PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cd Sürücüm Gözükmüyor...

zidane38
27-05-06, 14:52
Bir yardım talebinde de ben bulunacağım.

Cd sürücümü ve dolayısıyla cd writer'imi kullanamıyorum. Bilgisayarıma girdiğim zaman "E" sürücüsü gözükmüyor.
Aygıt yöneticisinden kaldırdım cd sürücüsünü ve sonra yeni donanım tara diyorum Yeni Donanım bulundu diyor ama yüklerken yeni donanımı yüklemede sorun oluştu diyor. Anlayamadım sorun ne. Bozulmuş da olabilir. :agla:

28-05-06, 11:56
Bozulmuş olabilir derim öncelikle imkanın varsa CD sürücünü bir başka bilgisayarda dene.

ELVIS
28-05-06, 22:11
........yüklerken yeni donanımı yüklemede sorun oluştu diyor. Anlayamadım sorun ne. Bozulmuş da olabilir. :agla:
Sorunla ilgili bir Kod yaziyormu ?
Mesela mesajin ya basinda, ya sonunda "Code :xy " gibi
Eger Kodu 33 ise bozuk :(

33 degilse 1001 nedeni olabilir.

zidane38
14-06-06, 00:37
Öncelikle :agla: :agla: böyle bir başlıyım yazıma.

Cd sürücümdeki sorunu bulamadık. Bilgisayarcıya götürdük baksınlar diye. Yerine de dvd writer alacaktım bozuk çıksa da çıkmasa da. Neyse bozuk çıkmış. Yerine dvd writer da taktırmışlar. Buraya kadar normal herşey.

Ama bilgisayarda virüs varmış galiba. Sistemi baştan kurmaları gerekmiş. D'ye yedeklemişler bazı şeyleri. Sonra da C'ye format ve sistemi baştan kurmuşlar. Ama işin üzücü yanı benim masaüstünde kendi adımda bir klasörüm vardı. O silinmiş :( Klasörde neler yoktu ki Uefa Finali full maç, bu sezon attığımız Gs golleri, buradan indirdiğim klipler(sigaranınkiler filan), tezim(allahtan teslim etmiştim),resimlerim vs vs hepsi gitmiş. Çok üzüldüm,sıkıldım, sinirim bozuldu. :agla: :kizgin:

14-06-06, 09:44
Ali bu tür şeyler için dikkat edip önceden yedeklemen lazımdı, geçmiş olsun yapacak bir şey yok :(

Maynard
14-06-06, 14:26
Geçmiş olsun ya gerçekten sinir bozucu olay...