Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'la İlgili Anılarınız
Bengü Cakmak
08-11-04, 14:02
Maclarda, yada tirbünlerde, arkadaslarinizla yada futbolcularin ve sizin aranizda gecen bir aniniz varmi?
özellikle yurt disinda yasayan insanlar icin güzel anilarinizi bizimle bu topicde papylasirsaniz cok mutlu olurlar eminim
;)
M.Yasin Cakmak
08-11-04, 18:57
17 Mayıs 2000 tarihinde ne oldugu hepinizin malumudur...
Penaltılar atılıyor artık heyecan dorukta... Pope geldi topun başına... vurdu... sonrası zaten hayal meyal aklımda.
Dayım babamın kucagındaydı, babam aglıyor, ben benim kuzenle yumruklaşıyorum falan. Neyse o sırada kolumu bizim cam sehpaya vurmuşum, farketmedim. Gece bir koydum yastıgın üstüne elimi..bütün yastık kan olmuş.. neyse ki bişi olmadı..
O gece başka bir geceydi...
bende o gün yasadiklarimi anlatayim...
kalp krizinden gidiyordum o macta, hakan topu direge patlatti, arif ofsayt sandigi pozisyonda kaleciye pas verdi falan filan.... hagi kirmizi kart yediginde aglamaya basliyacaktim mac gitti diye, sonra taffo henry'nin kafa sutunu tutunca ümitlenmistim iyice... penaltilar altildiktan sonra deliriyorduk evde, ciktik sokaga arabalar ile, saat olmus 3, halen yollar tikanik ve eve gidemioruz.... aksine birde ertesi gün biolojiden sinava girecektik, sabah zar zor uyandim ve kocaman testten sadece 1 puan alarak kendi rekorumu kirmistim :D feda olsun anasini satayim :D
Bilbao maciydi..
deplasmanda juveden kapmisiz puani.. bunlari da yenersek lider olacagiz..
dakika 86 olunca bir uzuntu kapladi icimi.. beraberlik kotu olacak.Keske yenseydik.. sonra iki uc dakika daha gecti.. tugay pasi Hagi'ye verdi.. Hagi 20 yasinda gencecik futbolcu kivrakligi ile pasi alirken bir adami da gecti..
sol ayagina aldi topu.. kalenin hagiye bakarak; sag tarafi futbolcularla dolu,
sol tarafi kaleci kapatmis..Tam icimden "atamayacak" diye gecirirken;
usta oyle bir vurdu ki.. Kaleci nasil yemesin o golu..
sevincten aglamanin ne demek oldugunu ikinci defa ogrendim o pozisyonda.. Ilk man utd macinda arifin golunden sonraydi.. onu da anlatirim
SuperCimBom
08-11-04, 19:15
17.Mayis.2000
Annemin dogumgünü kutlamaya gelmis elalem eve..Kim takar...Meger herkez maci bekliyomus benim gibi. Gectik TVnin önüne; kücücük yasimda kalp krizinden gidiyodum uzatmalarda....Penaltilardan sonra ve kupayi kaldirirken üzüntüden bile okadar aglamamistim ilk kez okadar agladigimi hatirliyorum ..Salya sümük hersey birbirine karismisti...ALLAHIM O GÜNLERI TEKRAR YASATSIN BIZE!
amin :)
17.Mayis.2000
ALLAHIM O GÜNLERI TEKRAR YASATSIN BIZE!
amin :!:
yil 93.. 12-13 yasindayim..
Deplasmanda man utd ile oynayacagiz.. Schmeichel,cantona'li man utd.
Tribundeki ingilizlerin yuzunde stresten eser yok. Galibiyetten hatta farktan eminler.Bizim aslanlar cikti sahaya sap sari formalariyla..
Kaderin oyununa bakin ki; forma reklami da "emek sigorta". Sanki yanimiza yaklasamayan rakiplerimize ders veriyor o reklam..
"emeginiz sigortanizdir" diye..
Maca basladik , biraz talihsizlik. biraz beceriksizlik. 2-0 geriye dustuk..
evde kimsenin umudu yok.. man utd ye karsi oynuyorsunuz deplasmanda ve 2-0 geridesiniz.. Ancak ben yine de "olm hadi be" diyorum icimden..
