PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 1 Beşiktaş 0

tripotter
13-09-06, 14:30
Her maç yeni bir başlangıçtır...Şeytan üçgenine gireceğimiz bu haftada umarım talihsizliğimizi yener olumlu sonuçlar almaya başlarız. Galatasarayımıza sonsuz başarılar...

scapula
13-09-06, 14:39
yine mi 21:45 ya, maçlar sürekli çok geç oynanmaya başladı. hava da sıcak değil artık, eylülün ortasındayız. neyse en azından şampiyonlar ligi maçı için bir hazırlık gibi olur ama sürekli 21:45te de maç olmasın, adam gibi 20:00de oynayalım şu maçları ya.. eve dönüş işkence oluyor o saatte.

Patriot
13-09-06, 15:09
Tuh tuh Necati sakatlanmis.

DeVe
13-09-06, 15:17
Çıkışta metro çalışıyor olucak mı acaba? :karisik:

tripotter
13-09-06, 15:20

Necati'ye aşırı derecede antipati duymama karşın sakatlanması hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Öyle bir döneme giriyoruz ki, forvetlerimizin hepsine iyi de oynasa kötü de oynasa ihtiyacımız var. Elin Alex'i geldiği günden bu yana 1 hafta olsun sakatlık yüzü görmedi, bizimkiler ise en ihtiyacımız olduğu dönemde patır kütür sakatlanıyor, olacak iş değil. Normalde Necati'nin Beşiktaş karşısında ilk 11 de başlamasını hiç istemezdim ama bunun sakat olduğu için değil formsuz olduğu için olmasını isterdim. Aynı şekilde Ferhatı'da formda olduğu için sol bekte görmek isterdim ki o da öyle olmadı malesef. Ne zaman Orhanla Ergün sakatlandı o zaman şans bulabildi. Gerets'in takım içinde sağlayamadığı adaleti sakatlıklar sağlıyor adeta...

DeVe
13-09-06, 15:28

Necati'ye aşırı derecede antipati duymama karşın sakatlanması hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Öyle bir döneme giriyoruz ki, forvetlerimizin hepsine iyi de oynasa kötü de oynasa ihtiyacımız var. Elin Alex'i geldiği günden bu yana 1 hafta olsun sakatlık yüzü görmedi, bizimkiler ise en ihtiyacımız olduğu dönemde patır kütür sakatlanıyor, olacak iş değil. Normalde Necati'nin Beşiktaş karşısında ilk 11 de başlamasını hiç istemezdim ama bunun sakat olduğu için değil formsuz olduğu için olmasını isterdim. Aynı şekilde Ferhatı'da formda olduğu için sol bekte görmek isterdim ki o da öyle olmadı malesef. Ne zaman Orhanla Ergün sakatlandı o zaman şans bulabildi. Gerets'in takım içinde sağlayamadığı adaleti sakatlıklar sağlıyor adeta...

Aynen öyle, bir de arada bir adalet dağıtırken adres şaşırmasa...

jeaw
13-09-06, 15:29
Bu kadar beraberliqin ardından SamiYen'deki Beşiktaş qalibiyetiyle ve iyi bi futbolla çıkışa qeçiceqimize inanıyorum ama İliç'i kesinlikle ofansif olarak kullanmalıyız bunun için de inamoto-ayhan olarak çift libero çıkmalıyız bence.Hakan da inşallah bu maçta yerini alır.Carrusca'nın da şans bulması lazım artık bu maçta

DeVe
13-09-06, 15:38
Durup durup Carrusca'yı ilk 11'e koyarsa BJK maçında şaşırmam valla. Beklenir, adam harcamanın en kolay yolu olur.

tripotter
13-09-06, 15:42
Maçla direk ilgisi olmasa da bir konuya değinmek istiyorum.Hem süperspordaki erdal keser röportajında hemde dün maçtan sonra Geretse aynı soru soruldu: "Carrusca neden oynatılmıyor". Ve ikisi de bu soruya hemen hemen aynı cevabı verdiler: " Çünkü o bölgede Carrusca'dan daha formda olan Arda oynuyor.

Burada şöyle bir soru geliyor insanın aklına. Arda birçoğumuzun hemfikir olduğu gibi sağ kanatta çok daha başarılı olan ve geçmiş maçlarda da bunu ispatlamış bir futbolcu. Doğru yanlış hemen hemen herşeyi deneyen Gerets bir maç olsun Ardayı sağda oynatıp solda Carrusca'ya şans veremez mi? Tabi bu durumda Hasan yedek kalıyor ancak şunu da dikkate almak gerekir ki bu sezon en iyi oynadığımız maçlar Necati-Hasan kavgasından sonra bu iki oyuncunun yedek kaldığı maçlar oldu.

Aynı şekilde birçok arkadaşımızın değindiği gibi İliç bir maç olsun forvet olarak denenemez mi? Şuan takımın en golcüsü olan oyuncumuzu Hakan'la önlü arkalı oynatıp arkalarına İnamoto-M.Topal-Ayhan-Mehmet Güven-Okan beşlisinden ikisini denemek çılgınlık mı olur!

Lafın özü, Beşiktaş karşısına şöyle bir 11 ile çıksak ne kaybederiz?

Mondragon
Sabri-Song-Tomas-Ferhat
Arda-İnamoto(Ayhan)- Mehmet(Topal veya Güven)-Carrusca
----------İliç---------
-------Hakan--------

DeVe
13-09-06, 15:53
Uygundur!

Gönül sarayım
13-09-06, 16:06
Bu maçta Kabze mutlaka oynamalı bence en son ondaki iştahı gözlerinde gördüm. Beşiktaş maçlarınıda sever üstelik...

duncanferguson
13-09-06, 18:54
çok önemli bir maç ya bencede kabze oynamalı umarım alırız

Namelessonegs
13-09-06, 19:08
Ruhsuz Necati'nin sakatlanmasını hic üzülmedim..Her futbolcu ondan daha iyi bir alternatiftir..Besiktas macını alırsak düzlüge cıkarız..

M.Yasin Cakmak
13-09-06, 20:16
Necati sakatlanmis :) Gerets kesemese de kendi kendisini kesiyor saolsun.

scapula
13-09-06, 20:16
hakem cüneyt çakır

M.Yasin Cakmak
13-09-06, 20:19
Haydaa...inadina veriyorlar bu herifi bize.

Serkan1905
13-09-06, 21:00
Yalvariyorum, Sabriyle Ferhati kesme. Ve cift ön liberoya geri dön.

Hasan, Topal, Ayhan Arda dörtlüsü. Besiktas Bordo degil. Köpek gibi saldiracaktir. Kesinlikle defansif oynamayacaklar. Ileride de Ümit Kabze, veya Ümit Ilic ikilisi oynamali.

Ümit bu takimin en önemli gol silahi. O oynamadigi icin 5 beraberlik aldik. Tez kendine gelmeli. Mac eksigini gidermeli. Trabzon Liverpool maclarina hazir olmali.

Sheva
13-09-06, 23:59
Yalvariyorum, Sabriyle Ferhati kesme.

5 maçta 8 puan kaybı ve son 2 maçtaki rezil futboldan sonra en azından bunu öğrenmiş olacağını umuyorum Gerets'in.. Ferhat konusunda zaten yapabileceği birşey yok ama Sabri yerine gider yine Cihan'ı alırsa ya bu işten anlamadığını ya da kasıtlı yaptığını düşünücem artık.. Bu arada Sabri'den kademeler ve defans konusunda şüpheliydim, o da onları çok iyi yaptı gitti hücumda saçmaladı, umarım bu maç hücumda da daha iyi bir performans gösterir ve formaya iyice el koyar artık.. Yalnız o kanatta Hasan'la çok uyumsuz gözüktüler (ağırlıklı olarak Hasan kaynaklı tabi), halbuki iyi anlaşşalar ve yardımlaşsalar karşı takımın sol kanadının hiç şansı olmaz..

Orta saha ile ilgili ise o kadar iyimser değilim, Gerets'in halen gerekli dersi aldığını zannetmiyorum.. Yine Inamoto'yla başlayacaktır ama en azından bu sefer iki önlibero ile çıkar herhalde, Inamoto-Topal olur o iki oyuncu da..

Forvette Necati sakat, Hakan yine dört koldan ağırlığını koydu (serhat ulueren'e, s. rodop'a yaptığı birşeyim yok açıklamalarını kastediyorum) dolayısıyla forvetteki bir isim o olur (hoş diğerlerinin de ondan pek farkı yok zaten), 2. isim de en azından İlic olursa biraz anlaşabilir, şu durumdaki Ümit ve Hakan'ın birlikte oynayabileceğini zannetmiyorum..

Orta saha ve hücum oyuncularımızı şu an itibariyle gol noktalarında çok yetersiz gördüğüm için, bu maçın düğümünü de kanatlarda oynayan 4 oyuncu çözer diyorum, ferhat-arda'ya sağda sabri ve hasan uyum sağlayabilirlerse oralardan çökertiriz beşiktaş'ı..

Bu konudaki dezavantajımız ise bu hafta kevgire dönen baki-ricardinho sol kanadının büyük ihtimalle i.üzülmez-i.akın şeklinde değişebilecek olması, bobo'nun yerine nobre'nin oynayacak olması ve büyük ihtimalle tek forvet oynayacak olmaları.. Tabi bunlar da aynı bizim Gerets gibi Tigana'nın trabzon maçından gerekli dersleri almasına bağlı..

USAtaraftar
14-09-06, 07:11
Forvette Necati sakat, Hakan yine dört koldan ağırlığını koydu (serhat ulueren'e, s. rodop'a yaptığı birşeyim yok açıklamalarını kastediyorum) dolayısıyla forvetteki bir isim o olur (hoş diğerlerinin de ondan pek farkı yok zaten), 2. isim de en azından İlic olursa biraz anlaşabilir, şu durumdaki Ümit ve Hakan'ın birlikte oynayabileceğini zannetmiyorum..

Bu haberleri artik sadece tebessum ederek izliyorum.

CaNKaGS
14-09-06, 09:41
Takımda sabri ayhan oynamalı. tek ön libero yapsa bile ayhan oynamalı orda..
Ayhan gibi adamı nie kesti anlamadım.

mondi
sabri - song - tomas - ferhat
ayhan
arda - hasan - iliç
ümit - hakan

benim istediğim takım bu. Zaten galibiyetimiz olan maçta ayhan ve sabri ilk onbirde oynuyordu ve ondan sonra oynatılmadı ve daha da galibiyet alamadık..

CaNKaGS
14-09-06, 10:10
Biletler ucuz arkadaşlar ve SAMİYENDEYİZ YENİDEN stad tıklım tıklım olacağına eminim. Derbilerin havası başkadır. Bu maçı alacağız ve çıkışa geçeceğiz. Ondan sonra trabzon galibiyeti sonra liverpool mağlubiyeti yolumuza devam edeceğiz. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bir dahaki olimpiyat maceramızda bile yalnız bırakmayacağız takımımızı.Galatasarayım sen nerdeysen biz oradayız.

CaNKaGS
14-09-06, 10:11
Derbiye Doğru: Beşiktaş Maçı Biletleri Bugün Satışa Çıkıyor

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında, Ali Sami Yen Stadı'nda 17 Eylül Pazar günü, saat 21:45'te Beşiktaş'la yapacağı derbi maçın biletleri bugün, saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix noktalarında satışa çıkacaktır.

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 12 YTL
Yeni Açık Alt 10 YTL
Eski Açık 10 YTL

Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 10 YTL
Yeni Açık Alt 8 YTL
Eski Açık 8 YTL

gian
14-09-06, 11:39
Her iki teknik adam icin de hayat macı..BJK'de de Tigana'nın yerine Daum veya Denizli'nin getirilecegi konusuluyor..

Ben kazanacagımızı düsünüyorum..

DeVe
14-09-06, 12:03
Kim oynarsa oynasın, ne olursa olsun kazanacağız.

hedehodo
14-09-06, 14:05
Galatasaray-Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 12 YTL
Yeni Açık Alt 10 YTL
Eski Açık 10 YTL

yönetim heralde kendini affettirmeye çalışıyor bu bilet fiyatlarıyla ama çok geç.

Patriot
14-09-06, 16:02
Takımda sabri ayhan oynamalı. tek ön libero yapsa bile ayhan oynamalı orda..
Ayhan gibi adamı nie kesti anlamadım.

mondi
sabri - song - tomas - ferhat
ayhan
arda - hasan - iliç
ümit - hakan

benim istediğim takım bu. Zaten galibiyetimiz olan maçta ayhan ve sabri ilk onbirde oynuyordu ve ondan sonra oynatılmadı ve daha da galibiyet alamadık..

:okey:

jeaw
14-09-06, 16:26
Bence şampiyonlar ligi ve derbi maçlarında çift libero başlamalı daha sonra duruma qöre tek liberoya dönüp forveti 2lemeliyiz.

Yani:

Mondi
Sabri-song-tomas-ferhat
ayhan-inamoto
arda-hasan
iliç
hakan(ümit)

Libraleon
14-09-06, 17:17
Bir de sanırım geçen yıldan sorulacak bir hesap var... 8-0 lar Zalatlar falan derken bjk seyircisi o maçta tüm çirkefliğini sergilemişti...

Giga
14-09-06, 17:25
Süper Kupa maçı da var rövanşı alınacak

DeVe
14-09-06, 17:36
HELL açılacak mı bu maçta bilgisi olan var mı? Maça son dakka girince salı günü canlısını göremedim merak ediyorum.

tripotter
14-09-06, 17:57
HELL açılacak mı bu maçta bilgisi olan var mı? Maça son dakka girince salı günü canlısını göremedim merak ediyorum.

Orası zaten hell'in kendisi DeVe ekstra pankart açmaya gerek yok :lol:

Sovereign
14-09-06, 18:01
Bu kötü gidişata-en azından sonuçlara-bir son vermek için fırsat bu maç.

Bu motivasyonla çıkarsak galip gelebilmemiz de mümkün.

Libraleon
14-09-06, 21:43
Ayı Sinanın deyimiyle "beşiktaşımız" ın kaypak taraftarı , CSKA maçında İlk yarı boyunca her oyuncuyu ıslıkladı. Goller geldikten sonra "avrupa fatihiymiş galatasaray...... " diye küfretmeye başladı..

Allahın CSKA sına 2 attılar diye havaya girdiler... Diyecek söz bulamıyorum... Avrupa fatihi diksin sizi... Dikecek te acilen...

Namelessonegs
14-09-06, 21:46
İlacımız eziktas geliyor...Gecen sene acı koyduk ya bunlara zırlıyolar :lol:

jeaw
14-09-06, 21:48
Bütün o eziklere cevabı pazar qünü vericez Kabzesi İliçi bi ders daha vercek çarşıya

Giga
14-09-06, 21:55
Şu maçı umarım futbolcular da izlemiştir de hırslanmışlardır azıcık ben kudurdum dört dönüyorum evde pazar akşamı göreceksiniz kargalar gerçek Avrupa takımını

tripotter
14-09-06, 23:55
Beşiktaş bugünkü maçı alambilmek için CL final maçı ayarında ter döktü ve çok yoruldu. Bu bizim içim bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Ancak Tigana biraz olsun hatalarından ders çıkarmayı öğrenmiş. Ricardonho ve Delgado'nun aynı yolun yolcusu olduğunu anlamış en azından. demekki sol kanat yine İbrahim Akına kalacak.Herneyse, beşiktaş, enginin de dediği gibi bizim ilacımız olmuştur her zaman ve talihimizi çevirmek için çok uygun bir zamanda karşımıza çıkıyorlar...Şuan için en büyük rakibimiz kendimiz. Şu kadro sorununu çözersek tren kaçmadan yakalarız gibime geliyor...

DeVe
15-09-06, 08:40
Kartal aaaal, aaal, al!
Kartal aaaal, aaal, al!
Kartal aaaal, aaal, al!
Kartal aaaal, aaal, al!

CaNKaGS
15-09-06, 09:23
ASY de takımımız inşallah bunlara kapak olacak şekilde yenecekler... Ezikler 5 dakika öncesine kadar takımını ıslıklayanlar 5 dakika sonra bize küfür ettiler.. Hafta sonu görüşeceğiz...

scapula
15-09-06, 09:44
Arda sakat, yok büyük ihtimalle

CaNKaGS
15-09-06, 09:59
Hadi ya arda sakatmı??

scapula
15-09-06, 10:24
sakatmış, bu kadar şanssızlık olur ya... yine de iyi yönden bakmaya çalışıyorum, bari carrusca'yı kazansak bu maçta, solda ferhat-carrusca, sağda sabri-arda ikilisi muhteşem iş yapar ileriki maçlarda, eğer carrusca beklediğimiz gibi çıkarsa, ki ankara maçında sinyallerini vermişti bunun bana göre.

scapula
15-09-06, 14:13
beşiktaş'a 1150 bilet ayrılmış

Bob Marley
15-09-06, 16:09
Besiktas'in dün CSKA maçini almasina sevindim. Simdi bence ibre bize döndü. Bu maçtan baslayarak 4-5 maçlik bir galibiyet serisi bekliyorum.

scapula
15-09-06, 18:17
arda nın oynamayacağı fanatik te yazıyordu ama şimdi de oynayabileceği yazıyor. bu arada carrusca da sakatlanmış ama önemli bir şeyi yokmuş.

TuLKaS
15-09-06, 18:39
Yarın gece yola cıkıyoruz inş. İlkkez samiyende olacam inş. herşey benim için güzel olur.

DeVe
15-09-06, 18:40
Yarın gece yola cıkıyoruz inş. İlkkez samiyende olacam inş. herşey benim için güzel olur.

Hemşo hangi tribündesin?

zidane38
15-09-06, 18:41
Arda oynarsa sanki İbrahim Toraman'ı kırmızı kart görmesini sağlayabilir gibi bir his var içimde yada penaltı yaptırabilir.

gian
15-09-06, 18:44
Toraman cezalı Ali :)

TuLKaS
15-09-06, 18:48
[/quote]Hemşo hangi tribündesin?[/quote]

Yeni acık üst. uA kayseri ile beraber geliyorum

zidane38
15-09-06, 18:50
Yapma ya boşuna heveslendik o zaman :)

Hoş Arda'da her futbolcuyu oyundan attırma ve kırmızı kart gösterme potansiyeli var. O zaman genç, çaylak Serdar oynasın o kanatta :) Ali Güneş de kadro dışı diyorlardı belki affedilmiştir. Affedilmediyse ya Serdar oynar yada Tandoğan oynar galiba.

gian
15-09-06, 18:52
Tandoğan oynayacakmıs..

zidane38
15-09-06, 19:04
Ali Tandoğan da nefret ederim. Pislik herif çok sert oynar bu şimdi. Bir sakatlık çıkarmaz başımıza inşallah. Arda yiyip bitirecektir onu ama hiç şüphem yok :)

scapula
15-09-06, 19:14
cihan oynasa keşke ali tandoğan'ın yerine:)

Apollon
16-09-06, 13:39
Süper kupa maçında ortaya beğenmediğimiz bir performans koyan ilk 11 imizi bir hatırlayalım :

##################################### Mondragon

#######Cihan##############Tolga################### Song###########Ergün

###################################Mehmet Güven

################ Sabri####################İliç###############Hasan Şaş

##########################Hakan Şükür#############Necati Ateş

Yarınki maçımızda muhtemel 11imizde, bu kadrodan Ergün yok, Mehmet Güven ve Tolga yok, Necati yok.. Bakalım neler değişecek?

Beşiktaş ise bu maça,

#########################################Runje

###İ.Toraman######Gökhan Zan#####Koray#########Baki

#####################################Kleberson

######Fahri#########################Delgado####### ###İ.Üzülmez

########################Gökhan Güleç#######Nobre

11 i ile çıkmıştı, bu 11den de İbrahim Toraman ve Fahri yoklar..

Simao
16-09-06, 13:56
Mondragon

Sabri Song Tomas Ferhat

Inamoto

Hasan Arda

Ilic

Hakan Ümit

bu sekilde cikariz. Arda sakatsa Aydin ya da Ayhan oynar. Ayhan gecen macta formsuz Ilic´in yerine de oynayabilir icabinda.

Sheva
16-09-06, 14:04
yine ilic-inamoto orta sahası ve önünde ümit-hakan oynayacak yazıyor gazeteler, gerets bu hatayı tekrar yaparsa ben artık ümidi kesicem kendisinden..

Bana göre şu şekilde olmalı 11;

Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

Hasan M.Topal Ayhan Arda

Hakan İlic

Gidişata ve İlic'in performansına göre Ümit girebilir veya İlic yine orta sahaya geçip Hakan-Ümit çift forvet oynayabilirler..

Simao
16-09-06, 14:10
Ümit Karan oynamasi lazim. Diger forvetlerin kale önündeki basarisizligina tahammül edemeyiz. Ilic´in yerine Ümit Karan oynamali.

tripotter
16-09-06, 15:56
yine ilic-inamoto orta sahası ve önünde ümit-hakan oynayacak yazıyor gazeteler, gerets bu hatayı tekrar yaparsa ben artık ümidi kesicem kendisinden..

Bana göre şu şekilde olmalı 11;

Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

Hasan M.Topal Ayhan Arda

Hakan İlic

Gidişata ve İlic'in performansına göre Ümit girebilir veya İlic yine orta sahaya geçip Hakan-Ümit çift forvet oynayabilirler..

Kesinlikle benim kafamdaki kadroda atnen bu. Hatta Carrusca sakat olmasaydı Ardayı sağa alıp sola Carruscayla başlamak ve hasanı yedeğe çekmek en mantıklı olanıydı. Ancak bu şartlarda bence de çıkarılabilecek en iyi kadro bu olur. Yedekler ise;

Aykut, Emre, Cihan, İnamoto, Aydın, Ümit, Kabze şeklinde olabilir...

ÖNDER RB
16-09-06, 15:58
arda oynuyor.

sabaha kadar berabere biter diyorum.

namağlup bir şampiyonluk daha kaybetmeye hazırlayalım kendimizi

Saunders
16-09-06, 16:49
İsmi lazım olmayan takımın 100.yılında biz şampiyon olmalıyız...

Geçen sene darbeyi vurduk eğer bu senede o kupayı alırsak zor toparlanırlar...

O yüzden bu maç çok önemli ne pahasına olursa olsun bu maç kazanılmalı...

Sheva
16-09-06, 17:08
http://www.galatasarayi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=2

Kapağın böylesine bence bir daha kolay kolay rastlanmaz.. Bir de golün hemen öncesinde büyük bir şevkle 'polat gelsin sizi kurtarsın' diye bağırıyorlar, nitekim birkaç saniye sonra olan oluyor :D

osmanhy
16-09-06, 18:45
cok zor bir mac, bizde cok kotu oynuyoruz. Fakat Umit-Hakan ikillisi belki bize maci kurtarir. Umarim bu maci aliriz

Sheva
16-09-06, 20:36
Cezalı İbrahim Toraman'dan sonra sakatlığı geçmeyen Gökhan Zan da kadroya alınmamış.. Çok önemli bir avantaj bizim adımıza, hem rakibin kullandığı duran toplarda rahat edicez, hem de forvetlerimiz büyük ihtimalle koray ve baki'ye karşı oynayacaklar ki artık daha ne olsun yani..

Giga
16-09-06, 20:50
Beklenen 11imiz
................mondi
sabri song tomas ferhat
hasan m.topal inamoto arda
............hakan iliç

gian
16-09-06, 23:55
Zansız ve Toramansız Hakan Sukur bu macta da gol atamazsa, kendisinin acilen teknik adamlık kurslarına girerek zaman kazanması gerekir sonraki yasamı icin diye dusunuyorum.. :) Gerci Dunya Kupası kadrosundaki herkes A sınıfı antrenorluk belgesi aldı zaten galiba..

Sheva
16-09-06, 23:58
Bu arada şimdi beyinsiz kazım kanat'ın yazısını okuyunca aklıma geldi, geçen sene fb maçından önce forumdan bir arkadaşımız Cüneyt Çakır'ın çok dürüst bir insan olduğunu ve Beşiktaş'ı tuttuğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Şimdi kazım kanat da 'maçın hakemi cüneyt çakır, yani kimse laf edemez' diye kafadan savunmaya girince birden aklıma geldi..

Bu arada aynı kanat yazıda hakan oynarsa bjk kazanır, oynamazsa gs kazanır demiş, umarım hakan görmüştür bu yazıyı.. Ben her halikarda Hakan'ın yarın iyi oynayacağını ve gol atacağını düşünüyorum, özellikle Gökhan Zan'ın yokluğunda maçın kaderini belirleyen oyunculardan biri olacak..

Apollon
17-09-06, 00:49
Galatasarayımıza yarınki maçta bir kez daha sonsuz şans ve başarı diliyorum. ayrıca bu günkü super lig maçlarında 2 maçın 0-0 bitmesi kazanması halinde üzerimizde yer alacağı kesin olan Sakaryaspor'un sahasında ankara'yı yenememesi, yine üzerimizde yer alan Bursaspor'un 2-0dan 3-2 antalyaspora yenilmesi bence lig akışı açısından bize çok uygun skorlar oldu. Beşiktaş'ı yenmemiz halinde güzel bir sıçrama gerçekleştirebiliriz.
Vestel manisaspor'un performasının ise devam edip etmeyeceği ilginç bir soru olarak karşımızda durmaya devam ediyor..
Sezon sonu için şu an çok erken olmakla birlikte şu soru Galatasaraylıların aklına takılabilecek :
'Eğer lig sonunda cimbom yarıştan koparsa, şampiyonluğun Trabzondan sonra bir ikinci anadolu takımına gitmesini mi tercih edersiniz, yoksa ne olursa olsun bir istanbul takımında kalmasını mı?'
Anti-fener ve anti-kartal eğilimli taraftarlarımızın cevabı gayet tabii bellidir, istanbullu Galatasaraylıların cevapları ise değişik pasta dilimlerine bölünebilir. Yinede en az oyu herhalde Fenerbahçe'nin başarısı alır. Tabii ki en güzeli Galatasaray'ımızın layık olduğu şekilde kendi göbeğini kendisinin kesmesi olacak..

zidane38
17-09-06, 04:33
Gökhan Zan'ın oynamayacak olması haberi gerçekten sevindirici. Bize hem hücumda hem savunmada sıkıntı yaratacak tarzda bir oyuncu. Simdi Hakan'ın oynaması gerektiğini düşünüyorum. Hakan Baki ve Koray'a kesin üstünlük sağlar hava toplarında bence.

Ve h.içi yaşanan olaylar, Sheva'nın belirttiği Kazım Kanat'ın yazısı filan Hakan'ı iyi motive edecektir. Zaten Ümit de 90 dk çıkaramıyor. Hakan başlar eğer maç sıkıntıya girerse de Ümit girer oyuna. Bu maç için tercihimiz bu yönde olsa iyi olur diye düşünüyorum. Hakan-İliç ve arkalarında çift önlibero. Tercihim İnamoto-Ayhan :)

Heyacan bastı artık mac günü geldikçe. Bu eziklere iyi bir ders vermenin zamanı geldi. Ve sezonun en önemli maçlarından biri olacak. Yenemiyorsak da yenilmeyelim.

zidane38
17-09-06, 04:37
Bu arada yarın maçı izlemeye gitmeyeceğim :)

Geçen sene iki Beşiktaş maçına da gidememiştim, ikisini de kazandık.

İki Fener maçını da izlemeye gittim, ikisinde de yenildik :)

Trabzon maçlarının ilkini izleyememiştim kazandık.
Trabzon'daki maçı izlemiştim; berabere kaldık :)

Bir nevi kendi çapımda uğur yapacam yarın, maçı izlemeye gitmeyecem. Biliyorum eğer gidip de yenilirsek kendimi suçlu hissedeceğim. Allah korusun diyelim ve inşallah kazanırız da ben bütün sene derbi izlemem yeter ki :)

17-09-06, 09:05
Zan'ın oynamaması iyi de Baki de geçen CSKA maçında çok iyi oynadı ve hava toplarında o da fena değil yani Hakan gene top alamayabilir.

scapula
17-09-06, 10:19
cihan oynayacakmış, arda sakat sahat oynayacakmış, ümit karan yedekmiş fanatik gazetesinin haberine göre.

edit: kabahat bende ki saçmalıkları buraya taşıdım, fotomaça göre de sabri var cihan yok, ümit karan da oynuyor

Sovereign
17-09-06, 12:17
Forvette kimin oynayacağı-durumlarına bakınca Hakan'ın sahada olması gerektiğini düşünüyorum-o kadar önemli değil bence.

Mühim olan Gerets'in sahaya çıkaracağı orta saha.

Doğru seçerse etkili oluruz,yoksa doldur boşalttan başka şansımız olmaz.

Onur1905
17-09-06, 14:45
Gökhan Zan'ın da olmadığı bjk defansını dağıtırız diye düşünüyorum.Biraz dinlenme Hakan'a iyi gelmiştir umarım.

scapula
17-09-06, 15:06
cihan'ın oynaması lazım sabri'nin defansif özelliklerine güvenemeyiz bu maçta, ama çok da farketmez yine de.

Ali
17-09-06, 19:40
Cihan oynuyormu???.....hayirlisi....insallah bir sakatlik olmaz yine...ama Cihan gercekten bir handicap :(

Sheva
17-09-06, 20:17
Yok yok aman, ağzınızı hayra açın yok Cihan falan, Sabri oynar sağbekte..

tripotter
17-09-06, 20:35
Her geçen dakika bu maçı kazanacağımıza dair bir his içimde katlanarak artıyor. Hatta dayanamadım yaklaşık 1 senelik aradan sonra ilk defa Galatasaray lehine bahis oynadım. Normalde Galatasaray maçlarına oynamazdım ama 1.90 oranı görünce şeytan dürttü.
Bu maç hem lig hem de Cl bakımından ve motivasyon açısından gerçekten çok önemli bir maç. Uzun bir aradan sonra geri dönüşü Bjk gibi bir takıma karşı yapmak herkesi yeniden canlandırır ve iyi bir seriyi de başlatabiliriz bu vesileyle...

scapula
17-09-06, 20:38
cihan ve karan 11de

edit: özür dilerim ama hata Tv8'in. Sabri vardı ama Ayhan yoktu, Cihan vardı verdikleri kadroda.

Giga
17-09-06, 20:42
Gerets vazgeçemiyor prensinden :(

Sheva
17-09-06, 20:45
görmeden kesin birşey demek istemiyorum ama hakikaten kaşınıyor gerets..

tripotter
17-09-06, 20:54
görmeden kesin birşey demek istemiyorum ama hakikaten kaşınıyor gerets..

Allah aşkına Gerets şu kadro seçimini neye göre yaptığını bi basın toplantısında dile getirsin...Da vince şifresi bile geretsten daha kolay çözülür ya...

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 20:55
E İliç mi yok?

