PDA

Tüm Versiyonu Göster : Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

USAtaraftar
10-07-06, 04:01
Izleyeniniz oldu mu? Kactir gidip izlemeye calisiyorum her seferinde butun biletler satilmis oluyor. Amerika'lilar hep sirada.

minevraqs
10-07-06, 07:38
Türkiye'de 14 temmuzda vizyona girmesi lazım..

Mert Baydur
10-07-06, 10:03

evet bu cuma UIP dağıtımıyla vizyonda olacak.

Saunders
10-07-06, 10:04

evet bu cuma UIP dağıtımıyla vizyonda olacak.

Uıp dağıtmasa gıtmezdım zaten :D

Sovereign
10-07-06, 19:56
İlk filmden itibaren ne zaman Karayip Korsanları ismini duysam aklıma gelen tek birşey var:

"Monkey Island" efsanesi.

:)

Lioney
10-07-06, 21:02
:)

4 gözle beklediğimiz film. Haytımız film beklemekle geçiyor zaten :)

Parma Maniac
10-07-06, 22:26
ben de gitmezdim UIP dağıtmasa.. UIP demek filmde kalite demek, garanti demek :lol:

güzel film olacak gibi bu arada.. Aralık gibi de 3 gelecek sanırım, beraber çektiler 2yle..

Namelessonegs
10-07-06, 23:04
Hmm valla ben 1.sini cok begenmistim..Muhtemelen gelen de güzel olur..

Maynard
10-07-06, 23:13
UIP Mert'in şirketimi oluyor?

M.Yasin Cakmak
10-07-06, 23:23
İstanbul'da Mert'in olmayan bir topkapı var onun da ihalesine girer yakında :)

Mert Baydur
10-07-06, 23:56
UIP Mert'in şirketimi oluyor?

UIP, United International Pictures'in acilimidir.
Paramount, Universal, Disney, Buena Vista International ve Dreamworks gibi firmalarin dagitimini yapar.
Benim de musterimdir.

Namelessonegs
11-07-06, 03:52
İstanbul'da Mert'in olmayan bir topkapı var onun da ihalesine girer yakında :)

:lol: :lol:

Omur The Little Big
11-07-06, 09:12
Son 3 gün....

Johnny Deep bizi diskoya götür.

Ne alakaysa....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arat44
11-07-06, 15:16
bir UIP yazisi nelere kadir... :)

Parma Maniac
11-07-06, 17:03
film cuma-pazar arası 132 milyon dolar hasılat yaparak rekorları parçaladı..

eski rekor 114 milyon dolarla Spider-Man'e aitti.. ezmiş geçmiş resmen..

11-07-06, 17:59
Dur biz de bekliyoruz :D

arat44
11-07-06, 19:05
allah allah ya...

tamam iyi guzelde boyle zirveye oturacak kadar guzel bir film mi acaba...

M.Yasin Cakmak
11-07-06, 21:29
IMDB ratingi de 7.9.Çok şaşırtıcı. Heyecanım 2 katına çıktı.

Giga
13-07-06, 09:34
Filmde iki de Türk denizci varmış ve Türkçe konuşuyorlarmış filmde :)

Lioney
17-07-06, 01:12
Tam beklediğim gibi harika bir film olmuş. İmkaanı olanların hepsinin sinema da izlemelerini tavsiye ederim. İmkaanı olmayanlarından, divxriplerini edinmelerini öneririm.

Kanımca fantastik sinemanın yeni masal serisidir. Eylencesi, heycanı, tadında komedisi, kendine özgü aksiyon sahneleri ve efektleri ve elbette çok iyi oyuncularının çok iyi oyunları ile nefis kostüm ve makyajları ile süper bir seyirlik.

Muhtemelen dünyanın en yakışıklı aktörü ama bununla da kalmayıp çok üst düzey bir aktör olan Johnny Depp in, ruhunuda yansıttığını düşündüğüm süper Kaptan Jack Sparrow karekteri yine harika.

Tahta göğüslü sevgilim, güzeller güzeli Keira Knightley de ilk filme göre hayli başarılı, gerçi film de kızdırmadı değil beni sonlara doğru ama bakalım artık devamında neler yapacak. Daha yol alması gerektiğini düşünsem de, Legolas olması sebebi ile sempatimin hep olacağı Orlando Bloom da ilk filmdeki seyrini tutturmuş. Tabii şansızlığı Johnny Depp in 'One Man Show' u :)

İlk filimin çok başarılı yan karakterlerinin hemen hepsi yine var. Onlara eklenen yeni karekterlerde var elbet. Yeni masalın fantastik karakterleride ilginç şekil ve şemalleri ile hayli tatminkar. Mekanlar yine harika.

İlginç sonu ile şimdiden 3. filmi merakla bekleten bu fantastik sinama türünün yeni fenomenini izleyin derim. Türün meraklısı iseniz, eyleneceğiniz kesin.

17-07-06, 09:18
Ben de dün gittim, gayet şık olmuş, güzel olmuş. Serkan'ın da dediği gibi bu tip masalsı filmler uzun yıllardır çekilmiyordu bu seri bunun açığını kapadı diyebiliriz. Johnny Depp her zamanki gibi harikalar yaratmış, bunun dışında ilk filmdeki temel karakterlerin tamamı da var diyebiliriz. Gidin görün :)

tilmaz
17-07-06, 15:39
güzel olmuş, 3. filmi de hemen peşinden koysalardı, bir 2.5 saat daha oturur izlerdim :)

Omur The Little Big
17-07-06, 15:52
Çok güzeldi.

Serinin üçüncü filmini dört gözle bekliyorum.:)

Mert Baydur
17-07-06, 19:24
Filme dün gittim izmir konak pier'de. (izmir'li arkadaşlara selamlar, konak pier gibi şirin bir yere sahip olduğunuz için çok şanslısınız)

Filme gelince... İlkine de bayılmamıştım buna da bayılmadım. Yani laylay bir film eyvallah, beynini boşluyorsun, eğleniyorsun OK ama ben bu ve Mummy serisi benzeri filmlerin aman aman hayranı değilimdir.

tripotter
18-07-06, 12:08
filme geçen cuma akşamı gittim ve gayet memnun bir şekilde çıktım. Geçiş filmi olması sebebiyle ilkine göre biraz daha karışık ve toparlayıcı olmuş haliyle ama özellikle son sahnesiyle beni benden almasını bildi...Merakla bekliyoruz ailece...

M.Yasin Cakmak
19-07-06, 01:20
Bu filmi Mummy'ye benzetmek ,kusura bakma Mert ama, sinema katilliğidir resmen.

Şu kadar söyliyeyim ki damağımda Monkey Island tadı bırakan başka bir film olmamıştır. Yapanlara helal olsun. 3'ü heyecan ile bekliyoruz.

Mert Baydur
19-07-06, 08:51
Bu filmi Mummy'ye benzetmek ,kusura bakma Mert ama, sinema katilliğidir resmen.

Şu kadar söyliyeyim ki damağımda Monkey Island tadı bırakan başka bir film olmamıştır. Yapanlara helal olsun. 3'ü heyecan ile bekliyoruz.

Genre olarak Mummy serisi ile tamamen aynı Pirates of the Caribbean. Ve bu genre da en sevdiğim film genre'sı değil.

gian
19-07-06, 10:01
Filme dün gittim, acıkcası çok begenmedim.. Senaryo biraz sallapati geldi bana..

Bu arada gazetelerde filmin sonunda yazılar bitene dek ayrılmayın, bir sahne daha var dedikleri icin 8-9 dakika tüm yazılar bitene dek ayrılmadım..ve sahneyi de gordum..

merak ediyorsanız siz de kalın, ama degmez diyeyim kısaca..

19-07-06, 11:01
Sallapati derken? 2 ve 3 birlikte yazıldı yani 3 de olabilir mi acaba diye yazılmamıştı.

tilmaz
19-07-06, 20:07
Filme dün gittim, acıkcası çok begenmedim.. Senaryo biraz sallapati geldi bana..

