Tüm Versiyonu Göster : GSli Eski Kaleci Mehmet Duymazer
Kaleci Mehmet'in acı sonu...
Mehmet Duymazer, G.Saray’da bir zamanlar hatalı gol yediği için kafasını direklere vurmuştu. Önceki gün Küçükçekmece’de liselilere esrar ve extacy hap sattığı iddiasıyla tutuklandı.
G.Saray’ın şampiyon olduğu 1996-97 sezonu kadrosunda yedek kaleci olarak görev yapan Mehmet Duymazer’in ibret alınacak dramı... Önceki gün Küçükçekmece’de liselilere esrar ve extacy hap sattığı iddiasıyla tutuklanan kaleciyi herkes 4 Ağustos 1995’de, Ali Sami Yen’deki G.Saray-Beşiktaş TSYD Kupası maçında yediği 3 hatalı golden sonra kafasını kale direklerine vurmasıyla hatırlar. İşte 9 kez Ümit Milli olan Duymazer’in G.Saray’daki öyküsü...
Teknik direktör Fatih Terim tarafından, Kayserispor’da forma giyerken menajer Adnan Sezgin aracılığıyla Cimbom’a getirien Duymazer, o sezon kaleci antrenörü Eser Özaltındere’ye teslim edildi. Tecrübeli antrenör Eser Özaltındere, Mehmet’in istekli ve arzulu olmasından dolayı üzerinde uzun uzun durduğunu fakat bazı maçlarda şanssız goller yedikten sonra Terim’in gözünden düştüğünü belirterek şunları söyledi:
‘Kayserispor’da kalecilik yaparken beğendik ve takıma kazandırdık. Ümit Milli Takımı’nda kalecilik yaptı. Fakat şansını iyi kullanamadı. Bazı maçlarda şanssız goller yedi. Anadolu çocuğu olduğu için İstanbul’a pek ayak uyduramadı. İyi kaleci olması için üzerine çok düştüm, olmadı. Bizden sonra G.Antep ve Karabük’de oynadı. Daha sonra Almanya’ya gittiğini duyduk. Ondan sonra kendisinden bir haber almadık.’
http://www.webaslan.com/haberler/11772
Serkan1905
10-12-04, 13:45
insaallah girer hapse de bi daha cikamaz :dikkat:
Çok kötü bir kaleciydi bu arada kendisi, hiç kaleci tipi yoktu zaten.. Parasızlıktan bu hallere düşmüş demek ki.. Terim'in yanlış transferlerinden biri daha..
Aslan Suat
10-12-04, 14:32
Çok kötü bir kaleciydi bu arada kendisi, hiç kaleci tipi yoktu zaten.. Parasızlıktan bu hallere düşmüş demek ki.. Terim'in yanlış transferlerinden biri daha..
Terim esrar satmaya yolladi herhalde. bu konuya Terimide nasil kattin anlamadim, helal olsun.
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 15:40
Ulan gene Terim'i sokmuş araya :) Ulan Ata büyük adamsın valla :)
Valla TSYD'de Sergen'den yediği golleri bilirim. O günün bedduaları olabilir.
UmBeRtO GS
10-12-04, 15:42
Ata abi'de yemek yemek nefes almak gibi bir ihtiyaç bu.
Terim'e, Hakan Şükür'e laf sokmak...
Olmazsa olmaz yani :)
Haberde Terim'in getirdiği kaleci diye yazıyor ben de ona istinaden yazdım, yoksa Cengiz Esser , Volkan'dan hiç bahsetmedim..
Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum kafasını direklere vuran Mehmet Bölükbaşı değil miydi?
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:09
Buydu ya... buydu buydu.
buymuş evet karıştırmışım..
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:13
Peki bir lig maçında (sanırım antep)
Ceza sahası dışında topu elle karşılayan, sonra da şaşırıp pozisyonun devamında ceza sahası içindeki topa kafayla vurup çıkartan ama ilk haraketinden dolayı kırmızı kart gören de bu muydu?
Deliormanlı
10-12-04, 16:24
Ata abi'de yemek yemek nefes almak gibi bir ihtiyaç bu.
Terim'e, Hakan Şükür'e laf sokmak...
Olmazsa olmaz yani :)
Hayat böyledir işte....
