Tüm Versiyonu Göster : Yonja
GalataSarayi.com olarak uyelerimizin daha da kaynasması adına www.yonja.com 'da hesap actık :) Eklemek isteyenler icin;
gsforum1905@yahoo.com'dan ulasabilirsiniz..
Boylece bu vasıtayla uyelerimiz de birbirlerini ekleyebilirler..
UmBeRtO GS
09-12-04, 17:56
Oooo Harika ya :)
Ah bi de yonjam hackli olmasa daha da harika olacak ama :)
Bengü Cakmak
09-12-04, 18:10
tam olarak ne yapacagiz?
UmBeRtO GS
09-12-04, 18:12
üye olacaksınız
sonra infonuzu dolduracaksınız
resim koyacaksınız
sonra da istediğiniz kişileri listenize ekleyeceksiniz...
Bengü Cakmak
09-12-04, 18:16
sonrada artik bazi kesimler beni öldürsün :lol:
Uye olun demiyoruz canım :) Uye olanlar ekleyebilir yani..
Kim niye oldursun bengue 300 bin tane uye var kim kim dum duma :)
Bir tek forumu ekle olsun bitsin ayrica :)
Yalniz bu 'arkadas ekleme' hadisesi zorlastirilmis galiba ya da degistirilmis diyeyim, artik sadece e-mail adresini girerek ekleyebiliyorsunuz..
Sagolsun gian'da cok kolay hatirlanir bir mail almis :lol:
Ya abi bir sürü sey denedim, kabul edilmedi ben de bunu aldım :)
ama sırf maille degil, last name ile de eklenebiliyor..Last name de 1905..yazdım da zaten oraya :)
Eyvah eyvah gian, sen de mi ? :sasirdim: :)
Doğanay o liste ne olm öyle :lol:
Gencocum reklam olsun iste fena mı :)
Bengü Cakmak
10-12-04, 03:48
Kim niye oldursun bengue 300 bin tane uye var kim kim dum duma :)
Bir tek forumu ekle olsun bitsin ayrica :)
Yalniz bu 'arkadas ekleme' hadisesi zorlastirilmis galiba ya da degistirilmis diyeyim, artik sadece e-mail adresini girerek ekleyebiliyorsunuz..
Sagolsun gian'da cok kolay hatirlanir bir mail almis :lol:
simdi burada anlatmam pek dogru olmaz, baski altindayim :lol: beni anlayin :lol:
M.Yasin Cakmak
10-12-04, 04:11
öhö öhö :)
Genco şu tikky'lik muhabbetinden mi bahsediyorsun? Yahu ne refah içinde yaşayan memleketmişiz, 300 bin tane tikkymiz var ;)
UmBeRtO GS
10-12-04, 10:41
Hiç de tikkylikle alakası yok yonja'nın...
Bengü Cakmak
10-12-04, 10:57
Hiç de tikkylikle alakası yok yonja'nın...
asabiyim ben :lol:
Genco şu tikky'lik muhabbetinden mi bahsediyorsun? Yahu ne refah içinde yaşayan memleketmişiz, 300 bin tane tikkymiz var ;)
Genellikle ozel okuldaki coluk cocugun hucum ettigi, milletin kendini pazarlamak ugruna yaristigi (sanal ker....) , herkesin birbirine 'sana girsin bu olm bak benim kac arkadasim var' diye hava attigi, hemen hemen her uyenin profilindeki Favori Filminin'nin Requem ve Favori Kitabinin Da Vinci'nin Sifresi oldugu, hemen hemen her uyenin turk olmasina ragmen daha yeni yeni turkce karakter kullanimina izin verdigi komik bir site :)
Genco alan memnun satan memnun derim :)
Genco alan memnun satan memnun derim :)
Orasi kesin.. Bu sadece benim fikrim.. Universitede pazarlama okumaya gerek yok yonja'dan sonra :lol:
Genco 300 bin kisi uye olmus, hala ozel okuldasin tikky'desin.. Butun dunyada varolan bir internet is modelinin Turkiye'ye uyarlamasidir Yonja.. Belki haftada bir belki iki haftada bir login olurum, bazen senin kastettigin turde insanlara rastladigimda sasiririm ama onun otesinde ne kizarim ne de cok severim.. Sonucta eski arkadaslari bulma konusunda yararli bir site, bu kadar sinir yapici bir ozelligi oldugunu farketmemistim.. Ayrica anlamadim ki bir tek ozel okula giden insanlarin mi arkadasi oluyor..
PS. Cogu insanin uzerinden akan yapmacikligi farketmiyorum zannetme fakat o zaman insanlarin sosyallestigi her mekandan nefret etmemiz gerekir..