3 forvet mi çıkacaz?

Ama Sabri süperdi...

Haydaa.

Fener berabere kaldı mucize bir şekilde (Sivas'ta 4 eksik vardı, 3. kaleci oynuyordu)

Kesin almamız lazım.

Sheva
17-09-06, 20:55
bu arada özellikle pazar akşamı 21:45'te izlediğimiz son maç olur umarım..

tripotter
17-09-06, 20:59
Maçın değeri 2 kat arttı bizim için. Kanarya beyinlilerin bu puan kaybı+karga beyinlilerdeki eksikleri göz önüne alınca aslanların ne yapıp edip bu maçı kazanmaları gerekiyor...

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 21:05
Gerets iyi kadro çıkarmış günahını aldık.

Mondi

Sabri tomas song ferhat
arda iliç inamoto ayhan
Hakan Umit

Baya iyi

tripotter
17-09-06, 21:11
Gerets iyi kadro çıkarmış günahını aldık.

Mondi

Sabri tomas song ferhat
arda iliç inamoto ayhan
Hakan Umit

Baya iyi

Hele Şükür...Demekki bişeyi 100 defa söyleyince oluyor geyiği doğruymuş :D

Sheva
17-09-06, 21:17
İyi de bordeaux maçının aynısı işte, bu orta sahaya kesinlikle güvenmiyorum ben.. Bari şu inamoto'nun yerine ayhan veya m. topal'ı oynatsa ya, yine ikisi birden izleyecekler rakibi..

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 21:19
Orası öyle de ben gene tırstım Cihan oynayacak diye... En azından İnamoto belki toparlar.

Sheva
17-09-06, 21:20
pardon ya ben bir de hasan'ın yerine ayhan'ın oynadığına dikkat etmemişim..

Giga
17-09-06, 21:44
Hadi bakalım TV karşısına geçelim komşu da BJKlı ama neyse çekicez artık

ELVIS
17-09-06, 22:20
Hayret penaltidan attik !!!!!!!!!!!!

1: 0 Ümit Karan Dk. 31

Ray52Lewis
17-09-06, 22:28
Bu kadar olmaz ya, olamaz ya...

Ilk önce Hakan simdi Ümit Karan, cok acemice kaleci ile karsiya kaciriyoruz, ikisinde de kalecinin üzerine atilan toplar, bir kere de kafanizi kaldirin ya...

Besiktas cok tehlikeli geliyor, orta sahamizi cok kolay geciyorlar, Inamoto görünmez adami oynuyor yine...

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 22:40
Birinci gerçek: Sezonun en iyi hücum presini yapıyoruz.

İkinci gerçek: İliç'in sakatlanması çok ama çok iyi oldu. Çünkü İnamoto yok, kayıp... İliç onun açığını da kapatamıyor, şut da atamıyor geriden gelince...kötüydü. Ayhan toparladı biraz.

Üçüncü gerçek: Bu kadar gol kaçırmayalım artık. Hadi Hakan'ın ki biraz zordu, Ümit bomboştu ve Hakan da yanında bomboştu, Ayhan daha da kolayını kaçırdı. 3-0 olurdu şu devre.

Dördüncü gerçek: İnamoto kayıp, Beşiktaş çok kolay geliyor. Bu adamı hakikaten boşa almışız. Bu nedenle defans çok kart gördü. Risk var.

Beşinci gerçek: Karan hazır değil.

Altıncı gerçek: Arda çok yetenekli, herkesi maymun eder ama fiziği yetersiz. Fiziği biraz daha geliştirene kadar daha çok paslı oynamalı.

Son gerçek: Şu hakemin ne yaptığını bir türlü anlayamadım !?

seyko
allahtan delgado oynamıyor...

Onur1905
Volkan Inamoto'dan daha faydalıydı ön liberoda.Allah'tan fazla para vermemişiz.

Bjk defansı beklediğim gibi çok hata yapıyor.İnşallah ikinci yarı affetmeyiz.

Giga
17-09-06, 22:45
Kolay pozisyonları kaçırıyoruz, şut atmayıp çalım ve pas tercih ediyoruz yoksa ilk yarı 2-3 farklı olurdu ayrıca İnamotoya hiç yoktan iyi diyen arkadaşlar ne diyecek artık merak ediyorum

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 22:48
Bu arada Hakan'ın durumu ne acaba, sakatlanmıştı ve bileğini tutuyordu.

Aslan Suat
17-09-06, 23:15
maci anlatabilirmisiniz, maca bakayim diye ciktim dernege, yagmur siddetli yaginca bakamadik uydudan bende eve geri döndüm. simdi soccerstanden bide burdan takip ediyoruz.

Mert Baydur
17-09-06, 23:24
2. yarı BJK'nin ciddi atakları var. Her iki takımda kalesinde ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. BJK de GS de her an gol atabilir ama BJK daha bastıra bastıra geliyor. Onca mutlak pozisyonu harcamayıp skoru garantileseydik, çok rahat bir maç olabilirdi. Bu tür atakları yeme anlayışımız Liverpool deplasmanında başımıza epey iş açar.
Inamoto, fasulyeden oynuyor.
Hakan Şükür çok iyi.

Mert Baydur
17-09-06, 23:30
Mehmet Topal girse top çalan, kondisyonlu bir arkadaştan faydalanırız derken, forumun sevgilisi Cihan Haspolatlı'yı Gerets efendi'nin oyuna alıyor olduğunu duyuyoruz Arda'nın yerine!!!

Aslan Suat
17-09-06, 23:31
mert kardes birseyler yaz, bilgi ver biraz, bizden birsey yokmu :) :)

Mert Baydur
17-09-06, 23:32
Hasan Kabze, Ümit Karan'ın yerine girdi. Yerinde bir değişiklik. Kabze geçen sene gibi çaksa iyi olur.

Ali
17-09-06, 23:33
Cihan...hmmm.....bu adamin gizli sözlesmesi var,her mac oynar diye herhalde

Mert Baydur
17-09-06, 23:35
Bu maçı akıllı oynayabilseydik ilk yarı 2-0 veya 3-0 yapardık ve en kolay derbilerimizden biri haline gelebilirdi ama ilk yarı kaçırdıklarımızdan sonra ikinci yarı BJK öyle bastırıyor ki, standart bir sıkıntılı derbi kimliği kazandı. Maçın başında da Song'un sarı kart görmesi zaten defansif anlamda yüreğimizi ağzımıza getirdi. Bir de asabi Sabri aldı gene maçın başında.

Kolay olabilecek bir maçı zor yaşıyoruz kısacası. Inamoto, Volkan Arslan'ı aratıyor. Saidou veya Conceciao ayarı bir adamımız olmamasının bedelleri...

Mert Baydur
17-09-06, 23:37
İlk yarı çok net oynadığımız bir maçtan sonra, bu maç bu skorla biterse, BJK'liler penaltıyla aldınız edebiyatı yapacaklar. Oysa ilk yarı cidden bu maç garantiye alınabilirdi. BJK'liler kalecileri için ne düşünürler bilmem ama Runje güven veren bir kaleci gibi durmuyor. Mondragon kaledeyken cidden kafam rahat maç seyrediyorum.

Aslan Suat
17-09-06, 23:39
kac dakika uzatma?

Mert Baydur
Sivasspor-Fenerbahçe maçı gibi bizim maç da 5 dakika uzadı.

Ali
haftaya zorlu Trabzon deplasmani var...

5 dakika uzatmis

Mert Baydur
17-09-06, 23:40
92. dakikadayız, sıkıntılı.

Mert Baydur
17-09-06, 23:41

5 dakika uzatmis
O maç gerçekten çok zor olacak. BJK eğer bizim maçtan da 0 puan alırsa, Trabzonspor yenilgilerinden de sonra iyice karışırlar. Haftaya Trabzonspor'u deplasmanda yenebilirsek (Ziya Doğan sağlam kasacaktır) üzerimizdeki bahtsız havayı kaldırabiliriz.

Mert Baydur
17-09-06, 23:42
Kabze çok etkili striker. Ofsayta düştüğü pozisyona girişi çok etkili. Banko oynayacak adam bence. Necati'ye bu sene forma zor eğer hoca adil olursa.

Son dakika.

Ali
17-09-06, 23:43

5 dakika uzatmis
O maç gerçekten çok zor olacak. BJK eğer bizim maçtan da 0 puan alırsa, Trabzonspor yenilgilerinden de sonra iyice karışırlar. Haftaya Trabzonspor'u deplasmanda yenebilirsek (Ziya Doğan sağlam kasacaktır) üzerimizdeki bahtsız havayı kaldırabiliriz.

evet son derece zorlu olacak ardindan CL maci da var....Ramazan felan..

isimiz zor

3 puan iyi olacak bu durumda

Mert Baydur
17-09-06, 23:43
1-0 bitti. Geçmiş olsun.

seyko
17-09-06, 23:44
oh be geçmiş olsun, orta sahasız bitirdik maçı :)

Aslan Suat
oh cok sükür, izleyemedik ama yendikya sükür olsun.

Ali
Kabze çok etkili striker. Ofsayta düştüğü pozisyona girişi çok etkili. Banko oynayacak adam bence. Necati'ye bu sene forma zor eğer hoca adil olursa.

Son dakika.

Necati aksama Telegole aciklamalar yapmis...Özetlerde biraz sacma konusma gibi duruyor..umarim yaniltmadir....

Necati biraz cok konusuyor :(

Mert Baydur
17-09-06, 23:45
oh be geçmiş olsun, orta sahasız bitirdik maçı :)

Aynen öyle, orta sahasızdık. Inamoto özellikle tam etkisiz eleman. Oraya Appiah benzeri birisi çok iyi olurdu. Samuel Johnson mesela. :lol:

M.Yasin Cakmak
17-09-06, 23:46
Of orta sahasız yendik Beşiktaş'ı...aman fenerin puan kaybettiği hafta 3 puan aldık ya biraz susacam :)

Sheva
17-09-06, 23:48
ya ben arkadaşlarla izledim diye birşey anlamadım ya da son zamanların en sıkıcı, en pozisyonsuz maçıydı.. Özellikle 2. yarı hücum olarak resmen sahada yoktuk, ilk haftalar iyi oynuyor puan kaybediyorduk ama oyunumuz gitgide berbatlaşıyor..

Onur1905
17-09-06, 23:50
İkinci yarı tamamen bizim yarı sahada oynandı.Buna rağmen bjk'ye bir kafa topu harici pozisyon vermedik.

Defansif anlamda olumlu ama hiç hücuma çıkamadık.Hakan-Ümit ikinci yarı belki de yağına en az top değen oyuncular.Inamoto ikinci yarı biraz daha çabaladı ama genelinde yetersizdi.

Öyle ya da böyle çok çok önemli bir üç puan aldık.

Serkan1905
17-09-06, 23:52
Stres, sikinti. cok sükür bitti. Direk sigara yaktim. Paso dua ettim macta.

Berbattik. Ama cok sükür 3 puani aldik. Kontrollü oyun falan degildi. BJK beceriksizliginden kaybetti.

Ayrica, Nobreyi oyundan alan Tiganayi da tebrik ediyorum. Yoksa kesinlikle atacakti bir tane.

pera
17-09-06, 23:53
Neyse, güç bela bitirdik.

İlk yarı 2-3 gol atmak işten bile değildi.

Mücadelemizle kazandık diyebiliriz.

Bir not da seyiciye. Kusura bakmayın ama bu kadar uyuşuk tezahürat görmedim. Neredeyse tüm maç aynı nakarat gitti..

Hele bir de Beşiktaş tam gollük bir atak yapmaktayken (Song'un kafayla çıkardığı pozisyon) "eski açık sarı desene"yi söylüyorlardı ki maçtan ancak bu kapak kopuk olunur!

Büyük Galatasaray taraftarına hiç yakışmadı, nerede Ali Sami Yen Cehennemi!

Ray52Lewis
17-09-06, 23:53
Gerets´in sacmaliklarina ragmen yenmek güzel oldu...
Bu hafta aradaki farki azaltacagimiza kim inanirdi önceden?

Zor maclar bizi bekliyor, özellikle bu aksam ki performansimiza bakarsak pek umut vermiyor takim, ancak rakiplermizin de durumlari pek ic acici degil, ikiside rahat calisamayacak bu hafta...

gian
17-09-06, 23:59
Bence şampiyonlugu getirebilecek bir galibiyet aldık. Sevincini cıkarın, önemli olan kesinlikle 3 puandı bu macta. Yemisim iyi futbolu bu maca yonelik olarak.. Iyi oynayıp berabere de kalabilirdik..BJK'nin verilmeyen penaltısı var bence bu arada, onu da belirtmeden gecmeyeyim..

Macın en iyi oyuncusu bence SONG'du.

SONG SONG SONG!!!

M.Yasin Cakmak
18-09-06, 00:00
Çağdaş'a maçın önemi dışında katılıyorum...seri kırdık, derbi kazandık, puan farkı azalttık. Bu hafta bu yeter.

Giga
18-09-06, 00:04
Gerets iyi bir hoca değil Tigana hoca değil. 90 dakika nerdeyse orta sahayı bıraktık, hadi Koray-Baki kısa uzun topla oynarız dedik 2.yarı onu da yapamadık, karşı karşıya 3-4 pozisyon kaçırdık, Beşiktaşa buyrun gelin üzerimize dedik resmen ve Tigana Nobreyi çıkardı da rahatladık, açık söyliyorum Türk futbolu ve kulüpleri yokuş aşağı gidiyor

gian
18-09-06, 00:05
Gerets birinin ayagı kırıldı dedi, ben kanal degistirmistim, kimin? İliç'in mi? :(

M.Yasin Cakmak
18-09-06, 00:06
Eskort polis.

gian
18-09-06, 00:09
Oh be diyecegim ama geçmiş olsun kendisine de..

osmanhy
18-09-06, 00:10
zevksiz bir mac oldu....3 puan almamiz iyi oldu ve defansif olarak cok iyidik (bordo bize bir iki sey ogretmis galiba)
neyse ilk derbi bizim, guzel bir donem maci oldu bizim icin.

Sheva
18-09-06, 00:17
Pardon ben de fazlaca birşey yazmadığım (yazacak birşey bulamadığım) maç eleştirimde, maç boyu sonsuz takdir ettiğim defansımızı övmeyi unutmuşum.. Gerçekten takımın en iyi bölgesiydi ve yavaş yavaş iyice oturacaklar, Gerets de umarım bu dörtlüyle oynamaya kalkmaz..

Sheva
18-09-06, 00:19
Bir de son olarak, bir bu maça bir de geçtiğimiz sene Sami Yen'de oynanan ve 3-2 kazandığımız maça bakmanızı öneririm, durum gayet açık sanırım..

M.Yasin Cakmak
18-09-06, 00:19
Futbolcular Tigana'yı silmiş sanırım.

Üzülmez Tigana'nın hakeme kaydığını bile bile hakemleri eleştirmeyelim kendimize bakalım tarzı bişiler dedi.

Üzerine Ricardinho ve Delgado için de iyi futbolcu varsa oynatacaksın dedi.

Aslan Suat
18-09-06, 00:22
penaltimiz penalti ama. salak gibi ayagini uzatmis Hakana.