Adamın başarılarını söylerken senden iyisi olmaz,ama yanlışlarını söyledin mi ,tepki alırsın.Böyledir bu işler... senin de yerin Onuncu Köy :(
P.s.Bu arada Mehmet'e üzüldüm ne de olsa kısa süreli de olsa GS forması giydi.Evet BJK li Orhan Kaynak tan hatalı gol yiyince başını direğe vurmuş ve jeneriklere konu olmuştu.Esas şimdi başını direklere veya duvarlara vurması lazım.Yazık...
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:28
cok üzüldüm bu habere cok... ne olursa olsun oyuncumuzdu ... :( umarim hersey yoluna girer hayatinda kimseyi bundan dolayi suclamamak lazim.... ayip birsey yok ortada... herkesin basina gelebilir
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:29
Liseli çocukara uyuşturucu satmak ayıp değilse (ki ayıp çok ama çok ama çok hafif kaçar) ne ayıp ben bilmiyorum.
Esrar ve Extacy ile başlar bu işler, bir evin bodrumunda eroin ile golden shot yaparak son bulur.
Allah tüm uyuşturucu satıcılarının belasını versin.
UmBeRtO GS
10-12-04, 16:30
Ceza sahası dışında topu elle karşılayan, sonra da şaşırıp pozisyonun devamında ceza sahası içindeki topa kafayla vurup çıkartan ama ilk haraketinden dolayı kırmızı kart gören de bu muydu?
Yok o fenerbahçeli Oğuz'du...
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:32
Kaan öleyse benim hafıza iyicene gidiyor demektir :)
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:34
yasincim,
söyledigin hic mantikli degil. Sonucta isteyerek degil hayat sartlari onu buna itmisdir... bir insani bu yüzden suclamak okadar yanliski. Senin fikrini bu konuda degistiremem ama bence cok yanlis bir tutum.
Liseli cocuklara satmasi kötü ona birsey demiyorum ama eminim oda mecbur kaldigi icin yapiyordur.
BU Yüzden beddua etmememiz ama onlari topluma geri kazanmamiz onlara yardim eli uzatmamiz gerek. Yoka bu düsünceyle bir yere varamadigimiz gibi daha cok Mehmetler kaybeder daha cok liseli cocugu somürürüz...
UmBeRtO GS
10-12-04, 16:34
Valla ben öyle biliyorum çünkü dediğin olay Oğuz'da olmuştu.
Topa ceza sahasında elle müdahale etmiş, sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edip ceza sahasındaki topa kafayla müdahale etmişti...
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:41
Bengü bu başka bir forumun konusu ama o kadar yanlış yorum yapıyorsun ki zorla yazıyorum.
Üsame bin Laden ve Abdullah Ocalan'ı da hayat şartları teroristliğe itmiş o zaman. Malum Amerika'nın Müslüman ülkeler üzerinde ya da Tr'nin kürtler üzerinde(sözde) baskısı.
Ya da Güneydogu Anadolu'da kızını zina yaptı diye taşlayarak öldüren adamı da hayat şartları buna itmiş değil mi, malum etrafındaki insanlar baskı yapmış. Töreler falan.
Ya da gerizaklı çocuklarını topluma çıkıp onları zor durumda bırakmasın diye bodrum katlarına zincirleyenler de bunu hayat şartları yüzünden yapmışlar, malum etrafındaki insanların bakışlarından ve laflarından dolayı.
Bengü uyuşturucu satıcılıgından bahsediyosun. Hem de reşid olmayan çoluk çocuğa. Bu adam (eğer haber doğruysa) çoluk çocugu sonu fahişeliğe, hırsızlığa ve hatta ölüme gidecek bir kapının anahtarını para karşılığı satıyor ve sen buna hayat şartları diyorsun. Yapma Allah aşkına....
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:46
herkese bir sans verilmeli insan kötü olarak yaratilmamisir onu kötü yapan baska etkenler vardir...onu buna zorlayan...
verdigin örnekler gayet olabilir tabiki... ben onlarin hayatini detaili olarak bilmiyorum piskolojik olarak neler yasadilar bilmiyorum ama onlar hayat aldi can aldi o yüzden bölye bir özürü kabul edemem.
elbette uyusuturucuda can aliyor hayat aliyor ben kesinlikle onlari savunmuyorum ama savundugum sey insanlara sans vermek. Hemen silmemek önce dinlemek, anlamak ve karar vermek...
