Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe maçında tribünler??
Maçı Lig TV'den izlerken büyük hayal kırıklığına uğradım, heralde son yılların en sessiz ve renksiz tribünüydü.. Herkes simsiyah gelmiş, kapalıda bile o renk cümbüşü yoktu..
Fakat TRT özetlerinde en azından taraftarın sesi çok daha fazla çıkıyordu, acaba Lig TV maç boyunca tribün sesini mi kıstı çünkü kesinlikle iki ayrı maç gibiydi.. Bu konuda bilgisi olan var mı ve de genel olarak takıma destek nasıldı sizce?
M.Yasin Cakmak
12-12-04, 22:11
Yani GS tribününü eleştirmeyi hiç sevmem ama neydi o...?
Son 10 dakka desteğe başlandı...
Baya şaşırdım...
UmBeRtO GS
12-12-04, 22:19
Evet haklısınız ya tribünler hiç bağırmadı ya da Lig Tv sesi kıstı özellikle
febenin ezik maymunlari bayagi bi duyuldu, bende tv basinda sasirdim...
Serkan1905
12-12-04, 22:42
tribünler iyi degildi.
ama allah icin dogru konusalim. hepimizin kafasinda o acaba? sorusu yokmuydu. FEBEnin son dakikalarda bastirmasi, ki bu dakikalarda o EZIK topluluk gayet basarili oluyor, sonra haginin hakkinda bi dünya spekülasyon, sonra bizim iki senedir hic bir derbiden bi türlü 3 puan alamadigimiz? macin ilk dakikasindan son dakikasina kadar takimimiza inandik, ama bence hepimizin kafasinda bi soru isareti vardi. gayet de normal onca olanlardan sonra.
o yüzden böyle bir gergin macda tribünlerimiz de panik yapmistir diye düsünüyorum. her zaman cok iyi olan tribünlerimizin bugün kü durumunun bir "istisna" oldugunu düsünüyorum.
fazla yadirgamamak lazim....
evet 750 fbli fln vardi galiba stadda,onlarin sesi 17000 gsliyi gecti ,yazik
Bir dakika bir dakika FB'Lilerin sesi falan çıkmadı maça giden herkes aynı şeyi söylüyor bu tamamen mikrofonların eski açık tarafında olmasından kaynaklanıyor yoksa stadta yan yana ip gibi dizilen FB'lilerin sesi nasıl çıksın?
Tribünde yeni besteler falan da yapılmış ayrıca hemen yargısız insaf yapmayalım derim.
Yahu siz ne diyorsunuz maci izlemedim daha ama herkes kendini yirtti hele hele 45-70 dakika arası belkide bu senenin en iyi tribunuydu.
M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:21
Demek ki problem Tv deymiş Orhun..çünkü bir ara ben hakkaten üzüldüm.
Orhun ben de o maksatla açtım zaten bu topici, acaba Lig Tv'nin mi bir kastı var öğrenmek için.. Maçı TV'den izleyebilirsen dediğime hak vereceksin, ama bu işte var bir bit yeniği..
bilmeden etmeden gaza gelip konuşuyosunuz ya :kizgin:
Gökhan bazı anlarda gerçekten de böyle duyuldu televizyondan.. Bakalım çıkacak bunun sebebi, öyle ses alıcısını eski açığın oraya koymak gibi bişey varsa sevgilerimizi yolluycaz haliyle digiturk'e..
bilmeden etmeden gaza gelip konuşuyosunuz ya :kizgin:
öyle duyduk kardes napalim,kulagimiza inaniyoruz herhalde:)
ben tribundeydim bence baya iyidi.. en azından ben fenerlilerin sesini hiç duymadım bile bi tek saygı durusu sırasında duydum.. o sıra bagırdı serefsizler..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to