Tüm Versiyonu Göster : Türkiye'de Yaz Transfer Dönemi
Transferle ilgili dedikodulari (baska takimlarin) burda tartısalım..
BJK Antalyaspor'lu Burak'i almıs..Iyi bir oyuncu; bence iyi bir transfer olmus..
JackDaniels
17-05-06, 11:56
Burak oldukça yetenekli bir oyuncu...Uzun boyuna rağmen gerçekten çok teknik bir oyuncu...
Ama tam bir artist...Hatta artist ne kelime...Çirkef + artist deyim...Faal futbolcular arasında iddaa ediyorum en havalı en artist oyuncu diyebilirim...
Antalyaspor gibi bir takımda oynarken bile burnundan kıl aldırmayan bu adam, İstanbul'da büyük bir klüpte nasıl olur tahmin bile edemiyorum...
Çok havalı, İstanbul gecelerinde kaybolur gider...
Ama huyundan vazgeçip, yeteneklerini ortaya koyarsa gerçekten çok başarılı olur çünkü o kapasite fazlasıyla var kendinde...
JackDaniels
17-05-06, 12:00
Vestel 7 futbolcuyla yolunu ayırdı..
Vestel Manisaspor, kaleci Göksel, Zafer, D'haene, Yılmaz, Yunus, Kenan ve Sinan ile yollarını ayırdı..
Parma Maniac
17-05-06, 13:15
Vestel Manisaspor, kaleci Göksel, Zafer, D'haene, Yılmaz, Yunus, Kenan ve Sinan ile yollarını ayırdı..Caner'le niye ayırmıyorlar? :lol:
Caner istiyorum ben :D
Kayserispor'da Real Zaragozo'dan Toledo'yu almıştı.
Vestel Manisaspor, kaleci Göksel, Zafer, D'haene, Yılmaz, Yunus, Kenan ve Sinan ile yollarını ayırdı..Caner'le niye ayırmıyorlar? :lol:
Caner istiyorum ben :D
bu arada Arda ile Zafer konusunda hala bir aciklama yok
Gençlerbirligi Anderlecht'in savunma oyuncusunu Traore'yi transfer etti.
Gençlerbiriligi yine çok iyi bir transfer yapti !
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=21071
beşiktaş yine abartarak başladı, gençler'den baki mercimek, antalyaspor'dan burak, rize'den fahri ile imzalar atılmış.. Nobre için de çalışıyorlarmış..
M.Yasin Cakmak
17-05-06, 20:11
Birkaç yerde ilgileniyorlar diye okudum ama bugün 1 fenerbahçe bir beşiktaş sitesinde yıllık 1.2 milyon euro ya sözleşme imzaladı yazıyor. Bonservisini de klübünden almışlar.
Nobre ile beşiktaş açısından çok önemli değil de fener oraya daha kaliteli bir forvet alacaktır kesinlikle. Bence bizim için kötü bir haber eğer doğruysa.
Parma Maniac
17-05-06, 20:23
vallahi kesinlikle Nobre kalmalı Fenerbahçe'de.. hatta Luciano da kalsın.. kaybedeceklerse Aurelio'yu kaybetsinler.. inşallah öyle bir aptallık yapmaz Beşiktaş zira bildiğim kadarıyla ezikler tutmak istiyor Nobre'yi..
Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş, Fenerbahçe'nin golcüsü Nobre'yi renklerine bağladı.
Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak. Gelişmeler
www.kartalhaber.com
Aynı sitede soyle de bir haber var:
Swissotel'deki pazarlıktan perde arkası gelişmeler
Beşiktaş futbol xube sorumlusu Murat Aksu ile Bayram Tutumlu arasındaki pazarlıkta ilginç gelişmeler yaşandı.
Swissotel'deki pazarlıktan perde arkası gelişmeler
Aksu'nun, Aurelio için yaptığı teklife Bayram Tutumlu, "Aurelio Fenerbahçe ile anlaşamadı. Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım'dan dolayı takımdan ayrılmak istiyor. Çünkü Aziz Yıldırım'ın kadroyu oluşturmasından çok rahatsız. Feyenord ve Galatasaray'la yaptığımız görüşmelerde iki kulüp de 1.5 milyon doları gözden çıkardı. Ama Beşiktaş da iyi teklif yaparsa değerlendirebiliriz" dediği öğrenimldi. Fransa'da tatilde bulunan Aurelio'nun bu görüşme sırasında Tutumlu'yu sık sık telefonla aradığı sızan bilgiler arasında. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
JackDaniels
18-05-06, 00:19
Nobre heralde anlaşmış Beşiktaşla...
Beşiktaş'tan seneye tekrar nefret etmemiz için iyi bir fırsat bence :)
Ankaraspor Kocaman'la anlaştı..
Ankaraspor yönetimi, Giray Bulak'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına vardı..
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Ankara'ya gelerek Ankarasporlu yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve görüşmenin ardından 2 tarafın prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Mavi-beyazlılar'ın, son olarak Konyaspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam ile kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.
Kötü bir haber bence. Beşiktaşa gitmesi kötü bir haber olmayabilir de Fener'den ayrılması kötü bir haber olmuş. Şimdi onun yerine Avrupa'dan çok daha iyi bir golcü alabilirler. Keşke kalsaydı Fener'de. Beşiktaş'tan yine bir cacık olmayacak bence.
Maraton da vermis..
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=9440
FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A!
17 Mayıs 2006 22:03
¤ Maraton | iddaa ¤ FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A!
Son iki sezondur hep olduğu gibi bu sezon da transfere çok hızlı giren Beşiktaş şimdi de Fenerbahçeli yıldıza kanca attı. Kartal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre ve bonservisini elinde bulunduran Cruzerio Kulübü ile her konuda anlaştı.
Nobre ile 1 milyon 200 bin avro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Cruzerio Kulübü'yle de 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaştığı öğrenildi... Nobre'nin yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor...
Gelişmeler Maraton.Com.Tr'de olacak...
fener nobre, luciano ve aurelio'yu gözden çıkarıyor gibi.. 3 kontenjan açılıyor, bakalım ne olacak..
bu arada 5 sene Türkiye'de futbol oynayan yabancılara Türk vatandaşlığı hakkı verme gibi birşey sözkonusu.. Bu durumda Aurelio 3 kulüp arasında iyi fiyat artırır..
BJK'nın Nobre tipinde bir forvete ihtiyacı vardı ama verilen paralara yazık olmuş diyorum. Bonservisiyle birlikte 4 milyon euroyu buluyor. O kadar etmez. Yine de BJK nın şu anki forvetlerini düşünürsek özellikle Türkiye Ligi için bir miktar güç katacaktır. Nobre yıllık 1.250 euroyu Türkiye dışında rüyasında görür. 3. sınıf topçuya 1.250 veren kulüplere allah akıl fikir versin diyorum..
Bu arada BJK 2. bombayı Aurelio ile patlatmaya hazırlanıyormuş..
bu arada 5 sene Türkiye'de futbol oynayan yabancılara Türk vatandaşlığı hakkı verme gibi birşey sözkonusu.. Bu durumda Aurelio 3 kulüp arasında iyi fiyat artırır..
Bizde de Mondragon bu haktan yararlanmış oluyor..
Ama ben yine de karşıyım..
Resmen Fenere yaranmak icin yapılacak bir degisiklik oluyor. (Aurelio kalırsa)
kayseri iranlı sanırsam Kavianpour la tam olarak anlaşmaya varmış.ayrıca Sadıgov diye birisini de almışlar.
Ray52Lewis
18-05-06, 00:38
FB nin Avrupa´dan kolayca öyle süper bir forvet alabilecegine inanmiyorum, Samp. Ligi durumlari da belli degil, süper isimler icin isleri biraz daha zorlasti...
Biz Aurelio´yu bitirsek süper olur ama haberin dogru oldugundan süpheliyim, kontrati gercekten bitti mi bu adamin?
BJK'nın Nobre tipinde bir forvete ihtiyacı vardı ama verilen paralara yazık olmuş diyorum. Bonservisiyle birlikte 4 milyon doları buluyor. O kadar etmez. Yine de BJK nın şu anki forvetlerini düşünürsek özellikle Türkiye Ligi için bir miktar güç katacaktır. Nobre yıllık 1.250 doları Türkiye dışında rüyasında görür.
Aynı fikirdeyim; Nobre BJK'nin tam aradigi ceza sahasi golcüsü..Bir donemlerin Feyyaz'inin yaptigi gibi, Inonu'de bolca gol atarak yildizlasabilir. Ayrica 26 yasinda, yasli da degil..
Bir de Aurelio'yu alirlarsa, orta sahada Aurelio-Kleberson ve de ilerde Bobo-Nobre ile Brezilyali bir dortlu ile lig icin fena olmayan iskelet olusturabilirler. (kagit uzerinde)
Bir de Delgado'yu almak uzerelermis Basel'den..Ayrica da kaleye Runje'yi alıyorlarmıs Liege'den..
BJK'nın Nobre tipinde bir forvete ihtiyacı vardı ama verilen paralara yazık olmuş diyorum. Bonservisiyle birlikte 4 milyon doları buluyor. O kadar etmez. Yine de BJK nın şu anki forvetlerini düşünürsek özellikle Türkiye Ligi için bir miktar güç katacaktır. Nobre yıllık 1.250 doları Türkiye dışında rüyasında görür.
Aynı fikirdeyim; Nobre BJK'nin tam aradigi ceza sahasi golcüsü..Bir donemlerin Feyyaz'inin yaptigi gibi, Inonu'de bolca gol atarak yildizlasabilir. Ayrica 26 yasinda, yasli da degil..
Bir de Aurelio'yu alirlarsa, orta sahada Aurelio-Kleberson ve de ilerde Bobo-Nobre ile Brezilyali bir dortlu ile lig icin fena olmayan iskelet olusturabilirler. (kagit uzerinde)
Bir de Delgado'yu almak uzerelermis Basel'den..Ayrica da kaleye Runje'yi alıyorlarmıs Liege'den..
hmm, çok mantıklı ve büyük ihtimal demirören ve aksu'nun kafasındaki bu.. fener'deki en azından iyi olarak gösterilen ve brezilyalılar'dan kaynaklanan arkadaşlık ortamını direkt aktarmak isteyeceklerdir, risk almak yerine.. Unlu, yumurtalı doğumgünü kutlamalarıyla malzeme olurlar artık, belki de ona özenmişlerdir :D
Ray52Lewis
18-05-06, 01:01
Kleberson varken Aurelio transferi biraz mantiksiz gözüküyor bana göre, ikisi de ayni tip oyuncular, ayrica Nobre transferi kesin ise Bobo´dan da vazgecebilirler, sanmiyorum bu durumda onun da kalacagini...
[quote=osvaldo]BJK'nın Nobre tipinde bir forvete ihtiyacı vardı ama verilen paralara yazık olmuş diyorum. Bonservisiyle birlikte 4 milyon doları buluyor. O kadar etmez. Yine de BJK nın şu anki forvetlerini düşünürsek özellikle Türkiye Ligi için bir miktar güç katacaktır. Nobre yıllık 1.250 doları Türkiye dışında rüyasında görür.
Alexle Appiahı da alsınlarda tam olsun bari...yaa bu kadar kendi içine kapanık bir takımlar topluluğu başka bir ligte olabilirmi yaa...elin adamı ugandasından samoasına kadar dolaşıp oyuncu arıyo bizimkilerde birbirinden oyunu alıp oyuncak değiştirir gibi takım kuruyolar...Tahu biraz gezin dolaşın adam arayın biraz yaa...artık yeni futbolcular izlemek istiyorum şu ligte...birazcık olsun kalite düzeyi artsın artık...
hadi bizim takımın parası yok getiremiyo iyi futbolcu...diğer takımlar ne diye uğraşmıyolar anlamak elde değil...
Nobre transferi bir mucize olmazsa kesin gibi;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/4432365.asp?gid=53
Yalnız tigana'nın futbol bilgisine de hayran oldum, sergen'den daha yararlı olur demiş, ne alaka lan :D
alirlarsa bence BJK icin cok faydali olur, Tr de basarili olacagini kanitlamis bir oyuncu zaten ayrica takilan kapakta iyi olur febe icin
Bence Nobre BJK'de çok faydalı olur ve yıllık 1.2 milyon da çok büyük bir para değil TR için. Sonuçta kendini kanıtlamış bir oyuncu ve ismi olup da bir şey yapamayan birçok oyuncudan faydalı olur.
Beşiktaş Nobreyle görüşmeye başlandığını borsaya bildirmiş!bugün yarın imza atılır artık...
Düne kadar nobre nobre nobre marcioo nobreee diyenler
Hain nobre topicleri açarlar artık antu da :lol:
Bence Nobre BJK'de çok faydalı olur ve yıllık 1.2 milyon da çok büyük bir para değil TR için. Sonuçta kendini kanıtlamış bir oyuncu ve ismi olup da bir şey yapamayan birçok oyuncudan faydalı olur.
Ata 1.2 milyon dolar değil 1.2 milyon euro alacak imiş. Bonservisi için de 2 milyon euro ödenecek.. Yani toplamda 5 milyon dolara geliyor. Nobre bunun yarısı bile etmez. Ümit Karan Nobre'den çok daha iyi oyuncu yıllık kaç para alıyor? 1 milyon dolar civarı alıyor. Nobre yıllık 2 milyon dolar alacak. Kendini kanıtlamış lafı da sadece Türkiye liginde geçerli. Edirne'nin ötesinde Nobre'ye yıllık 1 milyon dolar verecek kulüp bulmak imkansız. BJK doğru yere ransfer yapmış ama fahiş bedel ödemiş bence.. O paraya Brezilya'dan Nobreden çok daha kaliteli adam getirilir.
Nobre iyi bir futbolcu.. Ama Osvaldo'nun dedigi gibi 5 milyon asla etmez.. Gerci o para Fener'in kasasına girmeyecek sonucta, bizi ilgilendirmez..
Ayrıca, BJK Fener'e gıcık kapmıs durumda.. Aurelio'yu da baglarlarsa şaşırmam :).
1.2 milyon Euro 1.5 Milyon dolar ediyor öncelikle. Şu an parite 1.22 civarı olması lazım. Bonservisi fazla gibi gelebilir ama bu tip bir oyuncuyu 1 milyona bulmak kolay değil hele Bobo gibilerin 4 milyon'a alındığı ortamda.
Ray52Lewis
18-05-06, 13:14
Hadi bakalim, 2 milyon euro´yu bonservis olarak begenmeyenler icin yeni bir haber, Lig TV BJK muhabiri Atakan´a göre bonservis olarak 3.5 milyon dolar kulübüne, Nobre´ye de yillik 1.2 milyon dolar verilecekmis...
Evet kiralık ama bonservisi için 4 milyon Euro istiyorlar. Bu arada 3.5 milyon dolar bonservis de abartı olmuş hakikaten.
bonservis 3.5 milyon dolar'sa abartmış beşiktaş, ama kime göre neye göre abartmış o tartışılır tabi.. Zira beşiktaş nobre'yi alacak da ne olacak, şampiyonluk yarışına mı girecek, bir şey olacağı yok işte onlar da fener'den oyuncu aldık diye sevinecekler, o yüzden bedele falan fazla bakmadan atlar bjk böyle transferlere..
Bu arada konu dışı olacak ama ben Bobo'nun 2-3 maçını izledim ve beğendim.. Bana Hakan Şükür'ün gençlik yıllarını anımsattı. Pres yapıyor, havadan Hakan kadar etkili olmasa da fena değil, gol vuruşu var, hantal görünüyor ama topu iyi saklayabiliyor ve hepsinden önemlisi daha 20 yaşında. Biraz daha işlenir, yontulursa gayet güzel bir forvet olabilir. Yalnız Nobre-Bobo ikilisinin pek verimli olacağını düşünmüyorum. İkisi de ağır adamlar.