Laden ve öcalanin dilnencek birseyi kalmadi onlar yaptiklarindan pisman ise hic olmadilar... o yüzden onlara sans verme taraftari asla degilim hatta bütün kötülükleri diliyorum ikisine... ama mehmeti dinlemeden etmeden yargilamak okadar yanliski...
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 16:47
Neyse Bengü... ben sana uyuşturucudan ölmüş birinin resmini gösteririm yakında anlarsın.
Bengü Cakmak
10-12-04, 16:49
yasin beni görüsüm icin suclayamazsin dimi sonucta... bende sana saygiliyim sende bana bunun icin resim gerekmez... hayat görüsüm böyle insan özünde iyidir... onu kötü yapan dis etkenlerdir.. neyse ama
konumuz bu degil ;)
Ne oldum değil ne olucam demeli her zaman.
Bengü Cakmak
10-12-04, 17:31
Ne oldum değil ne olucam demeli her zaman.
:alkis:
bir ortaokul ve liselere bu boku satanları iki tecavüzcüleri yargılamadan asacaksın abicim. bu itlerin yaşama hakkı yok.
bir ortaokul ve liselere bu boku satanları iki tecavüzcüleri yargılamadan asacaksın abicim. bu itlerin yaşama hakkı yok.
Imza
Uyuşturucuyu bu ülkeye sokanların ve satanların Allah belasını versin.
Hayat şartları??? Arkadaş neden limon satmıyor da uyuşturucu satıyor.Hem futboldan onca yıl kazandığını angut gibi birkaç senede yiyeceksin, bi da üstüne hayatını insanları öldürerek kazanacaksın.Olayı bilmiyoruz sonuçta bahsi geçen olayı yapmış mıdır yapmamış mıdır ama eğer yapmışsa allahın tez elden belasını vermeyi dilerim...
Bengucum sen mukemmel bir sekilde iyi kalpli bir insan oldugun icin boyle dusunuyorsun.Normal olan senin dusundugun sekilde olmali,yanliz bu durum normal degil...
Zaten topluma kazandirmak icin cezalar,hapisler var.Ki hatalarini anlasinlar bir daha topluma cikinca yapmasinlar diye...
Uyusturucu satmayi son care olarak goren bir insan affedilemez.Kaldi ki olay sadece bir gazete haberi.Yani daha mahkemede suclu bulunmadan bir insani asmak dogru degil...Dava sonuclanana kadar her tutuklu sucsuzdur...
DEVIL'S ADVOCAAT JORDAN:)
USAtaraftar
11-12-04, 05:54
Bengu kusura bakma ama boyle gorus olmaz, olmamali. Kisinin kaderini hayat sartlari degil, bizzat kisinin kendisi belirler. Ailem buyuk bir maddi cokus yasarsa(allah korusun), maddi durumumuzu duzeltmek icin ailecek eroin mi satacagiz?
Uyusturucu satacagina hirsizlik yapsaydi gene kader kurbani kategorisine girebilirdi arkadas ancak sansini kaybetti.
mehmet DUYMAZER
05-01-09, 20:09
Serkan1905;9627]insaallah girer hapse de bi daha cikamaz
sen beni ne kadar tanıyorsun ve satarken yanımdamıydın? aynı dilekleri senin dilemiyorum, çünki sende bir anakuzususun...!
M.Yasin Cakmak
05-01-09, 20:11
Sakin hocam :)
Hosgeldin...
Dogrusunu anlat madem de insanlar ogrensin. Bak kac sene gecmis konunun uzerinden.
Serkan1905
05-01-09, 20:19
Serkan1905;9627]insaallah girer hapse de bi daha cikamaz
sen beni ne kadar tanıyorsun ve satarken yanımdamıydın? aynı dilekleri senin dilemiyorum, çünki sende bir anakuzususun...!
Dilemedigin icin tesekkür ederim.
Seni de fazla tutmamislar zaten icerde. Duamda kabul olmamis. Sevinsene..
Hehehe bu ne ya ?
Van Gobbel de gelsin foruma :D
M.Yasin Cakmak
05-01-09, 20:29
Sunu koyalim suraya da hatira olsun.
http://img160.imageshack.us/img160/7316/mehmetduymazergsjo7.jpg
M.Yasin Cakmak
05-01-09, 21:14
Mehmet abiyle soyle uzun uzun sohbet ettik... Kingston'dan Eser Hoca'ya kadar elli tane konu konustuk. Uyusturucu meselesi anladigim kadariyla bir yanlis anlasilmanin sonucu, tabi biz burada dogrusunu bilemezdik, ben kendi adima ozur diliyorum. Hosgeldi aramiza.
bir arkadas yukarda kaleci tipi yoktu fln demis.. :)
ne yalan söyliyim yoktu gercekten.. daha cok bir kanat oyuncusu gibi (hasan gibi bisey di :) )
haa kaleciligini tartismiyorum.. (cünkü cok az oynarken gördüm.. belki daha fazla sans verilseydi daha basarili olabilirdi..)
yinede Mehmet aramiza hosgeldin..
Serkan1905
05-01-09, 21:30
Mehmet abiyle soyle uzun uzun sohbet ettik... Kingston'dan Eser Hoca'ya kadar elli tane konu konustuk. Uyusturucu meselesi anladigim kadariyla bir yanlis anlasilmanin sonucu, tabi biz burada dogrusunu bilemezdik, ben kendi adima ozur diliyorum. Hosgeldi aramiza.
Ben acikcasi biraz sallama sandim. Hani iki de bir Fenerliler girip yaziyor ya. Takiyorlar kafasini birini, sonra ugrasip duruyorlar. Ben de takildi biri bana, salliyor dedim.
Ama eger öyleyse, hakikaten kaleci Mehmet ise karsimizdaki, ve kendisi yanlis anlasilma diyorsa, bize de özür dilemek düser. Ki, özür diliyorum. Kendisi hos geldi aramiza.
Ayrica da, Ana kuzusuyum. Nolcak?? :D
M.Yasin Cakmak
05-01-09, 21:34
Ben acikcasi biraz sallama sandim. Hani iki de bir Fenerliler girip yaziyor ya. Takiyorlar kafasini birini, sonra ugrasip duruyorlar. Ben de takildi biri bana, salliyor dedim.
Ama eger öyleyse, hakikaten kaleci Mehmet ise karsimizdaki, ve kendisi yanlis anlasilma diyorsa, bize de özür dilemek düser. Ki, özür diliyorum. Kendisi hos geldi aramiza.
Ayrica da, Ana kuzusuyum. Nolcak?? :D
Hepimiz ana kuzusuyuz eheheh :)
Yok yok ciddi olay, fenerli falan muhabbeti degil.
Namelessonegs
05-01-09, 21:48
Haha vay Mehmet Abim, hosgeldin aramıza..Figo'nun topicinde keramet varmıs hehe:)..Okan Koc'ta gelir mi acaba:))
Neyse, abicim bir de cok ters goller yerdin ama olsun severdik seni :)
mehmet DUYMAZER
05-01-09, 22:21
hepinizi seviyorum arkadaşlar...siz varsanız bizlerde varız,...!
Yasin topicin adı değişsin madem....
Sanirim bir futbolcunun forumlar tarihinde kendi ismi ile yazmasi bir ilk sanirim..
Oncelikle Mehmet Duymazer'e hosgeldiniz diyorum.. Basinizdan kotu olaylar gecmis sanirim, yine de ayakta kalmissiniz, gecmis olsun, bundan sonra guzel ve gunesli gunler sizinle olur umarim..
Takim hakkinda da goruslerinizi yazarsaniz cok seviniriz.. Aramizda oldugunuzdan dolayi cok sevindim..
mehmet DUYMAZER
05-01-09, 23:09
aranızda olmaktan bende mutluluk duydum, hakkımda yapılan yorumlar hiçbiri gerçeği yansıtmadığı için cevap hakkımı kullanmayı uygun gördüm sadece, güzel ve güneşli günler hepimizin olur inşaallah,takım hakkında yorum yapmak bana düşmez futbolcu arkadaşlarım cevabını sahada zaten hepimize veriyorlar,,, sadece SARIIIIIIIIIIIIIIIIII... (karşıki dağlar) ses verin..:)
Kırmızııııııııııııııııııııııııı.. :)
Aslan Suat
05-01-09, 23:43
Hönk!?!?
