PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 0 Bordeaux 0

Sayfalar : [1] 2

hedehodo
09-09-06, 23:44
avrupa da farklı oynuyoruz hadi aslanlar alın şu maçı.

Ali
09-09-06, 23:47
umarim denizli maci bu mac yüzünden böyle bitmisdir.....Ne olur Su maci bari dogru düzgün oynayin ve alin....
Tarafatar Stadi dolduracagiz diye ugras verirken,yapmayin bir sakatlik.....

1:0 bizim olsun

M.Yasin Cakmak
09-09-06, 23:47
Hasan'ın yerine Sabri, İnomoto'nun yerine Ayhan, Hakan'ın yerine Karan/Kabze oynarsa ve İliç de iyi gününde olursa hala alabiliriz.

Giga
09-09-06, 23:49
Biz gol yemeden yapamayız maalesef

Serkan1905
09-09-06, 23:51
Hasan'ın yerine Sabri, İnomoto'nun yerine Ayhan, Hakan'ın yerine Karan/Kabze oynarsa ve İliç de iyi gününde olursa hala alabiliriz.

Ben olsam kesinlikle denerim. Arti Ergün ve Cihan oynamamali. Gerekirse Sabri sag bek, Hasan sag kanat. Gerci yine de ümitsizim.

Acilen bir galibiyete ihtiyacim var.

Sheva
09-09-06, 23:57
Song ve Tomas bekler yüzünden mi böyle saçmalıyor yoksa bir dertleri mi var çözemedim.. Ama böyle oynamaya devam ederlerse bordeaux'dan da yeriz güzel güzel golleri, özellikle Song'un gereksiz yerde gereksiz zamandaki faullerine hasta oluyorum..

Onun dışında en azından Ayhan'ın inamoto yerine girmesi şart, ben yine de hasan'la başlama taraftarıyım, orta dörtlüden aksayan olursa yerine sabri girebilir.. Forvet en büyük problem, hakan berbat durumda ama onu yedeğe çekebilmek için diğer oyuncuların hayatlarının en formda dönemini yaşaması gerektiği ve şu an da öyle olmadığı için yine hakan oynar büyük ihtimalle.. yanına da kim oynarsa farketmez zira kim oynarsa oynasın uyum sağlayamıyor..

caglar_by
10-09-06, 01:28
Uzun bi aradan sonra memleketime kesin dönüş yaptım :) (aslen yalova'lıyım ama ) ve Galatasaray'ımın bu sezonki benim için ilk maçında kapalıdayım, avrupada başkayız, hem biz şampiyonlar ligini, hemde şampiyonlar ligi bizi çok özledi eminim, yalnız tek sorunum maça yalnız gelicem ve bilirsiniz tek başına maç pek zevkli olmuyor, forumdan kapalıda olucak arkadaşlar varmı diye de sormıycam tabiki var, kısacası hem beni hem Galatasaray'ı yalnız bırakmassınız dimi?

Bu arada maçı kesin alıcaz bütün uğurlarımı bu maç için biriktirdim :)

Ed20Reed
10-09-06, 11:02
Bordeaux bizden korkuyor .avrupa maçlarında güzel oynuyoruz ama hayırlısı işallah alırız.

Genç-Aslan
10-09-06, 11:56
Korkmalarin tek nedeni bizim Avrupada bir ismimiz olmasidir.

Onlar bizim dunki oynadigimiz maci seyrettilerse daha da korkarlarmi bilemiyorum.

Ama bu bir gercekki Galatasaray Avrupada bi baska oyniyor , yeter artik lig'de ki ezziyet. Galatasarayimdan bir galibiyet bekliyorum Bordeaux'a karsi , insallah yeneriz.

Ama Cihan'in oynamasi bizi yinede baya bi zorlandiracaktir, her oynadigi macda zorlandirdigi gibi. Insallah Gerets biraz aklini kullanir ve sag bek'e sabriyi koyar.

ÖNDER RB
10-09-06, 12:19
arda-inamoto-m.topal-ayhan orta sahası karan-iliç forveti ile başlarsak ve takımın üstündeki isteksiz havayı atabilirsek belki bir umut olabilir. ancak bence en iyi ihtimal beraberlik olur.

Maynard
10-09-06, 12:48
Arkadaşlar maça gidemeyecek kapalı bileti olan varsa bana ulaşabilirmi?

Maça geliyorum fakat kapalı bileti bitmiş...

Gladi
10-09-06, 15:16
bu macı ne yapıp edip alacağımıza inanıyorum, başka bi alternatif olmadıgı ortada zaten...

Gönül sarayım
10-09-06, 16:46
BORDOYU YE-NE-CE-ĞİZ BAŞKA YOLU YOK. Bu cümleyi tüm oyuncularımız kafasının her yerine bir güzel kazımalı... Geçen senki ruhun bir parçası bile bu maçı almamızı sağlayablir. O sahaya kim çıkarsa çıksın terinin son damlasına kadar o çimlere akıtmalı. Belki biraz duygusal olacağım ama '' O stad biliyorsunuz Atatürk Olimpiyat Stadı'' Atamızda orda sizin yanınızda olacak sizi izleyecek. Sadece onun için yenin Bordoyu...

osmanhy
10-09-06, 19:57
istanbulda aliriz bu maci...1-0 olsun bizim olsun ama bence da fazla olur

kadroda soyle olsun
mondi
cihan-song-tomas-ferhat
sabri-mehmet-ayhan/inamoto-arda
ilic-hakan/umit

rybczynski
11-09-06, 01:45
çok endişeliyim çoook, yapacağımız 6maçın hiçbirinden umutlu değilim açıkçası...

u-A
11-09-06, 02:39
arkadaslar Orhan ve Ergün sakat solda Ferhat mecburi oynayacakmis !Gerets sagdada Cihanin yerine Sabriyi oynatacakmis,bunlari Telegolde söyledi Muhabir Süleyman Rodop ve simdiye kadar 72.000 bilet satilmis yani genel olarak. 3.000 kisi kalmis onlarinda satilacaktir insallah !

tripotter
11-09-06, 03:35
arkadaslar Orhan ve Ergün sakat solda Ferhat mecburi oynayacakmis !Gerets sagdada Cihanin yerine Sabriyi oynatacakmis,bunlari Telegolde söyledi Muhabir Süleyman Rodop ve simdiye kadar 72.000 bilet satilmis yani genel olarak. 3.000 kisi kalmis onlarinda satilacaktir insallah !

süleyman rodopun elinde kağıtla telegole çıkıp son dakika haberi diye söylediği bir söz ya da verdiği en ufak bir bilginin doğru çıktığı gün F5'li bi tanıdığıma yemek ısmarlayacağım...ferhat olayı zaten mecburi olacak.orhan ve ergün sakat çünkü...sabri olayı ise rodopun fantazilerinden biri...keşke söyledikleri doğru çıksa ama cihana bizim bakış açımızla teknik heyetin bakış açısı çok farklı...o nedenle cihan her zaman olduğu gibi bu maçta da sağ bek oynayacaktır eğer bir sakatlık falan çıkmazsa...

CaNKaGS
11-09-06, 10:42
Yine cihan yine cihan yaktı bizi. Ama arkadaşlar şampiyonlar ligi ile türkiye ligi ayrı bir havası var. Denizlide oynadığımız topu oynamayız ve bordoeuz da kötü durumda ama adamlar şampiyonlar liginde çantada keklik değil ama alırız inşallah bu maçı alırsak türkiye liginde düzeliriz ve hafta sonu beşiktaşıda yeneriz gibime geliyor. Beşiktaşın defansı dün rezil bir haldeydi. Keşke trabzon eski 7-0 hezimetin intikamını alsaydı. marcelinho dalga geçmese bu maç 8-2 veya 9/2 biterdi..

CaNKaGS
11-09-06, 10:44
Bence bu maçta carruscayı oynatabilir gerets üst düzey maçların tecrübesiyle belki ilk onbirde oynatabilir carruscayı. Ne olursa olsun inşallah alırız bu maçı.

Patriot
11-09-06, 11:17
Birak abi ne Carruscasi adamin ayakta duracak dermani yok püüfff desen devrilecek. Ben cift forvet taraftariyim ilk macta mutlak 3 puan almamiz lazim yoksa olay baslamadan biter. Bir cogunuz benimler hemfikir olmayacak ama benimkadrom bu mac icin aynen soyle olur.

