PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hasan Şaş: G.Saray'dan bir şey olmaz

Mert Baydur
11-10-06, 11:22
"Transferde Saidou'nun bile yeri doldurulamadı. Takıma gereksiz adamlar alındı, havamız bozuldu. Eskisi gibi inanç, heyecan, arkadaşlık kalmadı" sözleriyle Cim Bom'un temel sorunlarını ortaya koyan Hasan Şaş'a göre, bu bölünmüşlük Galatasaray'ı geriye götürüyor

Kimilerine göre o, ayağında topu çok tutması yüzünden Galatasaray'ın el freni. Kimilerine göre ise Sarı-Kırmızılı takımı oyunda ileriye taşıyan tek adam. Galatasaray'da daima tartışmaların ortasında yer bulan Hasan Şaş bu sene takımın bir türlü toparlanamamasının sebebini yönetim yanlışlarına bağlıyor. Yakın çevresindeki dostlarına dert yanan Hasan'a göre bu gidişle de Galatasaray'dan bir şey olmayacak!

GEREKSİZ ADAMLAR ALINDI

Geçtiğimiz sezon para krizi yaşansa da, futbolcular olarak kenetlendiklerini, sayı olarak az oldukları için de kaynaşmanın daha kolay olduğunu belirten Hasan Şaş bugünkü duruma nasıl gelindiğini, "Azdık ama inançlı ve kaliteliydik. Oysa şimdi çoğaldık. Gereksiz adamlar alındı, havamız bozuldu. Takımdaki birlik ve beraberlik kayboldu. Florya'da artık eskisi gibi inanç, heyecan ve arkadaşlık yok" sözleriyle anlatıyor.

SAİDOU’NUN YERİ DOLMADI

"Bu gidişle bizden bir şey olmaz" diyen Şaş, transferde Saidou'nun yerinin dahi doldurulamadığına dikkat çekiyor. Cim Bom'un yıldızı, "Demek ki bu takımı Saidou taşıyormuş. Böyle şey olur mu, yapılan hatalar sadece takıma zarar veriyor" dedi. Hasan, takımın Belçikalı hocası Gerets'e yöneltilen eleştirileri de haksız bularak, "Penaltıları atamazsak, boş kaleye topu gönderemezsek Gerets ne yapsın" diye konuşuyor.

Kaynak: Bugün Gazetesi

DeVe
11-10-06, 12:12
Tamamen yalan haber örneği işte. Bir futbolcu böyle konuşablir mi sence? Konuşsa da gazeteye çıkıcak ortamda söyler mi bunları?

CaNKaGS
11-10-06, 12:29
Kimse kolay kolay böyle konuşamaz hele hele hala formasını giydiği zamanlarda. adamı asarlar be. Yalan haber olduğu belli. Başlığı okur okumaz dedim yalandır. Çünkü şaş böyle konuşmaz..

Namelessonegs
11-10-06, 12:55
Hasan Şaş'ın ismini edit'leyip Engin yazsak, anca bunları soylerdim heralde..Gayet dogru sözler ama Hasan dememistir

Sovereign
11-10-06, 13:17
Yaz bir "yakın çevresine yakındı",arkasından da salla babam salla...

Nasıl olsa bedava...

Serkan1905
11-10-06, 13:22
Neden olmasin?

Herhangi bir zamanda, az alkolluyken, samimi oldugu insanlarla muhabbet ederken, demis olamaz mi?

Mert Baydur
11-10-06, 14:19
Valla bir gazete, bir oyuncumuzun ismini vererek bu açıklamaları yaptığını yazıyorsa, Galatasaray forumuna yazmamak çok ön yargılı olur. Antu'ya benzemiş oluruz qtm muhabbetleri yaparak. Bundan dolayı aksi bir şey ispatlanana kadar Galatasaray forumunda durmasında sakınca bence yok. Kulüp veya Hasan Şaş zaten muhtemelen bu haberi yalanlayan açıklama yapacaklardır.

Sovereign
11-10-06, 14:30
Dikkat edilirse Hasan Şaş'ın herhangi bir gazeteye veya gazeteciye verdiği bir "açıklama" yok ortada...

Tamamen rivayete dayanan bir haber.

Madem öyle versin o "yakın çevresinin" ismini yiyorsa.

Ne ala memleket yaz bir haber,muhattabı kanıtlamak zorunda kalsın.

osvaldo
11-10-06, 14:36
Cahilliğime verin Bugün gazetesi de ne oluyor? Tipik dübürden sallama haber. "dediği öğrenildi, yakınlarına dert yandığı öğrenildi vs vs" var mı kasedin? Röportaj mı yaptın? Sna mı söyledi? Sana kim söyledi? Ortada hiçbirşey yok sadece ne idüğü belirsiz bir yazı. Muhtemelen isim de yoktur altında.

tripotter
11-10-06, 15:09
Birgün de Tuncay, Alex ya da Appiah falan yakınmaz zaten...Bu medyaya göre takımından tek yakınan ya hasan olur ya Hakan ya da başka bir galatasaraylı...

Saunders
11-10-06, 15:11
Vallahi varya,palavra basın haberlerınde ilk 10'a rahat girer bu haber...

DeVe
11-10-06, 16:29
Her taraftar anketi bizi çok gösteriyor, her araştırmada biz birinciyiz, yani kısaca en çok taraftar bizde gözüküyor. Peki neden hala basın bu kadar Fener yanlısı? Dönem dönem hep dinlemişimdir yazarları, derler ki Fener kazandığı zaman tirajımız doruğa fırlıyor. Peki neden?

tripotter
11-10-06, 16:31
Her taraftar anketi bizi çok gösteriyor, her araştırmada biz birinciyiz, yani kısaca en çok taraftar bizde gözüküyor. Peki neden hala basın bu kadar Fener yanlısı? Dönem dönem hep dinlemişimdir yazarları, derler ki Fener kazandığı zaman tirajımız doruğa fırlıyor. Peki neden?

çünkü birçoğu kendi maaşları dışında F5'ten de maaş alıyor. F5 kazandığı zaman da tirajlar değil cepler yükseliyor...Onun etkisi olabilir...

DeVe
12-10-06, 12:17
Ben içerde olan bitenleri bir nebze biliyorum ama sizden duymak istedim. Mesela sizlere şöyle bir örnek vereyim. Benim asker arkadaşım (halen de görüştüğüm asker kankası diyeyim) ligtv eski GS muhabiri (isim vermiyeyim). Askerlik sonrası mecburen bıraktı muhabirliği. Neyse kendisi Fenerlidir, ve bana söylediği basının içinde GS'lı veya BJK'li olarak bilinen bir çok muhabir ve gazetecinin aslında F5'li olduğudur. Fakat bu durum F5 muhabirleri için geçerli değilmiş. GS'li veya BJK'li kesinlikle çalışamazmış.

Sheva
12-10-06, 21:31
ben böyle büyük bir palavra haber görmedim, 3 büyüklerin ligdeki durumu yüzünden spor gazetelerinin tirajı epey düşmüş dolayısıyla bu tip süper sallamalara sıkça rastlayabiliriz bu aralar (bugün'ün spor gazetesi olmadığının farkındayım :))