Bu ne abicim, saka herhalde.
Öncelikle konuya dönersek, Mehmet Abi (kardes? yasi tam bilmedigimden) söyle bir yazi bir gazetede yazarsa arkadan atip tutulmasi gayet dogal, uyusturucu konusunda aklibasinda bütün insanlar hassas davranir. Satana küfürde eder, belada okur bundan dogal birsey yok. Eh haberin dogru olduguna inanlarin böyle davranmasida dogal. Sen Serkana degil o haberi veren gazeteye kizman gerekir: Neden bunu yazma geregi duydularda, ama senin sucsuz oldugunu kanitlayan (öyledir herhalde?) haberi yazmadilar diye.
Öte yandan bir gün ilerde Sabri foruma üye olursa herhalde söyle tüm forum ahalisine okkali küfür sallar :D
Namelessonegs
05-01-09, 23:51
Öte yandan bir gün ilerde Sabri foruma üye olursa herhalde söyle tüm forum ahalisine okkali küfür sallar
hahahahahah dagaldım ya
aranızda olmaktan bende mutluluk duydum, hakkımda yapılan yorumlar hiçbiri gerçeği yansıtmadığı için cevap hakkımı kullanmayı uygun gördüm sadece, güzel ve güneşli günler hepimizin olur inşaallah,takım hakkında yorum yapmak bana düşmez futbolcu arkadaşlarım cevabını sahada zaten hepimize veriyorlar,,, sadece SARIIIIIIIIIIIIIIIIII... (karşıki dağlar) ses verin..:)
suan napiyorsun?
naptin..
bunlari eminim forum´da cok kisi merak ediyordur..
hahahahahah dagaldım ya
Cihan ve Orhan Ak gelse foruma ne yaparlar o da bir soru... :)
Afedersiniz ama bu topicten bir bok anlamadım; ne zaman açıldı? kim attı 50 tane mesajı? dönüp en baştan okuyayım bari..
Puhahaha! Yok yaw bizde olmadı böyle bişey, kamera şakası gibi :lol:
M.Yasin Cakmak
06-01-09, 01:11
Puhahaha! Yok yaw bizde olmadı böyle bişey, kamera şakası gibi :lol:
Olmus iste abi, hafizam yaniltmamis beni, Mehmet abi de dogruladi, Antep deplasmani, 98 sanirim.
valla soklardayim, ilk defa bir Galatasarayli oyuncu forumumuzda yaziyor, Yasin ta..ak gecmiyorsun degilmi bizimle:), valla umarim kalici olursun, o kutsal formayi giymis biri olarak yorumlarini almak cok guzel olur.
Büyük olasilikla Mehmet Duymazer adini google´de aratirdi ve hakkinda cok cirkin olan bir baslik görünce kendini savunmak icin forum´a girdi..
haa tabi umarim kalici olur..
ne zamandır bir olta atılmamıştı diye düşünmekteyim ben.
M.Yasin Cakmak
06-01-09, 03:31
Yok abiler vallahi ciddi :). Kamera actik muhabbet ettik yaw :).
Fighting Falcon
06-01-09, 11:57
Baslik hatali.
GSli eski kaleci olmasi lazim.
Eski GS olmaz, Galatasaray hicbir zaman eskimez!
mehmet DUYMAZER
06-01-09, 17:16
Büyük olasilikla Mehmet Duymazer adini google´de aratirdi ve hakkinda cok cirkin olan bir baslik görünce kendini savunmak icin forum´a girdi..
haa tabi umarim kalici olur..
insanoğluyuz, elbetteki hatalarımız olmuştur, fakat en acısı, haketmediğimiz yakıştırmalar, ama güzel yorumlarda yapılmamış değil, herkese teşekkürlerimi borç bilirim, bizleri buralara taşıyanlarda sizlersiniz...
