Tüm Versiyonu Göster : Samsunspor - Trabzonspor
Trabzonspor'un puan kaybetmesini istiyoruz tabii ki,ucunculuk ve Avrupa'ya giden yol acisindan onemli.
Sampiyonluk yarisindan da koparlar bir puan kaybinda ve dusus baslar gibime geliyor bir puan kaybinda.
Saldir Samsun...
Ben Trabzon galip gelsin ve yarıstan kopmasın istiyorum..Nasılsa onları geceriz..
Bengü Cakmak
11-12-04, 17:18
Bir Galatasararyli olarak herzaman Trabzonu destekliyorum. Elbette painy sen BJK li oludugun icin bu macta TS nin puan kaybetmesini isteyeceksin bu cok dogal.
Ama sunu söylemem lazim Avrupa maclarinda... ne olursa olsun FB yi degil karsi takimi tutarim ... ilginc ama TS oynadiginda ise sonuna kadar TS desteklerim....
TS bizim kardes kulübümüz sayilir ... ligde ayrica GS den sonra en sevdigim takimdir TS. Gerci teknik dirkötürünü cok sevmiyorum... zaten istifada etmis bulunuyor isabet olmus....
valla ben trabzonspor´dan nefret ederim,dost fln degiller,hepsi iki yüzlü,sürünürler insallah ,kümeye düssünler
M.Yasin Cakmak
11-12-04, 19:26
Genelleme kullanma be abicim..hepsi şöle hepsi böle...
İyi oynayan kazansın...yarın biz kazanalım da.
Serkan1905
11-12-04, 19:40
bence de trabzon alsin maci. yarin maci biz alsiktan sonra puan farki ikiye düser, ve trabzon da kazanirsa, onlarin da sadece fenerle arada 4 puani kalir, ki bu fener icin iyi olmaz. strese girebilirler...
Trabzon Fatih Tekke'nin golüyle 1-0 öne gecti..
Bu arada bu mac Trabzon'un lig tarihindeki 1000. maçıymıs..
Samsun'un da 900.macıymıs :)
Trabzon alıcak maçı, öyle gözüküyor..
Yarın bizde kazanırsak Trabzon bir daha şampiyonluk yarışına ortak olur.. Çok da iyi olur bence ligin 2. devresi için, mümkün oldugunca çekişmeli geçsin..
Bjk kazanmaya devam eder, Trabzon'da ilk yarıyı 4 puan farkla bitirirse Ziya Doğan ne düşünür acaba..
Trabzon Fatih'le 2. golünü de attı..Guzel bir goldü..Kova Kerem yine isbasındaydı..
Tekke'nin 13. golü oldu..
Fatih penaltıdan hat-trick yaptı..4-0 oldu..Tekke de 14 gole ulastı..
Penaltiya Kerem neden itiraz etti sizce :) ?
İyi oldu Trabzon'un kazanması.
Bekledigim puan kaybi gerceklesmedi buyuk ihtimal haftaya Istanbulspor'u da gecerler.
Ikinci yariya bakmali artik,bir de sezonu Temmuz ortasinda actiklarini,formlarinin bir yerde dususe gececegini dusunursek ben 10 puan farka ragmen hala ucunculuk icin umitliyim.
Serkan1905
12-12-04, 02:34
besiktas icin iyi olmamis olabilir, ama bizim icin gayet iyi oldu diye düsünüyorum.
bu ara fatih tekke de emin adimlarla kralliga ilerliyor...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to