Tüm Versiyonu Göster : Lig A Play-off
M.Yasin Cakmak
20-05-06, 21:54
Altay-Ordu ve Sakarya-İstanbul eşleşti.
Altay-Ordu maçını izledim bugün. Altay maçı 1-0 kazandı ve finale çıktı. Ben underdog olan Ordu'yu tutuyordum ama Altay büyük takım ve maçı kazandı haliyle. 4 kırmızı kart çıktı maçta ikişerden. Baya sert ve sağlam maç oldu.
Cüneyt Çakır katletti macı; Altay'a gosterilen ilk kırmızı o kadar agırdı ki..
Bir de net penaltısını vermedi Altay'in 10 kisi ve 0-0'ken.. Sonrasında da Altay 9 kisiyken net bir kırmızıyı gormezden geldi ve Altay'i 8 kisiye dusurmedi.
Altay hakkıyla kazandı, bunu soylemek lazım.
Valla sahsen ben Sakarya'nin cikmasini istiyorum.. Aslinda Izmir'den de takim olmasi gerekiyor yalniz Altay gibi seyircisiz bir takimin cikmasinin bir anlami olmayacak.. Goztepe veya Karsikaya olsa eyvallah.. Aralarinda taraftari en iyi olan ekip Sakarya ve Istanbul'a da yakin olmasi da avantaj.. Kaldi ki, gecen sene Diyarbakir'a yapilan sikelerle haksiz bir sekilde dusmuslerdi..
Sakarya'yı istemem ben; direk Fener sempatisi olan bir camia..
İclerinde cok cok istedigim bir takım yok aslında; ama İzmir takımlarından nefret etmeme ragmen Altay'in asıl haksız kumeden dustugunu dusundugum ve de Altay'in temiz ve köklü bir takım olmasından ötürü Altay cıksın diyorum..
ben de maçtaydım ordululular stadı gerçekten ii doldurdular (biz bile ankara maçlarında böyle dolduramıyoruz) ama altayın kalitesi maçı altaya getirdi
ben izmirli olduğum için haliyle altayın çıkmasını istiyordum he bu arada göztepeli olan var mı(tabiki 2.takım olarak)
süperlig'de izmir'den bir takım olması şart bana göre, o yüzden altay'ın çıkmasını istiyorum.. karadeniz takımları son senelerde fazlasıyla şaibeyle anılır oldu o yüzden ordu'ya sıcak bakamıyorum, istanbulspor'un taraftarı yok, sakarya'yla ilgili ise bir fikrim yok ama fener sempatisi falan varsa otursunlar zaten oturdukları yerde.. Neticede her türlü altay'ı tercih ederim..
Parma Maniac
20-05-06, 23:51
Valla sahsen ben Sakarya'nin cikmasini istiyorum.. Aslinda Izmir'den de takim olmasi gerekiyor yalniz Altay gibi seyircisiz bir takimin cikmasinin bir anlami olmayacak.. Goztepe veya Karsikaya olsa eyvallah.. Aralarinda taraftari en iyi olan ekip Sakarya ve Istanbul'a da yakin olmasi da avantaj.. Kaldi ki, gecen sene Diyarbakir'a yapilan sikelerle haksiz bir sekilde dusmuslerdi..Altay'ın seyircisiz olduğunu nerden çıkardın Genco? süper ligin 4 büyükler dışındaki en köklü kulübü.. Sakarya'yı bırak sen Altay'ın 1. ligden nasıl düşürüldüğünü unuttun mu olum? ne şerefsizlikler, ne pislikler döndü.. bi de bu sene Bursa Antalya'ya yattı.. her daim eziyorlar adamları.. inşallah alırlar finali de gelirler ait oldukları yere..
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 00:00
Valla ben Ordu'yu istiyordum da şimdi adamlar elenince en iyi alternatif Altay. Sakarya feneri sever hakikaten, istanbul da TMSF'nin. Devlet takımına ihtiyac yok zaten ligin durumu sakat. Ordu'dan sonra Altay en iyi alternatif.
Senelerdir haksızlıklara uğrayan Altay çıkar umarım. (belki hatırlamıyorsunuz ama en son düştüğünden bi öncekinde, 2000 senesinde adanaspor-istanbulspor kardeşliği yüzünden düşmüşlerdi)
insallah altay cikar diyorum.. :>
duncanferguson
21-05-06, 11:17
Yapmayın arkadaşlar ya izmirdeki galatasaraylıları da düşünün sakarya çıkarsa maçlara kim gidecek bence altay sonuna kadar birinci ligi hakediyor gerçekten burda bu kadar takımdaşınız varken çıkıp sakarya çıksın diyen arkadaşlara teesüflerimi sunuyorum :))
Benim gönlümden de İstanbulspor geciyor.. Uzan yüzünden yıllardır büyük sıkıntılar cekiyorlar.. Buna ragmen güc bela direnmeye calısıyorlar.. Yeniden süper lige dönüp kalıcı olmalarını isterim.. Ayrıca ne kadar İstanbul takımı olursa o kadar iyi olur bizim icin..
Gerci pek ihtimalde vermiyorum, bugün seyirci destegiyle Sakarya alır gibime geliyor..
Mert Baydur
21-05-06, 12:43
İnşallah Altay çıkar.
duncanferguson
21-05-06, 15:27
inşallah altay çıkar
İnşallah arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin İzmirde de galatasarayımızı ve diğer klüpleri görmek tüm izmir halkının hakkı,
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 20:51
İstanbul Sakarya'yı eziyor. Bu maçı alırlarsa Altay'ı da geçerler.
İstanbul Sakarya'yı eziyor. Bu maçı alırlarsa Altay'ı da geçerler.
Hangi kanal veriyor maçları?
Lig Tv veriyor bu arada İstanbul'un bence net golü verilmedi
İstanbul'un net golü verilmedi ama resmen Sakarya'dan 3 gömlek üstünler..
Ama sunu da soylemek lazım; Altay da bu ikisinden de iyi takım..
Mac uzatmaya gitti..İkinci yarıda da İstanbul bayagı gol kacırdı..
Artık atamayana atarlar ve ya Sakarya penaltılarla alır herhalde..
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 22:03
Sakarya olmayacak bi gol attı ama daha vaar baya.
Ulan atarlar dedik, attılar anasını satim..Hakikaten hic ama hic haketmiyorlar..
Altay yener bunları gerci.. (insallah..)
Aha İstanbul attı..1-1 oldu..Birol..
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 22:07
Güzel çaktı...dur bakalım ne olacak.
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 22:23
Frikikten taktı sakarya...adam sağlam vurdu ama kaleci de üstüne gelen topu içeri aldı.
İstanbul çok yoruldu...
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 22:28
İstanbul 116 da taktı. Sakarya da biri sakatlandı, 10 kişi oynuyolar.
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 22:48
Penaltılar:
Sakarya Serdal Attı 1-0
İstanbul İsmet Kaçırdı 1-0
Sakarya Deniz Attı 2-0
İstanbul Birol Attı 2-1
Sakarya Ramazan Attı 3-1
İstanbul Serdar Attı 3-2
Sakarya Volkan Attı 4-2
İstanbul Pinto Attı 4-3
Sakarya Taner Attı 5-3
Sakarya finalist oldu. İsmet gibi tecrübeli bir adam iğrenç bir penaltı attı. Altay çıkar herhalde.
Maci izleyemedim ama Sakarya cikmis.. :alkis:
Altay'i yenip, 1. lige cikarlar.. :D
altay cikar..cikmali..hadi altay, izmirden bir takim sart!
altay bu sene bütün kritik maçlarını kabetti, umarım bunu bozar ve süper lige çıkar. biz de birisi ceza alsında, izmir de maç oynansın diye dua etmekten kurtuluruz :)
İstanbul'a yazık oldu :( Bu arada Mehmet Yıldız'da ne kondisyon varmış birader adam 116'da hala topa nasıl vuruyor ,pres yapıyor hakikaten iyi topçuymuş.
Kaç yasında abi o Mehmet Yıldız? Boga gibi güclü bir eleman sahiden..
