PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bravo 102 yillik klubun taraftarlari...

USAtaraftar
10-12-04, 22:57
http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?t=17649

Besiktas bu aralar nasil futbol oynuyor diye merak ettim. Ozetleri izleyebilecegim bir site var mi diye Carsi'nin sitesine girip link ararken yukaridaki link ile karsilastim.

Allah askinda adamlarin Sinan Egin icin neler dedigine bakin. Efendim yok basin harciyormus adami, yok Sinan mafya olsa ne olurmus sonucta cok is bitirici bi adammis, vsvsvs. Bakin cok acik soyluyorum, eger Sinan Engin Galatasaray'da herhangi bir gorevle yer aliyor olsaydi yemin ediyorum Galatasarayimiz basarisiz olsun diye dua ederdim.

102 yillik, gecmisine pekcok basari sigdirmis bir takima bu taraftarlari yakistiramiyorum.

Benim Sinan Engin ile ilgili hatirladigim birkac olay bile boyle bir adamin Besiktas'tan uzak tutulmasi icin yeterli:
1. Cakici-Sinan Engin iliskisi
2. Bir maclarinin hakemine "Merak etme koruruz seni Kuddusi" demesi.

Sheva
10-12-04, 23:20
Hem Yıldırım Demiroren hem de Sinan Engin hangi canlı yayına çıksalar birbirlerinden övgüyle ve sevgiyle söz ederler.. Sinan Engin de Türkiye şartlarına göre futboldan anlayan bir adam olduğuna ya da öyle kabul edildiğine göre olmayacak iş değil.. O tarz baglantılarına ise ben pek takılmıyorum, her kulupte olan seyler.. Bunu da lafın gelişi değil gercekten inandığım için söylüyorum..

Gelirse hoca kim olursa olsun yetki catısması yaşayacaktır ama faydalı olacağı pek çok konuda mevcut.. Ayrıca camiaya ve tribünlere de taze bir soluk getirir..

painy_boy
11-12-04, 08:18
baska forumlarda konusanlari burada link vererek tartismak sizce ne kadar dogru ?

Sadece Besiktas forumlarinda mi boyle konusmalar geciyor ? yanlislar sadece Besiktas forumlarinda mi oluyor da onlari link vererek tartisalim ?

USAtaraftar
11-12-04, 20:43
painy_boy denk gelirsen baska forumlarda olanlari da getir buraya tartisalim. Acikcasi ben Besiktas taraftarinin tutumu ile hayal kirikligina ugradim.

painy_boy
11-12-04, 23:13
painy_boy denk gelirsen baska forumlarda olanlari da getir buraya tartisalim. Acikcasi ben Besiktas taraftarinin tutumu ile hayal kirikligina ugradim.

yok oyle bi gayretim olmaz :) ben sadece yaptiginin yanlis oldugunu dusundugumu soyledim,ama yapmana da bisey diyemem tabii,karar senindir :)