Parma Maniac
18-05-06, 16:12
yaa bırakın Nobre'yi.. ezikler gerçekten bırakacaksa toplamda Beşiktaş'ın bir yerlerine giren 8 milyon dolarla mükemmel bir transfer ama eziklerde kalacağı yerde gittiyse Beşiktaş'a üzülürüm işte :lol:
seneye yine yalan hareketlerini izlemek bile güzel olacak.. Azize de bıraktıktan sonra eziklerden ayrıldığına da çok üzülmüyorum.. yerine Morientes'i getirseler bu ortamda kepaze olur..
en azından Gökhan Güleç'in falan önünü keser belki orada, işe yarar Nobre'cik.. :lol:
Bobo'yu ben de çok beğeniyorum bu arada sana katılarak ;)
http://www.milliyet.com.tr/2006/05/18/son/resim/sonspo24.jpg
Yapılan açıklamada, yapılan sözleşme gereği Nobre'nin kulübüne bonservis bedeli olarak 3 milyon Dolar verileceği, Brezilyalı oyuncunun ise yıllık 1 milyon 100 bin Dolar alacağı kaydedildi.
fenerbahçe nobrenin yerine morientesle anlaşmış büyük ölçüde.Az önce televizyonda duydum.Getirseler bile bizle baş edemiyolar nasılsa alsınlar herkesi farketmez :D
nobre'yi beğenmeyenlerle bir morientes-nobre karşılaştırması yapalım isterseniz ;)
Hakan Sükür > Morientes :)
O yalan bu yalan fili yuttu bir yilan.. herseyi anlarimda Totti bu abi, baska biri degil bari sallarken biraz dusun. :karisik:
Hurriyet
Yıldırım'ın son hediyesi
Başkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.
FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.
Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.
Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.
İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.
Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını
o 4 yabancıdan morientes belki olur, hatta bana göre büyük ihtimalle olacak.. bir de tekke'de şüpheleniyorum, o da gelecek gibi gözüküyor..
duncanferguson
19-05-06, 15:13
Borversenize Beşiktaş yine aynı tas aynı adam onlarda adam olmuyacaklar ya nobre gibi adama dünyanın parasını verdiler bu kafayla gidelerse fenerden beter olacaklar
Turkcell Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalisti Arsenal'in ve İngiliz Milli Takımı'nın tecrübeli defans oyuncusu Sol Campbell ile ön anlaşma imzaladı..
Almanya'da Campell'ın menajeri Sky Andrew ile bir araya gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, 32 yaşındaki futbolcunun transferini bitirdi. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye toplam maliyetinin 12 milyon Euro olduğu ifade edilirken, Campell'ın önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
Kaynak: İHA
M.Yasin Cakmak
19-05-06, 20:35
32 yasindaki adama 12 milyon eruo....vay anasini be
Para muhabbeti olmasa iyi transfer.
Parma Maniac
19-05-06, 20:53
nobre'yi beğenmeyenlerle bir morientes-nobre karşılaştırması yapalım isterseniz ;)yok canım ne gerek var.. Nobre yaklaşık 8 gömlek üstün bir oyuncudur Morientes'ten.. :D
eskisi gibi deil campbell yeni anelka olablir
campbell cok iyi bir savunma oyuncusu, bence iyi bir transfer ve fb'nin defansi cok da iyi olacak...ama yaninda oynayacak adam yok
ama luciano'nun gidisi fenerin hucum gucunu azalatacak, bu kesin!
Yahu böyle bir transfer olsa avrupa basınında manşet olurdu. Bakıyorum ne BBC sport ta ne sky da tek kelime var bu transfer ile ilgili..
Bu arada Henry 2010 a kadar sözleşme yenilemiş.
M.Yasin Cakmak
19-05-06, 21:32
Hurriyete gore adamlar Fatih Tekke,Morientes ve siki durun TOTTI'nin de transferi bitirmis!
nobre'yi beğenmeyenlerle bir morientes-nobre karşılaştırması yapalım isterseniz ;)yok canım ne gerek var.. Nobre yaklaşık 8 gömlek üstün bir oyuncudur Morientes'ten.. :D
Üff morientes di mi, ne iyi futbolcu hakikaten isminden belli.. Bu tartışmaları anelka topicinde de çok yapmıştım ben, hatırlatırım..
Parma Maniac
20-05-06, 00:39
Üff morientes di mi, ne iyi futbolcu hakikaten isminden belli.. Bu tartışmaları anelka topicinde de çok yapmıştım ben, hatırlatırım..vallahi senin sezon ortasında Hasan Şaş'a dediklerini de hatırlıyoruz, 1-1.5 yıl önce yahu bi anlatın bana Canaydın ne yanlış yapmış ki şu ana kadar, bence gayet iyi gidiyor deyişlerini de.. o yüzden o konulara hiç girme derim..
Parma Maniac
20-05-06, 00:55
Hasan'a ne demişim?ne mi demişsin? pes.. o staddaki 3-4 kendini bilmezin küfürlerinden sonra bu adama küfür de edilir, hakaret de edilir, taraftarın bir suçu yoktur benzeri konuşan başkası mıydı? sırf o ana kadar bile takımın orta sahadaki en önemli gücüyken 2-3 maçlık formsuzluk yüzünden hem de..
Hasan'a ne demişim?ne mi demişsin? pes.. o staddaki 3-4 kendini bilmezin küfürlerinden sonra bu adama küfür de edilir, hakaret de edilir, taraftarın bir suçu yoktur benzeri konuşan başkası mıydı? sırf o ana kadar bile takımın orta sahadaki en önemli gücüyken 2-3 maçlık formsuzluk yüzünden hem de..
Öncelikle benim yukarıda anelka diyerekten verdiğim örnekle bu senin söylediğin hasan ve canaydın vakalarının mantık ve yapı olarak birbirleriyle alakası olmayan, hangi amaçla yazdığını anlamadığım olaylar olduğunu belirteyim.. Bula bula bunları buldun demek, bulduklarının ne olduğunu da açıklıycam birazdan.. Esas konuya, yani Morientes-Anelka-Nobre veya x çevresinde gerçekleşen iyi forvet tartışmasına gelirsek, fazla uzatmadan Morientes'in fener'e nobre'den fazla katkı sağlamayacak bir oyuncu olduğunu belirteyim, tabi aksi yöndeki fikirleri de beklerim Anelka tartışmasında olduğu gibi..
Hasan'a kısaca değineyim, Hasan'a edilen küfür münferit bir olaydır, bunu örgütlü bir tepki gibi gösterenler yanlış yapar ve münferit bir olaya bu derece aşırı tepki veren Hasan'ın (stadı terketmişti) yaptığı da yanlıştır demiştim, arşivler orada isteyen açar bakar.. Başta da dediğim gibi bunun anelka'ya dünyanın en iyi 3 forvetinden biri demekle ne alakası var onu çözemedim..
Esas açıklamak istediğim konu yani Canaydın'a gelelim.. Hatırlar mısın bilmiyorum, gian Canaydın'ın hataları diye uzun uzadıya bir liste yapmıştı (o zamanlar ribery hadisesi falan yoktu), ben de o listedeki pek çok maddeye katılmadığımı ve sorunun daha derinde olduğunu, Seyrantepe'nin kendisi ve Galatasaray için büyük bir fırsat olduğunu ve bu proje boyunca kendisine en azından köstek olmamamız gerektiğini söylemiştim.. Netice ne oldu, seyrantepe patladı, ribery kaçtı, herhangi bir konuda hiçbir gelişme olmadı ve bütün bunların sonucunda da mart seçimi öncesi yazdıklarım ortada, ancak maalesef yeniden seçildi.. Kısaca söylemek gerekirse, ben Canaydın'ı değil, Seyrantepe'nin gerçekleşme olasılığını destekledim çünkü o süreçte camianın kendisine desteği veya tam tersi kösteği o konudaki gelişmelere direkt etki edebilirdi.. Nitekim Galatasaray camiası her zaman olduğu gibi sessiz kaldı ve rakibin işini bozmasına tepki vermedi, tabi bunda suç iyi yönetilmemesi ve yönlendirilmemesiydi vs ancak onlar ayrı konu, geçelim..
Peki Canaydın'a neden yüklenmeyelim dedim o zaman, örneklerle kısaca açıklayayım.. Fatih Altaylı karşısına odun koysalar seçilir dedi, nedense öyle bir aday çıkmadı.. Adnan Polat dedik, geldi yaptıkları ortada (bu sene seçim olmasa ve aynı yönetim devam etse şampiyon olamazdık, bu tartışmasız bir gerçek), ancak işte transfer dönemi geldi, bir tarafta morientes'ler campbell'lar, diğer tarafta (ki bu da en uç düzey) senelerdir dikiş tutturamayan bir Lauren Robert.. Bir taraf campbell'ı alamazsa aynı meblağda bir diğerini alır, bizimse Robert'e bir alternatifimiz bile yoktur, olmazsa Heinz gibi ilk bulduğumuza sarılırız.. Bunlarla demek istediğim, maalesef bu adamın parasından, gücünden, lobisinden, ilişkilerinden son senelerde çok zor bir ortam oluştu türk futbolu'nda, buna bir de bizim inanılmaz borç yükümüzü ekleyince rekabet ve yönetimlerin işi iyice zorlaştı.. Bu zorluklar Canaydın'ın hatalarını örter mi veya açıklar mı, asla değil hiç tereddütsüz olumlu hareketleri son derece minimum düzeyde kalmış bir başkandır kendisi ama şartların zorluğu gözönüne alınarak, en azından böyle Seyrantepe gibi 40 yılda bir gelecek fırsat söz konusu olduğunda taraftar olarak arkasında durmak gerekir.. Bu o an ve o anki şartlar değerlendirilerek verilmiş bir destektir, Galatasaray'ın menfaati düşünülmüştür.. Burada söylemek istediklerim, önümüzdeki 2-3 sene boyunca da ilk ve 2. canaydın döneminde şikayet ettiğimiz konular büyük oranda devam ettiği zaman daha iyi anlaşılacaktır..
Parma Maniac
20-05-06, 01:50
Sheva'cım olayı hiç o taraflara çekme, bak ben maç topicine baktım buldum.. böyle verilen tepkilere örgütlü tepkidir demektir yanlıştır, buna aşırı tepki veren Hasan yanlış yapmıştır falan demedin sen sadece.. aynen alıyorum buraya..
Ağzına sağlık her kim ettiyse.. Resmen saha aydınlandı Hasan çıkar çıkmaz, takım karakterini buldu..
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=3650&postdays=0&postorder=asc&start=80
kim ettiyse ağzına sağlık gibi esefle bile karşılanamayacak bir cümlenin yanında Hasan'a mahkum ettiniz be bizi yeter gibi devamı da gelmiş değişik postlarda.. sadece bu maç topiciyle de sınırlı kalmamıştı bu, başka özel topiclerde de uzun tartışmalara neden olan bir şeydi..
bunun heralde futboldan alakasız bir yorum olduğunu söyleyecek değilsin? o ana kadar asistleriyle takımın en önemli hücum gücü olmuş bir adamı 2-3 maçlık formsuzluk nedeniyle eleştirip, bunu yaparken de kadro yapımızı ve sahip olduğumuz oyuncuları unutup ona edilen küfürleri reva gördüğün bir futbol yorumundan sonra yine yaptığı asistler, aldığı maçlarla çoğu kişiye göre yılın futbolcusu seçilen bir Hasan Şaş var ortada.. futboldan bağımsız bir yorum olarak mı görüyorsun sen bunu? sana kaldığı gibi adamı infaz etsek şampiyonluk gidiyordu yahu belki de.. daha ne?
Canaydın konusunda hiç tartışmalara girecek değilim tekrar uzun uzadıya.. şu Hasan konusunda da "ne demişim ki Hasan'a?" gibi gayet şaşırtıcı bir tavırla cevap verdiğin için yazıyorum bu kadar uzun uzadıya..
Nobre-Anelka ve hatta Morientes olayına gelince hala söylüyorum Anelka Nobre'den 3 kat iyi futbolcudur.. Ben ligde bu kadar pasif kalmasına şaşırdım, beklemiyordum ama bu görüşlerimi değiştirmedi hakkında.. Nobre Fenerbahçe'de gösterdiği performansla ancak Beşiktaş'a gider.. Anelka(ki ben bu ortamda kalacağını düşünmüyorum) yine güzel bir takıma transferini yapar.. bu öküzlerin onu bu kadar etkisiz bırakabileceğini tahmin etmemiştim ne yalan söyleyeyim..
Fenerbahçe bu sezonun tamamında kötü bir futbol oynamıştır.. Zamanında da yazmıştım yine yazıyorum.. 2 dönem bunların futbolları çok övüldü, birincisi forveti Anelka-Tuncay yapıp, supporter'da Alex ve arkasında 3 tane önliberolu düzenleri 3-4 maç çok iyi iş yapmıştı ama Daum bozdu bunu.. diğer dönemleri de şu 6-7 maçta 1 gol yedikleri, savunmaya daha yönelik oynadıkları, rakiplerine pozisyon vermedikleri dönem.. Anelka nasıl futbolcu olduğunu CL maçlarında göstermiştir.. Appiah'la birlikte en dandik maçlarda bile ayakta kalan futbolcu Anelka'ydı CL'de.. lige motive edememişlerse bu kendi gerizekalılıkları.. Nobre denen adam 100 tane CL maçına çıksa Anelka'nın San Siro'daki maçını oynayamaz bu da ayrı gerçektir.. keşke gelse Karan'ın yanına da bi de ASY'de, bizim ruhumuzla görebilsek onu, neyse mümkün değil o.. yine de oynamadan ligde ölüsüyle Daum'a rağmen daha iyi olmalıydı orası ayrı ama..
Hasan örneğini falan ben zamanında bunları demiştim demene karşılık yaptığın tespitler olarak verdim tekrar ediyorum, bunlara girersek çıkamayız diye.. daha fazla uzatmayacağım.. dediğim gibi Nobre Morientes'ten de 8 gömlek iyi oyuncudur.. mesela Real'i falan geçtim, yarın Monaco muadili bi takıma gitse attığı gollerle takımı CLde finale çıkarmakla da kalmaz, kupayı kazandırır.. inşallah Beşiktaş'ı o seviyeye getirip yapacak o işleri.. bakalım, kısmet..
İki ayrı husus var orada, 1.si Hasan'ın verdiği tepkinin aşırı olduğunu söylemiştim, yine söylüyorum (bunu ayıplayarak ve eleştirerek söylemiyorum, adamın yapısı bu), 2.si ise Hasan'sız takımın zaman zaman sahada çok daha iyi bir takım oyunu sergilediğini lig boyunca çok kez gördük ve gördüğüm üzere de söyledim (örneğin şu an bahsi geçen maç veya ilk yarının son 3 haftası), ancak aynı şekilde Hasan'sız takımın lidersiz kaldığını ve ne yapacağını bilmediğini de gördüğümüz çok maç oldu, Hasan'ın oyun yapısından kaynaklanan ilginç bir ikilem bu.. Kaldı ki bunlar tartışılabilir ve eleştirilebilir konular, her oyuncunun takıma artı ve eksi etkileri olur, bugün Hasan'ın Galatasaray'a yaptığı katkının çok daha fazlasını hem somut yani puan olarak, hem de göreceli olarak yapan Alex'in fener'in takım oyununu kötü etkilediği yönünde eleştiri yapan pek çok kişi bulunabilir, kaldı ki Alex Hasan'a göre bu konularda çok daha istikrarlı bir oyuncu (yani skora yaptığı katkı takım oyunundan götürdüklerini çok daha iyi dengeliyor)..
Diğer konuda; Anelka Nobre'den tabi ki iyi oyuncudur, bu tartışmasız ancak fener'de ikisi de 5 sene oynasalar her sene performans ve katkı olarak Nobre öne çıkar.. Oyun bazında ise, Nobre'nin belki yeteneğini değil ama oyun bilgisini ve hırsını görmek adına bizim maçta direkten dönen topu çok iyi bir örnektir, hakikaten çok oyuncunun başaramayacağı bir zeka ve inançla getirdi topu oraya.. Morientes - Nobre karşılaştırması ise Anelka'dan daha farklı zira ikisi de benzer tipte ve özellikte oyuncular (driplingsiz, hava topu hakimiyeti, orta hızlı), o yüzden fazla fark yaratacağını düşünmüyorum.. Belki Morientes'in son vuruş olarak öne çıkabileceği birkaç pozisyon olacağı gibi, Nobre'nin de hırsı ve çalışkanlığı artı özellikleri..
Hürriyet'in bugünkü haberine göre fener adriano için inter'le görüşmelere başlamış :)
Hürriyet'in bugünkü haberine göre fener adriano için inter'le görüşmelere başlamış :)
Fotospor'daki habere görede eger Adriano'da son anda bir aksilik cıkarsa yedekte Crespo'yu bekletiyorlarmıs..
