PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şerefsizsin Digitürk!

Aslan Suat
13-12-04, 00:45
mac esnasindaki bize yapilan faul pozisyonlari, ya göstermezsin, ya pozisyondan sonrasini gösterirsin yada pozisyondan öncesini.
fenerin Tuncayin cekildigi pozisyonu ilk önce görmeyip 5-10 dakika gectikten sonra gösterip magdur fb yaratmaya calismandan dolayi $erefsizsin. Ridvan sende aynen öyle.

seyko
13-12-04, 00:56
ridvan biz golü attiktan sonra ilk defa dogrulari konustu, macin geri kalaninda resmen sacmaladi... aptalex serkana dötü boklu 1 ara pasi atti diye50 kere IYI TOP ATTI demesi varya, nefret ediorum su heriften...

Sheva
13-12-04, 00:59
Ben bir de spor programlarında ki anonslara taktım.. Faik çetiner özetleri sunarken 'fenerbahcenın 1-0 yenildiği maçın görüntüleri' der, öbür taraftan Erman takılmış 'fener hiçbirşey oynamadı' diye sayıklar.. Şansal adama zorla soruyor hocam karşı takımın hiç mi etkisi yok bu oyunda diye, heriften tık yok..

Erman sıkıldı mı acaba 'kulubeyle saha içi arasında uyum var' tarzı yorumlarından :lol:

Aslan Suat
13-12-04, 01:00
mac esnasinda Ridvan fenerbahcelilere yaranacagim diye sacmaladi iyice, ofsayt var, hakem böyle, Rüstü parmaklarinla degdi, nasil fblileri övüp, hakemide Galatasarayla bagdaslayacagini sasirdi.

M.Yasin Cakmak
13-12-04, 01:05
Rüştü ve Rıdvan'ın ne tür bir ilişkisi var merak ediyorum? :)

gian
13-12-04, 01:54
Golden sonra Melih Şendil adisinin bagırısına bakın..O her zaman gooooooooooll diye bagıran adam gol bile demedi...Necatii Necatii diyerek anons etti golü..Adi herif, fener gol attı mı orgazm olmadıgın kalıyor..

savatage
13-12-04, 11:42
Ben Rıdvan'ı severim.Dünkü maçta Bülent Ünder GS ağırlıklı yorumlar yapınca o da kendini Fb'yle ilgili yorumlar yapmak zorunda buldu.
Fb'ye yönelik ve kimi zaman da Fb lehine yorumlar yaptı.mümkün olduğunca objektif olmaya çalışan biri ama elbette ki Fb'li olduğunu da saklamıyor ve oraya kayan yorumları da yok değil.
ama yine de futbol bilgisi ve bu bilgisini izleyenlerle paylaşmasıyla sevdiğim bir yorumcu.
Revivo,Rüştü,Tuncay gibi Fb'li olmasına şaşırdığım birisi.

soprano79
13-12-04, 12:21
Rıdvan tarafsız yorum yapmıyor.Bizim maçları sunan da yorumlayan da fenerli,televizyonun sesini kısıp öyle izliyorum maçı.

duman
13-12-04, 20:42
akbank reklamından bıktım. Tam maç başlayacak. Herkes ayakta oooo diye bağırıyor, üzerimde forma, ayağa kalkmışım o salak ses geliyor.

farklı renklerin dostça mücade.....

dülülülülü di dülülüüü

Kıl oluyorum ben bu reklama ya. Kardeşim düdükten önce öttür şu salak melodiyi. Akbankı zaten sevmezdim. Şimdi daha da nefret eder oldum.

Namelessonegs
25-09-10, 20:40
Vay anasını..Ne igrenc bir herifsin sen Melih Gumusbıcak serefsizi..Kaleci topu oyuna gec sokuyor,sarı kartı hakem lutfetti cıkardı falan diyor..5 dakikadır bunu yapıyormus,bu kadar tepkiye ragmen 5 dakka nasıl beklemis hakem?Kimin kopegisiniz ulan siz?;Bizim maclarda Omer Catkıc denen serefsiz bunları yaparken, Galatasaray taraftarının ne alıp veremedigi varsa Omer'le seklinde macı sunan it,gelmis Besiktaslılıgını gostermeye calısıyor..Valla Allah takımımızın yardımcısı olsun, tek basımızayız piyasada..

zidane38
25-09-10, 20:46
Vay anasını..Ne igrenc bir herifsin sen Melih Gumusbıcak serefsizi..Kaleci topu oyuna gec sokuyor,sarı kartı hakem lutfetti cıkardı falan diyor..5 dakikadır bunu yapıyormus,bu kadar tepkiye ragmen 5 dakka nasıl beklemis hakem?Kimin kopegisiniz ulan siz?;Bizim maclarda Omer Catkıc denen serefsiz bunları yaparken, Galatasaray taraftarının ne alıp veremedigi varsa Omer'le seklinde macı sunan it,gelmis Besiktaslılıgını gostermeye calısıyor..Valla Allah takımımızın yardımcısı olsun, tek basımızayız piyasada..
Enginim aynen.
Böyle bir köpeklik yok.
Sinir oldum.

Namelessonegs
26-09-10, 18:07
İ.Melih'lerden Şendil olanı soru sordu...Arif Erdem'e su soruyu yoneltin dedi.. ''Penaltı denince Turk futbolunda Arif akla gelir, 41 haftadır İBB neden penaltı atamıyor''..Nasıl bir küstahsın,sen nasıl bir ahlaksız kopeksin Melih..Arif, ben penaltıcı olarak anılmak istemiyorum,yaptıgım seyleri yıllarca 1 penaltı yuzunden gormezden geliyorsunuz, kızıyorum gercekten dedi..

zidane38
26-09-10, 18:11
Arif, ben penaltıcı olarak anılmak istemiyorum,yaptıgım seyleri yıllarca 1 penaltı yuzunden gormezden geliyorsunuz, kızıyorum gercekten dedi..
Aferin Arif'e.
Adam Türk futbol tarihinin en önemli başarılarının hepsinde vardı hala sordukları şeye bak.
Yatacak yeri yok o Şendil'in.
Nefret ediyorum resmen.

Ali
26-09-10, 18:12
Aynisini bende yazacakdim simi. Arti birde zorla bugün IBB ye penalti verdimeye calisacaklar. 41 haftadir Penalti yok diyip duruyorlar, yaw yoksa yok. Allah Allah.

Simao
26-09-10, 18:22
İ.Melih'lerden Şendil olanı soru sordu...Arif Erdem'e su soruyu yoneltin dedi.. ''Penaltı denince Turk futbolunda Arif akla gelir, 41 haftadır İBB neden penaltı atamıyor''..Nasıl bir küstahsın,sen nasıl bir ahlaksız kopeksin Melih..Arif, ben penaltıcı olarak anılmak istemiyorum,yaptıgım seyleri yıllarca 1 penaltı yuzunden gormezden geliyorsunuz, kızıyorum gercekten dedi..

Düpedüz terbiyesizlik.

Erman Toroglu´nun Ümit Karan´a söyledigi skandal sözlerden pek bi farki kalmamis.