Sonra Arif oyle bir vurdu ki topa.. Schmeichel ne yapsin o topa..
Arif'in o golden sonra bir bakisi vardi ki.. ben boyle hirs. boyle inanc gormedim.. 22-23 yasindaki adam sanki ; ulubatli hasan kesilmisti.Bu bayragi buraya dikmeden gitmeyiz! diyordu adeta..
2-1 oldu mac.. herkesin kafasinda "yahu boyle bitsin de istanbula heyecan tasiyalim" diye gecerken; sahadaki aslanlar o dusunceyi de asmislardi.
Sonra 2-2 oldu. Mac oncesi fark bekleyen ingilizlerin agzini bicak acmiyor;
turkiye fenerli besiktasli demeden bu aslanlarla cosuyordu..
Kubilay 3-2 yapip o bayragi oraya diktikten sonra sanmiyorum aglamayan bir kisi olsun ekran karsisinda..
Cantona 3-3 yapiyordu; ve belki hayatinda en sevindigi gol oluyordu bu..
Ingilizler GALATASARAY karsisinda beraberligi kurtardiklari icin sevincten kuduruyorlardi..Ertesi gune kadar uyku yoktu bize de..
Ingiltere de dunyanin en iyi klubune 3 gol atmanin sevincini gururunu yasiyorduk..
Rovans macindan da 0-0 ayrilinca. destan yaziliyordu..UEFA kural degisiyordu..
Ne mutlu ki Galatasaray'liyim..
Size aile sirrimi anlatiyorum simdi :)
UEFA'yi aldigimiz sene babam Mallarco'yu deplasmanda yendigimiz mac sonrasi bize "Eger finale cikarsak sizi goturucem" diye vaatte bulundu. Ardindan finale ciktik.. Orhun dangalagi o zaman cep telefonu cok istiyodu, babam Kopenhag'a 3 kisilik rezervasyon da yaptirdi.
Daha sonra babam Orhun'a cazip (!) bi teklif yapti. Istersen seni Kopenhag'a goturmem yerine cep telefonu alabilirim dedi. Havuc Orhun'da bu teklifi kabul etti. Babam 100 milyona buna telefon aldi, bu dangalak da 100 yilda bir insanin ayagina gelen inanilmaz teklifi kacirdi..
Bi telefona da takimi satti yani bu adam.. Bilginize 8)
Bi telefona da takimi satti yani bu adam.. Bilginize 8)
http://powerforen.de/forum/images/smilies/lachen.gifhttp://powerforen.de/forum/images/smilies/lachen.gifhttp://powerforen.de/forum/images/smilies/lachen.gif
17.Mayıs.2000
ben daha 10 yaşındayım babam fanatik fenerli maça 1 hafta war daha ben ağlıyorum baba maça gidelim babam olm maç kopenhag da olsun orayda gidelim diyorum 3 gün ağladığımı biliyrum en sonunda dayanamıo babam tamam gidicez diyo babamın yanağını resmen yalıyorum nese kopenhaga iniyoruz maçtan 2 gün önce gezerken bizim kafile gelio yanımızdan geçio hepsiyle babam konuşuo adam sanki fenerli diilmiş gibi resim çektirio nese bende bi karede çıkmışım 9 resim içerisinde sonra stada giriyoruz ve sonuç GALATASARAY UEFA CUP WİNNER sevinçten ağlıyorum resmen ve dönüşte babam fener formasını yırtıp aynı gün GS forması alıo başka söze ne gerek war sadece GALATASARAY aşkı diyorum
Serkan1905
08-09-05, 08:38
söyle ki, burada Üniversiteye gidebilmek icin Liseye yazildik (Abitur). ilk sene (11. sinif) tam da 99-00 senesi. maclari takip etcez, her mactan sonra saglam kutlama yapcaz falan filan derken, 11. sinifi tekrarlamak zorunda oldugumu hatirliyorum.
Lucescunun bizi şampiyon yaptığı sene...
Son maç büyük kutlamalar yapılcak....Biz 3 arkadaş bilet bulamadık ama bu maça girmeliydik...Böyle bir kutlamayı kaçıramazdık kolaymı 3 yıldız takmak...