Bu arada gazetelerde filmin sonunda yazılar bitene dek ayrılmayın, bir sahne daha var dedikleri icin 8-9 dakika tüm yazılar bitene dek ayrılmadım..ve sahneyi de gordum..

merak ediyorsanız siz de kalın, ama degmez diyeyim kısaca..

ben erken ayrıldım ama :( bana özel msg dan ne olduğunu söylersen çok sevinirim :)

minevraqs
19-07-06, 22:16
bugün gittik, gördük.
fazla söze ne hacet.. anlatılmaz izlenir diyorum.
ama ben daha farklı bir final beklerdim, yine de 3. filmin heyecanı şimdiden sardı.

bu arada sevgili forum ahalisiyle paylaşmak istediğim bir konu var;
filmden çıktık, saat 8 sıralarıydı..maslak'ta ilerlerken levent kavşağında, 34 fb 5.. (plakanın tamamını vermiyorum) plakalı, range rover model jip, arabamızın arka tamponunu mahvetti. :bagir: üstelik arabanın sürücüsü olan beyefendi, az daha dövecekti bizi. hem suçlu hem güçlü olaylarındaydı kendileri .. daykom kendini zor tuttu.üstelik direksiyon başında ben vardım, adam kafa tutuyo ya!! :kizgin: kadın başına trafiğe çıkma falan dedi bana, yanımda da 2 erkek var, yahu senin ne haddine terbiyesiz! zaten plakayı okuyan anlar adamın ne mal olduğunu..ama plakayı aldık, yarın gerekli yerlere, öncelikle otomobil tamircisine gidecem.
üstü üstüne yarın Ankara'ya gitmem gerekiyor, inşallah hallolur araba...

üf yine çenem düştü :) , ama moralim o kadar bozuldu ki, sizlerle paylaşmak istedim...

gian
19-07-06, 23:06
Gecmis olsun Çağla..

Plakanın tamamını verseydin keske.. Hıncal misali desifre olsun it :)

Aslan Suat
21-03-07, 02:58
Mayis ayi iyi gececek sinama acisindan önce Spiderman 3 sonra bu:

http://movies.yahoo.com/feature/piratesofthecaribbeanatworldsend.html

bu arada trailerin 2 dakika 16 saniyesindeki yaratigin kim oldugunu cikarmaya calisin :)

21-03-07, 10:46
Bunu mu :

http://img139.imageshack.us/img139/7166/clipboard01kf5.jpg

Aslan Suat
21-03-07, 13:04
Bunu mu :

http://img139.imageshack.us/img139/7166/clipboard01kf5.jpg

evet :)

belki traileri oynarken izledemi farkina varilmaz zanettim onun icin yazmistim :)

Giga
21-03-07, 13:16
Bekliyordum böyle birşey zaten, ama daha yakışıklı olabilirmiş :lol:

konyAslan42
21-03-07, 17:16
Bekliyordum böyle birşey zaten, ama daha yakışıklı olabilirmiş

nasıl daha yakışıklı olabilirdi anlamadım altı üstü bir film sadece

Giga
21-03-07, 17:18
Yaratıktan bahsediyoruz, arkadaşım ortalığı karıştırmak mı istiyorsun nedir???

konyAslan42
21-03-07, 17:21
Karıştırsam elime ne geçecek ki . Sen yaratıktan bahsediyormuşsun ben filmden !!

Giga
01-06-07, 23:38
3.filmle ilgili topic bulamadım, gene hoş bir seyirlik olmuş ama 2.film daha eğlenceliydi...

gian
06-06-07, 11:20
Bence cok ama cok kasmıslar senaryoyu..Ne ne oldu, nerden cıktı, hoop suna soyle olmamıs mıydı diye dusunurken film hızla akıp gidiyor.. Yani Tom&Jerry cizgi filmleri gibi; hani cizgi filmlerde kimse ölmez, yanında bomba patlasa dahi filan ya; bu filmde de mutlaka bir sey bulunuyor.. Yani boyle senaryo babam da yazar, eger mantık üzerine kurmayacaksan.. Ne bilim x öldü; ama meger x ölürken yanındaki cantada kırmızı kumas varmıs, o kumas ölmeyi engelliyormus vs. diye bir karakteri daha canlandırabilirler yani...

İlk film güzeldi; digerlerini begenmedim..

tyisik
06-06-07, 21:36
bende dun seyretim yine akici guzel bir film ama ilk 2 den sonra biraz hayal kirikligi yaratmadi desem yalan olmaz

Giga
09-06-07, 02:58
Bu arada Prison Berak'teki Kim'i görünce bir süre filme konsantre olamadım ben bu adamı nerden hatırlayacağım diye düşünmekten... :)