Bu arada Fotospor'da bizde Zanetti'yle anlasmısız, Veron'a da Arjantin kampında hafta arası imza attıracakmısız..
Vah fotospor vah. Bu ülkenin ilk spor gazetesiydin güya..
yalnız dün mourinho çok da gerekli olmadığını açıklamış crespo'nun, onu okuyunca aklıma geldi ne yalan söyliyim.. Gerçi Milan'da epey iyi bir sezon geçirmişti ama ne olursa olsun eski havası yok, olmayacak iş değil.. Sonuçta crespo'ya kalmış bir şey, daha hala fiorentina'da, lazio'da, ispanya'nın iyi takımlarında iş yapar, o yüzden bu dönemde fener'e gelmeyi kabul edeceğini sanmıyorum..
3 sene evvel, Eto'o nun bonservis bedeli 120 milyon dolar olduğu için Beşiktaş'ın kiralamayı tercih edeceğini haber yapmıştı Hürriyet.
Bu sefer Adriano için o şekli bile yazmamışlar,
direkt transfer demişler.
Helal olsun.
Adriano'yu alana Totti bedava :lol:
edit: Bu arada ilginçtir Vieri'nin adı transfer haberlerinde hiç geçmiyor.
Futbolu mu bıraktı nedir?
Bırakmadıysa verimli dönemlerinde ve Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olacağını düşünüyorum.
Evet tek bir futbolcu ile başarı gelir ve kastettiğim başarı da gruptan çıkmak falan değil.Tam Fb'nin kadro yapısına uyacak,tam aradıkları bir oyuncu aslında.Morientes'ler,Adriano'lar( :D) yalan...
Parma Maniac
21-05-06, 19:49
Sol Campbell'ı nihayet bitirmişler.. kötü oldu bu..
http://www.arsenalnewsreview.co.uk/news/196/42.html
12 milyon dolar bile koymuyor adamlara pes be kardeşim..
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 19:51
Hayırsız olsun, giden Azizin parası olsun. 32 yaşında adama verdiler 12 milyon bonservis! Seneye ya da öbür seneye beleşe gider.
Sol Campbell'ı nihayet bitirmişler.. kötü oldu bu..
http://www.arsenalnewsreview.co.uk/news/196/42.html
12 milyon dolar bile koymuyor adamlara pes be kardeşim..
parma 12 alışageldik eski kurla, şu anki kurla 15 milyon dolar :sasirdim:
hakikaten pes demekten öte diycek birşey yok, yalnız sol campbell dido'yla çıkıyordu bildiğim kadarıyla ve feci şekilde ingiltere bağımlısı bir adam, nasıl kabul etmiş buraya gelmeyi ben onu anlamadım..
Sol Campbell bir ara ortadan kaybolmuştu bu sezon.
Uzun bir süre sonra ortaya çıkıp yeniden forma giymişti.
Kayboluş nedeni depresyone girmesiydi ve bunun da sebebini, 18 yaşındaki bir kıza aşık olması yazmıştı İngiliz gazeteleri.
Her manada Uche'yi aratmayacak gibi :)
Premiership'in güçlü takımlarından Arsenal'de Campbell krizi yaşanıyor !.. Gunners, Highbury'de West Ham'a 3-2 yenildikleri maçın ardından ortadan kaybolan ve haber alınamayan Sol Campbell'i arıyor !..
Bugün İngiliz basınının ilk sayfalarına kadar taşınan habere göre, Sol Campbell, geçen Çarşamba akşamı West Ham maçında yenilen iki golün sorumlusu olarak oyundan alındıktan ve maçın 3-2'lik bir skorla kaybedilmesinden sonra duş aldı, giyindi ve Higbury Stadı'nı terk etti.
Dün gece futbolcusundan hala bir haber alamayan teknik direktör Arsene Wenger, Campbell'e ''Yerini bildir ki sana yardım edebileyim'' çağrısında bulundu.
Sol Campbell ile geçen Çarşamba akşamından bu yana irtibat kuramadıklarını belirten Wenger, ''ancak benimle irtibat kurabilen kişilere yardımcı olabilirim'' dedi.
Bu arada İngiliz basını da Sol Campbell'in son aylarda önemli bir ruhsal bozukluk yaşadığı iddialarını ortaya attı. Basın, bu durumun ünlü futbolcunun sahadaki performansını da etkilediğini öne sürdü.
--Arsenal'den kacan Fenerbahce'den hayli hayli kacar 2 ay oynar sonra kaybolur ortadan. :D
Düzelteyim,
maç sonrası değil,
devre arası stadı terketti ve kayboldu.
Dün Atv'de Astronaut's Wife diye film vardı (Charlize Theron'un).
Orada da uzayda 2 dakika boyunca teması kesilmişti başrol oyuncusunun ve kimse o iki dakika boyunca neler yaşandığını bilmiyordu.
Sol Campbell'ın olayı da ona benzetiliyordu :)
Zaten İngiltere'de ortadan kaybolan insanlar meşhurdur.Kimse haber alamaz bir daha onlardan.
Sol Campbell için de aynı durum olmasından endişe edildi ama ortaya çıktıktan sonra da o süreyi nasıl geçirdiği asla açıklığa kavuşmadı.
slo campbell falan hikaye song bin basar campbella. 32 yaşında gebermiş gitmiş herifi fb topluo işte.inşallah roberto carlosu da alırlarda savunmanın yaş ortalaması +30 olur....
Parma verdiğin link official mı? Bana o haber Türk sitesinden alınma gibi geldi.
Parma Maniac
21-05-06, 20:59
Parma verdiğin link official mı? Bana o haber Türk sitesinden alınma gibi geldi.vallahi Arsenal'in resmi sitesi değildir bildiğim kadarıyla ama çok güvenilir bir kaynaktır.. ben Arsenal'le ilgili haberlere baktığım zaman resmi siteden sonra baktığım ilk yerdir.. kolpa haberlerini pek görmedim daha bilemiyorum ama yine de..
Yok bu kadar kesin olsa diğer bütün siteler hatta bizim yerli siteler de duyururdu o bakımdan dedim. Duyduğum kadarıyla önce Milan ile görüşecekmiş.
Yok bu kadar kesin olsa diğer bütün siteler hatta bizim yerli siteler de duyururdu o bakımdan dedim. Duyduğum kadarıyla önce Milan ile görüşecekmiş.
Bende okudum onu Milan ile görüşecekmiş anlaşamazsa Fenere imzayı atacakmış diye.(Maraton'da okudum galiba)
Böyle isimler alacaklar sonuçta Sol Campell olmaz başkası olur. Benim bu seneden sonra hiç bir çekincem yok yapacağımız 2 yabancı transferle(Simplicio-Robert gibi inşallah) çok iyi bir takım oluruz. Olursa bir de sağ bek yabancı tamamdır o zaman. :)
Parma Maniac
21-05-06, 21:11
evet ya içerden bilgi aldılar ilk olarak ya da başka bir şey var.. yabancı basında başka bir yerde haber yok ama bunlar genelde yakındır Arsenal'e.. içerden almış olabilirler bilgiyi.. 1-2 güne netleşir zaten..
M.Yasin Cakmak
21-05-06, 21:12
Umarım fener Campell'ı alır ve bu parayı bu yaşta adama verirler.
Gercekten zenginin parası cenemizi yoruyor gibi bir durum var; ancak hakikaten de 12 milyonu 32 yasında adama vermek akıl kari degil..
12 milyonla ne adamlar alınır yahu..
sol campbell ve morientes transferleri patlıyormuş telegol'e göre.. ben campbell'a hiç ihtimal vermiyordum zaten ama morientes ve crespo muhtemel isimler olarak duruyor halen bir köşede..
Bu arada bjk de luciano'yu alıyormuş, adamlar çok özenmiş demek 2-3 senedir..
oehh yalnız eurosport.com'da manşet haber olmuş tabi, orası ayrı mesele.. Fransız medyasına dayandırmışlar haberi, ne alaka tam anlaşılmamakla birlikte manşete taşıdıklarına göre vardır bir bildikleri;
www.eurosport.com
Kim gelirse gelsin önemli değil ama sadece azize gelsin.. Ben azizeyi samiyende görmek istiyorum. bir sene daha onla şampiyonluk yaşamak istiyorum..
yani adamlar iyi kadro kuruyor...amam aldiklari butun adamlar dunya kupasinda top kosturacak ve hepsi temmuza kadar mesgul olacak...fenerin ilk on eleme macida o siralarda...yani aldilar bu adamlari, ama avrupaya katilmama riskleri var
Telegolde campbell milanla anlaşdı dediler...
Acimaya basladim hakkaten fblilere. Uyutuluyorlar resmen.
Morientes, Carlos ve Campbell konusuldu yazildi cizildi. Hic biri gelmeyecek. fb getirecek yine israil´in Maradona´sini falan filan..
Ray52Lewis
22-05-06, 02:09
Tamam Campbell eski Campbell degil ama yinede hala Avrupa´nin sayili defans oyuncularindan, böyle klas bir oyuncuyu FB ye birakmazlar, sanmiyorum...
Eger ama gelirse gercekten cok büyük bir olay gerceklestirmis olurlar, Anelka transferinden daha büyük bir transfer olur bence...
Ayrica su 12 milyon muhabbetleri de anlamiyorum, ne kadar verirlerse verirler, bizi ne ilgendirir ki, önemli olan bu tür bir oyuncuyu TR ye getirebilmek, ki sanmiyorum ben alabileceklerini...
Gecen sene Appiah icin de 8 milyon cok, gecirdiler fln diye dalga gecildi, ancak takima katacagi güc gözardi ediliyordu aynen simdi de yapildigi gibi, sonucta oynadigi oyun ile bonservisinden konusan pek kalmadi...
Italyan takimlari (yani kümeye düsmeyecek olanlar) cidden yiginla defans oyuncusu oluyor. Hele Milan. 35´e dayanmis defansin yas ortalamasi.
Tomas dünya kupasinda anormal hatalar yapmadigi takdirde, Italya´da baya büyük bir piyasasi olur.
arsenal'in sitesindeki açıklamaya göre 12 milyon euro'ya almışlar.bi de bunun minimum 3-4 milyon dolar yıllık parası var.ben üzülmedim şahsen o para 32 yaşındaki adama verilmez.katar'da olsa belki.yine de çok iş yapar o ayrı.özellikle türkiye liginde.
ben verimlilik açısından düşündüğüm zaman campbellin, Songun verdiğinden çokda fazlasını vereceğini düşünmüyorum TR liginde...Yani Campbell le songu kıyaslamıyorum ama 12 milyon doları verince insan çok çok müthiş şeyler bekler...Sonuçta bu ligde 18 takım varsa bunun 12-13 tanesi zaten fener maçlarında sürekli defansif oynuyor...Yani çokta Campbellik işler olmuyor...Geriye kalan 5-6 takımın maçında da 3-4 milyon dolarlık bir adam da yeterdi gayet...
Bu arada Cl maçlarından bahsetmiyorum çünkü fener kimi getirirse getirsin camia olarak anti-avrupa bir takım oldukları için her zamanki gibi gruptan çıkamayacaklarına eminim...
FB zaten seri başı olamayacak CL 3. tur önelemesinde.
Fener resmi sitesi simdilik yalanladı Campbell ile anlasıldıgını..
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Sol Campbell ile anlaştıkları ve İngiliz futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalayacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığı bildirildi.
22 Mayıs 2006, 14:08
Advertisement
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Son günlerde çeşitli basın yayın organlarında bugün yabancı ajans ve spor kanallarında yayınlanan haberlerde Arsenalli oyuncu Sol Campbell ile kulübümüzün her konuda anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek adı geçen oyuncunun imza atacağı yönündeki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır."
Bu arada Luciano da kalmıs..Yine Fener resmi sitesinden..
Harbi kalmış mı :lol: :lol:
Ray52Lewis
22-05-06, 14:22
Iki güzel haber...
Dökülen Luciano kaliyora kesin Nobre´de kalacakti BJK kapmasa, ama elden kacirinca zorunlu aciklama yaptilar zaten gönderecektik diye...:lol:
Ray52Lewis
22-05-06, 14:48
Fatih Tekke´de bir kac hafta önce FB formasini kesinlikle giymem diye aciklama yapmis, Lig TV Trabzon muhabirine göre, adamlarin rüyalari bir bir sönüyor...:)
Resmi siteleri su aciklamayi yapmis, sanirim Luciano da Besiktas´a kacacak diye sImsIkI sarildilar ona, ya da Daum gitmeden önce güzel rapor hazirlamis...:lol:
---Bugünkü Fotospor Gazetesi’nde yayınlanan bir haberde Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun Beşiktaş’a gideceğinin gündemde olduğuna yönelik haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Brezilya’da tatilini sürdüren oyuncumuz Fabio Luciano ile kulübümüzün bir yıllık sözleşmesi olup oyuncumuz 100. yıl kadrosunda yer alacaktır.
FB resmi site--
dün telegol'de beşiktaş'ın luciano için çok uğraştığını ve büyük ihtimal transferin biteceğini söylüyorlardı.. Keşke ters etki yapıp fener bu oyuncuyu tutmaya çalışsa, çok iyi olur gerçekten.. Tekke için de çok kesin konuştular, bitmez üzere vs gibi ama zor transfer bunlar birçok açıdan..
Başkandan Fatih Tekke açıklaması
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Fatih Tekke'ye talip olduğunu söyledi. Bu konuda kararı yönetim kurulunda vereceğini belirten Albayrak, "Ancak bizim bir başka takıma verecek oyuncumuz yok" dedi..
Nuri Albayrak, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer etmek için kendilerine görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, "Bizden görüşme talebinde bulundular. Ancak bir fiyat konuşulmadı. Bizim bir yönetim kurulumuz var. Buradaki görüşme sonrası cevap vereceğiz. Ancak bizim bir başka takıma verecek oyuncumuz yok. Yeni teknik direktörün belirlenmesi sonrasında oturup durumu değerlendireceğiz" dedi.
JackDaniels
22-05-06, 15:30
Büyük ihtimalle satacaklardır Tekke'yi.
Fatih Tekke ile yapılan röportajı izledim...
Seneye kesinlikle ayrılacağım Trabzon'dan dedi.Kafam rahat değil, huzursuzum burada dedi.Seneye sözleşmem bitiyor ve mutlaka gideceğim bu sene ne olur bilemem dedi...
Böyle bir durumda Trabzon seneye serbest kalacak ve bedavaya gidecek oyuncusunu paraya çevirmek isteyecektir.
bu arada trabzon'un dün malatya'dan bilal, kayseri'den gökhan ünal, ankaragücü'nden umut'la ve bir tane daha bu ayarda bir oyuncu ile ilgilendiğini söylediler, tam trabzon'un yapması gereken transferler bunlar bence.. Defans ikilisi stepanovs'la birlikte biraz oturdu, orta saha ve ileride gökdeniz, fatih, syzmkowiak, yattara gibi oyuncular var, üstüne bir de bunları alırlarsa seyir zevki çok yüksek bir takım olurlar.. Tabi fatih gitmediği takdirde umut, gökhan biraz zor ama en azından birini alsınlar, trabzon iyi takım olsun isterim açıkçası..
Belçika'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan milli futbolcu Serhat Akın'ın formasını giydiği Anderlecht Takımı, kulübün resmi internet sitesi olan "www.rsca.be" adresinde yaptığı bir açıklama ile Beşiktaş'ın 31 yaşındaki Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan ile her konuda anlaştıklarını duyurdu. Açıklamada, Mısırlı orta saha oyuncusunun 24 Mayıs Çarşamba günü resmi olarak imza atacağı ve basına tanıtılacağı da ifade edildi.
Hamed Hassan en iyisini yapacak. Anderlecht'e banko oynar ve Anderlecht hiç oneleme maç oynamadan Sampiyonlar Lig'ine katiliyor.
Haydaa, Campbell west ham maçından sonra istanbul'a mı gelmiş acaba :)??
http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=228693
Ray52Lewis
22-05-06, 16:49
Campbell, bir macin devre arasinda stad´tan kacip birkac günlügüne kaybolmustu ortaliktan, sakin Istanbul ucagina yetismek icin yapmasin bunlari..... :D
Saka bir yana, bariz sallama haber, A.Yildirim Italya´ya gecip Ancelotti(!) ve Capello(!) ile masaya oturmus, neremle gülecegime sasirdim... :lol:
JackDaniels
22-05-06, 17:20
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Hırvat kaleci Vedran Runje, İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından karşılanan Runje, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hedefleri büyük olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'a başarılı olmak için geldim. Burada başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rapaiç'in arkadaşı olduğunu ve Türkiye ile Beşiktaş hakkındaki bilgileri ondan aldığını kaydeden Runje, ''Bana verilen bilgiler hep olumluydu. Beşiktaş'ın teklifini kabul ettim ve mutluyum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarlar Runje'ye Beşiktaş kaşkolu hediye ederken, Hırvat kaleci lehine tezahüratlar yaptı.
Runje'nin yarın sabah Kadıköy'de Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceği, öğleden sonra da Nevzat Demir Tesisleri'nde
resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Bu Runje'yi izleyen var mı? Cok ovuluyor ama o kadar iyiyse neden Dunya Kupasına giden 3 kaleciden en azından biri degil?
Runje iyi kaleci Gian. Belçika ligini takip ettigim için asag yukari her hafta sonlari maçlarin ozetlerini izliyordum...
Geçen sezon Belçika'nin en iyi kalecisi seçildi oyuncular tarafindan :
1. Runje 446
2. Laquait 283
3. Proto 255
4. Herpoel 186
5. Cordier 173
6. Milojevic 136
7. Stijnen 102
8. Moons 76
9. Nijs 74
10. Luciano 69.
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Hırvat kaleci Vedran Runje, İstanbul'a geldi.
Hayirli olsun yeni Zalad'ımız :).
Campbell, bir macin devre arasinda stad´tan kacip birkac günlügüne kaybolmustu ortaliktan, sakin Istanbul ucagina yetismek icin yapmasin bunlari..... :D
Saka bir yana, bariz sallama haber, A.Yildirim Italya´ya gecip Ancelotti(!) ve Capello(!) ile masaya oturmus, neremle gülecegime sasirdim... :lol:
abicim öyle diyorsun da milan'ın artık ancelotti'de çok ısrarcı olacağını sanmıyorum, belki olur o bakımdan.. Capello imzalı fotoğrafını verir tabi o ayrı mesele :)
transfer dönemi hızlı başladı, fatih tekke için bjk ve fener kapışıyormuş :)
Sevmiyorum ben bu oyuncuların trabzon'da yıllanmasını, hadi gökdeniz'i bir sene daha tutsunlar ama fatih tekke'nin artık şampiyonluk mücadelesi yapması gerekiyor..
http://www.milliyet.com.tr/2006/05/22/son/sonspo29.asp
Trabzon Tekke'yi FB ye satarsa o yönetimi taşlar, Trabzon'a da sokmaz Trabzon seyircisi.. 10 milyon euro da verseler FB ye zor gider Tekke.
seneye bedava gidecekti vs diye açıklarlar ama iyi bir ücret olması lazım.. yerine de gökhan ünal'ı falan alırlarsa bir nebze bastırılır taraftar..
duncanferguson
22-05-06, 18:47
Hayirli olsun yeni Zalad'ımız :).
Evet daha önce burda bir yerlerde bu beşiktaş aynı tas aynı hamam demiştim ya onu aynen tekrar ediyorum,yazık bu ülkenin dışarıya giden parasına görürüz bakalım ne yapacak para şike işte belçika ligi işte :D :D :D
ahahaha adamlar luciano'ya sene boyunca övgüler dizdiler, song'dan iyi dediler, gideceği haberi gelince arkasından ne laflar, ağlamalar sızlamalar ama bugün kalacağı açıklanınca etmedik laf bırakmamışlar adama :lol: :D
Ray52Lewis
22-05-06, 23:35
abicim öyle diyorsun da milan'ın artık ancelotti'de çok ısrarcı olacağını sanmıyorum, belki olur o bakımdan.. Capello imzalı fotoğrafını verir tabi o ayrı mesele :)
Daha gecen ay Ancelotti´nin durumu belirsizken, Real Madrid´in kendisi ile ilgilendigi haberleri tüm spor medyasinda gecti, ciddi sekilde onu önümüzdeki sezon yeni TD leri olarak düsünüyorlardi, bunun üzerine hemen Milan kesinlikle birakmayacagiz diye aciklama yapip, kontratini da uzatti Ancelotti´nin dogru hatirliyorsam...
Su anda Milan birakmayi düsünse bile, o anda Ancelotti´yi isteyecek 25 tane kulübun icinde esamesi bile okunmaz FB´nin...:)
Trabzon Cagdas´i almis.
Keske biz alsaydik..
Trabzon Cagdas´i almis.
Keske biz alsaydik..O kazmayımı allah korusun...
JackDaniels
23-05-06, 15:22
Ankaraspor
Ankaraspor, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Gökçınar "Ankaraspor'u eti senin kemiği benim diyerek teslim ettik" dedi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman mavi-beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Potansiyeli ve imkanları olan bir takıma geldim. Çalışmayı seven bir insanım. Güçlü ve dişli bir Ankaraspor oluşturmak için çalışacağız" dedi.
-----------------
Ankaraspor oldukça kaliteli kadroya sahip bir takım..Teknik Adam konusunda,çok akıllıca bir seçim yapmışlar.Klüp içerisindeki entrikalardan etkilenmezse Aykut Hoca, Ankaraspor'u güzel yerlere getirir.
Ankaraspor´dan Fener´e 6 puan avans simdiden. Aykut´un teknik direktör oldugu takimlarin Fener´den 1 puan bile aldigini hatirlamakta zorlaniyorum.
Şu Ankaraspor bu sene düsseydi ne iyi olacaktı.. Ankara'ya 3 takımın fazla oldugu bu sene cok net olarak belli oldu.. Ligin bitimine 2 hafta kala en kritik maclardan A.Gücü-Antep macı Ankara-Trabzon ile cakısınca mecburen Pazar gününe kaydırıldı.. Peki ya son hafta böyle bir çakısma olsaydı ne yapacaklardı?
Acilen ya Cebeci stadını süper lig macları icin uygun hale getirmeleri gerekiyor ya da sezon başından Ankaraspor'la görüşülerek böyle bir durumda maclarını Kayseri veya Konya gibi komsu kentlerden birinde oynaması gibi bir alternatif sunulmalı.. A.Gücü ve G.Birligi 19 Mayıs'ı 49 yıllıgına kiraladıkları icin onlara bu tür bir alternatif uymaz.. Ama Ankaraspor icin uygulanabilir.. Şu rezalete bakın, koskoca baskentimizde süper lig maclarını taşıyabilecek sadece 1 tane stadyum var..
Ankaraspor´dan Fener´e 6 puan avans simdiden. Aykut´un teknik direktör oldugu takimlarin Fener´den 1 puan bile aldigini hatirlamakta zorlaniyorum.
2001, 2002,2003 yillarinda her yil istanbulspor fenerbahce'yi en az bi kere yendi.
hatta 2003 skoru kadikoy'de 0-3 idi.
beni cok ilgilendirdiginden degil aslinda, ama Aykut'u severim. Oyle mac sattigini falan gormedim.
Hafizaniz tazelenmistir umarim.
JackDaniels
24-05-06, 10:40
Bursaspor
Raşit Çetin İstifa Etti!
Yeni seçilecek yönetimin önünü açmak için görevden ayrılma kararı aldığını belirten Çetiner, bugüne kadar çok sayıda takımdan teklif aldığını, ancak Bursaspor ile görüşmeden diğer kulüplerle görüşmeyi kabul etmediğini dile getirdi.
Çetiner, Levent Kızıl için Bursaspor'a geldiğini, etik olarak da Kızıl'ın devam etmeme kararı üzerine ayrılma kararı aldığını ifade ederek, ''Misyonum bitti ve Bursaspor ile yollarımı ayırıyorum. Bu dakikadan itibaren gelen teklifleri değerlendireceğim. Bir çok teklif vardı, hatta bana teklifte bulunan bir çok kulüp yeni hocalarla anlaştı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Basın ve seyircinin duruşuna da saygı duyuyorum'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Transfer çalışmalarınız var mıydı'' yönündeki sorusu üzerine Çetiner, Afrika Kupası'nı izlediklerini, Brezilya'dan da bazı oyuncuları takip ettiklerini belirterek, ''Ben de bugün Brezilya'ya gidecektim, ama bu gelişme üzerine diğer arkadaşlar gitti. İyi oyuncular tespit ettik. Bizden sonra gelecek teknik heyet yardım isterse gereken yardımı yaparız'' yanıtını verdi.
Çetiner, toplantının ardından gazetecilerle ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmanın ardından Çetiner, kulüp tesislerinden ayrıldı.
http://home.skysports.com/list.asp?hlid=389482&CPID=8&clid=114&lid=2&title=Sol+puts+future+on+back-burner
Kendi kendine transfer yapan ezik medyası nerelerde acep?
"I don't know anything about interest from Fenerbahce
:lol:
JackDaniels
24-05-06, 16:28
Bu sene çok güldük yaa :)
Al bir bomba daha :lol:
"Yurt içinde bir takıma gitmeyeceğim"
A Milli Futbol Takımı'nın Almanya kampında bulunan Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke, yurt dışında bulunduğu için transfer haberlerini takip edemediğini belirterek, "Kesinlikle yurt içinde bir takıma gitmek istemiyorum" dedi.
Fatih Tekke, "Trabzonspor benim hayatım. Futbolun içinde de dışında da olsam bu camianın içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacağım. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kişiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda davranmaya devam edeceğim." dedi.
Fatih Tekke, "Menajerlerim aracılığıyla İngiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nın Bayern Münih takımından transfer teklifi aldım. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmiş. Trabzon'u, Trabzonspor'u başarılı biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netleşir" diye konuştu.
Trabzonspor Yönetimi, Umut Bulut'un transferi konusunda Ankaragücü Yönetimi ile anlaşma sağladı.
Trabzonspor'un, 23 yaşındaki yıldız golcünün bonservisi için 2 milyon dolar+Ömer Rıza'yı Sarı-lacivertli kulübe vereceği öğrenildi. Bordo-mavililerin, bu sezon ligde 16 gol atan Umut ile kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.
ajansspr.com
Ankaraspor'da kadro dışı kalan ve sözleşmesi sona eren Murat Erdoğan, Gaziantepspor ile anlaşmaya vardı..
Sezon başında Malatyaspor'dan Anakaraspor'a transfer olan Murat Erdoğan, Teknik Direktör Giray Bulak tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'ın Gaziantepspor ile anlaştığı öğrenildi.
Öte yandan, Gaziantepsor'un Çaykur Rizespor'un başarılı orta saha oyuncusu Şener Aşkaroğlu ile de prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.
M.Yasin Cakmak
25-05-06, 00:51
Fener cok gecicekecek transferde. Bir de ustune Aziz aday olmaz ise gorun siz eglenceyi. Beshtashnik miydi neydi, onu alirlar.
Trabzonspor Yönetimi, Umut Bulut'un transferi konusunda Ankaragücü Yönetimi ile anlaşma sağladı.
Trabzonspor'un, 23 yaşındaki yıldız golcünün bonservisi için 2 milyon dolar+Ömer Rıza'yı Sarı-lacivertli kulübe vereceği öğrenildi. Bordo-mavililerin, bu sezon ligde 16 gol atan Umut ile kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.
ajansspr.com
Bu yaşta ve bu kalitede bir oyuncuyu cok ucuza kapmis Trabzon.. Nerdeyse A.Gücü'nün ligde kalmasını tek başına sagladı Umut.. Cemal Aydın yıllardır bir türlü başaramıyordu!, bu sene düşürecek gibi görünüyor A.Gücü'nü..
Ömer Rıza'yı da iyi kazıklamışlar :lol:
JackDaniels
25-05-06, 14:54
Bursaspor
Bursa Raşit Çetiner'le yeniden anlaştı!
Kızıl, bu sabah görüştükleri Raşit Çetiner ile her konuda anlaştıklarını söyleyerek, ''Raşit Çetiner en büyük transferimiz'' dedi.
Çetiner, ise Bursaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ve tatile çıkmadığını Bursaspor ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Hedeflerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz. Bize güvenenleri mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.
M.Yasin Cakmak
26-05-06, 06:18
Morientes Fener'de değil tabi ki :)
Valencia ile anlaşmış...hayırlı olsun ...
hahaha...preko ve johnson doner anca :)
JackDaniels
26-05-06, 09:59
Trabzonspor & Beşiktaş
Çağdaş'ı veren Kartal, Karadeniz ekibinin milli futbolcusuna talip oldu. Başkan Albayrak da sözleşmesi sona eren Kolombiyalı kaleciyle anlaştı.
Ligin sona ermesiyle start alan transfer harekatında Beşiktaş ile Trabzon birbirlerinden futbolcu alma yarışına başladı.
Çağdaş'ın Trabzonspor'a gitmesiyle başlayan flört, Beşiktaş'ın Gökdeniz'e talip olmasıyla yeni bir boyut kazandı. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, geçen hafta Çağdaş'ın transferi için bir araya geldiği Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'tan Gökdeniz Karadeniz'i istedi. Tek başına karar veremeyeceğini söyleyen Albayrak, teklifi yönetim kuruluna ve Gökdeniz'e ileteceğini belirtti.
KARTAL ÇOK İSTİYOR
Gökdeniz Karadeniz'in transferinde ısrarlı olan Beşiktaş, 4 milyon euro'yu gözden çıkarttı. Siyah-Beyazlı kulüp Gökdeniz'e karşılık İbrahim Akın başta olmak üzere Ali Güneş ve bir futbolcu daha vermeye hazır. Bu gelişmeler sürerken Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Gökdeniz'le bir araya gelerek fikrini öğrenmek istedi. Gökdeniz Karadeniz, yeni sezonda İstanbul'da futbol oynamak istediğini belirtti ve Trabzonspor'un izin vermesi halinde Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. Transfer önümüzdeki hafta netlik kazanacak.
TEPKİDEN ÇEKİNİYORLAR
Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray maçının son dakikasında yediği golün ardından Beşiktaş ile bağları kopan kaleci Oscar Cordoba, Trabzonsporlu yöneticilerle büyük ölçüde anlaştı. Beşiktaş'ta forma giyen futbolculara kanca atan Bordo-Mavili yönetim, Kolombiyalı Cordoba'nın 'şaibeli' gol yediği söylentileri nedeniyle tepki alabileceklerini düşünerek, bu transferi 'şimdilik' açıklamama kararı aldı. Yönetim, menajer aracılığıyla anlaştığı Cordoba'yı teknik direktör belli olduktan sonra Trabzon'a getirmeyi düşünüyor
Bursaspor
Ömer Erdoğan Bursaspor'da..
Turkcell Süper Lig'e geri dönen Bursaspor, Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Ömer Erdoğan'ı renklerine kattı.Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Ömer erdoğan ile her konuda anlaşıldığı açıklandı.
Namelessonegs
26-05-06, 10:05
zuhaha morientes kim ezikler kim :lol:
kluivert bjk de diyebiliriz o zmn.
JackDaniels
26-05-06, 12:16
Çaykur Rizespor & Altan
http://www.ajansspor.com/resim/altanaksoy_gs001.jpg
Rizespor G.Saray'dan cevap bekliyor..
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, Galatasaraylı futbolcu Altan Aksoy'un transferi için kulübünden gelecek cevabı beklediklerini söyledi.
Altan'ı bonservisiyle almak için kulübüyle görüşmelerde bulunduklarını belirten İstif, Galatasaray kulübünün tekliflerine sıcak söyledi.
İstif şöyle devam etti:
''Bu transfer için Galatasaray kulübünden gelecek cevabı bekliyoruz. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanacağını düşünüyorum. Amacımız Altan'a gelecek yılda yeşil-mavili formayı giydirmek'' dedi. İstif, Altan'ın da Çaykur Rizespor'a gelmek istediğini kaydetti.
Öte yandan, Çaykur Rizesporlu yöneticilerin Güvenç Kurtar'ın isteği doğrultusunda Malatyaspor'dan Emrah Eren, Diyarbakırspor'dan Göksel ve Cumhur ile ilgilendikleri öğrenildi.
Abi gülüyoruz filan da bu alacakları isim Morientes olmaz belki ama başkası olur. Böyle bir transfer yapacaklar sonunda. Ama ne kadar geç kalırlarsa o kadar iyi.
Çok güzel, keşke 100-200 bin dolar olsa da birşey alabilsek..
