımı ligde 68 puanla lider bulunuyor. Şampiyonluğa koşan Paf Takımı'nı 64 puanla Gaziantepspor tek yakın takipçi olarak kovalıyor. Zaman tüneline uzanıp baktığımızda G.Saray, Paf Ligi'nde 1979'dan bu yana şampiyon olamıyor. 26 yıl sonra yakalanan başarının mutlu sonla bitmesi için G.Saray Paf Takımı'nın Çarşamba günü G.Birliği ile oynanacak maçı kazanması şart. Paf'lar G.Birliği'ni yendiği takdirde 2 beraberliğe ya da 1 yenilgi ve 1 galibiyete şampiyon olma avantajını eline geçiriyor. Yönetim ve taraftar Çarşamba Florya'ya gidip Paf Takımı'nı desteklemeli.
PAF TAKIMIMIZ 1979 YILINDAN SONRA İLK KEZ ŞAMPİYON OLMUSTUR..
TEBRİKLER ASLANLARA!
:alkis:
az önce Suat Kaya (Paf teknikdirektörü) paf liginde şampiyon olduğumuzu söyledi.... adam geçen sene yıldız takımını şampiyon yapmıştı, bu senede paf takımını, acaba hagi ile birlikte teknik direktörlüğe soyunsa nasıl olur?
edit: gozlerimde bozukluk var herhalde, topic varmış, bunu ekleseniz 1 zahmet?
Yok gozlerinde bozukluk cybacım; futbol dunyasındaydı buraya tasıdım.. :)
ha, bende diyorum ekstra baktım topic falan görmedim açayım dedim :D
Helal olsun PAF takımına.
M.Yasin Cakmak
28-05-05, 23:46
Helal genç aslanlara.
Bu sezonun en heyecan verici haberi aslında...
Nasıl ümitliyim ben bu çocuklardan...
Birileri eşşeklik yapıp ta kaçırmazsa elimizden, geleceğimiz garanti olur ve milli takımın yarısı yine Galatasaray'dan oluşur..
tebrikler genç aslanlara.
geleceğe dair tek umutla bakmamı bu çocuklar sağlıyor açıkcası.
Canaydin 100. Yilimizda sampiyon olduk demez umarim.
tebrikler yavru aslanlara
ama asıl sınav şimdi başlıyor profesyonelliği sadece masa başında sözleşme imzalarken hatırlamaz tüm yaşamlarına yayarlarsa hem kendileri hem de galatasaray uzun yıllar rahat eder.
valla saga sola kizmaktan guzel seyleri kacirmisiz insallah artik gelir a takiminda basarilani devam ettirirler
Serkan1905
29-05-05, 02:17
senye sık sık izleriz insaallah aslanlari
Namelessonegs
29-05-05, 02:50
İzleriz eger dandirik bi tane T.D getirmezse kont drakula!!!
Bu arada sampiyon olan ve bunda emegi gecen herkese helal olsun!
Paf takımımızı kutlarım. Uzun bir süreden sonra gelen şampiyonluk. İnşallah A takıma kadar yükselirler ve başarılarına devam ederler.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to