25 yaşındaymış yaşlı duruyor ama saçı dökük :)"
Bu arada Sivas'ın oyuncusu olup kiralık oynuyormuş şu Brezilyalı'dan on kat daha iyi eleman.
Ray52Lewis
22-05-06, 13:30
Güclü eleman da, bir de kafayi kaldirmayi ögrense, asiri sekilde gözler sadece ayagindaki topta, bu konuda kendisini gelistiremedigi sürece 2.ligde kalir hep...:)
final maçı saat 20:00'de show tv'de..
Altay kaçırdı bi pozisyon sonra sakarya attı!Çok güzel maç oluyor!1-0...
evet kötü kaçırdı altay, dönen topta da yediler..
Altay çok rahat gol pozisyonuna giriyor!Altay en az 2 gol atar bu maçta...
Belliydi gol geliyorum diyordu zaten 1-1 oldu
Altay bütün sezon böylemiydi ya göze çok hoş gelen bi futbol oynuyorlar!Altay daha atar 2 demiştim ama en azından 3 gol atıcak gibi duruyor eğer defansa çekilmezlerse!uzun zamandır bu kadar güzel maç izlemiyordum gerçekten...
Offf offf maça bak ya :D 2-1 oldu hemen serkan attı!bizim 1.lig bütün sezon böyleyse izlemediğime yanarım,sevindirici ama bu kadar kaliteli takımlar geliyorsa süper lige,bir kaç yabancı transferiyle bu takımlar iyi iş yapar süper ligde...
Öyle bir gol kaçırdı ki volkan diye bi adam sakarya da inanılmaz hakkaten!m bayo asisti yapmıştı çıldırdı!hakan hakan hakan diye bağırıyo denyo :D hakan kimse anlamadım spiker volkan diyo :)
edit:düzeltti hakan diyo artık ama ilk volkan demişti :D
ps:bu arada bi baktımda benden başka yazan yokmuş ya :D kimse izlemiyormu maçı!ben kendi kendime debeleniyomuşum burda!
severina ya daldı bütün forum yemin olsun :D
çok zevkli maç oluyor gerçekten, mbayo yabancı oyuncu olarak çok kritik katkılar yaptı sakarya'ya.. altay da çok pozisyona giriyor ama hakan'ın pozisyonunda olduğu gibi geride açık da veriyor sonunda.. neyse hakan'ın atamadığı iyi oldu o pozisyonu, 2. devre aynı çekişmeyle devam eder maç..
duncanferguson
24-05-06, 21:01
offf off hadi altay ya hadi
duncanferguson
24-05-06, 21:04
ya bide arkadaşlar bakmayın bunlar çıkma derdi ile böyle canla başla oynuyorlar Allah aşkına bunların ikiside birinci lige çıksa ne olur ki bütün sene Altay fıtık etti izmirde bizi zaten cavcavda tribünde iyi oynayanı kapacak hemen :))
duncanferguson
24-05-06, 21:20
lanet olsun yedi altay
duncanferguson
24-05-06, 21:21
bu eşşeklerden ne bekliyorum ki koskoca izmirin takımına bak lanet olsun ya bu 3-1 i zor çevirir bunlar
duncanferguson
24-05-06, 21:23
şerefsizler döndüncü golü de yediler biz daha çok bekleriz cimbomu izmire çok :((
Taner ya bu adam 2.ligin büyük golcüsü. Eğer 2.ligde şampiyonluğa oynuyorsan forvetine bu Taner'i alacaksın. 2 sene önce Erciyes'i (şimdi ki Kayseri :) ) çıkarmıştı şimdi Sakarya'yı çıkarıyor. 2.ligin değişilmez golcüsü bence.
Altay gercekten hayal kırıklıgı yarattı; Istanbul karsısında haketmeden finale cıkan Sakarya bu macı hakederek kazandı.
Bu arada bu Taner kac yasında? Hic Birinci Ligde oynadı mı ki, 2.Lig golcüsü olarak adlandırıyoruz? Mesela Yunus da senelerce oyle degerlendirildi, sonrasında 1.ligde Elazig ve Malatya'da bayagı goller attı.
