Tüm Versiyonu Göster : Hagi: "Necatinin SON sansi"
Bengü Cakmak
08-11-04, 11:11
Allahim lütfen yalan olsun bu haber. Hagi Diyarbakirspor karsisinda fazla etkili olamayan Nectiye son sansin bu demis. Böyle birsey olabilirmi? Bence olamaz. Cünkü Necatiyi Hagi sürekli yanlis yerde oynatiyor. Kendisi onu bu hale soktu..., eger Necatiyi yedek birakirsa 100. yil da sampion olma hayallerimiz suya düser bence :cry:
NECATİ'NİN SON ŞANSI
Diyarbakır karşılaşmasının ardından, "Forvetlerimiz ağır kaldı" açıklamasını yaparak golcülerini eleştiren Hagi'nin Necati'- yi de uyaracağı, Malatya maçında da kötü bir performans sergilerse ilk yarının sonuna kadar kızağa çekeceği öğrenildi. Rumen teknik adamın, orta sahada Hasan Şaş, Ergün ve Baliç'i yine banko oynatacağı, ayrıca 4. isim olarak Conceiçao ve Saidou ikilisinden birisini tercih etmesi bekleniyor.
(Kaynak: www.ajansspor.com)
hakani cikarsin, ümit oynasin (hernekadar kendisini sevmesemde)...
Bengü Cakmak
08-11-04, 11:26
ya ben cok anlasaydim TD olurdum da...
Sunu sormak istiyorum arkadaslar
Neden Teknik Dirktörler iyi giden takimin temel taslarinla oynarlar hep? Yada neden iyi olan oyuncuyu keserler yada kesmeyi düsnürler?
Fatih Terimin Ümit karani kestigi gibi
yada ne bileyim
Daumun Lion macinda hooijdonk'u kestigi gibi
veya
Haginin Necatiyi farkli bir mevkide oynayip, orada iyi bulmayinca son bir sans veriyorum sana demesi gibi?
Ya benmi anlayamiyorum yoksa sizdemi böyle düsnüyorsunuz?
M.Yasin Cakmak
08-11-04, 11:33
Hagi Ergun Gursoy'un zorlaması nedeniyle Saidou'yu koydu takıma...inadı devam ediyor..Conce iyileşince kesti. Takım bir anda rezil oldu çünkü adeta bilinç gitti takımdan.
Sonra baktı Conce ile olmayacak tuttu Volkan'ı koydu..o da olmadı. 3 puana maloldu bunlar. Hemde en kolay 3 puanımıza..
Umarım inadı bırakır da Saidou'yu hemen koyar takıma...
Tamamen kişisel kapris Bengü.
Değişmesi gereken kişi Necati değil.
JackDaniels
08-11-04, 12:50
Hagi'i çok sevsemde bu Necati'yi sağda, solda, alakasız yerlerde oynatmasına harbi uyuz oluyorum... :evil:
Bengü Cakmak
08-11-04, 14:01
Hagi'i çok sevsemde bu Necati'yi sağda, solda, alakasız yerlerde oynatmasına harbi uyuz oluyorum... :evil:
aynen mirac. Bende hagiyi cok seviyorum. Sakin yanlis anlasilmasin. Yani Hagi ile 400 mac yenilsek bile agazimi acmam "gitsin" demem istememde. Ama böyle yaptigi sürece masina malzeme veriyor buda beni üzüyor :( hagi her elestirildigi zaman icim "ciz" ediyor cok üzülüyorum :(
Hagi iyice sapitmaya basladi.. Ayni Ridvan'in dedigi gibi, 5 macta 5 galibiyet alan forvet ikilisini Diyarbakir gibi ligin cok da guclu olmayan takimina karsi neden degistirir bilmiyorum, daha dogrusu kimse bilmiyor..
