Tüm Versiyonu Göster : Arabayı çıkarabilecekmisiniz?
http://www.ally.com.ru/mmedia-genser-3.htm
arabayı çıkarabilirmisiniz ardkşlar.
çıkaran yolu söylesin. ;)
Mert Baydur
01-06-06, 15:42
İnsan kafayı kırar bunla.
Parma Maniac
01-06-06, 16:05
daha önce yapmıştım.. eski baya bu oyun..
500. denememde falan yapabildim ama nasıl yaptım ben de bilmiyorum:)
İstiyorsanız çözümü vereyim :)
Mert Baydur
02-06-06, 00:27
İstiyorsanız çözümü vereyim :)
Bugün kırdım kafayı, olmuyor Ata!
yok be kardeşim ne biçim bir şey ya. bir tarafları parçalamadan bırakayım dedim.
Topici kitleyin insan sağlığı açısından. :D :D
Dün gece yapabildim ama az önce tekrar denedigimde bile yarım saat ugrastırdı :). Hakikaten sinir bozucu birşey..
Mert Baydur
02-06-06, 11:10
Dün gece yapabildim ama az önce tekrar denedigimde bile yarım saat ugrastırdı :). Hakikaten sinir bozucu birşey..
En alt şeride en başından varıp en sondan yukarı çıkmak gerek ama gerçekleştiremedim! :agla:
Tam çikisin onunden geçtim ama çikmadi :( :D
Pes etmek yok :lol:
Oleyyyy :okey:
Nihayet :)
Ne yazikki score'u yazmiyorlar
Mert Baydur
02-06-06, 14:20
Oleyyyy :okey:
Nihayet :)
Ne yazikki score'u yazmiyorlar
Helal olsun ben başaramadım. :agla:
Parma Maniac
02-06-06, 14:59
düz-düz-sağ-sonra kendisi düz ve sol yapacak-sol-kendisi düz yapacak yine-düz-kendisi 3 defa sağ yapacak sonra-sol-sol-sağ yapacak kendisi-düz-kendisi yine sağ yapacak-düz-düz-düz-kendisi yine sağ yapacak-düz-sağ-sağ-sağ-sol-kendisi sol yapacak-düz-düz-düz-kendisi sol yapacak-son olarak sağla da çıkış..
Mert Baydur
02-06-06, 15:30
düz-düz-sağ-sonra kendisi düz ve sol yapacak-sol-kendisi düz yapacak yine-düz-kendisi 3 defa sağ yapacak sonra-sol-sol-sağ yapacak kendisi-düz-kendisi yine sağ yapacak-düz-düz-düz-kendisi yine sağ yapacak-düz-sağ-sağ-sağ-sol-kendisi sol yapacak-düz-düz-düz-kendisi sol yapacak-son olarak sağla da çıkış..
Karıştı :D
JackDaniels
02-06-06, 15:32
Çok yaşa parma :)
Mert Baydur
02-06-06, 15:35
Bir yerde hep bir şekilde kayboluyorum. :agla:
Mert sabah'tan beri deniyorsan :D çik biraz hava al, soguk birsey iç, gerekirse yarim saat kestir, ondan sonra sakin bir kafayla tekrar dene :)
Sana guveniyoruz ;)
Mert Baydur
02-06-06, 16:33
Mert sabah'tan beri deniyorsan :D çik biraz hava al, soguk birsey iç, gerekirse yarim saat kestir, ondan sonra sakin bir kafayla tekrar dene :)
Sana guveniyoruz ;)
Sıkma canını benim için. Boş zamanımızda bakıyoruz buna arada. Sende zaman bolsa, oyun sitelerine takılmanı öneririm. :lol:
en alta bir şekilde gelin gerisi kolay
Giriş yerinden diil çıkış yerinden sonuca gidilmesi gerek o zaman çözüm bulunuyor. Giriş yerinden ulaşmayı düşününce iş şansa kalıyor ki çok denemek gerek.
Dikkat ederseniz çıkış a yön verek tek yer var oda sağ alttan girmek.
Kırmızı arabamızı :) çıkışa koyun ve geri gidin.
Tabi arabada sarı eksik olunca böyle dört dönmek zorunda kalıyor. Sarısı olsaydı duvarları lonk diye geçip çıkardı
bu ne be...ben hiç pes etmem..we pes etmedim we yaptım...ama kafayı yemek üzereyim...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to