Çok güzel, keşke 100-200 bin dolar olsa da birşey alabilsek..
onun yerine futbolcu versinler...yok mu rizeden gözünüze kestirdiğiniz biri:D
Hatta keske Morientes olsaydı..
Crespoyu alırlar diye korkuyorum ben asıl :)
Çok üst düzey adamlar alabileceklerini sanmıyorum.. Çok büyük paralar harcayacaklarına eminim. Muhtemelen yaşı geçmiş ya da Anelka gibi problemleri olan 1-2 adam alırlar. Herşey para pul değil Türkiye'ye formunun zirvesinde yıldız getirmek pek mümkün değil.
fotomaç fbnin ilgilendikleri arasında adrianoyuda gösteriyordu :lol:
Totti'nin ismi bile çıktı fener için :D
abi siz ne diyorsunuz campbell totti morientes fatih tekke bitmiş diye bana mesaj atan fenerli vardı. fotomaç azizin istifa ettiği hafta sonu 4 ünü birden almıştı fenere ve buna inanan sazanlar vardı.
ancak ismi iyi olan 1 ya da 2 adam alacakları kesin.
forvetlerden geriye kaldı crespo ve roy makaay.. bunlar da olmazsa zaten fazla yaygara koparılacak bir adam almıyorlar demektir..
ya aslınlar crespoyu chelsea de bil nası oynadığı belli adamın,ben hiç korkmuyorum,o bir ara parladı sonra söndü,şu onda sönük sönük takım geziyor.
bu arada capello haber yollamıs fenere :lol:
JackDaniels
27-05-06, 12:56
Bence Fenerbahçe'nin medyada çıkan bomba isimlerini bu başlıkta konuşalım... :)
Ben başlıyorum...
Adriano & F.Bahçe
İsviçre'de bulunan Aziz Yıldırım önceki hafta Menajer Celalettin Bilgiç'le 60 bin dolara jet kiralayıp, Portekiz'de bulunan Scolari ile buluştu. Gizli zirvede taraflar el sıkıştı.
Scolari, Yıldırım'ın '100. yıl bizim için çok önemli. Kimi istersen alacağız' sözüne cevap olarak, 'Adriano' dedi. Brezilyalı çalıştırıcı, milli takımdan eski öğrencisi ile temas kurdu
İsviçre'de Brezilya Milli Takımı ile kampta bulunan İnter'in dünya çapındaki golcüsü, Scolari'ye prensipte olumlu yanıt verdi. Yıldırım bugün, İsviçre'de Adriano ile buluşacak
İLK DURAK PORTEKİZ
F.Bahçe'de başkanlık görevini bıraktığını açıklamasına karşın genel kurulda yeniden adaylığını koyması beklenen Aziz Yıldırım İsviçre'de transfer karargahı kurdu. Menajer Celalettin Bilgiç'le 60 bin dolara jet kiralayıp 5 ülke dolaşan Yıldırım'ın ilk durağı Portekiz oldu. Yıldırım geçen hafta sonu Portekiz Milli Takımı ile Evora kentinde kampta bulunan Scolari ile buluşup, transfer teklifinde bulundu. Brezilyalı ünlü teknik adama 100. yılda önlerine çok büyük hedefler koyduklarını anlatan Yıldırım, Scolari'ye ret edemeyeceği bir teklifte bulundu.
ADRİANO İLE TELE TEMAS
Yıldırım, Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi halinde kimi isterse almayı vaad etti. Brezilyalı çalıştırıcı, İnter'in dünya çapındaki golcüsü Adriano ile iki futbolcu daha istediğini söyledi. Gizli zirvede her konuda anlaşma sağlandı ve Brezilyalı teknik adamın avukatı çağrılıp anlaşma resmiyete döküldü. Scolari, pazarlıklar devam ederken Adriano ile telefonda görüştü. Brezilya Milli Takımı ile İsviçre'de kampta bulunan ünlü yıldız 'Gelin görüşelim' dedi.
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Adriano ile yaptıkları ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Aziz Yıldırım bugün İsviçre'de, Brezilya Milli Takımı kampında Adriano ile masaya oturacak. İnter'de Teknik Direktör Mancini ile arası bozuk olduğu için ayrılma kararı alan Adriano'nun bonservisi 32 milyon Euro'yu buluyor. Yıldırım, yıldız futbolcu ile anlaşırsa kulübü İnter'e Anelka artı para teklifinde bulunacak. Aziz Yıldırım, Adriano konusunu bu hafta sonu halledip, Scolari ile birlikte salı günü Türkiye'ye getirip şov yapmayı planlıyor.
Campbell'i istemedi
F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü Scolari, Sarı-Lacivertlilerin ön anlaşma yaptığı İngiliz yıldıza onay vermedi. Campbell'le birlikte Moriantes ve Crespo da listeden çıkarıldı
YILDIZLARI BEĞENMEDİ
Portekiz'de Aziz Yıldırım, Menajer Celalettin Bilgiç ve Scolari'nin yer aldığı gizli zirvede transferler masaya yatırıldı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari daha önce ön anlaşma yapılan Sol Campbell, Fernando Morientes ve Hernan Crespo'yu istemediğini söyleyince, bu futbolculardan vazgeçildi. Üç futbolcunun menajeri aranarak, bu karar bildirildi. Morientes Valencia, Campbell Liverpool ile temasa geçti.
YENİ İSİMLER VAR
Scolari takımdaki eksik mevkiiler için Adriano dışında iki oyuncu daha önerdi. Bu futbolcuların çok büyük ihtimalle yine Brezilya Milli Takımı'nda bulunan ya da Avrupa top koşturan Sambacılar olduğu ileri sürüldü. Yıldırım ve Bilgiç Scolari'den ayrıldıktan sonra kiraladıkları jetle, ülke ülke dolaşıp bu futbolcularla ilgili temaslarda bulundu. Düşünülen iki yabancının da yine dünya çapında oyuncular olduğu öğrenildi.
JackDaniels
27-05-06, 12:58
Trabzonspor & Jay Jay Okocha
Beşiktaş'tan Çağdaş ve Samsunspor'dan Adnan'ı renklerine bağlayan Trabzonspor, yabancı futbolcu transferi için atağa kalktı. Bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan Okocha'ya, Bordo-Mavili formayı giydirebilmek için düğmeye basan Karadeniz ekibi, Nijeryalı futbolcuya cazip bir teklif sundu. Okocha, Bordo-Mavili yöneticilerden düşünmek için süre istedi.
B.Wonderers takımında forma giyen Nijeryalı yıldızı Trabzon'a getirmekte kararlı olan Başkan Nuri Albayrak'ın kesenin ağzını açtığı ve transferle ilgilenen yöneticilere 'Bu transferi mutlaka bitirin' diye talimat verdiği belirtiliyor. Bu arada Beşiktaş'tan ayrılan Cordoba, A.Gücü'nden Umut ile Ömer Rıza, Malatya'dan Bilal ve Beşiktaş'tan İ.Akın'ın transferlerinde de sona yaklaşıldığı ifade ediliyor.
JackDaniels
27-05-06, 13:00
Trabzonspor & Ersun Yanal
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, V. Manisaspor'un tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal'ı kulübünden resmen istedi. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Trabzonspor Kulübü'nün Ersun Yanal için kendilerine teklifte bulunduğunu söyledi.
Ersun Yanal'la sözleşmelerinin devam ettiğini ve kendisini bırakmayı düşünmediklerini belirten Çubukçu, "Hocamızdan memnunuz. Onun da bizimle bir sorunu yok. Transfer konusunu da kendisiyle görüştük. Şu anda kesin bir şey söylemek için erken. İlerleyen günlerin neyi göstereceğini hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.
Malatya'dan Bilal ve Beşiktaş'tan İ.Akın'ın transferlerinde de sona yaklaşıldığı ifade ediliyor.
bu adamlarla bizim de ilgilenmemiz lzm,i.akını alsak çok ii olur,biz nie ilgilenmiyoruz?
Adriano & F.Bahçe
:koptum:
Parma Maniac
27-05-06, 13:49
ahaskjhkkhfskjafhhjfasaskjfsa ölüyom bu ne, allaaahhhhhhhhhhhh.. Therockula hangi gazetede çıktı bu haber Allahaşkına söyle gebercem.. :koptum: :koptum:
JackDaniels
27-05-06, 14:13
Lazarov Erciyesspor'da
http://www.ajansspor.com/resim/lazarov01.jpg
Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Mustafa Uğur'un ısrarla istediği Gaziantepsporlu Lazarov ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardı..
Kulüp başkan vekili Erol Bedir, ''Her takımın sahip olmak isteyebileceği bir oyuncu ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardığımız Lazarov'u perşembe ya da cuma günü kente getirerek imza attıracağız'' dedi.
Erol Bedir, ''Trabzonspor'un pazartesi gününe kadar süre istediği futbolcuyla elimizi çabuk tutarak anlaştık. Bir anlamda Lazarov'u Trabzonspor'un elinden almış olduk.Takımımız Lazarov ile daha da güçlenmiştir. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor.'' diye konuştu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her fırsatta 4 büyük takıma gitmek istediğini söyleyen Lazarov yine Anadolu'da kaldı... :)
Geçen hafta Fotomaç'da çıkmıştı Adriano haberi ama bu o haber mi bilemiyorum? :)
JackDaniels
27-05-06, 14:30
Tercüman gazetesi haberi :)
Haberi iyi okuyun ama lütfen....
Sadece Adriano isminde takılı kalmayın.
Bakın şurda ne yazıyor;
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari daha önce ön anlaşma yapılan Sol Campbell, Fernando Morientes ve Hernan Crespo'yu istemediğini söyleyince, bu futbolculardan vazgeçildi. Üç futbolcunun menajeri aranarak, bu karar bildirildi. Morientes Valencia, Campbell Liverpool ile temasa geçti.
Morientes ve Campbell, Fener istemediği için mecuriyetten Liverpool ve Valencia ile anlaşmak zorunda kalmışlar :lol:
Puhahhahahah bu ne beee :koptum:
Tercüman gazetesi haberi :)
Haberi iyi okuyun ama lütfen....
Sadece Adriano isminde takılı kalmayın.
Bakın şurda ne yazıyor;
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari daha önce ön anlaşma yapılan Sol Campbell, Fernando Morientes ve Hernan Crespo'yu istemediğini söyleyince, bu futbolculardan vazgeçildi. Üç futbolcunun menajeri aranarak, bu karar bildirildi. Morientes Valencia, Campbell Liverpool ile temasa geçti.
Morientes ve Campbell, Fener istemediği için mecuriyetten Liverpool ve Valencia ile anlaşmak zorunda kalmışlar :lol:
abi bunlar çok ayıp hareketler, artık işin hakikaten suyunu çıkardılar ya neyse.. ne olursa olsun bu kadar küçülmemeli basın, tek kelimeyle yazık..
onlar bıraktıkları için valencia almış.
allahım ezik bunlar ya.akıllarına şeettiklerimin koptum yaa.
vuhahahahahahah,çuhahahahahahah :koptum: , :koptum: , :koptum:
Her fırsatta 4 büyük takıma gitmek istediğini söyleyen Lazarov yine Anadolu'da kaldı...
ohh allahtan bize kakalamadılar.
antu'dakilerin tercüman'ı öve öve bitiremedikleri kadar varmış gerçekten ama bu şekilde terbiyesizlik eden kendine eder, bir gazetenin bunu çok iyi bilmesi ve ilkelerden bu kadar ödün vermemesi gerekir....
Parma Maniac
27-05-06, 21:19
abiler peki link var mı?
Trezeguet iddiası
Morientes’in Valencia ile anlaşmasıyla rotayı Juventus’un ünlü golcüsü Trezeguet’ye çeviren Aziz Yıldırım’ın, Mutu ve Sevillalı Luis Fabiano’yla da dirsek temasını sürdürdüğü belirtildi
Fenerbahçe’nin listesinde olan Trezeguet, önümüzdeki ay Almanya’da başlayacak olan Dünya Kupası’nda Fransa Milli Takımı’nın formasını giyecek
Fransız sıcak bakıyor
Brezilyalı Marcio Nobre ile yollarını ayırdıktan sonra talip olduğu Morientes’in de Valencia kulübüyle anlaşması üzerine golcü arayışını gizliden gizliye sürdüren Fenerbahçe’nin, bu kez de Juventus’un ünlü golcüsü Trezeguet’yi renklerine katmak için düğmeye bastığı belirtildi. Görevi bırakacağını açıkladıktan sonra yurtdışına giden Aziz Yıldırım’ın, görüşmeleri bizzat yürüttüğü ve transferin gerçekleştirilmesi yönünde önemli yol katedildiği ifade edildi.
Campbell Liverpool’a
Aziz Yıldırım’ın, Trezeguet’nin yanı sıra, Mutu ve Sevillalı Luis Fabiano’yla da yakın dirsek temasını sürdürdüğü, Fransız golcünün olmaması durumunda ise bu ikiliden birinin devreye sokulacağı ileri sürüldü. Bu arada uzun süredir görüşmelerin sürdürüldüğü Campbell’ın ise İngiltere Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden Liverpool ile büyük olasılıkla anlaşmak üzere olduğu bilgisi ulaştı. Yıldırım’ın, 100. yıl için süper isim arayışlarının sürdüğü de dile getirildi.
kolpatik gazetesi :D
JackDaniels
28-05-06, 18:07
Ömer Çatkıç @ Bursaspor
Bursaspor Ömer Çatkıç ile anlaştı..
Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Bursaspor, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç ile anlaşma sağladı..
YILDIZLARI BEĞENMEDİ
Portekiz'de Aziz Yıldırım, Menajer Celalettin Bilgiç ve Scolari'nin yer aldığı gizli zirvede transferler masaya yatırıldı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari daha önce ön anlaşma yapılan Sol Campbell, Fernando Morientes ve Hernan Crespo'yu istemediğini söyleyince, bu futbolculardan vazgeçildi. Üç futbolcunun menajeri aranarak, bu karar bildirildi. Morientes Valencia, Campbell Liverpool ile temasa geçti.
PUHAHUHAHAHA!!!
Hatta şöyle olmuş, azize scolariye kimi istersen alırız demiş; eleman da "fazla pahalı adama gerek yok defansın sağına diyarbakırdan cımhur u mutlaka alın ama" demiş ehuhehe...
:koptum:
Tribun paketinden soyle bir mesaj geldi arkadaslara az once:
Tumer dun gece Aziz Yıldırım'in evinde kendisini 3 yıllıgına Fenerbahceli yapan imzayı atti..
Eğer doğruysa aptalca br transfer olur.. Sırf Nobre transferine karşı yapılmış zlenimi veriyor bana.. FB de Tümer tarzı adama ihtiyaç yok. Alex, Tuncay vs gibi adamalrdan birini göndereceklerse bilemem..
Bence de yararından cok zararı olur Tumer'in Fenere..
Bir diger transfer haberi:
Ankaragücü Vugrinec ile el sıkıştı
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Ankaragücü, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Hırvat golcü Davor Vugrinec ile prensip anlaşmasına vardı.
30 Mayıs 2006, 10:29
Advertisement
Umut Bulut'un takımdan ayrılma ihtimaline karşın golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Ankaragücü, Hırvat golcü Davor Vugrinec ile anlaşmaya vardı.
Bir dönem Trabzonspor forması giyen ve burada oynadığı futbolla beğeni toplayan Vugrinec ile bir görüşme yapan sarı-lacivertli yöneticiler, golcü oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor'dan sonra İtalya 1. Ligi Serie A'da Lecce ve Atalanta formaları giyen 31 yaşındaki Hırvat golcü, son olarak ülkesinin takımı Rijeka'da forma giyiyordu.
Trabzonspor'da forma giydiği dönemde 78 maçta 31 gol atma başarısı gösteren Vugrinec, 21 defa formasını giydiği Hırvatistan Milli Takımı'nda ise 7 gole imzasını attı.
Tribun paketinden soyle bir mesaj geldi arkadaslara az once:
Tumer dun gece Aziz Yıldırım'in evinde kendisini 3 yıllıgına Fenerbahceli yapan imzayı atti..
Transferde şok gelişme... Beşiktaşlı Tümer dün gece Aziz Yıldırım'ın evinde Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sabah haberin duyulması üzerine Tümer, transfer haberini kendisinden duymaları için Ümraniye'nin yolunu tuttu.