Gerçekten güzel bi olay Galatasaray forması giymiş birinin Galatasaray forumunda yazması. Umarım fikirlerinizi okuyabılırz burdan. Hayrettin napıyo acaba şimdi,keşke Ntv yi basıp tokatlasa yine Rıdvanı :)
Yasin nedersen de halen inanmiyorum :)
Altindan bir olta cikacak diye de yazmiyorum buraya sadece okuyorum :)
M.Yasin Cakmak
07-01-09, 00:20
Olm yalanim varsa fenerliyim bak daha baska ne diyeyim ben size...
Aha itiraf etti işte... :)
Olm yalanim varsa fenerliyim bak daha baska ne diyeyim ben size...
Ama cok garip yahu :)
Neyse ne diyim hadi bakalim oyle olsun :)
Aha itiraf etti işte...
:D
Yasin nedersen de halen inanmiyorum :)
Altindan bir olta cikacak diye de yazmiyorum buraya sadece okuyorum :)
Aynen. O nedenle birşey yazmadım bu topiğe. :)
O zaman Mehmet Duymazer yeni bir fotosunu avatar yapsın, biz de görelim mehmet duymazer mi fenerli yasin mi? Iyyk söylemesi bile hoş değil lan.. :lol:
M.Yasin Cakmak
07-01-09, 00:44
Ulan fenerbahce tezahurati da bilmiyorum ki yapiym surda :)
Tek bildigim Opera iste :)
Yasin bunu kanıtlaman gerek artık.
Ortada ölüm kalım meselesi var :D
Zaten Yasin Çakmak Fener'de başlığından beri kafamda soru işaretleri vardı :kafasıkarışıksmiley:
M.Yasin Cakmak
07-01-09, 20:35
Su Sabri diye uye olan admin ya da moderator arkadasi yakaliyacam ben yakinda :)
sizlersiniz...
size...
şu üç nokta olayı bile acaba dedirtir adama valla :)
Namelessonegs
07-01-09, 22:08
Mehmet Duymazer'in cam acmasıda bana ilginc geldi :)
M.Yasin Cakmak
07-01-09, 22:46
Abicim yalan borcumuz mu var size yaw :)
...
,,,
;;;
]]]
\\\
Aslan Suat
07-01-09, 23:13
Halbuki bir aralar bir arkadasimiz bizi uyarmaya calismisti: "fenerli Yasin yahudi qian" diye :D
Ahhahhaha işte nokta budur... :)
Halbuki bir aralar bir arkadasimiz bizi uyarmaya calismisti: "fenerli Yasin yahudi qian" diye :D
yarildim :)
uc noktayi oldum olasi kullanmisimdir forumda...
acaba?.. =)
Kral'i da bekleriz...
mehmet DUYMAZER
08-01-09, 02:04
alemsiniz çocuklar...
mehmet DUYMAZER
08-01-09, 02:05
düzeltme/alemsiniz arkadaşlar...:)
Namelessonegs
08-01-09, 02:23
Arat sen mi yaptın? Ayıp yahu :)
M.Yasin Cakmak
08-01-09, 02:54
Mehmet abi 1-2 resim koyda sussun sunlar :) ....
,...
...
...
sunlar :) ....
... :)
yemez abicim 3 nokta 4 nokta yapıp fark yaratmak,
gülümsemeyi noktanın başına sonuna koymak
ucuz numaralar bunlar :)
alemsiniz çocuklar...
Yasin utanmadın dimi eşşek kadar adamlara "çocuklar" demekten :D
Edit:
düzeltme/alemsiniz arkadaşlar...
Hmmm, utanmışsın :lol:
...
:D
wallahi ben inaniyorum..
cok sasiracak bir durum degil sonucta..
hadii duymazezer sustur sunlari :D
mehmet DUYMAZER
08-01-09, 13:25
yasin sırf senin için resim çektirmeye gidiyorum :d
Yaa birakin bu palavrayi.. ama en son hali soyleymis:
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Kung-Fu-Panda-movie-02.jpg
M.Yasin Cakmak
08-01-09, 17:25
Cektir abi yakisir :).
Bilmiyorum kaç kişi dumur olacak :)
Bekleyip göreceğiz :D
Yaa birakin bu palavrayi.. ama en son hali soyleymis:
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Kung-Fu-Panda-movie-02.jpg
Yarıldım şerefsizim jhahahahahahahahahah
M.Yasin Cakmak
08-01-09, 23:23
Ya bir sakin olun. Allah Allah ya.