-------------------Mondragon------------------

Sabri-------Song--------Tomas--------Ferhat

----------------------Ayhan----------------------

-----Hasan-------------------------Ardan------

----------------------Ilic---------------------------

-------------Hakan--------Umit-----------------

Sovereign
11-09-06, 12:36
Böyle şeyleri kolay kolay yazmam ama 2 veya 3 gollü bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

treflex
11-09-06, 12:41
Böyle şeyleri kolay kolay yazmam ama 2 veya 3 gollü bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca ne bu korku onu da anlamış değilim. Galatasaray gerçek oyununu oynarsa iddaa ediyorum cl maçlarında evindeki her maçı kazanır.

cozker
11-09-06, 13:29
1-0 veya 2-1 kazanacagimizi tahmin ediyorum.. Tecrube cok onemli Avrupa'da.. Bordeaux yillardir Avrupa piyasasinda yok.. O yuzden buradan puan almalarini zor goruyorum.. Boleslav'in da Cek ligindeki konumu cok cok iyi ama Avrupa deneyimi hic olmadigi icin zorlayamadilar bile bizi.
Seyirci baskısıyla ilk dakikalarda yüklenirsek umdugumuzdan da kolay bir galibiyetle başlayabiliriz lige..

ultrAselami
11-09-06, 14:20
kazanalım da skorun pek bi önemi yok
bizim skor tabelasındaki rakam bordo nunkinden 1 fazla olsun
defansta hata yapmaz açık vermezsek nasıl olsa öle böle bi gol buluruz
song ve tomasa çok iş düşüyor burada
hayırlısıyla

Sovereign
11-09-06, 15:22
Bordeaux'nun milli takıma kadar yükselen genç oyuncusu Rio Mavuba bu maçta cezası sebebiyle oynayamayacak.

osmanhy
11-09-06, 16:13
hakan grip olmus, ergun, orhan, tolga ve mehmet guven sakat...bunlarin arasinda tek onemli eksik hakan ve orhan sayilabilir ki onlarin yerini doldurabilecek oyuncularda var. Bu durumda orhanin yerine ferhat, hakanin yerinede umit baslar ve 11 boyle olur...
Mondragon
Sabri/Cihan-Song-Tomas-Ferhat
Hasan-Mehmet Topal-Ayhan/Inamoto-Arda
Ilic-Umit

Tabi gidise gore Kabzede oyuna girer...umarim Gerets bu sefer necatiden once kabzeyi tercih eder.

yigit1724
11-09-06, 16:35
adamlar iyi savunma yapıyormuş zaten bizim forvet hattı kötü durumda bu maç öncesinde işimiz bana göre çok zor şöle bi durum da var bu maçı grubu geçmek istiyorsak almak zorundayız çünkü diğer 2 takımdan daha zayıf bi takım sonuç olarak orta saha futbolcularına büyük bi iş düşüyor bu maçta iliç en ii oyuncumuz olabilir ayrıca inşallah sağ bek sabri oynar

Serkan1905
11-09-06, 17:00
Emin degilim. Futbol sonucta bu. 5-0 aliriz da, 5-0 yeniliriz de.

Lakin, su gecirdigimiz 4-5 haftanin takimi sampiyonlar ligi icin en iyi sekilde, hem kadro olarak, hem de teknik olarak hazirladigini ve hirslandirdigini düsünüyorum.

Öyle bir his yani benimkisi.

Tabii, Gerets tutup da sistemi degistirmezse.

TuLKaS
11-09-06, 17:36
Kazanırız inş. CL ligine iyi başlangıç yaparız umarım.Hafta sonu Bjk maçına samiyene geliyorum ilk maçım olacak samiyen de şimdiden bir heycan bastı günler geçmiyorrrr :bagir:

Unutmadan ultrAslankayseri ye tşk ederim.Bjk maçına org. yaptıkları için ve bende onlarla beraberim :))

Sheva
11-09-06, 19:25
Çok şükür kazasız belasız atlatmışız Boleslav'ı, maç yaklaştıkça iyice farkettim bu heyecanı ne kadar özlediğimizi..

Maçla ilgili ben de çok ümitliyim, bunun için birkaç ekstra sebebim de var.. Dün akşam süleyman rodop'un söylediğine göre Gerets Cihan için artık yeter demiş ve sağ bekte Sabri'yi denemeyi düşünüyormuş.. Haydi aslanım Sabri, hem bu önemli maçta görevini en iyi şekilde yap hem de kap artık şu formayı ve bizi sağ bek derdinden kurtar.. Muhtemel kritik top kayıpları dışında Sabri'nin orada çok başarılı olabileceğini düşünüyorum, hücuma katkı olarak zaten dağıtırlar o kanadı Hasan'la birlikte ama defansta da kafasını maça verirse gayet iyi oynayacağını düşünüyorum..

Bir diğer olumlu gelişme de Hakan'ın büyük ihtimal oynamayacak olması, zira haftasonu da bjk maçı olduğu düşünülürse ya bu maç ya da haftasonu iflas edecekti artık hakan, o yüzden hem kendi adına hem de takım için iyi olacak bu ara.. Yerine Ümit-İlic ikilisi iyi olur diye düşünüyorum, ama İlic'in yerine durumlarına göre Kabze veya Necati de olabilir, tabi başlangıç olarak benim tercihim İlic..

Bu maçın hem CL'deki akibetimiz hem de bundan sonra ligde de derlenip toparlanmamız açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum, ufak tefek değişikler ve bir galibiyetle takım tekrar kendine güvenini kazanır ve yoluna devam eder..

Kadro açısından da yapboza dönen özellikle orta sahanın bu maç sonrası belli bir şekle şemale oturacağını düşünüyorum, ki bu da büyük bir kazanç olacak bizim için zira şimdiye kadarki puan kayıplarımızın en önemli sebebi olarak bu kadro istikrarsızlığını görüyorum.. Son olarakta, solda ferhat-arda, sağda sabri-hasan'ın performansları maçın sonucunu belli eder diyorum..

Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

Hasan Ayhan M. Topal Arda

İlic Ümit Karan

Carmelo
11-09-06, 20:33
Hakan Sukur kesin olarak oynamiyor.
Bu iyi oldu be.

Mondragon

Cihan Tomas Song Ferhat

Sabri Mehmet Topal Ayhan Arda

Ilic

Umit Karan

M.Yasin Cakmak
11-09-06, 20:39
Hakikaten iyi oldu. Hakan'i oldurecekti Gerets sahada. Dinlensin daha cok lazim bize.

rybczynski
11-09-06, 20:45
Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

İlic Ümit Karan

kafamdan geçende buydu bende herşeye rağmen Hasan Şaş ın oynaması gerektiğini düşünüyorum.M.Topal İnamoto dan çok daha fazla güven verdi bana.

M.Yasin Cakmak
11-09-06, 20:51
Mehmet Topal ile tek on libero oynayacakmisiz. Necati ve Karan forvet, Ilic arkalarinda imis.

Gerets ne yapiyor acaba? Denizli'ye cift on libero Bordo'ya tek... Umarim Mehmet'e yazik olmaz, umarim Necati top oynar.

rybczynski
11-09-06, 20:54
Mehmet Topal ile tek on libero oynayacakmisiz. Necati ve Karan forvet, Ilic arkalarinda imis.

Gerets ne yapiyor acaba? Denizli'ye cift on libero Bordo'ya tek... Umarim Mehmet'e yazik olmaz, umarim Necati top oynar.

olamaz yaa!! istihbarat nerden? madem 4lü orta saha oynatacaktı neden denizlide bunu denemedi.İnşallah doğru değildir..

scapula
11-09-06, 21:16
evet hakan 18 kişilik kadroda yok, oynama durumu söz konusu değil. bu maçta oynamaması iyi olmakla birlikte acil şifalar kral..

Ibrahim
11-09-06, 21:42
Trübün show fln olcakmı bilen varmı? İstihbaratı olan felan?

Aslında Kayseri maçındaki gibi sarı kırmızı minder dağıtsa yönetim gişelerde çok güzel olur..80.000 sarı kırmızı acayip olur.

osmanhy
11-09-06, 23:55
netten cikacakmi bu mac...bizim burdaki salak DFH yine bizim macimizi vermiyor, ondan soruyorum.....lutfen bu konuda yardim edin.

osmanhy
12-09-06, 00:22
radyo icinde bir link olabilir...fark etmez, sonucta o heyecani yasamak yeter benim icin

Giga
12-09-06, 00:59
beklenen 11
................mondi
cihan song tomas ferhat
sabri inamoto ayhan arda
..........karan iliç

ÖNDER RB
12-09-06, 03:07
Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

İlic Ümit Karan

muhtemel 11 in bu olması bekleniyormuş. tek değişiklik necati-ayhan arasında olabilir.

tripotter
12-09-06, 03:10
Gece yayınlanan spor programlarından edindiğim izlenime göre kadro şu şekilde olacak;

mondi
sabri-song-tomas-ferhat
hasan-mehmet t.-arda
--------iliç---------
necati-ümit k.

Kadro hayalimdeki kadro olmasa da cihanı ilk 11 de görmemek benim için büyük bir sürpriz oldu. Ancak 2 hafta önce 2. lig b katagorisinde oynayan mehmetin şimdi şampiyonlar liginde 70 bin kişi önünde tek ön libero oynaması da düşündürücü açıkçası...Ligin ilk 5 haftasında kadro istikrarı yakalayamamış olmamız bu maça da etkisini gösterecek.Umarım bir kazaya uğramadan alırız bu maçı ve lige de bu kadroyla devam edip ufak tefek takviyeler yaparız...

sigara69
12-09-06, 04:08
Mondragon

Sabri Tomas Song Ferhat

İlic Ümit Karan

muhtemel 11 in bu olması bekleniyormuş. tek değişiklik necati-ayhan arasında olabilir.

Sag kanat koridor olur bu macta bu kadro ile

Micoud sol kanata yakin oynayan bir oyuncu;

sanirim bu macta tekrar Fransa milli takim formasina yaklasir

M.Yasin Cakmak
12-09-06, 05:38
Hele birde Necati oynar İnamoto ya da Ayhan oynamaz ise işimiz baya zor.

Namelessonegs
12-09-06, 05:54
Tarihinde 10. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Bordeaux maçı öncesinde Başkan Özhan Canaydın'dan anlamlı bir davet geldi..

Sarı Kırmızılıların grupta oynayacağı ilk maç için seyircilerin Atatürk Olimpiyat Stadı'nı doldurması beklenirken, Başkan Özhan Canaydın, taraftar desteğinin yanı sıra Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımların başkanlarını da bu dev maça davet etti..
Canaydın, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımların başkanlarını davet ederken, bir başkana davette bulunmadı.. Bu isim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım..

Yıldırım'ın davet edilmemesi konusunda Canaydın, "Kendisini davet ederdim ancak Aziz Bey hiç bir davetimize icabet etmedi ve bu davetimize de katılmayacağını düşündük. Bu nedenle kendisini davet etmedik." derken, Sarı Lacivertli kulubün başkanına da sitem etti..

Yarın 21:45'te oynanacak Galatasaray - Bordeaux mücadelesinde Aziz Yıldırım hariç tüm başkanların tribünde olması bekleniyor..

CANAYDIN: "DAVET ETMEDİM!.. ÇÜNKÜ.."

Maraton.Com.Tr'ye konuşan Başkan Özhan Canaydın, şunları söyledi;
"Ben kulüp başkanlarını değil, Kulüpler Birliği Genel Sekterenini arayarak dedim ki; Kulüpler Birliği üyesi kulüplerimizin başkanlarını, Şampiyonlar Ligi maçımıza davet edelim, onları kapıda karşılayalım ve locamıza oturtalım, diye talimat verdim. Fenerbahçe Kulüpler Birliği'nden istifa ettiği için davet edilmemiş oldu" dedi..
----------------------------------------
Güzel bir strateji izlemis ilk defa..Hele Azizeyi dısarıda bırakmak cok guzel kapak olmus :)

CaNKaGS
12-09-06, 09:43
Özhanda anladı artık azizenin adam olmadığını ona göre davranmaya başladı..

Berk
12-09-06, 09:46
Zaten Avrupa havası bozuyo Aziz'i üşütür sonra di mi?

Sabri'yi bu maçta sağ bekte oynatmak biraz fazla risk olur bence.. Kendisinin performansı ortada ama oyun zekasının kıtlığı da herkes tarafından bilinen bi şey. Yani çizgiyi tutturamayıp ofsaytı bozarsa kimse hayıflanmasın..

Bence Arda yedek başlasın , Hasan Sabri kanatlarda oynasın ilk yarı. İkinci yarı da genç yeteneğimizi oyuna alsın Gerets.. Biraz kondisyonu zayiflamış bi rakibe karşı Arda'nın kıracağı belleri düşünemiyorum ben .. :lol:

CaNKaGS
12-09-06, 09:52
Bari bu maçta oynatmasın cihanı. Bari bu maçta ahh cihan vahh cihan demeyelim. Oynatmasın sabriyi oynatsın sabri ofsaytı bozsun ama cihan oynamasın.

Saunders
12-09-06, 09:58
Ulan kim dedi su forumlarda sabrının oyun zekası kıt diye..

Herkes tutuldu peşine gidiyor...

Sabri cok kosuyo süper topa vuruyo mücadele ediyo ama oyun zekası kıt...Hadi leeen....

Sabri nin oyun zekası kıtda cihan'ın cokmu oyun zekası var yada tomas'ın?

Takılmıs herkes bir oyun zekası kıt lafına ole gidiyo...

Cem Bom
12-09-06, 10:11
Sabri'nin 90 dakika boyunca tek çalışmayan organı beyni! :D

Bir de bu maç ile ilgili -cihan'ın oynamayacak olmasının ardından- en güzel haber Hakan'ın oynamayacak olması!

12-09-06, 10:15
Oynadığı mevkii gereğiyle defans oyuncularından herhangi bir oyun zekası zaten beklenmiyor, ama bir orta saha oyuncusunda önemli bir özellik.

cozker
12-09-06, 10:23
Sabri'nin sag bekte denenmesinden yanayım ama bunun denenecegi mac cl ilk macı mı olmalıydı acaba?
Gecen sene de 4-0 lık Fener macından önce haftalardır oynatmadıgı Ugur Ferhat'la başlamıstı maca..
Ya insan 2-3 kücük macta dener hic degilse, öyle oynatır Bordeaux'ya karsı.. Şu Gerets'i anlayamiyorum bir türlü..
Ayrıca dün gece spor programlarında forvet hattında Necati-Ümit Karan ikilisinin oynayacagı söylendi.. Lig başladıgından beri cl'ye hazırlık amacıyla devamlı cift ön liberoyla oynayıp ilk cl macında cift forvet tek ön liberoyla oynayacak olmamızda ayrı bir gariplik.. Tabii haberler dogruysa!
Adeta yaz-boz tahtasına döndü takım..

savatage
12-09-06, 10:29
Cihan'ın oynamaması ne alaka,
sakatlığı falan mı var ki?

Zira Gerets'e de katıldığım üzere şu takımda banko oynayacak iki isimden biri Cihan'dır(diğeri Song).Transfer döneminde hemen her mevkiiye isim geçerken sağ bek düşünülmemesi zaten bunu gösteriyor.Ve gayet de haklı bana göre.
Bence çıkması gereken 11:

Mondi
Cihan-Song-Tomas-Ferhat
Sabri-Inamoto-Ayhan-Hasan
Ilic-Ümit Karan

Bu arada milli maç arası tatilde Ümit Karan'ın Kıbrıs'ta neler yaptığını bilmiyorum ama Gerets'le aralarında disiplin sorunu yaşandığını ve o yüzden haftasonunda kadroya alınmadığını duydum.Basına yansımadı nedense.Ama Hakan Şükür yoksa idman performansına da bakılmadan mutlaka oynatılmalı derim.

Saunders
12-09-06, 10:30
Oynadığı mevkii gereğiyle defans oyuncularından herhangi bir oyun zekası zaten beklenmiyor, ama bir orta saha oyuncusunda önemli bir özellik.

Nasıl beklenmıyor?

Yer tutma,pozisyon olma,onceden sezgi,topu oyuna iyi sokma bunlar hep oyun zekasıyla ilgili şeyler...

Defans oyuncularında bu ozellık zaten beklenmıyor demek biraz garip olur...

Berk
12-09-06, 10:32
Tamam sabri çok zeki. Derinlemesine süper paslar atıyor , hiç yan pas yapmıyor.. Ayrıca gücünü o kadar iyi ayarlıyor ki hiç koşmadan maç başına 20 top kapıyor.. Ne zaman nerede şut çekip nerede orta yapicağini çok iyi biliyor...

Daha iyi böyle herhalde?

12-09-06, 10:45
Oyun zekasından onu kastetmiyoruz Gökhan, belki topu oyuna iyi sokma olabilir ki onu yapan defans oyuncusu çok sınırlıdır. Oyun zekası top gelmeden bir sonraki hamleye karar verme, oyunu okuyabilme ve kafasını öne eğip gitmeme olarak değerlendirilebilir. Bu saydıklarım da çok az oyuncuda olabiliyor, Ilic - Alex gibi oyuncularda. Sabri'de bu özelliklerin hiçbiri yok.

Parma Maniac
12-09-06, 11:53
Sabri'nin kafasının çalışmaması zaten yer tutma, pozisyon alma gibi konularda kendisini göstermiyor.. Sabri altyapıda her zaman iyi tekniği olan, hızlı, geleceği parlak bir oyuncu olarak gösterilen bir oyuncuydu ve biz onda doğal olarak toplu oyunda zeka bekledik ama maalesef oyun zekası denen kavramın baş harfleri bile yok kendisinde..

ben çok severim Sabri'yi, tekniği vasatın hayli üstünde, mücadeleci, toplara gerçekten Karan dışında takımda en iyi vuran, hızlı, sahaya her şeyini koyan bir oyuncu.. genel olarak baktığınızda teknik ve futbolculuk özellikleri sahada çok daha fazla şey yapması gerektiğini söylüyor ama işte oyun zekası konusundaki bu eksikliği maalesef bu vasatın hayli üstündeki tekniğini oyuna yansıtmasını engelliyor.. hızlı düşünemiyor ve bu konuda büyük eksiklik çekiyor.. Sabri gerçekten takımdaki yetenekli oyunculardan biri, yıllardır da takımda öyle ya da böyle önemli şanslar buluyor.. Sabri'nin bir tane akıl dolu, insanda iz bırakan asistini ya da golünü hatırlıyor musunuz? inanılmaz düz bir oyuncu ve bu düzlüğü kesinlikle yeteneğini yansıtmıyor.. çünkü varolan yeteneği kesinlikle daha fazlasını yapabilecek ve sahaya koyabilecek şeylere sahip..

yine de takımda bulunmasından mutluyum, inşallah da ayrılmaz.. yedek olsa bile her takımda olması gereken bi oyuncu bence..

DeVe
12-09-06, 11:55
Cihanı oynatmasın da Sabriye razıyım sağ bekte, bu maçı atlatalım galibiyetle. Cihan yerine alternatif düşünülmesi bile benim için çok büyük bir gelişmedir.

Sovereign
12-09-06, 11:59
Sağ kanadımızı Micoud değil de yeni transfer Wendel çok zorlar.Çok teknik ve atletik bir sol açık.Nice maçında Chamakh'ı oynatmayıp tek forvet Darcheville ile oynadı Ricardo.Hemen arkasında da Micoud'yu oynattı.Bizim maça da bu şekilde çıkacağını düşünüyorum.

--------------Rame

Jurietti-Jemmali-Planus-Marange

Alonso-Faubert-Ducasse-Wendel

------Micoud

-----------Darcheville

kadrosuyla çıkar Bordeaux büyükm olasılıkla.

Giga
12-09-06, 12:32
Cihan oynamasında kim oynarsa oynasın mantığına karşıyım ki Cihanın bizim takımda işi olmadığını düşünüyorum,eğer Cihandan kötü olacaksa bunun bize yararı ne? Sabrinin hiç değilse 1 maç sağ bekte denenmeden bu maçta oynaması ne kadar güven verecek bize? Ben Geretsin Cihandan vazgeçmeyeceğinin düşünüyorum bizim aksimize Gerets onu beğeniyor bu çok açık, ayrıca orta sahada İnamoto ya da Topalın yanında Ayhanın oynamasını bekliyorum ki aksi bir durumda ciddi anlamda Geretsin durumunun tartışılması gerekir
...................mondi
cihan song tomas ferhat
hasan topal ayhan arda
.............karan iliç

Sovereign
12-09-06, 12:33
Şunu da ekleyeyim biz de eğer orta sahada İnamoto,Hasan,Arda,İliç ve ilerde de Necati,Ümit ile sahaya çıkacaksak ben seyretmem bu maçı...:)

DeVe
12-09-06, 12:54
Cihan oynamasında kim oynarsa oynasın mantığına karşıyım ki Cihanın bizim takımda işi olmadığını düşünüyorum,eğer Cihandan kötü olacaksa bunun bize yararı ne? Sabrinin hiç değilse 1 maç sağ bekte denenmeden bu maçta oynaması ne kadar güven verecek bize? Ben Geretsin Cihandan vazgeçmeyeceğinin düşünüyorum bizim aksimize Gerets onu beğeniyor bu çok açık, ayrıca orta sahada İnamoto ya da Topalın yanında Ayhanın oynamasını bekliyorum ki aksi bir durumda ciddi anlamda Geretsin durumunun tartışılması gerekir
...................mondi
cihan song tomas ferhat
hasan topal ayhan arda
.............karan iliç

Hocam eğer kapalı kutu bir adam olsa tabii ki haklısın ama Cihan oynamazsa kim oynarsa oynasın değil, Cihan oynamasın da Sabriye razıyım dedim. Ayrıca Sabri bu mevki de hiç denenmemiş bir oyuncu değil. Geçen senelerde bir çok maçta görev yaptı sağ bek olarak ve bence Cihandan kat kat daha başarılı maçlar çıkardı. Ben de Geretsin Cihandan vazgeçmiyeceğini düşünüyorum ki zaten bu haber o yüzden beni bir an olsun umutlandırdı artık alternatif düşünmeye başlaması açısından.

Ve de artık şu Ayhandan vazgeçelim rica edicem. Attığı 20 pasın 19'u hizasındaki adama. İleriye dönük oynayamıyor, oynamaya çalıştığı zaman da harcadığı pozisyonların haddi hesabı yok. Geldiğinden beri güzel oynadığı maç sayısı 3'ü 5'i geçmez.

Giga
12-09-06, 13:36
2001-2002,2004-2005,2005-2006 sezonlarının ikinci yarılarından istediğin maçı seç izleyelim beraber de Ayhanın doğru kullanıldığı zaman nasıl iyi işler yaptığını görelim önemli olan doğru kullanmak

12-09-06, 13:51
Ayhan bence bugünkü maçta direk oynamalı devamlılık sorunu var ama ne yapacağı belli olmayan Inamoto'dan iyidir.

tripotter
12-09-06, 13:51
yahu sabri hiç sağ bekte denenmedi diye bu maçta sağ bek oynamasını riskli bulan arkadaşlar acaba iki hafta önce 2. lig B katagorisinde oynayan mehmet topalın bugün 70 bin kişi önünde tek önlibero oynamasını nasl değerlendiriyorlar çok merak ediyorum...

Giga
12-09-06, 14:04
yahu sabri hiç sağ bekte denenmedi diye bu maçta sağ bek oynamasını riskli bulan arkadaşlar acaba iki hafta önce 2. lig B katagorisinde oynayan mehmet topalın bugün 70 bin kişi önünde tek önlibero oynamasını nasl değerlendiriyorlar çok merak ediyorum...
Oynamamalı zaten diyorum tek ön libero ya İnamoto-Ayhan ya da Ayhan-Topal oynamalı ki benim tercihim ilki

Gönül sarayım
12-09-06, 14:10
Balkona bayrağı astım sırtıma alnımızın akıyla tişörtünü geçirdim. Sabırsızlıkla maçın oynanacağı saati bekliyorum. Özlemişiz bu günleri... Bu maçta oyuncularımızın hepsi bir başka oynayacak. Yıllardan sonra 70.000 kişi önünde rakip kim olursa olsun müthiş oynayacağınıza yürekten inanıyoruz. Bu gün rakip Barcelona bile olsaydı bayrağımı asar formamı giyerdim. Galatasarayın büyüklüğüde burda değilmi zaten... :bayraksalla:

Kapi
12-09-06, 14:35
Bordeaux'nun sayfasinda TD Gomes ve Stéphane Dalmat interview'lari var. Takim olarak atmosfer'den çok çekiniyorlar :) Dalmat PSG'de oynarken 1-0 kaybetmistik diyor. Inanilmaz bir ambians, inanilmaz bir baski var ! Oradaki atmosfer çok çok çok sicak :) diyor...

http://www.girondins.com/actualites/actusuite.html

Bu tarz yorumlari oykuyunca heyecanlaniyorum ve gurur duyuyorum, bosuna demedik Ali Sami Yen Hell !! Umarim bu aksam inanilmaz bir destek olur tribunlerden ve ASY aramayiz...

Giga
12-09-06, 14:40
Bordeux teknik direktörü ASYde oynamamak avantaj bizim için demiş

DeVe
12-09-06, 14:48
Neyse biz ne dersek diyelim Gerets belirlieyecek bildiğini. Bari bu gün herkes iyi oynasın eski günlerdeki gibi alalım şu maçı. Acayip heyecan sardı, gerçekten özlemişiz.

Avcılar-Esenyurt tarafından gelicem maskodan mı gelsem arka yoldan sanayinin içinden mi?Karar veremiyorum :(
Varsa bu taraftan çıkan arkadaşlar beraber gidebiliriz arabada tekim.

yakup bayrak
12-09-06, 15:10
Stumpf yakalandı!
Galatasaray'ın yardımcı antrenörü, Bordeaux'nun dün basına kapalı olarak yaptığı idmanı izlemeye kalkınca ortalık karıştı. Fransızlar, Alman hocayı dışarı çıkarttırdı

Gerets'in yardımcılarından Reinhard Stumpf, Fransız ekibinin basına kapalı olarak Olimpiyat Stadı'nda yaptığı son taktik antrenmanını seyretmeye kalkınca ortalık karıştı. Aynı saatlerde kendi takımının Florya'da yaptığı antrenmana katılmayan ve Gerets'in isteğiyle Olimpiyat Stadı'na giderek Bordeaux'nun antrenmanını tribünden izleyen Alman çalıştırıcı, rakip takımın teknik heyeti tarafından farkedildi ve UEFA yetkililerine şikayet edilerek dışarı çıkartıldı.

Maç öncesinde stada gelerek basın toplantısı düzenleyen Gerets ise kendilerini savunarak, antrenmanı izlemek istemelerinin normal olduğunu söyledi. Gerets, "Yardımcım antrenmanı takip etmek istedi ancak buna izin verilmedi. Ben Eindhoven'i çalıştırırken bu gibi isteklere olumlu yanıt veriyordum. İsteseler, Florya'nın kapılarını da açardım' diye konuştu.

Bordeaux'yu yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Gerets, "75 bin taraftarımızın desteğini de alarak kazanacağız. Herkes Bordeaux'yu kolay yenebileceğimizi düşünebilir ama ben onların ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Hakan Şükür hasta, Orhan, Ergün ve Tolga ise sakat. Ancak kazanmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz" dedi.

12.09.2006

Kaynak : Milliyet

kara01
12-09-06, 15:13
maci seyredemiyecegiz anlasilan star veryor avrupada yayinlamiyor maci euro star oldu ya buralarda :kizgin:

yakup bayrak
12-09-06, 15:20
Aslan'ın Avrupa serüveni başlıyor!
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Bordeaux ile karşılaşacak. Devler Ligi'ne galibiyetle başlamak isteyen Sarı Kırmızlı ekip bu karşılaşma ile birlikte Olimpiyat Stadı'ndaki 5. Avrupa Kupası maçına çıkacak.

Galatasaray'da en önemli gol silahlarından Hakan Şükür'ün hastalığı nedeniyle forma giyemeceği maçta Orhan Ak, Tolga Seyhan, Mehmet Güven ve Ergün Penbe de sakatlıkları nedeniyle kadroda yeralmıyor. Teknik Direktör Erik Gerets'in, bu maçta Hakan Şükür'ün yokluğunda ileri uçta Ümit Karan'a şans vermesi bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Roberto Rossetti yönetecek.

Liverpool ile birlikte favori olarak gösterilen Galatasaray'ın bulunduğu C Grubu'ndaki bir diğer karşılaşmada ise, Hollanda ekibi PSV Eindhoven, İngilizler'in Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool'u ağırlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Ferhat, Inamoto, Mehmet Topal, Hasan Şaş, Arda, Sasa İliç, Ümit Karan (Necati)

Bordeaux: Rame, Jemmali, Planus, Henrique, Jurietti (Marange), Ducase, Faubert, Micoud, Wendel, Chamakh ve Darcheville

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Saat: 21.45
TV: Star Tv
Hakem: Roberto Rossetti

Galatasaray'da 5 eksik

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Orhan Ak, Tolga Seyhan, Mehmet Güven ve Ergün Penbe, Bordeaux karşısında yer alamayacak oyuncular olarak açıklandı. Bunun yanında Hakan Şükür'ün ise, Denizlispor maçından sonra hastalandığı ve Bordeaux ile oynanacak karşılaşmada forma giyemecek.

Bordeaux'ta 2 sakat 1 cezalı

Öte yandan Bordeaux Teknik Direktörü Ricardo Gomes, iki oyuncularının sakat, bir oyuncularının da cezalı olduğunu söyledi. Rio Antonio Mavuba'nın cezalı olduğunu kaydeden Ricardo Gomes, Fernando Menegazzo ve Vladimir Smicer'in de sakatlığı bulunduğunu ifade etti.

Gomes: "Olimpiyat bizim için avantaj değil"

Bordeaux Teknik Direktörü Ricardo Gomes, Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı yerine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendileri için avantaj olmadığını söyledi. Brezilyalı teknik adam, Polat Renaissance Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendileri için asla bir avantaj olmadığını belirterek, "Çünkü sahada seyirciler değil, futbolcular oynar. İyi bir statta güzel bir seyirci önünde elimizden geleni yapacağız" dedi.

Zor bir maç olacağını ve Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak isteyen bir ekiple karşılaşacaklarını vurgulayan Gomes, "İyi organize olmuş, hücumda kuvvetli, iyi bir ekiple oynayacağız. Beraberlik bizim için iyi bir başlangıç olur, ancak biz zafer kazanmak istiyoruz ve kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Ricardo Gomes, Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişatının, bu maçı kendileri için daha zorlaştırdığını da vurgulayarak, rakiplerinin iyi sonuç alarak durumunu kurtarmaya çalışacağını söyledi.

Fransız ekipler ile 13. maç

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki ilk maçında yarın Bordeaux'yu konuk edecek olan Galatasaray, Fransız ekipleriyle Avrupa kupalarındaki 13. maçına çıkacak.

Fransız takımlarıyla Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1, Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve UEFA Kupası'nda da 1 kez eşleşen Galatasaray, oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 de beraberlik aldı.

Sarı-kırmızılılar, Fransız takımlarıyla yaptıkları maçlarda rakip filelere gönderdikleri 13 gole karşılık ise kendi kalelerinde 20 gole engel olamadılar.

Aslan'ın Avrupa'da 192. randevusu

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 10. kez katılma başarısı göstererek (C) Grubu'nda Liverpool, PSV Eindhoven ve Bordeaux ile eşleşen Galatasaray, yarın Fransız ekibi Bordeaux ile yapacağı grup ilk maçıyla tarihindeki 192. Avrupa kupası karşılaşmasına çıkacak.

Avrupa kupalarında en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılı ekip, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 19, UEFA Kupası'na 8, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'na 10, Süper Kupa'ya da 1 kez katılırken, toplam 191 maç oynadı.

Sarı-kırmızılı takım, 191 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa kupalarında 70 galibiyet ve 72 yenilgi alırken, 49 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 247 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 278 gole engel olamadı.

Galatasaray, son olarak Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Çek rakibi Mlada Boleslav'ı evinde 5-2 yenip, deplasmanda ise 1-1 berabere kalarak elemişti

12.09.2006
Kaynak : SüperSpor ve Ajanslar

Apollon
12-09-06, 15:32
########################################MAÇ ÖNCESİ
Tam bir ortasaha maçı olacak.. Fransız ekibin kadrosuna bakınca şöhretli oyuncu olarak hep ortasaha adamlarını görüyoruz, Micoud, Smicer ve Sebastian Dalmat gibi isimlerle, bizim Inamoto, İliç, Arda, Hasan Şaş gibi isimlerin oyun insiyatifini ele geçirmek için kıyasıya bir mücadele yapacakları bir maç olacak. Fransızlar mutlaka grup maçlara puanla başlamak isteyeceklerdir, sanıyorum teknik futbol stili olan fransız liginden gelme bu takıma gol atabiliriz, ancak yemememiz daha da önemli.
Galatasaray'ımıza başarılar..

zidane38
12-09-06, 15:41
Benim orta sahadaki ikili tercihim Ayhan-İnamoto'dan olur. Ayhan o ikiliden biri olmalıdır her zaman, form durumlarına göre de yanına İnamoto,M.Topal,M.Güven,Okan'dan biri oynatılmalıdır bence. Bu maçta ise İnamoto olmalıdır.

Sağ bek Sabri fikrine pek sıcak bakamıyorum ben maalesef. Ama Hasan'ın yerinde oynamasına hayır diyemem.

Kapi
12-09-06, 15:45
L'équipe gazetesine göre ilk 11'ler :

http://img242.imageshack.us/img242/8995/060912120535yp9.jpg

Bu arada daha anlamadilar ki maç ASY'degil de Olympiat stadinda oynaniyor :)

12-09-06, 15:49
Bu kadroya göre Bordo da çift forvet oynuyor biraz yanlış olmuş :)

Patriot
12-09-06, 15:51
Ulan kim derdi ki R.Sociedad macindan sonra bi CL maci icin 3 yil bekleyecegimizi... yuhh be sayin seyirciler. Yarin ne olacagimiz belli olmayacagi icin her macin keyfine varalim, takimimizi olesiye destekleyelim derim...

Kapi
12-09-06, 16:03
Faubert, Wendel ve Darcheville çok suratliler. Bizim kadromuz boyle olursa zorlanabilirler. Faubert tarafinda Arda ve Ferhat var. Wendel tarafinda Hasan ve Sabri. Darcheville'i durdurmak için'de Song...

Kadro bence gayet guzel. Orta saha'da Micoud'ya dikkat ! Mehmet'e (oynarsa tabii) buyuk ve zor gorev dusuyor.

yigit1724
12-09-06, 16:19
maçla ilgili değil ama Galatasarayımızın gollerinden oluşan bi video var aşağıdaki linkte :
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=42467

Sovereign
12-09-06, 16:38
Ricardo acaba çift forvet çıkar mı bu maça?Bu durumda Alonso yerine Chamakh oynar ki bu durum-orta sahadan bir adam eksilmesi- bizim avantajımıza olabilir.

Bu arada demek ki hiç takip edilmiyor.Smicer yaklaşık 7 aydır sakat,Dalmat da bugüne kadar hiç Bordeaux ilk onbirinde oynamadı.

scapula
12-09-06, 16:48
ne kadar saçma olsa da söyleyeceğim:

rüyamda cihan haspolatlı'nın çok iyi oynadığını, asist yaptığını gördüm. maalesef yenemedik rüyamda ama cihan iyi oynadı. aman işallah tersi çıkar yeneriz, cihan iyi oynasa da oynamasa da...
:)

Sheva
12-09-06, 17:41
arkadaşlar sabri'nin ilk defa sağ bekte oynayacağı nerden çıktı ki, geçtiğimiz sene de 4-5 maçta oynamıştı ve gayet iyi oynamıştı ama en son oynadığı maçta çok kötü oynayıp devre arasında gerets oyundan almıştı onu, ondan sonra da bir daha oynatmadı orda.. Normal şartlarda her türlü iyi oynar Cihan'dan, tek sorun hücuma kendini fazla kaptırıp adam kaçırması ve sağ açık oynamaktan alışkanlık olarak fazla topla oynayıp kritik top kaybı yapması..

Bu arada L'equipe kadroyu bilmiş gibi, ben çift ön liberoya göre yazmıştım ama benim de dün gece dinlediğime göre Gerets Necati-Ümit forvette, İlic'i arkalarında oynatmayı planlıyor.. Bence riskli bir hareket, maça ayhan-m.topal ve ileride ilic-ümit başlasa ve duruma göre böyle bir değişiklik yapsa çok daha uygun olurdu, sonuçta gol öyle veya böyle atarız diye düşünüyorum ama maçın başında ters bir gol yersek çıkaramayız..

USAtaraftar
12-09-06, 17:45
Benim gibi yurtdisinda yasayan arkadaslar maci $9.95e uefa.com'un web sitesinden takip edebilirsiniz.

Bu arada, tuylerim simdiden diken diken oldu. Hadi hayirlisi.

tripotter
12-09-06, 17:50
Maçın başlamasına 4 saat kaldı...Kalktığım andan itibaren nasıl vakit geçireceğimi bilemedim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Uzun bir aradan sonra yeniden bu keyfi yaşamak eşsiz bir güzellik. Allah olmayanlarında başına versin:)

yakup bayrak
12-09-06, 18:19
Avcılar-Esenyurt tarafından gelicem maskodan mı gelsem arka yoldan sanayinin içinden mi?Karar veremiyorum :(
Varsa bu taraftan çıkan arkadaşlar beraber gidebiliriz arabada tekim.

Değerli arkadaşım sanayiye hiç girme trafikte sıkışır kalırsın.Maskonun orası en uygunu ....Bu arada gerçekten insan heyecandan yerinde duramıyor.Biz bu ligin takımıyız ve gerçekten çok özlemişiz.Biletlerin çok kısa sürede hem de daha ilk maç bile oynanmadan neredeyse tükenmiş olması bunun en bariz ispatı sanırım.Haydi aslanlar!Biz size inanıyoruz,siz de kendinize güvenirseniz olacak bu iş.Bu takım en kötü zamanında Juventus'u yenmiş bir takım.Bordeaux'u niçin dağıtmayalım ki?

Giga
12-09-06, 18:21
Valla zaman geçmiyor ya :) ayrıca Sabri bu sene sağ bek hiç oynamadı geçen sene febeşle kupa ilk maçında da gayet iyi oynadı sağ bekte ama bu sene hiç denemedi Gerets onu orda bu arada orta sahada Arda-İliç-Hasan yanyana oynarsa arkada tek ön libero ile çok zorlanırız ama hayırlısı

Patriot
12-09-06, 18:22
radyo icinde bir link olabilir...fark etmez, sonucta o heyecani yasamak yeter benim icin

Benim anladigim kadariyla cok cuzi bi ucret karsiliginda (zannedersem 1.30 euro) maci uefa'nin sitesinden alabilirsin.

Mert Baydur
12-09-06, 18:44
Maçı bugün bir gazete 20:45te diye yazmıştı ama benim bildiğim CL maçları TR saatliye 21:45te başlar.

seyko
12-09-06, 18:48
3 saat kaldı yupppiiiii :D

alpheios
12-09-06, 19:06
Çok heyecanlıyım da bir bozguna uğramamızdan da acaip tırsıyorum :oyoy: Umarım yeneriz de geceyarılarına kadar analiz ederiz :lol:

hagi(5+5)
12-09-06, 19:47
200. mesajım "goooooooooooooooooooollllllll" olacak Allah izin verirse :)

Serkan1905
12-09-06, 20:05
Allahim, Allahim, Allahim. Sen utandirma.