Maç başlamadan yaklaşık 7 saat önce ali samiyendeydik...Önce stad çevresinde bir karaborsa araştırma turu attık...Yanlış hatırlamıyorsam yeni açık biletleri bile 50 Ytl den gidiyordu....Tabi o zamanlar öğrenci adamız o kadar para yok cepte...Bilet alamıyoruz bir türlü...Karaborsacılarla ettiğimiz pazarlıkların haddi hesabı yok ama ####### bir türlü indirim yapmıyor...
Biz dolaşmaya devam tabi bu maça girmeliydik girmessek gözümüz açık gidicek...
Nerden baksanız ali samiyen etrafında 9-10 tur atmışız...Tabi ayaklar felç bir halde artık...Acaip yorgunuz....
Maçın başlamasına artık 1 saat var...Son şans olarak itfaiyenin ordaki kapalı turnikelerine gidiyoruz....Kuyruk almış başını gitmiş...
Yanımdaki arkadaşlardan birinin babası polis,yanında da polis kimlik kartı var...Olum bir polis ayarlayabilirsek gireriz içeri diyor...
Neyse buluyoruz bir polis başlıyoruz konuşmaya...Ama neler sallıyoruz adama bu maç için taa bursa dan geldik falan....Adam nuh diyo peygamber dememekte ısrar ediyo...Başka maç olsa 10 kişi sokardım içeri ama ama bu maça sokamam falan diyo...
Nasıl oluyorsa biz adamla konusurken yavaştan yavaştan kapılara yaklaştığımızı görüyorum....
Bir ara içerden biri kapıları açıyor...Aynı bizim durumumuzda olan 3-4 kişi dalıyo içeri....
Bende arkadaşı kolundan tutup dalıyoruz içeri...Merdivenlerden nasıl çıktığımızı bizde bilmiyoruz...Sanırım en hızlı merdiven rekoru çıkma rekorunu kırıyoruz ve bir kaç saniye içinde o yemyeşil çimler gözümüzün önüne geliyor ve rahatlıyoruz...
Evet artık içerdeyiz...
Ha ama bakıyoruz bir eksiklik var...Diğer arkadaşımızı polisler merdivende yakalamışlar. :)
herkes guzel anisini anlatmis hepsinde de sevinc gozyaslari var.ben bir uzuntulu birde 17 mayis animi anlatacam.
once uzuntulu olandan basliyim.
sene 1996 fatih terimin ilk senesi lige iyi baslamisiz.hagi gibi bir yildizi almisiz.ki ben onun 94 deki gollerine hayran biri olarak o sezondan cok umitliydim.zaten ilk macinda 2 gol sonra da trabzona frikikten bir gol atmisti.o da iyi baslamisti.ama sonra kacinci hafta bilmiyorum 5yada 6 olabilir.ali sami yende fener maci vardi.o senede cine 5 de maclar.binada tek bizde cine 5 var.fenerlisi galatasaraylisi bizde o gece.neyse mac hatirlayacaginiz gibi febeslerin 4-0 galibiyetiyle bitti maalesef.mac sonrasi nasil oldu bilmiyorum kendimi banyoya attim kitledim kapiyi.abartmasiz yarim saat agladim.cok kotu bir geceydi benim icin.hic unutamam. :(
neyse 17 mayis 2000
maci kayseride belediye meydana 2-3 tane dev ekran kurdu.orda izleyecez.kayseri de boyle bir kalabalik gorulmemisti o gune kadar.her taraf sari kirmizi formali atkili insanlrla dolu.neyse meydanda guzel bir yer sectik maci izledik.herkesde ayni inanci gorebiliyordum hagi atilmasina ragmen.uzatmaya gidince ve de hagio atilinca penaltilara gitmesini istiyordum dogal olarak.penaltilarda alacagimizdan emindim.iste penaltilar geldi.teker teker atmaya basladilar.popescu topun basinda geldiginde elim ayagim heryerim titriyordu.penaltiyi attiktan sonra muthis bir svinc o sirada kime kimlere sarildigimi hatirlamiyorum.tanidik tanimadik herkesle bu zaferi kutluyordum.o hengamede bir atkimi bir de sapkami kaybettim :) ama feda olsun bu aslanlara.sonrada kayseri caddelerinde sat 3e kadar turladik.muthis bir geceydi.kelimeler yetmiyor.
son soz olarak Allahim o gunleri bize bir daha yasat......
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to