Olay gercek, bitti!
Selo abi ne yaptın yahu :) Sakin gözünü seveyim.
Bu tür eleştriler içim ÖM'yi kullansak çok makbule geçecek...
mehmet DUYMAZER
14-01-09, 15:34
Cektir abi yakisir :).
sırf seni fenerli ilan etmesinler diye...
M.Yasin Cakmak
14-01-09, 17:23
sırf seni fenerli ilan etmesinler diye...
Eyvallah abi, saolasin... :)
(Boylece fenerli oldugum sirri da tekrar tarihin derinliklerine tasindi, malum iki kisinin bildigi sir degildir ehehe )
Ya şu başlığı "her telden"e taşısak diyorum artık...
UmBeRtO GS
14-01-09, 22:19
Abi en son sen resim cektirmeye gitmiyor muydun? Aradan bi hafta gecti ya...
M.Yasin Cakmak
15-01-09, 01:25
Avatar koymak isterken profil koydu herhalde Mehmet Abi. Dur bakalim duzeltebilecek miyim?
Ray52Lewis
15-01-09, 01:48
Abow resim gelmis...
Hadi bakalim alalim özürleri teker teker...:)
Bu arada ben de gönül rahatligi ile yazabilirim, hosgeldin Mehmet Abi...
Dogruymus:) bizede ciddi ciddi hosgeldin demek dusuyor. Valla ben Yasin tas.ak geciyor zannediyordum.
Namelessonegs
15-01-09, 03:24
Valla ben basta inanmıstım ama sonra Önder abi'nin hipotezleri üzerine acaba diyordum :)
Hosgeldin yeniden aramıza Mehmet Abi :)
Ben inanmıyom hala...
Bi' de boy fotoğrafı koysun mehmet abimiz, öyle inanayım. :D
mehmet DUYMAZER
15-01-09, 21:22
Ben inanmıyom hala...
Bi' de boy fotoğrafı koysun mehmet abimiz, öyle inanayım. :D
sekter...! anlarsın ya:D
sekter...! anlarsın ya:D
Ahahahahahhahahhaaha süfer topic olmuş bu :D
JackDaniels
15-01-09, 22:04
http://www.kenthaber.com/Resimler/2004/12/08/fut.jpg
Hoşgeldin mehmet aramıza...
Esmer tenin, siyah uzun saçlarını, kaleci t-shirtünü dirseğine kadar çekmeni, Boliçten yumurtaladığın golü :D , hala hepsini net bir şekilde hatırlıyorum...
Beşiktaş kupa maçında, kale direklerine kafa attığın zaman hoca Fatih Terim'di herhalde..Sanki o golden sonra çıkmak istedin fakat Fatih Hoca devam etmeni istemişti, maçtan sonrada "çıkarsaydım kalecilik hayatı biterdi" gibi bir şeyle söylemişti hoca...Gerçi sonrasında da birdaha kaleye koymamıştı yanılmıyorsam :)
saclari ozaman uzun degildi yahu...
suan ne isle meskul acaba?
JackDaniels
15-01-09, 22:31
Saçlar enseye doğru uzundu.. Çok net hatırlıyorum ben kendisini...
JackDaniels
16-01-09, 00:03
Bu arada Mehmet Hocam..Konunun en başındaki suçlama ile ilgili bir açıklama yapsanda bizde gerçeği öğrensek...
Bu arada Mehmet Hocam..Konunun en başındaki suçlama ile ilgili bir açıklama yapsanda bizde gerçeği öğrensek...
Therockula ya ne oldu yahu ????
Bi' trabzon maçı vardı yanılmıyorsam 0-0 bitmişti, Trabzon'da...
O maçta şahane oynamıştı...
M.Yasin Cakmak
17-01-09, 00:57
Bana demisti Mehmet abi hep kotu maclari hatirliyorsun (Besiktas, Antep vs.) hic iyileri hatirlamiyorsun mesela bir Trabzon maci oynamistik diye. Bak hatirlayan cikti Mehmet abi.
herkese selam...
mehmet kaptan.sen bitanesin.kalbimiz seninle...
bu arada kafa saglam mi abi:))
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to