Askerlik sorunu nedeniyle yurt dışında oynamak isteyen ancak kendisine kulüp bulamayan Tümer’in son olarak Ajax ve ondan önce de Borussia Dortmund kulüpleri ile temasa geçtiği ancak transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle yeniden Türkiye’ye yönelip, Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı sırada Fenerbahçe yönetiminin kendisi ile temasa geçmesi, Tümer için yeni bir umut oldu.
Nihat Özdemir’in, Tümer’e "Aziz Bey senin askerlik sorununu çözer" diyerek garanti verirken, Tümer de kariyeri için Sarı-Lacivertlilere prensipte evet dedi.
ayrıca, Beşiktaş yönetiminin takımda kalması halinde yıllık 1 milyon 750 bin YTL önerdiği öğrenilirken, Fenerbahçe’den kendisine 3 milyon YTL teklif geldi.
JackDaniels
30-05-06, 12:18
Ailton
Geçtiğimiz sezon ortasında Beşiktaş'tan Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a kiralık olarak gönderilen Brezilyalı golcü Ailton'un Hamburg tarafından satın alınmayacağı bildirildi.
Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Hamburg tarafından yapılan bir açıklama ile, Beşiktaş'tan sezon ortasında kiralanan 32 yaşındaki Brezilyalı golcü Ailton'un, bonservisi ile birlikte transfer edilmesinin söz konusu olmadığı ifade edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Ailton'un yaklaşık 2 milyon 200 bin dolar tutan bonservisi ile ilgili olarak çalışma yapılmayacağı vurgulandı.
Ailton 2003-2004 sezonunda Werder Bremen forması altında Bundesliga'da gol kralı olmuştu. Ailton geçtiğimiz sezon başında geldiği Beşiktaş'ta ise isteneni veremedi ve yine Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a kiralandı. Brezilyalı oyuncu Hamburg'da ise çıktığı 13 maçta sadece 3 gole imzasını attı.
http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3719
:lol:
Tümör fb´de..
Tekke´yle de anlastilar. Trabzon iyi bir para karsiligi birakacak herhalde.
Tümör-Alex-Tungay orta sahasiyla seneye tüm hindiler Appiahhh´a binecek. :D
Tuncay'ı birilerine okutacak galiba bunlar.. Açıkçası Tüme'in FB ye fazlaca birşey evreceğine inanmıyorum. Tümer'e BJK nın 2 katı para vermeleri de ahmakça. Anlaşılan FB bu sene transfer politikasın ne olursa olsun para saçmak üzerine kuracak.. Tabi Tümer'e 2 milyon verirken Tuncay'ı 1-1.5 milyona nasıl oynatırlar orasını FB düşünsün artık..
Tümör fb´de..
Tümör-Alex-Tungay orta sahasiyla seneye tüm hindiler Appiahhh´a binecek. :D
fatih tekke türkiye´de trabzon´dan başka bir takımda oynanamam dedi .
avrupa´ya gidecek
JackDaniels
30-05-06, 13:34
Tümer'den 3 Yıllık imza!
http://www.ajansspor.com/resim/tumermetin_fb.jpg
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile gece yarısı görüşüp anlaştığı öğrenilen Tümer Metin, Beşiktaş ile bağlarını kopardığını açıkladı.
Tümer, bugün Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek, Kulüp İkinci Başkanı Murat Aksu ile görüştü.
Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından tesislerden ayrılan Tümer, yaptığı kısa açıklamada ''Şu dakikadan itibaren Beşiktaş ile bağlarım kopmuştur'' dedi.
TÜMER FBTV'DE CANLI YAYINA ÇIKTI
Tümer ayağının tozuyla FBTV'de canlı yayına çıktı..
Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, görüşmelerin dün başladığını, önce Ali Yıldırım'ın ardından da Başkan Aziz Yıldırım'ın Tümer ile görüştüğünü ve sabaha karşı imzanın atıldığını söyledi.. Kişiliğiyle örnek bir futbolcu olduğunu söyleyen Tümer'in Fenerbahçe'ye hayırlı olduğunu da sözlerine ekledi..
Tümer ise basındaki gibi çok karışık ilişkilerin olmadığını söyledi.. Dün yapılan görüşmelerle transferin bittiniğini belirtti.. 100. yıl hedeflerini yakalamanın en büyük amaçlarından biri olduğunu, daha önce bu deneyimi yaşadığını ifade eden Tümer, "Kendimi iyi ifade eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki çok heyecanlıyım" dedi..
Beşiktaş'ta 5 sene geçirdiğini, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda maçlar oynadığını ve çok güzel bir stat olduğunu ifade eden Tümer "Fenerbahçe forması içinde olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi..
Ekşioğlu, Tümer'in askerlik sorunuyla ilgili olarak da "Şu anki yasaya göre seneye ya yurt dışına gitmeli ya da askere.. Yasanın değişmesi taraftarıyız.. Ama yasa değişmezse gelecek sene Tümer ile yollarımızı ayıracağız.. Bunu karşılıklı olarak kararlaştırdık.." açıklamasını yaptı.. Ekşioğlu Tümer'in Fenerbahçe'ye gelişiyle askerlik sorunun çözüleceği yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını belirtti..
Tümer ise "Bu konudaki fikrimi daha önce açıkladım.. Ama transferle askerlik konusunun alakası yok.. Bu konuda bana verilmiş bir garanti söz konusu değil.. Yasanın düzenlenmesiyle ilgili bir anlayış bekliyorum.." diye konuştu..
Tümer sahaya çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini ve seyirci profilini çok iyi tanıdığını, bir çok Fenerbahçeli arkadaşı olduğunu söyledi.. Tümer ayrıca Fenerbahçe'de en beğendiği futbolcuların Appiah, Alex ve Anelka olduğunu vurguladı..
Bu transferi eşiyle uzun uzun konuştuğunu belirten Tümer, "Amcam koyu Fenerbahçeli, 3-5 yakın arkadaşım koyu Fenerbahçeli.. Onların etkisi olmuş olabilir.. Aydın Saban'ın da bu transferde büyük etkisi olmuştur.. Benim tercihimdir sonuçta.. Hiçbir tercihimden ötürü pişman olmadım.." diye konuştu..
Ekşioğlu ise sözlerini "Fenerbahçe akılcı transferler yapıyor.. Bunlardan biri de Tümer. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.. Çok beğendiğimiz bir futbolcu aldık.. Bu tür futbolcuları almaya devam edeceğiz.. Şu anda bitme aşamasına gelen başka oyuncular da var.. Tümer Fenerbahçe'nin gücüne güç katacak.." diye tamamladı..
"5 sene önce Beşiktaş'a geldiğimde Yıldırım Demirören'in büyük payı vardı.. Hakkını ödeyemem.. Ama ben de 5 sene boyunca Beşiktaş'a hizmet ettim.. Hakkım onlara helal olsun.. Onlar da hakkını helal etsin.. Beşiktaş'a önümüzdeki sezon başarılar dilerim.. Ama ben de en büyük Fenerbahçeli'den daha büyük Fenerbehçeli gibi mücadele edeceğim" diyen Tümer bu sözlerinin ardından duygulandığını belirterek konuşmasını kesti..
.::MURAT AKSU SERT ÇIKTI::.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer Metin için, ''Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapan bir Beşiktaş kaptanı ile görüşecek bir şeyimiz olmaz'' dedi.
Murat Aksu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Tümer ile yaptığı kısa görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Tesislere geldiğinde Tümer'e ilk olarak (Fenerbahçe ile görüştün mü?) diye sorduğunu anlatan Aksu, ''Bana görüştüğünü söyledi. Bunun üzerine de (Sen Beşiktaş'ın kaptanısın, Fenerbahçe ile transfer görüşmesine giden bir Beşiktaş kaptanı ile görüşecek bir şeyimiz yok) dedim. Bize söz vermişti, (Beşiktaş'tan başka takımda oynamam) demişti.
Ama önemli değil, yeri doldurulur. Tümer'e hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.
Murat Aksu, yabancı futbolcu transferi için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Delgado konusunda gelişmeler oldukça duyuruda bulunacağız. Bobo için de 2 türlü girişimimiz var. Transfer çalışmaları sürüyor'' dedi.
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer2.jpg
Kalıtelı bır oyuncu kım ne derse desın...
Appıah ve aurelıo nun oldugu bir takımda tumer'in kosmaması mücadele etmemesi sırıtmaz...
Buyuk ıhtımalle tuncay forvete cekilip tumer onun yerıne kaydırılıcaktır kı en mantıklısıda boyle olur...
Keşke beşiktaş adam olsaydıda şu adamı ellerınde tutsaydı en buyuk rakıbımız cok tehlıkelı bir silah daha kazandı maalesef...
alex yada tuncay´dan birisini kesecekler herhalde....
seneye birbirine girer fb,arkadaşlık fln kalmaz :)
Mert Baydur
30-05-06, 13:39
http://www.youtube.com/watch?v=-bk5iyxwkLs&search=tumer
Tümer'e dair bir video
Tümer'in transfer sonrası açıklamaları baya karaktersizce ve pişkince olmuş bence.. Çarşı lk maçta kulaklarını epey çınlatır artık. Tabi 3 milyon YTL o yaştaki bir adam için son dk. golü gibi birşey.
Fatih son noktayı koydu: "Fener'e gitmiyorum"
Trabzonspor yılan hikayesine dönen teknik direktör arayışlarına 2 gün içinde son vermek istiyor. Gümdemdeki son yabancı Huub Steveens' dan haber bekleyen bordo mavililer, olumsuzluk durumunda Ersun Yanal ile anlaşacak.
YABANCI DEFTERİ KAPANACAK
Vahid Halilhodziç' in takımdan ayrılmasıyla birlikte başlayan teknik direktör arayışları için birçok yabancı isimle görüşen ancak çeşitli nedenlerden dolayı olumsuz yanıt alan Trabzonspor yönetimi, bu konuda son hamlesini yaparak Hollandalı Huub Steveens' e teklif götürdü. Shalke 04' ün eski hocası Steveens' dan son kararını vermesini bekleyen yönetim olumsuz yanıt durumunda yurt dışı arayışlarına son noktayı koyacak ve yurt içine yönelecek. Bu konuda ise en güçlü aday ise Ersun Yanal. Yönetim, Yanal konusunda girişimlerini aralıksız sürdürürken alternatif isimleride gündeminde tutuyor. Trabzonspor' un eski yöneticileri ise, takımın başında Ziya Doğan' ı görmek istiyor.
HAZİRAN' DA HOCAMIZ BELLİ OLACAK
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, teknik direktör arayışlarını son aşamaya getirdiklerini belirterek, "Arayışlarımız büyük bir hızla devam ediyor. Birkaç isimle görüşmelerimizi son aşamaya getirdik. Bu konuda tam yetki verdiğimiz başkanımız 2 gün içinde büyük ihtimalle yeni hocamızın ismini açıklayacak. Ondan sonra teknik direktörümüzün belirleyeceği isimlere göre transfer çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca gündemi sürekli meşgul eden Fatih Tekke konusunda aynı kararlılıktayız. Fatih Tekke' yi yurt içine vermeyeceğiz. Herkesin içi rahat olsun" dedi.
RİCARDİNHO İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Brezilyalı oyuncu Ricardinho' nun transferinde sorun olmadığını söyledi. Brezilyalı oyuncu ve menajeri ile yaptıkları görüşmede her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen Başkan Nuri Albayrak, "Seçim öncesi verdiğimiz yıldız sözünü gerçekleştireceğiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlaşmasına vardık. Dünya Kupası maçlarından sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözleşme imzalayacağız. Ricardinho' dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansın kendisine yeni talipler çıkartmasını istemiyoruz" dedi.
FATİH TRANSFERİ KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU: FENER' E GİTMİYORUM
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu Fatih Tekke, son günlerde adının Fenerbahçe ile anılmasına çok şaşırdığını belirterek, "Ben Trabzonspor Kaptan' ı Fatih Tekke' yim. Kesinlikle yurt içinde bir takımda forma giymeyi düşünmüyorum. Avrupa' ya giderek Trabzon' u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu düşüncemi yönetim kurulumuza aktardım. Ayrıca Trabzonspor' la bir yıllık sözleşmem var. Onların vereceği karar da çok önemli" diye konuştu.
CORDOBA İLE İLGİLENMİYORUZ
Trabzonspor' a transferi gündemde olan kaleci Oscar Cordoba için yönetimden açıklama geldi. Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Cordoba ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Sadece o bizi bir kere arayıp Trabzonspor' a gelmeyi çok istediğini söyledi. Bizde olumsuz cevap verdik. Onun dışında başka bir gelişme yok" açıklamasında bulundu. Kafkas ayrıca Beşiktaş' dan İbrahim Akın ile her konuda anlaştıklarını ve transferin gerçekleşmesi için siyah - beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana' dan cevap beklediklerini ifade etti.
Kaynak : DHA
Tümer'in transfer sonrası açıklamaları baya karaktersizce ve pişkince olmuş bence.. Çarşı lk maçta kulaklarını epey çınlatır artık. Tabi 3 milyon YTL o yaştaki bir adam için son dk. golü gibi birşey.
Çarşı kulak çınlata dursun da onların yüzünden takımdan ayrılan futbolcunun haddi hesabı yok. Belki Tümer bu yüzden ayrılmadı ama araları da pek iyi değildi galiba.
İbrahim Akın Trabzonspor ile anlaştı!
Trabzonspor'un Beşiktaşlı İbrahim Akın'la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı. Kulübün basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yapığı açıklamada “Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Akın'la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz“ dedi.
Kaynak : DHA
Bu arada şu askerlık sorunu nasıl halledilecek tumer'ın çok merak ediyorum...
Sen kafanı yorma aziz baba halleder falan demişler adama...
Sanırım bedelli askerlık falan cıkartıcak aziz baba :lol:
JackDaniels
30-05-06, 13:49
Bu arada bu fener klübü tam dansöz gibi bir klüp oldu...
Resmi siteden yapılan haber:
Tümer'le Görüşülmedi
"Bugün bazı gazetelerin spor sayfalarında, Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye transfer edileceği yönünde haberler yer almıştır. Bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi, adı geçen oyuncu ile ne yurt dışında, ne de yurt içinde transfer konusunda hiçbir görüşme yapılmamıştır.
Ve bugün Tümer ile yapılan 3 yıllık anlaşma :lol:
Başkanı küstüm oynamıyorum yokum der, aradan 1 ay geçmez geri geldim der...
Bu futbolcuyla ilgilenmiyoruz derler 1 gün sonra imza attırırlar...
E madem siz görüşmediniz kim görüştüde anlaştı 3 yıllık imza attırdı..Hep dansöz, harbi harbi Tam Dansöz!!!
Mert Baydur
30-05-06, 13:53
Çok anti profesyonelce yalanlar söyleyip gayri ciddi bir yönetim haline geldi Fenerbahçe yönetimi.
Aziz baba dönüşünü ilan etmiş oldu böylece..
Ray52Lewis
30-05-06, 13:57
Aziz baba dönüşünü ilan etmiş oldu böylece..
Ne alaka, anlamadim?
Istifa ederken yeni Yönetim gelene kadar transferler yapilacak, tüm sorunlar cözülecek diye aciklama yapmisti kendisi, ki zaten baska birsey de beklenemezdi bu adamdan...
JackDaniels
30-05-06, 13:58
Aziz Döndü canlı yayında açıklama yaptı Ali Şen ile birlikte...
Yahu dansözlüge bakarsaniz.. Daha 3 gün önce yönetimde catlama patlama yoktu, Bülent Tulun´un istifasi söz konusu degildi gs.org´a göre..
Resmi siteleri de taktik araclari olarak kullanmaya basladilar ne yazik ki.
Yahu dansözlüge bakarsaniz.. Daha 3 gün önce yönetimde catlama patlama yoktu, Bülent Tulun´un istifasi söz konusu degildi gs.org´a göre..
Simao nickinle zaten sinir bozuyorsun, laflarınla da sinir bozmaya basladın haberin olsun; dansözlük o senin nickinde bir futbolcunun zamanında oynadıgı klube yakısır..
(Yok Benficalı Simao deme, nerde ne Simao var biliriz merak etme..)
Mert Baydur
30-05-06, 14:07
Anlamadım?
Faruk Ilgaz'da Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinin bir araya geldiği yönetim toplantısında Ali Şen ve Aziz Yıldırım ortak açıklamalar yaptı.
.::TARAFTAR AZİZ YILDIRIM'I 10 KAT FAZLA SEVDİ::.
Ali Şen: "Başkanın davetini memnuniyetle kabul ettim ve geldim. Bu kulüpte kim taş üzerine taş koyar bizim başımızın üzerinde yeri var. Tafaftar Ali Şen'i sevdi ama Aziz Yılıdrım'ı 10 kat daha fazla sevdi. Ben bu kulübe 40 yılını vermiş eski bir başkan ve taraftar olarak Aziz Yılıdrım'ın 100. yılda da başkan olarak kalmasını kendisinden rica ettim. Her zaman yan yana oluruz dedim. Dün telefonda da söyledim şimdi de söylüyorum, bunları daha önce de söylemiştim ve yine tekrar ediyorum. Kulübümüz Aziz Yıldırım ile çok daha büyük başarılar elde edecektir. Bugün kaybedilen kupalarla ilgili de konuştuk. Denizlispor'da sıkıntı yaşadık ama unutmayın İtalya'da penaltı kaçırdı ve Dünya Kupasını alamadı ne yapalım? Şimdi Galatarasay şampiyon oldu ve onları da tebrik ediyoruz. Ama Aziz Yıldırım görevine aynen devam etmeli bunları söyledim. Havaalanında karşıladılar beni ve Sadettin Saran'ı sordular ben de tebessüm ettim ve Fenerbahçe sıradan bir kulüp değildir dedim. 100. yılda da başkan adayı Aziz Yıldırım'dır.
Aziz Yıldırım: "Başkan'a düşüncelerini açıkladığı ve buraya geldiği için teşekkür ediyoruz. Amacımız bir araya gelip bir karar vermekti ve amacım 100. yılda yeni bir vizyon olması için yeni bir başkan seçilmesiydi. Başkan çok şeyler dedi ve onu da kırmak istemiyorum.
Ali Şen: "Aziz Başkan Adaylığını geri almadı. Mehmet Yıldırım bizim arkadaşımız Ali Koç arkadaşımız ve onlarda Aziz Yıldırım'ın devam etmesini istiyor. Aziz Yıldırım adaylığını hiç geri almadı.
Ray52Lewis
30-05-06, 14:15
Böyle yapacagi belliydi de, su son günlerde yaptigi "kesinlikle dönmüyorum" konusmalarindan sonra yine de sasirtmadi desem yalan olur...
Dansözlügün de haddi hesabi kalmadi böylece...
Tümer transferine gelince, ilk 11 olmasa da kadro derinligi acisindan faydali bir transfer, tabii yedekligi sorun etmeyecekse Tümer...
Fazla istikrarli bir sezon gecirdigi söylenemese de, kreatifligi ve her an macin gidisatini degistirebilecek kapasitede bir futbolcu olmasindan dolayi faydali bir transfer izlenimi birakiyor bende, rakibimizin güclendigini kabul etmeliyiz bence...
Mert Baydur
30-05-06, 14:18
Tümer transferine gelince, ilk 11 olmasa da kadro derinligi acisindan faydali bir transfer, tabii yedekligi sorun etmeyecekse Tümer...
Fazla istikrarli bir sezon gecirdigi söylenemese de, kreatifligi ve her an macin gidisatini degistirebilecek kapasitede bir futbolcu olmasindan dolayi faydali bir transfer izlenimi birakiyor bende, rakibimizin güclendigini kabul etmeliyiz bence...
Tümer süper bir transfer bence. BJK ile aramızı germeyelim diye biz bulaşmadık sanırım ne de olsa BJK'nin büyük yıldızı Okan Buruk'la söz kestik bir kere! :bagir:
Gerçekten bu transfer kötü oldu bizim açidan. Tumer hem orta saha hem sol kanatta oyuncusu. Alex oynamazsa yerini alir, Tuncay oynamazsa yerini alir.
Frikik atabilen oyuncu saysi 2'ye çikti simdi !!
Mert Baydur
30-05-06, 14:32
Frikik atabilen oyuncu saysi 2'ye çikti simdi !!
Bizde de Marek Heinz frikikçiymiş ya. :okey:
lafını geri al ,kimse galatasaray hakkında böyle konuşamaz !
FB aldı diye demiyorum Tümer transferi bizim işimize geldi bence.. Hem BJK güç kaybetti hem de FB o oranda güç kazanaamdı ve fuzuli bir tarnsfere büyük para vererek belki de daha gerekli bir adamı alamayacak.. Gençlerden aldıkları Uğur da aynı pozisyonda oynuyor yanlış bilmiyorsam..Tuncay var Alex var var da var.. Tümer yedek olur o takımda. BJK da ilk11 oynayacağına FB de yedek kulübesini şenlendirsin bizim için çok daha güzel olur.
Namelessonegs
30-05-06, 14:50
lafını geri al ,kimse galatasaray hakkında böyle konuşamaz !
Gercekten de öyle..Ayıp olmus..Biz Fener5ce degiliz öyle döneklik yapalım..Uslupta da problem var senin biraz zaten..
Namelessonegs
30-05-06, 14:51
Fener malına yeni bir cacık olacak hıyar daha geldi..Tümeri abartmısınız biraz sanki..
Bence Tümer transferi tam Fenerin eski günlerine yakışan, takımı karıstırabilecek, 2 maç oynayıp, sezonun geri kalanında yatacak, Alex-Tümer yan yana oynar mı oynamaz mı tartısmasını cıkaracak doneler icermesi acısından oldukca olumludur bizim açımızdan..
hıyarlı olsun ne diyelim.
allah bir yastıkta kocatsın.
artık alex ortada onun kafasının üstünde de tümer oynar.güzel güzel.
bu arada artık inönüde küfür var,bu transferden sonra.
http://www.carsiforum.com/forum_posts.asp?TID=1087
http://www.forzabesiktas.com/carsi.jpg
ooofff o mac Tumer'e allah kolaylik versin...
tümer zaten adam değil ! seneye fb kapının önüne koyarsa,utanmadan bjk ve galatasaray´a yavşar yine .
karektersiz megaloman bi hıyardır kendisi
tümer 2-3 mac oynar sonra yatar ama bence alex ve anelka da kalırsa bomba olacak fener bomba saatli bomba hem de haaaaaaaa
Mert Baydur
30-05-06, 15:58
http://www.forzabesiktas.com/carsi.jpg
Okan'ın Ali Sami yen'deki ilk maçında bizden kaçtığı gibi bu da BJK'lilerden kaçar.
beyler çok ilginç şeyler oluyor aslında, bir bakıma beşiktaş'a tokat olması açısından sevindim.. Geçtiğimiz hafta bjk tv'de alen bir programda konuktu ve aynen şunları söyledi 'bizim fenerbahçe'yle hiçbir problemimiz yok zira bizden aldıkları hiçbir haksız şampiyonluk yok, beşiktaş'ın esas problemi Galatasaray'la çünkü bizden şaibeyle aldıkları 4 şampiyonluk var (senelerini saydı), taraftarımızın da bunun bilincinde olması gerekir'.. Ne diyim ki, o gün izlerken tabi Kabze'nin golü geldi gözümün önüne defalarca ama bu itlerin adam olması için daha ağırını da dilemedim değil.. Ve oldu nitekim, çok sevdikleri fener güzelce vurdu arkalarından, Nobre'nin keyfini çıkarsınlar bundan sonra..
Fener açısından da ücretini geçiyorum, faydalı bir transfer, her yerde oynayabilecek, yedekten girip etkili olabilecek bir oyuncu..
Mert Baydur
30-05-06, 16:19
Fener açısından da ücretini geçiyorum, faydalı bir transfer, her yerde oynayabilecek, yedekten girip etkili olabilecek bir oyuncu..
Senede 2 milyon euro alacakmış Tümer.
Nobre'nin aldığı ücrete çok diyordum 33 lük Tümer'e 2 milyon euro saymak hakikaten akıl karı değil. FB-BJK arasındaki bu çılgın yarış iki tarafı da zayıflatır. Şimdi oynatsınlar bakalım Tuncay'ı 1.2 milyon dolara...
Trabzon'un da İbrahim Akın ile anlaştığı soyleniyor bu arada..
Trabzonspor İbrahim Akın'la anlaşma sağladı
Nuri BEKAR / TRABZON (DHA)
TRABZONSPOR'un yılan hikayesine dönen teknik direktör arayışlarına 2 gün içinde son vermek istediği, gündemindeki son isim Huub Steveens'dan haber beklediği bildirilirken Beşiktaşlı İbrahim Akın'la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı.
OLMAZSA YABANCI ARAYIŞINA SON VERİLECEK
Vahid Halilhodziç'in takımdan ayrılmasıyla birlikte başlayan teknik direktör arayışları için bir çok yabancı antrenörle görüşmesine rağmen çeşitli nedenlerle olumsuz yanıt alan Trabzonspor yönetimi, son olarak Hollandalı Huub Steveens'e teklif götürdü. Daha önce Shalke 04'ü çalıştıran Steveens'ın kararını vermesini bekleyen yönetimin olumsuz cevap alması halinde yurt dışı arayışlarını bitireceği ve yurt içine yöneleceği belirtildi.
YERLİDE YANAL
Yerli antrenör konusunda ise en güçlü adayın Ersun Yanal olduğu kaydedildi. Yönetimin Ersun Yanal'ı ilk sıraya aldığı öne sürülürken alternatif isimleri de gündemine aldı. Bu arada Trabzonspor'un eski yöneticileri, takımın başında Ziya Doğan'ı görmek istediklerini söylediler.
''SON AŞAMAYA GELDİK''
Arayışlarını son aşamaya getirdiklerini belirten Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bazı isimlerle görüşme yaptıkları açıkladı. Konunun önümüzdeki günlerde çözümleneceğini öne süren Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
“Tam yetki verdiğimiz Başkan Nuri Albayrak, büyük ihtimalle 2 gün içinde yeni antrenörümüzün adını açıklayacak. Ondan sonra da teknik direktörümüzün belirleyeceği isimlere göre transfer çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca gündemi sürekli meşgul eden Fatih Tekke konusunda da aynı kararlılıktayız. Fatih Tekke'yi yurt içine vermeyeceğiz. Herkesin içi rahat olsun.“
''RİCARDİNHO'DA SORUN YOK''
Başkan Nuri Albayrak ise Brezilyalı Ricardinho'nun transferinde sorun olmadığını söyledi. Brezilyalı oyuncu ve menajeriyle yaptıkları görüşmede her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen Başkan Nuri Albayrak, şöyle konuştu:
“Seçim öncesi verdiğimiz yıldız sözünü gerçekleştireceğiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlaşmasına vardık. Dünya Kupası maçlarından sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözleşme imzalayacağız. Ricardinho'dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansın kendisine yeni talipler çıkartmasını istemiyoruz.“
FATİH TEKKE:“FENERBAHÇE'YE GİTMİYORUM''
Son günlerde adının Fenerbahçe ile anılmasına çok şaşırdığını belirten Fatih Tekke, “Ben Trabzonspor kaptanıyım. Kesinlikle yurt içinde bir takımda forma giymeyi düşünmüyorum. Avrupa'ya giderek Trabzon'u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu düşüncemi yönetim kurulumuza da aktardım. Ayrıca Trabzonspor'la 1 yıllık sözleşmem var. Onların vereceği karar da çok önemli“ dedi.
“CORDOBA İLE İLGİLENMİYORUZ“
Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'a transferi gündemde olan Beşiktaş'ın kalecisi Oscar Cordoba konusunda bir açıklama yaptı. Kolombiyalı kaleciyle ilgilenmediklerini belirten Zeyyat Kafkas, “Sadece o bizi bir kere arayıp Trabzonspor'a gelmeyi çok istediğini söyledi. Biz de olumsuz cevap verdik. Onun dışında başka bir gelişme yok“ diye konuştu.
“İBRAHİM AKIN'LA ANLAŞTIK''
Zeyyat Kafkas, bu arada, “Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Akın'la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz“ dedi.
neyse ki fatih tekke onlara gitmiyor cunku o gercekten bomba transfer olurdu...tumere gelince kim ne derse desin iyi bir transfer ama ona ragmen her macta yedek oynar cunku sol ve ortada tuncay, ortada alex, appiah ve aurielo var; bunlarin arasina cok zor girer...inonudeki bjk-fb macini iple cekmeye basladim walla :)
Namelessonegs
30-05-06, 16:55
beyler çok ilginç şeyler oluyor aslında, bir bakıma beşiktaş'a tokat olması açısından sevindim.. Geçtiğimiz hafta bjk tv'de alen bir programda konuktu ve aynen şunları söyledi 'bizim fenerbahçe'yle hiçbir problemimiz yok zira bizden aldıkları hiçbir haksız şampiyonluk yok, beşiktaş'ın esas problemi Galatasaray'la çünkü bizden şaibeyle aldıkları 4 şampiyonluk var (senelerini saydı), taraftarımızın da bunun bilincinde olması gerekir'.. Ne diyim ki, o gün izlerken tabi Kabze'nin golü geldi gözümün önüne defalarca ama bu itlerin adam olması için daha ağırını da dilemedim değil.. Ve oldu nitekim, çok sevdikleri fener güzelce vurdu arkalarından, Nobre'nin keyfini çıkarsınlar bundan sonra..
Evet kapak olsun ezik jimnastikcilere...Kudursun kargalar..Alene de girsin Fenelli dostunun yaptıkları..
bu tip transferler tutmuyor genelde misal hasan vezir, tanju, sergen, feyyaz, revivo, baliç, fakyel, okan buruk, abdullah bunlar hatırladıklarım ve coğunun transferi olay olmustu ama sonuc ne oldu fiyasko...türkiyede zor bence 3 büyüklerden birinden diğerine gidip basarılı olmak ki tümer karakter olarak da zor bir oyuncu bence saatli bomba oldu fener
abicim şu fatih'e de fener'e gitmez diyip durmayın, herkes her yere gider doğru para verildiği sürece..
Ertuğrul'un çok ciddi muhalefeti var gerçi ama ben merakla Mehmet Topuz'un sonunu bekliyorum. İzledikçe daha pozitif görünmeye başladı gözüme. Şu an alternatif falan demiyorum, 3 büyüğün üçünde de kafadan oynayabilecek durumda.
Ertuğrul'un çok ciddi muhalefeti var gerçi ama ben merakla Mehmet Topuz'un sonunu bekliyorum. İzledikçe daha pozitif görünmeye başladı gözüme. Şu an alternatif falan demiyorum, 3 büyüğün üçünde de kafadan oynayabilecek durumda.
Ne gibi bir muhalefet? Satmama konusunda mı?
Bir de bu Tümer bizim maçta poposunu yırttıydı. Maçtan sonra da Cordoba'yı hedef gösteren ezik demeçler vermişti.. O zamandan FB ile dirsek teması olabilir.. Bu herif yüzünden Cordoba'yı harcadılar ya BJK ya da kapak olsun bu transfer..
duncanferguson
30-05-06, 19:43
Tümer yazık etti kendine,insanda biraz akıl fikir olurya para herşeymi ya herşeymi madem bjk da huzursuzsuz git avrupaya kendine yeni vizyon edin bur tarz bir transferde kim tutmuşta sen tutacan,olan kendisine oldu kendi düşen ağlamaz :cene:
Kupa maçından sonra yaptığı açıklamalardan belliydi zaten FB'li dostlarım cart curt.
JackDaniels
30-05-06, 22:29
Devran @ Ankaraspor
Ankaraspor, dış transferde Kayseri Erciyesspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Devran Ayhan'ı renklerine bağladı. Mavi-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
JackDaniels
30-05-06, 22:31
Rıdvan @ Malatyaspor
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Malatyaspor'da çalışmayı düşünebileceğini söyledi. Dilmen, Malatyaspor'dan bir menajer aracılığıyla teklif geldiğini, gelecek hafta daha detaylı görüşeceklerini belirtti.
Malatyaspor'da çalışmayı düşünebileceğini belirten Rıdvan Dilmen, gelecek hafta yapılacak görüşmeden sonra kararını vereceğini ifade etti.
İkinci lige düşen Malatyaspor'da, takımın başına getirilen teknik direktör Ümit Kayıhan ile yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamayınca takımı yeniden Turkcell Süper Ligi'ne çıkaracak teknik direktör arayışlarına başlanmıştı.
MALATYA'DA SESSİZLİK HAKİM
Öte yandan genel kurulun 24 Haziran 2006'da yapılacağının açıklanmasından sonra kulüpte ve kentte bir sessizlik hakim oldu.