Heyecan, ki ne heyecan.

osmanhy
12-09-06, 20:08
mesajiniz icin tesekkur ederim...uefa.comdan aldim 9.95e...uygun bir fiyat cunku genelde butun ppv maclar buna satiliyor
uefa.comin boyle birsey yapmasi beni sevindirdi. Artik bu salak dfhden dolayi hic mac kacirmam

Sheva
12-09-06, 20:11
Heyecan had safhada :)

Şu kadrolar falan bir açıklansa, öldük meraktan :)

Giga
12-09-06, 20:22
Ezikler de hazır bekliyorlar hadi aslanlar utandırmayın bizi

jeaw
12-09-06, 20:55
Ne qeçmez zamanmı$ ya sabahtan beri youtube'den videoları izliyorum yetmedi belqesel i de izledim hala qeçmiyo zaman off... :)

Giga
12-09-06, 20:57
NTVde 21.00 dan itibaren özel yayın varmış bilginize

Carmelo
12-09-06, 21:02
Ve kadrolar geldi.
Fark yeriz.

Carmelo
12-09-06, 21:03
Mondragon - Sabri - Ferhat - Song - Tomas - Ilic - Arda - Hasan - Inamoto - Necati - Umit Karan

Sovereign
12-09-06, 21:05
Meleklere duacı olmaktan başka şansımız kalmamış bu durumda...

Seyretmesem daha iyi...

Bordeaux onbiri belli olmuş mu?

Sheva
12-09-06, 21:09
maalesef gerets yine bir çuval inciri berbat etti, tam sabri'ydi, ümit'ti doğru yolu buluyor derken, orta sahada inamoto'yu tek bırakarak büyük bir hata yaptı..

Denizli'ye karşı sahada dolaşan Inamoto'yu 90 dakika sahada tutarak acaba yönetime bir mesaj mı yolluyor demiştim, bugün iyice belirginleşti bu soru kafamda.. Bana göre tek kelimeyle ezilir bu orta saha ve özellikle Inamoto..

Sovereign
12-09-06, 21:10
Bordeaux onbiri de şu:

Ramé - Jurietti, Jemmali, Planus, Marange - Ducasse, Micoud, Faubert, Wendel - Chamakh, Darcheville

Çift forvet oynuyorlar,Alonso yerine Chamakh var kadroda.

Giga
12-09-06, 21:11
10 dk sürdü program neyse korktuğumuz başımıza geldi tek ön libero oynuyoruz umarım Gerets haklı çıkar

Sovereign
12-09-06, 21:12
Tek önlibero belki kabul edilebilir de,o isim Inamoto olunca tüylerim nedense havaya dikildi...

USAtaraftar
12-09-06, 21:14
Kadrolar Fransiz gazetesinin iddia ettigi gibi cikmis.

osmanhy
12-09-06, 21:22
Mondragon - Sabri - Ferhat - Song - Tomas - Ilic - Arda - Hasan - Inamoto - Necati - Umit Karan

oha...gerets delimi...tek on libero oynasak bile bu isim inamoto olmamali
sabri haberi iyi oldu ama tek on libero buyuk bir hata...ya salak necati oynasin diye bak ne hallere dustuk

zidane38
12-09-06, 21:23
Yedigimizin fazlasını atmamız gerekecek. Kazanmanın tek formulü bu şu aşamada.

Çok heyacanlıyım.....

osmanhy
12-09-06, 21:23
bu arada tribunde kac taraftar var..bilgisi olan varmi?

Giga
12-09-06, 21:24
Trafikten dolayı daha dolmamış stad

USAtaraftar
12-09-06, 21:24
Inanilmaz ruzgar var gibi.

Sovereign
12-09-06, 21:25
Ferhat'la Faubert,Sabri'yle Wendel eşleşiyor...

Zor eşleşmeler...

Marange ve Wendel'in olduğu sol kanatları daha sorunlu gibi.Hasan Şaş iyi oynarsa fark yaratır burada.

Giga
12-09-06, 21:26
Yedigimizin fazlasını atmamız gerekecek. Kazanmanın tek formulü bu şu aşamada.

Çok heyacanlıyım.....

Aynen senin gibi düşünüyorum Ali yediğimizin fazlasını atıcaz

osmanhy
12-09-06, 21:29
baya bosluk var

Sovereign
12-09-06, 21:30
Nou Camp gibi maç başlamadan iki dakika önce dolar belki...:)

Giga
12-09-06, 21:34
30-35 bin kişi varmış anca :( Yok agalar bu stad adam olmaz

zidane38
12-09-06, 21:35
Ne diyorsun Can 3035 kişi ne demek ya? Şaka yapıyorsun heralde

Edit:30-35 bin kişi imiş :)

USAtaraftar
12-09-06, 21:36
Kim aldi kardesim bu biletleri stadin yarisi bos.

Giga
12-09-06, 21:38
Ali aradaki çizgiyi sonra koydum 30-35 bin kişi :lol: şimdi arkları aradım stada ulaşamamış millet

hagi(5+5)
12-09-06, 21:38
200. mesajım gol medajı olsun diye yazmamaya gayret ettim ama dayanamadım.

Çok ciddi bir şekilde bu biletlerin febeli ezikler tarafından alındığını düşünüyorum. Yarısını olmasa bile bir kısmını.

Sovereign
12-09-06, 21:39
Kıçının keyfine düşkün Türk milleti olarak stada maça 1 saat kala gitmeye çalışırsan doğal olarak gidemezsin...

turnusol
12-09-06, 21:39
of ya stadı görünce acayip bozuldu moralim ya.35 bin kişi var bu ne ya :agla:

Giga
12-09-06, 21:40
Yapar bu ezikler de trafikte kalan, geri dönen çok olmuş

USAtaraftar
12-09-06, 21:41
Saka yapmiyorum 15dk once ile su anki goruntuler arasinda cok fark var. 50 bin kisi vardir su an.

USAtaraftar
12-09-06, 21:44
edit...

hagi(5+5)
12-09-06, 21:44
Çok uyuz oldum çooook...

Sovereign
12-09-06, 21:45
Vurduğunuz gol olsun çocuklar...

Haydi bakalım...

alpheios
12-09-06, 21:48
Taraftarlar hala geliyor

alpheios
12-09-06, 21:50
Hadi Ümit Karan. Bu maç senin maçın aslanım

hagi(5+5)
12-09-06, 21:53
Yalnız kapalıda orta bölgede yığılma var, kenarların dolmasını beklemeyelim yani...

alpheios
12-09-06, 21:57
Necati uyaaaaaaaan

OrhanAk34
12-09-06, 22:01
arkadaslar,bunlar maci almanyadan vermiyolar serefsizler.... radyodan varmi bir link sizde

USAtaraftar
12-09-06, 22:05
Ilic sahada mi?

alpheios
12-09-06, 22:05
Benim bildiğim yok ne yazık ki.
İlk yirmi dakikada tek pozisyonumuz var Arda ortaladı. Necati boş kaleye vuramadı.

OrhanAk34
12-09-06, 22:06
1 Faryd Mondragon
4 Rigobert Song
2 Stijepan Tomas
66 Arda Turan
25 Ferhat Öztorun
11 Hasan Şaş
23 Junichi Inamoto
55 Sabri Sarioğlu
22 Sasa Ilic
10 Necati Ateş
99 Ümit Karan

Sovereign
12-09-06, 22:16
Hem İliç'i,hem Galatasaray'ı harcadın be hocam bütün bu zaman boyunca.

OrhanAk34
12-09-06, 22:17
ilic oynamiyomu????????????

Sovereign
12-09-06, 22:19
Oynuyor da,oynamıyor...

OrhanAk34
12-09-06, 22:20
?????

alpheios
12-09-06, 22:20
Top hakimiyeti iyi dört oyuncumuza (arda hasan iliç necati) organize atak yapamıyoruz. Hücumda çoğalamıyoruz. Ya Topu kaptırıp yakalama şrklinde bir mücadele var. Yada geç kalıyoruz atakta sıkı markaj altında kayboluyoruz.
Bu arada Şaş sıkı bir şut yolladı kaleye

USAtaraftar
12-09-06, 22:21
Sahada ama top ayagina degmedi henuz oradan yola cik oynayip oynamadigina.

Sovereign
12-09-06, 22:23
Çok basit bir kural var,orta sahada topa basıp,hakim olamazsan etkili de olamazsın.

Bir tane daha koşan oyuncuya ihtiyacımız var.

OrhanAk34
12-09-06, 22:24
cok sükür cihan yok...

alpheios
12-09-06, 22:25
İliç < geriden topu yönlendirmek için sahada sanırım?? En azından teorik olarak

Sovereign
12-09-06, 22:28
Bordeaux umduğumdan çok daha kötü oynuyor.

Eğer şu takımı yenemezsek,bu grupta kimseyi yenemeyiz.

OrhanAk34
12-09-06, 22:30
yaa adamlar Sampiyonlar Ligi nasil yazildigini bile bilmiyorlar :lol:

rahat yenmek lazim ama olmuyor

Giga
12-09-06, 22:31
Necati yeter ya çık git artık...Bu arada İliç mi defansımıza çok yakın oynadı bana mı öyle geldi?

alpheios
12-09-06, 22:31
ilk yarı 0-0
Üzerimize gelmiyorlar Beraberliğe razılar. Biz de bir şey yapamıyoruz zaten. İlkyarının skoru tam olarak oynanan oyunu hakediyor.

hagi(5+5)
12-09-06, 22:32
Necati - Ayhan değişikliği istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm :bagir:

Sovereign
12-09-06, 22:32
Ümit veya Necati'den biri dışarı alınıp Ayhan ya da Topal girerse ikinci yarı farklı olabilir.

OrhanAk34
12-09-06, 22:33
necati ne yapti dene??? saclarina bakcana ,top oynamasina baksa daha iyi olur bence

Kim en iyi oynadi ilk yarida

Parma Maniac
yaa hoca Allahaşkına çıkar şu Necati'yi, al Topal ya da Ayhan'ı.. 45 dakikamız boşa geçti böyle saçma maç mı olur..

