PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'dan Fenere büyük darbe

rybczynski
20-09-06, 18:23
Az önce starda altyazı geçti 10 dakikada birde çıkıyor.Haber şöyle geçiyor "Galatasaray dan fenere büyük darbe.Galatasaray fenerbahçeden hangi oyuncuyu transfer ETTİ.Gelişmeler starsporda"diye altyazı geçti. Ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok eğer saçma sapan bir haberse başlık silinebilir tabiki..

gian
20-09-06, 18:27
Kim var ki sözleşmesi biten?

Alex'in bitiyor ama? :D

Masör filandır yahu, soyle işe yarar bir adamı Fener'in elinden alabileceğimizi hiç sanmıyorum.. Hem de Eylül ayından.. Hangi Fenerli oyuncu bir sene daha kalacagı takım Fener'ken GS ile anlaşır ki? Anlaştıysa bile bu haber basına sızınca iş direk yatar ve yalanlar kesin..

forzalion
20-09-06, 18:28
Halenmi transfer
şu türk basınında gün geçmiyorki bir transfer haberi yayınlanmasın.
Kesin balon yada gereksiz bir haberdir :kizgin:

rybczynski
20-09-06, 18:31
valla nebileyim.Takip etmiyozki hangi topçularının sözleşmesi bitmek üzere.İhtiyacımız olan mevkilerte bakıyorumda.Sağbek,yada önlibero olabilir sanki.Önder yada aurelio olabilirmi acaba.Yada büyük darbe diyor alex mi diyorum yuh artık

rybczynski
20-09-06, 18:34
bu adi basın feyk atmış olmasın şimdi aklıma geldi.Basketbol yada voleyboldan bir haberde olabilir.Adi herifler yaa kesin öyledir.Nasılda atladım

gian
20-09-06, 18:34
Herhangi bir programda mı alt yazı gecti, yoksa simdi Hayatın İçinden var onda mı gecti? Yani Ayrıntılar Star Spor'da mı dedi yoksa Hayatın İçinden'de filan mi? İkincisiyse geyik olabilir..Hoş Süleyman Rodop haberiyse yine geyiktir ya :)

rybczynski
20-09-06, 18:36
yok ya normal program sırasında (serdar ortacın bi prog vardı)haber geçti ayrıntılar starsporda dedi.

Sheva
20-09-06, 18:45
İlginç ilginç çok ilginç, merakla bekliyoruz :)

Ben bir tek Aurelio'yu isterdim, o da olmadığına göre gelen yedek oturur bekler (appiah'ı vs. geçiyorum)..

Parma Maniac
20-09-06, 18:49
Tuncay'dır :D

Sheva
20-09-06, 18:50
ne yalan söyliyim benim de aklıma ilk o geldi (bu arada büyük ihtimalle hakikaten masör falan çıkacak :D)

rybczynski
20-09-06, 18:50
ya Allah aşkına 2-3 defa geçti sadece benmi gördüm.Gören başka biri yokmu şu an dört gözle spor haberlerine geçmesini bekliyorum.
Haberler başlayalı 10 dakika oldu ama şu an alt yazılar kesildi.Ama kolpa olamaz bu kadar yazıdan sonra.Ama bence feyk yani transfer barda futbol branşından değil...

ÖNDER RB
20-09-06, 18:58
oyuncu dediğine göre futbolcu değildir.

oğuz fenerle idmana çıkıyordu ama imza atmamıştı. onu aldıysak baskette de olsa harbiden darbeyi vurmuş oluruz.

gian
20-09-06, 19:01
Luciano olmasın :D Malum Fener'e donecegi konusuluyor :)

gian
20-09-06, 19:09
PAF takımadır kesin, mutsuz olan Serkan Balcı degilse.. :)

Bakalım ne komiklik cıkacak :)

20-09-06, 19:09
Abi futbolda transfer olmayacağına göre bir başka daldadır kesin.

Serkan1905
20-09-06, 19:15
Appiah :D

Ilac gibi de olurdu..

scapula
20-09-06, 19:20
eee ne zaman belli olacak bu? %99 basketboldadır, olmadı voleyboldadır. ama star da bu tür konularda çok fazla kolpa yapan bir kanal değil ki. neyse, bakalım. star spor saat kaçta??

gian
20-09-06, 19:29
Arkadaşlar Alex'le konuştum haberler iyi :D

scapula
20-09-06, 19:40
şimdi ben de öshan abiyle konuştum, kezman deivid edu üçlüsünü almışız, yanında da ümit özat bedavaya gelmiş :D

Serkan1905
20-09-06, 19:42
eee ne zaman belli olacak bu? %99 basketboldadır, olmadı voleyboldadır. ama star da bu tür konularda çok fazla kolpa yapan bir kanal değil ki. neyse, bakalım. star spor saat kaçta??

Star=Kolpa.

Galatasarayli diye övüp ümitlendigimiz Serhat Ulueren bile kolpaci.

Adam, sike tesvik primi, bilmem ne, belgeler ile geliyoruz diye öttü. Sonuc? Sifir.

scapula
20-09-06, 19:45
ya en işe yaramazı bence serhat ulueren, Galatasaraylı da olsa. ülkenin en büyük provakatörü. yalnız telegol ne kadar kolpaysa, star'ın spor haberleri de ülke spor basın ve yayınına göre o kadar ciddi bana göre. ya aslında çok fazla spor bülteni falan izlediğimden değil de bir çırpıda transferini stardan öğrendiğim bir sürü isim geliyor aklıma: felurquin, ribery, mehmet polat, almaguer, concecaio, inamoto...

edit: ha tabi, bu sefer kolpa çıkma ihtimali çok çok yüksek, bir sene daha fenerde kalacak adam niye bizle şimdiden anlaşsın, Gian'ın dediği gibi.

Serkan1905
20-09-06, 19:45
"Ocak'ta karar vereceğim!"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, geleceğiyle ilgili gelecek ocak ayında karar vereceğini açıkladı. Bu sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Alex, internette kendisine ait ''www.alex10.com.br'' adresli sitede açıklamalar yaptı. Geleceğiyle ilgili konulardan ve hedeflerinden sözedildiğini ifade eden Alex, bu konularda en ufak bir endişesi olmadığını, kendisiyle ilgili ocak ayında plan yapacağını kaydederek, şöyle devam etti: ''Sözleşmemin bitmesine daha 10 ay var ve burada bulunuşumu en iyi biçimde değerlendirmek istiyorum. Burada kalacak mıyım, Avrupa'dan bir takıma mı gideceğim, Brezilya Ligi'ne mi döneceğim? Bu soruların hiçbirine net bir yanıtım yok. Ama 'Türkiye'de oynamaktan dolayı huzursuz musun?' biçiminde bir soru gelecek olursa şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; (Hayır, tam tersine benim için muhteşem bir deneyim oldu) derim.

Ocak ayında geleceğimle ilgili plan yapacağım. Ya burada devam edecek, ya Avrupa'dan bir kulübe gidecek ya da yeniden Brezilya Ligi'nden bir takımla anlaşacağım. Top oynamak, pas vermek, arada bir gol atmak, eğlenmek ve beni izleyenleri eğlendirmek istiyorum. İşte 10 ay sonra ki geleceğim bunlara göre biçimlenecek.''

-''MÜKEMMEL BİR ORTALAMAYLA OYNUYORUM''-

Brezilya'da forma giydiği takımlardan Coritiba'da çok az gol attığını, Palmeiras'ta ortalamasının iyi olduğunu, Cruzeiro'da gol atmaktan zevk almaya başladığını ifade eden Alex, Fenerbahçe'de ise bir orta alan oyuncusu için mükemmel denilebilecek bir gol ortalamasıyla mücadele ettiğini kaydetti.

Alex, ''Şayet bir 3 gol daha atacak olursam, Cruzeiro'daki gol sayısından daha fazla gol atmış olacağım. Bu da gösteriyor ki burada iyi oynuyorum'' dedi.

-''İNSANLAR OYUNUMU ANLAYINCA ÇOK SEVİNİYORUM''-

Oyun tarzıyla ilgili yapılar eleştirilere de yanıt veren Brezilyalı futbolcu, insanların oyununu anladığını farkettiğinde çok sevindiğini kaydederek, şunları söyledi:
''Brezilya'da da kulağıma gelen bir konudan dolayı burada da kimi zaman eleştiriliyorum. Mücadele etmediğim, markaj yapmadığım ve oyun stilimle ilgili şeyler. Şunu söylemek isterim ki olayları önyargısız incelemek gerekir. Attığım gollere bakmalarını, verdiğim pasları izlemelerini ve sürekli çalıştığım duran toplardan gelen galibiyetleri iyi analiz etmelerini istiyorum. Ben kendimi bunlara göre değerlendiriyor ve takıma büyük katkı sağladığımı düşünüyorum. İnsanların benim oyunumu anladığını farkedince çok seviniyorum. Eksiklerime yoğunlaştıklarını duyunca kendimi geliştirmek istiyor ve eksiklerimi kapatmak istiyorum. Ama beni en çok mutlu eden şey, beni sürekli eleştiren insanların ben sahaya çıkınca heyecanla benim futbolumu izlemelerinden çok mutlu oluyorum.''
20.09.2006

Kaynak : AA

__________________________________________________ ______________

????

Söyle genel bir soru olsun. Alexi istermisiniz??? Yarari olurmu? Nasil oynamalidir?