Parma Maniac
18-09-06, 00:24
yani şu maçtan sonra Hıncal konuşsa Gerets sen hoca mısın diye bi şey diyemem.. ikinci yarı bağırıyor resmen hakimiyeti kaybediyoruz diye, hala Karan ve Sukur oyunda.. çıkar yahu birini, al Topal'ı orta sahaya.. kendi evimizde maçın büyük bölümünde hakimiyeti Beşiktaş'a verdik.. hayır şu Beşiktaş da o kadar kötü ki, şöyle yakalamışken bu kadar mahkum olmak çok koyuyor.. haftaya hangi deplasman var bakmadım ama yine beraberliğe oynarız bu kafayla..

maça çıkan kadro hatalı.. Sukur-Karan ve Ilic'ten biri fazlaydı.. Ilic sakatlandı, şans eseri kadro olması gereken hale yaklaştı.. Ilic çıkmasa nolurdu düşünmek bile istemiyorum..

ilk yarı Ayhan 45 dakika boyuncu batırdı, her atağı Beşiktaş solumuzdan yaptı.. Ferhat'ı inanılmaz yalnız bıraktı ama gencecik çocuğa helal olsun yine hatasızdı, yalnız kalması nedeniyle bazı gelişleri oldu tabi ordan ama Ferhat'ın suçu yok..

Inamoto yumuşak olması dışında gayet iyi.. benim beklediğimden çok yumuşak çıktı ilk 3-4 maç itibarıyla, daha sert bi oyuncuydu.. o tarafı çok kötü.. ama yer tutuşu falan muazzam bence.. toplu oyunda da hatasızdı bugün ama maça hükmedecek bi olayı da olmadı..

Sabri yine çok iyiydi defansif anlamda.. Ferhat'tan Sabri'ye dörtlümüz çok iyi olunca işte saçmasapan pozisyonlar vermiyoruz, bu kadar basit.. Orhan ve Cihan'ın sıçışlarının defansı ne kadar zorladığı da şu son iki maçta ortaya çıktı..

Sukur-Karan ikilisi baya yıprattı Koray ve Baki dangozunu.. ama ikisi özellikle son 30-35 dakika fazla geldi, Gerets göremedi bunu.. Karan hala çok güçsüz, toparlanana kadar 1 ay geçecek gibi.. o boğa gibi haline bi an önce kavuşması lazım.. güçsüzlüğü bitirişlerde de etkiliyor..

neyse güzel galibiyet oldu.. savunma özellikle umut veriyor, o güzel..

Aslan Suat
18-09-06, 00:32
ikinci yari Ardanin bir pozisyonunu hakem ofsayt diye kesmis ki, hicde ofsayt degil ve Arda birebirdi. gecemeyecek pozisyonda degil.

Saunders
18-09-06, 00:40
İnamoto topcu falan degil....

Resmen 10 kisi oynadık...

İnamotonun topcu olmadıgını gormeyen ve bizi 90 dakıka 10 kişi oynatan gerets de hoca degil...

Giga
18-09-06, 00:41
beşiktaşın da penaltısı güme gitti İnamoto itti Burağı

osvaldo
18-09-06, 00:42
Gerets'i karakter olarak çok tutuyorum ama hoca falan değil. YAnlış yapmakta bu kadar ısrar eden bir Tigana bir de Gerets var herhalde. Mehmet Topal'ı gelir gelmez kadroya koydu adam fena oynamadı ondan sonra hiç oynatmadı. 2. yarı takım yoruldu orta saha göçtü 80 e kadar oyuncu değiştirmedi.

Ben İnamato'yu beğenmedim. İlk yarı çok kötüydü adı geçmedi 2. yarı biraz toparladı ama performansı yetersizdi bence. Alan savunmasını iyi yapıyor ama oynadığı mevki bundan çok fazlasını gerektiren bir mevkii.

Bu maç bizi aldatmasın takımdaki sorunlar aynen devam ediyor. BJK defansı çok kötüydü adamlar gol yemek için uğraştı neredeyse. Zaten gol de Baki'nin hediyesi oldu. Yoksa bu maç sabaha kadar oynansa berabere biterdi.

Lioney
18-09-06, 00:45
Geçen sene bir bahar akşamında
Cim Bom Bomum şampiyonluk yolunda
Hatırlayın ne oldu son dakikada(uzatmada)
Hasan Kabze yi unutma

Unutmadık, unutmayacağız
Beşiktaş ın lay lay lay....

Valla hakikatten biz gene başka bir maç izlemişiz stadta. İnamoto kötü mü oynamış :) Hayli başarılı idi diyeyim.

İlk yarı çok iyi oynadık, 5 lik maç 1 - 0 bitince ikinci yarı idare ettik.

Arda sen benim canım ciğerimsin. Hakan sen çok büyük bir futbolcusun. Bir insan bu kadar da koşarmı be kardeşim. Allah nazardan saklasın. Hasan a bu maçtan sonra da artık savunmaya gelmiyor diyemezsiniz herhalde ya da disiplinsiz oynadığını söyleyemezsiniz. Takımın mücadelesi ise harikaydı. Biz Beşiktaş ın herhangi bir pozisyonunu göremedik, direkten dönen top dışında. Sanıyorum ilk yarı atsaydık 2-3 tane daha, şimdi methiyeler düzülüyordu takıma. AH şu forvetlerimiz kendilerini bir bulsun, fizik olarak, moral olarak. Herşey çok daha güzel olacak.

Yine de kabul etmek lazım. İliç in sakatlanması, yerine sağa Hasan ın, ortaya Arda nın geçmesi bizim için inanılmaz bir şans oldu.

Hakem çok kötü idi. Kendi sahamızda, bütün taktir haklarını onlardan yana kullandı it herif. Beşiktaş ın aldığı faullerin yarısı faul değildi.

Bu arada Beşiktaş ın poziyonu penaltı ise, Ümit in itildiği pozisyonda kesin penaltıdır, lami cimi yok(yere düşüp, çırpındığı pozisyon).

Hadi bakalım.

Zalad gelsin sizi kurtarsın
Zalad gelsin sizi kurtarsın.

Bu maçı satanın ebesini öpeyim
Bu maçı satanın ebesini öpeyim.

Kartal gol gol gol
Kartal gol gol gol :) :) :)

Giga
18-09-06, 00:50
Orta sahasız oynuyoruz bana kalırsa ve burak pozisyonu dışında İnamotoyu biz göremedik valla ben 4-0 da yensek aynı şeyleri söylerdim bu kadar taktiksiz,dağınık beşiktaş karşısında daha farklı bir oyun beklerdim

Lioney
18-09-06, 00:57
Gigam çok keyifliyim çok :)

Laf yetiştiremeyeceğim şimdi hepinize :) Kızmak gücenmek yok. Bence hayli iyi oynadı, iki kere vole ile rövaşata ile top çıkardı ki defansdan içimin yağları eridi. Son on dakika dili dışarda dolaşmaya başladı yorgunluktan ama helal olsun yine de. Ne Ricardinhoymuş ne Delgadoymuş, pehhh :) Bir pozisyon bulamadılar. Aslan Ardam da şovunu yaptı.

Geçen sene bir bahar akşamında :) :) :)

Nerval
18-09-06, 00:59
1. Hem Ümit Karan'ın hem de İliç'in sakatlandığı pozisyon penaltıydı.

2. Hakem resmen zıçtı takımımın ağzına tüm kararlarda.

3. Hakan Şükür'ün pohunu yiyim.

4. Arda'yı oyundan çıkaran zihinyete koyim.

5. Gerets'e rağmen geçen sezon şampiyon olan, bu sene de bu kadar uğraşan takımın gözünün çapağını yiyim.

6. Ferhat her maç 11 de oynamalı.

7. Taraftar süperdi.

Giga
18-09-06, 01:02
Tabii canım sevinelim de sonra konuşalım maç üzerine ezik kargalar görmüştür Avrupa Fatihi nasıl .........................boşlukları siz doldurun :)

Apollon
18-09-06, 01:03
İLAÇ GİBİ GALİBİYET
Hani bazen denir ya, ilaç gibi geldi diye.. İşte ilaç gibi gelen galibiyet olsa olsa böyle olur. Geçen sezon ilk 6 haftada 5 galibiyet alırken bu sezona 1 galibiyetle başlayabilmişsin, önemli rakibin 2 puan kaybetmiş, lig puan cetvelinde üzerindeki tüm takımlar bir şekilde puan kaybetmiş, ve bir başka önemli derbiye çıkıyorsun hemde kendi sahan ve seyircin önünde..
İşte böylesi bir galibiyete tek kelime ile ilaç gibi denir..
http://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-golsevinci-260x90.jpg
İşte bu, çifte mutluluğun resmidir..

Galatasaray taktik bir oyun oynadı, ilk yarıda Beşiktaş'ın teknik ayaklarını üzerine çekip ani ve uzun toplarla Hakan Şükür'ü ve Ümit Karan'ı gol yollarına sokmayı denedi. Bundada başarılı oldu, ilk yarı boyunca çok net 3 fırsatı değerlendirebilseydi sarı kırmızılılar, skoru ilk yarıda koparıp atacaklardı. Gol ise ancak Baki'nin acemice bir hareketinden doğan penaltı sonucu gelebildi.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-bakihakanapenaltiyapiyor1-260x90.jpghttp://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-bakihakanapenaltiyapiyor2-260x90.jpg
Baki Mercimek'ten kontrolsüz girişe ders niteliğinde bir penaltı..Hakan Şükür gibi sağlam bir santrfor bile ayakta kalamıyor..

Hakem Cüneyt Çakır bir çok sarı kart kullanırken bazılarını doğru bazılarını ise yanlıştan öte saçma olarak nitelendirilebilecek şekilde çıkarttı. Hasan Şaş'a çıkarttığı sarı kartın UEFA'ya bandını yollasak herhalde bu gezegende bir daha maç yönetemez.
Maç zaman zaman kora kor bir mücadele ile bazende kötü niyetli olmasa bile çok sert geçti. Bu sert mücadelede önemli bir sakatlığın veya kırmızı kartın olmamasıda her iki takım açısından ayrıca önemli bir kazançtır.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-mondisakatliksongbasinda-260x90.jpg
Maçta Mondragon'da kısa süreli bir sakatlık geçirirken Song hemen başındaydı..

Özellikle Song-Nobre ve Ali Tandoğan-Ayhan eşleşmelerinde gözümüz hep hakemin cebinde kaldı. Neyseki vukuatsız 90 dakika sona erebildi bu ikililer açısından..
Gerets bir derbi kazandı ve kredisini sağlamlaştırdı, Tigana ise bu kadar iyi bir kadro ile daha ne kadar miras yiyecek soru işaretidir. Beşiktaş'ın kadrosu bu kadar güçlü isimlere sahipken Beşiktaş'ın sonuç alma bakımından etkisiz futbolunun faturası yakın bir gelecekte Fransız hocaya çıkacak gibi görünüyor.. Bu bir Türkiye kupasında elenme sonrasında yada Avrupa macerasında tökezleme sonrasında oluşabilir.
Maçta takımda yine zayıf olduğu iddia edilen defans dörtlümüz son derece başarılıydı, ortasahamızda Hasan Şaş'ın oyuna biraz da mecburiyetten girişi ile toparlandı. İnamoto fizik olarak takıma alışma dönemini tamamlayana kadar İliç ile iyi bir ikili olmaları zor görünüyor. Yanlarına mutlaka sert oyuna alışık adamlar gelmesi gerekiyor. Song ve Tomas gerek alan gerek adam paylaşımlarında yine son derece uyumluydular, Mondragon ise Kleberson'un kafa şutunu çıkartarak maçın skoruna doğrudan etki etti.
Beklerimiz genç aslanlarımız Sabri ve Ferhat çalıştılar didindiler, emekleri bu galibiyetle ziyan olmamış oldu..
Ortasahada artık bir Türk futbolu gerçeği Arda vakası var. Bu çocuğu sezon sonunda 10-15 milyon dolara pazarlayabiliriz yada sağlam bir kontrat ile yıllarca sarı kırmızılı formaya hizmet alabiliriz. Umarım Arda içinde ilerde Okan veya Emre Belozoğlu gibi bir acemilik olmaz yönetim açısından.
Forvette ise halen kapasitesinin yüzde 50si bile yerine gelmemesine rağmen yinede gole en yakın forvetimiz Ümit Karan attığı mükemmel penaltı golü ile bize 3 puanı getirmeyi bildi.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-umitpenaltiyiatiyor1-260x90.jpghttp://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-umitpenaltiyiatiyor2-260x90.jpg
Ümit Karan'dan Runje'ye penaltı dersi, bölüm 1 ve bölüm 2..

Hakan Şükür ise, sadece defans oyuncularına değil, yıllara da meydan okumaya devam ediyor, nazar değmesin.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/2006-7-gs-bjk-hakansukurvekoray-260x90.jpg
Hakan Şükür ve Koray maç boyunca karşı karşıya geldiler.. Çoğunda kral üstünlük sağladı..
Son söz taraftarımız için. İşte küfürsüzde olabiliyormuş, teşekkürler tüm aslan taraftarlarımıza..
Maçın önemli anları için > TIKLAYALIM (http://www.cimbom.gs/forumgs/phpBB2/viewtopic.php?t=1509)

Crohn
18-09-06, 01:05
Beşiktaş ve Fener'in bu kadar kötü olduğu bir sezon şampiyonluk sadece biraz daha iyi oynamamıza bağlı sanırım. Arda çok iyi.Umarım daha iyiye gider ,şuan benim gördüğüm tek eksiği ikinci yarıya doğru yoruluyor ve formdan düşüyor.Arda'nın yerine Cİhan'ın girmesinin nedeni de Arda'nın çıkarılmak istemesi ve sakatlanmasıymış arkadaşlar başkan söyledi..Onun dışında 1-0 olsun bizim olsun önemli olan oydu.Helal olsun,tebrikler :D

tripotter
18-09-06, 01:35
Herşey bir yana bu maçı kazanmak gerçekten çok önemliydi ve kazandığımız için çok mutluyum. Tabiki övülecek veya yerilecek bir takım şeyler var ancak şu bir gerçek ki, bu galibiyet bize bir nefes aldırdı ve rakiplerimizin puan kaybettiği bir hafta bizi avantajlı bir konuma soktu.

Maçta oynana futbola dönersek, bana göre stresli ama keyifsiz bir maçtı. Pozisyon kısırlığı Bordeaux maçının ardından devam etti. Ben zaten bu maçı Bordeaux maçına çok benzettim. Tek fark, Bordeaux 90 dakika defans yaptı ama bjk kendi çapında hücumlar yapmaya çalıştı. Ancak ortak nokta iki takımda çok kötüydü.

Rıdvanın az evvel yaptığı bir yoruma katılıyorum. Galatasaray iyi hücum yaptığı maçlarda kalesinde abuk subuk pozisyonlar verirken, iyi savunma yaptığı maçlarda pozisyon üretmekte sıkıntı çekiyor. Son 2 maçımız bu tanıma gayet uyuyorlar.

defansımız geçen maçta olduğu gibi bu maçta da 4 lü olarak çok başarılıydılar. Bordeaux maçında bordeaux üzerimize gelmediği için defans iyi gözüktü diyenler sanırım sürekli hücum yapan bjk karşısında da savunma başarımızı görmüştür.

Futbolcuları tek tek değerlendirmek istemiyorum ama ben bu gece Hasan Şaş ve Hakan Şükürü çok beğendim. özellikle Hasanın mücadelesi ve savunmaya yaptığı katkı inanılmazdı. Ümitin formsuzluğu çok bariz biçimde belli oluyor. Bikaç haftası daha var bence. Ayhan ise beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Önceden kendi başına daha çok insiyatif kullanıp birebirlere falan girerdi. Bu gece yine bol bol geri ve yan top ile pas hatası yaptı.

Hakem irili ufaklı tüm taktir haklarını bjk lehine kullandı. Düşene faul çaldı ve birçok kontramızı daha başlamadan öldürdü.

Bitirirken bir de dipnot veriyim. Cihan-Arda değişikliği Arda istediği için gerçekleşti. arda bi mücadele sırasında üst adelesine ciddi bi tekme yemiş ve oyundan çıkarılmasını kendi istemiş. ben özhan Canaydının yalancısıyım :) Ancak mantıklı geldi bana. gerets durup dururken sahanın en etkili oyuncularından birini neden çıkarsın ki?

Bir de son olarak değinmeden geçemeyeceğim. SONG bu takımdan gittiği gün bayrakların yarıya indirilmesi falan gerekir bence. Her zamanki gibi bu akşamda sahanın en önemli yıldızlarından biriydi...

korcank
18-09-06, 02:20
Eve gelirken polis çevirmesi vardı. Durdum, 'devam edin beyefendi', 'olur'; en azından Maraton'da Fenerbahçe maçına yetişeyim diyerek gazladım. Meğer bir buçuk yıl önce çalınan ve bir gün içinde bulunan plaka sorun olmuş. Arkamdan iki ekip arabası fırlamış, iddia ettiklerine göre sellektör yapmışlar ben durmamışım. Neyse, bir tanesi önüme geçip beni durdurdu. Durur durmaz da, şakır şakır namluya sürülen mermilerle, bir tanesi açık pencereden direk şakağıma dayanan tabancalar eşliğinde arabayı sardılar. İndirip, donuma kadar beni, paspaların altına kadar arabayı aradılar, üzerime çevrilmiş tabancalarını yere indirmeden. Doğal olarak tartışma çıktı, amirlerinin bulunduğu bölgeye geri dönmek gerekti, vesaire ve ancak şimdi evime vasıl olabildim.

Arda Turan çok büyük bir futbolcu. Çok daha büyük bir futbolcu olacak.

Hasan Şaş son iki maçta oyun disiplinine kendisinden beklenmeyecek derecede sadık kalarak oynuyor. (Özel isteğe binaen.)

Önce -deplasmanda- CL maçı, ardından Beşiktaş derbisi; Galatasaray neredeyse pozisyon vermeden iki 90 dakika bitirdi. Bu iki maçta da Inamoto 'tek' ön libero oynadı. Yeni gediği bir takım, yeni geldiği bir ülke ve yeni tanıştığı bir kültürde. (Daha oleeyy'e karşılık yumruk sallamayı bile beceremiyor.) Hadi, beğenme kriteri çok yukarıda olur da bu oyuncu beğenilmez, anlarım. Fakat bütün sezonun en zor klasmanındaki iki maçta bu takım pozisyon vermeden 180 dakika tamamladıktan sonra, tek ön libero olarak oyuncunun yerden yere vurulmasını anlamam pek mümkün olmuyor.

Bu maçta da, -bence- Inamoto yorgunluktan hareket edemez hale geldiği son 10 - 15 dakika dışında çok iyi top oynadı. Tebii, bu futbol. İzleyen göz sayısı bölü iki miktarında farklı yorum olması doğal, diyerek bitireyim sözlerimi.

savatage
18-09-06, 02:25
Öncelikle dönüşte Çevreyolu'nda Acıbadem girişini geçtikten sonra bir kaza olduğun u ve kazanın sebebinin de Bjk-GS kavgası olduğunu belirteyim.
İçinde 2 GS formalı kız olan arabayı sıkıştırmışlar heralde Bjk'lılar(üstlerinde forma vardı) ve kaza olmuş.
Neyse ki hasar sadece arabaya gelmiş ama iki grup,yol kenarında kavga eder durumdaydılar ki,müdahale edemediğim için sinir oldum.

Daha sonra maça gelecek olursak,
Inamoto'yu sildiğim maçtır diyebilirim.Alan savunmasını mükemmel yapıp 10 metrekarelik alandan dışarı çıkmadı.Hemen yakınından geçen boş oyunculara,bu alanın dışına çıkmamak uğruna müdahale etmedi.Üstelik müdahale etmeye kalktıklarında da oldukça yavaş kaldı.
Mehmet Topal'ı bile tercih ederim onun yerine.

Ilic'in değişmesi bana göre de olumlu oldu.Hatta Inamoto'nun yanına Ayhan geçip Arda da sol kanada geçmeliydi bence.O zaman oyunda da üstünlük sağlardık bence.Gerçi Arda maçın yıldızıydı.

Hasan Şaş takımın ağası resmen.Arda'yı azarladığı pozisyona çok kızmadım,hatta normal karşıladım aslında ama abartıp,Arda'dan çok da büyük olmayan Sabri'ye Arda'yı şikayet etmesini yakıştıramadım.
El-kol hareketleriyle tribünleri de olaya dahil etmesi ise deliliğinden kaynaklandı.Neyse ki Arda,saygılı birisiymiş.Veya bu şekilde,saygılı olmayı öğrenmiş :)
Ayhan Akman'ı ben çok beğeniyorum.Pas hataları yaptığı söyleniyor ama tıpkı Tomas'ta olduğu gibi,iyi şeyler yapmaya,sorumluluk almaya çalışırken yapılan hatalar oluyor bunlar.Sol açık olarak görevlerini yerine getiremedi ama yaptığı görünmez,ekstra katkılar oldukça fazlaydı.
Ayhan'dan destek alamadığını da göz önüne alarak,Ferhat'ı çok da beğenmedim.Kötü oynamadı ama o bölgede sağlam bir Orhan Ak çok daha yararlı oluyor bence.
Diğer bek için,Cihan'ın daha faydalı olduğunu,Sabri'nin aksine top çıkartabilmemize büyük katkısı olduğunu düşünüyorum ama bu şekilde düşünen az sayıda birisi olduğumdan,oluşan güvensizlik ortamında birkaç maç daha Sabri'yle devam edilmesi taraftarıyım artık.
Sabri iyi oynadı deniyor ama dakikalar ilerledikçe artarak yapar hale geldiği kademe hataları yzünden gol yiyene kadar pek dikkati çekmeyecek bunlar.İnşallah önemli bir maçta telafi edilemez bir gole sebebiyet vermez!

Maçın hakemi takdir haklarının tamamını Beşiktaş lehine kullandı.Duyduğuma göre Tigana hakemden şikayet etmiş ve Bjk, Sabri ile Song'un kırmızı kart görmeleri gerektiğini iddia etmiş ama kendilerine çıkartılmayan kartları veya verilen garip faulleri es geçip her iki futbolcunun da çıkan ilk kartlarının abesliğini bir kenara atarak böyle konuşabiliyorlar.Song'un sarı kartı zaten yanlış bir karardı da,Sabri de yanlış karara itirazıyla gördü tek sarı kartını.Dolayısıyla zaten iki futbolcunun mevcut kartları da aslında hakem hatasıydı.

Tribünleri hiç beğenmedim.Arada sırada futbolculara küfür de edilmeyince aynı tezahüratla birlikte uyumak için güzel bir ortam oluştu aslında.Ancak hakeme gösteremediğimiz tepkiyi Gerets'e gösterdik nedense.Zaten uyutan tezahürat hadi neyse de bu yüzden sinir oldum taraftara aslında!

edit: Korcan abi,geçmiş olsun.Ben de yeni gelebildim eve.Yollar ilginçmiş demek ki bu akşam :)

tripotter
18-09-06, 02:28
Korcan geçmiş olsun. Hakikaten talihsiz bir olay olmuş. Umarım zafer keyfini gölgelememiştir bu olay ki maç analizinden de anladığım kadarıyla etkisini atlatmışsın olayın...Ayrıca İnamoto konusuna sana katılmakla birlikte sadece şunu belirtmek isterim ki, İnamoto şuana kadar neredeyse takımda bulunan bütün Türk ortasaha oyuncularının yapabileceği hemen hemen herşeyi yaptı.Yani "İnamoto" olmasından kaynaklanan yeni birşey vermedi takıma ama ilerleyen haftalar da üzerine koyar mı bilemem tabiki...Ancak hal böyle iken insanın sorası geliyor, Mehmet Güven'in, Okanın, Volkan'ın hatta Saido'nun ne suçu vardı da ya gönderildiler ya da Paf takımına çekildiler?

cimbomparis
18-09-06, 02:30
Maç özeti

Download (http://pergamec.free.fr/Galatasaray_Besiktas.wmv) 40.5 Mo

Lioney
18-09-06, 02:55
Sevgili cimbomparis, bu dosyanın çözünürlüğü ve fps si nedir diye bir soru sorsam?

zidane38
18-09-06, 03:10
Korcan abi geçmiş olsun diyelim öncelikle.

Fazla yazmak istemiyorum simdi. Ama sundan rahatsızım kendi adıma. Bir puan kaybımızda, bir kötü oyunumuzda forumda o maçla ilgili mesaj sayısı oldukça fazla olur iken böylesi güzel ve değerli çok ihtiyacımızın olduğu bir derbi galibiyeti almışken mesaj sayısı anca gecenin bu saatinde 8 sayfa oluyor; 3 sayfa maç öncesi-2sayfa da maç içi zaten.
Ayrıca her türlü galibiyetimizin de küçümsenmesinden rahatsız oluyorum. Galiba rahatsız bir kişiliğim :)

zidane38
18-09-06, 03:15
Bu arada yarın maçı izlemeye gitmeyeceğim :)

Geçen sene iki Beşiktaş maçına da gidememiştim, ikisini de kazandık.

İki Fener maçını da izlemeye gittim, ikisinde de yenildik :)

Trabzon maçlarının ilkini izleyememiştim kazandık.
Trabzon'daki maçı izlemiştim; berabere kaldık :)

Bir nevi kendi çapımda uğur yapacam yarın, maçı izlemeye gitmeyecem. Biliyorum eğer gidip de yenilirsek kendimi suçlu hissedeceğim. Allah korusun diyelim ve inşallah kazanırız da ben bütün sene derbi izlemem yeter ki :)
Maçı da arkadaşların davetleri ve ısrarları üzerine izledim :) Ohhh demek ki uğursuzluk benden değilmiş diye seviniyorum.

Giga
18-09-06, 03:44
Korcan abi geçmiş olsun diyelim öncelikle.

Fazla yazmak istemiyorum simdi. Ama sundan rahatsızım kendi adıma. Bir puan kaybımızda, bir kötü oyunumuzda forumda o maçla ilgili mesaj sayısı oldukça fazla olur iken böylesi güzel ve değerli çok ihtiyacımızın olduğu bir derbi galibiyeti almışken mesaj sayısı anca gecenin bu saatinde 8 sayfa oluyor; 3 sayfa maç öncesi-2sayfa da maç içi zaten.
Ayrıca her türlü galibiyetimizin de küçümsenmesinden rahatsız oluyorum. Galiba rahatsız bir kişiliğim :)

Aliye bu konuda katılıyorum oynanan futbolun, tribünlerin eleştirisi bir yana bu derbi galibiyeti sonuçta ama hiç coşku olmaması düşündürücü buna kendimi de dahil edip özeleştirimi de yapıyorum

scapula
18-09-06, 08:56
* Rigobert Song inanılmaz bir futbolcu, o gittikten sonra alınabilecek yaşlı bir Cannavaro bile kimseyi tatmin etmez belki, öyle bir adam.

*Arda dün bir de sakat sakat oynadı, gerçekten muhteşem ve bir de tecrübe kazanınca neler olacağını tahmin edemiyorum, usta denilen Delgado'ya attığı çalım neydi öyle!

*Maça gidemedim çok hastayım, ama televizyondan görüldüğü kadarıyla taraftarımız gayet iyiydi, rakibi baskı altına almayı başarmış gibi gözüktü. Yalnız Gerets'e gösterilen tepkiye çok sinirlendim.

*Inamoto geldikten sonra gol yememeye devam ediyoruz, Cihan-Tomas-Mondi üçlüsünün beklenmeyen bir hatası dışında. Inamoto fazlasıyla yararlı oluyor bana göre, gole dönük bir hareket beklemeyelim, gerekirse onu da yapabileceğine inanıyorum ama şimdilik ihtiyacımız olan defansif özelliği. Yine de ofansif futbola geçen seneki Saidou'dan daha çok katkı sağlıyor uzun pasları ve zaman zaman çıkıp attığı şutlarla.

*Hakan Şükür böyle büyük maçlarda; derbilerde, Avrupa'da oynamalı, zayıf rakiplerle oynadığımızda sonradan girerse daha etkili olur, biz de bu tür takımlara Hakansız daha çok gol atarız. Ha bu arada Kazım Kanat'a da buradan gazoz hediye ediyorum, içsin, kapağını atmasın saklasın.

*Hasan da lütfen hep sonradan girsin. Çok iyi yedek.

*Ümit Karan'ı tebrik ediyorum. Bir hakeden daha 100ler kulübüne girdi. Penaltı atarkenki ciddiyetini de oturtup tekrar tekrar bütün takıma izletsin Gerets.

*Sabri nasıl bir artisttir, geçen sene takıma girmeye çalışan genç oyuncuyken bu sene takımın abisi olmaya çalışıyor, şampiyonluk coşkusuyla bile kutlamadaki pişkin hareketlerinden iğrendim. Rahatsız edici bir adam bu, iyi oynuyor bu sene, tamam; ama Galatasaray terbiyesi yok bu çocukta. Özene özene Arif Abisi'ne özenmiş, ki o bile bu kadar artist değildi, hele ki gençken. Sabri, Arda'ya abilik falan yapmasın, Arda da Sabri'yi örnek almasın, almaz da zaten. Sabri oynasın, takıma yararlı oluyor ama mümkünse sussun. Hasanlar'ın, Hakanlar'ın zamanı gelip gitmesinin tek iyi yönü takımda o abiler grubunun kalmayacak olması, Sabri'yi ya yerlerine yetiştiriyorlar, ya da Sabri onlara özenip bunu devam ettirmek istiyor. Pis ilişkiler olduğuna inanıyorum bunların ve Sabri'nin de çok umut vaadeden bir gençken körelmesinin nedeninin de çok iyi oynarken Hakan Abi'sinden yediği gereksiz fırçalar olduğunu düşünüyorum. Sabri'de birazcık zeka olsa aynısını Arda'ya yapmaya çalışmaz. Hoş, Arda da sanmıyorum ki iplesin, Arda akıllı genç, futbolundan da bakışından da belli. Sabri'nin de ne mal olduğunu biliyordur.

*Mondragon da ölene kadar oynasın bu takımda diyeceğim ama arkada da bu takımın kalesini koruyabilecek kadar yetenekli iki genç var, demiyorum :)

*PAF takımı 6-1 yendi, Özgürcan hattrick yaptı, Aydın da attı. Özgürcan bu sene sonunda kiraya verilirse Süper Lig'de oynadığı bir sezondan sonra sanırım yararlı olur, Avrupa Şampiyonası'nda da gol kralı olmuştu yanılmıyorsam. Aydın da iyi oynamış yazılana göre. Bu Aydın'ı PAF'ta tutmak cinayet. Hasan'dan daha yararlı olur bence. Oynasın artık. Ne zamanki bu gençler bu takıma katılacak, bir de iyi yönetim gelip Song gibi, Popescu gibi, Hagi gibi, Jardel gibi, Ribery gibi transferlerle bu kadroyu destekleyecek, o zaman biz UEFA Kupası'nın daha büyüğüne talip olacağız gibi geliyor bana.

*Her şey bir yana, bu takım seyir zevki veren bir futbol oynamıyor, bu sene Avrupa'da başarı imkansız, kadromuz da yetersiz. Hem Süper Lig, hem Avrupa için.

18-09-06, 09:29
Açıkçası ben çok eleştiremiyorum takımı ilk yarı fena oynamadık özellikle Ilic çıktıktan sonra. Bu takım sonuçta 4 gün önce zorlu bir CL maçı yaptı. Beşiktaş ne kadar kötü de olsa hücum yönünden iyi adamlara sahip bir takımdı ve biz 1-2 tane pozisyon verdik sadece.

Hasan'a yedek kalmak yarıyor bu maçta daha iyiydi, Inamoto ise vasatı aşamadı iyi yer tuttu ama toplu organizasyonlarda hemen hiç yoktu, bir tane de kaptırdığı top az daha gol oluyordu. Bu maçtan ziyade gelecek haftaki Trabzon maçı daha önemli derim ben.

karacaf
18-09-06, 09:48
arkadaşlar maçı kızlı erkekli gidilen bi kafe de maçı eşimle izledim..
sahada edilmeyen küfürler kafe de edildi bir iki renkdaşımın kafasını kırıyodum az daha.. Bu küfür bizim tarftardan uzak olsun artık diyorum ..4 yaşındaki oğlumu cimbomlu yapmak için odasını sarı kırmızı bayraklarla donattım. ama cesaret edip istanbula maça götüremiyorum..
maç için fazla söze gerek yok 3 puan bu hafta altından kıymetliydi..
Arda ya Song'a diyecek bişi bulamıyorum.İddia ediyorum gol yemediğimz 10 maçın 9 unu kazanırız .. defans aynen devam etmeli.. penaltı öle her zaman kaçmaz.. 100 tane kaçırsada şükür Allaha şükür..hasan sakin oynasın yeri dolmaz.bu dönem iliç ve karanın form tutmasıyla geçen seneden daha kolay bir şampiyonluk umut ediyorum..

Libraleon
18-09-06, 09:50
Geçen sene Cordoba satmıştı bu sene Mercimek sattı... BJK şu satıcılardan bir kurtulsa duman edecek ortalığı... :)

Arda sakatlandığı için alınmış oyundan Gerets in maç sonu açıklaması böyleydi...

Ve eğer İliç sakatlanmasaydı fark gelirdi sanırım.

Bu arada Karan da penaltıyı bence çok kötü attı. İlk önce kaleciyi sol ayakta yakalayıp vurdu zannetmiştim ancak sonradan gördüm ki Karan topa vururken kaleciye hiç bakmıyor... Yerden ve o kadar yumuşak vurulan topu eğer Runje doğru köşeye atlasa kesin çıkarırdı...

Birileri bizim topçulara Raşit Çetiner in eski penaltılarını izletse... Göğüs seviyesinden herhangi bir köşeye ancak tam köşeye değil sertçe vururdu ; kaçırdığını hatırlamıyorum...

DeVe
18-09-06, 10:02
İlk olarak Korcan geçmiş olsun diyorum. Bu polis arkadaşların ne yaptığını anlamak mümkün değil, ortada fol yok yumurta yok bu galyan ne kardeşim. Kapalıya girerken kapıda bir olay vardı, sebebini bilmiyorum ama kapıda bir çocuk, abi para alıcam diyor (belki çakal beleşçi kapıyı zorluyor da olabilir), görevli emniyet görevlisi bir tartağa başladı arada biz de b.k yoluna gidiyoduk. Apo'yu (O.Ç.) bile sırtımızda taşırken, ufak bir olay için adamın ağzını burnunu dağıttılar.

Hepimize geçmiş olsun diyorum. Öyle veya böyle bir derbi kazandık, zamanlaması harika oldu. Sivas-F5 in üstüne de ilaç oldu açıkçası.

Tribünden başlamak istiyorum öncelikle, çünkü bu konuda bayağı bir rahatsızlık duyuyorum. Maçtan önce saatlerce meşale ve çevresinde içerek, en güzel bestelerle coşan sevgili taraftarlar (buna ben de dahilim) neden maç boyunca bozuk plağa dönüyoruz? Eskiden saldırın saldırın vardı (hayatımda duyduğum en iğrenç ve bayık tezahürat) şimdi arman için forman için oluyor gibi duruyor (saldırından biraz daha iyi). 80 dk. olmaz ama olmamalı, ben şahsım adına söyleyeyim karşılıklı olan tezahüratları biraz daha arttırmalıyız. Bu tarz tezahüratların bağırmaktan yorulmuş saatlerdir çırpınan seyircinin nefes almasına ve muhteşem patlamalarına yol açar. Bu arada sanırım küfür içermeyen tezahüratlar da uydurmak durumundayız son kurallara göre.

Maça dönelim, derbilerin fazla teknik analizi olmaz ama ne yapalım konuşuyoruz.

Defans her geçen gün biraz daha iyi hale geliyor Sabri-Ferhat'la birlikte. Fakat bilmiyorum tv den nasıl izlendi ama ben Sabrinin yerine pek sadık kaldığını söyleyemiyeceğim. Orta saha çizgisine yakın bir noktadan iki tarafa da gayet hakim bir noktadayım kapalıda. Özellikle 2. yarıda Sabri ileri çıkışlardan hep geç döndü ve genelde Song'un üstün oyunu ve ara ara Hasan'ın alışıla gelmedik kademesiyle kurtardık ama çok da pozisyon veriyorduk o taraftan nerdeyse. Ama yerinde olduğu zamanlarda gayet başarılı bir görüntü çizdi.

Ayhan bence solda oynadığı zaman ortada oynadığından biraz daha başarılı oluyor. Ortada oynadığında aklı fikri paralel pasta ve yeteneği kısıtlı olduğu için oyunu açamıyor. Kanatta ise daha aktif bir görüntüde. Ama bu haliyle ne yaptığını hiç anlayamadığım (özellikle 1. devre hiç gözükmedi) İnamoto'dan daha iyi oynayacağı kesin. Pozisyon vermediğimiz söyleniyor 2 maçta ama vermediğimiz pozisyonları kesen geri dörtlü (başta Song) doğru analiz edelim. İnamoto'nun kaç top kestiğini istatiktik tutan varsa bana söylesin. Hele hele o halı saha topçusu gibi şuursuzca adama basması ve bazen İnamoto'yla ortada sı... oynar gibi oynamaları beni biraz endişelendirdi açıkçası. Arda her zaman güzel, her zaman güzel. Koy sağa döktürüyor, koy sola acımıyor, koy ortaya oyunu şekillendiriyor. Yok yok artık erken falan değil bu Arda için olmuş bitmiş herşey. Ben Emre'den daha faydalı olucağına inanıyorum böyle devam ederse. Tek eksiği (bunu kendi de kabul ediyor-GS dergisi son sayıda) şut, onu da kapatıcakmış öyle diyor, haydi inşallah!

Ümit Karanı 45 ten sonra almalıydı çok bekledi. Kendine gelmiş değil hala, zaten kendine gelmiş olsaydı o topları harcamazdı. Dikkat ettiyseniz iki-üç pozisyonda önü boşken top sürmeye devam etti. Güçlü bir Ümit top ayağına değmeden şutu düşünürdü. Neyse ayağına sağlık sonunda penaltıyı attık (çok korktum maçta atamazsak diye). Hakan'ı hiç tartışmak istemiyorum zaten 10 senedir tartışıyoruz. Aynı Hakan işte faydası çok, ama onu da kaçırmasaydın be aslanım olmaz mıydı?

Tribünden izlediğim maçlarda hakem için tam yorum yapmak yanlış oluyor bir çok pozisyonda yanılabiliyorsun ama benim ve tüm herkesin gördüğü bizim hızımızı çok kestiği, Tigana hakeme saldırmış onu da anlamadım adam daha ne yapacaktı her ikili de BJK'ye verdi. Cart curt kart çıkardı. Penaltıyı görmedim belki haklıdır.

savatage
18-09-06, 10:31
Maç öncesi küfüre karşı olarak yönetimin yayınlamış olduğu bildiride Galatasaray Spor Klübü yerine "Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş." yazmasına sinir oldum bu arada.
Tamam,futbol şubesi diğerlerinden ayrılmış olabilir ama aslında taraftara müşteri olarak baktıklarını güzel şekilde anlatıyordu bildirinin altındaki bu imza.

Ve ayrıca küfür hakkımızı bu maçla doldurmuş olup bundan sonra herhangi bir maçta,örneğin 30. haftadaki Fenerbahçe maçında küfür ettiğimiz takdirde 3 puanımız silinecek.Beşiktaş ve Trabzonspor'un da çok da farklı durumda olmadıklarını düşünürsek büyük ihtimalle puanı silinmeyecek olan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda şimdiden puan farkıyla avantajlı olduğuna dikkat edelim :)
Ancak yine de önceki maçlardaki gibi küfürün az olduğunu da söylemeliyim.Buna rağmen yine önceki maçlarda küfür yüzünden ceza aldığımız üzere bu maçta da az olmasına rağmen ceza alırız heralde.

CaNKaGS
18-09-06, 11:03
Takım güzel taraftar muhteşemdi dün gece. Herşey bizim için mükemmeldi. Bu galibiyetle moral bulduğumuza inanıyorum. Super ligde çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Fener de düşüşte iken manisanın arkasında ilk yarıyı bitiririz diye düşünüyorum..

Gönül sarayım
18-09-06, 11:35
Dün her şeye rağmen takımın beraberliklerden sonra 3 puanla tanışması çok iyi oldu. Maçları kaznamama psikozuna girmişlerdi. Aslında takımımız aşama aşama iyi yola giriyor. Scapula arkadaşımıza katılıyorum İnamoto geldiğinden beri Galatasaray rakibe kolay kolay pozisyon vermiyor. Tabi bunda önemli bir başka payda defans dörtlüsünün Ferhat ve Sabri ile iyice oturması pozisyon hatalarının en aza indirgenmesinindir. Sabrinin bahsedilen bir takım hareketlerine biraz müsamaha gösterelim oda daha genç öğrenecek, ne olur iyi bir sağ bek kazanmışken ona destek olalım. Sabri konuşmalarında hatalar yapıyor olabilir ama özü çok temiz bir çocuk... Oyun anlayışında bir takım değişiklikleri gerçekleştirirse hücumdada çok daha iyi olacaktır. Hücuma çıktığında son hareketi yaparken en iyi durumdaki arkadaşını iyi görebilmeli kendi iyi pozisyonda ise kendi vurmalı ancak daha uygun durumda bulunan arkadaşınıda çabucak görebilmeli. Karar verme süresini biraz daha kısaltmalı. Bu eksiklikleri tamamlarsa Sabri standartların çok üzerinde bir sağbek olabilir.

Takımımızın savunma yönü iyiye doğru gidiyor. Rakiplere pozisyon vermememiz bir avantaj oluyor. Ama şu andaki eksiklik skor avantajını elde ettikten sonra rakibin bu kadar üzerimize gelmesinede engel olabilmeliyiz. Baskı yememeyide bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Rakibe daha dirençli davranıp topu rahat kullanmalrına izin vermemeliyiz. Topu kaptığımız gibide atak oynamalarının faturasını kontra toplarla gol atarak kesmesinide bilmeliyiz.

Her şey oyun olarakda çok daha güzel olacak ben inanıyorum.

ÖNDER RB
18-09-06, 13:36
ben çoğunuzun aksine doğru bir kadro ile maça başladığımızı tek şanssızlığımızın ilicin kötü bir gününe rastgelmemiz olduğunu düşünüyorum. iyi bir ilic 25 dakikada 2 gol yapar işi bitirirdi.

koray-baki savunmasının arasına 2 forvet oynatmak ve ilicle desteklemek çok mantıklıydı. ilicle beraber hem göbekten hemde uzun toplarla etkili oluyorduk ilic çıktı sadece uzun toplara kaldık. beşiktaş savunmasına karşı bu şeklilde çok pozisyon bulmuş olmamıza rağmen çoğu maçta rakip defans bu pozisyonların hiç birini vermez.

inamotodan beklentileriniz ne bilmiyorum ama karşısında oynayan ricardinhoya olumlu tek iş yaptırtmadı oldukça az pas hatasıyla oynadı ve bence işini yaptı. 2 yıl önce alexi tek maç oynatmayan conceicaoya yapılan eleştrilere benzemeye başladı inamoto işi. galiba korcanın dediği gibi 2 maçta tek organize pozisyon vermedi inamotolu orta saha daha ne olsun.

eski gücünde bir karan olsa bugün en az 4-5 gollü bir galibiyeti kutluyorduk. çok kuvvetsiz durumda karan acilen kendini toparlaması lazım. gerçi sakatlık sürecinden normalden 1 ay önce çıkmasının mutlaka etkisi vardır.(bu arada iğrenç bir penaltı attı. ne kaleciye baktı ne de köşeye vurdu şansa terse gitti)

benzer problem hakan için de geçerli son vuruşlarda güvensizlikle beraber güçsüzlük ve yavaşlığında etkisi var. penaltı pozisyonunda mükemmel düşündü göğüsüyle iyi alamamasına rağmen biraz çabuk olsa rahat rahat alıp vururdu. bu arada bana göre bizimki de burakınki de penaltıydı. karanın pozisyonun penaltıyla alakası yoktu

ayhan bence oldukça iyi bir maç oynadı. hem top ayağındayken iyi işler yaptı hem orta sahada açık kapattı. çizgiden biraz uzakta kalıp ferhata fazla yardım edememesi bence taktik gereği orta bölgeye destek vermesindendi. bence her maç sol kanat ayhan oynamalı.

geretsin maç okuyamama problemi aynen devam ediyor. adam zaten seni hapsetmeye başlamışken delgado ile gökhanı alıyor sen seyrediyorsun. bana göre forvetlerden birinin yerine m.topalı o dakika oyuna almalıydı. hadi bunu yapmadın taze bir forvet al sen oyunu oraya yıkmaya çalış. oyun insiyatifin tamamen elden gidiyor nasıl olursa olsun bir hamle yap be kardeşim.

song seni seviyorum. manevi evlat cihan seni hiç sevmiyorum ben sabriyle mutluyum aramıza girme. ferhat ilk milli maçta formayı alır 15 sene de kimseye vermez. arda 2 sene sonra riberyden fazla para eder. hasan evet disiplinli oynuyor iki maçtır doğrudur. peki ne katkı yapıyor o muammadır.

korcan geçmiş olsun diyeceğim de olm sen yine de dua et adamlar arkadan ateş etmemişler.

güzel bir hafta sonuydu derby kazandık, fener mağlup, eyüp lider oldu. böyle haftalarda futbolu daha çok seviyorum.

CaNKaGS
18-09-06, 13:57
Maçın kilit adamı bence ayhandı. Açıkları iyi kapattı. Defansda top çıkarmakta zorlandığımız anlarda arkadaşlarına yardım ederek topu uzaklaştırmayı bildi. İleriye dönük iyi pozisyonlar yarattı arkadaşlarına. Çok koştu pres yaptı karşı takımın orta sahasına kolay top oynatmadı. Ayrıca sabrinin uzun paslarına hayranım. Mükemmel uzun pas atıyor. Hatırlarsanız beşiktaş maçındada aynısını yapmıştı ve bir çok maçta. Hasan kabzenin son golunde hakanın kafasına uzun pas ve hakan indirip hasan çakmıştı. Bu maçtada uzun pasla hakanı pozisyona soktu ve penaltı. Sabri güzel oynuyor.İnşallah böyle devam eder.. İki maçtır gol yemiyoruz. İnamoto son dakikalarda pas hatası yapsada orta sahada rakibe basarak rahat oynamasını engelledi. ricardınho ona aitti ve pozisyona sokmadı. Bence herkes iyiydi. Son dakikardaki hatalarıda göz ardı edebiliriz. Sonuçta tempolu bir doksan dakikadan sonra son dakikalarda yorgunluktan pas hatası yaptılar. O kadarda olsun. 3 Puan önemliydi aldık..

