PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rezil herif, bazilari icin de Büyük Baskan, Aziz Yildirim!!!

Serkan1905
12-12-04, 23:07
demin TRT de yöneticilerimizle Aziz Yildirim denen ezigi Seref salonunda gösterdiler.

sözlü taciz edilmis. aglayip duruyordu..

Noldu? yenilgiyi hazmedemedin galiba..

12-12-04, 23:11
Bıraksın bu işleri önce kendi stadına baksın.. Ah ne güzel mosmor oldu ama..

Parma Maniac
12-12-04, 23:12
maçtan sonra maç tehir edilmeliydi gibi gerizekalı ötesi bi açıklama yaptı.. merdiven araları boş bırakılmamış, alınan karar öyle değilmiş.. :lol: :lol:

Sheva
12-12-04, 23:12
Maç tehir edilip hafta içi oynanmalıymış, öyle diyor sayın yıldırım :lol: :lol:

Serkan1905
12-12-04, 23:14
Maç tehir edilip hafta içi oynanmalıymış, öyle diyor sayın yıldırım :lol: :lol:

hadi ya. ben bunlari duymamistim :dislek: :lol:

ni hu hahaha.. ulan azize.. bi alemsin sen, EZIK herif..

ama kusura bakma, azizcim. bundan sonra alismalisin, cünkü basimizda Hagi var. bundan sonra Hagi en büyük belaniz olacak.

gian
12-12-04, 23:15
Merdivenler boşaltılmadı ya, o yuzden konsantre olamadı Fenerbahce..

Sahadan çekilseydiniz ya bilmem ne cocukları!

ÖNDER RB
12-12-04, 23:19
evet şerefsiz azizenin maç yorumu böyleydi merdiven araları boş olmadığından bu maç oynatılarak teröre davetiye çıkartılmış ertelnmeliymiş. kendi sahalarında küfür olmaz olay çıkmazmış. 6-0 yenmişler en ufak bir olay olmamış.

ulan bu kadar karaktersiz olunur mu maçta en ufak bir çirkeflik yok sen hala terörün dikalasını yaptığınız 6*0 lık maçı örnek gösteriyorsun harbi gerizekalısınız siz.

bir de tehdit etti görün bakalım bundan sonra terörü engelleyebilecekler mi ben engelleyemeyecekler diyorum diye alenen teröre destek dedi.

12-12-04, 23:21
Rövanşta yapacaklarına kılıf hazırlamış şerefsiz hani niye böyle oldu derlerse ilk maçta merdivenler boşaltılmadı diyecek demek ki..

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:24
Şerefsizliğin dışında bu herif bi de gerizekalı.

Man. Utd. maçının yorgunluguna bağlamış aklı sıra sonucu o nedenle ertelenseydi yenerdik hesabında kafasında...

Zavallı aziz..

Parma Maniac
12-12-04, 23:27
bi de işin ilginci yeneriz, yeniliriz önemli değil diye giriyor lafa ezik adam.. ulan yenseniz sen bahsedecek miydin bunlardan, kılıfçı başkan.. alem bunlar yaa ezdik, kepaze ettik.. hala nerdeler.. üzülüyorum :dislek:

savatage
12-12-04, 23:32
dikkatlerden kaçmasın:
"bu maçın oynanması tribün terörünün devam edeceğinin ispatıdır ve bunu da kimse engelleyemez" derken ben daha çok rövanş maçını aklıma getirdim.
neyse bu konuda,
aziz'in konuşmasının tam metnini bulduktan sonra detaylı cevap vermek isterim.
ayrı bir topik'te,
normalde kaale almayacağım bu insanımsı,Fenerbahçe Klübü Başkanı olduğu için.

Sheva
12-12-04, 23:35
Aziz'in verdiği mesaj çok güzeldi gerçekten, bakalım merdivenleri kapamanın karşılığı ne dışkısıyla olacak.. Eziledur fenerbahçe..

savatage
12-12-04, 23:45
ayrıca haddini bilsin,
bizim yöneticilerimiz de kendilerine gelsin!

Sami Yen'e mafya adamları sokarak GS'da 2. başkanlık yapmış birini dövdürteb birine gösterdikleri gereksiz saygı bir kenara,bir de salonda kendilerine karşı bağırışları vardı.
Haddini bilsin Aziz!

"insanlar korkuyor" diyen,gazeteci vurduran mafya babasının teki...

Sheva
12-12-04, 23:47
Aziz Yıldırım'ın Ergun Gursoy'u azarlar gibi görüntüleri benim de hiç hoşuma gitmedi açıkçası.. Tabi ne konuştuklarını ve sebebini bilemeyiz ama yine de hoş değildi..

savatage
12-12-04, 23:50
Bu aziz yıldırım'ın,
Önder Turacı transferi sırasında yaptığı şefersizliği ve bu şerefsizliğin karşılıksız kalmayacağını söyleyen Ergun Gürsoy'a karşıydı o görüntüler.
bir de "insanlar korkuyor" diyor.
bari sen korkma be Ergun Gürsoy.
misafirperverliği insanlara,hakedenlere sonuna kadar yap!

12-12-04, 23:51
Yazık Ergun Gürsoy gene saçmalamış biz de yenilsek biz de bağırırdık gibi gene rakibini korudu, Ergun iki dakika akıllı ol ya..

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:56
Bir devre arası operasyonuyla istifa etse çok hayırlı olucak.

savatage
13-12-04, 00:01
bir devre arası operasyonuyla ölse çok hayırlı olacak!
türk futbolu,fenerbahçe camiası,türkiye cumhuriyeti(ve fb cumhuriteyi) ve türk basını onsuz çok daha ileri gider.
haa,belki basın gidemez gerçi;
altlarında son model araba olmadan!

13-12-04, 00:03
Can sanırım Yasin Gürsoy'u kastetmiş sen ise Azize'yi bir yanlış anlaşılma olmasın da :)

Sheva
13-12-04, 00:38
Vay vay vaaayy.. Cavusoglu yırtıldı Türkiye'de futbol terörünün önü kesilemez diye, çok işe yaradı azizin açıklamaları belli.. Ikinci devredeki maçın yolu bir güzel yapıldı, fener yönetimi bütün hünerini maharetini gösterecektir bundan sonra..

savatage
13-12-04, 00:41
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile yapılan derbi maçta, merdivenlerin boşaltılmamasına rağmen karşılaşmanın oynatılmasına tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, maç sonrası yaptığı açıklamada, federasyonun merdivenlerin boş bırakılması yönündeki kuralını hatırlatarak, ''Biz bugün tarihi bir fırsatı kaçırdık. Maalesef Türk sporu bugün terör ve şiddetin devam etmesinin sağlandığı bir gece olarak anılacaktır'' dedi.

O bahsettiğiniz geceler daha önce sizin stadınızda yaşanmıştı.futbolcular her türlü tecavüze maruz kaldığı gibi,
taraftarlarımız ise,önceden fenerbahçe yönetimi tarafından hazırlanmış/organize edilmiş pek çok saldırıya maruz kalmıştı.
maç boyu F.Terim'e ve kızına edilen küfürler yetmemiş,bunlar bir de soyunma odasında tekrarlanmıştı;
soyunma odalarına basının girmesine izin vermediğiniz bir maç öncesi sizin adamlarınız bizim futbolculara saldırmıştı.ve bu olay(basın olmadığı için) basında da yeterli yer bulmamıştı.
Bu akşam ise kimsenin kılına zarar gelmediği bir maç sonrası çıkıp da "terör ve şiddetin devam etmesinin sağlandığı bir gece" yorumu komiklikten öte iğrençliktir,
koyulan kışkırtmama,düzeyli beyanat verme yasağının ihlalidir.

Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlar doğrultusunda, maçın başlatılmaması halinde, bugün Türkiye'nin çok iyi bir noktaya gideceğini iddia eden Yıldırım, ''Çünkü kaosu önlemek için sadece kulüp başkanlarının ve yöneticilerinin mücadelesiyle bir yere gelemeyiz. Bu işler toplu yapılacak'' diye konuştu.

merdivenler boşaltılmadığı sürece maç zaten başlamamış,
merdivenler boşaldıktan sonra başlamıştır.

Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:
''Galatasaray iyi oynadı, biz kötü oynadık. Daha önümüzde çok maç var. Şampiyonluğun en büyük adayıyız, bu iddiamız devam ediyor. Yeniliriz, yeneriz, sezon sonunda şampiyon oluruz. Ama benim üzüldüğüm nokta, bugün bazı olaylar oldu. Hep birlikte emniyet, valilik, Futbol Federasyonu ve bütün kulüpler, İnönü Stadı'nda olan hadiselerden sonra bir araya gelmiştik. Katı kurallar konulacak, şöyle yapılacak, böyle yapılacak diye kararlar alındı ve yayınlandı. Bunların uygulanacağı söylendi. Maçtan önce bütün merdivenler boş bırakılacaktı. Kuralı koyuyoruz, ancak kuralı uygulamak için hiçbir şey yapılmıyor. Federasyon başkanına maçın başlatılmamasını söyledik. Çünkü bir şeyleri düzelteceksek, bunu hep beraber yerine getirmeliyiz. Eğer yerine getirmeyip, adam sendecilik yaparsak, bugün burada oynatılan maçtan dolayı ilerideki hiçbir maçı oynatmamazlık yapamazsınız. Bugün tam zamanı ve yeriydi. Bu maç oynatılmayacak ve tehir edilecekti. Bu şekilde de alınan kurallar Türkiye'de uygulanmaya başlandı diye mesaj verilecekti. Maalesef Türk sporu bugün terör, şiddet şeklinde oluşan bütün olayların devam etmesinin sağlandığı bir gece olarak anılacaktır.''

merdiven konusunda cevabı verdim.maçın tehir edilmesi mi daha doğrudur,bir kaç kişinin yaptığının cezasını ve maliyetini binlerce kişinin çekmesi mi doğrudur yoksa merdivenlerin boşaltılmasının beklenmesi mi?eğer merdivenler hala boş değildi diyorsa sanırım gözlerinde bir sorun var lakin merdivende duran kişiler zaten güvenlik görevlileriydi.

-''GALATASARAY, BİLET VERMİŞTİ''-

Bu şekilde bir yere varılamayacağını kaydeden Aziz Yıldırım, ''Çünkü korkuyorlar. Bugün yine Galatasaray, bilet vermişti. Seyirci ayakta, kimse yerine oturmuyor. Bunları düzeltmek için kuralları koyduğun zaman onun takipçisi olacaksın. Takipçisi olmayacaksan kuralları koymayacaksın'' dedi.

bilet konusunda yönetim gereken cevabı vermelidir.
yerine oturma konusu ise,
bu tamamen taraftarın tercihidir ve buna kimse karışamaz.ister oturur ister ayakta durur.zaten türkiye'de oturmaya yönelik bir karar da yoktur ve olamaz da.
açık tribünlerde yağmur yağdığında kim ıslak yerlere oturabilir ki zaten?
eğer şikayetçi olan yoksa ayakta durma konusunda tribünde,
herkes ayakta durma hakkına sahiptir.ancak tüm tribünlerinin üstü kapatılmış tribünlere sahip olduğumuz zaman oturma işinden adamakıllı bahsedebiliriz.

Galatasaray ile yapılan maçta tribündeki 18 bin kişinin küfür ettiğini savunan Yıldırım, ''Kuralları uyguladığımızda kötü adam durumuna geliyoruz. Burada 18 bin kişi küfrediyor, maçtan sonra protokol tribünü içinde küfrediyorlar. Bunlar yaşanacak bir şey değil, ama bunlar oluyor. Mekteb-i Sultani diyorlar, oradan mezunlar hepsi belli. 18 bin kişi bana küfrediyor ayıp yani'' diye konuştu. Yıldırım, ''Bu konuda yaptırımınız olacak mı?'' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

''Benim yaptırımım ne olacak? Emniyet, valilik, Futbol Federasyonu yapacak. Ben ne yapacağım. Ama biz Fenerbahçe yönetimi olarak taraftarlarımızla birlikte hepimiz mücadele ediyoruz. Bizim statta küfür olmasın, kimseye bir şey söylenmesin istiyoruz. Galatasaray'ı 6-0 yeniyoruz. Geliyorlar, gidiyorlar hiçbir gün onların idarecilerine ya da Beşiktaşlılara bizim statta, şeref tribününde, soyunma odalarına giderken bir hakaret veya küfür olmuyor. Stadımızda neden olmuyor? Çünkü Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı beraber hareket ediyor. Burada maalesef kimse bir şey yapmıyor.''

sadece tribündeki 18 bin değil,
türkiye'deki 65-25=40 milyon kişi de şahsınıza küfür etmektedir ve edecektir.böyle devam.
küfür konusunda konuşurken önce geçen hafta sizin stadınızda yapılan biri şampiyonlar ligi olmak üzere iki maçınızı hatırlayın da konuşun.
6-0'lık maçı söylüyorsunuz utanmadan!
o maçta taraftarlarımıza ve futbolcularımıza yapılanlar ve sonrasında pişkinlikle yapanları GS'lı olarak nitelendirmenizi ne de çabuk unuttunuz.şeref tribününe mafya adamları getirip GS'da 2. başkanlık yapmış birini tartaklamalarını istediğinizi ne de çabuk unuttunuz!

-''ZAYIF KALIYORLAR, KORKUYORLAR''-

Bu akşam için maçın sonucunun önemli olmadığını ifade eden Aziz Yıldırım, ''Biz bunu telafi ederiz. Oyuncularıma güveniyorum. Onlar bunu telafi eder. Biz daha iyi yerlere geleceğiz. Ama önemli olan diğer konuları çözmek. Bunun için fırsatı kaçırdık ve bir daha Türkiye'de şiddet ve terör olayını stattan önleyemezsiniz, önleyemeyecekler de. Burdan söylüyorum, çünkü zayıf kalıyorlar, korkuyorlar. Maçı resmen oynatmayacaksın, tehir edeceksin bitti. Ondan sonra bak bakalım herkes nasıl hizaya gelecek. Ben bunları federasyon başkanına ilettim. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın da söylemiş, ama maalesef onlar talimat verdi ve maçı oynattılar'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, maçtan sonra 1.5 saat statta VIP salonunda oturarak, aralarında maçı değerlendirdiler.

normalde aziz yıldırım gibi bir insanımsıyla muhattap olmam ama kendisi bu sözlerini ederken FB Başkanı sıfatıyla konuştuğu için cevap vermek istedim.

seyko
13-12-04, 00:50
azize fazla konusmasin, kizini istemeye geldik ve verdiler iste :D

http://www.antifenerbahce.net/v3/manset/mgsfebe10.jpg

Sheva
13-12-04, 00:52
Cyba'cım kısaltma yok biliyorsun ;)

Savatage çok iyi etmişsin ya bold yapıp, öbür türlü zor oldu okumak..

savatage
13-12-04, 00:55
maçta açılan pankartları ayrı bir başlıkta toplasak iyi olur!
"burası türkiye cumhuriyeti" vardı bi gördüğüm.
pek çok güzellik televizyon karşısında eksik kaldı.

Onur1905
13-12-04, 11:37
Bir insan nasıl bu kadar haysiyetsiz olabilir anlamak mümkün değil.Açık açık yalan söylüyor.neymiş,Kadıköy'de hiçbir şey olmuyormuş.Bu kadar şerefsizlik olmaz.

Kimse de çıkıp cevap vermiyor bu adamın söylediklerine.Haklıymış gibi geziyor ortalıklarda.

savatage
13-12-04, 11:44
Kimse de çıkıp cevap vermiyor bu adamın söylediklerine.Haklıymış gibi geziyor ortalıklarda.
Ben verdim :lol:

Yorumculardan öte,
bu laflardan sonra yönetimimizin cevap vermesi lazım çünkü açık açık suçlanıyor yönetimimiz.

soprano79
13-12-04, 12:35
Aziz Yıldırım kendi stadıyla ilgilensin bize akıl vermesin!

gian
13-12-04, 13:13
Açıklama: Fatih Gökşen

Galatasaray Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

“Galibiyetimize lütfen kimse leke sürmeye kalkmasın” diyen Fatih Gökşen, yaptığı açıklamada, “Maçı hakkımızla kazandık. Kimse alnımızın teri ile kazandığımız galibiyete, ‘Merdiven boşluğu, fazla bilet’ diye gölge düşürmesin” şeklinde konuştu.

Fatih Gökşen, bu tür şeylerin galibiyete leke süremeyeceğini savunarak, “Çok üstün olan bizdik. Bunu bütün kamuoyu gördü. Kadıköy’de yenildiğimiz maçta bile, rakibimizin dün gece olduğu gibi mahkum oynamamıştık. Futbolcularımızın, teknik heyetimizin müthiş bir motivasyonu vardı. Oyunda çok üstündük, kimse buna leke süremez” dedi.

Kimseye bedava bilet verilmediğini de belirten Fatih Gökşen, şöyle devam etti: “Stattan sorumlu yönetici benim. Kimseye bilet filan vermedik. Ben göreve geldiğimden beri Galatasaray ilk defa bütün biletlerini ücretli satmıştır. Amigolara bilet verdiğimiz doğru değil. Yöneticilerimizin bilet taleplerinin hepsi ücretli olmuştur. Bir Allah'ın kulluna bilet bedava vermedik.”

Fenerbahçeli oyuncu Selçuk’un, maça çıkarken Galatasaray taraftarlarına eliyle altı işareti yaptığını, bunun da yayıncı kuruluş tarafından görüntülerle tespit edildiğini söyleyen Fatih Gökşen, “Bu tahriğe rağmen, biz rakibimize misafirperverliğimizi gösterdik” diye konuştu.

Fatih Gökşen, futbolculara derbi maçı galibiyeti nedeniyle 15'er bin dolar pirim vereceklerini sözlerine ekledi.

LuisFigo
13-12-04, 16:00
Aziz yildirim özhan baskana" 18 bin kisi ölmüs anama küfür ediyor,sen bunu engelliyemiyosun,6-0´lik macta sirf sen üzülme diye yönetici arkadaslarimin sevinmesine bile izin vermedim,bundan sonra bizden dostluk falan beklemeyin ,sükrü saracoglu stadinda güvenlik istiyorsaniz emniyete basvurun,benden günah gitti,5 bin bilet fazladan dagittin,amigolari sen iceri aldin ! bir daha Asy´e gelmiyecegim , hodri neydan,fenerbahceyi karsiniza aldiniz , kisasa kisas " demis

kaynak:lig tv ,stüdyo futbol

13-12-04, 16:09
Yönetici arkadaşlar sevinmemiş demek kudurmuş gibi her gün açıklama yapan her fırsatta 2 sene önceki maçı hatırlatan başka yöneticiler demek ki..

cozker
13-12-04, 16:51
Fenerbahcelilerin bu kadar hazimsiz olabileceklerini tahmin etmezdim dogrusu.. Futbol disinda her turlu konuya deginiyorlar. Kaldi ki gecmis yillardaki maclarla kiyaslarsak son derece olaysiz temiz bir mac oldu.
Kufur edilmismis.. 3 gun evel senin takimin Manchester'a fark atarken 30 bin kisi GS'ye kufur etmiyor muydu? Sanki ilk defa kufur oluyor stadlarda..

Tum bunlarin sebebi cok acik. Formda olduklari ve tum kamuoyu tarafindan favori gosterildikleri icin kesin yeneceklerini dusunuyorlardi, bu yuzden sahada eze eze yenmemizi hazmedemediler.. Mac sonrasi 20 dakika boyunca merdivenlerden bahsetti ve kendini komik durumlara dusurdu 'Merdiven Aziz'..

gian
13-12-04, 16:52
İste boyle cimboma boyle koyarlar aman diye sarkı soyleyip bir de el hareketleriyle destekleyen yoneticisi Mahmut Uslu adisini de mi görmemis hic o maclarda?

IcEgrLgS
13-12-04, 17:10
aldığımız haklı galibiyeti çekemeyip her zaman yaptıkları gibi kılıf uydurmaya başladılar işte
yok yorgunlarmış yok o yok bu...
eğer futbol terörünü önlemek istiyorsak işe aziz gibi ne yaptığı belli olmayan yöneticilerden başlamak gerekir...
aziz önce kendi yaptıklarını düşünüp sonra konuşsun..
her galibiyetlerinde şike oluyor genelde
dünkü maçta şike yapamamış herhalde....

Sheva
13-12-04, 18:05
Ayrica anlamadim ki, kısasa kısassa eyvallah bizim yaptıklarımızın aynısını yap.. Fazla bilet sat 42 binlik stad olsun sana 50 bin kisi, amigo falan kim varsa onları da içeri al.. Ee bize ne bundan?

Ama tabi senin niyetin ve amacın farklı.. Dolu merdiveni bahane edip ikinci devre ne pislikler yapacaksınız bakalım..

Onur1905
13-12-04, 19:18
Ne güvenliğindne bahsediyor ki Azize?

Zaten her sene koridorlard ataciz edilen,tartaklanan bizim ekibimiz.Ne utanmaz ne şerefsiz admmışsın be.

gian
14-12-04, 00:29
Bakan Mehmet Ali Şahin, LigTv'ye verdigi röportajda, Aziz Yıldırım'ın bu konusmalarını yakıstıramadıgını, terörün bitmeyecegini soylemenin de ne demek oldugunu ve kesinlikle bitirilecegini soyledi..Macın gerek saha ici ve dısında oldukca olaysız gectigini, ancak merdivenlerin dolu olmasının ve küfürlerin sorun oalrak gozuktugunu belirten Bakan, bu küfürlerin de bu maca yonelik olmadıgını, oteden beri gelen bir sorun oldugunu ve bu sorunların da cozulmesine calısacaklarını soyledi..

Tebrik ederim Bakanı sag duyulu acıklamasından dolayı..

gian
14-12-04, 00:36
Şu anda Habertürk'te Şeref Tribünü programında Aziz Yıldırım'ın Besiktas yenilgisinden sonra yaptıgı acıklamalarla bu acıklamaları ust uste ortusturduler..Hemen hemen aynı..Sadece yenilgiden sonra mı aklına geliyor, asıl amacın yenilgiden sonra gundemi degistirmek dediler..

Ayrıca sadece Manchester macında, Galatasaray'a dakikalarca küfür edildigini, Tuncay cıkarken Tuncay Cimbomun anasını.. seklinde tezahürat yapıldıgını onlara neden bir sey demedigini sorguladılar..

Ayrıca Manchester macında bedava iceri sokulan Fenerlilerin fotografları da yayınlandı..

gian
14-12-04, 00:45
Bu arada Kemal Belgin beni yine kopardı :

Tugrul: Ersun Yanal neden gelmedi derbi maca?

Kemal Belgin: E O atari oynuyordu evde :lol: :lol: :lol:

vicente
14-12-04, 00:51
ya su basından nefret ediyorum.. hepsi aynı hepsi tırsmış bu azizden.. zaten aziz bence adam degil. daha iki kelimeyi bi araya zor getiriyor. konusması baskanın tarzına yakısmadı diyolar.. basbaya adamın tarzı bu.. cıksın sagı solu tehdit etsin.. terör bitmezmiş görüceksinizmiş.. yokmu bu adam bişey diyebilen.. herkes adamı övme yarısında.
küfürmüş.. kimse saygı durusu sırasında bize küfreden fenerlilerden(küfürde hatta "a.... a.. galatasaray") bahsetmiyor.. tahammul edemiyorum bazen bu tek taraflılığa..bıktım..

Sheva
14-12-04, 01:17
Man Utd maçı ile birlikte son 3 maçtır Galatasaray'a sürekli ve organize şekilde küfür edildi kadıköy'de.. Bunu ben özellikle takip ediyorum çünkü babamla aramda ciddi bir tartışma ve iddia sebebi.. O yüzden bu 3 maçtan sonra küfürdü bilmem neydi diye ağlamak çok da inandırıcı ve samimi olmuyor..

Ama ne yazık ki adam amacına ulaştı mı ulaştı, bir yandan merdivendi bir yandan verilmeyen fauldu derken galibiyet kaynadı gitti arada.. O yüzden kızıyoruz ya kaçan gollere, bu arsız uslanmazlar 4-5 yemeden susmayacaklar..

savatage
14-12-04, 01:47
Gian,ilgili programı bende takip ettim.
İsmet Tongo'nun cevapları basında duyduğum doğru dürüst cevaplardan bazılarıydı.
Kemal Belgin'de destek oldu yeterince.

Aziz Yıldırım'ın ligde yenildikleri 2 maç sonrası da benzer konuşmalar yapmış olması ilginç;
ama daha bir ilginç olanı(hakkaten farketmemiştim) Ersun Yanal'ın maça gelmemiş olması.

ayrıca "derbiye gölge düştü" diyebilenler mevcut hala.
yazık...

neyse,
köpekler istiyor diye atlar ölmez!

savatage
14-12-04, 02:02
bu arada bu açıklamalar amacına ulaşmıştır ve büyük ihtimalle sahamız 1 maç kapatılacaktır(seyircisize çevirtirler bunu gerçi).
ancak fenerbahçe-ankaragücü maçında da kuddusi müftüoğlu'na ve federasyona yönelik Aurelio'nun sarı kart görmesinden itibaren ısrarla sürdürülen küfürlü tezahüratın cezasını da beklemekteyiz.
bu bağlamda ceza alacağımız maçın büyük ihtimalle Sami Yen'deki kupa maçımız olması gerekirken sanırım bu maçtan sonra ceza verilecek bize(yine çifte standart).
gördüğünüz gibi kendimi en kötüsüne hazırlıyorum;
yeterki sahalardan(statlardan) istenmeyen olaylar,istenmeyen adamlar silinsin gitsin!

zaten futbol sadece sahada oynandığı zaman ben takımıma sonuna kadar güveniyorum!

bu arada ilginç bir not;
bu maçtan biz ne kadar büyük ceza alırsak alalım,
2. yarıdaki rövanş maçı için,fenerbahçe'nin umrunda olmayacak ve daha fazlasını o maçta yapacaklardır lakin ligin son maçıdır o Fb stadındaki.
dolayısıyla cezanın büyük olmasını isteyeceklerdir.

not:6-0'lık maçın cezası saha kapama(sonrasında ankarada 7 atmışlardı galiba),
o maçın rövanşı olan Sami Yen'deki maçın cezası ise seyircisiz oynama olmuştu.
6-0'lık maçta küfür,tribünden atılan maddeler,sporcuların ısınamamasının yanı sıra sahaya bıçak atılmıştı,bizim ise sadece bıçak atılan geçen seneki istanbulspor maçında yine cezamız saha kapama olmuştu.

aslında aziz yıldırım'ı tebrik ederim,
yapacakları her türlü şerefsizlik için önceden haber veriyor,ortamı hazırlıyor.
tribünde dostluk mesajları verirken GS taraftarının ve futbolcularının tartaklanması emrini vermek yerine,tribünde bile dostluk mesajları vermiyor artık!

soprano79
14-12-04, 08:52
Bu arada Kemal Belgin beni yine kopardı :

Tugrul: Ersun Yanal neden gelmedi derbi maca?

Kemal Belgin: E O atari oynuyordu evde :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Koptum ya.

14-12-04, 10:02
Merdiven konusuyla ilgili olarak :

http://www.galatasarayi.com/senaglama.jpg

ÖNDER RB
14-12-04, 12:38
terörist heriflerin terör yatağı statlarını cennet bahçesi gibi gösterip vay efendim merdivendi asansördü bağırmalarına .ıçımla gülüyorum. buyrun atanın hazırladığı boş merdiveni müsait bir şek,lde kullanın.

dur oynaşma fenerbahçe
azcık dursun içinde

NEŞE
14-12-04, 13:46
Galatasaray derbi galibiyetinin mutluluğunu yaşarken,Aziz Yıldırım'ın merdiven boşluğu,fazla bilet gibi açıkça hazımsızlık sonucu ortaya attığı izlenimi veren açıklamalarının ardında,çevremdeki fenerli arkadaşların bu saçma iddaları,saçma olduklarını bile bile desteklemelerine bi anlam veremiyorum...mantık nereye gitti yahu..?

NEŞE
14-12-04, 13:50
bu işler 6,6 sayılayıp gezmeye benzemez...bi 6 yıl idare edeceğini düşündü heralde:)oh!çok güzel oldu.biz yenildiğimiz zamanda hiç değilse yine kaliteli futbol oynamıştık...

14-12-04, 13:59
Neşecim bu konuyla açılmış bir topic vardı zaten , topic açmadan önce diğer topicleri de okumanı tavsiye ediyorum..

LuisFigo
14-12-04, 14:47
edit

UmBeRtO GS
14-12-04, 19:36
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde şeref tribününde yaşanan olayların perde arkasında çok ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı!...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine edilen küfürlerden büyük rahatsızlık duyarak, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a serzenişte bulunduğu ve, "Buraya her gelişimde 18 bin kişi ölmüş anama küfür ediyor ve sen bunu önleyemiyorsunuz. Bir daha bu stada gelmeyeceğim... 6-0 kazandığımız maçta senin korunman ve üzülmemen adına kendi yönetici arkadaşlarımın sevinmesine engel oldum. Sana küfür edilmemesi için ne gerekiyorsa yaptım.. Ben bu olayları önlemek için kendi seyircimle ters düştüm.. Taraftarım beni "Bize her her yerde küfür ediyorlar, sen bizi engelliyorsun" diye eleştirdi. Bundan sonra benden dostluk beklemeyin. Eğer Fenerbahçe Stadı'nda korunmak istiyorsanız, emniyete başvurun. Benim artık yapabileceğim bir şey yok," dediği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha sonra Galatasaray ikinci başkanı Ergun Gürsoy'a da sitem ederek, "Beş bin fazla bilet dagıttınız. Amigoları içeri sen aldırdın. Onlar stada girmeseydi, bu küfürler olmazdı. Benden günah gitti. Artık benden dostluk beklemeyin." dediği ifade edildi.

UmBeRtO GS
14-12-04, 19:37
Figo NEŞE Fenerli falan değil o yüzden yazını editle bence

M.Yasin Cakmak
14-12-04, 19:39
Evet Luis insanlara hakaret etmeden düşün.

LuisFigo
14-12-04, 22:10
6 6 6 6 6 6 6 olan bi yazida art niyet aramamak icin fbli olmak lazim..neyse editledik

gian
14-12-04, 22:41
Bıçakcı kedi olalı bir fare tutmus..Su acıklamalardan sonra ceza veremezler bize :

Bıçakcı’dan Yıldırım’a yanıt
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, “Galatasaray-Fenerbahçe maçında güvenlik önlemleri alınmıştı. Abartılı seyirci yoktu” dedi.

Konya
AA

14 Aralık 2004— Bıçakçı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın maçın ertelenmesi gerektiği yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine, maçta gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

Levent Bıçakçı, Konya’da gerçekleştirilen Futbol Federasyonu Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

“HAVA SOĞUK DİYE BAŞLATTIK”
Galatasaray-Fenerbahçe maçında tribünlerde abartılı seyirci olmadığını dile getiren Bıçakçı, şunları kaydetti:
“Fenerbahçeliler normal kale arkası tribünde yer alıyordu. Kapalı tribünün başında, başlangıçta bir yoğunluk vardı. Takımlar sahaya çıkınca yoğunluğun olduğu bölgelerin boşaldığını gördük. Buralarda, polis ve güvenlik görevlilerinin yer aldığını gördük. Hava çok soğuktu, oyuncuları daha fazla yıpratmamak için maçı başlattık. Ali Sami Yen Stadı’nda son yıllarda oynanabilecek en düzeyli, en düzgün derbi maç oldu.”

“ŞİDDET MUTLAKA ENGELLENECEK”
Tribünlerdeki şiddete karşı komple savaşı sürdürdüklerini söyleyen Bıçakçı, bunun için İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve kulüplerle birlikte çalışarak şiddeti mutlaka engelleyeceklerini, bunun önüne geçeceklerini bildirdi.
Bu konuda kararlı ve ısrarcı olduklarının altını çizen Bıçakçı, “Tribünlerde fanatik diye tabir edilen grupların sahalarda normal seyirci gibi hareket edip yerlerine oturması durumunda aileler de maça gelecek ve maça gelen seyirci sayısı artacaktır” dedi.

KONYA’DA MİLLİ MAÇ
Bir gazetecinin, “Konya’da milli maç oynanacak mı” sorusu üzerine ise Bıçakçı, 2006 yılından sonra mutlaka bir milli maçı Konya’ya vereceklerini söyledi.

Serkan1905
14-12-04, 22:48
aman insaallah. ne cezasi. adi aziz yildirim.

gerci, federasyon "fenerasyon" olmadigini ceza vermiyerek ispatlayabilir. ceza verirse, sirf azize istedi diye verilecek.

Yalanmi????

cozker
15-12-04, 11:28
Artık tüm Türkiye görmeli bu adamın nasıl biri oldugunu!!

---------------------------------------------------------------

Yildirim'a Açik Mektup

F.Bahçe Baskani, göreve geldiginden beri hep medya ile savas halinde oldu, hep asagiladi... Bir dönem "terörist" dedigi medyadan destek istiyor. Yani hep isine geldigi gibi konusuyor....

Aziz Yildirim'in, Galatasaray yenilgisi sonrasi yaptigi açiklamayi tartismaliyiz. Ancak derbinin 15 gün kadar öncesine gidelim, güvenlik toplantisi var. Kameramanlar görevlerini yapiyorlar. Aziz Yildirim TSYD Baskani Onur Belge'ye bagiriyor; "Onur, esas bu kameramanlar terörist." Medya'nin en agir isini üstlenen emekçilerini kendince asagiliyor. Kimse de ses seda yok. Bir ya da iki ay öncesi yine Fenerbahçe Baskani esip gürlüyor. Medyadaki çogu Fenerbahçeli olan spor müdürlerini suçluyor: "Içinizde kirli adamlar var" diyor. Kimse de çit yok. Iste Aziz Yildirim'in medya mensuplari ile arasindaki savasindan geçmiste birçok örnegi size hatirlatabilirim. Ama bu kadar yeter. Simdi, Aziz Yildirim'in hatirlamasi gereken bir gün var. Galatasaray'in ligde 4 yil üst üste sampiyon oldugu dönemlerdeyiz. Fenerbahçe Baskani zor günler yasiyor. Muhalifler, "En çok Galatasaray sampiyonlugunu gören baskan" diye elestiriyorlar. Aziz Yildirim, Büyük Kulüp'te bir toplanti düzenliyor. Davetliler ise Fenerbahçeli spor müdürleri ve yazarlari. Aziz Yildirim konusuyor. "Beyler bize yardimci olun. Galatasaray aldi basini gidiyor. Durdurmamiz gerek. Bizi yipratmayin" diyor. Aman diliyor, basindan büyük baskan! Galatasaray biraz da kendi içindeki kavgalariyla durduruldu. Aziz Yildirim da, zevahiri kurtardi. Su an için Türkiye'nin en iyi stadina sahip, en iyi futbol takimin patronu. "Terörist" medyanin destegine ihtiyaci yok. Taraftari arkasinda, kulüp içi muhalefeti sindirmis durumda.

AZiZ BASKAN, AÇIK AÇIK TEHDiT BiLE EDiYOR
Centilmenlige davet ediyor her kesimi Aziz Yildirim ve ekliyor, "Bu terörü önleyemezler, önleyemecekler" diyor. Açilimi; "Ikinci yarida Kadiköy'deki Galatasaray maçinda rövansi alinacak." Sene 2001, Sükrü Saracoglu'nda Fenerbahçe, Galatasaray maçi öncesi. Maç öncesi koridorlarda Galatasarayli futbolculara bir metreden ana avrat küfürler ediliyor. Yumruklar atiliyor. Bunlarin görüntüleri yayinci kurulusta var. Aziz Yildirim, yakin arkadasi spor müdürüne açiliyor: "Galatasaray'i yenmek için her seyi yapacagiz. Gerekirse maçtan önce dayak atacagiz. Çünkü normal kosullarda yenemeyiz, maçtan önce sinirlerini bozmamiz gerek." Ve dedikleri gerçek oluyor. Her seyi organize edebilen yetenekli baskan! Daha sayalim mi? Birkaç sene öncesi. Antalya'da Fenerbahçe deplasmanda. Taraftarlari stat çevresinde olay çikartiyor. Polis taraftari copluyor. Büyük baskan (!) devrede. Kavganin içine giriyor. Taraftari polisin elinden aliyor. Devletin baskomiserine söyledigi laf; "Polisligin kalmaz." Bu sözler de "terörist!" kameramanlar tarafindan kaydediliyor. Ama gündeme getirilmez. Son yillarda Sükrü Saracoglu Stadi'nda taraftara degil, direk futbolculara yönelik saldirilari hatirlayalim. Kaleci Kinston'un otobüste kolu kesildi. Eser Özaltindere'nin Mondragon'u çalistirirken kafasi yarildi. Hasan Sas'in kafasinda yumurtalar patladi. Fatih Terim ve Müfit Erkasap'a iki metreden koridorlarda gözümün önünde küfürler edildi. Bunlar arsivlerde sabit.

MANCHESTER MAÇINDA 30 DAKiKA KÜFÜR EDiLDi
Aziz Yildirim konusuyor, "Fenerbahçe Stadi'nda küfür olmaz..." Manchester maçinda son 30 dakika sadece G.Saray'a küfür edildi. Bir maçta eski baskan Mehmet Cansun kafasina palto geçirildi. Abdürrahim Albayrak ve G.Sarayli yöneticiler maç çikisi cipin içinde saldiriya ugradi. Sayin Yildirim, "Maç tehir edilmeliydi" diyor. Vay anasini... Merdiven bosluklari doluydu, bu dogru. 30 yilin yanlisini bir günde G.Saray yönetiminden çözmesini istiyor. Yenilgiye kilif ariyor. Bu konusmayi yapmadan önce Fenerbahçe soyunma odasina iniyor, kendi futbolcularina ana avrat küfür ediyor. Bu olayi da gören G.Sarayli yöneticiler var. Ismi de bende sakli. Kendi futbolcusu Serhat'a nasil küfür ettigini de cümle alem biliyor. Daha mi 20 yillik F.Bahçe muhabirinin otelde odasini tekme tokat basiyor. Bir çoguna tehditler savuruyor. Bu tehditlerden biz de nasibimizi aliriz kesin. Hiç önemli degil. Aziz Baskan, kursunun adaleti var nasilsa. Fakiri de öldürüyor, zengini de.

Kadir Çetinçali

hassan
15-12-04, 12:00
allahtan bi mağlubiyet aldılar. kazansalardı bunların hiçbiri olmayacaktı. bide şey diyo; bundan sonra ali sami yene gelmeyeceğim.. sanki ali sami yende seni bekliyen varda.... bileğimizin hakkıyla almışız maçı. mağlubiyeti kabullenin çekin gidin kardeşim..

ÖNDER RB
15-12-04, 12:50
Artık tüm Türkiye görmeli bu adamın nasıl biri oldugunu!!

---------------------------------------------------------------

Yildirim'a Açik Mektup

F.Bahçe Baskani, göreve geldiginden beri hep medya ile savas halinde oldu, hep asagiladi... Bir dönem "terörist" dedigi medyadan destek istiyor. Yani hep isine geldigi gibi konusuyor....

Aziz Yildirim'in, Galatasaray yenilgisi sonrasi yaptigi açiklamayi tartismaliyiz. Ancak derbinin 15 gün kadar öncesine gidelim, güvenlik toplantisi var. Kameramanlar görevlerini yapiyorlar. Aziz Yildirim TSYD Baskani Onur Belge'ye bagiriyor; "Onur, esas bu kameramanlar terörist." Medya'nin en agir isini üstlenen emekçilerini kendince asagiliyor. Kimse de ses seda yok. Bir ya da iki ay öncesi yine Fenerbahçe Baskani esip gürlüyor. Medyadaki çogu Fenerbahçeli olan spor müdürlerini suçluyor: "Içinizde kirli adamlar var" diyor. Kimse de çit yok. Iste Aziz Yildirim'in medya mensuplari ile arasindaki savasindan geçmiste birçok örnegi size hatirlatabilirim. Ama bu kadar yeter. Simdi, Aziz Yildirim'in hatirlamasi gereken bir gün var. Galatasaray'in ligde 4 yil üst üste sampiyon oldugu dönemlerdeyiz. Fenerbahçe Baskani zor günler yasiyor. Muhalifler, "En çok Galatasaray sampiyonlugunu gören baskan" diye elestiriyorlar. Aziz Yildirim, Büyük Kulüp'te bir toplanti düzenliyor. Davetliler ise Fenerbahçeli spor müdürleri ve yazarlari. Aziz Yildirim konusuyor. "Beyler bize yardimci olun. Galatasaray aldi basini gidiyor. Durdurmamiz gerek. Bizi yipratmayin" diyor. Aman diliyor, basindan büyük baskan! Galatasaray biraz da kendi içindeki kavgalariyla durduruldu. Aziz Yildirim da, zevahiri kurtardi. Su an için Türkiye'nin en iyi stadina sahip, en iyi futbol takimin patronu. "Terörist" medyanin destegine ihtiyaci yok. Taraftari arkasinda, kulüp içi muhalefeti sindirmis durumda.

AZiZ BASKAN, AÇIK AÇIK TEHDiT BiLE EDiYOR
Centilmenlige davet ediyor her kesimi Aziz Yildirim ve ekliyor, "Bu terörü önleyemezler, önleyemecekler" diyor. Açilimi; "Ikinci yarida Kadiköy'deki Galatasaray maçinda rövansi alinacak." Sene 2001, Sükrü Saracoglu'nda Fenerbahçe, Galatasaray maçi öncesi. Maç öncesi koridorlarda Galatasarayli futbolculara bir metreden ana avrat küfürler ediliyor. Yumruklar atiliyor. Bunlarin görüntüleri yayinci kurulusta var. Aziz Yildirim, yakin arkadasi spor müdürüne açiliyor: "Galatasaray'i yenmek için her seyi yapacagiz. Gerekirse maçtan önce dayak atacagiz. Çünkü normal kosullarda yenemeyiz, maçtan önce sinirlerini bozmamiz gerek." Ve dedikleri gerçek oluyor. Her seyi organize edebilen yetenekli baskan! Daha sayalim mi? Birkaç sene öncesi. Antalya'da Fenerbahçe deplasmanda. Taraftarlari stat çevresinde olay çikartiyor. Polis taraftari copluyor. Büyük baskan (!) devrede. Kavganin içine giriyor. Taraftari polisin elinden aliyor. Devletin baskomiserine söyledigi laf; "Polisligin kalmaz." Bu sözler de "terörist!" kameramanlar tarafindan kaydediliyor. Ama gündeme getirilmez. Son yillarda Sükrü Saracoglu Stadi'nda taraftara degil, direk futbolculara yönelik saldirilari hatirlayalim. Kaleci Kinston'un otobüste kolu kesildi. Eser Özaltindere'nin Mondragon'u çalistirirken kafasi yarildi. Hasan Sas'in kafasinda yumurtalar patladi. Fatih Terim ve Müfit Erkasap'a iki metreden koridorlarda gözümün önünde küfürler edildi. Bunlar arsivlerde sabit.

MANCHESTER MAÇINDA 30 DAKiKA KÜFÜR EDiLDi
Aziz Yildirim konusuyor, "Fenerbahçe Stadi'nda küfür olmaz..." Manchester maçinda son 30 dakika sadece G.Saray'a küfür edildi. Bir maçta eski baskan Mehmet Cansun kafasina palto geçirildi. Abdürrahim Albayrak ve G.Sarayli yöneticiler maç çikisi cipin içinde saldiriya ugradi. Sayin Yildirim, "Maç tehir edilmeliydi" diyor. Vay anasini... Merdiven bosluklari doluydu, bu dogru. 30 yilin yanlisini bir günde G.Saray yönetiminden çözmesini istiyor. Yenilgiye kilif ariyor. Bu konusmayi yapmadan önce Fenerbahçe soyunma odasina iniyor, kendi futbolcularina ana avrat küfür ediyor. Bu olayi da gören G.Sarayli yöneticiler var. Ismi de bende sakli. Kendi futbolcusu Serhat'a nasil küfür ettigini de cümle alem biliyor. Daha mi 20 yillik F.Bahçe muhabirinin otelde odasini tekme tokat basiyor. Bir çoguna tehditler savuruyor. Bu tehditlerden biz de nasibimizi aliriz kesin. Hiç önemli degil. Aziz Baskan, kursunun adaleti var nasilsa. Fakiri de öldürüyor, zengini de.

Kadir Çetinçali

kadir ilk gördüğüm yerde boynuna sarılıp öpeceğim valla. hadi yanında da 2 bira ısmarlayayım.

kafamdaki bütün düşünceleri yazmış. bu sefer azizeye ilk defa tepki gösteriliyor hemen her kesimden gerçek teröristin kim olduğu ortaya dökülüyor.

kadirin yazdığı gibi 30 yılın olayı 1 maçta çözülmedi diye, federasyon başkanının deyimiyle son yılların en temiz derbisinde kadıköyde yapacağı teröre kılıf araması, hıncal gibi kend menfaatini düşünenler hariç her kesimden tepki görüyor. bu sefer cami duvarına işedi galiba.

Onur1905
15-12-04, 13:02
Kadir Çetinçalı çok güzel bir yazı yazmış.Eline sağlık.

Ancak yönetimimiz her nedense geçmişte yaşanan bu olayları,şerefsiz Aziz'in yüzüne çarpmıyor.Bu karakterisz soysuza cevabını vermiyor.

gian
15-12-04, 13:09
Helal Olsun Kadir Çetinçalı..

JORDAN
21-06-11, 23:08
Aziz Yıldırım kendini savundu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, herhangi bir askeri silah ihalesiyle ilgisi olmadığını belirterek, "Dolayısıyla bu konudaki herhangi bir belgeyle de ilgim olmamıştır" dedi. Yıldırım, gizli bilgileri temin etmekle suçlanıyor.
17:55 | 21 Haziran 2011

Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 7 kişinin "gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri" iddiasıyla yargılanmalarına Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Duruşmaya, sanıklar Aziz Yıldırım, Kemal Atilla Şensoy, Celalettin Erkal, Zafer Yoldaş ve Atilla Özdemir ile sanık avukatları katıldı.
Sanık Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı seçilmeden önce ticari hayatta daha aktif olduğunu belirterek, şirketleri aracılığıyla genelde askeriyenin bina tipi ihalelerine girdiğini söyledi.

Yıldırım, 1998 yılında kulüp başkanı seçildikten sonra ticari hayattan bir nevi çekildiğini kaydederek, daha ziyade müdürleri aracılığıyla bu işlerin içinde olduğunu belirtti.

Türk Telekomdan, Milli Savunma Bakanlığını ilgilendiren TAFİKS isimli ihaleyi 1996’da aldığını hatırlatan Yıldırım, esas meşguliyetinin de bu ihalenin edimini yerine getirmeye yönelik olduğunu kaydetti.

"HERHANGİ BİR YASADIŞILIK YOK"

Yıldırım, "Sonuç itibariyle herhangi bir askeri silah ihalesiyle ilgim olmamıştır. Dolayısıyla bu konudaki herhangi bir belgeyle de ilgim olmamıştır" diye konuştu.

İddianamede geçen belgeleri görmediğini ve yasak bilgileri temin etme suçlamasını kabul etmediğini belirten Yıldırım, "Celalettin Erkal ile Amerika’nın Kuzey Irak’a yerleşmesinin

ardından tanıştım. O Amerikalıların yemek ihaleleri ile ilgilendiğini söyledi ve bana bir nevi ortaklık teklif etti. Bu konuda bazı araştırmalar yaptı. Ben de bu araştırmalar için kendisine
yasal olarak para transferi yaptım. Ticari faaliyetlerimde herhangi bir yasa dışılık da
bulunmamaktadır" dedi.

Suriyeli bir kısım iş adamının, Türkiye’de imal edilen bir askeri mermi ile ilgilendiklerini
söylemesi üzerine, bu işlerde tecrübeli olduğunu düşündüğü için Erkal ile görüştüğünü hatırlatan Yıldırım, Erkal’dan bir kısım bilgiyi faksla istediğini, aralarındaki bir kısım telefon
görüşmesinin de bu konuya yönelik olduğunu ifade etti. Yıldırım, hakkında iddia edilen
hiçbir suçlamayı kabul etmediğini söyledi.

"BENİMLE DEĞİL ROKETSAN'LA YAPMALARI GEREKİRDİ"

Aziz Yıldırım, bir soru üzerine, "Yaptığım telefon görüşmesinde Suriyeli iş adamlarının

ilgilendiği top mermileri ile ilgili Celalettin Erkal’da var olan katalogdan ilgili bölümleri
göndermesini istemiştim. Ayrıca, Suriyeli iş adamlarını esas itibariyle bu işi yapan Roketsan’a götürdüm. Suriyeli iş adamları bir iş yapacaklarsa benimle değil Roketsan ile

yapmaları gerekirdi. Zaten bu işten vazgeçtiklerini sonradan duydum" diye yanıt verdi.

SANIK ATİLLA ÖZDEMİR

Kara Kuvvetleri Komutanlığından kara pilot binbaşı olarak emekli olan sanık Atilla Özdemir

ise şu anda TAİ’de uçuş sistemleri müdürü olarak görev yaptığını söyledi.

Sanık Celalettin Erkal’la meslektaşı ve harp okulundan dönem arkadaşı olması nedeniyle tanıştıklarını belirten Özdemir, Erkal’ın şirketinin bulunduğu adresin aynı zamanda 81’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bürosu olarak kullanıldığını kaydetti.
Dernek faaliyetleri çerçevesinde Erkal’ın şirketinin bulunduğu büroya gittiğini ifade eden Özdemir, büroya gitmesinde başka hiçbir amacı olmadığını savundu.

İddia edilen askeri belgelerle de ilgisi olmadığını ileri süren Özdemir, Erkal’ın bürosundaki herhangi bir bilgisayarı kullanmadığını, dolayısıyla herhangi bir belgeyi bilgisayarda görmediğini ifade etti.

Savunması alınan sanıkların duruşmalardan vareste tutulmalarına karar veren mahkeme, dava dosyasındaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İddianamede, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 7 sanığa TCK’nın 334. maddesinde düzenlenen "açıklanması yasaklanan ve nitelik bakımından gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri" suçlaması yöneltiliyor.

Harp okulu mezunu adamla Aziz K.Irakta ne ariyor??? Yemek ihalesi icin para transferi yaptigi yeni tanistigi bir adamin silah ticaretinden anladigini niye dusunuyor bu yawsaque???

Namelessonegs
21-06-11, 23:09
Bu herif dunyadaki insanları zehirleyen en buyuk mikroplardan bir tanesi zaten..Fakat neden Galatasaray baslıgında kalmıs bu lavuk,uzucu tabi :)