Yurt dışında bulunan ve yarın döneceği belirtilen Başkan Hikmet Tanrıverdi'nin kararı merakla beklenirken, eski yöneticilerden Haşim Karadağ ve Necip Olgun kongrede başkan adayı olacaklarını açıkladı.
--------------------------------------------------------------------------
Bu Rıdvan'ın 2.lig takımlarıa karşı bir sempatisi var heralde...
Tümer'in BJK-GS maçından sonraki konuşmalarına bir anlam verememiştim, "ben rahat uyuyacağım" vs... Zeka özürlü BJK camiası da Tümer'in gazına geldi. Cordoba'yı ve Sergen'i haksız yere bir güzel harcadılar.
Meğer ki bütün bu konuşmaların bir nedeni varmış...Tümer çoktaaaan bavulunu hazırlamış. Bir de milleti uyuttu "askerlik sorunu" geyiğiyle. Milletçe ağladık, "Ah Tümer, yazık sana, şimdi askerliğin sırası mı?" Sanki asker olmak tek Tümer'in meselesiydi. Ama o da "Ah, askerlik sorunumu çözseler, BJK'de kalacağım, yoksa Avrupa'ya gidiyorum" diyordu, BJK'liler de saf saf inandı ona...
Herşeyden önce "askerlik" meselesinin bu şekilde bir transfer dansözlüğüne konu olması canımı çok sıktı. Tıpış tıpış askere gidenler enayi mi?
Merak ediyorum, FB nasıl çözdü bu "sorunu"?
valla tümerin bu yaştan sonra tutup tutmayacağını düşüneceğini hiç sanmıyorum. senelik 3 trilyondan 3 yıllık imzalamış. primler reklamlar ıvır zıvır derken son 3 yılında 10 trilyonu garantiye almış. tutsa ne olur tutmasa ne olur 35 ten sonra transfer yapacak değil ya.
fener açısından faydalı bir transfer olduğu kesin hem alexi hem tuncayı yedekler ki 2 bölgede de yedek eksikleri vardı. ama dediğiniz gibi para inanılmaz büyük sen 32 lik tümere bu parayı veriyorsan sözleşmesi bittiğinde tuncaya ne önereceksin.
bir taraftan zaten karışmaya müsait kulübü karıştırabilir diğer taraftan çok faydalı olabilir. fener büyük kumar oynadı izleyip göreceğiz.
Azize bizden Ayhan, FB den Tümer'i alarak iki rakibine de gol atmak istemiş.. Ayhan işi yatınca Tümer'i almışlar. Medyada bir ara Ayhan haberi çıkmıştı çok inandırıcı gelmemişti. Tümer olyını görünce haberin doğru olma ihtimali kuvvetli.
JackDaniels
31-05-06, 10:22
Ricardinho @ Trabzonspor
Trabzonspor Ricardinho ile prensip anlaşmasına vardı.Ayrıca Beşiktaşlı İbrahim Akın ile de anlaşan Trabzonspor'da, teknik direktör sorunununda en kısa sürede çözüleceği belirtlidi.
Bu arada bir açıklama yapan Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Fatih Tekke, Türkiye'de Trabzonspor hariç hiç bir takımda forma giymeyeceğini belirterek şunları söyledi " Adımın son günlerde F.Bahçe ile anılmasını şaşırarak takip ediyorum.Yurt içinde hiç bir takıma transfer olmayacağım.Sadece yurt dışından gelen teklifleri değerlendireceğim"
fatih fe5 le 3 yıllık anlaşmış.1,5 milyon € senelik.trabzonda transferden 3,5 milyon € alacakmış diye haberler dolaşıyor.
Fatih Tekke transferi bitmiş galiba öyle yazılıp çiziliyor heryerde. Bu iyi bir transfer olur işte Fener için.
3.5 milyon euroya sattılarsa aptallık etmişler.. FB çok daha fazlasını vermeye hazır. Fatih 3.5 tan fazla eder en az 5-6 milyon euro eder.
Mert Baydur
31-05-06, 13:39
Merak ediyorum, FB nasıl çözdü bu "sorunu"?
Orgeneral Yaşar Büyükanıt
Emekli Koramiral Atilla Kıyat
Çok iyi bir transfer olduğu kesin.Yabancı haklarını da o bölgede doldurmayabilirler.
şu an için kesin birşey yok sanıyorum ancak bu transfer ilk gündeme geldiğinden beri söylüyorum yine tekrar edeyim, fatih tekke kesinlikle fener forması giyecek bugün veya yarın farketmez..
Faydasına zararına gelirsek, adamın futbol tekniğine sinir oluyorum, top sürüşü koşuşu gerçekten göze hoş gelen cinsten değil ama futbolun amacı gol olduğuna göre bu adam da o işi bir şekilde hallediyor.. Kafa topları da bonusu, yine epey gol atar fener'de.. ama çok net söyleyim, kesinlikle fener forması altındaki nobre'ye karşı oynamaktansa fatih'i tercih ederim, çok daha yumuşak bir oyuncu zira.. Ancak yabancı kontenjanını açması açısından da önemli bir transfer..
Azize bizden Ayhan, FB den Tümer'i alarak iki rakibine de gol atmak istemiş.. Ayhan işi yatınca Tümer'i almışlar. Medyada bir ara Ayhan haberi çıkmıştı çok inandırıcı gelmemişti. Tümer olyını görünce haberin doğru olma ihtimali kuvvetli.
Ayhan'dan ziyade Hasan Şaş'ı almak istediler.Ama aslan yürek,Tümer gibi dönek değil tabi...
JackDaniels
31-05-06, 16:20
Bir forumda bjkli bir arkadaş şöyle yazmıştı "keşke bizim futbolcularımız da Galatasaraylılar gibi onurlu olsa"
Doğru söze ne denir...
Bu arada N.Albayrak Fatih Tekke'yi kesinlikle satmayacaklarını söyledi canlı yayında.
JackDaniels
31-05-06, 17:38
Egemen@Bursaspor
Egemen yuvada kaldı..
Turkcell Süper Lig'e yükselen Bursaspor, sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz ile yeniden anlaştı.. Tecrübeli oyuncu 1 yıl daha yeşil beyazlı formayı giyecek..
İsmail Güldüren@Bursaspor
Bursaspor İsmail Güldüren ile anlaştı..
Transfer çalışmalarına fırtına gibi başlayan ve Malatyaspor'dan Ömer Erdoğan, Diyarbakırspor'dan Cumhur Bozacı ve Gençlerbirliği'nden Ömer Çatkıç ile anlaşan Bursaspor, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu İsmail Güldüren ile de anlaşmaya vardı..
Albayrak: Trabzonspor para için sporcu satmaz...
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Fatih Tekke ile yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
Albayrak, NTV’de katıldığı canlı yayın programında yaptığı açıklamada, Fatih Tekke’nin Trabzonspor’un kaptanı olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, "Fatih, takım kaptanı olması hasabiyle de Trabzon halkının, Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kurmuş bir sporcumuz. Birinci derecede düşüncemiz, Fatih Tekke ile yolumuza devam etmektir" dedi.
Trabzonspor’un güçlü bir kadrosu olduğunu dile getiren Albayrak, "Kadromuzu daha da güçlendirerek önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadroyla mücadele etmek istiyoruz. Bundan 15 gün önce Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri sporcumuzla ilgilendiklerini bize ilettiler. Şu anda basın organlarında bir sürü haberler çıkıyor. Bunlar asılsızdır" diye konuştu. Albayrak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile biraraya geldikleri iddialarının da doğru olmadığını söyledi.
Sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda önce kulüple anlaşılıp daha sonra da sporcularla biraraya gelmenin etik açıdan doğru olacağını kaydeden Albayrak, şöyle devam etti:
"Bizimle anlaşmadan kimse sporcularımıza teklif getirmesin. Önce bize sorsunlar satış listesinde mi değil mi?. Biz önce hoca meselesini halledeceğiz. Ondan sonra kulüp yönetimi ve hoca, sporcuyu da yanımıza alıp görüşüp karar vereceğiz. Şu ana kadarki haberler asılsız. Fatih Tekke, Trabzonspor Kulübü’nün sözleşmeli sporcusu. Sözleşmesi devam ederken gidip Fenerbahçe ile konuşması ve böyle şeylere girmesi doğru değil. Fatih Tekke’nin böyle şey yaptığına ve söylenenlere inanmıyorum." Trabzon’un küçük bir kent olduğunu belirten Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Buradan çıkan çocukların Avrupa’da, dünyada kendilerini göstermeleri bize gurur verir. Şu anda Avrupa’daki Türk sporcuları gördüğümüz zaman gurur duyuyoruz. Futbolla yatıp, futbolla kalkan Trabzon’dan böyle sporcu çıkması bizi gururlandırır. Avrupa olursa kulübün para kazanması sözkonusu olmaz. Birinci planda düşündüğümüz sporcumuzdur. Sporcumuzun Avrupa’da oynaması bizi gururlandırır.
Trabzonspor Kulübü’nün paraya ihtiyacı yok diyebilirim. Trabzonspor para için sporcu satmaz. Fatih Tekke, ekol olmuş sporcularımızdan biri. Biz onların uzun vadeli kulüpte kalıp buralardan emekli olmalarını ve emekli olduktan sonra burada devam etmelerini istiyoruz.
İnşallah sporcu kardeşlerimiz bizim tavsiyelerimize uyar ve yolumuza bu şekilde devam ederiz."
Valla ne kadar yalanlasalar da Tekke'nin FB ye gidebileceğine inanıyorum.. 1980 lerin transfer şampiyonu FB sine geri dönüyorlar. Bence Trabzon'un aklı varsa Tekke'yi bu sene satar. Seneye beleş giecek aksi halde..
anelka'nın tottenham ve newcastle'la görüşmede olduğu ve bunlardan birine gideceği söyleniyor.. O zaman ben de tahminlerimi ikiliyorum, Fatih Tekke %90 fenerbahçe'de, anelka da çok büyük ihtimalle (%80 diyelim) fenerbahçe'den ayrılacak..
Valla ne kadar yalanlasalar da Tekke'nin FB ye gidebileceğine inanıyorum.. 1980 lerin transfer şampiyonu FB sine geri dönüyorlar. Bence Trabzon'un aklı varsa Tekke'yi bu sene satar. Seneye beleş giecek aksi halde..
bravo..aynen katiliyorum
Tekkenin gidisine cok uzulurum, cok begendigim, cok sevdigim bir adamdir, ama giderse O da benim icin Onun bunun cocugu sifatini kazanir..
Gazetede 8 milyon Euro teklif ettikleri yazıyordu.
JackDaniels
01-06-06, 12:00
Kayserispr
2006-2007 transfer döneminin ilk gününde Kayserispor, prensipte anlaştığı Rapid Wienli Muhammet Hanifi Akagündüz ile 2 yıllık sözleşme yaptı.
İmzayı attı
Kayserispor Tesisleri’nden düzenlenen imza törenin Muhammet Hanifi, kendisini 2 yıllığına sarı- kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.Kayserispor ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu dile getiren Muhammet Hanifi Akagündüz, çok iyi bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
İddialı sözler
Kayserispor formasını giyerek objektiflere poz veren Muhammet Hanifi, ''Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağım. Öncelikli hedefim İntertoto maçlarında başarıya ulaşarak UEFA Kupasına katılabilmek. Kayserispor da hedeflerini büyük tutuyor. Büyük hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum'' diye konuştu.
Kariyeri var
Rapid Wien forması altında 25 maçta 9 gol atıp 11 asist yapan ve Avusturya Milli Takımı formasını 6 kez giyen Muhammet Hanefi, daha önceki sezonlarda Malatyaspor ve Konyaspor takımlarında forma giymişti.
JackDaniels
01-06-06, 12:09
Burak @Beşiktaş
Beşiktaş, Fransız teknik direktör Jean Tigana'nın kadrosuna ısrarla görmek istediği Antalyalı yıldız futbolcuyla anlaştığını resmen açıkladı.
Beşiktaş Kulübü, Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz'ın bonservis üceretinde anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.
Burak ile yaptığı sözleşme gereği genç oyuncuya 300 bin YTL garanti ve 17 bin 500 YTL de maç başı para ödenecek. Antalyaspor'a ise bir milyon 750 bin YTL para ve Serdar Özkan'ı verilecek.
----------------------------------------------------
Bu transfer söylentisi çıktığında söylemiştim yine söylüyorum.Bu çocuk uzun boyuna rağmen çok teknik, uzaktan etkili şutlar atabilen, rahat adam geçebilen bir oyuncu. Fakat Türk futbolunda ki belkide en şımarık, en ukala oyuncularından biridir.
Ayağına rakibin rüzgarı gelse 12 takla atıp ahlar vahlar içinde yerde kıvranır.Hareketleri tavırları davranışları çok ukalacadır.Kendi seyircisine kendini sevdirir, fakat rakip taraftarı deli eder.Bu huylarından vazgeçip sadece kendini futbolua verirse başarılı olur.
Çokta hırslı bir yapısı vardır.
Antalyaspor'un, bu sezonun son maçında Telekom karşısında, ilk yarım saatteki etkisiz futbolundan ve aldatmaya yönelik hareketten sonra gördüğü sarı karttan dolayı taraftarlarınca yuhlanmış, bundan dolayı hırs yapmış attığı golden sonra kendi seyircisine doğru koşup,formasını çıkarıp "NE OLDU LAN" tarzında hareketlerinden dolayı 2. sarı karttan oyundan atılmıştır.Böylede sorumsuz bir arkadaştır kendisi.
JackDaniels
01-06-06, 23:18
Lazaroni @ Trabzonspor
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/6303lazaroni.jpg
Teknik direktör arayışını sürdüren Trabzonspor, 1996-97 sezonunda Fenerbahçe'de de görev yapan Brezilyalı teknik adam Sebastian Lazaroni ile anlaştı.
Trabzonspor'un, 1996-97 sezonunda Fenerbahçe'de de görev yapan Brezilyalı teknik adam ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Lazaroni'nin, yarın Trabzon'a getirileceği belirtildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Lazaroni transferini büyük gizlilik içinde sürdürdüklerini kaydederek, "İnşallah Trabzonspor'a faydalı olur. Biz, Lazaroni'ye güvendiğimiz için kendisi ile anlaştık. Yarın sabah Trabzon'a getireceğiz" dedi.
Öte yandan, Lazaroni'nin, yarın Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
------------------------------------------------------
Trabzon = LAZaroni
Medya için bulunmaz nimet..Sezon boyunca bu tip yakıştırmaları baya bi kullanırlar..
JackDaniels
01-06-06, 23:21
Serdar Kurtuluş @ Beşiktaş
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta..
Beşiktaş'ın, uzun süredir transfer etmek istediği Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladı.. Serdar için Bursaspor'a 1 milyon dolar artı Eser Yağmur ve Sinan Kaloğlu verilecek..
Transfer Buraspor'un resmi internet sitesinde de doğrulandı.
-----------------------------------
Beşiktaş aynı tas aynı hamam, kimi buluyorlarsa alıyorlar...
Yalnız bu Serda transferine bursalı seyirciler baya bir tepkili..İyi bir oyuncu olablir...Transfer hakkında birkaç yorum...
"bursanın güvendiği büyük başkan nazlandın hak verdik,bastonluk cumhuru aldın ses çıkarmadık,bursa-fb maçında bize hakaret eden ismaili aldın göz yumduk,son kullanma tarihi geçmiş adamlarla ilgilendin,bir bildiği vardır dedik.peki bizi şikeyle küme düşüren (ağzımı bozmak istemiyorum)bjk ye gencecik evladımızı serdarımızı,geleceğimizi nasıl sattın büyük başkan kızıl.hemde sinan kaloğlu gibi sıradan bir oyuncuya karşılık.bize ne verebilir.göreceksin bursada barınamayacak,sinanı istemiyoruzzzzzzzzzz "
"çok yazık
Bu haber söylenildiği gibiyse serdar kurtuluş ucuza gitmiş geleceğin yıldız topçusu serdar beşiktaşa satılması ayrı bir üzücü.. "
Parma Maniac
02-06-06, 02:17
yapmayın yaa Serdar Kurtuluş'a geleceğin sağ beki demişti Terim bi programında.. 88li olması lazım, bulunmaz nimet vallahi.. böyle transfer hovardalığına can kurban..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to