PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe Resitali!

Sheva
16-07-06, 18:11
Bugünkü Hürriyet gazetesinde Fenerbahçe maçına atılan manşet bu, yuh mu diyim çüş mü diyim bu kadar da olmaz mı diyim bilmiyorum ama hakikaten baygınlık verdiler artık.. sırf zeze diye bir adam fener savunmasını dağıtmış, antu'da millet karalar bağlamış ama hürriyet gazetesi bütün bunları görmezden gelip 3-2 biten bir maçtan sonra böyle bir başlık atmayı uygun görebiliyor.. Çok çekicez bunlardan bu sene çok, iyice gemi azıya aldılar..

kara01
16-07-06, 21:25
iyi gaza getirmeye basladilar yine :)

duncanferguson
16-07-06, 22:28
bencede bu konunun üstüne çok gitmeyelimde dikkat çekmesinler fener işte :)) hala öğrenemediğinizmi medyasıyla,taraftarıyla,takımıyla,daha lig başlamadan kendilerini şampiyon ilan eder bunlar :)))) boşverin gitsin :)))

Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama bir fener macerası geldi,şimdi zamanında bu fener bursadan Pingel diye bir herif aldılar,görseniz medya basın taraftar yönetim bir poh pohluyorlar bir poh pohluyorlar ki sormayın,hatta bunu havaalanında karşılama töreninde bir pankart vardı hiç unutmuyorum " Bu pingel 10 Hakan eder " diye,neyse velhasıl ilk maç TSYD bizle oynuyorlar,bu pingel bir sakatlandı bir dahada gören olmadı adamı :)))) o pankart ve basının şişirmesi aklıma geldikçe gülüyorum yaa:))

yakup bayrak
17-07-06, 20:07
Pingel muhabbetini ben de hatırlıyorum.1994 yılıydı zannedersem. Danimarkalı bir futbolcuydu.Ali Şen Danimarka ile olan bağlantıları sayesinde almıştı Pingel'i.Bu Pingel gol krallığını ucu ucuna kaçırmıştı zannedersem Bursa'da iken.Bir de Ceyhun muhabbeti var tabi.Adamı gelmeden önce öyle bir şişirmişlerdi ki adam kendisini Ortega'dan daha üstün görür olmuştu.Tabi şimdilerde nerede olduğunu kimse bilmiyor.Tabi ki Tarık'ı da unutmamak lazım.Adamı kaçırmışlardı G.Birliği'nden....Annesi televizyonlara çıkıp ağlıyordu.'Oğlumu kaçırdılar,kaç gündür haber alamıyorum' diye.Şimdilerde Tarık'ı kim hatırlıyor ya da nerede olduğunu bilen var mı?

rybczynski
18-07-06, 13:59
dünyanın en kalitesiz ve taraflı spor medyasına sahibiz zaten bu yüzden Türk futbolu bu hallerde.

CaNKaGS
27-07-06, 10:58
bırak gaza getirsinler. bu gaza gelmeler yüzünden fener rahat oynayarak takımları küçümseyerek puanlar kaybetmedi mi??
bence gaza getirsinler bütün gazetleler feneri gaza getirip manşet atsınlar bu fener şamp.liginde iş yapar diye. sonra hüsranla döndüklerinde azize ile zicoyu gönderecekler...
azize kendini kurtarmak için zicoyu yollayacak. fener bu sene berbat bi sezon geçirecek..