Sezonun basinda da Necati isterse 10 gol atsin, Arif - Balic degisikligi yapip, Arif'i Necati'nin yerine, Hasan'i Balic'in yerine yani sol'a, sag'a da Necati'yi hapsediyodu. Allaha sukur bu alisganligindan gecti derken simdi anlamsiz bir sekilde Diyarbakir gibi kalbur ustu bir takima karsi Arsenal muamelesi yapmasi gercekten anlamsiz..
SuperCimBom
08-11-04, 17:58
arif oynamasin Necati oynasin
Conce,Volkan oynamasin Saidou oynasin
:roll:
yalandir...
inanmak istemiyorum...
Bengü Cakmak
08-11-04, 23:19
yalandir...
inanmak istemiyorum...
ya bende istemiyorum Onurcum :( ama insallah dedigin gibidir... ama ajansspor yalan haber verirmiki?
M.Yasin Cakmak
08-11-04, 23:30
Ajansspor'un 3 haberinden 2 si yalandır Bengü.
Bengü Cakmak
08-11-04, 23:42
Ajansspor'un 3 haberinden 2 si yalandır Bengü.
niye ozaman haberlere ordan bak diyorsunki alla alla ya :)
neyse yalanmis demek .. valla dogru cikarsa karismam
Omur The Little Big
08-11-04, 23:49
Arkadaşlar Hagi böyle birşey söylese basın toplantısı düzenler açıklar.Böyle haberlere itibar etmeyin.Son maça gelince Antep maçındaki gibi sapıtt ve tek forvet oynadı.Sonunda da olan oldu.Hagi gereksiz denemeleri yanlış maçlarda yapıyor.Sorun da buradan çıkıyor zaten.
yalandır
haginin ahmak olduğunu zammetmiyorum
ancak hakanı oynatıp necetiyi kesmeye devam ederse devre arasından sonra kızağa çekilecek kendisi olur. inşallah farkındadır bunun
haginin bu sozleri soylemeyecek tecrubede olduguna inaniyorum.
necatinin yeriyle oynamasi baska onu takimdan kesmeye kalkismasi bambaska
onu keserse yerine oynacak adam kim? arif mi umit karan mi?
Omur The Little Big
09-11-04, 02:46
haginin bu sozleri soylemeyecek tecrubede olduguna inaniyorum.
necatinin yeriyle oynamasi baska onu takimdan kesmeye kalkismasi bambaska
onu keserse yerine oynacak adam kim? arif mi umit karan mi?
Gallardo abi. :D
ben de bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum :) :) :)
allahım neyse o günleri atlattık :)
hagi baliçi ilk 11'de düşünüyor
aman allahım.. faciaaaa
Serkan1905
04-04-05, 23:04
ne yaptiniz siz ya.. arsivden cikarmisiniz..
ben de bi anda sok oldum. yok Necatinin son sansi... hala soktayim...
tam hazirlandim: Hagi bu da senin son sansin diye yazacaktim.. neyse ki gecen senedenmis..
:) umarız necatinin son şansı diye bi durum olmaz hiç :)
Parma Maniac
04-04-05, 23:38
bununla ilgili bir şey yazacaktım fakat böyle değil tabii ki.. Necati çok sevdiğim bir oyuncu, son zamanlarda çok laubali oynamaya başladı ve inanılmaz dökülüyor lakin bakın bir kişi de çıkıp Necati napıyorsun demiyor.. Hakan Sukur 1 maç kötü olduğu zaman yazılmayan kalmıyor, fakat Necati Gaziantep maçından beri Ankaraspor maçı dışında neredeyse futbol'un f'sini bile oynamadı, fakat Sukur'un 2-3 gol kaçırdığı maçlarda yazılanlara bir bakın, bir de Necati'ye söylenmeyen şeylere bakın.. Sukur'e neden haksızlık yapılıyor dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız..
kesinlikle yedek kalması gerektiğini düşünmüyorum Necati'nin, kızıyorum fakat oynaması gerektiğini düşünüyorum, belirtmek isterim..
evet doğru.. ancak önümüzdeki 10 yılın hakan şükür'ü olmaya aday necati'ye eminim zamanla böyle yaklaşımlarda bulunacaklardır..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to