PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dostluk eli uzattığımız takımın hocası..

Sheva
12-12-04, 22:21
Maç sonrası kendisini tebrik için el sıkışmaya giden hocamız Hagi'ye yüzünü dönerek, yanından uzaklaştı.. İyi de yaptı aslında, hem gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdi, hem bizim çabalarımızın ne kadar gereksiz ve anlamsız olduğunu kanıtladı, hem de 2. devredeki maçta olacaklarla ilgili güzel bir mesaj verdi..

Bizde de Ney dans grubu çıktı mı acaba maç öncesi..

Serkan1905
12-12-04, 22:52
Ajansspor.com:

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitimiyle birlikte Hagi sevinç, Daum ise hüzün yaşadı. Fakat Alman hoca çok da sinirliydi.. İki teknik adam, Hagi'nin Daum'un yanına koşarak gitmesi ile sahada buluştu. Bu buluşmada neler konuşulduğu anlaşılmasa da tansiyonun arttığı gözlemlendi.

Olay şöyle gerçekleşti;
Hagi maç sonunda Daum'un yanına koştu ve samimi bir biçimde Alman hocayı tebrik etti. Fakat adeta sinir küpü olan Daum, Hagi'ye sinirli bir şekilde bazı şeyler anlatmaya başlattı. Bağırdığı gözlenen Daum'a Hagi'nin tepkisi de sert oldu. Rumen hoca Daum'un yanından sinirli bir biçimde ayrılırken, ikili birbirlerine el kol hareketleri de yaptı.

Konuşmanın içeriğinde neler geçtiği bilinmese de, görüntülerin dili, ikili arasında bir gerginliğin yaşandığını gösteriyordu. Hagi de daha sonra yaptığı açıklamada bunu doğruladı.

Hagi, maçtan sonra Daum'un yanına gittiğini, ancak Alman çalıştırıcının kendisine karşılık vermediğini ifade etti.

Daum'un kendisine elini uzatmak yerine tribünleri gösterdiğini anlatan Gheorghe Hagi, ''Ne olduğunu anlayamadım. Ben el sıkışmak istedim. O tribünleri gösterdi. Herhalde şovlardan etkilendi ve atmosferi çok beğendi'' diye konuştu.

ulan daum. sen de ayni gerisi gibi hayvansin. adam gibi takimini calistirsaydin da ezik ve büzük bir hale düsmeseydin. sen aklina yan.

bu ara Haginin cevabi da cok müthis olmus...

LuisFigo
12-12-04, 22:55
az önce basin toplantisinda konustu,yanlis anlasilma olmus,daum yapmaz öyle sey,eziktir fln ama karekterli ,efendi bir hocadir

Parma Maniac
12-12-04, 23:06
ne karakterlisi LuisFigo.. adam maçtan önce Tomas'ın yanına gelip paranızı alamıyomuşsunuz, bizde öyle sorunlar yok diye dalga geçmiş aklısıra.. Tomas da para benim için ikinci planda, ben formamın gururu için oynarım, ayrıca paramızı da alıyoruz diye cevap vermiş.. Faik Çetiner aynen böyle aktardı.. Daum küstahlık yapmış ama aslan Tomas gereken ayarı vermiş kendisine.. helal sana Tomas..

12-12-04, 23:07
Fİgo bugün solundan mı kalktın sen? Ne karakterinden bahsediyorsun yahu? Kokain kullanmadım dedi , yalan söyledi sonra itiraf etti.. Karısını aldattı sevgilisiyle basıldı, alman milli takımını çalıştırmam dedi , Almanya'ya gidip demeç verdi çalıştırmak benim için onurdur diye.. FB'li yöneticilere verdi veriştirdi, daha sonra tükürdüğünü yalayıp özür diledi..
DAum benim şimdiye kadar gördüğüm en şerefsiz, en yalancı en karaktersiz hocadır.

Onur1905
12-12-04, 23:09
Fazla kokain çekmiş herhalde maçtan önce.

M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:13
Karaktersiz herif ne bekliyosunuz.

Sheva
12-12-04, 23:15
ne karakterlisi LuisFigo.. adam maçtan önce Tomas'ın yanına gelip paranızı alamıyomuşsunuz, bizde öyle sorunlar yok diye dalga geçmiş aklısıra.. Tomas da para benim için ikinci planda, ben formamın gururu için oynarım, ayrıca paramızı da alıyoruz diye cevap vermiş.. Faik Çetiner aynen böyle aktardı.. Daum küstahlık yapmış ama aslan Tomas gereken ayarı vermiş kendisine.. helal sana Tomas..

Bu gerçek mi Parma? Vah fenerim vah, ne hallere düşmüşsün de haberimiz yok.. Belliydi sene başından beri Tomas'ı almamız çok acı koydu bunlara..

cozker
13-12-04, 09:55
Daum Turkiye'ye gelmis gecmis en karaktersiz antrenorlerden biridir.. Devamli 2'li oynamasi, kendini sirin gostermek icin Turkiye hakkinda yapmacik laflar etmesi, sık sık yalan söylemesi gibi bir sürü olumsuz yönleri var. Konusmalarında en ufak bir samimiyet dahi göremiyorum ben.. Dün akşamda hazımsızlık gibi bir yönünü daha gösterdi bizlere bu D.Alman vatandası..