Giga
18-09-06, 16:04
Tamam derby galibiyeti süper de farklı maç mı izliyoruz ben mi kötümserim anlamadım gitti forumun hıncalı gibi hissetmeye başladım kendimi neyse :)...Bana göre İliçin sakatlanması maçın dönüm noktası oldu ve Hasan girince pozisyonlarımız üstüste geldi, biraz tempomuz arttı,Ayhan çok çok kötü oynadı resmen saçmaladı ortaya geçince, İnamoto kaç top çalmış ve kaç kez topla buluşmuş da bu kadar etkili olmuş anlamadım, rakibi bozmada Conceyi eleştirirdim eskortluk yapıyor diye daha iyi eskortluk yapanı almışız, kendi açımdan alanını iyi savunması değil top çalması,dönen topları takip etmesi daha mühim dün gene bütün dönen toplar karşı takımın oldu, ayrıca Ricardinhoyu oynatmamış denmiş Ricardinho dün ayağına aldığı her topta etkili oldu ne yazık ki biz de hiç bu tip bir adam yokken beşiktaşta iki tane var. Evet alınan 3 puan çok önemli ama ilerisi için ne takımımızdan ne de Türk futbolundan ümidim yok çok kötü bir maçtı açıkçası...Savunmamız iyi gözüktü ama asıl sınavı Liverpool maçında verecekler ama Song için kelimeler kifayetsiz kalıyor keşke her yabancımız bu kadar katkı yapsa takıma buna Gerets de dahil :)

Patriot
18-09-06, 16:53
Bi cok arkadas zaten dusunduklerimi soylemis ben notlarimi vereyim

Mondi 7
Sabri 6.5
Song 9 :okey:
Tomas 7
Ferhat 7
Hasan 7
Inamoto 4 :karisik:
Ayhan 5
Arda 7.5
(ilic) 4
Hakan 6.5
Umit 6

Gerets 6

Iyi savunma yaptik ama cok daha fazla gol atmaliydik. Umit Karan penaltiyi gercekten berbat kullandi ama sansliydi hic bakmadan topa vurdu ve sans eseri gol oldu, bi daha ki sefere gol olma sansi %50. Penalti kullanmak gercekten bu kadar zor olmasa gerek.

osvaldo
18-09-06, 17:07
Abi yapmayın allahaşkına Conce eşşek gibi koşuyordu ona buna basıyordu kora kor fizik mücadeleye giriyordu.. Ben Inamato'nun ilk yarıda kazandığı tek top, rakibe bastığı tek pozsiyon hatırlamıyorum. DMC oynayıp ta bu kadar az top kazanan kimse yoktur TR liginde... Genelde bu pozisyonda oynayanlar top çalma istatistiklerinde hep ön planda olurlar. Inamato gölge boksu yapar gibiydi. Kaçak güreşti oyunda hemen hiç etkisi yoktu. Orta sahanın dar bir bölgesinde alan savunması yaptı. Onu da yapsın artık. Ben Mehmet Topal'ın hatta Mehmet Güven'in Inamato'dan çok daha verimli olacağını düşünüyorum.

Bu arada gerek Ricardinho gerek Delgado fazlaca bireysel oynayan oyuncular. Ricardinho pek çok pozisyonda 3 kişiyi geçip bir 4. sünü de geçmeye kaltığı için top kaybı yaptı. Zaten futbol anlayışı olarak disiplinsiz bir eleman o yüzden BJK ya çok büyük katkılar yapacağına inanmıyorum.

luteum
18-09-06, 17:20
Uzun zamandir yazmiyordum, ama forumu okuyorum. Bi de cok uzun zamandir karsi takim taraftarlarindan birsey yazilmiyor bu foruma, aslinda farkliligi yaratanlardan biri de buydu belki, neyse, kendimce 2 kelam edeyim.

Once kendi takimim elbet. Zirt pirt teknik direktor degisikliginden hazzetmiyorum, Tigana gitsin diyenleri de destekleyemiyorum amma, bir teknik adam bu kadar oyunu okuyamiyor, bu kadar kotu adamda da israrci oluyorsa diyecek bir sey yok.

Hatalar:

1) Galatasaray'in kendi sahasinda ilk dakikalarda daha acik oynayacagi, baski kurmak isteyecegi cok barizdi. Ki ilk 30 dakikada oyle de oldu. Bunun sonucu zaten acik alanda zorlanan Galatasaray savunmasina hizli adamlarla (Burak'i forvete alarak, veya Ibrahim Akin gibi) saldirmak yerine, Nobre ve Bobo ile basladi. Ki ilk 30 dakikada kac kere bu ikili hic anlasamayarak top ezdi ben sayamadim. Aslinda 2 ye 3, 3e 3 pozisyonlar bulduk, biraz iyi anlasan veya biraz daha hizli olabilen oyuncular daha etkili pozisyonlar yaratabilirdi, bu tip tek pozisyon Bobo'nun arapasiyla Nobre'nin Mondragon'u gecip 0dan auta attigi pozisyondu.

2) Galatasaray'in karsi yari alanda oynamak istedigi belliyken, hala Baki ve Koray ile Runje arasinda 15-20 metre aciklik biraktik. Ve bu ikilinin anlasamadigi, hatta Baki'nin yerinde orada bir odun parcasi olsa daha az pozisyon verecegimiz belliyken, bunu okuyamamak buyuk hataydi. Ve geriden atilan butun uzun toplarda (yani isabetli isabetsiz farketmez, kaleci ve defans arasina dusen her top) Galatasaray pozisyon buldu. Ya Hakan Sukur indirdi, ya Baki sektirdi, ya da Baki ayagina aldigi nadir toplari hemen ikram etti. Penalti pozisyonu ayri komedi zaten, neredeyse 60 metrelik top Hakan'in ayagina iniyor, ve defans sonra uyanip yetisiyor. (yetismese daha iyi olacakti belki)

3) Galatasaray istedigi golu bulduktan sonra dogal olarak daha kontrollu oynamaya basladi, Arda ve Hasan gibi hareketli adamlarla acik alanda etkili olmak istedi. Ve cok iyi pres yaptilar. Ama, 70. dakika civari bir anda cok yoruldular. Yani Galatasaray'in ortasaha direncinin dustugu o kadar belliydi ki, o arada Gerets'in oyuncu degistirmemesine sastim.
Ama burada da Besiktas'in kadro garabetine tanik olduk. Kanattan bindirecek hizli oyuncu olmadigi icin, ortadan garip hareketlerle Song / Tomas'i delmeye calistilar. Olmadi, Tigana sagolsun, Mehmet Sedef gibi iyi kotu yaratici hareketlerle 1-2 pozisyon bulmus adami cikardi, Nobre gibi defansla bogusan, Galatasaray defansini en cok zorlayan adami cikardi, Bobo'yu oyunda tuttu. O da olmadi, Burak'i oyundan alip Delgado'yu sag kanada koydu, Ibrahim Akin sola gecti, abidik gubidik bir hucum duzenine donuldu. Ancak biraz sans olsa belki Kleberson'un kafasi gol olabilirdi, bu mactan alinacak en iyi sonuc da beraberlik olurdu.
82de Gerets ise uyanip taze adamlari oyuna sokunca zaten is iyice sansa kaldi.

Sonuc olarak, ben maci izlerken futbol adina aci cektim. Ne yazik ki Turkiye liginin gecen yilki sampiyonu ile guya en iyi kadrolardan birine sahip olan bir takiminin oynadigi futbol buysa, vah halimize. Top kaybi sayilari zaten futbol kalitesi hakkinda iyi fikir veriyor. Sahada goze hos gelen futbol oynayan 2 futbolcu vardi sadece, Arda, ki cok akilli ve yetenekli bu cocuk, eger simarma gibi bir hastaliga yakalanmazsa cok cok iyi olacak, ve Ricardinho.

Ayri bir paragraf da Hakan Sukur'e. Evet, Koray ile eslestigi icin cok rahat toplar indirdi, etkili olmasinda bu da onemli bir etken ama, yine de helal olsun. 35 yasinda bir adama karsi bu kadar zorlaniyorsak, olay sadece defans zaafiyeti ile aciklanamaz.

Ardarda alinan 2 lig maglubiyetine ragmen halen liderden sadece 4 puan gerideyiz. Bu da ligin cekismeli oldugunu mu, yoksa hakkaten berbat futboldan dolayi herkesin zorlandigini mi gosterir, bilemeyecegim. Ama sanirim 2.si. Bu da avrupa icin iyi sinyaller vermiyor.

Ha bir de, Gokhan Zan Baki'nin yerine oynasaydi saniyorum bu mac berabere bitebilirdi. Yine de, galibiyetten dolayi tebrik ediyorum.

Patriot
18-09-06, 17:49
Ne yalan soyliim bence Ricardinho cok iyi bi eleman. Bosa kacan adam bulamadigi icin bitirici paslari veremedi. Hagi bizde oynarken oyle bi sansi vardi soldan K.Hakan, Okan kacardi Arif ve Hakan surekli pozisyon degistirirdi Hagiye ayni anda 2-3 alternatif sunardi o da saolsun adrese teslim paslar cakardi. Ancak dikkatimi ceken Nobre ve Bobo boyle ozellikleri olan adamlar degil, top once ayagima gelsinde ondan sonra ben rakiple bi bogusup caresine bakarim tarzinda adamlar. Bjk'nin Delgado gibi bir adami yedek birakacak luksu olmasi gercekten enteresan geldi bana.

luteum
18-09-06, 18:12
Delgado gibi adami yedek birakacak degil, Delgado'yu alip sonra Ricardinho'yu alacak luksu olmasi bana garip geliyor.

Iki tane nispeten kosmayan, cok teknik, cok akilli ve yetenekli adam, ikisini yanyana koysan belki Konya'ya falan etkili olurlar ama ust duzey futbolda cok zor. Yillar oncesinin tipik "Sergen ve Sifo oynar mi?" sonra "Sergen ve Tumer ayni anda oynar mi?" sorularinin yeni versiyonlarini sorduracaklar herhalde yakinda.

Bob Marley
18-09-06, 19:08
Tomas-Song ikilisi uyumlu ve saglam oynamaya basladı. Ferhat yine çok çok iyiydi. Arda istikrarli olarak iyi oynuyor. Hakan forvete güç katiyor.

Dün çok iyi degildik, besiktas baski kurdurmadi, oyunu iyi açtilar çoklukla. Ceza sahasi civarlarina kadar iyi geldiler ama kaleye yakin bölümlerde etkisizdiler.

Tribünler iyiydi. Maç sonu gayet keyifliydi. (maç bitiminde hemen çikan insanlari anlamak güç, derbiyi kazanmissin, rakip takim seyircisi orda, en güzel eglence orda). zulümpiyat stadi pankarti gayet iyi olmus. ("Savas kapaliya yaklas" pankartini çözemedim :buyuksun: )

titanex
18-09-06, 19:31
Ben bir beşiktaş taraftarı olarak dün akşam sadece dün akşam değil CSKA maçının özellikle ilk yarısı da dahil olmak üzere takımın oynadığı oyundan memnun değilim kardeşim.

Bence Kleberson anında kızağa çekilmeli. Dün gece Gerets'e de kızdım. Haftalardır herkes Ayhan diye diye dün gece oynattırdılar. Hasan kontrollüydü. Çılgınlık yapıp topu çok ezmedi de. Böyle olunca orta saha kontrolü tamamen Galatasaray'da idi. Bizimkiler beyhude top dolaştırdılar. Kaç tane şutumuz var ki kaleyi tutan. En son 1 taneydi. 1 tane kaleyi bulan şutla hangi maçı kazanabilirsin ki?

Şimdi tüm GS'liler Baki'ye yaptırdığı penaltı için teşekkür ediyordur. Tüm BJK'lilerde sayıp sövüyordur. Şanssızlığı Toraman yada Gökhan'dan 1 tanesinin bile olmamasıydı. (Çok yetenekli olduğunu iddia etmiyorum bu arada. Bir nevi eski GS'li Yalçın desem siz ne olduğunu anlarsınız artık)

Hakem'in kötü olduğunu düşünmüyorum ama diğer statlardaki hakemlerin yapmadıklarını yaptığı için bazı sarı kartlar çıktı. Sabri sırf itirazdan sarı kart gördü. Biraz art niyetli olsa bence Song'da kırmızı kartı görebilirdi.

Akşamki maç maalesef iyi değildi. Bu Türk futbolunun giderek kötüye gittiğinin bir kanıtıdır bence.

Lioney
18-09-06, 19:46
Sevgili luteum, hem gelip yazmıyorsun hem de bu forumda eskiden farklı takım taraftarlarıda yazıyordu diyorsun :) Olmuyor abicim.

Bak senin gibi kova Beşiktaş ı tutan can dostum Fırat(titanex) ı da getirdim yazıyor. Hayır Futbol Dünyası formunda Beşiktaş maçlarını bilmem kaç paragraf ile değerlendiren ben oluyorum, gelip iki çift kelam etmiyorsunuz, bir de hayıflanıyorsunuz :) Zaten çakmışız ehehehe :)

Fırat bey beğenmiyorsan Kleberson u bize gönderiverin yahu. Adamın ne günahı var anlayabilmiş değilim. Bugün Atilla Gökçe de giydirdikçe giydirdi ona. Nobre kadar taş düşsün kafanıza emi :)

Neyse siz beni teknik direktör yapın iki haftada toplarım takımı ben :)

Veyahut yakınlarda bir Fener maçı ayarlayın olsun bitsin ehehe :)

Ha unutmadan Hasan Kabze nin selamı varmış size ahahah :)

Bu arada Türk futbolnun kötüye gitti falan yok efendim, baş aşağı giden Beşiktaş, lütfen yani, karıştırmayalım :)

gian
18-09-06, 19:56
Fred vardı, painy vardı kayboldular; Jay-Jay fenerlilerden de.. Sanırım bir dönemki küfürler kacırdı arkadasları..

M.Yasin Cakmak
18-09-06, 20:17
Besiktasli arkadaslari bilmem de gecen seneden sonra buraya gelecek Fenerli'nin saglam medeni cesareti olmasi lazim :).

Gerci Antu'da elestiri yasaklandiktan sorna takimlarini elestirmek icin gelebilirler, bekleriz :)

luteum
18-09-06, 20:30
Eheh abi caktiniz diyecek bisi yok.

Ben zaten hic anlayamiyorum bu esitligi.
Takimlarin form durumu ve gucu ne olursa olsun, genel olarak

GS BJK macina GS %60 galibiyet olasiligiyla baslar,

BJK FB macina BJK %60la baslar

FB GS maclari Kadikoydeyse Fener %100le baslar (eheheh dayanamadim)

saka bi yana, hakikaten GS bizi hep yeniyor, su ya da bu sekilde. Inonu'de de berabere falan kaliyoruz. (hem de ne beraberlikler - 2-0dan 2-2lik mac vardi bikac yil once, onun disinda Fevzi'nin muhtesem yumurtasi vardir 1-1lik macta, 0-0 vardi bi de De Boer varken sanirim)

Bunlari teknikle taktikle futbol bilgisiyle aciklamak zor. Psikolojik desen, oyuncular degisiyor surekli. Ilginctir.