USAtaraftar
10-12-04, 23:12
Sheva'ya katiliyorum. Aslinda ben de uzunca birsey yazmistim ancak nedense forum'da yayinlanmadi. Neyse, Sheva'nin dedigi gibi iste:)
UmBeRtO GS
11-12-04, 16:01
yolladım ve geldi
ne lan bu yonja
bizim tevellüt yine eski kaldı. milletin hatun-erkek ilişkilerini sanal yoldan kurduğu bir site havası var.
ne lan bu yonja
bizim tevellüt yine eski kaldı. milletin hatun-erkek ilişkilerini sanal yoldan kurduğu bir site havası var.
sanal ...hane :)
Genco nick altina 'Anti-Yonja' yazisi ister misin ;)
UmBeRtO GS
11-12-04, 22:18
abi Genco her konuda muhalefetsin ya :lol:
ben de yolladım :)
alırsınız listeye artık :)
whimit.com, hotornot.de var.. Aradiklarinizi orada daha rahat bulursunuz :)
hotornot yılların sitesidir :) Bir ara amma yollardı millet resimlerini..
.de ama bu.. Alaman garilar vardir hele :dislek:
Bak onu bilmiyordum işte yalnız Alman kızlarını beğenmem ben hepsi çok iri oluyor..
Bak onu bilmiyordum işte yalnız Alman kızlarını beğenmem ben hepsi çok iri oluyor..
Daha guzel iste, oyle Turk kizlari gibi bucur yani 1.60 degiller.. At gibiler masallah :) Bin ustlerine gotursunler istedigin yere. :dislek:
Len Genco iyice sabote ettin temiz ve saf niyetlerle açılmış Yonja topicini :lol:
Len Genco iyice sabote ettin temiz ve saf niyetlerle açılmış Yonja topicini :lol:
:dislek1:
Bu sitede tikkky olmayan bir arkadaş varsa ben kafamı kesicem...Valla o kadar profile baktım bulamadım...
Hepsi 7tepe yada bilkent te okuyo bağdat caddesine takılıyo vs vs...
Sanki başka bir ülkede yaşıyor bu arkadaşlar...
Tikkylere ölüm :)
Bak benim profile o zaman ben tikky değilim :)
:)
Yahu nası bakcam bilmiyorum..Yani nası arama yaptırılıyo?
Ha birde takıldığım bir nokta daha var...
Profile yazılan tüm meseajlarda
-çok yakışıklısın,çok tatlısın yada güzelsin,çapkınlıklara devam, seninle ne günlerimiz geçti yaşanacak daha çok şey var vs gibi kalıp laflar var...
Heralde bu tikky arkadaşların kafası anca bu kadar basıyo.
Nasıl bakacaksın önce Galatasarayı'nı bul :) Oradan bana ulaşırsın..
:)
Yahu nası bakcam bilmiyorum..Yani nası arama yaptırılıyo?
Ha birde takıldığım bir nokta daha var...
Profile yazılan tüm meseajlarda
-çok yakışıklısın,çok tatlısın yada güzelsin,çapkınlıklara devam, seninle ne günlerimiz geçti yaşanacak daha çok şey var vs gibi kalıp laflar var...
Heralde bu tikky arkadaşların kafası anca bu kadar basıyo.
Cok komik abi bunlar :)
Adamlarin maddi durumlari olmasa bile adam yemiyor, icmiyor para biriktirip Gucci ayakkabi, Tommy kazak veya Armani gomlek aliyolar :lol: Bir de bunlarin daha komik olanlari var onlarda Ulus'daki pazara gidip sahtelerini aliyorlar :dislek:
Kelime haznelerinde de engin kelimeler mevcut..Bir keresinde konusurken birisi timing dedi, ben de timing ne demek ki dedim. Adam "Timing you know?" dedi bana.. Adam ingilizce ogretmeye kalkiyor yahu bana :dislek2:
Genco biraz abartıyorsun para biriktirip Harley falan alırsın da Gucci alacağını pek sanmıyorum. Gucci'nin ayakkabıları zaten 400-500 falan o para yememeyle içmemeyle birikmez. Adam parası var alıyor, sana bana da konuşması düşer ancak.
Param var alıyorum.
Ceyhun fakirsin sus.
Ben Gucci giyerim.
Zengin - Fakir belli olsun.
Genco biraz abartıyorsun para biriktirip Harley falan alırsın da Gucci alacağını pek sanmıyorum. Gucci'nin ayakkabıları zaten 400-500 falan o para yememeyle içmemeyle birikmez. Adam parası var alıyor, sana bana da konuşması düşer ancak.
Ata bu taraklarda bezin olmadigi belli :)
Ben Kasim'da aldim bir tane $170.. 400-500 demissin de alakasi yok yani.. $2000'da ayakkabi var ancak normalde $100'den basliyor ayakkabilarin fiyati..
Carsamba gunu gene alisverise gidicem, eger istiyosan alayim sana da bi tane klasik Gucci :)
Parma'ya 6-7 tane Lacoste kapicam zaten ;)
Param var alıyorum.
Ceyhun fakirsin sus.
Ben Gucci giyerim.
Zengin - Fakir belli olsun.
Ceyhun? :saskin2: :dikkat:
Orhun buraya gelmene az kaldi, hatirlatayim dedim.
Ata bu taraklarda bezin olmadigi belli :)
Ben Kasim'da aldim bir tane $170.. 400-500 demissin de alakasi yok yani.. $2000'da ayakkabi var ancak normalde $100'den basliyor ayakkabilarin fiyati..
Carsamba gunu gene alisverise gidicem, eger istiyosan alayim sana da bi tane klasik Gucci :)
Parma'ya 6-7 tane Lacoste kapicam zaten ;)
Genco senin verdiğin fiyatlar Amerika için tabi.. Türkiye'de 400 dolardan başlar Gucci-Prada vs. ayakkabılar.. Neyse bırakalım bu işleri, yonja'da Galatasarayı'nı ekleyelim listemize :)
Genco senin verdiğin fiyatlar Amerika için tabi.. Türkiye'de 400 dolardan başlar Gucci-Prada vs. ayakkabılar.. Neyse bırakalım bu işleri, yonja'da Galatasarayı'nı ekleyelim listemize :)
$400 :sasirdim: ?
Simdi ben turkiye'de herhangi bir Gucci veya Prada ayakkabi almak icin $400 mi odeyecegim? Turkiye'de millete iyi :kodum: o zaman..
Genco Amerika'da 30 bin dolar olan arabayı burda 100-120 bin dolara satmıyorlar mı, aynı şey işte.. Hem vergilerin yüksekliği hem de talep azlığından bu tip mallar çok pahalı geliyor Türkiye'ye.. Tabi Amerika'nın da aşırı bir ucuzluğu var orası ayrı mesele..
Parma Maniac
21-12-04, 02:00
Sheva Türkiye'de de Prada, Paciotti gibi ayakkabıları çok rahat 200 milyon civarına bulabilirsin.. daha bile ucuza bulursun kaçak getirenlerin.. bu tipler öyle alıyor zaten.. yoksa ben gidip de mağazasından alanları çok az gördüm.. harbi sağlam zengin olanlar yapar bunu.. dışardaki tiki topluluğunun %80i öyle ya da taklit alır.. ki o taklitler de ayırdedilmiyor pek.. mesela Karum diye bir yer var Ankara'da.. Karum'un arka bölüm mağazaları sırf bu tip şeyleri satan mağazalarla dolu.. çoğu kaçak getiriyor bu tip şeyleri.. böyle olunca da normal fiyatının yarısına kadar iniyorlar.. hatta pazarlık yapıyor millet deli gibi, 3te 1 fiyatına alanlar görüyorum.. böyle yani bu işler :)
çevremde de var Genco'nun dediği gibi tipler.. bi kız tanırım mesela.. ne zaman bi şey yapalım dese param yok, bitti vs. edebiyatı yapar, sonra gider anormal bi şey alır kendine.. ciddi ciddi normal harcamalarından kesip parayı bunlara yatıran mevcut.. ve az da değil sayıları.. garip gerçekten.. ben de severim iyi giyinmeyi, herkes sever ama bu kadar hastalık derecesine getirip boğazdan ya da başka şeylerden kısmayı görünce gülüyorum, üzülüyorum..
Valla kaçağı bilmem de 100 dolara buradan ancak Hush Puppies alırsın :lol:
Sonucta eski arkadaslari bulma konusunda yararli bir site, bu kadar sinir yapici bir ozelligi oldugunu farketmemistim.. Ayrica anlamadim ki bir tek ozel okula giden insanlarin mi arkadasi oluyor..
Abi bırak allahaşkına ya;
otomobil üzerinde yada havuzda poz vermiş,kaslarını göstermek için kasım kasım kasılmış,yapma olduğu her yerinden belli olan sarı saçlarıyla poz verip,saçma salak profiller dolduran eski arkadaşlarımı bulsam ne olur ne si.ime yararki onlar zaten?
bende geliyim :) bari
beni eklemeyenler varsada yonja@galatasaraymedia.com ;)
Sonucta eski arkadaslari bulma konusunda yararli bir site, bu kadar sinir yapici bir ozelligi oldugunu farketmemistim.. Ayrica anlamadim ki bir tek ozel okula giden insanlarin mi arkadasi oluyor..
Abi bırak allahaşkına ya;
otomobil üzerinde yada havuzda poz vermiş,kaslarını göstermek için kasım kasım kasılmış,yapma olduğu her yerinden belli olan sarı saçlarıyla poz verip,saçma salak profiller dolduran eski arkadaşlarımı bulsam ne olur ne si.ime yararki onlar zaten?
Gökhan o mesajın devamında şunu da söylemiştim;
PS. Cogu insanin uzerinden akan yapmacikligi farketmiyorum zannetme fakat o zaman insanlarin sosyallestigi her mekandan nefret etmemiz gerekir..
-----
Yılbaşı akşamı Yeni Melek'e gittiğinde orda olmayacak mı bu tür insanlar? Aynı gözle bakarsan oraya da gitmemen lazım ve hatta dışarı çıkmaman lazım.. Yonja'nın da işe yarar yönlerini kullan, gerisini boşver gitsin..
Katılıyorum ayrıca dediğin gibi değil tam Gökhan belki senin gördüklerin öyle olabilir benim çok normal arkadaşlarım da var orada bulduğum.
Katılıyorum ayrıca dediğin gibi değil tam Gökhan belki senin gördüklerin öyle olabilir benim çok normal arkadaşlarım da var orada bulduğum.
Nasil bulunuyor ki ? Isim ve soyadi dogru yazsan bile sonuc vermiyor ki ? Eski arkadaslari bulmak icin ancak e-mailini bilmen gerek, o zamanda da e-mail vardida biz mi almadik..
Bende sonuç verdi valla eğer adam ismini soyadını doğru girdiyse bulabilirsin ben bir çok arkadaşımı böyle buldum hatta ilkokul arkadaşımı bile buldum.
İlkokuldaki arkadaşımın hadi ismini hatırlarımda soyadını nasıl hatırlıyacam yahu:)
Benim hafızam iyidir valla şu an 8 yıl beraber okudum orta okul ve lise arkadaşlarımın sınıf numaralarını bile hatırlıyorum desem :)
abi onları hatırlıyosan ev telefonlarını falanda hatırlaman lazım...
Boşuna uğraşma yani yonjayla falan :lol:
:) Yok abicim o kadar değil okul numarası max 3 haneli ve her gün yoklama alınırken okunduğu için akılda kaldı :)
Valla bayanların yonjaya resim koymamasını tavsiye ederim..
abi onları hatırlıyosan ev telefonlarını falanda hatırlaman lazım...
Boşuna uğraşma yani yonjayla falan :lol:
:D
Ata dun Gucci'ye ozellikle baktim. Asiriya kacmamak suretiyle (ayakkabinin ustunde pirlanta falan olmamak sartiyla) $70 ila $200 arasinda degisiyor fiyatlar.. Ben bir tane aldim $190'a.. Simdi millet Turkiye'de bu ayakkabilara $400-500 bayiliyor? Eger oyleyse bavul ticaretine basliyorum abi :)
evet arkadaşlar kendimden utanarak burda yazdıklarımı yalıyor ve bende üye oldum diyorum yonjaya... :lol:
Bu biraz zorlamayla oldu gerçi ama (dırdır vır vır vs vs....)Sonuçta olduk bir deneyelim bakalım bizde bulabilcezmi şu eski arkadaşları...Umarım tikky olmamışlardır görüşmeyeli :lol:
:lol: Alışkanlık yapar dikkat et :lol:
Yonja'nin modasi gecti.. Bu 80630 konusunda ne diyosun Ata :) ?
UmBeRtO GS
09-02-05, 19:01
Yonja'nın modası geçmez!!! :artist:
Yonja 4ever :dil:
Yonja'nın modası geçmez!!! :artist:
Yonja 4ever :dil:
Galiba her gun 10-15 hatun kaldiriyosun ;) ?
UmBeRtO GS
09-02-05, 19:10
Kim diye sorma, sakın kıskanma, çok soru sorma, nerden buldun Kaan abi diye beni yorma, işimiz bu oğlum beni yorma ;) :D
UmBeRtO GS
09-02-05, 19:14
Şaka bir yana, öyle bir amacım yokki Yonja'da...
Valla kullanma amacına bağlı ben msni maili falan bende olmayan arkadaşlara mesaj göndermek için kullanıyorum bir de resim aracılığıyla mesaj vermek için :)
Bengü Cakmak
09-02-05, 19:23
lena
valla bitti mi bitmedi mi o tartisilir ama eskisi gibi degil artik...
Abi eskiden nasıldıki şimdi nasıl olsun...
Sonuçta amaç aynı...
ya eskiden uzun zaman gormedigim insanlara filan ulasmistim yonja sayesinde...
o bakimdan artik benim gozumde eskisi kadar cazip degil...
Kaan, oglum su Lena'yı daha az caktırsaydınız :)
Sizin yarattıgınız cok belli :)
UmBeRtO GS
09-02-05, 20:26
Lena arkadaşım geçen sene Marco Polo'da tanıştım....
Yalan değil...
Bengü Cakmak
09-02-05, 21:02
site bana biraz basit gibi geldi.. bilmem.. resilmerin cogu gercek degil gibi belkide yaniliyorumdur
Lena arkadaşım geçen sene Marco Polo'da tanıştım....
Yalan değil...
Ne Marcosu ne polosu ne zaman gitmiştin bakim tam olarak? Kemer'deki di mi bu?
Yannız şunu anladım bu sitedeki kızlar erkeklerden daha azgın :buyuksun:
Bir ilişkim var falan yazmasına rağmen profilde bir iki msj geldi şimdiden hadi hayırlısı iyi yere dükkan açtık sanırım :lol:
o zaman hayirli isler... :)
UmBeRtO GS
10-02-05, 00:59
Bir ilişkim var falan yazmasına rağmen profilde bir iki msj geldi şimdiden hadi hayırlısı iyi yere dükkan açtık sanırım :lol:
Evet Kemer'deki Marco Polo'da tanıştım geçen yaz (ağustos'ta gitmiştim 2 hafta kalmıştım)
Cotchito hiç öyle deme bence!
Niye oglumm Yonjanın namusu senden mi soruluyor :) Niye demesin cocuk, acmıs iste dükkanı :)
UmBeRtO GS
10-02-05, 01:31
Yok o anlamda demedim... :)
Hayırlı olsun Cotchito
ya ben bugün üye oldum bu naneye
sonra dedimki lan bu ne işe yarıycak
hakkaten ne işe yarar :karisik: :D
site bana biraz basit gibi geldi.. bilmem.. resilmerin cogu gercek degil gibi belkide yaniliyorumdur
o sitede gördüğüm resimlerin çoğu photoshopla "rötuşlanmış" resimler. Yada herkes bastırıp parayı estetik ameliyyat ve cilt bakıma asılıyor:D
Evet Kemer'deki Marco Polo'da tanıştım geçen yaz (ağustos'ta gitmiştim 2 hafta kalmıştım)
Cotchito hiç öyle deme bence!
2004 yazında Ağustos'ta gittin demek :) Ben de 2004 yazında Temmuz sonunda 1 hafta oradaydım o yüzden soruyorum :) 2. gidişimdi ayrıca çok severim Marco Polo'yu.
UmBeRtO GS
10-02-05, 15:24
Bende çok sevdim :)
Herkesle kanka olduk animatorlerle (Terry,Robin,Valentina,Diana,Hakan,Gökçe,Bobi), otelde kalanlarla falan çok eğlenmiştik. 2 hafta kaldım ben. Lena'yla ve şu anda hala konuştuğum birkaç Rusla da orada tanıştım...
Yeah hepsi iyiydi yarışmalar çok iyiydi özellikle ;) Ben bir de yemeklerine bayıldım oranın süper yemekleri var gerçekten zaten eski ve tarihi bir tesis. Ama tatil diyince Kemer'den üstüne tanımam hakikaten.
Antalya'nin nesini seviyorsunuz yahu?
Deniz o kadar tuzlu ki.. Denizden ciktiktan sonra uzerinde bariz bir sekilde belli oluyor.. Denize serinleyeyim diye giriyosun deniz disaridan sicak.. Yalniz Antalya'da Su Otel diye bir yer varmis.. Herkes meth ede ede bitiremedi, bir daha gelisimde giderim muhtemelen..
Ama gene de en iyisi Bodrum..
Bengü Cakmak
11-02-05, 10:24
Deniz o kadar tuzlu ki.. Denizden ciktiktan sonra uzerinde bariz bir sekilde belli oluyor.. Denize serinleyeyim diye giriyosun deniz disaridan sicak.. Yalniz Antalya'da Su Otel diye bir yer varmis.. Herkes meth ede ede bitiremedi, bir daha gelisimde giderim muhtemelen..
katiliyorum
1. Antalya demedim Kemer dedim Side'yi de gördüm Kemer'i de Konyaaltını' da. Kemer kadar doğası, havası denizi güzel başka bir yer görmedim. Tuz benim hiç umrumda değil açıkçası zaten tuzlu denizde daha güzel yüzülüyor. Deniz dışarıdan sıcak falan değil valla gayet güzel sen Marmara ile kıyaslıyorsan bilemem. Su Otel Kemer'de değil zaten tatil köyü de değil Hillside Su diye geçiyor.
Kemer Mozambik'te mi Ata :karisik: :D Antalya'nin hava sicakligi neyse Kemer'de de ayni hava sicakligi olmuyor mu.? Su otel cok guzel diyorlar, fikri olan var mi ?
ne antalya ne kemer ne bodrum ne kuşadası
hala abuk sabuk yerlerden bahsediyorsunuz. kardeşim tatil diyorsanız türkiyede tek yer var DATÇA alternatif arıyorsanız gökova.
ha yok kardeşim biz lüks barlar discolar restaurantlar istiyoruz diyorsanız istanbuldan çıkmayın en kralları orada zaten ne işiniz var 1000 km yol yapacaksınız.
Hem deniz hem de gece hayati istiyorsak napacagiz :D ?
Kiz kulesine mi gidelim :) ?
yazın deniz kışın gece hayatı yapacaksın genco. ;)
ya da tatili 2 ye böleceksin 1 haftasını kafa dinlemeye bir haftasını kafa çekmeye :)
Datça'yı evet ben de duydum çok methettiler yalnız orada çok tesis yok galiba Önder abi.
tesis derken ata bir laila arıyorsan yok bir keops arıyorsan o da yok.
ama çok sevimli sahil barları ya da kumsalda bir köşede gitar çalan birinin etrafında bira içmek bana çok daha fazla keyif veriyor. hele ki koylardaki restaurantlarda yenilen balık ve taptaze mezeler of of of diyorum. (yolunuz düşerse marmaris datça yolundan selimiyeye doğru girin selimiyede arora diye bir balık lokantası var. sahilde full ahşap dekorasyonlu inanılmaz güzel bir ortamda inanılmaz güzel bir sunumla inanılmaz güzel balık ve mezeleri yemeden sakın dönmeyin. özellikle sarmısak soslu kalamarı ısrarla isteyin)
bu arada request gönderdim yonja da kim bakıyosa kabul etsin bak kötü olacak 2 gündür bekliyoruz :lol:
Ehehe Çağdaş bakıyor galiba :D
yahu mesajlarıma bakamıyorum deli oldum...e-postamı teyid etcekmişim...
E-postanızı teyid için code girin diyo bilmiyosanız biz size gönderelim diyo gönder diyorum hala gelen giden bir şey yok...
Aynı sorunu yaşıyan varmı?
E-postada junka düşmüş olabilir.
Parma Maniac
08-03-05, 14:34
aynısı bana da oldu Gökhan ama gelmiyor bana yaa
hiçbir yerde yok deli olcam
3 farklı maile gönderdim yok..
Bomba haberler vereyim size :)
Öncelikle Serkan Balcı'yı aratın oradan Servet, Volkan'a ulaşıyorsunuz. Daha sonra malatyasporlu Eren ve Serkan Özsoy'a. Serkan'ı zaten biliyoruz da Eren'nin favori takımında Fenerbahçe yazması bazı şeyleri açıklıyor bence :D
Bu arada Azra AKın,Seren Serengil'i bir aratın derim :lol:
UmBeRtO GS
08-03-05, 15:35
Hocam sende inandın mı onların gerçekten Servet'in, Volkan'ın, Serkan'ın accountu olduğuna, onlar kesinlikle fake... :)
Bence fake değil iyi incele derim , parasını vermiş adam Serkan'dan beklerim bu tür şeyleri ayrıca gözü dışarı bariz belli. Servet'in de fake olduğunu sanmıyorum ayrıca arkadaşlarını iyi incelersen daha iyi anlarsın derim.
Resimlere ve pek adı duyulmamış futbolcu (Can , Serkan Özsoy gibi ) arkadaşlara bakarsan fake olamayacağını anlarsın.
UmBeRtO GS
08-03-05, 15:49
Serkan'ın resimlerinin çokluğu enteresan ama interest'te magazin yazması beni şüphelendiriyor, Servet için de username olarak Türkü yazması değişik onun da çok resmi var Serkan gibi ama o resimlerin hepsi Fenerbahçe sitelerinden de alınmış olabilir...
Ayrıca arkadaşları da Servet, Volkan dediğin gibi ama bu hesapları büyük ihtimalle birbirini tanıyan çocuklar açmıştır, ve birbirlerini eklemişlerdir... Amaçları da kız kaldırmaktır..
Edit : Can ve Serkan Özsoy'un olması senin düşüncenin doğruluğunu kuvvetlendiriyor haklısın...
Besiktas'lı Cagdas ve nba'ci Kaan Kural'da var..
Anna Kournikova'yi bulursaniz bana haber verin :D
Bu Yonja ne eğlenceli bir şeymiş ya :)
Eski okulumun adıyla account açmışlar, daldım oraya, neredeyse herkesi buldum. Kendini kasmış bazı arkadaşlar değişmek için; büyüdükleri(!) için imaj yapalım demişler, müthiş komik olmuşlar. :D Sakal bırakanlar, saçı sakalına karışanlar, saçını boyatanlar, okula full makyajla gidenler... İşin komiği bunlar olağan şeyler ama insanların eski hallerini ve nasıl insanlar olduklarını bildiğin için komik geliyor.
Daha komikleri de olmuş tabi. Mesela "popüler" olacağım diye alakasız alakasız insanlar birbirini arkadaş listesine eklemiş. Bazıları da üni ortamına adapte olamayıp lise çevresiyle sınırlı kalmış, "bakın benim arkadaşlarım var; onlarla uludağ'a giderim, bodrum'a giderim, nişantaşı'nda gezerim, istanbul gecelerinde çılgın atarım" dercesine onlarla olan resimlerini koymuş. Çok komik gerçekten ya, tutamadım kendimi sabahtan beri gülüyorum. :lol: :dislek2:
Çok eğlenceli olabiliyormuş kısaca. :sasirdim: :cene:
Ben 300 tane insan tanımıyorum ki, o yüzden anlayamıyorum bir insanın nasıl 300 tane "arkadaş"ı olur.
Ama yine de sevmedim değil. :alkis:
:kiskis:
Kaan kural'ın acconut yüzde yüz ona ait...
Konuştum ordan biliyorum:)
yalnız azra ve seren serengil bomba olmuş yani..
aynısı bana da oldu Gökhan ama gelmiyor bana yaa
hiçbir yerde yok deli olcam
3 farklı maile gönderdim yok..
Emre etkisi oldumu bilmiyorum ama ben adamlara mail attım code gelmiyo falan diye 5 dakika sonra geldi...
Mail attığım içinmi geldi yoksa zaten gönderceklerdide öylemi geldi bilmiyorum ama bir dene istersen :kiskis:
Seren doğru da Azra doğru mu emin değilim zira 350 arkadaş biraz sıkış olabilir bilemiyoru tabii.
Şu magazin muhabiri Taner(bonus kafa) var, ondan ünlülere erişilebilir :)
Siteye, geçmişte tanıdığınız ve tiki olma potansiyeli olan arkadaşlarınızı yazıyorsunuz, direk çıkıyor.
ne o adamın soyadı
taner ..... ?
bir insanın 45 tane kız kankası nasıl olur yahu :lol:
evet ben bugun bunu gördüm :topuk:
Oglum sen de basta asagılıyordun ama iyi müdavimi oldun Yonjanın :lol:
hiç abi sorma ya...
Zaten dedim bu topicte söylediklerimi yalıyorum diye :lol:
Hele 2 tane yıllardır görmediğim arkadaşları bulunca fikrim baya bir değişti...
Fazla önyargıyla yaklaşmışım olaya :D
http://www.yonja.com/profile.jsp?u=606200783
Bunun İbrahim Yavuz olma sansı var mı sizce?
arkadaşlar burayı nasıl kullancam biri bana öğretse?bizim siteyi eklemişim arkadaş listeme.bazı tanıdıkları görebiliyorum.
Parma Maniac
28-03-05, 22:27
onu bırakın da 80630'dan haberi olan var mı onu söyeyin siz :lol:
Yonja falan hikaye..:D
benim var... :)
oyle ki bugun davet edildim... :)
bakalim, gorucez...
eh arat bizi de görürsün artık :lol:
uyeligim aktif hale gelsin...
o zaman gorecegim... :)
80630 :lol:
IQ'nuz 100'un uzerindeyse almiyolar malesef.. Ona gore :D
Bu tip sitelerden kiz kaldiran gercekten var mi.?.. :karisik:
Yeni gelen uyelerimiz de eklesinler.. :)
Bengü Cakmak
19-04-05, 13:23
allahim olamaz ya :bagir:
Parma Maniac
19-04-05, 16:16
allahim olamaz ya :bagir:ne olamaz? :lol:
allahim olamaz ya :bagir:ne olamaz? :lol:
:lol:
USAtaraftar
19-04-05, 17:03
80630 falan ole farkli olalim ortamimizi ole yapalim diyenler icin. Yonja aralarinda en cok uyeye sahip. O yuzden es dost bulmak icin, ortam yapmak icin Yonja'dan sasmayin derim.
http://www.clicksmilies.com/s0105/wuerg/vomit-smiley-001.gif
Hala albenisi olsa da Yonja artık ayağa düşmüş durumda. 80630.com' a üyelik gercekten de ozellikle su sıralarda bir hayli güc.
Site uyesi birinin daveti gerektigi gibi, davet edilmeniz de yeterli olmuyor; site adminlerinin de uyeliginizi onaylaması gerekiyor.
Genellikle de onaylamıyorlar.
Ama bu dediklerim erkekler icin gecerli ehehe bayanların uyelik onayı cok daha rahat :)
http://www.gsbasket.org/arda/80630.jpg
Vallahi ben 80630'a direk uye oldum bir süre once, bir arkadasımın davetiyle..Hemen de onayladılar :) Ama pek sevmedim, kimseyi eklemedim, pek de bakmıyorum..
Yonjadaki kızlar daha guzel :lol:
http://www.yonja.com/profile.jsp?u=616041234
5 yaşındaki çocuk profili
:lol:
Kaan Kural ile Burak Elmas'ın Yonjası; gercek hesapları, adlarına acılmıs bir sey degil..
Kaan http://www.yonja.com/profile.jsp?u=166999196
Burak http://www.yonja.com/profile.jsp?u=80826388
Namelessonegs
13-05-05, 00:14
Arkadaslar yonjası olan arklar ekleyebilirler,
isim: Engin
soyad: Sindel
Mert Baydur
14-06-07, 22:33
Yonja hala ne denli aktif bilmiyorum ama facebook'a sardım açıkçası. :lol:
Bengü Cakmak
14-06-07, 23:37
facebook cok daha seviyeli bir yer. Yonja ya hic uye olmadim ... olmamda.
facebook la kiyaslanmaz bile :)
Mert Baydur
15-06-07, 00:07
Evet listende olmayan kişilerin ne resmine, ne listesindekilere bakabiliyorsun eğer güvenlik ayarları düzgün yapılmışsa.
Gerçekten eski arkadaşları bulma adına çok eğlenceli ve seviyeli facebook. :okey:
Bengü Cakmak
15-06-07, 00:10
Evet listende olmayan kişilerin ne resmine, ne listesindekilere bakabiliyorsun eğer güvenlik ayarları düzgün yapılmışsa.
Gerçekten eski arkadaşları bulma adına çok eğlenceli ve seviyeli facebook. :okey:
evet :) sadece bazi olaylari hala anlamis degilim :)
PS. valla tatil goruntulerinize bayildim :) cok guzel :)
Mert Baydur
15-06-07, 00:16
evet :) sadece bazi olaylari hala anlamis degilim :)
PS. valla tatil goruntulerinize bayildim :) cok guzel :)
Mersi. :) Fotoğrafa boğdum facebook'u.
Özellikle fotoğrafları tag'leyebilmek çok başarılı bir fonksiyon.
Aptal saptal application'lar var, laf olsuna ekledim onları da.
Bengü Cakmak
15-06-07, 00:28
evet o applicaton lari sanirim yeni cikardilar eskiden boyle birsey yoktu :) sen ekle ben bakarim :)
bencede facebook cok da kaliteli. Cok guzel organize etmisler, yani okul ve ulke bolumlerle butun arkadaslarini bulabiliyorsun...yonjanin zamani gecti artik
E madem öyle ekle bizi de :) Ata Özçelik olarak ;)
The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force :)
Evet ;) Buradaki imzamda da var zaten.
Bengü Cakmak
15-06-07, 23:39
ata karizmatikdir :) ole tanidik biz onu hep :) yani bize ole tanitti kendini :lol:
Namelessonegs
16-06-07, 00:21
Engin Sinde....bu da benim facebook eklemek isteyenlere duyurulur:)
Bir yerden de eksik ol bilader ya... :)
Namelessonegs
16-06-07, 01:46
hahahahaha@giga
Bir yerden de eksik ol bilader ya... :)
Adam meslek edindi artık bu işi :)
Namelessonegs
16-06-07, 01:59
Karsımda kutsal ittifak mı oldunuz adiler :lol:
Sus internet çapkını seni.. :)
Namelessonegs
16-06-07, 03:09