Parma Maniac
13-12-04, 11:50

Bu gerçek mi Parma? Vah fenerim vah, ne hallere düşmüşsün de haberimiz yok.. Belliydi sene başından beri Tomas'ı almamız çok acı koydu bunlara..acı ama gerçek :lol:

hepsi imrenerek izliyor Tomas'ı..

soprano79
13-12-04, 12:25
Daum çok ayıp etmiş.Kendisine yakıştıramadım.Bükemediğin eli öpeceksin Daum efendi!

duman
13-12-04, 21:42
Komiksin Doom

ELVIS
14-12-04, 00:04
'Aramızda kalmalı'
Maçtan sonra Daum'un yanına gittiğini, ancak Alman çalıştırıcının kendisine karşılık vermediğini belirten Hagi "Daum bana elini uzatmak yerine tribünleri gösterdi. Ne olduğunu anlayamadım. Ben el sıkışmak istedim. O tribünleri gösterdi. Herhalde stadımızdaki şovlardan etkilendi ve atmosferi çok beğendi" dedi. Daum ise "Benim orada Hagi'ye elimi uzatmamam gibi bir şey söz konusu değildir. Taraftarlar kendisini çağırıyordu, oraya doğru giderken yanımdan geçti ve kendisiyle kısa bir süre konuştuk. Bana bir şey söyledi. Ama bunu şimdi kimseye söylemem. O aramızda kalmalı" ifadesini kullandı.

Kaynak:http://www.vatanim.com.tr/spor/spor_haber_detay.asp?Newsid=42297&Categoryid=15&aid=4

Bu piskopat ne demek istiyor ya ? Hagi ne demis olabilirki?

Sheva
14-12-04, 00:16
Ne kadar haysiyetsiz bir basındır bu yahu.. Adamın yaptığı ortada, girdiği tavırlar ortada ama olay yine gelip bir şekilde bizim başımıza patlıyor..

Herşeyin ötesinde, Daum'un maçtan önce Tomas'a dediğini Hagi bir fenerli'ye yapmış olsa, şimdi kimbilir neler konuşuluyordu hakkında.. Bu sene şampiyonluk medyanın bu ağzı köpürmüş itlerini susturmak için de çok lazım..

cozker
15-12-04, 09:35
Çamaşır makinasında araba yıkanmaz

14 Aralık 2004 Salı
Şu ana kadar Daum neleri kazandı bir bakalım.. İçerideki “Sıklet farkı olan tüm maçları” , deplasmanda kötü oynadığı bazı maçları, kritik deplasmanları da.
Prag maçını, ki; Poborsky ile Zelenka’nın olmadığı ve yenmeyeni dövdükleri iki Sparta Prag maçını. Türkiye Ligi’nde olsa düşme hattında kıvranacak olan ve beşi 20 yaş altında, ikisi 17 yaşında, kalecisi dahil maç yüzü görememiş olan ve yenilmeyi zaten tercih eden Manchester United.
Bunları kazanırken hataları göremediler..
Daum neleri kaybetti, bir de ona bakalım..
Sert ve sağlam oynanan iki ciddi derbiyi. İşini ciddiye aldığında fark atan Manchester United’ı ve iki Lyon maçını. Avrupa’da attığı her adımı... Kazanması şart olan hiçbir şeyi kazanamadı ve biz onu “şampiyon ediverdik.”
Yanında oturan ne kadar hücum adamı varsa sahaya sürüp, saçmaladığı tuhaf maçlarda maçı kazandığı için dâhi oldu. Korkması gereken yerlerde ise “Deli cesareti” sergileyip fark yemesine rağmen deliliği tescillendiğinde bile dâhi unvanını kartvizitinde tuttu.
Kazandıkça yönetim ve basına salladı, ancak kaybettikçe son bir aydır biraz kendine çeki düzen verebildi. Ama onu da yönetim baskısıyla ve yazarların uyarısıyla yaptı ve ardından da bunu kendisinin başardığına inandı. Önceki gün ise öyle bir maç kaybetti ki, G.Saray’ın yerinde Daum’un takımı olsa, “Bir torba gol” yiyeceği bir maçı kaybetti. Tek farkla yenildiğine şükretmesi gerekirken, soyunma odası koridorunda Tomas’la para hesabı yapmaya kalktı.
Oysa final paslarında biraz dikkatli olacak G.Saray’dan, bırakın G.Saray’ı Büyükşehir Belediye Ankaraspor’dan bile “Beşlik” olup çıkacağı bir maç oynadı. Rakip kaleciyi yakından bile göremeden maç kaybeden bir hoca şampiyonluğu haketmemiştir. İlk kornerini 48. dakikada atmış olmaktan ve maçın yıldızının kalecisi olmasından utanmamaktadır.
Bu mu dâhi?..
Bu mu bizim bilmediğimiz bazı şeyleri bilen adam?..
O, Afrikalılar’dan nefret eden bir ırkçıdır. Yalandan marş bile söyleyebilen bir şovenisttir.
O, sezon başından beri “Çamaşır makinasında arabasını yıkamaya çalışan” bir akl-ı evveldir. Takımının kötü olmasından utanmayan, dâhi makyajıyla dolaşan bir delidir.
Peki biz daha mı akıllıyız?
Ligi çoktan bitiriverirken, F.Bahçe lehine!..

Ümit Aktan

http://www.turkiyegazetesi.com/articles/articles/default.asp?id=229146&winmode=pop&wr=1

hassan
15-12-04, 12:04
adam demekki iyice fitil olmuş bizim dostane uzattığımız ele bile karşılık verememiş. bence haginin kendisini mağlup etmesini içine sindirememiştir.