Saunders
18-09-06, 20:54
GS BJK macina GS %60 galibiyet olasiligiyla baslar,

BJK FB macina BJK %60la baslar

Dogru söze ne denir :)

Serkan1905
18-09-06, 23:28

Alo! Sen kimden yanasin???

:D

Saka bir yana. Aci ama gercek...

ÖNDER RB
19-09-06, 00:37
ya bi anlatın o zaman, madem ricardinho müthiş oyuncu inamoto da hiç bir şey yapmadı bu takım son 2 maçtır nasıl organize tek pozisyon vermeden maç bitiriyor acaba.

bakın ben inamoto mükemmel ön libero falan demiyorum yanlış anlamayın. sadece görevini yapıyor diyorum. 300 bin euroluk adamdan benim daha fazla bir beklentim de yok zaten.

ayhan konusunda ise hiç laf söyletmem valla. bir kere ayhan ortaya gelmedi arda ortaya geldi ve ayhan mükemmele yakın top oynadı. iş yine beklentilerde siz ayhandan ardanın yaptığı hasanın yapmaya çalıştığı işleri beklerseniz daha çok ayhan eleştirisi yazarsınız.

zidane38
19-09-06, 00:46
Ayhan konusunda aynen Önder abi gibi düşünüyorum. Takımda her zaman yer bulması gereken 4-5 oyuncudan biri.

Saunders
19-09-06, 01:26
ya bi anlatın o zaman, madem ricardinho müthiş oyuncu inamoto da hiç bir şey yapmadı bu takım son 2 maçtır nasıl organize tek pozisyon vermeden maç bitiriyor acaba.

bakın ben inamoto mükemmel ön libero falan demiyorum yanlış anlamayın. sadece görevini yapıyor diyorum. 300 bin euroluk adamdan benim daha fazla bir beklentim de yok zaten.

ayhan konusunda ise hiç laf söyletmem valla. bir kere ayhan ortaya gelmedi arda ortaya geldi ve ayhan mükemmele yakın top oynadı. iş yine beklentilerde siz ayhandan ardanın yaptığı hasanın yapmaya çalıştığı işleri beklerseniz daha çok ayhan eleştirisi yazarsınız.

Bu adam nasıl bir onlıberoki bir top calamadı mac boyu...Ricardinho her topu alısında gecti...Hatta mehmet sedef bile bir pozisyonda maymun etti resmen...

Hele ikinci yarı direk pili bitti...Ayagına nadir top gelıslerınden birinde artık yorgunluktan o kadar caresiz kaldıkı hakeme nısanladı o top dondu pozisyon oldu...

Ki bunları dikkat edersenız oyunun tek yonunu (defans) oynadıgı halde yaptı...Hucumuda katılsa demekkı ılk yarıyı cıkaramaz bu adam...Beşiktaş macında hucumda bir kez topla bulusmadı...

M.Yasin Cakmak
19-09-06, 01:27
Şöyle açıklayayım Önder abi:

Bordo'nun atak yapmaya niyeti, Beşiktaş'ın da gücü yoktu. Liverpool maçında belli olur.

Ayrıca defans dörtlümüz mükemmeldi, ataklar oluşmadan engellediler. (Sabri ve Ferhat'ın eklenmesi sonucunda olan birşey.)

CaNKaGS
19-09-06, 09:22
Bence liverpool maçında 4 de yesek bu kadroyu korumalı. Sabri ve ferhat çok iyi oynuyorlar ve bence song ile tomasın yükünü azalttılar. Ayhan her zaman ilk onbirde oynamalı...

Giga
19-09-06, 11:36
Ayhan oynasın diyorum ama Beşiktaş maçında iyi oynadı demek hayli iyimser bir bakış açısı takımın en kötülerinden biriydi bence ayrıca asıl Liverpool maçı belli edecek savunmamızı Bordeuxun niyeti Beşiktaşın becerisi yoktu. İnamoto kaç kez topla buluşmuş, kaç top çalmış beğenen arkadaşlardan yanıt bekliyorum bu konuda

osvaldo
19-09-06, 11:47

Bir kez daha diyeyim Ricardinho çok süper topçu değil bence... Topu ayağına yapıştırıp gitmeye çalışan tarzda bir adam. 1960 ların 70 lerin modeliyle oynuyor.

Bizim maçtaki başarışızlığı da topu ayağına alıp 3-4 kişiyi çalımlama sevdasından kaynaklandı bence... Yoksa Inamato'nun gölge savunmasını çok rahat geçti hemen her pozisyonda.Hatta 2. 3. yü de geçti ama sonu gelmedi tabi.

Beklentimizi oyuncunun ücretiyle orantılamak ta yanlış. Burası GS kulübü. Burada oynayan oyuncu "300 bin alıyor sudan ucuz" özelliği ile akla gelmemeli. İşini hakkıyla yapacak adama forma verilmeli. 300 bin alır 500 bin alır bu konu mevzubahis olmamalı. Bu düşünce bizi 3 sene sonra toplamı 3 milyon euroyu geçmeyen bir takıma götürür. O zaman da "15. olduk ama 100-150 binlik adamlarla bu kadar olur" deriz.

Bence Mehmet Topal-Ayhan ikilisi üzerinde durulmalı. Inamato'nun ilk 11 olarak takıma çok büyük katkılar yapacağına inanmıyorum. en azından şu anki görüntüsüyle.

Libraleon
19-09-06, 12:08
İnomoto benim beklediğimden daha iyi çıktı. Rakibi bozuyor ve sürekli koşuyor...

Transferleri alınan verim/ödenen para orantısıyla değerlendirmek gerekir... Takımdaki tüm oyuncular yıldız olmak zorunda değil.

Yıldız dediğimiz adam Sergen keçi oldu , yıldız olmayan İnomoto ŞL de oynuyor...

Patriot
19-09-06, 12:58
Savunmamizin pozisyon vermememizin nedeni Sabri ve Ferhatin cabuklugu o yuzden Song ve Tomasinda performansi artti, bu tesaduf olamaz. Song ve Tomas surekli Orhan/Ergun ve Cihanin kademisine girecem diye kendi pozisyonlarinda siritiyorlardi. Burada inamotonun pek katkisi olduguna inanmiyorum (ama kerataya hala sempatim var o ayri bak :) ) zaten Geretste bugunku (Sabah) roportajinda sahanin en iyisi Sabriydi demis. Ornegin Bordo macinda Sabri bir pozisyonda ters kademeye girdi Cihan ve Orhandan boyle bir hareketi beklemek olanaksiz. Eskiden K. Hakan ve Fatih bunu cok iyi yapardi. Umarim Sabri ve Ferhat oynamaya devam ederler. Bircogumuz begenmesekte anladigim kadariyla Gerets'te Inamotoyla devam edecek bu durumda insallah bizim Japon performansini artirir.. yani tribunde sadece 50 tursitle kalmasin bu olay :kiskis:

Sovereign
19-09-06, 14:29
Israrla söylüyorum,oyuncuları yanlış yerde oynatmak ile hem İliç'in,hem de Inamoto'nun potansiyellerinden faydalanamıyoruz.

Hem de takımın potansiyelinden.

Lioney
19-09-06, 15:20
Yahu cidden topu topu iki maç yapmış bir adamı bu kadar sert eleştiriken (Korcan ın bunla ilgilibir yazısı da var yukarda, işte yeni bir ülke, yeni bir takım vs.) bunun haksızlık olduğunu düşünmüyormusunuz?

İkinci olarak her dafasında söylüyorum, bu işte takım işi. Elbet futbolcuların bireysel performanslarını, biraysel katkılarını, bireysel varoluşlarını yadsımıyorum ki, nihayetinde takım zaten o bireylerin toplamında oluşuyor ama nihayetinde alınan başarının ve başarısızlığın bir kişiden geçmediğini niye dikkate almıyoruz. Nihayetinde İnamoto yu o takımın bir parçası olarak almıyoruz ama onu ayırıp başkalarına paye çıkarıyoruz. Şunu anlayabiliyorum gelen eleştiriler içinden; İnamoto nun bizim ihtiyacımız olacak tipte bir önlibero olup olmaması eleştirlebilir bir futbol görüşü olarak. Nihayetinde bunun oynadığı maç sayısı ile veyahut ülkede ne kadar bulunduğu ile bir ilgisi yok. Ki forumun hemen tamamı aslında daha değişik özelliklere haiz bir ön libero istiyordu zaten. Lakin sanki kast edilen bundan bambaşka eleştirler.

Velhasıl merak ediyorum; söz gelimi siz, Sabri nin kaç top kaptığını, Ferhat ın kaç top kaptığını falan saydınımız da onları başarılı bulurken 'İnamoto kaç top kaptı' şeklinde bir soru soruyorsunuz. Aslında tüm takım için böyle veriler varsa, üzerine konuşma sağlıklı olabilir. Neyse ben başka bir konuya şey edecektim;

maraton.com.tr den alıntıdır. Luce nin derbi yorumu(bold kısımlar yıktı beni eheh)

--------------------
G.Saray'ı da Beşiktaş'ı çalıştırmış ve iki takımda da şampiyonluk yaşamış olmamdan ötürü merakla beklediğim bir derbiydi... Ama futbol açısından hiç de beklediğimi bulamadım. G.Saray 3 puanı hakeden bir oyun sergilerken, Beşiktaş deplasmanda maç kazanmak için neredeyse gereken hiçbir şeyi yapamadı.

Oysa ilk 25 dakika Beşiktaş'ın üstünlüğü altında oynandı. Ricardinho'nun yumuşak paslarında Nobre ve Burak çabuk rakip kaleye indiler, rakibi eksik yakaladıkları pozisyonları ise son pasları yanlış tercih ettikleri için gole dönüştüremediler. Bu bölümde üst üste Song, Arda ve Sabri'nin gördükleri kartların hepsi de saçmasapandı. Beşiktaş, rakibi sinirlendirmiş ve istediği tempoyu yakalamışken, yukardan Tanrı devreye girdi. Koray'ın göğsüne bastığı pozisyonda sakatlanan İliç'in yerine Hasan Şaş girdi ve derbiye Hasan'sız başlamanın intiharla eşdeğer olduğu bu andan sonra daha iyi anlaşıldı.

Hasan, hırsı ve agresifliğiyle bütün G.Saray takımını ve Sami Yen'deki tribünleri ateşlendirdi. Düşünün, Beşiktaş defansının göbeğindeki Koray-Baki anlaşmazlığını kullanması gereken G.Saray, ilk derinlemesine pasını 29. dakikada Hasan'ın ayağından attı. Hakan golü kaçırdı ama Türk futbolcularımdan öğrendiğim deyimle 'maden' bulunmuştu. O andan 37. dakikaya kadar G.Saray araya atılan toplarla üst üste 4 tehlike yarattı. Bunlardan birinde Ümit Karan penaltıdan golü attı ve Beşiktaş'ın da morali bozuldu.

Beşiktaş'ın stoperini uzaktan Stam'a benzettim. Ama topa ilk müdahalesini gördüğümde başkası olduğunu anladım. Hakan Şükür yorulana kadar Baki'yi dağıttı ve Beşiktaş defansının bütün dengesini bozdu. Penaltıyı da Baki 'acemice' yaptırdı, rakiplerine verdiği diğer asistleri (!) ise G.Saray forveti değerlendiremedi.

FARK BİLE OLURDU
Beşiktaş yeni kurulan bir kadro olduğu için takım görüntüsü sergileyemedi. Göbeği bu kadar dengesiz bir takımın, tek ön libero Kleberson'la oynaması riskliydi. Kleberson, her dönen topta 4-5 G.Saraylı'ya karşı kesicilik görevini yerine getiremedi ve Beşiktaş çok pozisyon verdi. Tigana, son yarım saatte gol için Delgado, Gökhan ve İbrahim Akın&'ı soktu ama orta saha organizasyonu hiç olmadığı için, neredeyse 7 adamla hücum ettikleri anlarda bile doğru dürüst pas alışverişi yapamadılar, geriye dönmekte de zorlandılar. Bu, onların henüz takım olmadıklarının göstergesiydi. G.Saray'ın forvetleri, özellikle Ümit Karan formda olsa kontrataklarda fark artabilirdi.

G.Saray'da Song, Hakan Şükür ve Hasan gibi 3 hırslı adam, derbiye kötü başlayan takımın toparlanmasını sağladı. Arda'ya ise hayran kaldım. Seyircinin de benimle aynı fikirde olduğu, çıkarken Gerets'in ıslıklanmasından belli oldu. İki takım arasındaki en belirgin fark belki de Arda'ydı. Beşiktaş'ta onun gibi direkt kaleye giden, yaratıcı bir ayak olsa takımı toparlardı. Ricardinho ve Delgado Türkiye şartlarında çok yumuşak kalıyorlar. Ya etraflarının sert adamlarla doldurulması ya da ikisinin de fizik kondisyonlarını artırması gerekiyor.
--------------

Bu arada herifin işi gücü yokmu anlayabilmiş de değilim yahu, hayatı burdaki maçları, olayları yorumlamak ile geçiyor :) Bu kadar vakti kendi takımına ayırsa, Roma dan 4 yemezdi valla ehehe :)

Şakası bir tarafa, herifin orda sıkıntıdan patladığı çok belli, bu kadar uyduruk bir ligde bunca zaman yazık etti kendine. Gerçi adam alacağı paraya bakar ama yine de orada memnun değil kanımca.

19-09-06, 17:14
Roma maçı da ilginç maçtı Serkan 70 dakika Roma'nın pozisyonu yoktu sonra 1 gol yiyince 10 dakikada 3 tane daha yediler :)

Namelessonegs
19-09-06, 18:32
Ayhan gibi hem sola yardıma gelen hem on libero da savasan bir oyuncuya kesin ihtiyacımız var..İnamoto ise cok guzel paslar atan teknik bir oyuncu ama daha 100'de birini goremedik bu ozelliginin..

CaNKaGS
20-09-06, 09:35
Takım bence takım gibi oynuyor. Ve daha iyi yerlere geleceğiz. Bu sezon rakiplerimiz basına göre flaş transferler yapsada biz yine takım olarak çok iyi oynuyoruz ve biz puan kayıpları yaşamadığız sürece puan farkıyla açık ara farkla bu sezon şampiyonluğu garantileriz. Ama ilk önce deplasman fobimizi yenmeliyiz. Rakiplerimiz suanda teknik direktörleri ile başları dertte bunu fırsat bilip puan kaybetmeyerek puan farkıyla önlerine geçmeliyiz.

Giga
20-09-06, 22:28
Çok iyi oynadığımız yok da lig berbat ondan puanlar yakın bu arada herşeye rağmen ilacımız beşiktaş oldu gene :)

TuLKaS
21-09-06, 16:29
Alisamiyen'e gittik geldik.Kazandıgımız için ve samiyeni görebilidigim için cok mutluyum :lol: Bu senede şampiyon biz olacagız gibi karşımızda rakip yok gibi :)

DeVe
21-09-06, 17:16

Yapmayın beyler nesi gerçek, tamam böyle bir imajımız var ama onun nedeni, kaybettiğimiz maçların hep ses getiren maçlar olması. Kazandıklarımızın ise genelde prestij maçları olması.

Eğer böyle bir durum olsaydı aramızdaki fark 200'lerde olurdu. Oysa ki uzun yıllardır farkta aşırı bir oynama yok. En son 20'lerdeydi galiba. Kaldı ki kupalarda hep gülen taraf biz oluyoruz.