Giga
Aynen İliç de forvete daha yakın oynar bu arada Song,Ferhat,Sabri iyi oynadılar

osmanhy
12-09-06, 22:34
ilic ve necati hic yok....yazik oluyor cunku bordo cok siradan bir takim

M.Yasin Cakmak
12-09-06, 22:35
Son 15 dakika izleyebildim, dersten anca geldim...O kadar sürede dedikleriniz bariz gözüküyor. Orta sahada top yapacak adam lazım ki bu ya Topal olur ya Ayhan. Necati'nin cabucak cıkması lazım.

Sheva
ayhan'ın yerinde olsam şu an deliriyordum herhalde, bu inamoto nasıl ayhan'ın yerine oynar akıl almayacak bir durum.. Gerets iyice saçmalamaya başladı, en kısa zamanda kendine gelmesi gerekir..

ilic-inamoto yerine ayhan-mehmet ezer bu takımı..

Bu arada hakikaten bunlardan kötü bir takım zor buluruz CL'de..

zidane38
Ümit veya Necati'den biri dışarı alınıp Ayhan ya da Topal girerse ikinci yarı farklı olabilir.
Katılıyorum. Bu kişinin de Necati olması gerektigini düşünüyorum. Tercihim de Ayhan'dan yana olur :)

Bu şekilde ne İliç yararlı olabiliyor ne de hücum yapabiliyoruz. 10 kişi gibi oynuyoruz.

Song-Tomas ve Ferhat nazar degmesin iyi oynuyorlar.

Parma Maniac
12-09-06, 22:36
bu arada İliç'in de Necati'den iyi tarafı yok hatta daha kötü de diyebilirim ama en azından tek top oynuyor adam.. ve de çift forvet arkasında çok etkisiz.. o nedenle Neco çıkmalı..

ayrıca Bordeaux kötü takım falan değil.. bariz bi şekilde Galatasaray'dan korkuyorlar.. hala ismimizin yarattığı korkuyu görmek güzel.. bu takım Fransa'da böyle top oynamaz.. bu takımla kevgire döneriz orda..

Sheva
12-09-06, 22:36
inamoto yerine necati diyorsunuz ya hakikaten pes..

Giga
12-09-06, 22:37
Yalnız adamlar mı gelmedi üzerimize ondan mı kötü gözüktüler acaba? eminim onlar da bu takım da iş yok derler devre arasında bizim için, ikinci yarı Geretsden acil değişiklik bekliyoruz

Sovereign
12-09-06, 22:37
Şimdi Gerets Inamoto'yu çıkarır,Topal'ı alır.

Biz de aynı oyuna devam ederiz.

zidane38
12-09-06, 22:38
Abi İnamoto kötü oynamıyor bence. Yanında top yapacak bir adam daha olsa çok daha iyi olacak.

osmanhy
bu arada 45 dk.da iki takim adina bir tek pozisyon bile yok...cok can sikici ve kotu bir mac

Parma Maniac
inamoto yerine necati diyorsunuz ya hakikaten pes..yahu kimi diyeceksin başka.. tek orta sahayla hakim bile olamıyoruz kendi evimizde şöyle oynayan Bordo'ya.. Inamoto çıkarıp Ayhan soksan ne değişecek..

Sheva
12-09-06, 22:39
gerets inamoto'yu çıkarır topal'ı alırsa en azından 11 kişi oynamaya başlarız, maçı bizim gibi seyreden bir adamdan kurtuluruz..

ama ilic'i de çıkarır ayhan'ı alırsa güzel olur tabi..

Giga
12-09-06, 22:39
Şu takımda lütfen oynuyor Necati mutlaka çıkmalı

Sovereign
12-09-06, 22:40
Bu arada Hakan olmayınca da gayet güzel şişirme oynayabiliyormuşuz...:)

osmanhy
bu arada uefa.comun kalitesi fena deil...resim iyi ve hic reklam yok, yani devre arasinda sadece tribunu gosteriyorlar

Sheva
tek orta saha inamoto öyle mi.. Ben geçen sene Saidou'nun da tek orta saha oynadığı çok maç izledim, hiç böyle kayıp bir adama rastlamadım..

Taktik anlayışta değişikliğe gidebilir o ayrı konu ama önce sahada gezenleri çıkarsın..

zidane38
12-09-06, 22:41
11 kişi oynayamamazın sebebi İnamoto degil bence. İnamoto yerine Ayhan'da girse çok fark edeceğini sanmıyorum. Ama Necati-Ayhan degişikliği durumu değiştirebilir.

Sovereign
İnamoto'ya gelinceye kadar çıkacak en az iki-üç oyuncu var.

Giga
Ne yani Sheva Necati ne yaptı sahada top kaptırmak dışında?

osmanhy
11 kişi oynayamamazın sebebi İnamoto degil bence. İnamoto yerine Ayhan'da girse çok fark edeceğini sanmıyorum. Ama Necati-Ayhan degişikliği durumu değiştirebilir.

+1

OrhanAk34
12-09-06, 22:42
hasan kabze yi soksa ,daha iyi olmazmi arkadaslar?

Giga
12-09-06, 22:43
Sorun orta sahada hücuma top gitmiyor Kabze de girse farketmez Necati çıkar Ayhan girer İliç de daha rahat oynar böylece

Sovereign
12-09-06, 22:44
Baştan Kabze ile başlasa olabilirdi belki.

Yine de sorun orta sahada mücadele gücümüzün eksik kalmasından kaynaklanıyor.

alpheios
inamoto yerine necati diyorsunuz ya hakikaten pes..
Bence de inamoto ayhan çok daha mantıklı bir değişiklik. İnamotoya top gelince tırsıyorum resmen.

Sheva
tekrar ediyim o zaman, ayhan-ilic (veya necati), topal-inamoto değişikliğini ilk mesajda ben söyledim zaten o yüzden gayet memnun olurum tabi ikisi de değişirse ama tek oyuncu değişecekse çıkan önce inamoto olmalı..

tek orta saha inamoto öyle mi.. Ben geçen sene Saidou'nun da tek orta saha oynadığı çok maç izledim, hiç böyle kayıp bir adama rastlamadım..

Taktik anlayışta değişikliğe gidebilir o ayrı konu ama önce sahada gezenleri çıkarsın..

zidane38
O değilde Song Allah seni nazarlardan korusun. Tomas da bugün iyi.

Sheva
12-09-06, 22:45
neyse boşa konuşmuşuz, oyuncu değişikliği yok..

hagi(5+5)
12-09-06, 22:46
Sağlam under maçıymış valla

zidane38
12-09-06, 22:46
Haydi maça artık.

Maç bitimi inşallah galibiyetimizi kutlamak için burada oluruz.

Milyonlarca taraftarın yan yana, bagırıyorlar hep beraber kol kolaaaaaa :)

Sovereign
12-09-06, 22:47
Demek ki oyundan çok memnun Gerets.

Hey Allahım...

OrhanAk34
12-09-06, 22:48
neyse boşa konuşmuşuz, oyuncu değişikliği yok..

;-)) sakin olalim... elinde sonunda atariz bu fransizlara

Sovereign
12-09-06, 22:49
Helal len Sabri...

OrhanAk34
12-09-06, 22:53
Helal len Sabri...

ne yapti?

Sovereign
12-09-06, 22:53
Güzel bir ters kademeye girdi.

OrhanAk34
12-09-06, 22:54
oyun taktiginde bi degislik yok dimi bizde??

alpheios
12-09-06, 22:54
Song şiir gibi oynuyor nazar değmesin.

Sovereign
12-09-06, 22:57
Song manyak mısın sen abicim?

OrhanAk34
12-09-06, 22:58
kim daha iyi oynuyor,pozisyon varmi

alpheios
12-09-06, 22:58
Geride Tomas songu tek bırakıp daha fazla rakip sahaya yükleniyoruz. Ama songun son saniyedeki hamlelerinin biri şaşarsa kalemizde golü görürüz.

alpheios
12-09-06, 22:59
İnamoto Bordo savunmasını rahatlattı.

OrhanAk34
12-09-06, 23:01
arda nasil oyniyor

alpheios
12-09-06, 23:02
Ümit karan kabze değişiyor.

OrhanAk34
12-09-06, 23:03
hadi be hasanim cak bitane sevindir bizi

Sovereign
12-09-06, 23:04
Hala forvet alıyor oyuna yahu.

Çıldıracam şimdi.

alpheios
12-09-06, 23:05
arda nasil oyniyor
Top ayağına yakışıyor ama Çok etkili değil

OrhanAk34
12-09-06, 23:05
bizim erdal keser hicbisey demiyo mu Geretsi

alpheios
12-09-06, 23:07
oy oy iliçim. ceza sahası içinden şutlayamadı. Büyü mü yaptı bunlar nedir yaw. Şu zanci fransız forvetten şüpheleniyorum zaten.
Neyse ki sonunda bir pozisyon kaçırdık

Sovereign
12-09-06, 23:09
Seyrettiğim en kötü maçlardan biri...

OrhanAk34
12-09-06, 23:10
hic mi heyecan yok,bu arada 70000 kisi varmi stadda???

seyko
12-09-06, 23:13
delirecem ya ne biçim maç bu yaaaaa top kaybı üstüne top kaybı, kusasım geldi bu aralar....

Sovereign
12-09-06, 23:14
Bir penaltı neyin olasa bari.

Ya da adamlar kendi kalesine falan atsa...

seyko
12-09-06, 23:15
yok beyler unutun, bizimkiler tamamen şişti 2 top yapamıyoruz....

seyko
12-09-06, 23:16
ananızı..........

