PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Ekrana Donuyor!

M.Yasin Cakmak
13-10-06, 18:48
Kurtlar Vadisi geri dönüyor!
Kurtlar Vadisi, 12 milyon dolara Show TV'ye transfer oldu! Eski ekiple 15 bölüm yayınlanacak dizi için yapımcı firma, ayrıca bölüm başına 1 milyon dolar alacak. Kurtlar Vadisi, Türk televizyon tarihinin en büyük transfer ücreti ve bölüm başı fiyatıyla yeniden Show TV ile anlaştı. Diziyi yapan Pana Film'in bu transfer karşılığında 12 milyon dolar aldığı ve diziyi de bölüm başı 1 milyon dolara Show TV'ye hazırlayacağı öğrenildi.

medyatava.net sitesinde yeralan habere göre, Show TV'nin, dizinin tüm sponsorluk ve reklam gelirlerini aldığı belirtildi. Pana Film'in Show TV'ye Kurtlar Vadisi'ni aynı kadroyla 15 bölüm yapacağı öğrenildi...
-----------------

Ben sevindim acikcasi ozlemistim, umarim son sezondan daha kaliteli olur.

M.Yasin Cakmak
13-10-06, 18:50
MEDYATAVA- 'Kurtlar Vadisi rekor fiyata Show TV ile anlaştı' haberine Show TV ve dizinin yapımcısı Pana Film'den farklı açıklamalar geldi.

Pana Film, basına gönderdiği e-mail'de haberin doğru olmadığını duyururken, görüştüğümüz Show Tv Genel Müdürü Saner Ayar farklı bir açıklamada bulundu. Ayar, Kurtlar Vadisi ekibi ile görüştüklerini doğrularken; "Pana Film, Kurtlar Vadisi'ni yeni bir konseptle yapmak istiyor. Sektörün gerçekleri dahilinde dizinin performansı üzerine bir fiyat konuştuk. Ancak henüz bir anlaşmaya imza atmadık." dedi.
--------------
Bu da yeni aciklama.

scapula
13-10-06, 19:13
%99 kolpa haber. iyi ki de kolpa haber..

Carmelo
13-10-06, 21:00
Off yeter simdi bi tane cikmis Kanal D'de bu ulkeye 2 Reis fazla.

scapula
13-10-06, 21:11
bu ülkenin de bu forumun da reisi benim huleyn! düelloya davet ediyorum hepsini :lol:

Namelessonegs
13-10-06, 22:51
Valla ben gene seyrederim :)

tripotter
14-10-06, 00:23
kurtlar vadisi geri dönecekse perihan abla da geri dönsün kampanyası başlatıcam. Perihan ablanın polat alemdardan neyi eksik :) Eğer kampanya olumlu sonuç verirse o zamanda Uzaylı zekiye return adlı bir örgüt kurucam...yeni meşgalem budur :D

scapula
14-10-06, 10:49
ben de Süper Baba istiyorum!

Mert Baydur
14-10-06, 11:41
Bende BIZIMKILER istiyorum

gian
14-10-06, 13:36
Yakari'yi istiyorum!

zidane38
14-10-06, 13:44
Ben de Cemberimde Gul Oya istiyorum.

İlla suyunu çıkartacaklar bir şeyin.

scapula
14-10-06, 14:00
Suyunu çıkartmadan en güzel yerinde biten 3 tane yerli dizi var zaten benim sevdiğim. Süper Baba - İkinci Bahar - Çemberimde Gül Oya. Şimdi bir de Yaprak Dökümü diye bir şey izliyorum güzel gibi gözüküyor.

M.Yasin Cakmak
14-10-06, 14:06
Super baba son sezonda baya suyunu cikarmisti.

scapula
14-10-06, 14:09
Evet öyle deniyor da, ben ufacık çocuktum bittiğine çok üzülmüştüm, hadi söylemeyeyim dedim :D öyle ama haklısın, uzattıkça uzatmışlardı.

M.Yasin Cakmak
14-10-06, 14:17
Esek kadar herifi 20 yasinda kiza asik etmislerdi, birde zeytin mi ne vardi konusamayan deli olmustum :)

Bir de Fiko'nun onceki sezon ettigi ama halkin el ele tutusmasiyla kurtuldugu intihar sahnesi vardir ki off :)

scapula
14-10-06, 14:20
:lol: :lol: :lol:

orası öyle de güzel sahneler de var, bende mevcut, izleyip izleyip eskilere dönüyorum, üzülüyorum falan :)
ne güzeldi o günler be..

M.Yasin Cakmak
14-10-06, 14:23
Muzikleri yeter abi :) Ne zaman duysam cengelkoy gelir aklima....

scapula
14-10-06, 14:27
vallahi. geçen sene çok aradım, sonunda buldum o albümü. her şeyiyle çok güzeldi ya, bak efkarlandım şimdi, alacağın olsun :)

Giga
14-10-06, 15:46
Fiko intihar ettiğinde değil İpek ölmek üzereyken elele tutusup hastane odasında hayata döndürmüşlerdi ayrıca Şevval Sama aşık olmuştum o dizide ah aha :)

tripotter
14-10-06, 17:22
Arasıra Çengelköydeki Nihat'ın kahvesine giderim nostalji olsun diye...Süper babanın yeri başkadır. Eski dizi jenerasyonuyla yeni dizi furyası arasındaki başlangıçtır...

Ancak Türk dizi tarihinde bence senaryo ve oyunculuk olarak üzerine en çok emek verilen ve gerçek yaşama olan yakınlığı ile çok başarılı olan üç dizi bana göre Çemberimde gül oya, Şaşıfelek çıkmazı ve ikinci bahardır. Onun dışında beyaz ve Meltem cumbulun oynadığı biz size aşık olduk da zamanında bana keyif vermişti baya...

Son zamanlarda ise sağır oda ve fırtına hoşuma gidiyor. Fırtınayı al albüm diye seyret...daha önce çok defa gittim gezdim doğu karadenizi ama fırtınayı izledikten sonra yine gitmek istediğimi farkettim...Bence yeryüzündeki cennet karadeniz bölgesidir...

Giga
14-10-06, 17:55
Fırtına seti İstanbula taşımış maalesef

scapula
14-10-06, 23:38
daha önce çok defa gittim gezdim doğu karadenizi ama fırtınayı izledikten sonra yine gitmek istediğimi farkettim...Bence yeryüzündeki cennet karadeniz bölgesidir...

ben de bugün Motosiklet Günlüğü'nü seyrettim, düşecektim yollara, Güney Amerika'ya :cene:
Seyretmeyenlere de tavsiye ederim ayrıca..
(ne yapalım kanser etti Galatasaray yine, Cafe'de alayım soluğu)

Ibrahim
15-10-06, 00:22
Heyecanla ve özlemle bekliyoruz :)