Serkan1905
20-09-06, 19:47
ya en işe yaramazı bence serhat ulueren, Galatasaraylı da olsa. ülkenin en büyük provakatörü. yalnız telegol ne kadar kolpaysa, star'ın spor haberleri de ülke spor basın ve yayınına göre o kadar ciddi bana göre. ya aslında çok fazla spor bülteni falan izlediğimden değil de bir çırpıda transferini stardan öğrendiğim bir sürü isim geliyor aklıma: felurquin, ribery, mehmet topal, almaguer, concecaio, inamoto...

edit: ha tabi, bu sefer kolpa çıkma ihtimali çok çok yüksek, bir sene daha fenerde kalacak adam niye bizle şimdiden anlaşsın, Gian'ın dediği gibi.

Iyi de, 1000 tane isim sallayip bir tanesini tutturmak fazla bir marifet degildir ki?

Gerci bu Star, Fanatik, Fotomac, hatta Lig TV icin de gecerli.

scapula
20-09-06, 19:49
gelsin gelmesine bana kalırsa yılın transferi olur, ama imkansız yani, olmaz öyle şey. hani Adnan Polat falan diyorum ama, yok yok olmaz yani.. ama bu takımda Arda Turan dışında alex gibi topçu da yok yani bence, bize öyle adam lazım bana göre. onların zaten kadrosu bizden çok daha iyi de işte öyle yıldızlarla takım olunmuyor, bi de tabi eşeğe altın semer vursan eşek eşektir olayı :)

ya işte keşke gelse, hiç olmazsa önder falan gelse, de biz 10 dakika içinde boş konuştuğumuzla kalacağız.

ÖNDER RB
20-09-06, 19:54
ya offf ne olur böyle geyik konular tartışıp ele güne maskara etmeyin bizi

ne alexi nerden çıkıyor şimdi bu anlamsız konu

scapula
20-09-06, 19:57
yüzmeee

Parma Maniac
20-09-06, 19:57
ahahaha yüzücü çıktı :lol:

Burcu Dolunay :lol:

hedehodo
20-09-06, 19:58
reyting uğruna neler yapıyorlar be :lol:

scapula
20-09-06, 19:59
fenerbahçe yüzme takımı kaptanı burcu tolunay. çok hoşmuş gerçekten, star spor da bütün itibarını kaybetti gözümde böylece, bu haberi beklememe rağmen. adamlar milyon küfür yiyeceklerini bilip bilip o kadar haysiyetsizler ki para için bunları yapıyorlar. neyse..

Parma Maniac
20-09-06, 19:59
yürü be Burcu ne de güzel konuşuyor :koptum:

gian
20-09-06, 20:00
Ahahahahahahah :D

Burcu buraya Burcu burayaaaa :D

Süleyman Rodop sen bizim herşeyimizsin! :lol:

scapula
20-09-06, 20:01
Cim Bom'dan yılın transferi.. Az sonra bu satırlarda.. Tövbee....

zidane38
20-09-06, 20:02
Niye stara kızıyorsunuz ki? Adamlar çok da güzel kullanmışlar haberi, bence gayet başarılı. Onlar da Alex'in geleceğine inanacak insanlar olabilieceğini düşünmüş olmalı.

Neyse hayırlı olsun :)

Serkan1905
20-09-06, 20:03
:D Yüzme subesine katkida bulunacaksa, neden olmasin?

Yine de Alexi istemem Galatasarayda :D

tripotter
20-09-06, 20:03
Allahtan topiği geç gördüm yani olay belli olduktan sonra... Neyseki burcu vesilesiyle herkes eteğindeki taşları dökmüş oldu. Demek Alex bize gelsin haa :lol: Yazdım bunları bi kenara...

:lol: :lol: :lol:

scapula
20-09-06, 20:04
:D :D :D

Serkan1905
20-09-06, 20:24
Haydaaa.. Ufaktan bir tartisma konusu acalim derken, Alexci olduk.

Topcu falan degil Alex. Nokta.

M.Yasin Cakmak
20-09-06, 20:27
Puhhahaha millet amma da gaza gelmis :)

ÖNDER RB
21-09-06, 01:40
önce pardon diyeyim bizim yönetimin oğuzu almayı becerebileceğini düşündüğüm için özür dilerim.

sonra konuya döneyim. büyük makara oldu bu haber. altyazıyı öğrenen starı seyredemeyen 2 fenerli arkadaş aradı ikisine de de appiahın menejeriyle imzalamışız ocakta geliyormuş, sözleşmesinde 12 milyon $ a serbest kalır maddesi varmış vodafone sponsorluğunda alıyormuşuz dedim. yarım saat geçmeden galatasaraylı arkadaşlar aramaya başladı appiahı almışız diye.

bu dedikodu çarkı ne hızlı bir döngüdür allahım ya.