OrhanAk34
niye daha oyuncu degistirmiyor gerets??? sadece bi tane koydu dimi??

seyko
cihanla mehmet topal girecek :lol:

hasanla iliç çıktı

alpheios
12-09-06, 23:17
cihan geliyor cihan :dislek2:

OrhanAk34
cihanla mehmet topal girecek :lol:

15 dakika kala koyuyor...offf offf niye 2yarinin basinda koymadi

Sovereign
Gerets içine sıçtın maçın...

USAtaraftar
Cihan'i aldi................

OrhanAk34
12-09-06, 23:18
Cihan'i aldi................

cihan deyince deliriyorum

seyko
12-09-06, 23:19
bordeaux korner kullanıyor... korkuyom bu toplardan yahu... iyiki 1şey olmadı...

hadi lan birisinin kafasına çarpıpta kaleye girse top....

inamotoda durmadan şişirip duruyor topu mal gibi, bi boka yaradığı yok

alpheios
12-09-06, 23:20
Cihan golü atacak bakın
hepimize özür diletecek :)

seyko
12-09-06, 23:21
arda penaltı çelmeye çalıştı ama beceremedi :(

OrhanAk34
12-09-06, 23:22
Cihan golü atacak bakın
hepimize özür diletecek :)

ohhhohhh cihan gol atmasi icin dünya durmasi lazim :lol:

seyko
12-09-06, 23:23
neyse geçmiş olsun, sonuncu oluruz bu böyle kolay bir grupta... top hatası üstüne top hatası yapıyoruz...

alpheios
12-09-06, 23:23
Ardaya aynı harekete orta sahada zırt faul çaldı. ceza sahasında çalamadı. Eyyam italyanı seni.

seyko
12-09-06, 23:24
ardanında pili bitti, orta bile kesemiyor artık adam gibi...

must1
12-09-06, 23:24
cyba msne gelsene bi :>

seyko
12-09-06, 23:25
ahahaha mehmet topal şimdiye kadar 1 tane yerinde pas veremedi... aferin gerets...

seyko
12-09-06, 23:26
yok beyler ben delirecem, son 10 dakikadan beri 1 tane pas atamadık

Berk
12-09-06, 23:27
ferhat çok iyiydi...

seyko
sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :( :agla:

alpheios
Son beş dakika.
Sabri gene vuramadı.

Sheva
12-09-06, 23:28
bazı oyuncular ayaklarına ilk kez top değmiş gibi oynuyor..

bu arada ali sam yen'de oynanacak hiçbir maçın bu kadar temposuz geçebileceğine inanmıyorum..

seyko
12-09-06, 23:29
necati karşı karşıya kaçırdı amkkkk AT BE

alpheios
12-09-06, 23:30
Maçın pozisyonu kaçtı. Helal sana Necati

Sheva
12-09-06, 23:30
yarı organizasyon yarı karamolle bulduğumuz pozisyonda, Necati yukarıda tasvir ettiğim oyunculardan biri olarak topu karate vuruşuyla dışarı attı..

alpheios
12-09-06, 23:33
Bu arada stad maçın sonunda ful dolu hale geldi.

alpheios
12-09-06, 23:35
İnamotoda ilerleme görüyorum Üçüncü şutu sadece 20 metre yukardan sıyırdı direği

hagi(5+5)
12-09-06, 23:37
Bugün Şampiyonlar Liginin en zayıf iki takımını izlemiş bulunuyoruz. Geçmiş ola :(

Sheva
12-09-06, 23:37
İnamotoda ilerleme görüyorum Üçüncü şutu sadece 20 metre yukardan sıyırdı direği

evet biri kendisine buranın cardiff city olmadığını hatırlatsa iyi olacak..

neyse 2. devre sonunda ona bile laf söyleyecek halim kalmadı, tomas ve song'un deli mücadelesi dışında takım olarak döküldük..

osmanhy
12-09-06, 23:38
gerets takimi hic motive etmedi...1 yildir duzgun top necatiye 90 dakika sans taniliyor....super yedek olarak cihani sokuyor.....ayhan gibi takima alismis olan bir oyuncunun yerine, albion gibi dandik takimda kadroya giremeyen inamotoyu tercih ediyor...ve son olarak, 1-2 kurus da fazla para kazanmak icin, yonetim olmpiyati ASYe tercih ediyor
macin ozeti bu

zidane38
12-09-06, 23:38
1 puanımız var Şampiyonlar Liginde :)

hagi(5+5)
12-09-06, 23:40
Bence sorun ön libero vasfı olmayan 2 oyuncuyu ön liberoda başlatmakla yaptı Gerets.

İliç'i oynatıyorsan forvetin arkasında oynatacaksın. Ön liberoda oynattıktan sonra bi .oka yaramaz.

Sovereign
12-09-06, 23:42
Çok bariz şekilde maçın sorumluluğu Gerets'e aittir.

Bu kadar kötü kadro çıkarılıp,bu kadar kötü taktikle dizilip,bu kadar kötü oyuncu değişikliği yapılmaz.

Parma Maniac
bunlar Fransa'da bize 3ten aşağı atmazlar.. hiçbi deplasmandan da puan çıkaramaz bu takım kuraların çekildiği gün yazdığım gibi.. böyle kötü maç olur mu yahu..

M.Yasin Cakmak
Önce şunu ayrı bir parantez belirtmek istiyorum.

Bir Galatasaraylı olarak Necati denen ruhsuz herifi oynatan hocaya ben hakkımı helal etmiyorum.

CoLdPlaY
12-09-06, 23:44
kim ne derse desin bu maç NECATİ yüzünden gitti!!! maçın başında iki topa vuramadı, maç boyunca gene her topu ezdi, ve son dakikalardaki bomboş pozisyondaki laubali vuruşu bizi bitirdi, birini atsa şu an 3 puanla liderliğimizi kutluyor olacaktık. Ümit Karan'ın neden ligde oynamadığını görmüş olduk, o da çok kötüydü, sakatlıktan yeni çıkması bunda etkendi, bu durumda elde başka alternatif olmadığından kabze ya ümitin ya necatinin yerine oyuna girecekti, ümit in çıkmasını da fazla eleştiremeyiz neyse geçmiş olsun tek dileğim zamanla ümit ve kabzenin sakatlıklarının etkisinden kurtulup eski günlerine dönmesi, necatinin böylece bir daha yedeklikten kurtulamamsıdır!!!

M.Yasin Cakmak
12-09-06, 23:45
Önce şunu ayrı bir parantez belirtmek istiyorum.

Bir Galatasaraylı olarak Necati denen ruhsuz herifi oynatan hocaya ben hakkımı helal etmiyorum.

Ardından bu kadar zavallı bir taktik ile oyanatan hocamıza helal olsun. Orta sahasız oynuyoruz. İki forvetimizin biri yeni sakatlıktan çıkmış, öbürü zaten kronik ruhsuz.

Orta saha son 15 dakikada oyuna giriyor ki bütün takım zaten boşuna koşup yorulmuş.

Helal olsun.

İşimiz var atak yapmak isteyecek herhangi bir takıma karşı.

6 maçta 5 beraberlik...

Sovereign
12-09-06, 23:46
Şunu da belirteyim defans dörtlüsü gayet başarılı oynadı,Tomas dahil.

Tabi Bordeaux'nun defansif futbolu da etkili ama yine de hatasız oynadılar.

jeaw
12-09-06, 23:47
Abi herşeyi anladım tamam da $u takımda korner frikik hatta penaltı bile atamıyoz buqün de bütün taçları adamlara verdik $ut desen zaten adam qibi vuran yok bi de allahın daqında o rüzqarda hepten saçmaladık sabri de helal olsun hazırlık maçlarında çakmasını biliyo 2 pozisyonu da harcadı...

zidane38
12-09-06, 23:49
PSV-Liverpool maçı da 0-0 bitmiş.

M.Yasin Cakmak
12-09-06, 23:49
UEFA.com'dan taraftarın sesi hiç duyulmadı, Star'da nasıldı?

Sanırım atmosfer hiç aman aman değildi.

Ray52Lewis
12-09-06, 23:50
Evde Bordeaux´yu yenemiyorsak hic birsey beklemeyelim bu takimdan, hele bir de bu oyunla...

Gerets´i anlamak mümkün degil, Wolfsburg daki son dönemlerinin halini almis durumda su anda, orda da ne yaptigi belli olmayan bir TD görüntüsü sergiliyordu...
Yavas yavas kendine gelmezse bir anda sokakta bulabilir kendisini...

Yazik, su grupta bu gidisle 3. bile olamayacagiz...

chivu
12-09-06, 23:51
6 maçta 3 goü bulan takımlar çıkar gruptan... Herkes çok feci.

Simao
12-09-06, 23:53
Hasan OUT, Cihan IN

iste o dakika gerets´ten ciddi sekilde süphelenmeye basladim. Tamam beraberligi koruyacaksin. Ancak Sabri´yle de sag bek iyiydi, Hasan da ileride Sabri´nin yaptigi kadar yapardi. Son derece gereksiz bir degisiklik. Hele Carrusca gibi bire birde cok iyi bir oyuncu beklerken..
Tek eksigimiz sürpriz bir hareket, incelik yapabilecek bir oyuncuydu. Bunu da oyuna sonradan girip yapabilecek tek adam Carrusca bizde.

Daha dogru düzgün 1. lig maci olmayan Topal ne diye alinir?
Aklim ermiyor Gerets´in yaptigi cogu islere.

90 dakika boyu defansin göbeginden delmeye calistik. Direktif verildi mi acaba kanatlardan oynayan diye? Oyunu 90 dakika boyu acmadik. 70 dakika tek bir top sektirmeyen Bordeaux defansin üzerine o andan itibaren uzun toplarla gitmek mantik disiydi.

Hersey kenara. Hasan ve Ilic´in akil almaz kötü performansi düsündürücü.

M.Yasin Cakmak
12-09-06, 23:53
Ha biz bu adamları deplasmanda çok rahat yeneriz, yeter ki GS gibi oynayalım.