Yani Birinci Ligde oyle essek forvetler var ki, her sene bayagı gol atan Taner neden olmasın diyorum..
Bir de Hasan Kabze ve Mehmet Şen Dardanel'de beraber oynarlardı; Mehmet Şen cok daha golcü ve adı dduyulan bir isimdi, ama yanlıs duymadıysam (4-1den snra macı sadece dinledim..) Mehmet Şen Altay'da oyuna girdi yedek olarak..
Yani biri GS'ye sampiyonlugu getitip Milli olurken, bir digeri 2.ligde yedek duruma düstü. Bunu da irdelemek lazım..
(Bu Mehmet Sen o Mehmet Sen degilse de ozur..)
Bu arada bu Taner kac yasında? Hic Birinci Ligde oynadı mı ki, 2.Lig golcüsü olarak adlandırıyoruz? Mesela Yunus da senelerce oyle degerlendirildi, sonrasında 1.ligde Elazig ve Malatya'da bayagı goller attı.
Yani Birinci Ligde oyle essek forvetler var ki, her sene bayagı gol atan Taner neden olmasın diyorum..
28 yaşında. 1 ligde bu sezon başı oynadı galiba. Erciyes ile 1.lige çıkınca(katkısı çok fazlaydı) Taner'i de Malatyaspor aldı sezon başı. Ama pek oynama fırsatı bulamadı orada. Sonra da Sakarya'ya gitmiş demek ki ondan haberim yoktu. Ama az önce baktım yine de 15 gol atmış Sakarya'da bir yarı oynamasına rağmen.
Tabi oynayabilir 1. ligde ama 2.ligde çok daha başarılı oluyor. Her gittiği takım süper lige çıkıyor :) Belki Sakarya'da seneye oynar. Taraftar da çok sevmiş onu çıktıktan sonra baya tezahürat yaptılar hatta yanlarına kadar gitti.
Taner ya bu adam 2.ligin büyük golcüsü. Eğer 2.ligde şampiyonluğa oynuyorsan forvetine bu Taner'i alacaksın. 2 sene önce Erciyes'i (şimdi ki Kayseri :) ) çıkarmıştı şimdi Sakarya'yı çıkarıyor. 2.ligin değişilmez golcüsü bence.
Burada bir düzeltme yapıyım.
2 sene önceki Erciyes'de değil geçen sene ki Erciyes'de yani bu sezon oynayan Erciyes'in kadrosunda yer alıyordu. Bu değişiklikler bizim de kafamızı karıştırıyor maalesef. :)
Altay'ın hocası Ümit eski A.Gücü oyuncusudur. Büyük umutlarla FB ye gelmiş 1 sezon başarılı top oynadıktan sonra çaptan düşüp gitmiş bir topçudur. Bu maçta teknik direktör olarak kötü performans gösterdi. Altay kadro olarak daha iyi olmasına rağmenn taktik anlayış olarak geride kaldı. M'bayo tek başına Altay'ı harcadı.. Bu arada Altay'ın defans oyuncusu Haydar Sakarya'nın 2 golünde asisti yapan adamdı.İlk yarı Altay daha iyiydi. Sakarya 3 kere geldi 2 si gol oldu 1 i de boş kaleye kaçtı. Altay defansnın eşşekliğini gösterir bir skor oldu ilk yarıda..
Kaleci Akın da her gelen topu içeri aldı. Sakarya 2. yarı 7-8 gol atabilirdi.
M.Yasin Cakmak
25-05-06, 00:50
Istanbul'a yazik oldu desenize.
ya niye değişti ki sistem ilk 3 cıksaydı direkt birinci lige sakaryalı arkadas varsa yanlış anlamasın ama bir sezon çalış çabala 3. ol sonra bir maçla elen gitsin siz ne düsünüyorsunuz?
Değişik perspektiflerden bakılabilir tabi ki 3. ye haksızlık gibi!Ama bence böylesi daha eğlenceli ve daha uygun!Tabi ki heralde nerdeyse hepimiz Altay'ın çıkmasını istemiştik ama olmadı,sağlık olsun!Seneye artık...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to