PDA

Tüm Versiyonu Göster : STAR SPOR

Bengü Cakmak
08-11-04, 00:34
Star Spor costu gene...
Din konusunu tartisiyorlar 'oruc tutulmalimdir, tutulmamalimidir'

Ama Program Magazine döndü bir ara...

Bengü Cakmak
08-11-04, 01:55
Ne demisdi dur bakim o ya...

ya hatirlayamadimda o hocalarla tel.baglantisi bittikten sonra birsey demisdi ne demisdi ya? unuttum ama cok gülmüsdüm:)

Spor Programlari her gecen gün daha large oluyor... mesela erman sansalda bugün :) adam hükümeti elestiriyordu son izledigimde :lol:

gian
08-11-04, 02:00
Sinan, Gokmen'e sordu; abi sen de forvet oynadın, Emre'nin yaptıgını sana yapmadılar mı hic?

Gokmen: " Cok oldu..Ama o zaman kamera yok tabii, ben de baska sekilde cezasını veriyordum hemen..Bir de hic unutmam Atletico Madrid'le oynuyoruz, burda 0-0 bitti, orda 1-0 yenldik; adamların bir Arjantinli stoperi var, dev gibi..Abi ben bilirsin cok güclüydüm, 4-5 kisi tutar ceker, yine durdurmazdınız beni ( Ziyaya).. Ama bu adama ben bir carptım, sanki duvara carpmıs gibi oldum..O derece güclü..Neyse, uzatmayayım, korner oldu..Gittik kafaya cıkacagız..Bu benim şeyimi bir tuttu çekti, kopacaktı valla..1 ay tedavi gordum..Yani, neler oluyordu daha.."

:lol:

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Gokmen Abi...

Sheva
08-11-04, 02:13
Ben kacirmisim orayi feci pismanim su an :) Bunu dedikten sonra Sinan Engin'in halini de gormek isterdim, o cok kopuyor Gokmen'in dediklerine :)

gian
08-11-04, 02:18
Ersin'i gösterdi, herif kelimenin tam manasıyla koptu..

Sonra Gokmen Baba dine de el attı..Zekeriya Beyaz ve İsmail Nacar oruxc konusunda tamamen ayrı seyler soyleyince; yahu bu kitap farklı farklı şeyler mi yazıyor? (Kuran'ı kastederek) Ssiz diyorsunuz oyle yazıyor, siz diyorsunuz boyle, nedir lan bu gibisinden çıkıştı..Sonra da kardesim, oruc moruc hikaye, ben iyi insan mıyım, hayatta iyi şeyler yaptım mı, yukardaki ona bakar diyerek noktaladı. :)

GaLaFaN
08-11-04, 02:50
çalışanlara özellikle tavsiye ediyorum telegolü!
insanda pazartesi sendromu diye bişey bırakmıyor inanın :P

Omur The Little Big
08-11-04, 10:58
Şaka bir yana Gökmen dün Galatasaray'ı epey savundu ve Aziz Yıldırım'a epey giydirdi.Yıldırım onu da alır kara listeye yakında.

Bengü Cakmak
08-11-04, 10:59
Ersin'i gösterdi, herif kelimenin tam manasıyla koptu..

Sonra Gokmen Baba dine de el attı..Zekeriya Beyaz ve İsmail Nacar oruxc konusunda tamamen ayrı seyler soyleyince; yahu bu kitap farklı farklı şeyler mi yazıyor? (Kuran'ı kastederek) Ssiz diyorsunuz oyle yazıyor, siz diyorsunuz boyle, nedir lan bu gibisinden çıkıştı..Sonra da kardesim, oruc moruc hikaye, ben iyi insan mıyım, hayatta iyi şeyler yaptım mı, yukardaki ona bakar diyerek noktaladı. :)

ha ha ha buna bende cok güldüm... ya neler yapiyorlar ya izlenebilmek ugruna :lol: :lol: kurani tartisirken hocalar spor yorumcularinin sürekli ani tepki vermeleride beni cok güldürdür " hadi ya" seklinde :lol:

Omur The Little Big
08-11-04, 11:03
Ersin'i gösterdi, herif kelimenin tam manasıyla koptu.

O programa da Türkiye'nin sessiz ve kibar spikerlerini koyuyorlar zaten.Geçen sene de Güntekin Turgay Şeren ve Ziya Şengül'den epey azar işitiyordu.Çocuk gururuna yediremedi NTV'ye geçti. :lol: