PDA

Tüm Versiyonu Göster : BJK-FB maci sonrasini hatirlayalim!

cozker
14-12-04, 15:46
Her 2 mac sonrasi yasananlar birbirine ne kadarda cok benziyor. Ama arada bir fark var. BJK yönetimi Aziz Yildirim'a agzinin payini öyle güzel vermisti ki FB yönetiminin buna verebilecek hicbir cevabı kalmamıstı. Keşke bizim yönetimde de Aziz Yıldırım terbiyesizine agzının payını verebilecek bir isim olsaydı.. İşte o mac sonrası yaşananları birkez daha hatırlayalım!

-------------------------------------------------------------

Dostluğa Yıldırım düştü

Yıldırım Demirören dün Beşiktaş'a yönelik ağır bir bildiri yayınlayan Fenerbahçe'ye sert çıktı, "Futbolcusunu döven, kapısının önünü temizleyemeyen bir kulübün bize laf söylemeye hakkı yok. Herkes haddini bilecek" diye konuştu

'Eze eze yendik'

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, BJK TV'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye ağır suçlamalarda bulundu. Sarı - Lacivertli kulübün dün yayınladığı bildiriye sert tepki veren Demirören, ezeli rakiplerini derbi maçında eze eze yendiklerini belirtti, "Fenerbahçe mağlup olmayı öğrenecek. Olayları başka yerlere çekmesinler, önce kendi kapılarının önünü temizlesinler. Önünü temizlemeyen bir kulübün bize laf söylemeye hakkı yok" ifadelerini kullandı.

'Özür borcumuz yok'

YILDIRIM Demirören sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendi futbolcusunu, stadına gelen rakip oyuncuları döven bir kulüp bizi göreve davet edemez. Yapılan açıklamalar hiç hoş değil. Herkes haddini bilecek. Hiçbir şey geçen seneki gibi Fenerbahçe'nin istediği şekilde olmayacak. Onlara bir özür borcumuz olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş nerede ne yapmasını bilen bir kulüptür. Eğer bir özürde bulunacaksak o da yendiğimiz için olur. Asıl özürü onlar bizden dileyecek."

'Emre'nin arkasındayız'

EMRE konusunun Nouma olayına çevrilmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini de belirten Yıldırım Demirören, "Futbolcumuzun sonuna kadar arkasındayız. Emre kovulacak bir hareket yapmadı. Raporlarda olmayan bir olayla ilgili TV görüntülerinden ceza verilirse, yorumcuların kuklası oluruz. Böyle bir ceza verilirse BJK TV olarak tüm maçları çekip gözlem altına alacağız. Bizim maçımızı bu kadar detaylı inceleyip, diğerlerini görmezlikten gelmek eşitlik ilkesine aykırıdır" dedi.

İşte Fener'in bildirisi

'Dostluğa darbe inmiştir'
FENERBAHÇE Kulübü derbi maçında saha içinde yaşanan olaylar için dün Beşiktaş Kulübü'nü eleştiren sert bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu imzasıyla yayınlanan bildiride şu ifadeler kullanıldı: "Sahada mücadele eden sporcuların birbirlerine rakip değil de, hasım tavrı sergilemeleri, ezeli rekabet ve dostluğa indirilmiş bir darbedir. Beşiktaşlı Carew'in Van Hooijdonk'a, Emre Aşık'ın ise Nobre'ye karşı yapmış olduğu sportmenlik dışı hareket ve davranışlar, fairplay anlayışı ile bağdaşmamaktır."

'Sporcu ahlaklı olacak'
RAKİBİNE her türlü çirkin davranışları alışkanlık haline getirenler, aslında sporun kutsal ruhunu taciz etmekten öteye gidemeyeceklerdir. Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, birkaç Beşiktaşlı futbolcunun sahada sergilemiş olduğu sportmenlik dışı çirkinliği Beşiktaş camiasına değil, bu kişilerin bireysel eğitim noksanlığa bağlıyoruz. Futbol Federasyonu'nu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nu ve Beşiktaş Kulübü'nü göreve davet ediyoruz. Atatürk'ün dediği gibi sporcu her şeyden önce ahlaklı olacak."

http://www.milliyet.com.tr/2004/11/03/spor/axspo01.html

LuisFigo
14-12-04, 15:59
'Sporcu ahlaklı olacak'
RAKİBİNE her türlü çirkin davranışları alışkanlık haline getirenler, aslında sporun kutsal ruhunu taciz etmekten öteye gidemeyeceklerdir. Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, birkaç Beşiktaşlı futbolcunun sahada sergilemiş olduğu sportmenlik dışı çirkinliği Beşiktaş camiasına değil, bu kişilerin bireysel eğitim noksanlığa bağlıyoruz. Futbol Federasyonu'nu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nu ve Beşiktaş Kulübü'nü göreve davet ediyoruz. Atatürk'ün dediği gibi sporcu her şeyden önce ahlaklı olacak."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bkz: selcuk,tuncay,serhat,fuckyel..... kendi sproculari cok ahlakli galiba :)

painy_boy
15-12-04, 04:51
her yenilgiden sonra cikarlar boyle ortaya...

mac oncesi "laylaylom fark aticaz,5 aticaz 5iktas olacak 6 alticaz 6 kasim'daki gibi" derler..

mac sonu "bunlar kadikoy'e de gelecek o zaman gorecekler,carew nasil gelecek kadikoy'e ? 33.haftayi bekliyoruz" laflari atarlar...

yenilgiyi hazmedemezler,saga sola saldirirlar kudurmus kopek gibi...

yakisir fenere yakisir..

kara01
15-12-04, 13:47
bizim yonetim niye o kadar suskun anlamakta gercekten gucluk cekyorum :kizgin: